NU KOMMER INFORMATIONSBLADET

De senaste dagarna har varit väldigt intensiva och omtumlande. Igår kväll fick jag ägna drygt två timmar till att svara på mejl angående mediehuset. Inga av dessa var negativa utan bara positiva. Ryggdunkarna har varit många, allt ifrån företagsledare till A-lagare. Det kan man utan tvekan kalla för ett brett stöd i frågan och för SD!

Dessutom har jag fått hjälp och tips om andra ”fall”, vilket kommer ge nya blogginlägg. Hur många kommer ihåg Rafi Bahaduri? Läs detta blogginlägg och friska upp minnet. Jag har fått helt nya uppgifter om Bahaduri som är mycket uppseendeväckande, de är dessutom bekräftade med dokument från åklagare.

Under torsdagen kommer vårt informationsblad delas ut i Kalmar. Vissa kanske tycker att det är fel att det kommer efter kommunfullmäktigemötet men det är faktiskt planerat så. Nu är intresset på topp efter alla artiklar i tidningen och då kommer förhoppningsvis en majoritet av Kalmars invånare läsa informationsbladet.

Jag vill passa på att uttrycka min stora tacksamhet till alla som skänkt pengar till detta informationsblad och som gjort vår satsning möjlig.

Samtidigt vill jag att alla som bor i Kalmar kommun men som inte får informationsbladet under torsdagen att ni skickar ett mejl till mig. Sverigedemokraterna har ju tidigare haft problem med att brevbärare som att vägrat dela ut Sverigedemokraternas material.

[email protected]

För alla som skänkt pengar och för alla som inte bor inom Kalmar kommun skall kunna se informationsbladet så har jag lagt upp det på följande länk.

Är det någon som vill komma med ett bidrag tar vi givetvis gärna emot det på bankgiro 5279-5465

Kostnaden ligger på drygt 60000kronor.

Vill du stödja vår namninsamling på nätet kan du skriva på här.

Finns det någon som kan starta upp en facebook-grupp med temat att Stoppa mediehuset på Kvarnholmen!

UPPDATERING!

Det tog inte många timmar innan en Facebookgrupp startades. Gå in på
följande länk och dela den till alla vänner.

Efter att jag läst dagens Barometern blir man ganska sur. Tidningen fortsätter med sitt förtal av oss Sverigedemokrater. På insändarsidan fanns igår en insändare som jag omgående skrev ett genmäle och jag förväntade mig givetvis att mitt korta genmäle skulle publicerats idag men så blev inte fallet.

I dagens krönika får fågelskådaren Christian Cerderroth ännu en gång vräka ur sig. Han skriver följande.

"Med undantag för en rasande preventivmedelsfientlig katolsk kyrka samt mordhot från ett tjog Sverigedemokrater så ber jag att få tacka för den fantastiska uppskattning ni läsare lämnat i olika former under åren."

Hur många av dessa så kallade mordhot har Christian Cederroth anmält till polisen? Förmodligen inte ett enda! I så fall hade vi utan tvekan fått läsa om detta i Barometern.

På debattsidan låter Mats Andersson, vad jag förmodar hans favoritbloggerska komma till tals, Birgitta Axelsson Edström (V). Givetvis med ett angrepp på mig och SD.Om jag inte minns fel var aldrig Birgitta Axelsson Edström i talarstolen en enda gång under hela kommunfullmäktigemötet i måndags. Hennes SD-hat går inte att ta miste på!

ledarsidan skriver dessutom Ulf Wickbom om Kalmar kommunbeslut att satsa 70 miljoner kronor på två vindkraftverk. Han omnämner en hel rad politiker som argumenterade emot denna satsning på vindkraft. Men den enda som inte omnämns är jag och SD. Däremot använder han en rad av mina argument i artikeln utan att nämna källan. Men jag är som sagt var inte ett dugg förvånad.


Kommentarer
Postat av: Funtaren

Det var olyckligt att ni inte tog bort länken till FriaTider. Menar du verkligen att Fria Tider är något SD mår bra av att kopplas ihop med?

2012-03-01 @ 01:32:37
Postat av: Magnus

Det tycker jag. Jag är olydig.

2012-03-01 @ 01:37:48
Postat av: Magnus

Och fri i min tanke.

2012-03-01 @ 01:40:13
Postat av: Magnus

Jag är patriot och älskar Sverige som det var innan mångkulturens destruktion.Jag älskar Sverige som det en gång var;

http://www.youtube.com/watch?v=6C879rZjTho&feature=related

2012-03-01 @ 02:22:56
Postat av: Fredrik

Man lever inte som man lär!

Ser pursvenskt ut på redaktionen?

Massa tyckare som lever i den välbärgare förorten.Men verkligheten kommer till er med!2012-03-01 @ 06:35:05
URL: http://www.aftonbladet.se/ledigajobb/
Postat av: Lassese

Funtaren: Vad är det för slags snack om Fria Tider? Det är en alldeles utmärkt nyhetssajt, fullt i klass med Avpixlat. Det är väl inte Så smart av Sverigedemokrater att själva falla in i den hets och det förtal av sanningssägare som man själva blivit utsatta för tidigare?

2012-03-01 @ 08:03:54
Postat av: Nils

http://www.facebook.com/notes/kalmar-nyheter/vad-%C3%A4r-det-som-h%C3%A5ller-p%C3%A5-att-h%C3%A4nda-med-v%C3%A5rt-kalmar/340263319349790

2012-03-01 @ 08:54:39
Postat av: Sven Dacke

Växjös ”Starke man” Bo Frank Moderaterna skriker ”hjälp mig” jag får 400 somalier ( minst) till som jag inte vet vad jag skall göra av.Ropet på hjälp har gått till intilliggande kommuner Tingsryd, Lessebo, Uppvidinge och Alvesta som förväntas ställa uppEtt möte hösten 2011 med Ullenhag för att tigga 100 miljoner som är beräknad kostnad för tidigare engagemang, gick mycket bra, förutom att inga pengar kom!!!Och inga pengar kommer troligen nu heller, och som vanligt blir det skattebetalarna som får stå för kalaset.Kanske räkningen kunde skickas till Miljöpartiet som är i hög grad ansvariga för senaste beslutet.Det som är mest skrämmande är att Bo Frank M vill ha hjälp av Ilmar Reepalu (S) .Är det någon som vet har det gått för Malmö som Reepalu styrt under många år?

Och den mannen skall hjälpa Växjö.Så nu vet vi som bor i Växjö vad som väntar

Postat av: Skånepåg

OTFrån SVT.På tal om Växjö. Personrånen bara ökar och var knappt förekommande för 10 år sedan. Vad kan detta månntro bero på?

Postat av: Tomas

Det var ett intressant informationsblad. Du är en kämpe, Thoralf!

2012-03-01 @ 09:29:22
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : SD får nog ha lite extra kandidater till KF i Växjö 2014.En ev faktura kommer inte MP att förstå.

Partiets "topphöns" saknar med all sannolik "överlevnadsgenen,som kanske avlades bort på kladdiga bokkafeer tidigare förmodligen.S och V har ju alltid känt ett narturligt släktskap med folket österut, resultat :Same shit but differentSenaste exemplet igår när Lill Gahrton hellre vill satsa 30-50 miljarder på dom eleverna som det inte går fullt så bra för i skolan samt SJ,istället för på Jas planVilket i första läget låter ganska förnuftigt.

Tänker man ett steg längre så kan man ju inte nyttja tex SJ:s tjänster om man är död, sedan ett krig.Detta övergår Lill Gahrtons förstånd ,vilket i praktiken gör honom till en livsfarlig kille bokstavligen.

Denna "Folkskolehjälte" kan då så långt det bara gårSå att partiet har stort stöd av "Blonda Anna" i storstadsmiljö är fullt logiskt (se överlevnadsgen)

2012-03-01 @ 09:34:51
Postat av: Gubben o Gumman

"sannolikhet"

"Kan dra så långt det bara går"

2012-03-01 @ 09:36:22
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Observera närwurstchefen inställning.

Hur tar man tag i detta med krafttag med den pk inställningen.?

Denna myndighet skall åtgärda samt slå "folklarm"

Växjö såväl som Kalmar blir rövhål precis som Malmö och Södertälje.Alla vilka som övervägande håller på med denna etniska kriminalitet,men steget att byta valsedel är väldigt långt tydligen.Kalmar specifikt är utom all räddning hur eller hur.

2012-03-01 @ 09:56:32
Postat av: Gubben o Gumman

"Närwurstchefens inställning"

"Alla vet"Jävla tangentbord :=)

2012-03-01 @ 09:58:33
Postat av: Susanne

Jag har gjort en sida på Facebook

http://www.facebook.com/pages/Stoppa-mediehuset-p%C3%A5-Kvarnholmen-i-Kalmar/179730848805854#!/pages/Stoppa-mediehuset-p%C3%A5-Kvarnholmen-i-Kalmar/179730848805854Sprid vidare!

Postat av: Gubben o Gumman

Just nu sitter en Anticimex chef i SVT68 och förklarar vägglössens utbredning med Svenne Banans turistresor.

Vilken fin stadstelevison vi har va.Vägglösen följer med resväskan hem precis som HIV OCH TBC får man förmoda.

Eftersom dom flesta pursvenska turister klarar sej ifrån dessa åkommer,tjofaderittan.Den Svenne Banan som köper detta bör söka vård och deprogrammering inom psykriatrin.

2012-03-01 @ 10:05:42
Postat av: AWSvensson

Inget nytt för oss som inte lever i en bubbla utan är mottagliga för information. Någon tillfällig besökare på bloggen kan ju få något att fundera över.Ska bli spännande att se om fler Kalmarbor kliver ut ur bubblan vilket visar sig om de är mottagliga för information.

Postat av: Kalle

En professor skriver på Newsmill:""Professor: Att hävda diskriminering och kräva skadestånd för att man inte vill provsmaka fläskkött på en kockutbildning som man själv anmält sig till närmar sig otillbörligt utnyttjande av diskrimineringslagen.""skriver NewsmillNu börjar till och med eliten i samhället vakna och inse det bedrägliga i att springa till DiskrimineringsOmbudsmannan i tid och otid. Ett rent utnyttjande av DO för att mjölka staten på pengar i bedrägligt syfte!!!Länk till Newsmillartikeln:

Postat av: AWSvensson

Om inte folk jämrar sig när de fått en snyting så vet man inte om den gjort verkan, i det här fallet tycks det jämra sig å de grövsta.

2012-03-01 @ 11:22:33
Postat av: AWSvensson

Kalle även Merith Wager har funderingar över hur dårarna har fått dessa positioner i samhället.

Postat av: Funtaren

Lassese: Jag har inget emot sanningssägare. Inte SD heller. Däremot vet du likaväl som jag att kvaliteten på rapporteringen på FT varierar kraftigt. Ofta är nyheterna både hårdvinklade och överdrivna. Det mest kända exemplet är väl incidenten på det där badet som rapporterades som våldtäkt när det i själva verket var ofredanden. Något som satte Ekeroth i trångmål.Vidare är kommentarerna ofta att betrakta som extremhöger, med klara inslag av antisionism. Inte något jag vill att en presumtiv väljare skall komma i kontakt med genom en rekommendation väljaren fått från SD.Jag argumenterar inte för att FT inte har något existensberättigande eller för att de borde stängas ner, som SD:s motståndare gör mot oss. Jag argumenterar för att hålla en rågång mot dem och inte direkt associera oss med dem i ett egenproducerat utskick till 30 000 pers.Men det är för sent nu. Bollen är i rullning.

2012-03-01 @ 11:37:21
Postat av: S-E Karlsson

Barometern/OT är en riktig skojarblaska , jag har försökt med att kommentera postens planerade nedläggning i Högsby har sänt två inlägg men icke sa micke ! Postens nedläggning handlar ju inte om invandring men ändå får man inte kommentera !

Verkligen uselt av en tidning som ju ska förmedla folkets röst !

2012-03-01 @ 11:53:35
Postat av: Kalle

>FuntarenMycket bra att bollen är i rullning. Kent Ekeroth och Thoralf är bra för SD!!!FT är bra har lite blandade nyheter och inte endast för de de troende på SD. Lite variation skadar aldrig.

2012-03-01 @ 11:56:54
Postat av: S-E Karlsson

Gå in på Avpixlat och läs om hur 96 åriga Eva Bergdahl från karlskrona behandlas .

Vidrigt är bara förnamnet !!

2012-03-01 @ 12:01:12
Postat av: Magentan

Det ser bra ut Thoralf!Jag önskar verkligen er i Kalmar LYCKA TILL!2012-03-01 @ 12:11:08
Postat av: Magentan

@ Sven Dacke

Moderaternas Starke Man i Växjö, som skriker efter hjälp pga för stort somalie-inflöde, vill jag hänvisa till Julia Caesars krönika från 27 januari.

Den handlar om en annan Stark Man i Borlänge. Han är visserligen Sosse men i samma situation beträffande somalie-inflödet som Moderaten i Växjö. Någon vidare hjälp verkar tyvärr inte den Starke Mannen i Borlänge få - se länk nedan.En tredje Stark Man sitter i Katrineholm och skriker efter hjälp av samma orsak. Även han är sosse. Om hans problem i Katrineholm kan ni både läsa och lyssna på i den andra länken nedan.Det är ju generöst om de omgivande kommunerna runt Växjö ställer upp och delar på tillflödet av 7-klövernas "pensionsräddare", men det är inte alls säkert att de aktuella klanmedlemmarna går med på att dela upp sig hur som helst. Tingsryd, Lessebo, Uppvidinge och Alvesta kan ju alltid försöka muta med var sitt pittoreskt moskébygge, så kanske det går. Men tänk på att ta till ordentligt när det gäller storleken. "Församlingar" av det här slaget växer både snabbt och rejält, dels inbördes och dels genom alla fruar och män som senare ska hämtas från hemlandet till den stora mängden uppväxande barn här (samt deras anhöriga, och deras, osv ...).Några tröstens ord tycker jag emellertid att den Starke Mannen och hans kolleger i Växjö kan få. Jag citerar landshövdingen i Dalarna och hennes trösterika ord till Borlängeborna:”Man ska komma ihåg att oavsett om de är analfabeter så har de samma talang som andra. Det finns lika många talanger hos dem som hos oss. Vill man så kan man, och det gäller att hitta på vägar att utbilda och få folk i arbete”, sade Landshövdingen.Borlänge:

http://snaphanen.dk/2012/01/14/sondagskronika-statssekreteraren/Katrineholm:

http://avpixlat.info/2012/02/28/katrineholms-kommunalrad-talar-klartext-om-anhoriginvandring/

2012-03-01 @ 12:17:46
Postat av: AWSvensson

eller som någon kommunalpolitiker sa,vi får väl se dem som pittoreska inslag i gatubilden

2012-03-01 @ 12:37:24
Postat av: Magentan

@ AWSvesson.Till att börja med kan man kanske se dem som pittoreska inslag i gatubilden, men inom en inte alltför avlägsen framtid blir det snarare pursvenskarna som kommer att kunna ses som pittoreska inslag.

2012-03-01 @ 12:59:28
Postat av: Förslag

Thoralf!Jag tycker att ni ska skriva en motion som går ut på att kommunens politiker ska sätta av en del av sina arvoden som t ex ska gå till att Kalmars "flyktingar" kan ta körkort, ta emot och låta flyktingar bo i deras hem med mer(kulturutbyte). Givetvis ska allt vara på frivillig basis, för det går inte att tvinga någon till detta. Kalla programmet för "Partipolitisk flyktingsolidaritet" eller något liknande. Givetvis kommer fullmäktige att rösta emot förslaget, därmed blottlägger ni den skattefinansierade godheten och hyckleriet som finns bland politiker beträffande synen på flyktingmottagandet.

2012-03-01 @ 13:07:48
Postat av: Jörgen

Spara alla negativa artiklar som Gota Media sprider om SD i sina tidningar. Kan nog ganska fort bli materiel till ett nytt utskick.

2012-03-01 @ 13:19:01
Postat av: Magentan

@ Thoralf

Spara gärna klippet med Christian Cederroths text om de mordhot han påstår sig ha fått från ett 20-tal (tjog=20) sverigedemokrater.Det kan nämligen ställa sig dyrt att sprida falska rykten om mordhot från sverigedemokrater utan att ha starka bevis för dels själva mordhoten, dels att mordhoten kommer från just sverigedemokrater.

(Mer info senare.)2012-03-01 @ 13:25:17
Postat av: Gubben o Gumman

Förslag : Bra förslag om möjligt?, bör SD göra det på alla ställen man har rep.

Ge stolpskotten "rep" så dom kan hänga sej själva.

(Ledtext fö mediaanställd,rep skall ses symboliskt)Kan man inte i dagsläget slå FI skall man gå med,för att underlätta så att dom hamnar i gropen tidigare än mattematiskt förväntat.Föreslå 500 ensamkommande lastbilsturister till tex Kalmar varje år.

2012-03-01 @ 13:31:17
Postat av: Kalle

>AWSvenssonTack jag läser också Merit Wagers blogg som jag tycker ha blivit bättre på senare tid.Om den 96 äriga Damen som flyttade till Thailand.

Skriver Merit Wager på sin blogg.Ja, vad säger de högljudda antidiskrimineringsaktivisterna om när Eva, 96, förlorar halva pensionen? Kommer uppslutningen kring henne, svensk som hon är, att vara lika stor som för gamla anhöriga till asylinvandrare, anhöriga som aldrig jobbat och betalat en krona i skatt i Sverige? Eller är det bara utlänningar som kan bli “diskriminerade” och som är värda att demonstrera för och skriva debattartiklar om?"" Merit wager klär av de antdiskrimineringsaktivisterna in på bara skinnetOCH det behövs i dagens sverige.

Postat av: Skånepåg

@ MagentanBeträffande Christian Cederroth och hans krönika, är den i övrigt så virrig att man kan börja undra vad han håller på med. Har den här ornitologen drabbats av "pippi" eller vad?

2012-03-01 @ 14:53:40
Postat av: Jimmy

Informationsbladet såg helt okej ut tyckte jag. Ev. lite överdriven användning av vissa uttryck ex. "minst sagt" och en del upprepningar.. Hoppas du och SD får bra respons på utskicket

2012-03-01 @ 15:01:33
Postat av: Kalle

Finns "Informationsblatet" att tanka hem på Nätet som PDF eller på något annat sätt som kan visa andra SD hur man bäst lägger upp ett sådant "Iformationsblad"Som ett gott exempel på hur man gör ett Blad som aktiv SD:are!!!

2012-03-01 @ 15:29:09
Postat av: Thoralf Alfsson

KalleLäs blogginlägget så hittar du länk.

2012-03-01 @ 16:31:31
Postat av: AWSvensson

Finland har antagit Eurosur, hur går tongångarna i Sverige. Eftersom 7 partiers möjlighet att bedriva fri invandring till Sverige tydligtvis skulle försvåras av Eurosur så kan man förmoda att motståndet är massivt, eller en möjlighet att med svansen mellan biten kunna smita ut från det inmålade hörnet.

Postat av: Svensson

Tack vare er i SD, finns det hopp för Sverige. Så man kan sova bättre om nätterna. Tack :)

2012-03-01 @ 16:56:41
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Skånepåg

@ Thoralf AlfssonKan denna förening tillföra Sd:s insats någonting, för att förhindra Gota Media:s "skrytbygge"?

2012-03-01 @ 17:33:47
URL: http://www.strandskyddarna.se/
Postat av: Lotta

Jag har också fått informationsbladet idag. Jag tycker att det var mycket bra och informativt. Det jag däremot inte tyckte om var att informationsbladet var instucket i Postens "Uppslaget" tillsammans med övrig reklam. Hur många tar inte hela bunten reklam och slänger den direkt utan att titta vad som finns i "Uppslaget"? Såg också Uppdrag granskning i går kväll där man tog upp att kommunen tillsammans med landstingsdirektören drog in ortens enda ambulans. Nu får Åseleborna nöja sig med ambulansen fem (5) mil bort i Dorotea. Jo de har ju så klart fått en akutbil, WV-combi där man fick lägga en dam i bagageutrymmet som man hittade i en snödriva. Akutpersonalen fick försöka våra patienten via öppna bakdörrar på bilen. Åseles ambulans sålde man för övrigt på Blocket. Läste även att Åsele kommuns mottagande av asylsökande var en förlustaffär, 1,7 miljoner back gick man. Enligt reportaget kostade ambulansen i Åsele runt miljonen årligen. Hur var det nu det var med prioriteringar?

Postat av: Lotta

VW-kombi heter det.

2012-03-01 @ 17:59:19
Postat av: Lotta

VW-kombi heter det.

2012-03-01 @ 17:59:20
Postat av: Gubben o Gumman

Åsele-ambulans?

2012-03-01 @ 18:28:58
Postat av: Lotta

G&G nu förstår jag inte?

2012-03-01 @ 18:35:17
Postat av: Anonym

En utmärkt bra information från SD till boende i Kalmar!

Vi får hoppas att Thoralf Alfsson är banbrytare att påkalla filantropi för att bända det förstelnade politiska klimatet.2012-03-01 @ 18:35:41
Postat av: Thoralf Alfsson

LottaTill det som tar emot reklam kom det i uppslaget och till de som har skylten "ingen reklam" delades det separat.Ett utskick som inte ingår i uppslaget blir betydligt dyrare och utan möjlighet för vår budget.

Vi hoppas att detta ändå skall ge en del ringar på vattnet och diskussioner vid många arbetsplatser imorgon.

2012-03-01 @ 18:43:07
Postat av: Stefan A

OT. Sällström satte arbetsmarknadsminister Hillevi Engström på pottan i dag i riksdagens frågestund, genom ett påpekande som aldrig görs angående den våldsamma arbetskraftsbristen, det ska ju ut nästan lika många ungdomar som det pensioneras äldre, han fick inget vettigt svar förstås annat än svammel om Kiruna,särskilt skulle det bli brist på vårdpersonal, har kollat på platsbanken, 8 annonser om vårdpersonal i Kiruna, hela TRE heltidsanställningar,resten vik(vården söker alltid vik till sommaren den här tiden),ser inte ut som en gigantisk arbetskraftsbrist för mej iaf. Hillevi verkar vara en övklassfjolla typ,"om folket inte har bröd, varför äter de inte bakelser ist". Hillevi skall vara juristutbildad då borde hon veta att det är fult att ljuga.

2012-03-01 @ 18:54:46
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : VW-combi= Åsele-ambulans

2012-03-01 @ 18:55:44
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Vänta bara när någon vrickad S politiker ordnar en EU moped som ambulans.Kopplingen lastbilsturister- indragen ambulans verkade inte vara något hot-shoot bland dom protesterande i Uppdrag Straffspark, som igår verkligen levde upp till namnet.En fulkoppling mellan landstingets skattkista och kommunen kunde väl Janne J kostat på sej.

Fast då hade väl "Stora Bror" från skuggregeringen smiskat hans "umpa öd".Det är hög "Benny Hill status" på Norrlandskommunerna bla ,som inte kan få människohandeln att gå ihop,fattar dom inte att omsättninegn måste ske efter två år på statliga skatteslavspengar?Vilka clowner totalt odugliga i alla ändar.

2012-03-01 @ 19:05:30
Postat av: Lotta

@ThoralfOk, trodde annars det var ett sätt för PK-iterna att smussla undan informationsfoldern.

2012-03-01 @ 19:11:56
Postat av: Lotta

G&GFattade så småningom vad du/ni menade:-).

2012-03-01 @ 19:13:21
Postat av: chaussures puma

En fait, à cette taille,<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma pas cher">chaussures puma pas cher</a>

il ressemblait à une épée courte de plus<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma">chaussures puma</a>

qu'un couteau. La longueur de la lame est compensé <a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="puma pas cher">puma pas cher</a>

par la largeur de la lame - habituellement de un pouce et demi à deux pouces de largeur.

2012-03-03 @ 03:40:01
URL: http://www.chaussures-puma-pas-cher.net
Postat av: chaussure timberland

La plus grande packs, qui ont une<a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="chaussure timberland">chaussure timberland</a>

capacité de plus de litres soixante-dix et ont <a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="timberland pas cher">timberland pas cher</a>

habituellement un certain nombre de caractéristiques particulières.

2012-03-03 @ 03:46:08
URL: http://www.chaussure-timberland.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0