SMUTSKASTARVECKAN HAR BÖRJAT

Under de senaste dagarna har en hel rad tidningar ringt mig och frågat om allt möjligt. Men ännu har inget av detta publicerats i media, så vitt jag känner till. Anledningen är nog att pk-media samlar på sig material inför kommande vecka då Sverigedemokraterna har sina Landsdagar i Göteborg fredag-söndag.

Gissningsvis kommer media svämma över av smutskastningsartiklar i alla dess former under den kommande veckan, något annat vore helt sensationellt.

Sydsvenskan har idag smygstartat smutskastningskampanjen av Sverigedemokraterna i en intervju med Fredrik Reinfeldt.

Min blogg får reklam då den nämns i artikeln för att jag uppmärksammade Fredrik Reinfeldts uttalande.

"Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt."

Ett uttalande som väldigt många reagerade på! Jag anser att det knappast kan kallas för typiskt svenskt och jag undrar hur många av Sveriges befolkning som håller med statsministern.
Om man t.ex. jämför med SVT:s program ”Vem tror du att du är” så kan man knappast kalla det för typiskt svenskt. Men det är ju bra att statsministern känner sig som en svensk. Det vore dock ännu bättre om han styrde regeringen som en typisk svensk.

T.ex. när det gäller införandet av elprisområden där Sverige böjde sig för Danmark och EU utan minsta motstånd!

Läs artikel "Statsministerns avsky mot SD" i Sydsvenskan.

Nu har Håkan Juholt fått svara i Sydsvenskan

Nu ställer jag mig frågan om Jimmie Åkesson också får utrymme att angripa Fredrik Reinfeldt och Håkan Juholt i Sydsvenskan?


Kommentarer
Postat av: Lotta

Reinfeldts hatmanifest mot svenskar i allmänhet och Sverigedemokrater i synnerhet står inte långt ifrån Breiviks. Blir mer och mer övertygad om att det bottnar i ren avundsjuka över att hans anor inte kommer från Sverige lika långt bakåt i tiden som många av oss andras anor.

2011-11-19 @ 10:49:25
Postat av: Tomas F

Vår Statsminister är en typisk hudfärgshysteriker och kan därmed fortsätta att förfina den politiska korrektheten där människors ideologiska, kulturella och religiösa bevekelsegrunder förblir ointressanta för vår demokratiska framtid.

2011-11-19 @ 10:52:38
Postat av: Lassekolja

Jag har en släktbok, som sträcker sig bakåt i tiden, närmare till 1500-talet. Mina förfäder till en bit in på 1800-talet var samtliga präster, runt om i Småland. Därefter var samtliga ingenjörer, varav jag är den siste, eftersom jag enbart har en dotter, som utbildat sig inom sjukvården, något som jag, med min KOL faktiskt har lite nytta av.

Trots helsvenskt påbrå känner jag mig inte alls särskilt mångkulturell, vilket enl. Reinfeldt´s logik måste betraktas som mycket märkligt!

KÄMPA PÅ Thoralf!!!

Postat av: Robin Shadowes

Då måste jag vara ovanligt osvensk. Visserligen har jag även blod från väldigt näraliggande länder men dom afrikanska generna lyser med sin frånvaro. Så därför kan jag ju inte vara svensk. Eftersom jag inte är svensk så måste jag tillhöra den diskriminerade minoriteten. Måhända jag borde DO-anmäla den rasistiske och främlingsfientlige statsministern? Hundra papp hade dessutom suttit rätt fint just nu.

2011-11-19 @ 10:57:59
Postat av: Peter

Reinfeldt & M kommer sjunka som ett skepp om några år när massinvandringens effekter gått upp för svenska folket. Men tyvärr lär han sitta på ett nytt toppjobb hos dem som han verkligen och egentligen lyder under - och det jobbet är hos den internationella makteliten, närmare Wall Street än Beijing.Citat Reinfeldt:

”De, Sverigedemokraterna, hävdar ju att det är människorna, inte systemet, som det är fel på; att de skall ut därför att de ser annorlunda ut än vi.”

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/october/reinfeldt-i-gp.html

2011-11-19 @ 11:04:43
Postat av: Svante

Jag har själv släktforskat och har hittat mina rötter ner till 1500-talet (Sverige/Finland).Jag har inte heller hittat några invandrade mulatter/kringvandrande loppciskusdirektörer i min härkomst så jag tycker Reinfeldts kommentar är märklig. Troligen bygger det på en viss "självförnekelse" och han har troligen djupt liggande olösta psykologiska konflikter med sin egen bakgrund.För den som vill läsa mer har AB en artikel här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10963815.abObservera t.ex. att det i AB står

"Richard Brun, konsthistoriker och expert på resandesläkter, tror det är en vit lögn.

- Att en ensam ung kvinna reser från Lettland till Sverige för att arbeta som hembiträde är inte troligt. Jag tror hon var här för att resa runt som tivoliartist. Men det säger hon inte, för då sätts hon i häkte. I stället säger hon tjänsteflicka."Det finns nog fler lögner bakom Reinfeldt.Notera speciallt att Reinfeldt ALDRIG har haft ett vanligt lönearbete - och nu alltså står bakom "arbetslinjen". Dvs i hans fall livslång inkomst från statskassan, vilket han döljer väldigt väl. FR är andra generationens politiker i släkten Reinfeldt som lever på skatteintäkter - fadern var kommunalpolitiker i Täby.

Postat av: Sven Dacke

Är det någon som känner till fakta om detta, har inget sett i sedvanligt extremt välinformerade tidningar i varje fall när det gäller ett visst parti. Jag tycker det verkar väldigt allvarligt! Mera på länkenNovember 4, 2011Den internationella åklagarmyndigheten avdelningen i StockholmBox 70.296

107 22 Stockholm

SVERIGERapport om allvarliga brott under allmänt åtalBrotten omfattar kränkningar av folkrätten, ett folkmord, 2 terrorism, 3 och finansiering av terrorism. 4BakgrundFram till mars 2011 Libyen var en suverän sekulär stat, rankas av FN som ett "High Human Development" land i ett globalt sammanhang 5 (HDI ranking 53 194, före länder som Ryssland och Brasilien) och den mest avancerade landet i afrikanska kontinenten. 6 Så sent som Jan 4, 2011 - bara några veckor innan kriget började - flera FN-medlemmar applåderade Libyens fortsatta åtagande att upprätthålla mänskliga rättigheter. 7Idag, sju månader senare, har Libyen - som en följd av beslut och åtgärder av individer bland annat inom den svenska regeringen och Sveriges militära styrkor - förvandlats till ett sönderbombat krigszon med upp till en miljon flyktingar 8 under kontroll av en "National övergångsråd "(NTC) som är i färd med att vända Libyen till en teokrati regleras av islamisk sharia. 9

2011-11-19 @ 11:18:02
URL: http://highcrimes.org/
Postat av: AWSvensson

Den som har dåligt självförtroende går om kring och intalar sig hela tiden ,allt i syfte att stärka detta självförtroende,något man kan se hos Reinfeldt Jag ger blanka sjutton i vilka förfäder jag haft,väl medveten om att under alla andra förutsättningar så hade jag inte suttit här och kommenterat,möjligen till glädje för någon, det som är viktigt är inte stamtavlan utan de egenskaper de transporterat ,möjligheten att tänka själv och uttrycka dessa tankar i tal och skrift. Framförallt om någon tro att man är dum i huvudet så tiger jag inte.

2011-11-19 @ 11:24:46
Postat av: Magentan

Angående Reinfeldts berömda uttalande: "URSVENSKT ÄR BARA BARBARIET – RESTEN HAR KOMMIT UTIFRÅN", så påstår Reinfeldt i Sydsvenskans intervju att det värsta SD kan tänka sig är att det goda tillförs med erfarenheter utifrån. "Deras världsbild är att det goda finns här, och sedan besudlas det utifrån."Fel, fel, fel Reinfeldt! Snarare är det så att SD inte tycker det är särskilt schysst av en statsminister att han kallar sitt lands ursprungsbefolkning för "barbarer".Men Reinfeldt menar alltså att det onda (barbariska) finns bara i Sverige och hos svenskarna, allt det goda kommer utifrån?I så fall bör även jag ha en liten chans hos Reinfeldt, för även om ena halvan av min släkt består av "barbariska svenskar", så kommer den andra halvan antagligen från Turkiet.

:)

2011-11-19 @ 11:26:22
Postat av: Svensson

Min Farfar var svart, och Moderaterna stödjer Apartheid under 60-70 talet. Fredrik nu börjar det låta rätt osmakligt. Läs den här om Svensk vinter, så ni vet vad som väntar

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/11/19/ack-den-vintertid-som-nu-kommer/

2011-11-19 @ 11:27:38
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Magentan

Thoralf skrev i föregående tråd: "Den svenska alliansregeringen vill uppenbarligen inte veta hela sanningen om dessa spioner."Inte för att jag anser Magnus Utvik vara något orakel, men här kommer i alla fall ett utdrag från replikskiftet (om Stasi-arkiven) mellan Magnus Uggla och f.d. kommunisten Magnus Utvik i Radio P4-Göteborg, som jag skrev om i en tidigare tråd:Utvik: " ... Stasi var ju så kloka så de värvade ju inte svenska kommunister. Svenska kommunister agiterade så bra för Stasi och Östtyskland i alla fall, så det behövde dom inte, utan dom kunde ju ha så att säga vanliga schyssta svenskar, som socialdemokrater eller borgerliga eller helt opolitiska med någon slags idealism eller som ville bli sedda eller beräftade..."Uggla: "Är det därför vissa inom borgerligheten är motståndare till att de ska öppna de här arkiven? För att det kan vara deras nunor som finns där?"Utvik: "Ja det kommer inte att vara speciellt många kommunister där, därför att Säpo hade blicken på kommunisterna i alla fall, så det kommer inte att ramla ut en massa kommunister utan snarare vanliga sunda, borgerliga eller socialdemokratiska partiarbetare, eller präster eller biskopar eller lärare, adjunkter ..."

[...]

Uggla: "Tycker du att man ska öppna arkiven?"

Utvik: "Ja, det tycker jag."

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=39152011-11-19 @ 11:34:01
Postat av: alf

Vem tror han att han är.http://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=john%20henry%20hood&source=web&cd=9&ved=0CGwQFjAI&url=http%3A%2F%2Faforum.genealogi.se%2Fdiscus%2Fmessages%2F83331%2F312988.html%3F1292109456&ei=_YLHTr-WFaLd4QT4htVg&usg=AFQjCNFe_oRHd0ngPpjIx_6Uy8ULBV4KBA&sig2=ED41M8zsPam-dgabwsZsJw

2011-11-19 @ 11:37:43
Postat av: alf

http://aforum.genealogi.se/discus/messages/83331/248498.html?1162834817

Få se om det blir bättre nu.

2011-11-19 @ 11:40:26
Postat av: Sven Dacke

Ulf Nilsson skriver i ett inlägg i Expressen."Iran leds av fanatiska, muslimska präster, främst Ali ­Khamenei och den lille binnegalne Mahmoud Ahmadinejad. Båda tillhör islams shia-sekt, som hyllar martyrskap och oförsonlig kamp mot de "otrogna", det vill säga vi.Inlägget i Expresen har bväckt uppståndelse och är anmält som hets av folkgrupp.

Men det är väl sanning, och det går väl aldrig att förnekaI dagens P1 program Medierna tar man upp detta inlägg och ringer upp Ulf Nilsson för att förmodligen få en "pudel"Inslaget kommer i sista 10 minutena av programmet, hör på länk till SR

Postat av: Folkvett

Att böja sig för EU har tyvärr blivit en typiskt svensk sak. Kanske vore det bra att få lite franska influenser, typ som att strunta i att betala EU-böter o.s.v.?

2011-11-19 @ 11:54:26
URL: http://folkvett.wordpress.com/
Postat av: Lille Kurt!

Är det någon som tar Reinfeldt på allvar, längre?

2011-11-19 @ 12:10:26
Postat av: surkart

Reinfelt har som mantra att allt som Sd framför skall han hävda i dess motsats. Ingen speciellt bra strategi. Han kommer mer och mer få se att hans strategier faljerar och att många av hans väljare kommer att strömma över till Sd. Undrar hur många moderater som knyter nävarna i byxfickorna och svär ve och förbannelse över denne tönt!?

2011-11-19 @ 12:54:59
Postat av: Mikael

Som sverigedemokrat känns hela resonemanget om vem som är svensk och hur man är som svensk ointressant. Debatten får ofta slagsida av pådrivande opinionsbildare som hårdvinklar argumenten för att påvissa att sverigedemokrater är tokar.Det som är intressant är det faktum att en naiv svensk massinvandring under en alltför kort tid utan att det funnits ekonomiska och sociala möjligheter att hantera situationen har skapat oändliga problem och kostnader vi ännu inte på långa vägar har sett slutet på. Vi har skapat en helt ny underklass. Segregering, välfärdsurholkning, kriminalitet och utanförskap.Det som Cameron, Merkel, Sarkozy, och ledare i Danmark, Finland, Holland, Belgien etc har börjat inse har Reinfeldt i sin svenska bubbla än att förstå. Multikulturalism är en icke fungerande samhällsmodell. Sverige slits isär.Det kan fungera till viss del med det kräver en stark nationalitet, patriotism och samhörighet i botten. Jag tänker på USA. Men det fungar inte i Sverige om vi har som ambition att behålla en trygg svensk välfärdsmodell. Multikultur och välfärd går inte ihop.2011-11-19 @ 13:12:27
Postat av: Skånepåg

@ surkart m.flDet är ingen som helst tvekan att ju mer som Fredrik Reinfeldt "kläcker" ur sig, oavsett sammanhang, desto tydligare framgår det att människan är besatt av megalomani.Han bryr han sig självfallet inte om vad ”småpotatisar” som Cameron, Merkel, Sarkozy m.fl. har för åsikter. Han, och ingen annan i sin världsfrånvarande tillvaro, vet givetvis alltid vad som är rätt och bäst!

2011-11-19 @ 13:39:18
Postat av: surkart

Läste i svenskan i sin tur från sydsvenskan. Reinfelt önskar tydligen att sossarna ska vara besjälade i sitt motstånd mot Sd. Om de inte är det så har de nedsatt förtroende inför statsministern! Statsministerns politiska kompass styrs i hög grad på avskyn till Sd även i förhållande till andra politiska motståndare. Ett mycket märkligt ställningstagande för att komma från den högste politiske befattningshavaren i Svea rike.

2011-11-19 @ 13:45:46
Postat av: Nils

Aha, det är det, som styr Fredrik Reinfeldt. Han är rädd för, att Jimmie Åkesson skal slänga ut honom ur landet pga det med negern i släkten. Därför agerar han irrationellt i debatt, börjar svettas och får stirrande blick, när Jimmie Åkesson är i närheten. Det är en rent fysisk ångest, som gripar honom.Jimmie Åkesson bör gå fram till Fredrik Reinfeldt och säga "Fredrik, slappna av nu. Det med negern asså. Jag vet det. Det är lugnt. Jag kommer inte att slänga ut dig."Så blir det lite tårar och kramande, och sedan blir allt bra mellan dessa två killar, som egentligen har så mycket att prata om. ;-)

2011-11-19 @ 13:59:47
Postat av: AWSvensson

"Det är Fredrik Reinfeldts politik, när samhället dras isär, som skapar grogrund för främlingsfientlighet och Sd, säger Håkan Juholt".

Rätt och fel,det är riktigt att Reinfeldts politik dra isär samhället ,det har Sd och Jimmie hela tiden påpekat. I likhet med Sd så framstår därför också Juholt som en budbärare,skillnaden är bara att Sd har lösning på problemet.

2011-11-19 @ 14:02:23
Postat av: Magentan

Sydsvenskan frågar Reinfeldt: "När ett parti som nästan helt vill strypa invandringen röstas in i riksdagen – då inför du en mer generös invandringspolitik. Är det ett demokratiskt problem?"Reinfeldt svarar: "339 000 har röstat på SD. Vi i alliansen har nästan tre miljoner röster, och VI LIERAR OSS HÄR MED ETT PARTI - MILJÖPARPTIET – som är större än Sverigedemokraterna."Hör (eller ser) ni det nu alla Moderater!? Reinfeldt och Moderaterna är alltså LIERADE MED MP!!!Men det rör er inte i ryggen, eller? Det var alltså egentligen Miljöpartiet ni hade i tankarna när ni la er röst på Moderaterna? Om nu Reinfeldt anser att han ska LIERA SIG MED VÄNSTERPARTIET för att mota SD, hur gör ni då? Fortsätter som vanligt att rösta på moderaterna så klart...

2011-11-19 @ 14:08:26
Postat av: Magentan

PS "De Nya Moderatkommunisterna" - det är väl inget konstigt med det?

2011-11-19 @ 14:30:30
Postat av: Gute

"Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt."ha ha ha.....Bara en idiot kan uttala sig så dumt, och i det här fallet är han vår statsminister!Det kommer garanterat att vara ett av de dummaste uttalanden en statsminister har sagt genom tiderna!

2011-11-19 @ 14:56:10
Postat av: Sven Dacke

Läsning för SÄPO som fortfarande tror att självmordbomaren i Stockholm var en ensam galningLänk till Gudmunssons blogg

Postat av: Tony Ingman

Pösmunk mentaliteten Lyser tydligt igenom i hans

intervju, han noterar att Europas stora ledare inte

är lika positiva till massinvandring som han själv,

men enligt hans synsätt så har dom fel och herr Reinfeldt rätt, ja det lär nog tiden utvisa.

2011-11-19 @ 15:55:31
Postat av: S.E.K .

Den som glömde en dammsugare i reaktorn i Ringhals ska givetvis åtalas för sabotage , det sabotaget gör att mina elräkningar även i vinter kommer att kännas tunga , räkningarna var tillräckligt tunga förra vintern !

2011-11-19 @ 16:07:59
Postat av: sophia

Reinfeldt är förblindad av sitt hat gentemot SD p.g. av sin känsla av utanförskap i Sverige, rekommenderar psykoterapi under lång tid för att han ska vakna ur sin verklighetsfrånvända syn.Citat.. "SD-väljare är i hög utsträckning människor som anser sig vara på förlorarsidan".Ja om denna vansinniga politik ska fortsätta så är uttalandet riktigt, i själva verket består Sd-väljare av människor som inte bär skygglappar och inte är förlorade i en dröm om ett multikulturellt samhälle där alla är förlorade i sista änden.SD står för en ansvarsfull invandringspolitik i motsats till den fullständiga vansinnespolitik som förs av sjuklövern. Kämpa på Thoralf, vi blir fler och fler "vakna medborgare".

2011-11-19 @ 16:17:45
Postat av: allemand

@Sven Dacke, nu skall du inte vara elak mot Skräpo, är man förståndshandikappad så är man.

2011-11-19 @ 16:44:11
Postat av: Karlskronabloggen

Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin har och hade målat in sig i ett hörn när det gäller debatter med Sverigedemokraterna och nu har Håkan Juholt också gjort det, men han lär inte bli kvar länge som partiledare.Det mest tråkiga är dock att Fredrik Reinfeldt sitter kvar i sandlådan och leker med sin spann och spade och att fortfarande så stor del av Sveriges befolkning har förtroende för honom.

2011-11-19 @ 16:45:16
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: sophia

http://www.dn.se/blogg/sthlmimitthjarta/skribent/behrang-behdjou/

Ett råd till Reinfeldt att följa så att han nästa gånger han öppnar munnen vet vad han talar om.

2011-11-19 @ 17:25:12
Postat av: Jenny

Är jag svensk? Jag har ingen frukt i min stamtavla :-(

2011-11-19 @ 17:38:50
Postat av: Stefan K

Reinfeldts förfäder är alltså orsaken till att Alliansen slår nya rekord varje år, att arbetslösheten fortsätter vara rekordhög trots hans ord om hur bra vi klarat kriserna jämfört med övriga Europa, att utanförskapsområdena stadigt ökar i antal, att klyftorna ökat, att segregeringen fortsätter, att vi ska skämmas över våra traditioner, att vi ska förneka vår kultur och att vi varje vecka läser om nya nedskärningar i välfärden?Om vi leker med tanken att Somalias president har förfäder som kommer från Ghana och Egypten. Kan han då kallas för en typisk somalier eller en produkt av det nya Somalia? Vad kallar han sig själv för?I och med artikeln i Sydsvenskan vet vi nu att regeringen tänker fortsätta sin marsch mot ett samhälle där det är fult att vara svensk, där det är barbariskt att fira midsommar och där outbildade analfabeter från Somalia ges all tänkbar hjälp på bekostnad av vår svenska välfärd.Hur länge ska Reinfeldt låta sitt ego ligga till grund för alla de problem vi ser idag? Hur länge ska han tillåtas? Låt 2014 bli det år när svenska folket sparkar ut Reinfeldt från Rosenbad. Jag bryr mig inte om han och Filippa tillbringar resten av sina liv på någon varm söderhavsö med hjälp av riksdagspensionen. Bara vi slipper honom i en svensk regering.Politik handlar om prioriteringar och ingen är väl så naiv att han/hon inbillar sig att nedskärningarna i välfärden inte har en bakgrund i den mångmiljardrullning som pågår till flyktingindustrin?Ett aktuellt exempel är Nybro där politikerna först bestämde sig för att neka dagisbarnen julpyssel p.g.a. besparingar, men där de efter en folkstorm ändrade sitt beslut. Samma kommun gick år 2010 back med över 800 000 i flyktingpolitikenLäs detta dokument om Nybros integrationspolitik 2011/2012 och ni inser vad det hela handlar om.

http://www.nybro.se/upload/Dokument/Demokrati%20och%20kommun/Politik/Protokoll%20och%20f%C3%B6redragningslistor/Kommunstyrelsen/Bilagor/2010-10-25/Etableringsinsatser-integration%20f%C3%B6r%20nyanl%C3%A4nda%20i%20Nybro%202011-2012.pdf

2011-11-19 @ 17:47:17
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: World Traveller

Det ar saellan han hoers vaar store "landsfader" men de ganger han vael traeder fram i media saa spyr han ut sitt hat mot Sverige, svenskarna och mot Sverigedemokraterna i synnerhet, och saa brukar han flika in hur bra det ar med islam da och da.

Av alla laenders ledare genom hela historien saa kan det vael knappast ha funnits nan som hatar sitt eget land saa mycket. Och han ser ju till att vi gaar med maxfart mot fordaervet.

2011-11-19 @ 18:05:46
Postat av: Jenny

Om Ulf Nilsson blir fälld för sin artikel så är det ännu värre ställt med vår demokrati än jag tidigare trott. Vi har väl lika stor rätt att kritisera våra egna politiker såsom andra länders politiker? Har vi inte rätt att kritisera Iran? De som nu anmäler Ulf måste ju anse att det inte ligger något i kritiken och varför är de då här i Sverige?

2011-11-19 @ 18:09:40
Postat av: Henke

Citat från intervjun:

"Sverige präglas av att människor kommit hit och blandats. Det tycker jag är det vackra med Sverige. Jag är själv en produkt av det."Reinfeldt, det perfekta avskräckande exemplet! :)

2011-11-19 @ 18:44:12
Postat av: Stefan A

För hundra år sedan hade de flesta Svenskar inte sett en färgad irl. så vad som skulle vara typiskt svenskt med Reinfeldt härkomst kan man undra, kanske mera bristande historiekunskaper hos 32:an...

2011-11-19 @ 19:03:36
Postat av: Rune

Stefan A skrev:

"För hundra år sedan hade de flesta Svenskar inte sett en färgad"

------------------

Det var nog senare än så?

Jag såg en livslevande neger för första gången omkring 1960. Detta var i idrottshuset i Örebro när den sympatiske boxaren Floyd Patterson gjorde en uppvisningsturne Sverige runt.

Han var alltså den första neger som jag såg i verkligheten. Jag var då femton år gammal.

Nu behöver jag bara åka in till närmaste samhälle för att se flera stycken. Så fort har utvecklingen gått.

2011-11-19 @ 19:22:55
Postat av: Rune

Stefan A skrev:

"För hundra år sedan hade de flesta Svenskar inte sett en färgad"

------------------

Det var nog senare än så?

Jag såg en livslevande neger för första gången omkring 1960. Detta var i idrottshuset i Örebro när den sympatiske boxaren Floyd Patterson gjorde en uppvisningsturne Sverige runt.

Han var alltså den första neger som jag såg i verkligheten. Jag var då femton år gammal.

Nu behöver jag bara åka in till närmaste samhälle för att se flera stycken. Så fort har utvecklingen gått.

2011-11-19 @ 19:23:56
Postat av: World Traveller

Till er Moderater som laeser haer:Jag laeste precis Sydsvenska Dagbladets intervju med er partiledare Fredrik Reinfeldt. Mar han riktigt bra?

Jag blir uppriktigt orolig over att Reinfeldt sitter och bestaemmer over vaart land naer han uppvisar paranoida och psykopatiska drag.

Han har ju vid flera tillfallen tidigare sagt att han hatar nationalstaten Sverige och tycker det ar fel med graenser, han tycker att svenskar ar barbarer och att allt bra med Sverige har kommit utifran.

Men nu gaar han ut i media och sager att han avskyr Sverigedemokrater!

Om SD's Jimmie Akesson hade sagt att han avskyr Moderater saa hade han fatt lopa gatlopp i media och han hade varit slut som politiker.

Taenker verkligen ni Moderater tillata Reinfeldt att spy ut sitt hat pa detta vis? (Jag tror han behover psykiatrisk hjalp)

2011-11-19 @ 19:29:20
Postat av: Birger-Zorro

Han är ju en oäkting till på köpet! Haha!

2011-11-19 @ 20:19:57
Postat av: OT

Apropå Reinfeldts senaste intervjuRödare kan ingen vara,

Än Reinfeldts lilla skara,

DDR ej på himlafästet,

kommunismen ej kända i nästet.Reinfeldt sina trogna vårdar,

Uti Täbys helga gårdar,

Över dem Han sig förbarmar,

Bär dem uppå fadersarmarVad Han tar och vad Han giver,

Samme uisling Han förbliver,

Och Hans mål är blott det ena,

"flyktingens" sanna väl allenaPsalm 248 - Tryggare kan ingen vara: http://www.youtube.com/watch?v=xJVSZo_mgis

2011-11-19 @ 20:35:36
Postat av: Birger-Zorro

"Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt."Jo, tjena!!!

2011-11-19 @ 20:48:43
Postat av: Sven Dacke

I kvällens "nöjesprogram" Robin i Propagandada TV 1 drog programledaren en liknelse med Jimmy Åkesson och Nazismen.Missade en del men kolla på programmet när det kommer på SVT Play och avgör om det är så kallad "humor" eller om det är ett grovt övertramp, och om det är det så gör en anmälan mot SVT, för nån jävla ordning måste det vara även på Statstelevisionen

2011-11-19 @ 21:31:45
URL: http://svt.se/2.157337/sandingsinformation
Postat av: Sven Dacke

Rätt länk

Inledning till kvällens Robin på Statliga propaganda TVOch varför skulle Jimmi Åkesson prata Nazism på lunchen ?

Postat av: Sven Dacke

Smålandsposten i Växjö har nästan blivit Sverigedemokratisk tidnining

Postat av: Hulda

Sven Dacke....

Värre blir det när man klickar på din länk och ser meningen längst upp till vänster: SVT Humor, godkänd av staten....

2011-11-19 @ 22:37:31
Postat av: GerhardJag beundrar dig som står ut med detta anti "SD" drev som ständigt pågår, Thoralf.Du ska veta att många står bakom dig.

2011-11-19 @ 23:12:40
Postat av: Ölandslök

Belöningar kommer i mellanåt i små doser i form av undersökningar, insändare, oändliga tidningskommentarer och klavertramp från PK mm. Den stora belöningen kommer 2014. Då blir det euforiskt glädje. Det är Thoralf värd och även vi små rotfolk som kommenterar i tidningar varje dag och sprider flygblad mm.

2011-11-19 @ 23:27:02
Postat av: Ölandslök

Alla kan vi göra något utöver att rösta rätt och samvetet är vår belöning. Heja Sverige!2011-11-20 @ 01:07:23
Postat av: OT

Grundkurs i svensk kultur, speciellt anpassad för Reinfeldt. Så Reinfeldt följ med Big Steves äventyr i Sverige.Följande kurs moment ingår:1) A day in Sweden: http://www.youtube.com/watch?v=NLCKZ-K-GvE2) Tries Swedish Snus and pukes: http://www.youtube.com/watch?v=0bALh0DDbSQ3) Tries Swedish Surströmming: http://www.youtube.com/watch?v=d3oxd8iBGwI4) Big Steve: what should I do?: http://www.youtube.com/watch?v=JveISN1UJaAP.S: Big Steve utmanar oss på bowling, kanske dags att anta utmaningen?

2011-11-20 @ 02:19:39
Postat av: Ölandslök

Nee!

2011-11-20 @ 02:34:25
Postat av: OT

Till Reinfeldt och andra mellanmjölks kommunister - "Du hast nicht mich gefragt": http://www.youtube.com/watch?v=aWE2IDEofmI

2011-11-20 @ 03:16:00
Postat av: Gubben o Gumman

"Gutepåg mfl" : Uttalandet det är svenskt är nyckeln till varför idiotin fortsätter,detta bör framför allt SD haka på,han bör få förklara detta om och om igen.

Varför då undrar AW Svensson och 3 till,jo för det kan aldrig bli svenskt när en afroamerikan smäller på en baltisk kokerska,totalt omöjligt, och då är det som skånepåg är inne på en medicinsk fråga.

Detta är troligen förklaringen till det moderata "systemfel" som många upplever.Detta är 1000 gånger mera korkat än Ljugholts eskapader kända och okända hyss.Clownfeldt har ett "mindre" problem också,när han börjar orera om siffror 3 miljoner hit och dit,så glömmer han en sak : 60% av svenskarna stödjer SD invandingspolitik 20 % är "genjäviga" i frågan 20% är ADHD kommunister med fingrarna i Svenne Banans plånbok sedan 50 år tillbaka AW Svensson kan namnet på en sådan : L-gh-lt (stödhjul för Svenssson)

Clownfeldt är därför vad vi kallar för positivt vrickad (Use that "Allan")Givetvis skulle en frisk journalistfrågat vidare om den såkallade svenskhetenn istället för att orera om små kärleksfulla namn på Fredrik på SD vänliga bloggar,men är man tjofaderittan i päronet så är manDet är ingen liten politisk bomb Clownfeldt sitter på den dagen det "kommunistiska hänglåset" i presssen "bultas upp"Därför sjunger vi tillsammans, nej AW Svensson inte we shall overcome utan "Tänd en stubin och låt den brinna låt alla Sverigefientliga med Clownfeldt i spetsen försvinna...."Ett eget litet stamträd med plus o minus kanske skulle vara lämpligt år Fredde?

Killen kanske är duktigt "osvensk"

Det skall svenska folket isåfall få veta med ett lättåtkomligt "släktträd"

Killen fullständigt skriker ju efter att bli hela Sveriges "Onkel Tom"Stamträd/släktträd är oerhört pedagogiska på den totalt mediahjärntvättade nivån svenska befolkningen befinner sej på.

Ni förstår alla vad som skulle hända om "Totta Sengberg" på fullt allvar i direktsändning sa stryp den närmsta medmänniskan.

Blir värre dödstal än i Rwanda.Nätet är "bultsaxen" titta bara i mellanöstern.

Dessa "träd" skall givetvis komma som klistermärke och sitta på varenda djävla krogtoalett busskur etc.Gubben o Gumman skriver som vanligt som freelands journalister utan koppling till Thor-alf Alfssson eller SD ,kommande "Släktexpo" eller grönlänska harpförbundet

2011-11-20 @ 06:08:01
Postat av: Karlskronabloggen

Säkert planerar gammelmedierna gemensamt något liknande för att få bort fokuset på landsdagarna!Vi minns väl alla att de klockan 00.00 samma dag det var Sverigedemokraternas dag i Almedalen publicerade en förväg säkert riggad och totalt häpnadsväckande opinionsundersökning att Sverigedemokraterna skulle rasat till 2,9 procent och som de kallade "Breivikeffekten".Det finns naturligtvis ingen av de 5,7 procent som röstade rätt 2010 skulle ändra sig på grund av Breivik, sen kan gammelmedierna försöka smutskasta och ljuga hur mycket de vill.

2011-11-20 @ 07:47:36
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Tony Ingman

Reinfeldt hatar SD säger han, ja han hatar väl i så

fall minst 500.000 personer. Känslorna är ömsesidiga, men med den skillnaden att vi sd are

inte har något att stå till svars för när vi ser

och påpekar att landet är på väg mot katastrof,

Men mr Reinfeldt har djävligt mycket att stå till svars för den dagen landet kollapsar, fast helst

innan.

2011-11-20 @ 08:20:31
Postat av: Sven Dacke

Omskärelse en svår fråga

Publicerat: lördag 19 november kl 10:24 , Nyheter P4 KronobergFlera debattörer på DN:s debattsida har i fredagens tidning krävt ett stopp för rituell omskärelse av pojkar. Landstingsrådet Susanne Frank (Sverigefientliga Moderaterna ) kan också tänka sig att verka för ett förbud.( Förmodligen får hon böja sig ner och få en omgång av partipiskan med Waberi som håller i handtaget)

Postat av: Gubben o Gumman

Karlskronabloggen : TT:s roll samt opinionsinstituten är väl värd att granska när man kommer dit.Frågan är vilka "sändare" som tillåts verka och varför,vi ser också att opinionsinstituten har märkliga siffror för SD innan valet var det väl 3.9% hos något tror det var Sifo, 2% fel tjenare din gamle boljevik eller moderatmussslim.Detta skulle vara det första en borgelig regering som vill överleva över lång tid skulle börja riva i.

Paralellerna till oviljan ang Stasiarkiven är mycket illavarslande för Sveriges folk.Sveriges problem är som ett pyramidspel med "sändarna" i toppen strax under regeringen och i basen bilbränder och våldtäkter etc.Detta kallar dom antisvenska för konspirationsteorier,vilket bara visar hur rätt det är,då börjar man raljera för att förlöjliga.

Precis som mobbare och små barn gör i skolan och på dagis,inget land i världen har så många rövskallar på politiska poster som Sverige, bc-lagets köttgrytor,smask slurp så bostadsbidragssoppan flyger etc.2014 kickar "vi" ut minst 20 stycken till ur Rosenbad,thats your future stolpskott bye bye.

SD-ångvälten krossar långsamt blir otrevligast då.Det är lite synd att journalister i Norden runt Sverige inte tar tag i detta långsiktigt.

Grannländerna dras ju in i detta för eller senare på ett eller annat sätt.Gubben o Gumman värsta grymma konspirations teori är att Clownfeldt är smygmussla, men så är vi ju inte riktigt som vi skall vara heller :)Den dagen Clownfeldt skall lämna Sverige föreslår vi ett hus hos Amishfolket åt denna ärkeärtskalle.

2011-11-20 @ 08:43:07
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Omskärelse är dubbelt besvärlig eftersom det drar in den mediastarka joddlareliten i frågan

Precis samma sak med halal/koscher.

Det blir liksom dubbla kondomer.

Svårt med befruktning/befrielseBäst vore ju en enkel biljett till föräldrarna till bebben till något musslimskt land eller Israel.

Sverige är en kristen nationalstat.

Gossarna här har inte en massa grus att dra ballan i om man skall tala klarttext.Gubben o Gumman skriver som fristående freelandsjournalister utan någon koppling till Thor-alf Alfsson SD eller trattkantarellernas berielseförbund (Bobbo)

2011-11-20 @ 08:53:32
Postat av: SDare

Det är dags för Fredrik Reinfeldt att göra det som världens vigaste man gjorde. Han gjorde det dessutom väldigt bra och försvann.

Blir så förbannad på detta skitdravel ”vi och dom” från Reinfeldt . Vad menar karlen? Det är för f-n han som själv som är orsaken till dessa tre ord.

Som sjuk, arbetslös, missbrukare, uteliggare m.fl. så har du ingenting. Du har inte råd med tandvård, sjukvård, vinterkläder m.m. Detta är VI!

Som papperslös invandrare till Sverige får du allt helt gratis utan att någonsin gjort eller kanske aldrig kommer att göra något för Sverige. Detta är DOM!

Juholt och Reepalu har fått upp ögonen för vad blådåren håller på med. Den ena lite mer än den andra.Gillade G o G. Det var kul skrivet :)

2011-11-20 @ 08:59:19
Postat av: Åke, Västervik

Surkart: Om du visste hur rätt du har, när du säger att:- Undrar hur många moderater som knyter näven i fickan....I våran Kommun är det precis så...Det finns flera inom toppen som är förbannade över att Moderaterna på riksplanet är fega och tassar omkring i "utmarkerna", och här lokalt håller med SD på flera plan när man träffar dom privat på nå´n stormarknad eller liknande och komer in på ämnen som brott o straff, invandringen osv!!! Intressant faktiskt!!

2011-11-20 @ 09:04:19
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Efter en het natt (radiatorn till elementet pajjade) så är Gubben o Gumman i högform och fula i munnen.Kan ingen föreslagsvis någon i SD göra ett riktigt kalsongtrick på William Petzäll eller sno en tight gummisnodd runt kulorna på denna kille, så vi får vänta med hans synpunker i talarstolen ang missbruk dom närmsta 10 åren förrutsatt att han är drogfri.Killen har ju total insiktsbrist om sin egen problematik.

Det är inte värt lönen i 4 år för att hamna i en likkista William Petzäll .

Mr Petzäll du har 95% chans att hamna där enligt statistiken lägg ned dampsnacket och återkom later.

2011-11-20 @ 09:14:55
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Är det ingen som vet vem som fick rejält med stryk härromdagen i Berga centrum.

Någon av dom mordbrandsmisstänka eller en golare?

2011-11-20 @ 09:18:04
Postat av: Gustv

Apropå allt snack om invandring:

-------------------------------INVANDRING ÄR INTE OBLIGATORISKINVANDRING ÄR PÅBJUDEN VARKEN AV GUD ELLER EUDET FINNS I SVERIGE INGET BEHOV AV INVANDRINGMASSINVANDRING och VÄLFÄRDSPOLITIK är OFÖRENLIGA

2011-11-20 @ 09:21:45
Postat av: S.E.K .

Maria Larsson angående ev utbetalning till de vanvårdade barnen säger : Det innebär också att vi särbehandlar en grupp ! Är det inte särbehandling att ge en grupp gratis sjukvård ,gratis tandvård + tillgång till alla andra sociala förmåner som i fallet äldreförsörjningsstödet ? Det är inte bara särbehandling , det är diskriminering !

Kommer själv att närvara vid ceremonin i Stocholms stdshus i morgon den 21/11 där vi som tillhör vanvårdsutredningen skall få en offentlig ursäkt ,

ceremonin direktsänds i SVT .

2011-11-20 @ 09:28:51
Postat av: Åke

Läste danska EB idag.

Kolla förstasidan. Stort uppslag om zigenargangsters till vänster. Till höger en artikel om en tioårig flicka som våldtagits av neger.

http://ekstrabladet.dk/

2011-11-20 @ 09:42:37
Postat av: Åke

Läste danska EB idag. Kolla förstasidan.

Stort uppslag om "zigenargangsters" till vänster.

Till höger en artikel om en nioårig flicka som våldtagits av en mörkhyad man med krulligt hår.

2011-11-20 @ 09:44:29
Postat av: Fiona1177

jag läste artikeln om Fredrik Reinfeldt hat mot SD. Det gjorde mig verkligen förskräckt. Hur kan en statsminister med förståndet i behåll (?) uttala sig på det sättet om ett annat riksdagsparti? Jag är rädd för att han nu - tillsammans med MP - kommer att låta invandrarna svämma över i Sverige. Allt bara för att visa SD vem som bestämmer. Att sedan Sverige sjunker, det bryr han sig inte om nu. Så stort är hans hat.

2011-11-20 @ 10:12:35
Postat av: Skånepåg

@ ÅkeLägger in en länk till artikeln i Extra Bladet. Svensk massmedia har mycket att lära av den danska."Den storkriminelle Levakovic-familie har fået knap 17 mio. kr. på 52 måneder."

Postat av: jägarn

Om någon med afrikanska rötter dyker upp vid ditt bhttp://petterssons.bloggsida.se/diverse/tioaring-valdtagenarn, ingrip till skydd för barnet.

2011-11-20 @ 11:21:18
Postat av: Stefan K

Länken till jägarns kommentar är

http://petterssons.bloggsida.se/diverse/tioaring-valdtagen

2011-11-20 @ 11:39:00
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: S.E.K .

Elräkningarna i samband med 7,3 % i sänkning av pensionerna kommer att bli kännbart för oss pensionärer i vinter , bara det inte sänks något på äldreförsörjningsstödet eller på andra bidrag till den kategorin !

2011-11-20 @ 14:38:48
Postat av: Ateisten

Jag börjar faktiskt bli mer och mer övertygad om att Fredrik Reinfeldt är fullständigt galen.Man undrar vad Gösta Bohman skulle ha sagt...2011-11-20 @ 16:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0