SD-LEDARE SKAPAR STRID I KALMAR

Baro(m)eterns politiske chefredaktör Per Dahls ledare på fredagen fick Ö(s)trans politiske chefredaktör Jan G Andersson att gå i taket. Jan G Andersson gick i spinn över att Per Dahl i två olika ledare bland annat räknade in SD som ett riksdagsparti efter valet 2010 och förutspådde en liknade parlamentarisk situation som i Danmark.


I den andra ledaren tog Per Dahl upp postens vägran att dela ut Sverigedemokraternas partitidning SD-kuriren och tog givetvis klart ställning för yttrandefrihet och demokrati, vilket varje normal människa borde göra. Inte på något ställe i sina ledare använde Per Dahl några epitet om vare sig Dansk Folkeparti eller Sverigedemokraterna (se mina tidigare inlägg)

Är det möjligen så att Per Dahl tagit intryck av mitt inlägg om just epitet (läs här).


Detta upprörde tydligen Jan G Andersson till att fara ut i en rad epitet och floskler i sin ledare med rubriken "Har sd blivit rumsrent?"

70599-147
Jan G Andersson ?

I sin ledare använder han en rad epitet som rasistiska, högerpopulistiska, islamofobiska, främlingsfientliga, högerextremistiska, invandrarhetsande, främlingsföraktarna och ytterkantsparti, det finns ingen hejd på Jan G Andersson aggressivitet mot Sverigedemokraterna och Dansk Folkeparti.


Samtidigt avslöjar han sig också när han skriver följande

"Görs högerpopulisterna rumsrena kommer medborgarna att inte ha några samvetsbetänkligheter mot att rösta på Sverigedemokraterna."

  

Här avslöjar han exakt vad det handlar om i media, det gäller att smutskasta sd på alla sätt och vis. Alla metoder är tydligen tillåtna, lögner, insinuationer, falska påståenden och kopplingar till t.ex. nazistiska rörelser är några sätt som dessa pk-journalister ägnar sig åt. Allt handlar om att skrämma väljarna för Sverigedemokraterna.

Men som vanligt kan dessa journalister aldrig ge några konkreta exempel på sina påståenden.


Jan G Andersson gör heller ingen besviken då han inte med ett enda ord kommenterar postens vägran att dela ut sverigedemokraternas partitidning. Han kritiserar Per Dahls ledare och är så fylld av hat att han helt enkelt fullständigt glömmer bort att kommentera ämnet i ledaren, hyckleri och inkompetens Jan G.

Eller är Jan G Andersson helt enkelt för feg för att ta ställning till Postens agerande.

Som avslutning vill jag inte undanhålla er Jyllandspostens kommentar till alla svenska ledarskribenter som skrivit om det danska valet


Hvis de selvretfærdige og politisk dövblinde svenske lederskribenter og kommentatorer var nået til en anden konklusion, ville det have været et faresignal af historiske dimensioner.


Jyllandsposten 16 november


Kommentarer
Postat av: utveckling

Ont men bra, tråkigt och sant, 1968 stod jag framför Pedro vid ett öde hus i Hägernäs, vi fann varandra utan ord. två sexåringar som vill uptäcka, se, skrämmas, spänning. Han och jag gick in, tittade och var säkra med varandra. Det var då.
Innan någon visste ordet av blev det affärer, pengar, bidrag, och lika för alla.

2007-11-19 @ 00:33:01
Postat av: Jorma

inte bara den där media gubben som är PK...kolla in länken här:

http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/2007/11/trots-3-gr-sd-i-svarta-nazi-uniformer.html

2007-11-19 @ 02:18:41
URL: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/
Postat av: Horoskop

I slutändan så fick han ju fel, SD blev mycket riktigt ett riksdagsparti 2010.

2011-04-22 @ 21:18:50
URL: http://www.horoskop.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0