SVERIGEDEMOKRATI ?

I Svedala har vi sett ett nytt exempel i "politisk korrekthet" som går utanför alla förnuftiga gränser och som inte minst sätter demokratin ur spel. Posten och Svensk Direktreklam vägrar dela ut Sverigedemokraternas tidning SD-kuriren senaste nummer som är en invandrarspecial.

Är det kanske tidningens baksida som retat upp PK-anhängarna.

70599-181

Har du inte fått tidningen i din brevlåda kan du läsa den eller ladda hem den här istället (pdf)
Varför inte skicka länken till alla dina vänner.

http://www.sdkuriren.se/arkiv_tidningar/sd-k_0704_hela.pdf


I Postens fall skyller man sitt beslut på att Lars Vilks teckning av en rondellhund finns i tidningen och Svensk Direktreklam säger att de bara delar ut för riksdagspartierna.


ALLA FÖRSTÅR NOG ATT DEN VERKLIGA ORSAKEN HETER SD!


Sverige har ett väldigt gott anseende internationellt vad det gäller demokrati men detta anseende är på god väg att bli verkligt skamfilat.

Den förföljelse av sverigedemokrater och av partiet som råder får ständigt nya dimensioner. Det som är väldigt anmärkningsvärt är att dessa övertramp mot de demokratiska reglerna sker utan någon större uppmärksamhet i media. Detta beror givetvis på att det är just sverigedemokraterna som drabbas varje gång. Media borde givetvis ställa de ansvariga till svars och i detta fall Posten och Svensk Direktreklam och inte nöja sig med de förklaringar som getts. Händelserna skall också anmälas till aktuella myndigheterna för utredning om någon form av brott mot våra demokratiska regler begåtts av dessa företag.

Det mest anmärkningsvärt är ändå att våra riksdagspartier är fullständigt passiva vid dessa händelser som med jämna mellanrum drabbar oss sverigedemokrater.


Här kommer en snabblista på olika demokratibrott som vi drabbats av under senaste åren

(citerat från SD-pressmeddelande som skickats till alla tidningar men som mig veterligen inte publicerats i media).


"Sverigedemokraternas möten systematiskt attackeras av extremistgrupper, som öppet samarbetar med flera av riksdagspartiernas ungdomsförbund, att våra företrädare hotas, misshandlas och sparkas ifrån sina arbeten, att regeringsföreträdare varit inblandade i nedstängningen av våra hemsidor, att partiet nekas att hyra lokaler, nekas att besöka skolor, nekas att annonsera i flera större tidningar och att våra valsedlar stjäls och flyttas i en enorm omfattning i samband med valen, så är det ytterst tveksamt om Sverige fortfarande förtjänar att kallas en demokrati"

Listan kan givetvis göras ännu längre. Jag har ju själv varit utsatt för hot, skadegörelse och andra trakasserier.


JAG TROR ATT DET ÄR DAGS ATT VI SVERIGEDEMOKRATER SKÄRPER TONEN MOT VÅRA POLITISKA MOTSTÅNDARE.


I grund och botten är det faktiskt endast riksdagspartierna och deras företrädare som kan ändra på hur vårt samhälle fungerar eller i varje fall har de bästa förutsättningar att påverka företag som Posten och Svensk Direktreklam.

Givetvis vore det mest naturliga att någon ansvarig i regeringen gick ut och tog dessa företag i örat och uppmanade dessa företag att omprövade sina beslut.

Ett ljus i mörkret har jag faktiskt noterat idag då Per Dahl på ledarsidan tagit upp dessa företags agerande.

70599-182
Per Dahl skriver bland annat följande

"Nu stoppar hot om våld ett demokratiskt partis försök att kommunicera med medborgarna. Det är oerhört!"

Läs hela ledaren här

Egentligen skall jag inte behöva tacka Per Dahl men jag gör det ändå, Tack!

Det borde vara en självklarhet för varje politisk redaktör att ta upp denna vägran att distribuera sverigedemokraternas partitidning till medborgarna på sina ledarsidor men att Östran skulle göra detta finns det nog inte någon som skulle våga satsa en krona på!


Kommentarer
Postat av: Göran

Hej Thoralf! Förutsätter att partiet vidtager rättsliga åtgärder! Det är verkligen dags att sätta ner foten efter årtal av trakasserier från dessa kvasidemokraters sida! Som du själv säger, här tarvas HÅRDARE TAG mot DDR-demokraterna i våra folkvalda församlingar, NU FÅR DET VARA NOG!

2007-11-17 @ 18:22:55
Postat av: Sven-Olof

Behovet av en daglig nättidning utan Pk-filter, blir större för var dag..

Men sånt kostar pengar.....
Nån ide Thoralf?

Mvh Sven-Olof

2007-11-17 @ 18:57:11
Postat av: skånepåg

Inget som Posten gör nu för tiden förvånar mig!

En distrikstchef hade någon gång i våras en debattartikel i Barometern, där han ansåg att vi som skulle ha post i brevlådan egentligen inte var att betraktas som deras riktiga kunder!

Kurt Lundgren bemötta hans artikel på sin blogg och undrade något i stil med om karlen var "normalt funtad"?

2007-11-18 @ 17:47:45
Postat av: Calle

Jag avskyr allt PK...det är så snuskigt. Äntligen en person som kan se igenom det hela utan att vara extremistisk...

2008-01-04 @ 23:36:51
URL: http://paimei.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0