HYCKLANDE FOLKPARTIST

I den debatt som Anders Johansson startade den 16 november i Barometern genom sin debattartikel skriver han att han hade förväntningar på att Alliansen skulle ”ta tag i invandringspolitiken” men så blev in fallet. För den som inte förstår vad Anders Johansson syftar på kan kanske nedanstående diagram vara en förklaring på hur invandringen och dess kostnader fullständigt exploderat sedan Fredrik Reinfeldt blev statsminister.


Källa Migrationsverkets årsredovisningar, kostnad tkr.

I sin debattartikel kritiserade Anders Johansson folkpartiet mycket kraftigt och det gör han med all rätt. Oppositionsrådet Inger Hilmansson (fp) visar prov på sitt missnöje över Anders Johansson och Lars Berglunds debattartiklar på ett mycket osmakligt sätt genom att skriva följande på sin blogg.

"I övrigt vet jag inte varför jag kommer att tänka på de vidriga filmer jag sett från 30-talet när "professorer" och andra "bildade" människor åkte runt i Tyskland och berättade om hur dyrt det var att förvara gravt missbildade och utvecklingsstörda människor. De påstod dessutom att det "var bäst för dem själva" att inte behöva leva. På så vis jämnade man effektivt marken för det som komma skulle."

Noteras bör att denna demokratiska kvinna inte tillåter några kommentarer på sin blogg. ”Jag vet bäst” och ingen debatt på min blogg tycks vara hennes motto.

Hon vet inte varför hon kommer att tänka på detta! Vilket understatement!

Vem ”professorn” och ”bildad människa” är framstår som ganska självklart för mig. Dessa antydningar och insinuationer framstår som mycket osmakliga och tyder på ett mycket obehagligt sätt att tackla debatten om den förda invandringspolitiken. Saknar du fullständigt argument för det mångkulturella samhället Inger Hilmansson? Skulle Inger Hilmansson skrivit Lars Berglund istället för ”professorn” och Anders Johansson istället för ”bildad människa” hade hon blivit anmäld för förtal. Jag tycker att det är rent ut sagt ruttet av ett oppositionsråd i Kalmar att agera på det här sättet. Att kritisera invandringspolitiken är omöjligt för hycklande folkpartister som bland annat föreslog språktester för invandrare.

Möjligen har Inger Hilmansson inpirerats av vänsterpartisten Birgitta Axelsson Edström som också ägnar sig åt antydningar och insinuationer flitigt på sin blogg.

Hyckleriet är inte slut med detta! Inger Hilmansson och folkpartiet säger sig värna om de ”gröna lungorna” i Kalmar men än så länge har jag inte sett och hört henne kritisera Gota Media planer på ett mediahus på just en grönområde på Kvarnholmen. Vid senaste kommunstyrelsemötet hade folkpartiet möjlighet att säga nej till denna markreservation men det gjorde givetvis inte Inger Hilmansson.

I dagens Barometern finns det ingen gräns för hyckleriet när folkpartiet under rubriken ”Sälj inte ut centrala Kalmar” på debattsidan men inte med ett enda ord nämner de markreservationen för Gota medias mediahus. Hur kan man överhuvudtaget skriva en debattartikel utan att nämna den mest kontroversiella markreservationen på år och dag i centrala Kalmar. Givetvis är det rent hyckleri från Folkpartiet som vill hålla sig väl med Barometern. Det är ju valår!

I övrigt vet jag inte varför jag kommer att tänka på Magnus Uggla och hans låt "Jag mår illa ......."

Inger Hilmanssons anseende sjunker som en sten mot botten!


Claes-Göran en ny text på Ugglas låt kanske vore en rolig ide med tanke på vår "brainstorming" på vägen hem från vår utbildningsdag i Värnamo i söndags.
Det kanske finns många "textförfattare" bland mina läsare på bloggen. Ni är välkommna med era "nya texter" till mig på "Jag mår illa".


Kommentarer
Postat av: lee

Är det 10 MILJARDER? står inget om tkr ..men 10 miljoner kan det väl inte vara?

2009-11-21 @ 09:43:00
Postat av: dan åke

läste på fria nyheter, dessa domar man kan läsa visar att massor med Svenskar har arbeten inom massinvandringsindustrin och de tar enorma löner och arvoden.

2009-11-21 @ 10:29:24
Postat av: Ibbe

Via bekanta,väl insatta i denna, och lokaltidningarna , följer jag kalmarpolitiken. Har läst Inger Hilmanssons blogg två gånger,första och sista gången. Någor gnälligare får man söka efter. Lika mycket får man söka efter ngt konstruktivt. Lågvattenmärket passeras med bred marginal i det av Thoralf A. återgivna blogginlägget. Det är antydningar som rimligen måste vara besvärande för folkpartister som tänker lite längre än näsan räcker, det lär finnas några sådana kvar. Enligt kalmaruppgifter är Hilmansson mantra i politiken att jämt och ständigt ifrågasätta kostnader. Tydligen är det inte jämt och ständigt. Runt flykting-och invandringpolitiken har hon ritat upp en frizon som ekonomiskt inte får diskuteras ,ty då är man enligt hennes insinuationer nazistanstucken. Det är en riktigt, riktigt låg debattnivå och visar på en omdömesförmåga som är undermålig. Måtte kalmarborna undgå att denna kvinna och hennes folkparti finns i en politisk ledning i kommunen efter valet 2010.

2009-11-21 @ 10:33:13
Postat av: Info

NÅGRA ORD OM SVERIGES F.N. VIKTIGASTE FOLKPARTIST



CECILIA MALMSTRÖM



På regeringens uppdrag har Cecilia deltagit i en rad prajdparader runtom i Europa i avsikt att exportera svensk, statsfeministisk, överlägsen jämställdhetspolitik. HBT-personers rättigheter kommer följaktligen att vara en av hennes hjärtefrågor som EU-kommissionär. Här på bilden ses hon i täten för den svenska riksdagskontingenten i en prajdparad i Polen:



http://www.qx.se/12404/malmstrom-nominerad-som-eukommissionar



Men också på hemmaplan kör hon hårt. Från hemsidan ”stockholmpride”:



”EU-MINISTERN INVIGNINGSTALAR PÅ STOCKHOLM EUROPRIDE

2008-07-01



Idag presenterar Stockholm EuroPride EU-minister Cecilia Malmström som den andra av tre invigningstalare. – Jag är förstås oerhört hedrad. Jag är stolt att representera en regering som vill vara en stark röst för hbt-personers rättigheter. ---



Cecilia Malmström var den första svenska ministern som deltog i ett annat lands Pridefestival när hon deltog på ett seminarium och gick i paraden i Warszawa 2007. Hon arbetade också aktivt under sin tid i EU-parlamentet i arbetsgruppen för hbt-frågor. – Vi har valt Cecilia Malmström för att hon är ansvarig minister för Sveriges EU-politik. Vi är intresserade av hur hon vill använda EU som ett verktyg för att säkra hbt-personers rättigheter, framförallt i Östeuropa, säger Jonah Nylund, ordförande för Stockholm Pride.”



Vad kan Cecilia Malmström i övrigt tänka sig att göra? Så här säger hon enligt hemsidan Europaportalen 2009-11-17:



”Sverige fortsätter därmed traditionen med att utse en kvinna som kommissionär efter de två tidigare socialdemokratiska kommissionärerna Anita Gradin, 1995-1999, och Margot Wallström som satt två mandatperioder, 1999-2009. Vilken portfölj Cecilia Malmström kan få är inte klart ännu. --- Cecilia Malmström säger att flera portföljer är intressanta men att hon inte kan tänka sig ´vilken post som helst´. ”



Ja, president för Europas Förenta Stater och därmed Världens Mäktigaste Kvinna blev hon i varje fall inte, det vet vi nu. Till sist några ord av Cecilia Malmström själv från hennes egen krönika på nätsidan alba.nu:



”ORIMLIG DISKRIMINERING AV HOMOSEXUELLA FÖRÄLDRAR



Det är länge sedan den traditionella kärnfamiljen var regel i Sverige. Ensamhushållen dominerar i flera storstäder och många familjer idag är en ganska brokig konstellation av egna ungar, hans eller hennes ungar, gemensamma ungar, ett stort antal styvfarmödrar, låtsatssyskon, extra mammor och pappor etc. ---



Det finns olika uppgifter men tiotusentals barn beräknas leva i homosexuella familjer i Sverige idag. Jag känner flera sådana barn. En del har kommit till på ´vanlig´ väg, andra genom konstgjord befruktning, assisterad utomlands eller privat i hemmet. --- De är som barn är mest och deras kompisar tycker inte heller att det är så konstigt att de har två mammor eller pappor. Däremot har kompisarnas föräldrar eller lärarna ofta fördomar. Kanske är det därför förslaget att låta homosexuella par ansöka om adoption är så oerhört laddat.



Denna lag måste ändras och det fort. I början på året kom en efterlängtad utredning - Barn i homosexuella familjer (SOU 2001:10), en utredning många partier hänvisat till och därigenom undvikit att ta ställning i en fråga som djupt splittrar flera partier. Nu finns den här och det går inte längre att ducka. ---



I utredningen konstateras att det finns väldigt lite, i princip obefintlig, forskning om adopterade barn i homosexuella familjer. Däremot visar internationella studier om barn som växer upp i homosexuella familjer att dessa barn mår bra, att de utvecklas på liknande sätt om andra barn och att det viktigaste för barn är att växa upp i en kärleksfull miljö. --- Det är kloka slutsatser som bör applåderas.”



2009-11-21 @ 11:01:29
Postat av: wied

lee, jo det är tusinde millioner "Belopp i tkr" = milliarder

2009-11-21 @ 11:58:01
Postat av: Sven O.

Vore intressant att ibland också ta del av annan politik du vill lyfta fram Thoralf. Alltför många inlägg handlar om invandrarpolitik, och där vet vi vad du och SD står.

2009-11-21 @ 12:26:47
Postat av: Gubben o Gumman

Nu går det att kommentera på Hilmans blogg om någon tycker det är värt besväret.

Menat lära en gammal hund att steka köttbullar är nog svårt.



Folkpartiet är det parti som blåst Svenne Banan näst mest till multikulti i Sverige.



Särklass etta är "Stolpe stolpe ribba ut" (Socialdemokraterna)läs Socialkommunisterna.



Bengt "Besteberg" ordnade så att bussresor med "Krummelurer från bla Konsumbananien" som , kunde komma

och ta del av den svenska välfärden (socialförsäkringssystemmet),även rättsväsendet har fått en rejäl uppsving.



Se : Affes statistik blogg speciellt 1995 o framåt



Kurvorna pekar rakt uppåt.



Låt oss slippa Folkpartister i riksdagen.

Passar bättre på anstalt.

2009-11-21 @ 12:55:44
Postat av: Sven Duva

@Sven O



Massinvandringen är det största enskilda problem Sverige har idag. Det blundar alla andra partier för så vi ska vara glada för att SD finns och lägger sin energi där.



Att begära något annat vore som att be Winston Churchill debattera barnomsorg under kriget.

2009-11-21 @ 13:08:58
Postat av: Snaphanen

"Massinvandringen är det största enskilda problem Sverige har idag." - Lad mig påminde om, at det ved danske valet i 2001 var 75 % af vælgerne, som mente immigrationen var det vigtigste problem. Selv i dag er der mange der mener det. Det har ikke noget med "en-fråga-parti" at gøre.

2009-11-21 @ 14:16:30
Postat av: Ett försök som "Textförfattare"

Ett försök på ny text till "Jag mår illa...":



Ja sitter efter maten och läser bland citaten,

i rader utav politiks korrekta magasin.

Där vimlar vänsterpartister, proffstyckare, politiker

som älskar visa upp sitt fula flin.

Samma snitt har de som snyltar på varje skattekrona.

För är det fritt, då kan du ge dig fan på att dom är där.



Likväl klagas det på staten, va snålt det är på faten,

och hur fan kan man inbjuda SD på debatter?

Är sen den folkliga rösten väldigt dålig, för skrikig och för prålig,

gläds dom samma dag som SD slås ner.



Det snackas brett, om vem som mästrar,

vem är nazist och vem är rasist?

Säg flykting och dom gör allt för att få komma med på bild.



Illa, jag mår illa, när fröken Westerberg snubblar till och råkar spilla,

så att fru Reinfeldt får sås på kragen, över magen.

Usch vad jag mår illa, då jag ser Mona laga råbiff med Sahlin.

När jag ser Fredrik, Malou och Jamir, då går min gräns för vad jag pallar,

då slänger jag Svenska dagbladet och spyr.



De värsta exemplaren är när kramarna,

ska visa ensammakommande barn med dess ankarstatus.

Ja, hela allmännheten, ska dela kostnaden,

när kramarna hyr sig in och tystar debatt.

Efter en tid, då har familjelyckan plötsligt ebbat ut.

Nån blir ----tagen, och via pressen ursäktar man och på sanningen gör man slut.



Illa, jag mår illa, när den svenska pensionären svälter.

När jag ser en sniken Göran Hägglund, skriker magen,

usch vad jag mår illa, när Anders Borg och Göran ska bråka om den lilla åldringspengen,

Och när sen Gudrun i debatten vinglar in,

då går min gräns för vad jag pallar med,

nej då vänder sig min magen ut och in.



Den värsta skandalen är flyktingpolitiken,

där menlösa fån visas upp vartenda år, med sina nyvunna flammor,

presskåta politiker, som inför fotgrafer, står och ger autografer.



Illa, jag mår illa, då två terrorister inte kan utvisas stilla.

När jag ser Ohly upp i Mercan fira, mår jag riktigt illa,

jag mår illa, när Göran Person stå i raffset vid sin borgarvilla,

och om jag ser Fredrick Federley överlägset jäsa, med pudrad näsa,

mår jag riktigt illa, jag mår illa, när Jan Guillou visar upp sin franska frilla,

och när sen Ingvar Karlsson gör schlagerdebut,

då går min gräns för vad jag pallar me då lägger jag en pizza och går ut.

2009-11-21 @ 14:33:14
Postat av: Dan åke

bra textförfattare hoppas nån spelar den och ut på youtube

2009-11-21 @ 15:18:40
Postat av: lee

Så klart det är Miljarder .När tror ni att kostnaden för migrationsverket går förbi försvaret?Får Mona Muslim makten så kan det nog bli innan 2011..

2009-11-21 @ 16:12:08
Postat av: Thoralf A

Gubben o Gumman



Det har alltid gått bra att kommentera hos Hilmansson men hon behåller alla kommentarer för sig själv.

2009-11-21 @ 16:16:36
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

Textförfattaren



Du har talang!



Om vi nu bara hade någon av mina läsare som kunde framföra texten och lägga upp din på Youtube. Vem vet det kanske fixar sig. Här kan tydligen vad som helst hända.

2009-11-21 @ 16:20:06
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: natasha

Sångförfattaren!



Kör hårt! Skapa en melodi till din sång. Den kommer att slå igenom på Youtube!

2009-11-21 @ 16:43:07
Postat av: Gubben o Gumman

Ok ingen nätdemokrati där alltså.



Lider hon månne av paranoia non nätdemokratica el

Totale faktaresistensia?

Mot detta hjälper f-n inga "Islamafobil"



Kan bara botas med en stor injektion SD-spruttamin.

Samt den samtalsvänliga terapeutiska kursen :

"Att tänka i nya banor för Sveriges bästa"

2009-11-21 @ 16:57:23
Postat av: Dille i Momåla

Folkpartiets politik går samma väg som en orms. Den slingrar sig och slingrar sig och ingen vet varthän den vägen går.



Men för dem som inte känner till folkpartiet kan det förstås synas märkligt att detta parti byter politik lika självklart och regelbundet som en orm ömsar skinn. Jag tänker på alla de som vid förra och förrförra valet röstade på folkpartiet som då profilerade sig som en garant mot den olidliga invandringspolitiken.



Nu har alla dessa väljare fått en spottloska rakt i synen i det att folkpartiet nu planerar att gå samman med vänsterpartiet för att garantera den flyktingpolitik som det svenska folket avskyr.

2009-11-21 @ 17:17:46
Postat av: Info

TIPS TILL THORALF ANG. CECILIA MALMSTRÖM



Nu fick vi ännu en nyckel till låset!



Efter att ha turnerat runt i Europa som EU:s HBT-ambassdör avslöjade Cecilia Malmström idag i Ekots lördagsintervju ännu ett skäl till att Reinfeldt utsett just henne som EU-kommissionär.



Reinfeldt är ju, i motsats till Frankrike, Tyskland, Belgien, Holland och flera andra stater, starkt FÖR att Turkiet införlivas i EU så snart som möjligt. Just Reinfeldts muslimentusiasm visade sig nu Malmström dela. Just att få in Turkiet i Europas bidragssystem så snart som möjligt var vad hon såg vara sin huvuduppgift i Bryssel.



I sin oändliga självöverskattning gick hon så långt, att hon mer eller mindre hotade med att ta ett PERSONLIGT samtal med den belgiske europapresidenten för att TVINGA honom att gå med på hennes och Reinfeldts krav.



Kan bli intressant att följa utvecklingen i framtiden. Håll ett öga på saken, Thoralf.

2009-11-21 @ 17:55:12
Postat av: Helene

I övrigt vet jag inte varför jag kommer att tänka på Inger Hilmansson och hennes alliansregerings klappjakt på långtidssjukskrivna och arbetslösa när jag läser hennes historia om de vidriga filmerna från 30-talet.



I övrigt vet jag inte varför jag kommer att tänka på Sveriges fattigstugor på 1800-talet när man ser hur Inger Hilmanssons alliansregering behandlar våra äldre.



I övrigt vet jag inte varför jag kommer att tänka på vinterkräksjuka i samband med sådana som Inger Hilmansson? Jo, jag mår illa av hycklare som Hilmansson och av att läsa hennes ”debattartikel”.

2009-11-21 @ 18:06:08
Postat av: LN

BELGAREN OCH BARONESSAN



Skvalande piss väntar

på uppvärmning och avdunstning.

Av vatten blir det ett moln.



Ännu en av vår vördade presidents Herman Van Rompuy små haiku-dikter (i mycket fri översättning). Paul Belien, som känner vår nye president, har på sin blogg lämnat en utmärkt presentation av denne nye potentat, the President of the United States of Europe. http://www.brusselsjournal.com/node/4181



Gårdagens Fjordmancitat http://to.ly/xrw lade nog ingen i Kalmar med omnejd märke till, men på Gates of Vienna inspirerade den till en livlig debatt. http://to.ly/xrG



Eftersom Fjordman producerar alarmerande, kontroversiella och uppväckande texter baserade på enastående insikt och kunnande följer här ännu ett citat som kanske kan kittla fantasien hos någon av Thoralfs trogna bloggbesökare.



Sade Fjordman:



"När jag läser olika kommentarer på Lawrence Austers hemsida http://to.ly/xrM och på Dennis Mangans blogg http://to.ly/xrN , Takuan Seiyos senaste avsnitt på The Brussels Journal: http://to.ly/xrO , och senaste inlägget av el Inglés på GoV http://to.ly/xr ,

får jag en känsla av att spänningar snabbt håller på att byggas upp och att något stort kommer att hända under det kommande decenniet, troligen redan inom de närmaste fem åren. Eftersom jag nyligen har skrivit om geologi och geovetenskap faller det sig naturligt att tillgripa en analogi från plattektoniken: 'västvärldens tektoniska plattor är nu på väg att göra en stor förflyttning'.



Spänningar har under lång tid långsamt byggts upp under ytan och förr eller senare kommer dessa krafter plötsligt att frigöras i form av en serie förödande jordbävningar, följt av en hel del sekundära politiska och ekonomiska tsunamier. Några av de strukturer som för tillfället verkar vara bergfasta kommer att kollapsa likt korthus och det politiska landskapet kommer under de närmaste tjugo åren att förändras avsevärt. Vad som kan tyckas otänkbart i dag kommer om tjugo år att framstå som att ha varit både naturligt och oundvikligt. Detta är den omvälvning som El Inglés talar om och som han kallar 'diskontinuitet'.



Jag anser att vi måste vara realistiska och inse att det nuvarande politiskt-ideologiska tillståndet är helt sönderbrutet och oreparabelt. I stället för att slösa energi på att försöka åtgärda vad som inte kan återställas, måste vi så gott vi kan förbereda oss på det kommande sammanbrottet och förhoppningsvis omgruppera för att efteråt kunna skapa något nytt och starkare. Jag hoppas kunna publicera en essä om detta nästa vecka på 'The

Brussels Journal'. Om någon har några bra idéer, så är jag idel öra.



Vi måste se till och bli av med EU, förlöjliga FN och svälta ner FN:s fonder. Jag är ej heller säker på att jag ser något behov av NATO, även om jag är villig att debattera den saken. Det amerikanska 'försvarsparaplyet' kanske inte längre finns att tillgå, då den amerikanska ekonomien fallerar, vilken den kommer att göra. [USA:s statsskuld 2010: 14 trillioner dollar /finns det mesta i China?/ http://to.ly/xsj]

Dessutom är det skrattretande att inbilla sig att den amerikanska militären skulle "skydda" de infödda européerna från muslimer. De båda stora amerikanska partiernas officiella politiska inriktning är att stödja, men inte påskynda den fortsatta nedbrytningen av Europa, precis som de understödjer det fortsatta förstörandet av den egna nationen. USA:s nuvarande president Obama har förbundit sig att bekämpa 'motstånd mot Islam' istället för att bekämpa Islam. Uncle Sam är Uncle Sharia, precis som vi nyligen har bevittnat.



Om Sovjetunionen under det kalla kriget var det Onda Imperiet, så är USA idag MångfaldsImperiet engagerat i att sprida mångkulturalism och genetisk kommunism [ingen skall avvika från normen; all etnicitetsåtskillnad = kränkning/rasism!; översättarens antagande] runt om i världen, speciellt till länder med vit befolkningsmajoritet.



US Generalen Wesley Clark skall under bombningarna av Serbien mer eller mindre uttryckligen ha sagt att krigets syfte var att införa "mångfald". Jag hatar inte generellt amerikaner men den amerikanska makteliten är lika fientlig som den motsvarande

EU-eliten, men den amerikanska har fler och större kanoner. När jag sedan ser hur Nidal Hasan behandlas av den amerikanska militären, vill jag ogärna att dessa människor skall engagera sig i mina angelägenheter. Det är inte otroligt att de

skulle anse att vi inhemska EU-medborgare är nasister, som förtrycker de stackars fattiga

muslimerna. Sedan skulle de bomba oss sönder och samman och påstå att det var för vårt eget bästa - precis som NATO gjorde med serberna 1999.

11/20/2009 4:50



Bredvidläsning: http://www.jtl.org/auster/PNS/PNS_Contents.html

2009-11-21 @ 18:10:52
Postat av: Thoralf A

INFO



Jag lyssnade på eländet!



Jag blev dock ganska trött redan i inledningen då det bara handlade om muslimska terrorister som blivit illa behandlade av Sverige. Jag hade hoppats på nen ågot mer konstruktiv intervju av EU-messias från folkpartiet.



Aldrig Turkiet i EU!

2009-11-21 @ 18:39:52
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Dille i Momåla

Dagens Dumheter får fara långt för att finna några vanliga människor som är positiva till den olidliga flyktingpolitiken.



Men åker man till Lappland så blir det väl ändå napp, tänkte säkert DN.



Och i Lappland kunde DN i alla fall avfotografera tre st ynglingar på en snöskoter. Dessa “ barn” saknade till och med välansade skägg. Detta gladde DN storligen som nu kunde presentera dessa ynglingar som ensamkommande barn på tidningens förstasida.



Rubriken lyder ungefär Till (ortsnamn) är ensamkommande barn välkomna.



Försiktigtvis har DN inte med samma artikel på nätet. Nä, folk på orten kan ju ge sig till att protestera.

2009-11-21 @ 18:55:43
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Bäst för Kalmars del vore om Rydström höll sig till fotbollen och Hilmansson som sjuksköterska. När man hör I. H. i kommunfullmäktige prata om marknaden, så förstår man lätt att Inger H och FP är fullständigt okunniga eller aldrig har läst kapitlet om marknadsimperfektioner. Mr Rydström inlägg om den sk havererade flyktingpolitiken är lika okunnig den. Båda är ute på djupt vatten.

2009-11-21 @ 19:20:52
Postat av: Robin_Shadowes

Om det finns nån karaoke-version av Jag mår illa så vore det väl inte så svårt att fixa. Kan textförfattaren själv inte sjunga så känner han säkert nån som kan och ställer upp och sedan upp på YouTube.

2009-11-21 @ 21:35:36
Postat av: vmm

Från Hilmanssons blogg:



"I övrigt vet jag inte varför jag kommer att tänka på de vidriga filmer jag sett från 30-talet när "professorer" och andra "bildade" människor åkte runt i Tyskland och berättade om hur dyrt det var att förvara gravt missbildade och utvecklingsstörda människor. De påstod dessutom att det "var bäst för dem själva" att inte behöva leva."



Skulle vara intressant att veta vilka filmer hon sett. Den typen av filmer är verkligen "rare fotage" om dom nu ens existerar, men jag säger inte att dom inte finns. Men finns dom på internet så skulle jag tro att det krävs lösenord och då infinner sig frågan om varför hon har skaffat lösenord till sidor som visar rare fotage från nazitiden. Nej, jag tror inte hon är smygnazi! Men jag blir bara en smula undrande och får ett frågetecken i min skalle.

2009-11-22 @ 00:02:39
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Massive Radiation Overexposure

Det skulle kunna vara en dålig vits



Autentisk berättelse från Marit Wagners blogg.



En kvinna kommer till oss, hon har varit i Sverige i sex år. Ingen vet vem hon är eller varifrån hon kommer. Hon har fått ett barn i Sverige vars far hon vill hålla hemlig.



Kvinnan söker asyl, men hon har inga asylskäl. Säger hon till oss. Hon vill inte ens säga varifrån hon kommer. Hon vill i stället få dagisplats, jobb, bättre bostad, mer pengar. Vi säger till henne att vi jobbar med asyl och att hon har sökt asyl i Sverige, inte ansökt om dagisplats, jobb etc. Hon har ju inte ens uppehållstillstånd, säger vi till henne. Då blir hon arg och säger att Sverige är ett värre land är något annat land hon varit i. Då säger vi att hon inte ens ska vara här. Att hon ska åka till hemlandet (vilket det nu är) eller till något annat land som tar emot henne. Men det vill hon inte. Hon har minsann varit här länge nog, hon har nu absolut rätt till bostad, dagis etc. Vi behöver inte veta vem hon är. Varför kräver vi att få veta det? Måste hon ha asylskäl för att få bo här? Vem har hittat på det?



Visst, hon hittade på asylskäl när hon kom hit, men de var ju inte sanna. Hon fick inte heller uppehållstillstånd på de skälen utan tvingades gömma sig. Men nu bor hon här, vill inte prata asyl, vill inte säga vem hon är utan måste få dagis och jobb. Det måste vi hjälpa henne med. Hon ska ha uppehållstillstånd utan att vi frågar vem hon är, sedan måste hon också få främlingspass eftersom hon snart åker utomlands, men framför allt måste hon få dagisplats för sitt barn.

2009-11-22 @ 00:20:25
Postat av: OT

Har alla journalister i Sverige semester?



"WHO-eksperter betalt af medicinalindustri



Flere af Verdenssundhedsorganisationen WHOs influenzarådgivere er betalt af medicinalindustrien. Dermed var vaccineproducenter med til at påvirke beslutningen om, at influenza A er en pandemi - og at vaccine er nødvendig".



Se: http://www.dr.dk/P3/P3Nyheder/2009/11/16/080821.htm

2009-11-22 @ 01:03:05
Postat av: Robin_Shadowes

vmm, möjligtvis kan jag tänka mig att dom har tillgång till dylikt material på filmskolorna när det gäller special-ämnet propaganda-film. Men har ingen aning om Hilmansson har dylik utbildning i sin CV.

2009-11-22 @ 06:45:21
Postat av: Info

BRAND I LÖVHÖG I VELLINGE



HM, HM - jag har inte läst om branden än men med tanke på radiojournalistens upprört gråtmilda röst i morse, när han rapporterade om densamma, så fick jag en stark känsla av att det i första hand var en tidningsjournalist, i andra hand SSU i Vellinge, i tredje hand ett ensamt, skäggigt barn som kan misstänkas ha anlagt densamma.

2009-11-22 @ 08:38:27
Postat av: S-E Karlsson

Enligt dagens lagstiftare och byråkrater så borde de av oss , som var barn på 30,40,50,60,och 70-talet inte ha överlevt .



Våra sängar var målade med blybaserad färg.Vi hade inga barnsäkra medicinflaskor ,dörrar eller skåp , och när vi cyklade bar ingen av oss hjälm .



Vi drack vatten från trädgårdsslangen .Vi åt bröd med smör ,drack läsk med sockeri , men blev aldrig överviktiga , därför att vi alltid var ute och lekte .Vi delade gärna en läsk med andra och drack ur samma flaska , utan att någon dog av det .



Vi använde timmar på att bygga lådbilar av gamla skrotade saker , och körde i full fart nedför backen ,bara för att lite senare komma på att vi glömt att sätta på bromsar .Efter några turer i diket lärde vi oss att lösa problemet .



Vi gick ut tidigt om morgonen för att leka ute hela dagen , och kom hem först när gatubelysningen blev tänd .Ingen kunde få fatt på oss på hela dagen - ingen hade mobiltelefon :



Vi hade ingen Playstation,Nintendo eller X-boxar - i det hela taget inga TV-spel , inte 99 TV-kanaler ,inget surround-sound ,hemdatorer eller chatrooms på Internet .



Vi hade Vänner ! Vi gick ut och fann dem ! Vi ramlade ned från träd , skar oss,bröt armar och ben,slog ut tänder ,men ingen blev stämd efter dessa olyckor .Det var olyckor ! Inga andra kunde få skulden - bara vi själva .



Vi slogs, blev gula och blå och lärde oss att komma över det .



Vi hittade på lekar med pinnar och tennisbollar och åt jord och gräs .Till trots för alla varningar , så var det inte många ögon som blev utstuckna .

Vi cyklade och gick hem till varandra , bankade på dörren , gick rakt in och blandade oss i samtalet .



Vissa elever var inte så kvicka som andra i skolan, de fick helt enkelt gå om ett år .



Vi fick äta jordnötter .



Åkte bil utan bälte med föräldrar som rökte i bilen .

Fick aldrig skjuts utanfick ta oss själva gående eller per cykel. Ritade med tuschpennor med ämnen som är förbjudna idag .



Denna generation har fostrat några av de mest riskvilliga , de bästa problemlösare och investerare någonsin. De sista 50 åren har varit en explosion av nya ideer . Vi hade frihet , fiasko, succeer ,förälskelser och ansvar, och vi lärde oss att förhålla oss till alltihop .



Eftersom du är en av dem . GRATTIS !!!



DET GODA LIVET ÄR VÅRT !!

2009-11-22 @ 16:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0