GRÄDDFIL FÖR NASIM MALIK?

Riksdagsvalsedel för socialdemokraterna i Kalmar län.

1.       Håkan Juholt, riksdagsledamot, Oskarshamn, f. 1962
2.       Lena Hallengren, riksdagsledamot, Kalmar, f. 1973
3.       Krister Örnfjäder, riksdagsledamot, Västervik, f. 1952
4.       Désirée Liljevall, riksdagsledamot, Kalmar, f. 1970
5.       Karl Längberg, studerande, Nybro, f. 1985
6.       Annika Högberg, onlinecoach, Vimmerby, f. 1967
7.       Nasim Malik, projektledare, Kalmar, f. 1953
8.       Birgitta Roskvist, undersköterska, Degerhamn, f. 1965
9.       Dan Nilsson, ombudsman, Västervik, f. 1975
10.    Angelicka Nehls, produktionsledare, Oskarshamn, f. 1971

Socialdemokraterna har presenterat sina valsedlar på det lokala planet och jag höjer minst sagt på ögonbrynen men samtidigt är jag inte det minsta förvånad.  När man ser hur dessa listor utformats så ser man att det finns många olika kriterier som styr hur den inbördes ordningen fastställs mellan de olika kandidaterna.

Den pakistanske muslimen Nasim Malik har blivit ett socialdemokratiskt toppnamn med en topplacering på kommunlistan för Kalmar kommun och riksdagslistan för Kalmar län. Är det på grund av sina kvalifikationer eller på grund av sin etniska härkomst och religion? Hans arbetsplats är Invandrarservice i Kalmar där han tydligen tituleras för projektledare. Vilka projekt han drivit är däremot okänt?

Undrar hur andra socialdemokratiska kandidater upplever det att Nasim Malik har en egen gräddfil på dessa valsedlar?

 Under den tid jag suttit i Kalmar kommunfullmäktige (sedan 1 november 2006) har Nasim Mailk yttrat sig två gånger. Vid ena tillfället var det en debatt om flyktingmottagning och vid andra tillfället en uppmaning att nattvandra på stan vid någon skolavslutning. Möjligen är det detta som motiverar hans topplacering på de socialdemokratiska valsedlarna.

Däremot har ju Nasim Malik gjort sig känd på andra sätt som t.ex. att anmäla SAS för diskriminering då han serverades en skinkmacka p.g.a. att ostmackorna var slut på flyget. Läs blogginlägg Kurt Lundgren.

Under valrörelsen 2006 hävdade han att han hade blivit nedslagen på offentlig plats och fördes till sjukhus där han fick vila ut. Han hade dock inte sett någon angripare och det fanns heller inga vittnen trots att det var mitt på dagen. Senare framkom det andra förklaringar som att han drabbats av blodtrycksfall och svimmat, utan att ha varit angripen. Läs artiklar i Barometern Nedslagen, Dementi.

Han har givitvis också kritiserat Lars Vilks och kallat det för en "respektlös provokation. Läs artikel.

För drygt ett år sedan var han dessutom mycket upprörd över att studenter från Pakistan skulle behöva betala en terminsavgift för att få studera i Sverige. Han ansåg enligt en artikel i Barometern att det var en mänsklig rättighet att få studera gratis i Sverige. Läs mitt blogginlägg.



Att Nasim Malik sedan även är medarrangör av en demonstration som jag besökte och som jag endast kan definiera som en antisemitiskt manifestation där det viftades flitigt med flaggor för terrorstämplade organisationer som Hamas och Hizbollah. Som inte det var tillräckligt så förekom även plakat med hakkors och demonstrationsdeltagarna skanderade ”No more peace with Israel”. Allt detta mitt framför näsan utan att agera!!

Frågan är om detta är de kvalifikationer som krävs för att bli ett toppnamn hos socialdemokraterna i Kalmar? Eller är det socialdemokratisk "kvotering"?
  


Kommunvalsedel för socialdemokraterna 2010. I valet 2006 fick socialdemokraterna 27 mandat.

1.     Johan Persson, Smedby, 36 år
2.     Anette Lingmerth, Påryd, 50 år
3.     Mattias Adolfson, Rinkabyholm, 35 år
4.     Marie Simonsson, Norrliden, 43 år
5.     Steve Sjögren, Rinkabyholm, 55 år
6.     Anna Soltorp, Oxhagen, 43 år
7.     Jussi Gröhn, Berga, 43 år
8.     Elisabeth Gustavsson, Halltorp, 57 år
9.    Nasim Malik, Smedby, 57 år
10.  Mona Jeansson, Kvarnholmen, 60 år
11.  Lasse Johansson, Kvarnholmen, 35 år
12.  Dzenita Abaza, Oxhagen, 47 år
13.  Jonas Hellberg, Malmen, 31 år
14.  Birgitta Elfström, Ängö, 59 år
15.  Robert Sigvardsson, Norrgård, 28 år
16.  Marianne Lundahl, Rockneby, 44 år
17.  Roger Kaliff, Getingen, 66 år
18.  Annika Brodin, Funkabo, 43 år
19.  Bengt Kronblad, Lindsdal, 68 år
20.  Jeannette Kennerfalk, Lindsdal, 40 år

På kommunlistan har många kända socialdemokraterna fått finna sig i att Nasim Malik placerats före dessa personer. Det fd. riksdagsmän och nuvarande kommunalråd.


Kommentarer
Postat av: dan

skrämmande vad politisk korrekthet kan få 7-klöverns folkförädare tysta som lamm, trots att de skriker NEJ inombords. de vet ju av vilken vilken

Nasim Malik blivit befodrad och troligtvis avskyr dom det.



man kan ju se på deras leverne att de INTE gillar mångkulturella samhället-de bor i Svenneområden, umgås bara med utlänningar när det gynnar deras karriär, sätter sina barn i (av sossarna uppfunna) friskolor där mest Svenska barn sorteras ut.

2010-03-28 @ 19:19:39
Postat av: Göran

En klart värdig representant för det ruttnande socialdemokratiska quislingpartiet! Han kommer att stortrivas ihop med försvarsnedläggaren Juholt samt bidragsfuskaren Hallengren!

2010-03-28 @ 19:20:54
Postat av: WSF

På det lokala planet runt om i Sverige finns också många lysande exempel på hur invandring bidragit till utveckling, tillväxt och kultur. De påminner oss om att nästan alla länder som växt sig rika haft invandring som en del av framgångsreceptet.



Ingen vinner på att rädslan för nya människor och influenser tillåts få övertaget i vårt samhälle.

(DN)

2010-03-28 @ 19:25:11
Postat av: vmm

Det där med att anmäla SAS för diskriminering när ostmackorna tagit slut är något som jag då och då tänker på och ibland skrattar jag och ibland ryser jag. Det är en så himla läskig anmälning. Anmälningen känns helt overklig. Helt klart skulle jag vilja säga att den anmälningen är missbruk av anmälningsinstrumentet (till det som nu heter DO).



Jag är aktieägare i SAS, men det är inte därför jag tycker anmälningen var löjlig. Diskriminering SKA anmälas, tycker jag, men då ska det också röra sig om diskriminering. Har SAS klantat sig och räknat fel på hur många ostmackor och skinkmackor dom ska göra så är det just klantigt. Som aktieägare önskar jag en bättre beräkning. Men DISKRIMINERING? Nej, nej, nej. Nej.

2010-03-28 @ 20:15:54
Postat av: Gorm

Till skillnad från SD som har problem att få namn till sina listor. Och de namn de får fullför inte sina uppdrag.

2010-03-28 @ 20:17:53
Postat av: Anonym

Det där händer överallt - i Göteborg har moderaterna satt islamisten Waberi på valbar plats på båda(!) riksdagslistorna. Ingen moderat kan därmed bli främlingsfientlig och välja en islamistfri lista.

2010-03-28 @ 20:18:12
Postat av: Thoralf A

Gorm



Var det inte en Gorm som förskingrade pengar i en SD-förening och som blev uttkastat med huvudet före från SD.

2010-03-28 @ 20:31:49
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Robin Shadowes

Nasim Malik kan gärna få en skink-fil tillbaka till Pakistan.

2010-03-28 @ 20:32:35
Postat av: j-å

@ dan



Lite si och så med objektiviteten.

Därmed också sanningen.

Mej veterligen var det väl regeringen Bildt som skapade friskolereformen 1992.

2010-03-28 @ 20:40:33
Postat av: Stora Småland

Malik är väl kompis med ägaren till Citroen i Kalmar ?

2010-03-28 @ 20:44:21
Postat av: Doktor Merrick

Skicka ut den bilden på Nasim Malik från torgmötet i brevlådorna till människor i Kalmar med orden "ytterligare ett argument på varför ni ska rösta på Sverige Demokraterna"

2010-03-28 @ 20:51:22
Postat av: Funtaren

Ta en titt till på det där plakatet så ser du att plakatet består av hakkorsflaggan bredvid Israels flagga, och med en text mellan dem. I samband med att vågorna gick höga när detta hände kom det ju fram att det som plakatet ville säga var att sätta likhetstecken mellan Nazityskland och Israel när det gäller respekt för mänskliga rättigheter o.d.



Även om detta naturligtvis är uppåt väggarna fel, och i sig ett uttryck för gränslös antisemitism, så är det ändå en viss skillnad mot den bild man får av din formulering ovan ("förekom även plakat med hakkors"). Denna formulering får en att tänka på en delvis nazistisk manifestation där hakkorsen står i ensamt majestät och det heilas friskt. Inte riktigt med sanningen överensstämmande, eller hur?

2010-03-28 @ 21:30:14
Postat av: Roberth

Detta kallas kvotering och inget annat!

2010-03-28 @ 22:06:59
Postat av: Roberth

Gorm påstod att han köpt en vakthund för partiet pengar. Då tänker man på en rottis eller Schäfer men jycken var en Golden Retriver RIDÅ Gorm.

2010-03-28 @ 22:56:07
Postat av: Thoralf A

Funtaren



Var ser du något om mänskliga rättigheter på plakatet?



Eller är det bara din egen uppfattning!

2010-03-28 @ 23:04:40
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

Funtaren



Vad anser du om de mänskliga rättigheterna under Hamas ledning på Gaza-remsan?

2010-03-28 @ 23:07:02
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Helene

Funtaren



Du känner till Förintelsen, eller? Kan du se rimligheten i att sätt likamedstecken mellan israels flagga och ett hakkors?

Avslutningsvis kan du, i utbildningssyfte, gå in på länken nedan:



http://www.youtube.com/watch?v=RPLq9RUMyS0&feature=youtube_gdata

2010-03-28 @ 23:34:17
Postat av: Jeppe

Suveränt Helene,,, bra utbildningssyfte för verklighetsfrämmande personer. Själv nyss hemkommen från en resa i Israel,,,Innan resan hade man någon liten tilltro till de muslimska palestinerna, efter resan ingen tilltro alls. Tycker verkligen synd om de palestiner som vill väl och leva fritt från de onda.

2010-03-29 @ 00:02:04
Postat av: Gubben o Gumman

Ett gäng skatteparasiter som levt gott hela sina liv på att Svennebanans skattepengar genom att påstå att dom företräder hans intressen.



Ett gäng "högskole allergiker" ,som samlats vid köttgrytorna.Listan innehåller några riktiga

stolpskott faktiskt.



En av dessa pellejönsar har fått en gata uppkallad

efter sej,fast ingen fattar varför.



10 män 10 kvinnor där börjar pk-ismen/kommunismen

kön, etnisk herrkomst, går före hjärna el kunnande.

Bästa sättet att blåsa Svenne banans skattepengar

typ Fanerdun Salvestaden el belåna tex Kalmarhem upp utill skorstenen, miljardbelopp pratar vi.



3 av 20 bor i pensions räddare täta områden, så är

det med deras trovärdighet.Den är lika med noll.



Skinkmackan gör mest skada i riksdagen ,så dit med

honom bara, tänk när han kravlar upp i talastolen..

Kan bara gå på ett sätt.



Påstår man sej blivit nedslagen ,med åtföljande

kostsamma utredningar ,så finns det andra lämpliga

instutioner i det Svenska samhället med låsta dörrar sk "gökbon", Rosenbad halleluja.

Karln är så nära helidiot det går att komma en inkvoterad "elitsosse".



-"Vi har råd att vara generösa" var argumentet hos

en av listans kandidater, ang invandringen.

Det är dina pengar vederbörande är generös med Svenne.



-En annan stod med två sexpack öl på disken en söndag.



-En har "gympat" sej till rikdagen



-En kommer från en rejält dysfunktionell familj.



Funderar du att lägga din röst på dessa hycklare ring omgående din husläkare för konsultation.

2010-03-29 @ 06:41:48
Postat av: Stora Småland

Funderar på bilbyte nu i vår men någon Citroen blir det inte !

2010-03-29 @ 06:57:08
Postat av: Gubben o Gumman

OT : "Jag tänker inte delta i skattesänkar SM"

Citat Mona Salhin.



"Jag tänker inte delta i skattehöjar SM"

citat Fredrik Reinfeldt.



Vi börjar väl diskussionen med att sänka skattetryckt från 57% till 25% genom minskad invandring samt genomgång av samtliga PUT.



Vilket skatte-SM väljer du Svennebanan?



"Sidbyte"



Bilbrännarsäsongen har börjat i Uppsala två bilar.

En taxichaufför knivrånad, samt bilen uppeldad i Göteborg,importen av pyromaner är god mycket otrevliga sjuka människor.Dom skickar vi hem Svenne va?



"Sidbyte hehe"



Den socialistiska propagandan fortsätter inom opinionsinstituten, samt förmedlas av SVT68.

Håll öronen öppna Svennebanan annars går det åt

h-vete.



Vem vill du se som stadsminister i den rödgröna alliansen ,löd en fråga till företagsledare av alla grupper, hur djävla dum får en "Ivan" bli ,Företagarna svarar då i valet mellan pest o kolera Wetterstrand, ca 60%.



I nästa fråga svarar samma grupp att 66% röstar på M resten röstar förmodligen på dom andra borgeliga partierna men det redovisar givetvis inte

SVT68 vid framläggandet.

Nu skojar dom med dej igen Svenne.



Första frågan är helt stupid till denna grupp, har

bara ett syfte at lyfta fram Maria Wetterstrand.

Att SVT68 rycker in o förmedlar talar sitt tydliga språk.

2010-03-29 @ 08:02:31
Postat av: Stora Småland

Känner en person som nästan dagligen åker med tåg från Berga Högsby . Hon ser alltså dagligen invandrade ligister kliver på tåget i Berga ,Högsby , Blomstermåla hon känner sej väldigt rädd för dessa busar ! Ska det verkligen behöva vara på sådant vis i vårt kära Sverige !

Jag säger bara fy faen !

2010-03-29 @ 10:16:49
Postat av: Gubben o Gumman

Våldet i Svenska skolor ökar 1 av 10 brott anmäls.

Har vi fått multikultirabatt redan vid anmälningsförfarandet?

2010-03-29 @ 10:45:27
Postat av: Gubben o Gumman

OT:Expressen samt Aftonbladet rapporterar från rättegången mot Mats Alm med bild och allt.

Tror du Svennebanan att rättegången mot Nancys

mördare en Somalier kommer att finnas i tidningarna

med namn och bild?



Varför inte fråga Jan Hellin Aftonbladet el Tomas Matsson Expressen på deras bloggar?



Båda tidningarna bedriver ju för övrigt en stark bevakning av ett våldtäktsfall,som en avledande manöver för alla överfallsvåldtäkter utförda av i stort sett invandrare.

2010-03-29 @ 11:16:35
Postat av: Gorm

Gubben o gumman slaktar listan utifrån personernas bakgrund.



Skulle vara kul mer lite ärlighet och rakhet från er sida när ni granskar SD:s kandidater på motsvarande sätt. Skattefiffel, olagligheter, bokföringsbrott, bidragsfusk, medlemskap i nazistiska föreningar etc.



2010-03-29 @ 17:00:46
Postat av: vmm

Gorm: du behöver inte oroa dig. Är det någon lista som kommer att granskas i det här valet så är det SDs. Och det vet ju SD om så jag tror faktiskt inte det finns så mycket att hitta.



Och ett tips till SD vore att om det finns något mindre smickrande i någon av kandidaternas bakgrund så bör dom berätta det öppet. Förekomma media. Då blir det inte lika spännande för Aftonbladet att komma med ett "aslöjande".

2010-03-29 @ 17:55:33
Postat av: Drutten

Snart kommer den dagen då 80% inte röstar på Sossarna.

Vänstern är redan helt ockuperad av invandrare och och om det vill sig väl så ramlar de ur riksdagen i höst. Man kommer att se att svenskarna lämnar de socialistiska partierna och Miljöpartiet kommer fortsätta att växa.

Snart kommer den dagen då Moderaterna är tvungna att bilda regering med SD för att rädda landet undan total kollaps!

2010-03-29 @ 17:56:14
Postat av: S-E Karlsson

Om andra partier vore lika noga som Sd med att "sålla" så skulle dom slippa mycket skit !

2010-03-29 @ 18:47:16
Postat av: S-E Karlsson

Hörde idag om en tjej i yrkesverksam ålder ,hörselskadad som på grund av sitt handikapp

har svårt att få arbete ! Hon har alltså så dålig ekonomi så hon inte har råd att vara med i en förening för hörselskadade längre utan har varit tvungen att säga upp sitt medlemsskap , ingen hjälp finns att få enligt f-kassan ! Om hon varit invandrare med hörselskada så hade det nog funnits hur mycket hjälp som helst att få !Om detta ovanstående så kan jag bara säga , fy faen vad det har ställts till i Sverige .

2010-03-29 @ 19:09:37
Postat av: Funtaren

Bli inte defensiv nu. Du och jag tycker lika om väldigt mycket, t ex om Hamas och al-Fatah.



Jag tycker bara inte att du behöver använda argument som inte håller måttet. Det finns inget behov av det när det finns så mycket verkligt solida exempel på att SD:s politik är det enda vettiga. Dessutom, med din argumentationsförmåga är det ännu mer onödigt.



Jag ser naturligtvis inte texten. Men jag kommer ihåg från debatten kring plakatet när det begav sig att det var den typen av utsaga de ville få fram. Man kan ju också fundera på vad man annars kan vilja få sagt när man ser en hakkorsflagga placerad bredvid en Israelisk flagga på en palestinsk demonstration.



Att det skulle vara nazister som höll i plakatet verkar lite mysko eller hur? Varför skulle nazister placera "fiendens" flagga bredvid sin egen högst älskade symbol? Tycker du att den ekvationen går ihop? Isåfall hur?

2010-03-29 @ 21:11:28
Postat av: Funtaren

Ja Helene, det där var en arabisk/muslimsk antisemitisk demonstration där de hyllade Hitler. Där skulle nazister ha trivts. Men de skulle fortfarande inte ha satt Israels, ärkefiendens, flagga på samma plakat som sitt eget banér. Eller?



2010-03-29 @ 21:16:27
Postat av: Funtaren

Och Helene, det faktum att jag kan resonera mig fram till varför en annan person, utifrån dennes förvridna föreställningsvärld, skulle kunna komma på tanken att till en demonstration mot Israel skapa ett plakat som jämställer Israels överlevnadskamp med Förintelsen på detta sätt, betyder inte att jag tycker att det budskapet är rimligt.

2010-03-29 @ 21:27:05
Postat av: Tore (prelude, preact, presound)

Nu är det så, att den "demonstrationen" där det flaggas vilt med "hesbollahs" flaggor, tyder mest på en antiisraelisk sådan!

Visa detta "naziemblem" och du åker dit obenhörligt!

Här stod t o m poliser och hade kunnat ingripa. Detta är bara onödigt tjafs från en del, för bilden talar sitt tydliga språk.

Samtidigt gick ett gäng sossar och dessa "kulturmedvetna" i en demonstration till Israels ambassad i Stockholm, ledda av Mona "Muslim", Jan Eliasson och LO-madamen Wanja Lundby-Wedin mm, och där brände Israels flagga!



Samtidigt hade några sossar med Lars Stjärnqvist i täten en demomstration i Norrköping, med de traditionella röda fanorna utbytta mot hezbollas flaggor & "svazistickan"! Det är inga normala människor som betér sig på detta sättet...

www.canuteocean.blogspot.com/2009/01/socialdemokrater-demonstrerade-med.html

Hoppas denna hänvisning fungerar...

2010-03-30 @ 00:15:17
Postat av: Putte

Nu är det ju historiska fakta att många muslimska länder, redan under 2:a världskriget stödde nazzarna och deras hat mot det judiska folket och då fanns ju inte ens staten Israel, eller hur?

2010-03-30 @ 05:37:49
Postat av: Helene

Funtaren



Kan de ha satt dit hakkorset som ett vidrigt sätt att påminna judarna om vad de utsatts för? Det enda rimliga man kan associera israels flagga och ett hakkors med, är nämligen judeförföljelsen. Jag anser att det hade varit mer lämpligt att använda den palestinska flaggan tillsammans med hakkorset, eftersom de tydligen är nazistpack.

2010-03-30 @ 18:36:03
Postat av: Helene

Funtaren

"Där skulle nazister ha trivts". I filmen ser man skrattande och leende människor, så ja, nog ser de ut att trivas.

2010-03-30 @ 21:51:52
Postat av: Abdullah Abdullah

Det bekommer dig säkert inte, men här gör du bort dig Thoralf. Visst finns det en väldig massa skit att gräva fram kring partiernas nomineringsprocesser, som verkligen inte är några demokratiska praktexempel, men just Nasim Malik är som sådant exempel betraktat, synnerligen illa valt. Han har ett mycket långt engagemang för Kalmars socialdemokrater bakom sig, gör ett mycket engagerat och genuint partiarbete och har lokalt inom partiet ett mycket starkt stöd. Jag själv håller inte Nasim Malik jättehögt, och skulle själv inte tänka tanken att kryssa honom om jag skulle rösta på Socialdemokraterna, men hans placering på listorna är extremt välmotiverat. Både över och under honom hittar du på bägge listorna påtagligt sämre namn, ur alla tänkbara aspekter. Och även om vi bortser från det, så finns det extremt gott om exempel på personer som fått mycket, mycket större gräddfiler i nomineringsprocessen, både hos Socialdemokraterna och hos andra partier. Ta bara Lasse Johansson vid förra valet, exempelvis. När du angriper nomineringen av Nasim Malik visar du ditt fula muslimspökestryne ovanligt tydligt.

2010-04-03 @ 16:57:18
Postat av: Tomas

RADAR heter ett medel som är fantastiskt bra till all ohyra

2010-04-09 @ 18:46:14
Postat av: Ludvig

Nalin Pekgul har visat sig vara en rätt förståndig muslim. Nasim Malik däremot verkar vara judehatare.

2010-04-10 @ 09:42:44
Postat av: Tony Ingman



Desperationen lyser igenom hos sossarna som

måste ta in många obskyra figurer på sina lister.

2010-04-17 @ 10:42:24
URL: http://thoralfalfssons blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0