HENRIK RYDSTRÖM MAJTALAR OM GIFT (SANNINGEN)


Jag fick ett tips några dagar innan 1:a maj att fotbollsspelaren Henrik Rydström skulle angripa mig i sitt 1:a majtal på Larmtorget i Kalmar. Därför valde vi att filma hela talet för att sedan kunna vissa valda delar av talet på YouTube.

På sätt och vis känner man sig hedrad av att Henrik Rydström väljer att angripa mig i sitt tal om man ser till vilket sällskap jag hamnade tillsammans med, nämligen statsministern och finansministern.

Att Henrik Rydström på det här sättet går ut och marknadsför sitt eget ”varumärke” har väckt mycket ont blod i Kalmar. Inte minst för att han så starkt förknippas med Kalmar FF. Sponsorer anser nu att ”Kalmars röda bröder” har fått en ny icke sportslig innebörd vilket gör att de blivit tveksamma till fortsatt sponsring av KFF.

Men samtidigt förstår jag att Henrik Rydström planerar för nästa steg i hans liv. Med tanke på hans insatts på fotbollsplanen detta år kan den delen av hans liv ta slut väldigt fort. Matchen mot Gais i fredags var inget undantag, Henrik Rydström gav uttrycket ”seg gubbe” en ny innebörd. Att Barometern kan ge Rydström betyg 6 är för mig en gåta då. Undrar om Nanne Bergstrand har modet att sätta Henrik Rydström på bänken inför måndagens match mot Örebro?

I sitt tal på Larmtorget pratade Rydström om gift, giftiga tankar och giftiga ord.
För somliga är det svårt att se sanningen i vitögat, speciellt när det inte stämmer överens med deras egen övertygelse. Jag undrar vad Henrik Rydström t.ex. anser om gruppvåldtäkten i Mariannelund eller våldtäkterna och alla sexuella ofredanden som skett på boendet för ensamkommande barn i Kalmar. För Henrik Rydström blir detta ”giftiga tankar” och ”giftiga ord” men för mig är det bara sanningens tankar och sanningens ord att prata och informera om dessa händelser. Henrik Rydström tillhör det vänsterfolk som aldrig vill tala om den negativa sidan av massinvandringen.

Rydström pratar om draksådd men den absolut farligaste draksådden är dagens massinvandring av religiösa fundamentalister.

”Med draksådd menas utspridande av fördärvbringande åsikter eller läror, eller en handling som leder till ödesdigra följder. Begreppet härstammar från den forngrekiska sagan om Jason som sådde draktänder och ur sådden såg vapenklädda män uppstiga vilka ville förgöra honom.”

”Människors inbillade rädslor”
säger Henrik Rydström. Jag undrar om han funderat över varför svenskar flyttar ut från städer som Malmö, Landskrona, Södertälje, delar av Göteborg och Stockholm o.s.v. Jag tror knappast att det handlar om inbillade rädslor! Men alla mord i Malmö det senaste året kanske bara är inbillning enligt herr Rydström.

Varför flyttade Henrik Rydström själv från norra delarna av stan ut till Boholmarna som är mer eller mindre kliniskt rent från invandrare. Läs mitt gamla blogginlägg.

Idag kan han sitta på Boholmarna och inbilla sig både det ena och det andra men sanningen kommer alltid ifatt förr eller senare, även när det gäller Henrik Rydström. 

PS

Jag kommer återkomma i veckan med fler klipp från Henrik Rydströms majtal.


Kommentarer
Postat av: S- E Karlsson

Skulle inte bli förvånad om denne 1. majtalare får något fint jobb inom S i Kalmar , så går det ju till i S-kretsarna ! Bra skrivet Thoralf .

2012-05-06 @ 14:31:38
Postat av: Gubben o Gumman

Sponsrar du KFF sponsrar du socialism med många miljoner döda på sitt samvete, du sponsrar även massinvandring se Kalmar FF på besök i Norrliden i pressen.

Antalet personrån ökar kraftigt i Kalmarområdet nästa gång kanske det är din tur kära sponsorn?

2012-05-06 @ 14:46:28
Postat av: Lars-Inge

Råkade för någon vecka sedan av en slump träffa en ytlig bekant som är närstående till en av de tidigare spelarna i KFF. Lite allmänt kallprat, sedan kom vi naturligtvis in på Rydström och jag sade lite diskret att "om honom tycker jag inte". Fick ett snabbt svar tillbaka som löd ungefär: "att så tyckte nog de flesta i laget och även andra som har med honom att göra."Verkar som är dags för Johan Persson att redan nu så smått börja planera för en lämplig (utlovad?) välbetald reträttplats inom kommunen eller socialdemokraterna. Rydström är mig veterligt den bäst betalda spelaren inom KFF, så skall bli intressant att se vad som i så fall skulle kunna tänkas duga. För att återgå/fortsätta på den lågt betalda lärarbanan tror jag knappast duger åt en sådan "fin herre"?

2012-05-06 @ 15:22:42
Postat av: Lassekolja

Jag kommer mest att tänka på låten "Har Du hört den förut.....bla,bla,bla!

Det lilla utdraget var, för att använda hans eget språkbruk, "löjligt och bisarrt", tycker jag. Med hans retoriken kan jag bara tycka synd om honom i en debatt med en Sverigedemokrat.

Att känna omsorg och omtanke om det egna landet och dess medborgare, framför allt de äldre som byggde välfärdssverige, är detsamma som att "sprida gift"(!), man kan bara ta sig för pannan!

KÄMPA PÅ Thoralf!!!

Postat av: Wimarg

Jag blir så jäkla trött på de där som frågar sig: Vad är svenskt?

Lägg ner hela Sverige då. Det finns ingen svensk kultur, finns ingen svensk mat, finns inga svenska traditioner, finns inga svenskar. Då behövs ingen Svea rikes lag, ingen svensk riksdag, inga svenska gränser. Är det det de vill, de där idioterna, lägga ner hela landet Sverige.

Jag blir så himla arg!!

2012-05-06 @ 16:09:35
Postat av: Svensson

Henrik ska nog hålla sig till fotbollen, han tycks ha problem även där. Hans utspel visar att han tycks ha vänstervibbar, vilket han kan bli hånad för i fotbollslaget. Henrik gjorde bort sig, bara inse med fakta.

2012-05-06 @ 16:17:59
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Funtaren

Var snäll. Tänk på att den stackaren antagligen lider av sviter från alltförmånga nickdueller.

2012-05-06 @ 16:20:51
Postat av: InfoMILJÖPARTIETS DRAKSÅDDFrån Snaphanens blogg 6/5 2012:NY INVANDRINGSKATEGORI”Det er bemærkelsesværdigt, at den store indvandring – større end i noget andet vestligt land målt i forhold til indbyggertallet – ikke fremkalder nogen debat i Sverige om, hvor mange landet kan tage imod og forsørge, og samtidig sikre en fornuftig integration.”Nej – ingen sådan debatt är tillåten – däremot debatteras just nu möjligheten av att öka folkutbytestakten ännu mer genom legaliserandet av helt nya invandrarkategorier.En ännu så länge inofficiell sådan är de ”papperslösa” (illegala med trotsat återvändandebeslut), som ju tidigare vid ett tillfälle, när deras antal blev ohanterligt stort, genom insatser av främst Miljöpartiet och Svenska kyrkan beviljades allmän PUT-amnesti. (PUT = permanent uppehållstillstånd med garanterad livstidsförsörjning via bidrag och förmåner.)I gårdagens ”Lördagsintervjun i P1” utvecklade miljöpartiledaren G. Fridolin vältaligt sitt partis vidare invandringsplaner. Hans och partiets största bidrag till den svenska autogenociden skall vara att genom att bevilja helt fri sjukvård till illegala invandrare väsentligt öka dessas antal. De skulle, tänker man sig, efter avslutad vård kunna ”gömma sig” och därefter få PUT antingen genom ännu en allmän amnesti eller på grund av att de eller deras barn efter några år ”rotat sig” i Sverige.Antalet illegala invandrare, som f.n. uppehåller sig i Sverige, är okänt men antas uppgå till 20.000–50.000 personer. Med garanterad fri sjukvård för ”papperslösa” i Sverige blir enligt Mp:s ambitioner varje sjuk människa på hela jorden, som reser till och söker asyl i Sverige, får avslag på sin asylansökan, kastar eller gömmer alla id-handlingar – automatiskt sjukvårdsberättigad.Om han sedan efter avslutad gratisbehandling ”gömmer sig” tillräckligt länge, blir han ”rotad”, får svenskt medborgarskap, garanterad bidragsförsörjning livet ut samt möjlighet att hämta hit så många (verkliga eller påstådda) anförvanter i hemlandet som han kan leta upp. Korrekta släktskaps- och ålderskontroller är inte tillåtna utan invandrarnas eget medgivande.Vad skall en ovan beskriven invandrarkategori kallas? SJUKVÅRDSINVANDRARE? Eller rätt och slätt AUTOGENOCIDPÅSKYNDARE?/ Info

2012-05-06 @ 16:32:34
Postat av: Lars Rosén SD KALMAR

Vem var det som sa att idrott och politik inte hör ihop??.

2012-05-06 @ 17:04:47
Postat av: Kalle

I en jämnförelse mellan de olika partiledarna som skall vara med i psrtiledaren debatten som börjar kl 20.00 i TV skriver Aftonbaladet om våran Jimmie Åkesson SD:""Dagsform: Inte på topp. Har på sistone varit påtagligt frånvarande i debatten och rykten finns om intern splittring."" skrev AftonbladetHoppas verkligen att Jimmie SD visar framfötterna i kväll och får ett riktigt och ärligt genomslag som hörs hos det svenska folket i kvällens debatt. Vi kanske slutar att stå och stampa på ungefär samma procental efter kvällens partiledardebatt.2012-05-06 @ 17:25:22
Postat av: Lassekolja

Kalle@, jag tror snarare att det bara handlar om att Jan Helin & hans kumpaner på Aftonbladet har problem med att skilja på dröm och verklighet!

Jimmie kommer att fixa 7-klöver´n lätt som en plätt. Det enda som kan verka mot Jimmie & SD är debattupplägget från Svt´s sida, d.v.s. att programledarna styr bort debatten från SD´s tre kärnområden; invandring, kriminalitet och äldreomsorg! Det är i så fall inte första gången!

Postat av: Eric

Tycker mig skymta vissa intellektuella anspelningar i Henrik Rydströms tal?

Om man som jag läst en del av hans andra alster, krönikor, bloggar etc är nog sannolikheten att Rydström plitat ner detta tal alldeles själv extremt låg...

2012-05-06 @ 18:19:18
Postat av: Mattias

Rydström är en pajas, vilket till och med hans fd. sambo insåg till slut...

2012-05-06 @ 19:44:26
Postat av: Lassekolja

Jag har nu bevittnat Svt´s partiledardebatt och som väntat besannades mina farhågor; inte ett ord om en av Sveriges ödesfrågor, den fullständigt havererade invandringspolitiken! Fridolin t.o.m. raljerade över att Jimmie redan efter två avhandlade politikområden, redan "skyllt på invandrarna", vilket egentligen visar att Jimmie är ensam om insikten att invandringspolitiken påverkar och orsakar nästan alla de hemtillverkade problem, som vi har i "Det nya Sverige". Att Jimmie/SD aldrig skyllt på invandrarna utan på politikerna, fick han aldrig möjlighet att påpeka.

Det lilla Jimmie fick säga var helt OK!

Postat av: arvid

"kliniskt rent från invandrare" är en mycket dum formulering. är osäker på om du menar något med det eller bara menar att där inte finns några invandrare men eftersom det är oklart vad du menar skulle jag ändra den formuleringen om jag var du. för du vill väl inte att någon ska ta illa vid sig?

2012-05-07 @ 00:25:33
Postat av: Erik

En mycket intressant detalj är att ryktet säger att Linus Hellman, stort KFF-fan och tillika Piratpartist! skulle skrivit Rydströms tal. Hellman själv hävdar det på facebook fast jag tror de skrev det ihop. Alltså lät sossarna en piratpartist vara den egentlige huvudtalaren på 1:maj.

2012-05-07 @ 09:26:21
Postat av: vmm

Att avskaffa nationalstaterna skulle förändra världen på ett närmast oöverskådligt sätt. Hur ska världen styras? Vad händer med demokratin? Hur ska välfärdssystemen utformas? Dessa är frågor han borde kunna ge tydliga besked om.

2012-05-07 @ 10:08:22
Postat av: Skånepåg

@ arvidKliniskt betyder i min värld i "praktiskt medicinskt" och har tyvärr liksom många andra ord numera fått en urvattnad betydelse.

2012-05-07 @ 12:46:11
Postat av: Karlskronabloggen

Det är ju bara att läsa några av pajasen Henrik Rydströms tidigare uttalanden nedan för att konstatera att man inte kan ta honom på allvar:"Och så är vi tillbaka i det här med svenskt och ursprung och traditioner och bevara vår svenska folksjäl. Fuck it, säger jag. För återigen, vad är svenskt?""Midsommar är över och jag sörjer inte det. Jag nämnde tidigare att jag inte är förtjust i högtiden. Precis som när det kommer till nationsvurmande vid idrottsevenemang får jag SD-vibbar av midsommar. Det kryper i mig när det svenska ska firas.""Jag har alltid firat midsommar. Jag firade midsommar i år också. Mina vänner firade midsommar riktigt rejält, med allt vad det innebär, och jag påstår inte att de är rasister, sverigedemokrater, främlingsfientliga eller otäckt nationalistiska för det. Men i de där ursvenska traditionerna - som sedan alltid visar sig komma från någon annanstans - döljer sig något grumligt som jag tycker är otäckt.""Återigen - jag påstår inte att de som viftar med svenska flaggan är rasister, för väldigt många är de där nationalistiska symbolerna enbart symboler, symboler som de är stolta över och det är inte mer med det. Det är fint och vackert och mysigt och allt det där. Men JAG ser det inte riktigt så.. I mig kryper det.""På twitter läser jag att gärningsmannen, Anders Behring Breivik, varit aktiv i SD:s motsvarighet i Norge, jag länkas vidare till hans enda tweed - "One person with a belief is equal to the force of 100 000 who have only interests" - och jag läser vidare på twitter att "0.34% av de terrordåd som utförts i Europa 2006-2009 har varit islamistiska. 90.17% högernationalistiska/separatistiska" och jag länkas vidare till en ögonblicksskildring av helvetet på Utöya.""Jag fortsätter läsa om tragiken i Norge och man kan konstatera att exempelvis SD-människor inte direkt framstår som hjärntrusten i samhället. Det var givetvis ingen nyhet, men nu blir det så uppenbart."

2012-05-07 @ 13:14:17
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: S- E Karlsson

Denne fotbollsgalning borde förvisas till Iran eller Irak och stanna där en längre tid så kanske han sedan anammar det som är svenskt bättre !

2012-05-07 @ 14:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0