REINFELDT I GP

Jag har surfat runt på ett antal lokala politiska bloggar och kan bara konstatera att dessa politiker uppenbarligen är både döva och blinda. Deras inlägg och kommentarer angående orsaken till att vi Sverigedemokrater lämnade Storkyrkan i protest mot biskopen Eva Brunnes predikan tycks inte ha trängt in i deras medvetande. Att man kan vara så oärlig och falsk i sina inlägg gör att jag bara känner ett stort förakt mot dessa lokalpolitiker. Det är speciellt ett parti som utmärker sig betydligt mer än andra och det ger mig mycket negativa vibrationer. Jag har full förståelse till varför författaren Anders Johansson är så kritisk mot just detta parti.

Som inte detta vore nog har Sveriges statsminister, Fredrik Reinfeldt
även lyckats med en lögn i Göteborgsposten eller om det nu är journalisten Dick Henriksson som helt enkelt citerar fel. Jag hoppas att så är fallet men tyvärr är nog den chansen väldigt liten eller är det Fredrik Reinfeldt som inhämtar sina kunskaper om Sverigedemokraterna i kvällspressen. Det kan ju även vara en strategi utarbetad av spinndoktorn. En av mina läsare på bloggen har nämligen uppmärksammat en artikel i dagens GP (finns ej på nätet) där Fredrik Reinfeldt sprider lögner om Sverigedemokraterna. Eftersom det är Sveriges statsminister ifrågasätter tydligen inte journalisten Dick Henriksson statsministerns påstående.

”De, Sverigedemokraterna, hävdar ju att det är människorna, inte systemet, som det är fel på; att de skall ut därför att de ser annorlunda ut än vi.”

Fredrik Reinfeldt, Göteborgs Posten 7 oktober 2010.

Att en så påläst politiker som Fredrik Reinfeldt inte noterat att SD är mycket kritisk mot den förda invandringspolitiken och inte enskilda invandrare är bedrövligt. Att han dessutom marknadsför dessa tankar i GP gör honom inte speciellt trovärdig.

Att uttalandet är fullständigt horribelt från Sveriges statsminister kan lätt bevisas på följande sätt. Fredrik Reinfeldt har uppenbarligen inte noterat att vi på Sverigedemokraternas riksdagskansli har en person anställd som kommer från Iran. En fullständig omöjlighet om Fredrik Reinfeldts påstående skulle vara sant eller för den delen även Eva Brunnes predikan i Storkyrkan.

Vem är det som ljuger?
Fredrik Reinfeldt? Journalisten, Dick Henriksson? Eller Sverigedemokraterna?

Tyvärr kan jag bara konstatera fakta och konstatera att det är Sveriges statsminister som talar osanning? Följden blir givetvis att man i fortsättningen inte kan tro på något annat heller som kommer från statsminister, Fredrik Reinfeldt.

Trackback
RSS 2.0