VARFÖR DENNA ARTIKEL I ÖSTRAN

Ibland undrar jag över om inte vissa tidningar stödjer Sverigedemokraterna i ”smyg”.

Den artikel som Östran idag har på nätet och jag gissar att den även funnits i den tryckta upplagan av dagens tidning är just en sådan artikel som får mig att undra över syftet med artikeln.

Artikeln kan knappast gynna något annat parti än Sverigedemokraterna och därför vill jag passa på att tacka Östran för hjälpen i valarbetet.

Nu väntar jag bara på att Peter Akinder tar upp familjens klagan på för låga bidrag och att de inte även har fått ett hus på ledarsidan. Det måste ju givetvis vara Alliansregeringens fel att familjen lider så fruktansvärt i två tre- rumslägenheter.

Läs artikeln.


Kommentarer
Postat av: johan

Trevlig blogg!jag mailade ansvarige för http://www.politometern.se/ och frågade varför inga SD-bloggar fanns där. Hon skrev tillbaka att det gick att anmäla sin blogg där. det kanske vore nåt för din välbesökta blogg? Det pratas mycket om Sverigedemokraterna där och det vore väl synd om deras lögner fick stå emotsagda där!

2010-04-29 @ 00:20:20
Postat av: Liba

Jag häpnar, inga bidrag får de utom barnbidrag och studiebidrag. Vilka bidrag får svenska barnfamiljer? Studiebidrag för en vuxen dotter räker inte. Då får hon börja ta städjobb, rasta hundar etc. Fadern får säkert betalt att vara på Miljöstation och modern säkert studiebidrag att läsa på SFI. Vad vill de ha mera? Betalda bussbiljetter? En bil? En villa? Har de skaffat så många barn, så får de lösa detta. Ja lovar, snart får varje somalisk familj upp till 7-10 barn, så det kommer vi andra att bekosta. Med krav och mera krav av sådana Nysvenskar utplånas svenska nationen helt.

2010-04-29 @ 01:10:16
Postat av: Tore (preact)

Det där med svenska språket...vill man inte lära sig då blir det inget körkort. Det lär väl finnas städjobb eller liknande? Här är en typisk person, som vi får försörja till livets ände!

2010-04-29 @ 01:33:50
Postat av: Robert

Hoppas hoppas hoppas dom får politiker som grannar när dom väl får sin nya större lägenhet/villa.

Politiker eller journalister,det vore drömmen, så dessa grupper kan hjälpa till med integrationen på ett mer praktiskt sätt.

2010-04-29 @ 05:26:46
Postat av: Nalle i Växjö

Hur mycket fick ni på SD betala för Expressens senaste reklamkampanj som alldeles nyss låg på förstasidan.Det måste ha kostat mycket pengar, och jag som trodde att Experssen inte ville gynna SD men så fel man kan ha

Postat av: Då var det dags igen!

Bränder i Rosengård i MalmöFlera bränder startade sent på onsdagskvällen i samband med oroligheter i stadsdelen Rosengård i Malmö. Bland annat stacks en kiosk i närheten av Rosengårdsskolan i brand, rapporterade TT. Räddningstjänsten har poliseskort för att kunna släcka bränderna. Vid midnatt fanns ett 20-tal polispatruller och två stationer från räddningstjänsten på plats för att bekämpa bränderna och lugna situationen med ett stort antal ungdomar som driver omkring i området.

2010-04-29 @ 06:42:35
Postat av: Inga Nordström

Undrar varför reportern inte frågade varför de bara fick barnbidrag för alla barnen? Så som historien ser ut verkar alla vara berättigade till socialbidrag - om de inte själva straffat ut sig från systemet. Helt sanslöst detta att ta med sig egna och släktens barn för de dumma svenskarna att försörja!

2010-04-29 @ 06:55:46
Postat av: Lasse

Jag håller med dig helt Thoralf! Det måste finnas några smygsympatisörer på Östran. Fast hur chefredaktören eller nyhetschefen kunnat släppa igenom en sådan artikel är helt obegripligt.Bättre reklam för SD går ju inte att få och det bästa av allt var att den är helt gratis!Skulle gissa att en till två procent som läser tycker synd om familjen, men att övriga reagerar på ett helt annat sätt!

2010-04-29 @ 06:57:54
Postat av: Gubben o Gumman

Vi får väl ha lite förståelse för den mentala orgasm ,som valboskapstekniker JGA,samt åtföljande fotograf "Mombasa" Bob fick ,när denna missär ringdes in av den lokale dum(S)skallen.Man får väl se denna familjs prikära situation

som en insitament för handling för kreativa Lindås entreprenörer.Då för att tillgången för 12 personers lägenheter

är något begränsad i Lindås området.Dessa kan bums dra igång Lindåshyddan AB

i san Gnosjöanda hoppla.Pensionärena i området är så goda så dom kan ta ett

blöjbyte en gång var fjortonde dag, istället för

en gång i veckan.Även funktionshindrade ,som får gå ut en gång i månaden kan börja med kvartalpromenader istället.Godheten i Lindås vet inga gränser,frågan är om

kommunen inte skall börja skissa på ett område med villor på runt 500 kvadrat,risken är ju uppenbar att flera stora familjer söker sej till Lindås.Namnet på det nya kvar blir självklart kvarteret godheten innehållande tidsenliga gator som tex Katvägen ,Överraskningsvägen,Tre fruars gränd ,Halalgränd mm.Den lokala sossebanken får väl bygga ut sitt valv

när alla pensionsbananerna skall sättas in.

Ett namnbyte till Soombank kan kanske vara bra med?Man får också förvänta stora demonstrationer för att påskynda ett moskebygge mitt i Lindås.

Ledda av den lokale grönsakstuggande rödgöken.Vidare så bör omgående fjärrtrafikens buss gratis

ställas till familjens förfogande fattas bara något annat,kravmaskiner skall omgående tillfredställas, pronto.Dom vanliga brukarna är så goda att dom kan cykla

till vårdcentralen istället, det finns ju faktiskt trehjulingar, även för mogen ungdom.Grattis Lindås.

2010-04-29 @ 07:17:40
Postat av: När ska Sverige börja (DDR) trycka sina egna "rubler"??!

Läkare vägrar utföra omskärelseInte ett enda sjukhus i Västra Götaland utför omskärelse på pojkar när det inte finns medicinska skäl. Detta trots att politikerna i regionen har beslutat att sådana ingrepp får göras. Att det inte sker några omskärelser beror på att läkarna vägrar göra ingreppet. Nu tvingas regionen upphandla detta som gäller minst 300 ingrepp på pojkar från judiska och muslimska familjer. Läkarna hänvisar till sjukvårdens prioriteringar. Om man utför omskärelserna måste man välja bort något annat, heter det.(Jo välj bort svenskarna rätt till välfärd(!)eller..??! Sverige ditt U-land i Europa...)

2010-04-29 @ 07:32:21
Postat av: Nalle i Växjö

Familjen i Lindås är stor och vad jag kan se så har inge något lönearbete.

Förslag.

Låt dom rekvirera ut byggmaterial och låt dom bygga ett hus, eller låt dom ta hand om och renovera något ödetorp i skogen.Det här är faktiskt ett seriöst förslag som jag funderat på en tid när vi varit ute och åkt i Växjö och den vackra naturen och sett alla gamla nerlagda torp där man förr kunde försörja stora barnskaror med någon ko och hårt arbete.Jag tänker lägga fram detta förslag till SD centralt. Tänk sedan i Norrland vilka resurser det finns

2010-04-29 @ 07:32:43
Postat av: Nalle i Växjö

Vad inte alla vet är att vi redan praktiserar Sharia lagar i Svenska domstolar.Kurs i Lunds högskola

Tillämpning av shari'a i Sverige och EU, 7.5 hp

Postat av: Allemand

Nalle i Växjö,

Det är tur att Expressen hjälper till, jag trodde att SD förstod hur viktigt nätet är. Det är urklantigt av de som ansvarar för nätet hos SD att misslyckas så totalt.

2010-04-29 @ 08:07:51
Postat av: Skånepåg

Denna "underbara" mångkultur!

Postat av: Skånepåg

Läs även denna länk om situationen i Malmö.

Postat av: Pops

Vet du Toralf o alla ni andra att Google startat en tjänst som heter Sidewiki?

Denna innebär att man kan kommentera vilken artikel som helst i nättidningar eller bloggar. Alla som trycker på "Sidewikiknappen" när de har artikeln öppen kan då se alla kommentarer som gjorts och lägga till en kommentar. Redaktionerna är hjälplösa så om de stänger sina kommentarsfält påverkas inte dessa kommentarer. Genialiskt! Google lär väl inte ah resurser/intresse att cencurera icke-pk-kommentarer.

Sprid det gärna!

2010-04-29 @ 09:53:03
Postat av: Nalle i Växjö

Artikeln i Östran om den jättestora familjen väcker stort intresse, och än så länge finns möjlighet att kommentera.

Men troligen ringer Mona snart och ber Östran att stänga av kommementarmöjligheten

Postat av: undrande

Det vore kul att höra din analys om dagens usla siffror i den interna sossemätningen.Varför är det tillbakagång?

2010-04-29 @ 11:15:34
Postat av: Gubben o Gumman

Stämmer Pops uppgifter rycker a-kassekön närmare

mycket snabbare än beräknat för våra eminenta valboskapsteknikerna(journalister) på våra tidningar.Lycka till "Lillmurvel och Stormurvel"

2010-04-29 @ 11:28:48
Postat av: RL

Re: AllemandHåller med om att det var grundligt klantigt. Men att SD:s sida ligger tillfälligt nere på Google är ingen Big Deal. Det är sajter som politisktinkorrekt.info o likn som betyder något (Trots att dom inte officiellt tillhör SD). PI har redan högre page-rank på exv Alexa än 90-95% av all svensk dagspress.

2010-04-29 @ 11:45:57
Postat av: Skånepåg

@ undrandeVar hittar man denna "sossemätning"?

2010-04-29 @ 11:46:09
Postat av: Thoralf A

UndrandeDet går inte att jämföra äpplen och päron!Det har hört av sig personer som blivit uppringde i denna undersökning. Flera av dessa har sagt att de inte ville uppge SD som sitt val då de antingen var offentlighetsanställda eller egenföretagare och blev väldigt försiktiga då frågor ställdes om lokala politiker. Hur skulle man kunna veta vem som ringde upp och deras uppgifter var riktiga. Det kunde kanske till och med vara AFA som ringde för att kolla upp folk.

De blev rädda för att kunna drabbas på något sätt. De uppgav istället S eller M i sina svar, för att vara så neutrala som möjligt.Vad de kommer rösta på den 19 september är dock SD.Den så kallade skämighetsfaktorn är väldigt stor när det gäller SD. Gissningsvis är den ännu större när frågorna ställs om lokala politiska företrädare än om frågorna ställs på riksplanet.Min egen känsla och intryck är att SD kommer att gå mycket kraftigt framåt i Kalmar.Det som förvånar mig mest är att inte Socialdemokraterna har ett större stöd när Johan Persson är så "populär"

2010-04-29 @ 12:05:48
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

SkånepågJag kommer att skriva om den senare ikväll då jag även kontaktat någon av de personer som blev uppringd i undersökningen för att få mer information om hur frågorna ställdes.Då kommer jag även ta med siffrorna i inlägget.2010-04-29 @ 12:09:15
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Gå in och läs kommentaren från en person vid namn Birgitta Hultgren på Östran.

Maka till politisk korrekt svamlande får man leta efter och icke minst avslutningskommentaren:

"Vi behöver ny kompetens, mångfald i det globala samhället. Sverige visar vägen!"

visar hur bra koll denna gummirygg har, som om den potenta Mohamed Ali med de tio barn någonsin kommer att tillföra Sverige "kompetens"...

2010-04-29 @ 12:50:14
Postat av: Stefan K

Två saker kan vi direkt konstatera.

Denna familj kommer aldrig att bli självförsörjande och kvinnan kommer aldrig ut på arbetsmarknaden.

Ett skattefinansierat liv i Sverige är vad som väntar, men de verkar inte nöjda för det.

Den äldsta flickan som bara bott i Sverige något år, börjar redan gnälla över hur lite ersättning hon får av generösa skattebetalare. Vad månne det bliva?

Birgitta Hultgrens inlägg i tidningen 11:00 är en bit härlig ironi. Jag gick nästan på det först.Somaliska familjer är uppenbart av tradition stora och något Migrationsverket och övriga bör ta i beaktning när de ger PUT till en somalier. Familjen kommer snart efter och då uppstår problemen. Läs denna historia från Vänersborg.

Postat av: Åke Malmros

@ Stefan K:

Jag läste angående de 14 "pensionsräddarna" i Vänersborg.

Det är helt otroligt hur r-vkn-llade vi hela tiden blir.

Och våra folkvalda bara njuter.

Vad är det för fel på folk egentligen??

2010-04-29 @ 13:20:07
Postat av: Inga Nordström

Anonym kl 12:50:14

Kkommentaren av Birgitta Hultgren var en mycket välskriven ironi över artikeln och somalierna :-)

2010-04-29 @ 13:23:17
Postat av: Cavatus

Ja, hon avslöjade sig när hon hävdade att det var kebab som de tillför! Ett gott skratt tackar man för att man fick idag - också!Sambandscentralen för flygbladsutdelning:www.aktualia.wordpress.com/flygblad

2010-04-29 @ 14:05:21
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: carl10

verkar som alla partier i 7 klövern lägger förslag som medvetet skall ge SD röster.

nu senast att höja bensinskatten, det vet rödgröna att det slår mot vanliga fattiga medelsvensson, varför?nu kan tidningar inte cencurera mer i kommentarsfält, hur fungerar detta?

ttp://www.google.com/sidewiki/intl/sv/index.html

2010-04-29 @ 14:22:17
Postat av: carl10

nu kan tidningar inte cencurera mer i kommentarsfält, hur fungerar detta?

http://www.google.com/sidewiki/intl/sv/index.html

2010-04-29 @ 14:23:30
Postat av: Stora Småland

Jag gick faktiskt på Birgitta Hultgrens ironiinlägg , har varit förbannad hela dagen skönt att det inte var verklighet !

2010-04-29 @ 15:48:47
Postat av: anton antonius

Birgitta Hultgrens inlägg avslöjade sig själv i andra meningen med användningen av ordet "hövinster" som beskrivning av somalierna...=)

2010-04-29 @ 16:16:16
Postat av: Kalle

Hepp.Fasen. Gick på Birgittas story solklart.Dumstruten på i så fall.2010-04-29 @ 16:26:25
Postat av: Thoralf A

Birgitta Hultgren skrev följande under ett annat debattinlägg.Invandrare byggde Sverige

Invandrare byggde Sverige (Birgitta Hultgren)

Jag säger som Maud Olofsson: det var inte vi svenskar som byggde Sverige utan människor sok kom utifrån.När jag går i Rinkeby centrum blir jag så glad, roliga och spännande grönsaker och överallt män i arbetsför ålder som sitter på bänkar och njuter av tillvaron, sanna levnadskonstnärer långt ifrån vår tråkiga och inskränkta lutherska påtvingade arbetsmoral.Ronna, Rinkeby, Bergsjön, Fittja och Rosengård är det nya Sverige, där invandrares entrepenörskap skapar nya arbetstillfällen, skapar nya förhållningssätt och impulser.Rosengård är framtidens Sverige där nya ideer bryter igenom Jantelagens gråa inskränkta svenskhet.Vi svenskar har svårt att ta till oss det nya spännade Sverige som skapas i dessa globala multikulturella byar. Som svensk skäms manAv: Birgitta Hultgren, 14 okt 2009 kl 9:00Jag är inte lika säker på att detta handlar om ironi.Postat av: Putte

Jag håller nog med Thoralf här. Den här kärringen säger nog precis vad hon tycker. Jag hittade ett annat inlägg om en 20-årig gravid kvinna som ble sparkad i magen av två 13-åriga kulturberikare. Nu kan jag ju inte garantera att det är samma Birgitta Hultgren, men tonen i inläggen är ganska lika.11:e inlägget nerifrån på denna sida:http://lt.se.adp-visitor.sth.basefarm.net/nyheter/blaljus/1.786178-ynglingar-sparkade-gravid"Hur mår pojkarna idag ?Det måste vara en traumatisk upplevelse för de unga pojkarna att gripas av polisen. Det handlar faktiskt om barn. Nu försöker främlingsfientliga grupper påskina att sådant här är typiskt för Södertälje, men det vill jag dementera. Orsaken till det här kanske inte så lämpliga uppförandet finns att finna i det segregerade samhället med dess låga bostadskvalitet.Vi måste bry oss om varandra, lyssna på varandra. Var inte rädd för att krama en vilt främmande människa. Låt empatin lysa som en brinnande sol som förgyller vårt mångkulturella samhälle. Låt oss mötas som människor på livets outgundliga stig. Låt oss samtala om de svåra frågorna. Vi är människor. det finns inga vi, det finns inga dom.Tack för ordetBirgitta Hultgren

medmänniska boende på Södermalm i Stockholm."

2010-04-29 @ 18:27:41
Postat av: Stora Småland

Hej hopp ! Hustrun och jag just återkomna efter att sveputdelat det sista i vårt lilla samhälle Berga Högsby , det rör sej då om de bägge utgåvorna" Bli politiker " och " Ska det vara ett straff att bli gammal " ! Ett stort antal familjer har alltså i kväll mycket intressantare läsning än vad varken Expressen eller Aftonbladet kan ge !

Man får hoppas att dom tar till sej det dom läser .

Jag säger som operasångerskan Birgit Nilsson brukade säja , jag skryter inte jag säjer bara som det är ! Mvh Stora Småland .

2010-04-29 @ 18:44:51
Postat av: WMB

Om Birgitta Hultgren

Men snälla, det måste ni väl förstå att det är ironi. Hur övertydlig behöver man vara? Är man för övertydlig blir det ju ingen ironi.Okej, på ett sätt kan man kanske förstå er som tvekar, för den hemska och otroliga sanningen är ju att det faktiskt finns vissa som på fullt allvar resonerar som i Birgittas inlägg.

2010-04-29 @ 19:32:14
Postat av: Putte

Kommer hon in hit själv och skriver:- Klart att det är ironi era puckon!Då ska jag tro på det. Jag har träffat på ett antal människor som tycker precis som Hultgren skriver, så hennes åsikter, om det nu är det, förvånar mig inte ett dugg.

2010-04-29 @ 20:03:57
Postat av: Lord Retzuis

Det värmer i hjärtat att få läsa om dessa förkastliga lägre stående varelser.

Man känner sig så bra!

2010-04-29 @ 20:18:06
Postat av: vmm

Appropå detta att vissa tidningar stödjer SD i smyg:Gefle Dagblad har en ledare idag om religionsfrihetens gränser. Handlar om burka. Med viss modifikation så skulle den kunna vara skriven av någon sverigedemokrat. Nu blir det väl bojkotter av GD och prat om att dom inte ställer upp på alla människors lika värde, att dom har en vidrig människosyn osv. Nej, haha, det kommer såklart inte att bli sådana reaktioner. Det är ju inte SD som skrivit den... Säger en från SD en viss sak så sägs det handla om ren rasism - säger någon annan precis samma sak så är det absolut inte rasism...http://gd.se/ledare/1.1987170-religionsfrihetens-granser

2010-04-29 @ 21:30:33
Postat av: Gubben o Gumman

OT: Storbritanien har snart burkaförbud på allmän plats igenom röstat i underhuset.Storbritanien Frankrike Sverige är dom länder

som kommer att få mest problem med sina vinstlotter.Hur går det för BNP i kommande val?

2010-04-29 @ 22:34:38
Postat av: Gubben o Gumman

Belgien skall det vara och inget annat.

2010-04-29 @ 22:49:54
Postat av: Raoul G

Birgitta Hultgren rockar!Hon kan det här med sarkasm och PK-ism. Hon får med varenda floskel som våra hjärndöda politiker och PK-journalister vräker ur sig. Hon är KUL!

2010-04-29 @ 22:57:01
Postat av: Lotta

När jag läst Birgitta Hultgrens inlägg sällar jag mig till Thoralf och Puttes sida. Har mött individer med dessa absurda åsikter förut så hon är knappast unik.

2010-04-29 @ 23:09:26
Postat av: Jonny

Man kan inte längre vara riktigt säker på vem som är batikhäxa och vem som är "batikhäxa". ;)Hillevi Wahls klassiska krönika i Metro skulle ju t ex kunna vara hämtad direkt från bloggen "Batikhäxan":”I förra veckan hamnade jag på en middag med en släkting som plötsligt visade sig vara rasist. Med uttalanden som:

”Sådana där kroknäsor”

”Ja, de slaktade ju ett får på pizzerian här nere”

”De har hela familjen med sig på bussarna och står och pratar och är i vägen när man ska kliva på.”

”De borde lära sig att anpassa sig”Jag höll på att trilla av stolen – finns det verkligen sådana här människor? På riktigt. Jag trodde bara de var tecknade seriefigurer utan hjärna.När jag hämtat mig från chocken försökte jag argumentera med fakta. Ni vet, det självklara, om att vi inte skulle haft ett sådant välfärdssamhälle i dag om det inte varit för alla invandrare. Om att det oftast är invandrare som tar hand om de sjuka och svaga i samhället. Och barnen, inte minst – med stor kärlek och omsorg. De ger mina barn tillgång till språk och kulturer, de lägger världen framför deras fötter. Och jag är så oändligt tacksam för det.

Men sådant biter inte på kunskapsfobiker.

”De borde anpassa sig”, fnyste min släkting.Anpassa sig? Are you kidding me? Till vadå? Ska de bli som vi? Ska de klä sig i grått och beigt och försöka smälta in i väggen? Ska skriva arga lappar om luddet i torktumlaren? Börja titta i titthålet i dörren innan de vågar gå ut i trappen med soporna, för att de är så jävla rädda för att träffa folk?

Och pimpla lådvin i sin ensamhet och vara otacksamma och bittra?Nej, tack gode gud för att inte invandrarna sänker sig till vår låga nivå. Bring them in, säger jag bara. Vi behöver all hjälp vi kan få mot den helsvenska idiotin.”

2010-04-30 @ 01:17:55
URL: http://exilen.eu
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Sällar mig till skaran som inte tror att Birgitta Hultgren ironiserar...Dessvärre.

2010-04-30 @ 08:38:07
Postat av: din mardröm

Lord Retzuis: DU ÄR EN ÄCKLIG HORA SOM FÖRTJÄNAR ATT DÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-04-30 @ 10:04:53
Postat av: Lord Retzius

Det värsta som kan hände vore att allt fler invandare tog efter svenskar som Chens mördare byggansvariga kommunalanställda i Göteborg.Undra dessutom vad ansvariga utgivaren för denna blogg anser om att sidan används till mordhot.

2010-04-30 @ 14:50:49
Postat av: Putte

@ RetziusTacka vet vi dessa gullegrisar. Multikultens sanna enreprenörer!http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7020014.ab

2010-04-30 @ 16:58:13
Postat av: Retzius

eller dessa gullegrisar. Enfaldens ultima kulturbärare:http://www.expressen.se/Nyheter/1.1970712/tjansteman-som-arbetar-med-rovdjur-mordhotade

2010-04-30 @ 21:28:42
Postat av: Helene

Lord Retzuis"Det värmer i hjärtat att få läsa om dessa förkastliga lägre stående varelser.

Man känner sig så bra!"

Har man sådana inskränkta åsikter får man också ta konsekvenserna, även om det är mordhot. Life's a bitch.

2010-04-30 @ 22:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0