SVENSKA KYRKAN UTSER ÅRETS KÄRLEKSÄNGEL

Svenska kyrkan i Kalmar har utsett Alexander Louhichi till årets kärleksängel. I veckan fick han mota detta pris vid en ceremoni vid Två Systrars kapell i Kalmar.

Jag har svårt att tro mina ögon när jag läser om detta men så har jag förmodligen mer kunskap än den naiva grupp som utsett muslimen Alexander Louhichi till årets pristagare. Svenska Kyrkan i Kalmar läser uppenbarligen Barometern och har utan tvivel inte granskat Alexander Louhichi så särskilt väl i sömmarna.

Nu väntar vi bara att Allmäna arvsfonden skall bevilja pengar till Alexander Louhichi och hans ”grillplatsprojekt”. Sedan kan vi även tipsa organisationen ”Artister mot nazister” att han finns så kan det säkert bli ett pris där också.

Diakonen Beata Fotland delade ut priset till Alexander Louhichi. Jag har mailat en länk till Beata Fotland med det blogginlägg Alexander Louhichi gjorde där han fördömer och kallar Samuel Älgemalm för en förrädare på grund av att han konverterat från islam till kristendom och inte minst för att ändrat sitt förnamn från Muhammed till Samuel. Detta är nog ett ”brott” som enligt sharialagarna borde bestraffas med döden genom stening om man skall tro det hätska tonfall som Alexander Louhichi använder i ljudklippet. Jag är förresten förvånad över att det fortfarande finns kvar. (Någon kan kanske göra en backup) Lyssna på ljudklippet.

Den politiska korrektheten tillåter inga skolavslutningar i kyrkan då någon kan bli kränkt. Men det går bra att en imam medverkar i Storkyrkan vid riksmötets öppnande utan att någon blir kränkt. I ett blogginlägg kallar Alexander skolavslutningar i kyrkan för en översittarroll mot underförstått muslimer. Lusigt att inte Alexander Louhichi blir kränkt av ett pris från översittarna i Svenska kyrkan.

Beata Fotland har idag svarat mig efter att hon förhoppningsvis tagit del av det material som jag bifogat och lyssnat på det aktuella klippet där Samuel Älgemalm angrips och att han måste få hjälp tillbaka till islam.

Så här lyder hennes slutkläm.

”Jag håller fast vid Alexander som Årets Kärleksängel. Hans åsikter får du diskutera med honom själv.

Vänliga hälsningar Beate Fotland, diakon i Två Systrars församling”

Svenska Kyrkan gör den ena grodan efter den andra i sina försök att vara politiskt korrekt. Är det någon som är förvånad över att så många lämnar Svenska Kyrkan idag.

När vi ändå är inne på Alexander Louhichi så kan vi jämföra nedanstående TV4 inslag med Uffe Carlssons artikelserie i Östran. Vilken av dessa "bilder" är mest trovärdig. Inte undra på att Alexander Louhichi säger sig vara chockad av Uffe Carlssons artikel i Östran, vilket han skriver på sin blogg. Jag tycker nästan synd om Alexander Louhichi när hans världsbild slås sönder. Hur många tror på att hans grillplatsprojekt kommer ha någon som helst påverkan på händelserna.

Kommunalrådet Anette Lingmerth tror på stormöten ;-)

Jag tror på tuffare krav.


Kommentarer
Postat av: Dumle

Det finns alternativ till den ryggradslösa naiva intetsägande Svenska Kyrkan. Var själv på en gudstjänst med Pingstkyrkan idag - där fanns en fokus på själva tron, kärleken till din nästa och en genuin gemenskap. Det finns många skäl att lämna Svenska Kyrkan.

2011-10-02 @ 20:52:26
Postat av: Tjadden

DumieInte för att jag vill strida med dig, men herregud sekten som säger "är man inte med dem är man deras fiende" hur kan du sätta din fot där?

2011-10-02 @ 20:59:59
Postat av: Inge Sandén

Älgemalm är en trevlig man.

Namnet är inte taget bara så där.

Väl genomtänkt.

Frågade honom vid ett tillfälle,då vi råkades.

Hur kom du på detta svenskklingande namn?

För att känna mig som en riktig svensk,tänkte jag på vad är det mest svenska av allt svenskt.

Älgar ser man på skyltar och kan köpas som souvenyer än här och än där.

Skog och malm är de störta exportvarorna.

Älgskog låter inte bra.

Så då blev det Älgemalm.Det kommer inte att ta många år innan Svenska Kyrkan bara har kvar namnkristna.

Beate Fotland är beredd att sälja ut vårt land för några silverpenningar till en nybyggare som hatar pursvensken.

Samuel Älgemalm vet allt om islamisternas avsikter med att fylla landet med moskeér och imamer och älskar det nya landet Sverige.

Fotland lever i Änglarnas drömvärld.

Älgemalm lever i verklighetens värld.2011-10-02 @ 21:31:11
Postat av: Puss och Kram

Nu håller också Dumle på att tappa förståndet!

----------------------------------------------

Thoralf, stäng ner lådan, det är inte värt besväret. Dumheten är global till sin karaktär och den kommer att segra, som pesten på medeltiden, också i Kalmar - du kan tyvärr inte göra ngt emot det. Mohammadsvinet kommer att ta över ruljansen, vilket kan vara helt i sin ordning, majoriteten av det svenska folket förtjänar inte bättre. År 2300 eller 2500 kanske Mohammad kan vara avskaffad - men tills dess får nog "historien ha sin gång".

”Sura 98 vers 6. Ge akt på att de som inte tror på Islams religion, Koranen och profeten Muhammad. Från de människor som har beskrivits (judar och kristna) och Al-Mushrikun (gudlösa) ska förgöras i helvetets lågor. De är de värsta av allt levande.”

2011-10-02 @ 21:31:50
Postat av: Stora Småland

Gång på gång får man bevis på att man gjort rätt som lämnat kyrkan , i synnerhet när man är pensionär gör det lite mer börsen vilket behövs då vi ju som alla vet inte har någon skattelindring på pensionerna ! Sen när man läser som ovan relaterat så blir man ännu nöjdare över utträdesbeslutet !

2011-10-02 @ 22:28:00
Postat av: Mattias

Har tänkt tanken ganska länge.. Men Svenska kyrkan får min utträdesansökan kommande vecka. Money talks!

2011-10-02 @ 22:28:15
Postat av: Stora Småland

Gång på gång får man bevis på att man gjort rätt som lämnat kyrkan , i synnerhet när man är pensionär gör det lite mer börsen vilket behövs då vi ju som alla vet inte har någon skattelindring på pensionerna ! Sen när man läser som ovan relaterat så blir man ännu nöjdare över utträdesbeslutet !

2011-10-02 @ 22:28:43
Postat av: Pelle P

Svenska kyrkan prisar årets kärleksängel,det är lyteskomik på hög nivå det. Finner inte ord för allt skit som kyrkan håller på att krångla med för att göra sin religiösa "motståndare" till lags,som kuvade djur beter dom sig. Är inte förvånad alls att folk lämnar svenska kyrkan.

2011-10-02 @ 22:29:59
Postat av: Lotta

H B Hammar tycker ju att vi kan spränga våra kyrkor eller göra om dem till pizzerior. Kommentarerna är många och för tillfället är det en muslim med det passande namnet Sweden, (Ironi) som skriver att sharia står över svensk lag osv.

Postat av: Lassese

Med sådana änglar behövs vare sig djävlar eller demoner.

För inte alltför många år sedan betraktades islam som en "irrlära"

2011-10-02 @ 22:34:07
Postat av: Gerhard

Mitt tålamod med svenska kyrkan är slut.Svenska kyrkan har visat att de är ett gäng verklighetsfrånvända galenpannor.Det som du nämner här med Alexander Louhichi, visar ytterligare en gång att jag har gjort rätt.Både jag och min sambo har skickat in papper idag om utträde.De får klara sig utan mina pengar.

2011-10-02 @ 22:43:55
Postat av: Magnus S

Både jag och min sambo har lämnat kyrkan. Jag av ovanstående orsaker och hon av andra orsaker. Känns himla bra idag.

2011-10-02 @ 22:53:01
Postat av: Alle

Beata är då ytterligare en i raden av dessa otaliga kvinnliga (och manlida för den delen också) pastor Janssons.Mot dumheten kämpa gudarna - och SD - tyvärr förgäves, Thoralf! Och du m fl SD-aktivister börjar väl så smått inse detta på allvar?2011-10-02 @ 23:05:09
Postat av: Alle

malida -> manliga skall det vara i ovan inlägg

2011-10-02 @ 23:06:03
Postat av: Alle

manlida -> manliga skall det vara i mitt inlägg.

Och Thoralf - är du vänlig och om möjligt installerar Discus eller liknande så att vi kan korrigera våra ibland lite väl snabba inlägg.

2011-10-02 @ 23:08:18
Postat av: Ursus

...Vänta nu. Utses man inte till "Årets kärleksängel" (Löjligaste jag någonsin hört, förresten) just för att man har värdiga åsikter och för ett kärleksfullt budskap? Eller är det, månne, lite fjäsk?

2011-10-02 @ 23:08:31
Postat av: Magnus S

Lite mys så blir alltingen bra igen sa en politiker i slutet..

2011-10-03 @ 00:02:20
Postat av: Magnus S

Själv hade jag gärna anslutit i ett medborgargarde mot mordbrand om jag bott i Kalmar.

2011-10-03 @ 00:06:39
Postat av: Magentan

LN skrev i föregående tråd:

"Medge att det är förunderligt att uppenbarligen

endast jag själv upptäckte att påståendet var

felaktigt. Säger detta kanske något om

meningslösheten med den allmänna debatten?

Många ord produceras, som endast skenbart

blir lästa och nästan aldrig blir förstådda.

Själv avser jag att dra lärdom av denna

iakttagelse och fortsättningsvis försöka

hålla truten."Äsch LN, inte deppa nu. Jag kan tänka mig flera anledningar till att ingen opponerade sig mot ditt felaktiga påstående:

1) Endast ett fåtal här visste vad Reinfeldt sa, eftersom endast ett fåtal orkar lyssna på hans meningslösa mumlande i riksdagen (och annorstädes).

2) Eftersom du alltid verkar så säker i korken och bitsk i dina skrifter, så törs vi inte opponera oss när du påstår något (och faktiskt har du väl rätt för det mesta också).

3) Det går fort här, precis som i de flesta blogg- och artikelkommentarer på nätet. Man hinner läsa, kanske skriva något - och sedan är det dags för nästa Thoralf-inlägg och nya vansinnigheter i den svenska ankdammen, som man måste engagera sina tankar i.Visst ska du komma med fler kommentarer! Jag gillar dina vassa och välskrivna repliker.

: )

2011-10-03 @ 00:48:44
Postat av: Jesse

Jag tycker kyrkan ska utse årets Sexualängel, nämligen meej själv ho ho ho

2011-10-03 @ 00:51:19
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

Alla kanske förstår varför Gubben o Gumman har svårt för socialdemokrater,maken till korkade människor får man leta efter.

Fast Lingmert kan ju ha sina stormöten,SD:s valarbetare skiter väl i det.

Tyvärr får väl skattebetalarna stå för en ny fin park.Sossarna och dom andra gummiryggarna har panik då kommer dom gamla klyschorna som stormöte fram bla.

Säkert kommer pappa svarttaxi eller pulver pappa dit,inklusivealla mordbränhnare.

Damen är så korkad och verklighetsfrämmande så man känner avsmak.Varken Lingmerth eller dom andra plattfötterna i fullmäktige kan springa eller köpa sej ifrån detta.Rätt cool att sitta på läktaren och se dessa oikofober i panik,nu börjar ert roliga njutnu av mångtkulturen speciellt från Balkan och Somalia.

Dessa grupper kommer ni att få mycket kul med lycka till.Vänta bara tills en storbrand är ett faktum och medborgarden börja bildas då har Lingonet mfl real big problems en tidsfråga bara.Anstiftarna är tydligen från Balkan så folkpartiet kan börja gå brandvakt omgående och vakta era kelgrisar.Egentligen borde det vara någon slags intelligenstest innan man får bli kommunpolitiker.

Som det är nu är det för mycket kräk som tagit sej fram till köttgrytorna.Stormöte ,kyss Karlson i "räven".20-25 åriga pundade Balkanclowner skulle dom sitta och grilla, Lutten är lika korkad som han ser ut.

Vi påminner om Wikipedia IQ-snitt världen.Där kan du läsa Lingmert vilka raket forskare du och dina plattfotskompisar tagit hit till stan.Dom är så ointlligenta så sågkubben skulle slå dom i ett nationellt prov.Det mest komiska är att dom är super rasister och låter Somalier agera springpojkar.

Det Lingmert skall du ta upp på stormötet.

Ta med en stor påse Kat till fikat också.Undrar om Svenne Banan hajjat att hans villa eller bostadsrätt sjunker i pris just nu?

Många sköna miljoner som går upp "i rök" nuExakt så går det när man röstar på socialdemokrater.Polisen i Kalmar har precis som på andra ställen vänt politikerna ryggen oavsett vad dom säger,så nu sitter ni skiten rejält.Verkligheten har hunnit ikapp mumbo jambo politikerna lycka till :)2011-10-03 @ 01:51:09
Postat av: Ronny Grosder

"I veckan fick han mota detta pris vid en ceremoni vid Två Systrars kapell i Kalmar."Visst önskade man att han motade priset men dessvärre mottog han det.

2011-10-03 @ 06:20:38
Postat av: Sven Dacke

Lämnade Svenska kyrkan tidigare där jag var döpt, konfirmeradm, gift och begravt mina föräldrar, och skulle själv bli begravd en gång.Gjorde detta för att kyrkan har lämnat sin moral vad den stod för.Förslaget att spränga kykor främlagt av en präst säger allt. Förslag som är så vansinnigt dumt så man tror inte det är sant.Ett mera naturligt sätt för Kyrkan vore att försöka räkna ut hur kan kyrkan göras attraktiv igen, med kristendomen som grund.Har börjat läsa Bloggar Dag , se länk och som verkar ha sunda åsikter.En annan sak som är vansinne, men som leder till något gott är tidningarna övergång till webben, på grund av att dom förlorat kriget om läsarna, även om dom kämpar frenetiskt mod bloggar som Politiskt Inkorrekt mm.Något som en mediexpert i helgens radioproram Medierna tog upp och sågade totalt.Hur kan dom tro att dom skall överleva på ett medium där nästan allt är gratis, och där man snabbt blir avslöjat om man ljuger som nu.Nu sa inte experten det sista, det är mina ord.

Då är frågan vilket som kommer först, nerläggning av tidningar på Svenska eller att mjoriteten av Svenskar är Muslimer.Hur går det föresten med SD och mediasatsningen.

Kanske dags att få ut något i stugorna, kanske som bilaga i Aftonbladet eller Expresen. Obs det sista var ironi.2011-10-03 @ 06:45:57
URL: http://bloggardag.blogspot.com/
Postat av: Sven Dacke

Juholt inte tillräckligt tydlig att ta avstånd mot SD.Kritisk artikel av Expos "Ängel" Mona SahlinAmen.

Postat av: Stora Småland

Kontaktannons .

Prostataopererad diabetiker söker yngre välbeställd kvinna med tilltalande utseende , för mysiga stunder mellan gallstensanfallen . Ej dans p gr av höselproblem och artros i knäna men ev kortare promenader runt kvarteret . Sv med foto till Ärlighet varar längst ,men kanske inte så länge .

2011-10-03 @ 08:29:00
Postat av: Sven Dacke

Onsdagen 12/10 Riksdagen Partiledardebatt.Vad vill du att vår partiledare Jimmi Åkesson tar upp i Riksdagen.Jag vill veta av Stadsministern vilka allmänt kända eller "hemliga" avtal Sverige har som reglerar massinvandringen från MENA länder i första hand.Har vi fått löften om olja , eller liknade

Postat av: hummelstadskarin

Skojigt att se den protestantiske prästen och kvinnoprästmotståndaren Sandahl klädd som om han vore en monsignore, med rödkantad biretta och allt. Inget fel med det. Däremot, Thoralf, som jag skrev till Dig för några år sedan, tenderar SD att på ett mycket skadligt vis ta arv efter Ny Demokrati. När jag såg vilket folk som nominerades avstod jag nämligen från att engagera mig. Du svarade att det nog inte var någon risk att SD skulle göra om misstagen. Jag önskar att det var Du som hade rätt den gången, och jag som hade fel - men tyvärr...

2011-10-03 @ 09:30:36
Postat av: Robin Shadowes

@Magentan. Precis. Jag brukar kasta mig på fjärrisen så fort jag hör hans släpiga sömniga röst ty jag står ej ut med den mer än högst ett par sekunder åt gången.

2011-10-03 @ 09:37:51
Postat av: Thoralf Alfsson

hummelstadskarinPå vilket sätt då?

2011-10-03 @ 09:53:22
Postat av: Hulda

Tittade nyss på Expressens hemsida(jo, det händer ibland) och fick se en leende Kung med Saudi-arabiens diktator. Bredvid finns en människa till som är svept i svart tyg. Kan möjligen vara vår Drottning.

Ska vårt Kungahus stödja kvinnoförtryck? Är det Silvia på bilden skäms jag.

2011-10-03 @ 10:04:48
Postat av: Kalle

Här är länken till ovanstående Expressenartikel. Visst är det vår drottning som står där insvept i ett tygsjok för att passa in i den muslimska världen. Vi bugar och bockar samt anpassar oss för muslimer i deras länder. Muslimer i sverige s****er högaktningsfullt att följa seden i vårt eller andra länder.

Postat av: Observer

Beata Fotlands svar till Thoralf Alfsson får väl betraktas som ett mått på omvärldskunskap.Måttet är lika med noll uppenbarligen.Svassandet inför uttalade dödshot eller hot i allmänhet är talande, här gäller det verkligen att vända andra kinden till.Hon är lika dålig på att analysera som hennes pristagare.När Louhichi blir upprörd över att Östra Småland redovisar sakfakta runt Bergabränderna och den problematik som funnits i området i många, många år så visar det att den s.k. fredsängeln inte har ngn som helst koll på de aktuella problemställningarnas förhistoria.Det är samma grunda "analys" som Barometern gjorde för ett antal dagar sedan.Sedan fick någon på redaktionen tydligen skåda ljuset och häromdagen fick boende i området komma till tals.Vi kan väl konstatera att invånarna i Bergaområdet inte delar den fredsänglalika uppfattningen.Bland dem finns också en upprördhet över att moderaterna i Kalmar i en debattartikel i förra veckan,full av plattityder,försvarar buset och kriminaliteten i Bergaområdet.

2011-10-03 @ 10:39:18
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Underkastelsens profeter lobbar, och demokraturens fula ansikte lyser över medborgarna. Indoktrineringen har pågått ett antal år, och medborgarnas tänkande visar ett fallande IQ.Naturligtvis kan inte Beate Fotland förändra sin åsikt. Hon ingår i Svenska Kyrkans anpassning för att rädda sin själ. Och denna kyrka tappade i och med denna fjäsk för islam ett antal tusen begåvade.Naturligtvis är vi många som vaknat efter stundens allvar. Jag och min hustru vandrade ut ur kyrkan med hög svansföring efter valet 2010. Före första november i år bör ett avsked skrivas, annars tappar ni ytterligare ett år och dess värde.Och "LN"! Kom igen där du ligger under din sten. Dina kommentarer uppskattas verkligen. Vi gamlingar

behövs i denna "tråkiga" värld!Och till slut "Stora Småland". Sätten är många att fånga den fagraste av de alla, även om rullatorn och

rullstolen behöver hjälp.2011-10-03 @ 10:53:05
Postat av: Hulda

Kalle:..

Undrar om landets feminister kommer att "rasa" nu. Imte ett ord i artikeln om Drottningen, och att se henne insvept gör mig upprörd ( mer än det, men sådana ord skriver man inte..).

Varför var inte hon hemma istället? En bra och rak protest.

2011-10-03 @ 10:55:14
Postat av: Roberth

Det var tur att jag satt ned. En av kyrkans män vill spränga kyrkor och nu detta. Har de drabbats av kellektiv hjärnsläpp?

2011-10-03 @ 11:07:41
Postat av: Stora Småland

Har inte haft ngt mot kungahuset förut men får nog nu tänka om !

2011-10-03 @ 11:10:42
Postat av: Stora Småland

Till " Leif t Åhlin " .

Hittade kontaktannonsen i Apotekets tidning och tyckte själv att den var lite rolig . Mvh.

2011-10-03 @ 11:13:50
Postat av: LN

@ Magentan

Med nästan absolut säkerhet är det kört för den västerländska civilisationen.

Endast militära maktmedel eller en naturkatastrof kan sätta hinder ivägen för en islamisering. Vi har ju i detta land sedan minst fyra decennier kulturmarxistisk indoktrinering av massorna i förskola, skola och akademia. Vi har mångfald, multikulturalism, massinandring, politisk korrekthet. Alla ingredienserna finns. Den allmänna dumheten, snällheten och godheten har sedan dukat bordet och pyntat vägen dit, det är bara för muslimerna - kärleks- och fredsänglaran - att ta för sig.Förstadiet till ett muslimskt maktövertagande kan just nu studeras i England. Vi i Skandinavien, med Sverige som störst, bäst och dummast, är på väg in i ett sådant tillstånd. Som signaturen Alle skrev lite högre upp: "Mot dumheten kämpa gudarna - och SD - tyvärr förgäves, Thoralf! Och du m fl SD-aktivister börjar väl så smått inse detta på allvar?"Finns det då ingen lösning på detta? Nej, inte ens enskild väpnad kamp. Jmf med ETA och IRA och vad de INTE lyckades åstadkomma under flera decennier. Kanske, kanske en inhemsk militärkupp eller en massiv insats a la Breivik på Helgeandsholmen skulle kunna ha någon positiv följdverkan - men vem vågar gissa om sådant? Emigration eller underkastelse - frivilligt eller motvilligt, är nog de enda återstående lösningarna.

2011-10-03 @ 11:22:12
Postat av: Calle

Svinarps "Starke Man" hade det hett om öronen igår.Tycker det symboliserar när den politiska korrektheten går före sunt förnuft.

2011-10-03 @ 11:33:55
Postat av: Gubben o Gumman

Jaha då var CG ute och strular igen med Silvia utklädd till kåldolme.

Saudiarbien var det sista landet denna man skall medaljera,komik på hög nivå,finns det ingen nykter rådgivara till hans majonäs honungen?TV4 Faktas program nyligen om Saudiarabien var ingen kul historia att se,framförallt alla hjärntvättade intelligenta damer,känns det igen från något annat land du kan komma på AW Svenssson lanndet börjar också på S och gillar moskeer (94.3% av väljarna)På tal om kåldolme så såg G o G en sådan i helgen i 60-65 års åldern med personlig assistent som var och shopade,trippelfel i pensionsräddningen.

Bidragstagare, personlig assistent(meget expensive) fel ålder ingen pensionsräddning i syne.

Glöm inte och ställ väckarklockan Svensson så du kommer upp till jobbet.Sverige måste vara det landet med flest synskadade innevånnare i alla kategorier.

Fast roteavdraget för hyresbostäder år pågång så allt är ok......trygghetsknarket puttrar på i TT:s gryta.I Kalmar går vidare vidare i BPO området Brandcentrum även så i Knarkhagen samt Socialbidragsliden.Fotnot BPO område = Bidragspositivt område

2011-10-03 @ 11:52:10
Postat av: Gubben o Gumman

"Går livet vidare"

2011-10-03 @ 11:53:38
Postat av: Gubben o Gumman

Calle : Det vore kul att se kommunalpolitiker runt om i landet sitta hemma i tv soffan och skratta åt sej själva utan att ha en aning om att det är deras "tvillingbrosa" i dumburken.

2011-10-03 @ 12:05:08
Postat av: Gubben o Gumman

Thor-alf : Under bilden i Östran står det KD :)

2011-10-03 @ 13:41:57
Postat av: Svensson

Svenska kyrkans personal säljer ut sig billigt, tycks vara rädda om sina jobb. Har dom tur kan dom få något städjobb i en Moske :p

2011-10-03 @ 14:06:54
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Birger-Zorro

Och när de får sin jävla grillplats etc.; då försvinner ju problemen, eller hur? Ja, elda kan de ju uppenbart! :))

2011-10-03 @ 15:37:46
Postat av: hummelstadskarin

Jo Thoralf, jag syftar på att valda ledamöter sviker sina väljare, hoppar av och förtalar partiet, bildar "eget" eller blir "vildar" i kommuner, landsting och nu också riksdagen, klantar till det i privatlivet genom att supa sig fulla och råka i delo med krogvakter. Sådant uppmärksammar folk mer än SD:s politik - som jag naturligtvis håller på! Sveriges "skittidningar",radio och TV jublar i kapp med våra politiska motståndare. Så illa uppförde sig också flera av dem som röstades in på Ny Demokratis listor.

2011-10-03 @ 15:41:38
Postat av: AWSvensson

GoG ,det ska vara koldolme, det är viktigt att markera att det är en blandning mellan kolsäck och kåldolme. Har nu fått i ordning och installerat min nya dator och den nya ADHD uppkopplingen så nu är man på banan igen.

2011-10-03 @ 15:49:10
Postat av: Kalle

Det var en Södertäljebo som slog ihjäl en 24-årig kvinnlig vårdare på häktet i Flemingsberg.""– Han var känd av oss som galen och flyttades från rättspsyk till häktet i Flemingsberg för ett par veckor sedan. Om jag förstod saken rätt så klarade de inte av att han honom kvar på rättspsyk,"" säger Anders Göranzon till LT.Hur i hela friden kan man sätta en 24 ung tjej att bevaka en sådan våldsverkande kille???

Postat av: Stora Småland

Ett program om "ensamkommande flyktingbarn " på "ettan " ikväll , ha pappersservetter i beredskap för det blir nog ett snyftprogram !

2011-10-03 @ 19:09:58
Postat av: Gubben o Gumman

AW S :Kul med datorn nu är det bara resten kvar

2011-10-03 @ 19:18:56
Postat av: Helene

Grattis Ronnie Sandahl och Elin Grelsson! Äntligen har er kamp att få bort den rasistiska symbolen lyckats. Hur många år har ni kämpat?

2011-10-03 @ 19:59:03
Postat av: LN

@ Magentan

Jag beklagar - Thoralf har raderat mitt svar till dig. Det var antingen för nära VERKLIGHETEN eller innehöll obehagliga SANNINGAR. Jag tror faktiskt att Thoralf håller på att få gelé i ryggraden - han vill väl vara säker på att bibehålla den uppnåda ekonomiska standarden. Allt har sitt pris!

Jag hade tänkt att lägga in mitt fest- och avskedsinslag nu - men jag väntar tills Thoralf

nannar djupt eller något annat lägger hinder i vägen för omedelbar övervakning.

2011-10-03 @ 20:07:06
Postat av: S-E karlsson

Jag är besviken på att man har tagit bort den vackra psalmen Fädernas Kyrka ur den svenska psalmboken , den sjöng man både i skolan och i lumpen ! Men antagligen var den fina texten alltför nationell för att passa in i det mångkulturella samhälle som Sverige tyvärr med mångas hjälp blivit! Jag har skrivit om detta förut men det kan inte nog upprepas !

2011-10-03 @ 20:30:49
Postat av: Magentan

@LN

Jag läste ditt meddelande, och det innehöll i sista stycket en mening som jag mycket väl förstår att Thoralf inte kunde godkänna (som du säkert också inser själv vid närmare eftertanke).2011-10-03 @ 20:41:26
Postat av: Shejk Ali von baconskiva

Att man kan gå ur kyrkan vet jag men kan man gå ur kungahuset? i alla fall så borde man kunna det och EU också när man ändå håller på.

2011-10-03 @ 21:00:17
Postat av: högerbacken

Vad tycker du om konungens hyllning till Saudiarabiens diktator Thoralf?

2011-10-03 @ 21:40:35
Postat av: Göran

Uppehöll mig igår, läs söndag, dock påtvingat i samband med släktskap, i en kyrka någonstans i Smauland, för att inhämta en stunds "gudstjänst".

Kan konstatera att nog finns det kärlek i kyrkan alltid, synd bara att den inte på något vis riktar sig mot det vi kallar "svenskt".

Annars hade man inga problem att strö kärleksförklaringar:

Prästen belyste profeten Mohammed, passade dessutom på att nogsamt förkunna hur man bäst uttalar Allah.

Vi skall lida med Afrika och njuta av den Arabiska våren, icke ett ord om de pursvenskar som lider varje dag.

Inbjudna var också representanter från en förening som stödjer allt och alla söder om Medelhavet. De var stolta i sitt verk och tycktes inte ha en aning om att hjälpbehov fanns på armlängds avstånd.Svenska kyrkan ingår i Svensk flyktingvård AB, man är rädd om sina arbeten, som snart alla är om vi inte ser upp.Intet nytt heller på Östran och Ölandssidan, Lundegård Araberar och folk tycker det är fantastiskt spännande.

Redigeringskvarnarna är satta på autopilot och skickar allt vidare till åsiktspoliserna i Rosenbad.Tror minsann att herr Regnfält håller på att tillverka sig ett eget Jugoslavien, är det månne vinbladsdolmarna han vill åt, GoG?

2011-10-03 @ 21:49:24
Postat av: Thoralf Alfsson

LNJag konstaterar att det är många som har reagerat på en mening i din förra kommentar. Det handlar inte om gelé i ryggraden från min sida utan snarare om ren självbevarelsedrift. Inser du själv inte hur idiotisk den aktuella meningen var har du ett allvarligt problem.

2011-10-03 @ 22:10:42
Postat av: Patrik

Jag brukar använda denna för att spara you-tube klipp.http://atube-catcher.dsnetwb.com/video/

2011-10-03 @ 22:30:54
Postat av: Lotta

Lade in följande inlägg på SvD under artikeln jag länkar till: "I England vill muslimer bygga om Buckingham Palace till en moské. Vid frågan om vad drottningen då skulle ta vägen blev svaret: Antingen konverterar hon eller får hon lämna landet. Är det så ni godhjärtade, naiva människor vill att vi skall ha det i Sverige? När man påpekar detta för er får man alltid höra, det är så några muslimer i Europa som är fanatiska islamister. Jo förvisso men de blir hela tiden fler. I Sverige vet man inte ens hur många muslimer det finns, det pendlar mellan några 100 000 till upp mot en miljon, hur många av dem vill införa sharialagar i Sverige? Igår skrev en muslim som kallade sig Sweden under denna artikel som hade visionen klar: Islam kommer dominera och ni är dumma om ni inte konverterar. Han ansåg att sharialagen står över Sveriges lagar. Hur många fler finns det i landet med samma åsikt? Många skriver att det är bra om man river eller gör om kyrkorna till något annat, det är en åsikt man kan ha i ett demokratiskt land. Om det vore det omvända att det fanns en massa outnyttjade moskéer skulle det inte vara lika lätt. En moské får nämligen aldrig rivas eller användas till något annat än en moské. I rättvisans namn borde detta även gälla våra kyrkor. " till min stora förvåning togs det bort. Det var inte som det vanlig att en tom ruta med Guest och inlägget borttaget utan som om jag aldrig lagt in det. Gjorde faktiskt om det med en fråga om orsaken till att det togs bort. Samma öde rönte detta, borttaget utan minsta spår. Någon dom förstår anledningen? Kom jag för nära sanningen?

Postat av: Stefan A

Är det den Svenska modellen "jämlikhet till varje pris" som har skördat ett tragiskt offer, man sätter inte en ung tjej och vaktar en livsfarlig fånge....

2011-10-03 @ 23:11:58
Postat av: Bertil Gralvik

Trams Toralf! Alexander var kritisk mot Samuel för att han (enligt Alexander) hade gett upp sin identitet för att bli svensk, men framför allt för att han gått med i Sverigedemokraterna. Alexander vill att Samuel skall kunna känna sig svensk även som Muhammed och vill att han därmed skall lämna SD:s synsätt. Han skriver ingenting om brott eller sharialagar i sammanhanget. Det vore intellektuellt hederligt om du inte lade hetsande ord i munnen på andra, utan debatterade mot de åsikter som verkligen framförs.

2011-10-03 @ 23:19:57
Postat av: Putte

@Bertil Gralvik. Du som verkar känna till vad kärleksängeln tycker kanske kan upplysa oss om hans åsikt om svenska konvertiter som byter till muslimska namn. Exempelvis Leffe Karlsson som har bytt till Abd al Haqq Kielan.

2011-10-04 @ 05:38:21
Postat av: S-E karlsson

Tittade i går kväll på programmet om ensamkommande flyktingbarn , där gjordes allt för att få till en fraternisering mellan dessa och svenska ungdomar !

Det är faktiskt hemskt hur bla de gode männen bär sej åt ! Flyktingbarn förresten , yngre män är nog mer nära sanningen !

2011-10-04 @ 06:40:16
Postat av: Robin Shadowes

@Lotta. En sak kan du dock vara säker på och det är att det var Interaktiv Säkerhet AB i Varberg som tog bort dina inlägg. Detta diktaturens censur-verktyg ägs som bekant av den kulturmarxistiska och ökända familjen Schottenius.

2011-10-04 @ 09:05:03
Postat av: S-E karlsson

Robin Shadowes , det var något som jag inte visste , jag har hela tiden trott att det är bloggens ägare som tar bort oönskade inlägg ! Även om man är 76 + så får man lära sej nytt !

2011-10-04 @ 10:16:38
Postat av: Putte

Bertil Gralvik ho ho, vart tog du vägen? Har du (ni) något svar på min fråga?

2011-10-05 @ 05:13:38
Postat av: Stora Småland

Han är nog uppe på vinn och cyklar !

2011-10-05 @ 19:00:25
Postat av: Putte

Bristen på svar från herr Gralvik tolkar jag som att han är en enögd vänstermupp, som inte har några andra argument än att han är för allt som har med massinvandringa och islamisering att göra.

Jag bedömer att herr Gralviks trovärdighet är noll.

2011-10-06 @ 05:47:46
Postat av: Mattias

Att Alexander Louhichi blev utvald till årets kärleksängel är väl inte vidare konstigt? Han har ju faktiskt jobbat framåt med viktiga frågor gällande bla. främlingsfientlighet, rasism och integration. Det är väl just därför han fått priset, för sitt arbete? Att han sedan bekänner sig till den muslimska tron har väl INGET med hans arbete att göra.Uppmanar dig Toralf att komma ut till vårt fina och mångkulturella Norrliden och tala för din sak, att rakt i ansiktet på alla förklara din syn på invandring, nysvenskar och integration, men det vågar du väl inte...

2011-10-06 @ 12:03:34
Postat av: Putte

Det räcker väl att läsa om det fina och mångkulturella Berga Centrum, Mattias lille.

2011-10-06 @ 18:02:53
Postat av: Mattias

@Putte

Inte då, Berga är ju bara en förort till Norrliden. Du tror väl inte att de som eldar runt Berga Centrum bor där? Det har jag svårt att tro, tror även att merparten av de som eldar är svenskar, men det är ju bara vad lilla jag tror...

2011-10-06 @ 19:14:36
Postat av: Putte

Klart att du tror att merparten som eldar är svenskar, efterspm du troligen är rasist!

2011-10-06 @ 19:54:37
Postat av: Mattias

@Putte

Nej du lille vän, detta baserar jag enbart på vad jag sjäv sett. Under sommaren och hösten har vi i Norrliden haft ett gäng med ungdomar som eldat i skogen mellan Två bröders väg och låg och mellanstadiedelen av Kalmarsundsskolan. Detta lilla gäng har med kemisk ren bensin roat sig med att tända på träd etc. vid många tillfällen. Merparten av dessa ungdomar (som jag sjäv sett) är svenskar och jag tror att det är samma ungdomar som bränner i Berga. Självklart har jag delat den här informationen med vår kära polismyndighet. Och igår var första gången jag såg någon form av respons på mitt tips då polisbilar patrulerade runt Norrliden under många timmar under kvällen.Visst, det behöver ju inte vara dessa ungdomar som är ansvariga för Berga bränderna, men de har iaf. tidigare visat att de har en förkärlek för bensin och tändstickor.

2011-10-07 @ 08:41:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0