ASYLSÖKANDE BAKOM 12 AV 13 NYUPPTÄCKTA FALL AV HIV

Barometern gör allt för att vilseleda sina läsare genom att undanhålla viktiga fakta!

I Östrans artikel framkommer också andra fakta, nämligen att 12 av 13 nyupptäckta fall av hiv-smitta under 2011 var asylsökande. Detta borde utan tvekan gett stora rubriker i media med det förtigs som vanligt.

Östran skriver i sin artikel att för närvarande vårdas ca 45-50 personer av Kalmar läns landsting för hiv-smitta. Hur många av dessa är asylsökande eller har invandrarbakgrund?

Är det så många som 35-40 eller ännu fler. Eller är det så att alla förutom de fyra sprutnarkomanerna tillhör kategorin med utländsk bakgrund. Jag har ställt frågan till smittskyddsläkaren Claes Söderström. Kommer han att svara eller få vi ta det som en interpellation i landstingsfullmäktige?

Jag har full förståelse för att Claes Söderström är oroad över utvecklingen bland sprutnarkomaner men varför oroar han sig inte för den andra gruppen utgjorde 92 procent av de nyupptäckta fallen av hiv-smitta under 2011. Är det någon som förstår den logiken? Nej, troligen inte då den är en frukt av det politiskt korrekta samhället där allt negativt som invandringen medför skall tystas ner fullständigt. Det är minst sagt upprörande!

Barometern använder sig dessutom TT:s politiskt korrekta nyhetstelegram som dessutom kommer vilseleda inte bara Barometerns läsare, utan alla läsare i hela landet. Läs mitt blogginlägg om TT, Tidningarnas telegrambyrå så får du reda på sanningen bakom detta företag.

Här kan du läsa Barometerns artikel och sedan Östrans artikel. Vilken tidning skulle du ha som din morgontidning?


 

Nu lär säkert Uffe Carlsson utsättas för påtryckningar från ansvariga inom Gota Media för sin allt annat än politiskt korrekta artikel.

 

Trackback
RSS 2.0