SEGREGERINGEN SKÖRDAR NYA SEGRARNästa institution att kapitulera inför invandringens konsekvenser är Posten i Malmö.

Posten i Sverige har minst sagt gamla anor.

Postverket
i Sverige daterar sin begynnelse till 20 februari 1636, då drottning Kristinas förmyndarregering, på Axel Oxenstiernas tillskyndelse, utfärdade förordningarna Om Post-Bådhen, Beställning för Postmästaren Anders Wechell samt Beställning för Oluff Jönsson att resa omkring landet och förordna Posterne. Då drottningen år 1645, efter att ha tillträtt regeringen, godkände den av förmyndarregeringen år 1643 utfärdade General Riksens Postordning, betecknade hon inrättningen som "ett högnödigt och nyttigt wärck så för Oss och Cronan som för alla wåre och Rijkzens trogne Ständer, Undersåtare och Inbyggiare".

Nu är det ”Inbyggiare” som får posten på fall i stadsdelen Seved i Malmö.

”Stadsdelen Seved med 4 500 invånare i den södra delen av Malmö innerstad har i lång tid haft stora sociala problem.
Halva befolkningen är mellan 19 och 44 år och flertalet är invandrare. Mindre än hälften av de vuxna förvärvsarbetar och medelinkomsten är låg. Ungdomsligor behärskar delar av stadsdelen och ägnar sig mer eller mindre öppet åt narkotikahandel. Boende vittnar om att de inte vågar ge sig ut på kvällarna.
Även om ingen brevbärare i området har utsatts för något allvarligt, utrustades de i fjol våras med överfallslarm. I oktober utsattes en av postens budbilar för ett rånförsök.”

När man läser artikeln i Kvp/Expressen framställs det som något positivt att ”inbyggiare” skall ta över postutdelningen i stadsdelen.

Att ansvariga på posten är entusiastiska inför detta är i mina ögon helt skrämmande. Vilket hyckleri! Den politiska korrektheten förgiftar snart hela samhället, som tycks förlora allt sunt förnuft.


Camel postman

I mina ögon är det samhället som kapitulerar och därmed legaliserar segregationen. Vårt samhälle blir än mer uppdelat på vi och dem. Jag undrar varför inte alla pk-journalister nu angriper postens ledning och ställer dem mot väggen?

Den som tror att detta fenomen bara gäller posten är synnerligen naiv. Först börjar detta fenomen med att svenska butiksägare utsätts för snatteri, inbrott och kanske till och med rån. När detta har blivit för kostsamt för ägarna och lönsamheten i rörelsen ”försvunnit” tvingas man sälja eller att gå i konkurs. Då köps butikerna upp av ”inbyggiare” som bara väntat på sitt tillfälle och så byta sortimentet ut mot halalprodukter och vips så upphör snatteri, inbrott och rånförsök. Segrationen har skördat ännu en seger.

Vi har till och med sådana exempel i Kalmar, nämligen ute i Smedby och kan man tänka sig att socialdemokraten Nasim Malik var knäpptyst när denna förvandling inträffade för några år sedan.

Blogginlägg från 2008

Nu är det bara en tidsfråga innan vi även har avdelningar med ”inbyggiare” inom polisen, brandkåren, skolan, sjukvården och omsorgen. Ett fullständigt segregerat samhälle! Sedan är steget inte långt till inbördeskrig!


Kommentarer
Postat av: S-E Karlsson

Skrämmande läsning Thoralf ,rent ut sagt hemskt och våra "journalister " bara tiger .

2012-01-14 @ 10:14:52
Postat av: Birger-Zorro

Undrar varför tyskarna har uttrycket "De dumma svenskarna", någon som vet? :)

2012-01-14 @ 10:16:36
Postat av: Karlskronabloggen

Ja, det är verkligen en skrämmande utveckling och jag skrev om samma sak igår. Det är ju totalt sinnessjukt att jobben går över till de som trakasserat brevbärarna och sen försöker gammelmedierna att göra detta till något positivt.Nästa steg blir väl att polisen lämnar över sina jobb till stenkastarna och bilbrännarna i området.

2012-01-14 @ 10:34:50
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: World Traveller

Jag har sagt det tidigare och sager det igen - det drojer inte laenge (5-10 ar) innan valdet och oroligheterna har gatt saa langt att vaara myndigheter griper efter varje halmstra och vad kan da lata baettre aen naer Sveriges Muslimska Rad "ber" om att fa saetta upp en egen polis/milis for att fa ordning i sina enklaver. Och visst, da blir det lugn och ro ett tag och vaara politiker hyllar SMR eller vad de nu kallar sig. Sen saa smyger sig valdet vidare in i svenska omraden och SMR "erbjuder" regeringen att hjalpa vaar polis genom att skicka in sin milis, och VIPS saa har de tagit annu ett steg narmre sitt slutliga mal.Kom ihag denna text om 10-15 ar.

2012-01-14 @ 10:34:51
Postat av: dille

Så har då invandringspolitiken till och med fått apartheid som konsekvens. För det är just apartheid som förespråkas av posten.

Kanske är apartheid den enda lösningen?Men kan man då inte hellre ändra på flykting- och kriminalpolitiken? Vore det inte mera humant?

För ingen ska inbilla någon vettig människa att Malmö blir fredligare av apartheid. Hur har PK resonerat? Är det inte dags att syna korten?

2012-01-14 @ 10:35:14
Postat av: Info

MALMÖ ÄR EN UNDERBAR STAD!Var det inte en av Kalmars stora lokalpolitiker, som hade gjort en tripp till Malmö och sen kom hem och berättade om en underbar stad, brokig och spännande och full av kreativa människor?http://verklighetenisverige.wordpress.com/2012/01/08/valdet-i-malmo-2012-fran-dag-1-till-365/

2012-01-14 @ 10:38:13
Postat av: Essendon

Undrar vad brevbärarna som brukar kasta bort SD:s valsedlar tänker nu?

2012-01-14 @ 10:40:44
Postat av: AWSvensson

Det kanske åter är dags att ge upp svenskt territorium, bygg murar och låt dessa enklaver bli självständiga ekonomiskt och med självstyre. Sen får vi väl se om omvärlden vill ha några diplomatiska och affärsmässiga förbindelser med dessa. En utopi nej historien har lärt oss att gränser och folk är inte monument.

2012-01-14 @ 10:42:15
Postat av: AWSvensson

Mordförsök vid Möllan,Pojkar nerslagna på Kirseberg.

Vardagliga rubriker i Malmö.

Det vore praktiskt om alla våldsbrott som mord ,överfall och rån förlades till Malmö eftersom halva södra Sveriges poliskår har blivit utstationerade där.

2012-01-14 @ 10:52:01
Postat av: matspp

Ja vilka kommer de kommande konflikterna att vara? Och hur ser läget ut nu? 5000-6000 tusen våldtäckter per år,runt 2000 tusen bilbränder per år,ligor som smugglar in vapen och folk,gangster gäng och inte minst de ca 2000 tusen krigsförbrytare som befunnits lämpliga att släppas in i Sverige.Det här är ju bara et skrap på ytan och där under finner man även ytterliggare religösa,kulturbetingande och hedersrelaterade tokerier.Plus den totala kostnaden för livstidsförsörjningen som bidrar till minskade resurser totalt för hela nationen.Avskälpningsplats Sveige befinner sej sedan x antal år tilbaka i ett tillstånd som enligt gängse termer brukar betecknas som lågintensiv krigsföring men verkar nu driva mot en medelintensiv sådan.2012-01-14 @ 10:55:04
Postat av: Hm

@Essendon

Lysande kommentar!

2012-01-14 @ 10:55:29
Postat av: Lille Kurt!

Tyvärr, Birger - Zorro!

Detta uttryck finns inte i Tyskland utan är en svensk parafras på tyskarnas "Die Dummen Schwaben"!

Det historiska Schwaben står för för det idag nuvarande Bayern och stora delar av Baden - Württemberg och speciellt Württemberg där man fortfarande talar den schwabiska dialekten. Där ansågs människorna "vare sig selv nok" och något inbundna. Bayern och Baden - Württemberg är två mycket rika förbundsstater i dagens Tyskland med ett arbetsamt och flitigt folk!

Däremot så finns uttrycket i Tyskland "Die Dummen Dännen" (danskarna, men ingen vet hur detta har uppstått!

2012-01-14 @ 11:00:18
Postat av: Inte-en-till

"Sedan är steget inte långt till inbördeskrig!"Ja.Det som jag inte fattar är varför folk inte redan nu bildar medborgargarden.

2012-01-14 @ 11:04:09
Postat av: Da Capo

Föetvivlens icke!

Gå nu ner på coop eller lidel och köp hem an god räkmacka, en sådan som är tillverkad av Nya Sveriges slavarbetare, och sätt i dig den tillsammans med en pilsner medan du lyssnar på Sveriges Ljug- och Reprisradio när den är som bäst .

Se vidare förra tråden 10:05:41OBS-DETTA ÄR INGEN SKRÖNA - SOM DEN OM INNEBANDYPOJKEN SOM SKULLE GÅ HEM FRÅN UPPSALA TILL STOCKHOLM SOM STRAFF, och som blev en masse trodd av 'die dummen Schweden'.

2012-01-14 @ 11:28:16
Postat av: S-E Karlsson

Håller med "HM", lysande kommentar !

2012-01-14 @ 11:32:11
Postat av: Robin Shadowes

Nu ska vi kanske inte bara se negativt på denna utveckling. Dom inbyggiere som får förmånen att ta över postens gamla jobb kommer säkert på sedvanligt MENA-vis profitera på det. Sålunda kommer Seved-borna förmodligen bli tvungna att betala för att få sin post utdelad. Förmodligen hur olagligt som helst men vem kommer gola, typ? Dessutom kommer dom säkert sprätta upp kuverten i sökande efter värdesaker. Om ett år kommer Seved-borna böna och be (naturligtvis anonymt ty annars råkar dom illa ut) svennarna om att återta verksamheten med postutdelning. Låt oss anta att dom flesta trots allt är hederliga även om dom p g a det muslimska grupptrycket tiger utåt.

2012-01-14 @ 11:46:56
Postat av: LArs

I England är det formellt dödstraff på att försnilla eller öppna annans post.Kanske något för Sevedborna att tänka på?

2012-01-14 @ 11:49:21
Postat av: Da Capo

"Det står en revolution på lur. Den kommer inte att vara lik forna tiders revolutioner. Den kommer att ha sitt ursprung hos individen och i kulturen och den kommer först på slutet, sist av allt, att förändra samhällets politiska struktur.

Den kommer inte att kräva våld för att lyckas och den kommmer inte att framgångsrikt kunna förhindras med våld. Det kommer att vara en revolution av en helt ny typ".Detta är ett citat av Charles Reich som inleder Robert Westons nya krönika:

*How To Destroy A Country — Part 1* på bloggen Gates of Vienna.http://gatesofvienna.blogspot.com/2012/01/how-to-destroy-country-part-1.html

2012-01-14 @ 11:58:08
Postat av: Sommaren med Vanja

När man får dra stora polisstyrkor till en stad så har det spårat ur,dessutom är det bara tillfällig lindring på sjukdomen:

"Little to much criminals in one area".Det finns bara en medicin stäng insläppet och utvisa kriminella,såvida vi inte skall ha stora resan de horder av poliser som drar runt i landet?Andra medborgare får sämre sevice precis som inom bostadsmarknaden, och inte minst skolan där stora resurser betalda av skattebetalare går till icke skattebetalare mången gång.

I Kalmar så har man minst 17 poliser för mycket, som någon påpekar,om man kan avara dom till Malmös OK Corall.

Detta är helt Malmöbornas problem, dom har i val efter val givit Balt-Olle mandat att bygga upp denna kaos,ta då för f-n hand om det när det spårar ur själva,vi behöver få våra cykellysen/bilskatt kontrollerade dygnet runt i Kalmar.Som några skribenter brukar påpeka : Frikoppla Malmö,Södertälje från resten av Sverige, med egen polis skattesystem kriminalvård "Jerry Krimonobowski kan bli chief tex.

Det slutar ändå där för eller senare,vad gör man när polisen inte räcker till?

(S)tartar en kommission i idioti?Någon ärthjärna på en lokalredakion kallade bla en kommentar om ev framtida medborgaregarden för att spy galla över individer.Även såkallade nattvandrare är "medborgaregarden i en viss mån, påkallat av fara.

Polisförstärkningen är samhällets "legala" medborgargarden,17 man sänds tex från Kalmar till gangsterstaden "Malmoe Al Shahari".Ansvaret för Sveriges havererade invandrapolitik har du som sitter på en tidningsredaktion,ingen annan. Glöm aldrig bort,för det gör inte pursvenskarna.Senaste "hjältedådet var att mörka ned kompisarnas veritabla invasion av Etiopien med 15 döda minst.

Man förstår vad dom farliga människorna finns.

Folk står på rad i media och tycker synd om Bill o Bull på kåken.15 döda minst....

Igår fick hela Sverige veta via SVT68 att det minsann stod ett dieselelverk utanför en hamburgerrestaurant,att det berodde på att elarbete pågick,var av ringa värde för Igor Katja Pjotr och Irina,rullande riksnyhet hela gårdagen ,tjenare stolpskott.Skicka 17 journalister från Kalmar till Malmö istället för poliser , med dialogvästar på,så kan dom ta hand om oredan deras polare fixat i Malmö,går säkert att få några semesterdagar Akinder kan bli gruppchef med en potta på huvudet..Denna yrkskategori kan man ligga ned i rännstenen och se ner på.

Sämst trovärdighet av alla yrkeskategorier på samhällets viktigaste funktioner,det slår man inte ens i NordKorea.

Sveige har fått lite för många röda "visslingar"

Där är bla Malmös problem, inte invandrarna,dom flesta sköter sej lika bra eller dåligt som alla andra skatteslavar i det svenska samhället.Tveksam Svenne Banan,försök då kommentera tex blonda Lisbets brighta uttalande angående en del blivande pensionsräddares eskapader på en svensk ö.

Problemet(murveln) förvärrar problemen genom censur strålande Sickan,vart kan det leda till pusskalas kanske?Kramiz från Vanja von Wanker.

2012-01-14 @ 12:01:37
Postat av: Jägarn

Mysigt att få sin post kontrollerad av de lokala gangsterna, dvs pöbeln.

Ett annat exempel på vår galna vänster.

http://www.friatider.se/overklassafari-inte-valkommet-i-saltsjobaden

2012-01-14 @ 12:40:05
Postat av: Lotta

Är det brevbärarna som varit gång?

Postat av: Tony Ingman

Ja men Malmö är en spännande stad, brukar generalpuckona Niklas Orrenius och Per Svensson

haspla ur sig, där dom bor i sina ännu oberikade

områden, så långt som möjligt från Seved och

Rosengård.

2012-01-14 @ 13:22:33
Postat av: Tony Ingman

Någon har ordnat sightseeingturer i kvarteren runt

Saltsjöbaden i Stockholm för att visa vilka som bor

på sådana platser. Detta tas inte positivt emot av

en del som bor där. Nej en del har nog skäl till

att inte synas!

Fast omvänt kunde man ju anordna sådana turer i

dom beryktade områdena Rosengård, Seved, möllevången i Malmö för att visa hur berikande mångkulturen varit för denna stad. För att vara på den säkra sidan får man nog använda försvarets bepansrade bussar. Som avslutning kan man ju ta en tur i dom kvarter där journalister och andra högdjur häckar, för att se om det även finns några

nysvenskar som platsar där.

2012-01-14 @ 14:05:30
Postat av: Nalli

Beirut Nr 2, vilket land kommer det att bli ????

2012-01-14 @ 14:07:46
Postat av: Kalle

En insändare som ger det PK-demokratiska samhället en riktig skrevspark, en mycket smärtsam sådan.Insändaren i Avpixlat:""Att hota och trakassera statligt anställda är illa och även om hot och trakasserier inte är rätt mot någon, så är det ett allvarligt angrepp på demokratin att hota de som är representanter för samhällsbärande institutioner. Men vad denna åtgärd till syvende och sist demonstrerar är att samhället har gett upp och att den rosa drömmen om multikultur har spruckit som ett troll i solen."" skrev insändaren i Avpixlat.Håller med Insändaren till fullo!!!Postat av: Hulda

Essendon 10.40..

En mycket tänkvärd kommentar....

2012-01-14 @ 15:08:38
Postat av: Lassekolja

Tar vansinnet aldrig slut? Man vägrar snart tro att dom nya mångkulturella segrarna verkligen äger rum!?Komplettering till "Hm", "Essendon" & "P-E Karlsson", en delförklaring till att hela PK-etablissemanget tiger kan vara att hädanefter kommer GARANTERAT SD´s information inte att nå sina mottagare!Det finns all anledning att undra över hur det är möjligt att SD fortfarande snittar på 5.5-6,5%!?Postat av: Svensson

Massinvandringen slår ut posten, sen påstår Regering och Reinfeldt att massinvandringen är bra för Sverige ?!?

Har man ingen Hjärna kan man bli Postens Stjärna :p

2012-01-14 @ 16:36:53
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Thor Alf, du bör flrstå vilken drivkraft som är den underliggande orsaken.

Googla på political correctness och Frankfurtskolan. Det finns flera Youtube filmer som beskriver vilka som står bakom PKismen.Vi har bevittnat franska revolutionen, ryska revolutionen och CIA understödda rebeller. Men få inser att mångkulturella Europa har som syfte att underminera nationalstater. EU driver mot samma mål.Man måste förstå att kulturmarxister och vissa sionister (som Barbara Spectre på Paidea, Levande Historia, Lillen Ullenhag) gör sitt bästa för att bekämpa "rasism" som egentligen är ett utryck för människors åsikter om vad som försegår.Höj blicken, gå till kärnan på problemet. Annars kan du fortsätta ojja dig (gäller alla) över raseringen av nationalstaten Sverige i decennier framöver.Sverige kommer bli en EU provins som styrs av en central, odemokratisk vald kommite. Oj då, vi kanske redan är en lydstat?

Så varför då oroa sig när det vörsta tänkbara redan skett?Media kontrollerar vi inte. Ej penningen. Ej inrikespolitiken eller utrikespolitiken (styrs av EU. Var Palme den siste som kritiserade USA?)

Vad har vi kvar? Internet och ditt bloggande? Ja, hur länge till?

Polisstaten och kontroll/bevakningen breder ut sig, vilket är en följdeffekt av bl a mångkulturerns intåg, bl a ökad kriminalitet men också sämre välfärd/skatteintäkter.Det krävs kraftig negativa flrändringar, som bl a krig lr att människor ska gå med på att ge dig ifrån sin frihet, tillåta ökad kontroll och bevakning.

Så vad tror ni den internationella makteliten har sysslat med de senaste hindra åren?Hallå!?

2012-01-14 @ 17:53:09
Postat av: George Whale

"Detta är ett citat av Charles Reich som inleder Robert Westons nya krönika:

*How To Destroy A Country — Part 1* på bloggen Gates of Vienna."Paul (not Robert!) Weston is Chairman of the British Freedom Party. Thank you. www.britishfreedom.org

2012-01-14 @ 17:55:03
URL: http://www.britishfreedom.org
Postat av: Jägarn

Politikerna och våra ynkliga media viker ner sig för de arabiska muslimerna. http://avpixlat.info/2012/01/14/oppet-brev-till-politiker-och-journalister-i-sverige/#more-7724

I vårt nya Sverige tar muslimerna över bit för bit. Jag har för mig att det är nationalstatens skyldig het att svara för medborgarnas inre och ytter säkerhet, tycker ni att polisen i Malmö levererar det ni är skyldiga oss medborgare?2012-01-14 @ 18:22:48
Postat av: Tommy

“There is a revolution coming. It will not be like the revolutions of the past. It will originate with the individual and with culture, and will change the political structure only as its final act. It will not require violence to succeed, and it cannot be successfully resisted by violence. This is the revolution of the new generation.”— Charles Reich. “The Greening of America.” 1970.http://britishfreedom.org/how-to-destroy-a-country-part-1"Perhaps it is a mixture of both. It has long been known that the hard Left wished to transform the traditional Britain (and West) I was born into. Via a protracted campaign of brainwashing and propaganda they were able to recruit well intentioned liberals into an unknowing alliance. This was not particularly difficult, of course; liberals are easily duped by propagandised platitudes and fall very easily into Lenin’s denouncement of them as Useful Idiots.But first, let us deal with some facts. During and after WWII the Soviet Communists gobbled up as much of Europe as they could. Latvia, Lithuania and Estonia disappeared behind the Iron Curtain, followed by Poland, Hungary, Romania, Czechoslovakia, Yugoslavia, Bulgaria and East Germany. In essence, any country within Moscow’s military strike capability fell into its clutches and became part of the Soviet empire.The Communists really did have global aspirations, so countries outside their military sphere were not simply ignored and written off, they were earmarked for destabilisation and subversion, to be taken over at a later date. The Kremlin office assigned this task was the Department of Agitation and Propaganda, which worked with Western Communist parties, including the Communist Party USA (CPUSA) and the Communist Party of Great Britain (CPGB).Added to this subversive mix was what became known as the Frankfurt School, which wielded enormous social pressure — initially in America and subsequently in Britain — in the decades after the Second World War. It was established in Frankfurt in 1923 by the Hungarian Communist Georg Lukacs, and was known in those days as the Institution for Marxism.Lukacs was an agent of The Communist International (Comintern) which had been established in Moscow in 1919 in order to “fight by all available means, including armed force, for the overthrow of the international bourgeoisie for the creation of an international Soviet republic.”Karl Marx wrote of the anarchy necessary as a precursor to outright revolution, in which he would “stand astride the wreckage a colossus.” Lukacs, whose reputation in the revolutionary world was almost on a par with Marx himself, said: “I saw the revolutionary destruction of society as the one and only solution. A worldwide overturning of values cannot take place without the annihilation of the old values and the creation of new ones by the revolutionaries.”In the 1930s Lukacs was joined by two other Marxists, Max Horkheimer and Theodore Adorno, but the rise of Hitler made it impossible for them to stay in Germany, so they moved to New York City, where the institute became known as the Frankfurt School. In the 1950s they were joined by a new recruit Herbert Marcuse, and between them they started to write the Marxist future of the democratic West.The Frankfurt School was the birthplace of Critical Theory, which may be described as the destructive criticism of Western culture, including Christianity, capitalism, authority, the family, patriarchy, morality, tradition, sexual restraint, loyalty, patriotism, nationalism, heredity, ethno-centrism, and conservatism — whilst the basic tenets of Western evil are repeated over and over again: racism, sexism, colonialism, nationalism, homophobia, fascism, xenophobia and imperialism.Herbert Marcuse is probably the most infamous person that most people today have never heard of. His book Eros and Civilization promoted Free Love and the Pleasure Principle. His counter-cultural ideologies gradually transformed American and Western society from that which built Western Civilisation into that which exists only to tear it down. The greying politicians who now run the West and the majority of its institutions are the same fresh-faced students of the 1970s who once sang the Marcuse-inspired “Hey hey, ho ho, Western Civ [civilisation] has got to go.”Mer finns att läsa på ovanstående sida.TH, lyft upp denna film som förklarar hur kulturmarxisterna vill förstöra nationalstaten genom Political Correctness (ny sorts kommunism), skapad genom Frankfurtskolan.

http://www.youtube.com/watch?v=EZG3pabfPRA2012-01-14 @ 18:31:34
URL: http://www.youtube.com/watch?v=EZG3pabfPRA
Postat av: Jonas

Så här gör många maffiagrupper. De hotar och misshandlar tills de själva får ta över jobben eller får procent. Här har de hotat posten tills de får ta över postutdelningen: http://www.realisten.se/2012/01/14/de-kriminella-far-skota-postutdelningen-i-malmo/

Postat av: HenrikP.

Man tar sig för pannan. Ditt exempel på svenska butiksägares problem var det första jag också tänkte på och nämnde på facebook då ämnet dök upp. Hoppas bara svenska folket vaknar någon gång...

2012-01-14 @ 18:57:06
Postat av: Eva-Marie

Mycket bra inlägg Thoralf.

Vart är vi på väg? Det är skamligt av posten att försöka att ge det ett positivt skimmer.Vem vill ärligt talat att dessa ungdomar skall hantera ens post? "Malmö är en spännande stad och under utveckling så man behöver inta vara orolig". Det svaret fick jag av en politiker när jag skrev och berättade om MIN oro för min stad Malmö.http://petterssons.bloggsida.se/politik/politiker-rapAtt du har media som bevakar din blogg och kommentarer är bra. NI journalister se och känn min oro för min stad och vårt land.2012-01-14 @ 19:26:17
Postat av: Pelle P

Blev full i skratt när jag såg frimärket. Det finns en skidsport som heter puckelpist men i Malmö så heter det puckelpost.

2012-01-14 @ 20:07:57
Postat av: Arvid

Både Tommy och George Whale gratuleras till att vara så pålästa. Och att ni så villigt vill dela med er av vad ni har funnit. Men en bloggsida börjar vanligtvis inte då och där just ni träder in och skriver era värdefulla kommentar. Just den här sidan började redan 10:03:46, samt inleddes (ivigdes?) 10:14:52 när S-E Karlsson skrev första kommentaren.

Ni båda har varit akterseglade sedan 11:58:08.

Främsta syftet med en blog som denna är utbyte och förmedling av åsikter och information - inte självbespegling.

2012-01-14 @ 20:32:48
Postat av: Kung Fy

Tycks vara en del som man inte riktigt tänkt klart ännu."På sikt kan man tänka sig att anställa" lokala förmågor enligt intervju med representant för Posten i radio Malmöhus P4.http://avpixlat.info/2012/01/13/brevbararna-flyr-mangkulturella-seved/På Sikt?

Vem kommer att ha ansvaret för Posten i Seved?

Kommer Rekommenderade brev etc att vara försäkrade via Posten trots att de inte hanteras av Postens personal?

Övriga försändelser; paket, brev etc. vem har ansvaret?Börjar det inte likna anarki?

2012-01-14 @ 20:36:29
Postat av: Magentan

Läget i det härliga, "fria" Tunisien:Bokstavstrogna muslimer ockuperar sedan veckor ett universitet i Tunis.

"Kvinnorna kräver att få bära heltäckande slöja både i klassrummet och under examen.

Slagsmål har uppstått med lärare, som krävt att få se ansiktena på sina studenter. Flera gånger har det hänt att en hel hop slutit upp mot läraren. En blev allvarligt misshandlad och fördes akut till sjukhus."http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4908204Snart är det likadant i vårt härliga "fria" Sverige? Utvecklingen går snabbt även här. Det har ju tagit en god början nu i och med Skolverkets nya riktlinjer.

2012-01-14 @ 21:19:56
Postat av: Mats (Malmo)

Ja Toralf - det är hyckleri! Och vad säger de boende, purskåningar, pursvenskar eller purvästerlänningar som bebor området? Vi får hoppas att de personer som anställs för utdelningen inte finns i något "belastningsregister".

2012-01-14 @ 22:09:45
Postat av: Gerhard

Idag bevittnade jag ännu en del i Fredrik,s intressanta mångkriminella samhället,

Familjen var och provade skor år grabben(12 år) vi ser att 2 personer som är relativ bra klädda av utomnordiskt ursprung kommer in i affären, inget mer med det, tror man.

Det provar bestämt rätt skor, hur man nu kan göra det?

- men vi reagerar inte på det.Vi bestämmer oss för att gå till en annan affär för att kolla utbudet. Precis utanför dörren kommer dessa ------ ifatt oss, de går snabbt, nästan springer om oss, vi reagerar, väldigt fina skor de har?Jag fattar misstankar, tar foto(med mobilen) på deras bil.Vi går tillbaka till affären, ser deras gamla skor vid provbänken tillsammans med avslitna larmknappa

och fattar.

Att ännu en gång har svenskarna blivit lurade av regeringen.Jag meddelar personalen om min upplevelse och delger foto på bilen.

Personalen är tacksamEn verklig upplevelse i det mångkriminella Sverige idag.

2012-01-14 @ 22:34:28
Postat av: SM811

Thoralf.

Säkerhetsrutiner för pass införs – och dras tillbaka

http://avpixlat.info/2012/01/14/sakerhetsrutiner-for-pass-infors-och-dras-tillbaka/#more-7789

Detta måste vara en av de största idiotierna som jag har läst. De beslutande personerna skall publiceras med namn och bild.

2012-01-14 @ 23:19:44
Postat av: UncleBob

Det är exakt så det går till även i MIN hemstad, c;a 40.000 invånare. Stölder och Rån är noga koordinerade för att verksamheterna skall övertas av kriminella Ytlänningar.

Följande rader beskriver EXAKT VAD SOM SKER MITT FRAMFÖR ÖGONEN PÅ OSS!Först börjar detta fenomen med att svenska butiksägare utsätts för snatteri, inbrott och kanske till och med rån. Regelbunden glaskrossning har fått många handlare på fall. När detta har blivit för kostsamt för ägarna och lönsamheten i rörelsen ”försvunnit” tvingas man sälja eller att gå i konkurs.Då köps butikerna upp av ”inbyggiare” som bara väntat på sitt tillfälle och så byta sortimentet ut mot halalprodukter och vips så upphör snatteri, inbrott och rånförsök. Segrationen har skördat ännu en seger.2012-01-15 @ 09:31:47
Postat av: Gulmund

Håller med S-E Karlsson, Hulda och HM - lysande kommentar.

2012-01-15 @ 13:07:42
Postat av: Sommaren med Vanja

Mats : Vad beror det på att SD inte är "större" i tex Malmö ,vad är din bedömning?

2012-01-15 @ 14:52:14
Postat av: En som frågar

Till World TravellerVad är smr? Du skriver vips så är de närmare sitt mål. Vad är målet?

2012-01-16 @ 00:26:31
Postat av: Ex occidente lux

Precis som Lille Kurt skriver, existerar uttrycket "die dummen Schweden" åtminstone inte i modern tyska. Förklaringen att det skulle ha uppkommit ur uttrycket "die dummen Schwaben är intressant, det kan mycket väl förhålla sig så. I Berlin har uttrycket "Schwaben" sedan ett tiotal år tillbaka kommit att vara ett pejorativt (nedsättande) uttryck för inflyttade tyskar från andra landsdelar, inte endast Schwaben, ett landskap i södra Tyskland.I Polen har Schwaben, stavat Szwaben, varit en pejorativ benämning på tyskar i största allmänhet, under lång tid, ungefär som "les boches" i Frankrike."Die dummen Dänen", de dumma danskarna, har jag aldrig någonsin hört i Tyskland. Det är möjligt att det förekommer regionalt. Vi ska inte glömma, att Tyskland är ett land med 82 miljoner invånare, där språkbruket, i synnerhet ordspråk och talesätt skiljer sig åt mellan olika regioner.

2012-01-16 @ 17:10:24
Postat av: Ex occidente lux

Frimärket som illustrerar postgången i Sudan, är en riktig höjdare! Postgång med passgång! Postens nya multikulturella slogan! Kanske kan den även bli utsläppsneutral, om man skruvar fast en katalysator i anus på varje kamel! Postiljoner, poliser, brandmän, ambulanspersonal i turban och burka eller chador är framtidens melodi! Heja Sverige!!

2012-01-16 @ 17:29:48
Postat av: Nalle

Apropå din kommentar om inbördeskrig: som jag ser det är definitionen på en stat "ett geografiskt område med gemensam lagstiftning". Första steget mot statens sönderfall är därmed när en befolkningsgrupp anser att de inte kan leva under samma lagstiftning som andra.Läs DN 28/4 2006. Där beskrivs hur Sveriges största muslimska organisation (SMF) skickar brev till de politiska partierna, med krav på särlagstiftning för muslimer.Jag ser i sig inget problem med att olika grupper vill ha olika lagstiftning. Det är ju en av poängerna med att ha nationer. Problemet uppstår när olika grupper har oförenliga önskemål om vilka regler som ska gälla inom ett och samma geografiska område.Ett av kraven var f.ö. att muslimska barn skulle få undervisning i "homogena grupper" i den kommunala skolan. Jag tycker föralldel att det är ett utmärkt förslag, men jag undrar om samma rättighet även skulle gälla andra grupper än muslimer? Vad skulle media tycka då? Föreställ er t.ex att SD skulle ställa motsvarande krav på särskilda, "homogena" skolor för att främja svensk kultur. Då skulle nog yrkeshycklarna på kulturredaktionerna vässa pennan.

2012-01-16 @ 19:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0