NAIVA OCH BLÅÖGDA SOCIALDEMOKRATER

Varför tänker jag på Nasim Malik när jag ser följande inslag från Aktuellt där Nalin Pekgul berättar hur naiva och blåögda socialdemokraterna är och hur de låter sig utnyttjas av dolda intressen.

Frågan är om inte Nalin Pekgul brännt sina möjligheter till en framtid i socialdemokraterna genom denna intervju.Den som var med på denna så kallade fredsdemonstration i Kalmar förstår vad Nalin Pekgul syftar på när hon säger att visa personer säger en sak tillsammans med svenskar och en annan sak i den egna gruppen.

Om jag skulle uttala mig på samma sätt som Nalin Pekgul skulle pk-journalisterna kalla mig för främlingsfientlig och kanske till och med för rasist.

Socialdemokraterna i Kalmar har placerat Nasim Malik mycket högt på sina vallistor. Beror det på hans kvaliteter eller hans etnicitet och religion? För mig är svaret självklart! Läs följande inlägg.


Nasim Malik på fredsdemonstration.        Foto Thoralf Alfsson

Läs inlägg från januari 2009

Kommentarer
Postat av: Hulda

Tänker på Mona Sahlins utfall mot Göran Hägglund i Agenda. Han antydde att Muslimerna kunde vara delaktiga i förföljelsen av Judar i Malmö.

Det gillade INTE tant Röd.....

Så jobbar Nalin på egen hand eller hur står det till inom "Rörelsen"...?

2010-04-09 @ 08:31:19
Postat av: Christer

Håller med dig Alf, hade en SD politiker sagt vad hon satt och sa hade han eller hon blivit stenad på närmsta torg av alla PK:are och journalister.

2010-04-09 @ 08:44:08
Postat av: Calle

Konstigt att när t.o.m. en (s)politiker med invandrarbakgrund säger sanningen om falska invandrarpolitiker, då påstår svenska borgerliga politiker att problemet inte finns!!?? Hur jävla pk har dom blivit?? Har stora delar av svenska folket redan hjärntvättats?

2010-04-09 @ 08:46:25
Postat av: Cavatus

Pekgul förråder sig själv och alla invandrare och säger att de som jobbar politiskt har dubbla agendor. Är inte DET att dra alla över en kam? Jag menar, kan en socialdemokrat verkligen låta undslippa sig något som förskräckligt, eller rättare sagt, något som är oerhört förskräckligt när en sverigedemokrat, eller för den del, en svensk säger denna "sanning".Nu är det tydligen dax för sossarna att värva röster och då tar man till alla knep, skickar ut Pekgul som har amnesti att säga obehagliga sanningar.Summa summarum: sossarna torde vara det mest rasistiska partiet. Hur då? Jo, en stor del av delar väljare i företrädesvis Malmö påstås vara och ÄR ansvariga för fördrivningen av stadens judar. Är inte det då en indikation på att sossarna är eller har blivit ett rasistiskt parti??

2010-04-09 @ 09:55:29
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Roberth

Frågan är om detta är en flirt med våra väljare? Är Pekgul helt ärlig och orolig? Eller är hon utsänd av ledningen för att som det heter fiska i grumliga vatten?

2010-04-09 @ 10:15:16
Postat av: krister

läste detta på aftonbladet har sd ökat till 13,8 i riksdalvalet eller har jag fel

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6922117.ab

2010-04-09 @ 11:24:44
Postat av: Söder

Antingen så är Pekgul i Sossarnas kylskåp och hämnas på partitoppen. Eller så är det helt enligt deras strategi att ge sken av att bry sig i dessa frågor.

2010-04-09 @ 11:28:20
Postat av: Kurtan

Warning ! RED FLAG !

Bra att hon har tagit upp detta, men tror fan att detta är en strategi där övriga sosseledare i alla fall MS är införstådd.Vad de försöker göra är att säga till oss att - vi vet minsann hur det ligger till med invandringens avigsidor. Rösta på oss istället för på SD. Vi kan också tala klarspråk...Detta kallas för "Damage Control" och ni har väl hört talas om taqiah som ger vissa personer klartecken från "skaparen" att ljuga sig blåa så länge de unviker konflikter mot sig själva och/eller flyttar fram en viss doktrins positioner....

2010-04-09 @ 11:43:52
Postat av: Inge Sandén

Jag tror att Pekul har ärliga avsikter.

Om sanningen sägs av en muslim,tvingas PK-iterna att lyssna.

Då kan inte debatten avbrytas, att med en gång skrika "Rasist".

Det Pekul säger,är ju ett bevis på att SD har rätt i sin kritik av den okontrollerade invandringen.

Vidare tror jag att det styrker alla f. d. sossar som lämnat partiet just för Mona Muslims kramande av den kvinnofientliga och jämlikhetskränkande politiska totalitära världsomstörtande sekten,som stavas ISLAM.

Just för att dessa sorters invandrare inte lämnat det bakom sig som de en gång flytt ifrån,fortsätter alla konflikter i Sverige,som vi ser dagligen i form av rån våldtäckter och mord.

För att de styrande i landet Sverige inte talat om vad som gäller,för att kunna vistas och leva tillsammans här i vårt land blir det som Pekul,tycker jag, uttrycker trovärdigt.

Sedan är det ju som så,skulle hon ha en räv bakom örat,lyckas hon inte med att ta tillbaka några SD-röster,tvärtom det styrker att svenska arbetare gjort rätt val då de lämnade det mer och mer sverigefientliga partiet socialdemokraterna.

På ett sätt låter det nästan för bra,då Pekul uttalar sig om de extrema islamisterna och de muslimer som inte vågar säga emot,kan man tro att det är självaste Jimmie Åkersson som sitter i stolen och säger sanningen, om vad fler och fler Svenskar kommit till insikt om,att det är islam som håller på att förstöra allt vi byggt upp genom århundraden.

Hur kan sossar stödja en sådan sekt som islam övergår mitt förstånd.

2010-04-09 @ 12:32:42
Postat av: hulda

Inte förrän Mona Sahlin uttalar samma kritik som Nalin Pekul så tror jag att detta är en äkta kursändring.

Detta sägs bli en smutsig valrörelse........

2010-04-09 @ 13:04:53
Postat av: Rättvis

Enligt Aftonbladets Sifo-mätning av igår skulle 19,9 % av väljarna i Landskrona rösta på SD i kommunalvalet, mot 22,6 i kommunvalet 2006.I riksdagsvalet fick SD 14 procent i undersökningen mot 8,2 procent vid förra valet.Tas hänsyn till SD-väljarnas traditionella försiktighet när det gäller valhemligheten kan vi nog räkna med att SD är största parti i Landskrona.

Till och med Lena Melin i Aftonbladet finner det för troligt att SD får 12 procent i Skåne.

2010-04-09 @ 13:45:20
Postat av: hummelstadskarin

Pekul har nog inte bränt sina möjligheter att också fortsättningsvis företräda socialdemokraterna. Som flera andra här tror också jag att hon skickats fram för att antyda att socialdemokraterna håller på att ändra kurs. Så räknar man med att hindra folk att rösta på SD.Kommer ni ihåg Leijonborg och språkkravet? Det gav FP rätt så många röster - man trodde att han satt ner foten. Det var ju bara prat. Inte kommer socialdemokraterna att ändra kurs, men de kommer att lura många. Därför använder man Pekul.

2010-04-09 @ 14:18:27
Postat av: krister

titta på kunskapskanalen nu journalister diskuterar

sd stor debatt

2010-04-09 @ 14:50:08
Postat av: Cavatus

Tack för tipset! Tittar nu.

2010-04-09 @ 15:20:44
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Skeåning

Jag tror risken är överhängande att Nalin Pekgul kommer "sållas bort" inom socialdemokraterna, i en ganska kvävande process. Det brukar se ut så inom socialismen numera när folk med avvikande åsikter tar för stor plats.

2010-04-09 @ 15:45:37
Postat av: Cavatus

Hon kanske blir sverigedemokrat i slutändan? (fniss)www.korta.nu/flygblad

2010-04-09 @ 16:21:11
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: LN

"När en av de danska medlemmarna i Europaparlamentet, Morten Messerschmidt från Dansk Folkeparti, ifrågasatte om de svenska valen uppfyller internationell standard när det gäller att skydda valhemligheten och krävde att internationella observatörer skulle granska det kommande svenska riksdagsvalet, blev vi – internationella valobservatörer och rådgivare i val- och demokratifrågor under många år – intresserade av att undersöka relevansen i hans krav. Vi granskade därför de svenska valen och gjorde en internationell jämförelse."

http://www.second-opinion.se/so/view/1152

2010-04-09 @ 17:08:55
URL: http://www.second-opinion.se/so/view/115
Postat av: Enoch

Nalin Pekgul säger samma sak som SD har sagt i flera år och ändå har hon mage att kalla SD extremister. Hon är alltså själv extremist enligt sin egen definition.Jag vet inte om detta är ett personligt utspel från Pekgul eller en del av större socialdemokratisk strategi för att fånga invandringskritiska röster, men det utgör garanterat inget avsteg från sjuklöverns massinvandringspolitik.

2010-04-09 @ 17:14:25
Postat av: Ste Sture

Detta med islamska extremister på de andra partiernas valsedlar borde vara en stor valfråga för SD. Man borde, likt vad Thoralf Alfsson nu gör, granska alla muslimska kandidater och dra fram deras verkliga åsikter i ljuset.

2010-04-09 @ 18:10:23
Postat av: Ibbe

Pekgul har uttalat sig på liknande sätt tidigare i år, men då inte lika vasst och rakt. Skulle tro att hon har sanktion för detta, det är ju valår och de socialdemokratiska partistrategerna har uppfattat hur vindarna blåser. Detsamma kan inte säjas om alliansen och det är en gåta hur man där kan undgå att se verkligheten, den som bl.a. Reinfeldt skulle vara ute i för att möta "verklighetens folk". Den resan har tydligen blivit inställd. Det intressanta är som någon påpekat här att Pekgul i princip har samma uppfattning som SD. Denna är härmed alltså godkänd av det socialdemokratiska kvinnoförbundets ordförande med invandrabakgrund. Ryktens säjer att det ätits och fikats på svarta dukar på många tidningsredaktioner i dag. Den politiska korrektheten och verklighetsförvrängningen har krossats från ett håll journalisterna inte kunde drömma om i sina vildaste fantasier. Det här kan bli riktigt, riktigt underhållande framöver.

2010-04-09 @ 20:50:02
Postat av: alf olsson

Nalin skulle vara en fin tillgång för SD. Är det ingen här som känner henne och kan försöka värva henne som vallokomotiv.

2010-04-09 @ 21:13:35
Postat av: Hulda

Jag får i all vänlighet påpeka igen: Det är vad Mona Sahlin säger som på allvar visar var Sossarna står i frågan. Vad Nalin gör är kanske bara en "testballong".

Men om Mona visar sig i TV så faller väl som vanligt hennes väljarstöd:) Så tveksamheten fortsätter...

Och vad tycker MP och Vänstern.. Inte lätt för "röran"...

2010-04-09 @ 21:31:14
Postat av: joakim

Blir så trött på att detta barn som blivit påkörd och dödad i gusum figurerar i veckor tack vare att det är ett invandrarbarn.Någonting är snett eftersom varenda tidning fortsätter att tjata.Ena gången är hon 3 år andra 2.Visst är det tragiskt men det får vara måtta.Jfr en svensk 3 åring vad dom hade skrivit då.Väntar bara att pappa "Abdulla kräver skadestånd på en massa millar för att han förlorat barntillägget på soc.

2010-04-09 @ 21:51:44
Postat av: Robin Shadowes

Som nån tidigare nämnt, detta är bara ett nytt språk-test. Ett trick att lura väljare från SD. Låt er inte luras. Efter valet kommer allt vara glömt och det blir business as usual d v s fortsatt musse-invällning.

2010-04-09 @ 22:40:07
Postat av: Nalle i Växjö

Lite läsning om synen på Nalim Pekul från en Sosseblogg

Postat av: Tore (preact)

"Nalle", sosse-muslimen som angriper "Nalin" vill dölja problemen för allmänheten och hänvisar problemen till det lokala. Så gör man ju i sosse-Sverige, så nu var Nalin Pekgul "anti-sosse"!

Han hänvisar också att det är "konservativa" krafter som verkar i "tätorterna"!?

Islamofasicmen är väl inget konservativt begrepp, det är ett vänsterstyrt politiskt farligt program, som används att förtrycka ett folk! Alltså facism!

Samma som kommunism!Att Nalin Pekgul nu så avancerat utmålar islam i sina beståndsdelar, är sannolikt en överrenskommelse, att återta de delar som gått till SD. Vi lär se fler märkliga utflykter av demma typ för att störa SD i sitt arbete.

Att 7,6 % till SD och en vågmästarroll vid senaste undersökningen, har påverkat inte bara media (noll information), utan även de partier som känner sig träffade. Dessa märkliga händelser lär vi få återse, så länge "valstugorna" är öppna...

2010-04-10 @ 18:09:57
Postat av: Liba

Ja, det var ganska roligt så att säga, när jag hörde Nalin Pekgul uttrycka sig om hur invandrare lurar blåögda svenskar. Ha, ha. Och detta tillåter politisk korrekt Svt. Just detta är kännd hos alla normala människor och SD har modigt påtalat detta. Men SD skulle inte tillåtas att så här öppet i Svt tala om. SD är ett hot för riksdagspartier och påstående som SD hade skulle "kiddnappas". Kurd Nalin Pekgul blir inte kallad för rasist. Men vad PK folket glömmer, detta hjälper till att svenska folket vaknar och väljer rätt vid nästa val. Det kunde man se på senaste Debatt. Pappan i den familjen som uttalade sig var inte nöjd med politikernas svar, litade inte på bättre framtid. Synd att han inte sade i klartext vad allt beror på. Men det sade Ulf Nilson. Jag mailade honom och tackade honom. Han var en pärla.

2010-04-11 @ 00:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0