SÄNDAREN PÅ TT IGEN

Idag har vi ett typexempel på vad TT, Tidningarnas Telegrambyrå sysslar med när man förser alla tidningar med ”färska” nyheter. Den så kallade ”sändaren" har varit framme med sin pk-deleteknapp innan det skickas ut till alla tidningsredaktioner.

En tio-årig flicka blev igår våldtagen i Danmark och så här beskrivs förövaren i dansk media, Ekstra Bladet.

”Gerningsmanden beskrives som 16-18 år gammel, afrikansk af udseende med kort, sort, krøllet hår.”

När TT fått ordna till det så finns bara detta kvar!

”Gärningsmannen uppges vara i 16- till 18-årsåldern.”

TT-Ritzau


Detta är bara ett litet exempel på vad den TT gör varje dag för att hålla det svenska folket ovetande om den verklighet som råder oavsett om det är i Sverige eller utomlands.

Läs mitt blogginlägg ”TT Sveriges största pk-filter”.


Kommentarer
Postat av: allemand

Lösningen=SD:s mediakanal.

2011-11-20 @ 10:38:13
Postat av: Anonym

2011-11-20 @ 11:02:28
Postat av: Robin Shadowes

Du kan ju även lägga till VGNT (VästerGötlandsNyhetsTidning), Snaphanen och eventuellt Jyllands-Posten i blogg-rollen. Julia Ceasar tar f ö denna veckan upp det här med könsstympningar. Så om nytt folk hittar hit av nyfikenhet så har dom en chans att kolla in lite oberoende nyhets-sajter. Förstår att det kanske kan vara lite känsligt med NI men som så många andra också har noterat så är det ofta dom försvarar SD faktiskt. Nu kollar jag mest en gång om dan om nåt nytt har hänt och lusläser inte deras tidning men det är inte så vanligt med s k "jude-babbel" om nån nu händelsevis skulle råka tro det. Vi är ju inte direkt bortskämda med oberoende icke politiskt korrekta nyheter.

2011-11-20 @ 11:08:02
Postat av: Gubben o Gumman

En gren på bloggen "valeken 2014" blir givetsvis TT:s styrelse, med sedvanlig "wikipediainfo" inget är snaskigt nog bakom "svarta luckan" bara det är korrekt,skulle någon släkting komma med är det inte hela världen.Alldeles utmärkt att börja med TT:s styrelse eftersom den största "svenska hjärtinfarkten" sitter där.

Under denna kommer journalisterna som jobbar mest för att förstöra Sverige,börja med dom 20 värsta och gå igenom,täcker bra i första "prottotypen.Nätet lite "skvallerbyta dingdong"bra grafik kan bli kaaaannooooonFör övrigt så marknadsförs valeken 2014 som "trädet" du måste se innan du röstar Svenssson.Givetsvis dammar vi av det gamla billiga förslaget med små Cesnaplan över främst Stockholm Göteborg Malmö.AW Svenssson har inte klurat ut vad det kommer att stå på banderollen än men vi kan avslöja det: www.valeken 2014 .se (smutsig läsning)Internet sparkar ut diktatorer över världen.

Sverige är en trist form av diktaur den allra värsta

Ge Boljeviker och joddlare på grismedia ett helvete.

Internet står dessa rövskallar inte emot i det långa loppet.Ps. Internt arbetsnamn blir gifteken 2014

Ett projekt som vin, blir bara och bättre med åren.

Då med en del utantag.......Ds. AW Svenssson, Skånepåg, Lotta + två frivilliga

bildar arbetsgruppen tex , som tar in allt material foto filmer etc, så står Alfsson för grafiken det tekniska,in med en SD positiv jurist med.

2011-11-20 @ 11:26:28
Postat av: Karlskronabloggen

Ja, det är verkligen en helt skrämmande mediacensur i Sverige!Jag har en vän från gamla Östtyskland som bor i Sverige och brukar säga att "censuren i Sverige är betydligt värre" än den som var i hans gamla hemland!

2011-11-20 @ 11:28:52
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: HenrikP.

I Sverige är det viktigare att vara politiskt korrekt än att fånga brottslingar med hjälp av ett bra signalement.

2011-11-20 @ 11:29:07
Postat av: alf

http://tt.se/hem/stieg-larssonDet här säger väl allt om TT.

2011-11-20 @ 11:40:47
Postat av: matspp

Välfärdsstaten försvann med kvadraten på statskulden.De som gnäller värst på SD är arbetskygga politruker och annat inavel från SVT68/SR. Mamma/pappa är ju också journalist/politruk.Har heller aldrig varit imponerad av de som sitter på läktaren och pekar finger hånfullt åt de som sliter ont ute på plan.

Dessa arschel bor dessutom ofta i samma områden som framgår av följande rapport här:

” I Enskede villaområdet söder om Stockholm ligger sekelskifteskåkar i sexmiljonersklassen på rad. Dessa sköna hem är alltså häck plats för Sveriges kulturelit. Det senaste åren har kulturcheferna på landets största tidningar,Radio och Tv samt en hel hord av förläggare, redaktörer och journalister funnit ro i den gamla trädgårdsstaden.Mattias Berg kulturchef på Sveriges Radio har bott i ett av Enskedefältets fina pastellfärgade småhus i över tio år.Mattias fick intresse för Enskede när han vart bjuden på middag hemma hos DNs kulturchef Maria Schottenius.I kvarteret bor numera branschkollegor som SVT68 journalisten Erik Fichtelius och Helena Lindblad från DN:s kulturredaktion och även förläggaren Stina Hammarström. På andra sidan vägen har Aftonbladets kulturchef Håkan Jænsson gjort sig hemmatam.Ett stenkast längre bort huserar Expressens biträdande kulturchef Björn Wiman i ett nyputsat parhus.Hela tanken här var ju att återskapa småstadskänslan och upplevelsen av att alla mer eller mindre är släkt med varandra.

– Man retade mej på jobbet för jag flyttade hit eftersom min chef bodde här säjer Eva Gedin biträdande chef på bokförlaget Norstedts. Bokhandelns ägare Margareta Wahlén tror att kultureliten lockas just av en äkthetsstämpel och en bakom staketet känsla.

– Det ger nog en känsla av kontinuitet att veta att miljön här alltid kommer att vara intakt.

(Inget multikulti med minareter å vrålande dag och natt alltså). Vid Enskede gård i en av längorna bor Kristoffer Lundström programledare för SVTs kulturprogram Kobra.I kvarteret råder politiskt korrekt schemalagd grannsamverkan gällande vem som vattnar blommor hos vem.Och vem som står för midsommarnubben och vem som tar in posten under utlandsemestern. Och i flera av villorna på gatan finns barn födda inom samma niomånaderskull ( har de samma DNA uppsättning också kan man undra ).

– Det skvallras ju över staketet om rena skilsmässor eller om kärring och gubb byten.Trötta på sina vattenhål, mingelkvällar och sociala nätverk flyr nu som väntat en hel generation kulturpottor till idén om den egna härden.Långt långt bort från den fantasi värld de försöker lura på oss andra.En flodhästvåg av ”husknarkare” enligt tidningen Family Livings krönikör Enskedebon Anna Björkman som därmed beskrev en längtan efter en gammeldags och genuin Svensk miljö.

– Om du promenerar längs en av gränderna här och inte tänker: ”Här måste det vara jätte härligt att bo!” så är du helt okänslig för saker som vi andra känner säjer förläggaren Svante Weyler ( som själv lyckats förtränga mångfalds projektets alla avigsidor ).

Han flyttade hit för 20år sedan då Enskede fortfarande var för svennigt för Södermalmsborna. Men i takt med stigande taxeringsvärden och multikulti orsakade problem kom också strömmen av kulturnissar i spåren efter den av de så föraktade arbetarklassen.

Både SVT:s filmkritiker Fredrik Sahlin och SVT:s före detta kulturchef Ozan Sunar bor också här. Med sina sneda staket och skeva uppfattningar präglas inte kulurpaddorna på de pittoreska gator alls av den proletära historien.

– En pool skulle nog sticka i ögonen säjer Svante Weyler med myndigt ton för att trösta sej.

Ett par år sedan travade en kulturjournalist runt i grannskapet och samlade in underskrifter i protest mot utbyggnaden av Söderstadion.Ligister kunde ju köra ner på Enskedes fina små lugna gator och ställa till en massa elände ( för och inte tala om sk flyktingar – det måste ni ju för fan fatta att vi inte vill ha i vårt område )2011-11-20 @ 11:41:41
Postat av: AWSvensson

Det var mycket att fundera på GoG ,men är precis på väg mot Söder så jag får återkomma.

2011-11-20 @ 12:14:12
Postat av: Gubben o Gumman

alf :TT är lika orent för en pursvensk som griskött för en mustafa dvs totalt omöjligt

Hur länge skall denna "Tass" fars få hålla påPs Stickan förtjänar väl ett grundligt omnämnande i ett eventuellt träd:)

2011-11-20 @ 12:14:49
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svenssson : Aha lite ballongdans bredvid poolen eller gammelsdansk :)

2011-11-20 @ 12:20:26
Postat av: Mats (Malmo)

Även på dansk text-tv (DR1)kan man läsa det kompletta signalementet som i Extrabladet.

2011-11-20 @ 12:44:05
Postat av: Folkvett

Det är väldigt oansvarigt att göra så, speciellt i de fall där brottet har skett i Sverige. Tragisk situation i media-Sverige.

2011-11-20 @ 13:11:18
URL: http://folkvett.wordpress.com/
Postat av: Hm

Vi minns med avsky parkeringsmordet i Landskrona. Så här beskrivs gärningen i tingsrättens dom:

"Tingsrätten finner på grund av det ovan upptagna bevisat att Ahmad Akileh utdelat

ett knytnävsslag som utdelats med sådan kraft mot Inger Wickmans huvud att hon

som en följd av slaget fallit handlöst till marken och därefter avlidit efter två dagar.

Han har således gjort sig skyldig till misshandel av Inger Wickman och vållat hennes

död."En journalis på TT(jag har namnet) beskriver det emellertid så här:

"Vid själva misshandelsfallet, som fick stor uppmärksamhet, drabbade en 24-årig man samman med ett äldre par på en parkering den 29 mars. Handgemäng uppstod och det slutade med att det äldre paret hamnade på marken. Kvinnan slog sig så illa att hon senare avled."Domarna finns att ladda ner på nätet och där står ingenting om något handgemäng. Alltså en alltigenom falsk skildring som dock fick stort genomslag i media eftersom artikeln återgavs ograverat i nästan alla tidningar.

TT är nästan den värsta propagandacentralen vi har, åtminstone i klass med SR-koncernen.

2011-11-20 @ 13:19:14
Postat av: SM811

@matspp

Fantastiskt bra.

2011-11-20 @ 13:24:48
Postat av: rksmrgs

@matsppAlldeles riktigt, det går att fylla på i det oändliga. Det lilla bageriet (som förresten ska utöka med en barista-avdelning) är knökfullt av trendnissar och kulturpersonligheter dagarna i ända. Men familjen Kasper-Sundström har flyttat härifrån, tyvärr låg deras hus lite för nära berikarområdet Dalen, (vars utemiljöer ska rustas upp för en förfärlig massa miljoner) för att det skulle kännas helt tryggt och trivsamt. Helen Sjöholm och Sofia Karlsson har också sålt, värdestegringen var nog för svår att stå emot. Anna-Lena Lodenius rör sig hemtamt här på gatorna, hon bor visserligen inte i området, men har väldigt svårt för att hålla sig härifrån. Här finns alltid något att betrakta. Och förundras över.

2011-11-20 @ 13:42:24
Postat av: Gubben o Gumman

Hm : Går det att ladda ned alla domar på nätet måste man ha dömdas namn ?

Gömmer sej inte styrventilen TT:s journalister bakom just TT?Ang Parkeringsmordet så fick väl goseplutten 12 månader eller 16, igår på TV4 Fakta dömdes en engelsk chaufför som pratat i mobilen och krossat en bil med en 23 årig kvinna i som omkom omedelbart till 4.5 års fängelse.Det mannen på parkeringsplatsen gjorde är enligt vårt förmenande ännu värre.

2011-11-20 @ 13:44:31
Postat av: Kalle

Muslimer vill absolut INTE integreras i det danska samhället. Likadant är det i sverige. De kommer till våra länder endast i syftet att snylta på vår välfärd. Inget annat. Våra politiker blundar eller spelar... dumma. Jag tror inte längre att de spelar dumma!!!Julia Ceasars krönika:""De unga männen på Sönderbro [danskt ungdomsfängelse] kände sig som förtryckta och förföljda människor. Det är samhället som bär skulden till deras olycka, anser de. De kämpar mot den danska polisen och ”de rasistiska danskarna”. De är upprörda över att det danska samhället inte respekterar att de vill leva på samma sätt som deras familjer gjorde i hemlandet. Kommunen pressar deras mödrar att förvärvsarbeta, fast varken familjerna eller mödrarna själva vill det eller är vana vid det. De klagar över att lärarna i skolan saknar respekt för dem, och att det är lärarnas fel att de kastas ut från skolan. De är upprörda över att Danmark kräver att de ska integreras när de själva vill fortsätta leva i självvald segregation från det danska samhället."" Menar psykolog Nicolai Sennels. I tre år arbetade han som psykolog på Köpenhamns ungdomsfängelse Sönderbro och hade psykologsamtal med omkring 250 unga brottslingar, varav 150 med muslimsk bakgrund. Detta beskriver Julia Caesar i sin krönika på snaphanen.dk .Tror att våra ledande politiker OCKSÅ behöver psykunderökas.

Postat av: Magentan

Julia Caesars mycket läsvärda krönika visar tydligt kulturskillnaderna mellan vissa invandrargrupper å ena sidan och ursprungsbefolkningen i Norden och å andra sidan. Hennes beskrivning av Nicolai Sennels erfarenheter som psykolog på Köpenhamns ungdomsfängelse (som sign Kalle ovan också refererar till) är också att:(citat): "...Den stora gemensamma nämnaren för de muslimer som Nicolai Sennels hade i behandling var deras oförmåga att handskas med vrede. [...] Blir man arg beror det på att någon har gjort en arg, inte på att man själv släpper fram sin vrede. I den muslimska kulturen ses vrede som ett bevis på styrka. Att visa sin vrede genom att skrika med hög röst, med hot och våld ses som ett sätt att vinna respekt.[...] Allting är alltid andras fel. Motgångarna beror på samhällets rasism, lärare och poliser som är ute efter en och så vidare. Själv har man ingen skuld i det man ställer till med. ..."http://snaphanen.dk/2011/11/20/sondagskronika-valdets-kallor/I vårt land är det de som utan hämningar kan skrika ut sin vrede offentligt som får de folkvaldas sympatier och omsorg. Och den som skriker högst, får mest. Det ser bland annat DO till.

2011-11-20 @ 14:30:14
Postat av: T Cibran

Where were the police when this happened? They are the ones to blame. Why didn’t they do patrols of the area?In my recent experience in Sweden my neighbor called the police on me for closing their door which was blocking the hallway, 6 police officers showed up and harassed me for 30 minutes. Surely if they did not waste time harassing people maybe they could be on patrol and preventing real crime from happening.So, in Sweden, if you close a door you are a “criminal” but if you rape a girl you can get away with it. An interesting message.

2011-11-20 @ 15:05:08
Postat av: matspp

Som jag nämde tidigare så bor den större delen av Sveriges så kallade elit (det är egentligen ingen elit pga för mycket inavel) och överklass i Stockholmsområdet.Eliten proteströstar så som många andra ekonomiskt privilegierade svenskar under mandatperioderna med fötterna och plånboken i stället för med valsedeln på valdagen. De själva lever och verkar alltså på behörigt avstånd från det mångkulturella samhällets verklighet och konsekvenser.Men som sagt så är ju det svenska establissemanget uppbackat av MUST (KSI) / SÄPO (SSG) i det som utgör själva GRUNDBULTEN i PK bedrägeriet.Det handlar om tjänster/väntjänster samt om makt i det fördålda.Samma slags förhållande dvs KSI/SSG/Establissemanget som gäller för STASI-listan gäller också helt eller delvis även för alla andra händelser så som DC-3:an,ubåtsincidenterna,Estonia,Bofors etc etc.Nu tror jag ni kan förstå bakgrunden till varför de massiva kampanjer mot den svenska folkviljan kan pågå år efter år.Lista över inflytelserika personer som förespråkar mångkultur men som inte bor ”mångkulturellt”:

http://aktualia.wordpress.com/2010/07/26/mangkulturellt-hyckleri/Det kan vara en bra lista att utgå ifrån när man ska kartlägga all övelöpare och deras barn som nu tagit över. Namn som Stenholm,Jutterstöm mm finns på SR viket visar vilken fri media vi egentligen har.Hoppas någon kan ta fram namnen på alla inavel. De kommer säkert lämna sina jobb till förmån för någon invandrare:-)))2011-11-20 @ 16:57:22
Postat av: Svensson

Man kan ha utelämnat att han var Afrikan, för det kunde vara en släkting till Reinfeldt , dom brukar ju ha 10 barn per familj, så en hel Afrikansk by kan vara släktingar till Reinfeldt.

2011-11-20 @ 17:33:09
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Birger-Zorro

Man blir ju skogstokig!!!Vilket jävla pack svensk media har blivit!

2011-11-20 @ 20:10:53
Postat av: Rune

I dagens globala värld med internetsidor med nyheter som nås direkt, så skjuter TT och svensk media sig själva i foten. Då de allra flesta i Sverige har internet och de flesta som läser nyheter lätt ser alla bloggar, avpixlat, bt.dk, vg.no mfl och den stora skillnad som finns så innebär såsana nyheter att medis skjuter sönder sin egen trovärdighet, och i och med detta sin existens. Trod de verkligen att de kan skydda någon genom att dölja sanningen? Det är helt fel!! Det blir istället hela folkgrupper som får skuld förhändelser som en enskild person skulle fått skulden för om de berättade bakgrunder och detaljer om tex förövare.

2011-11-20 @ 22:29:25
Postat av: Göran

@ T Cibran

You got it, welcome to Sweden!

Our police-force has much more important things to do. Such as chase bicycle-riders with no lights on and charge people for not asort their garbage in the right refuse chute.

We realy are the "land of medium-milk".

2011-11-20 @ 22:40:16
Postat av: S.E.K .

Läste i dagens OT om Oskarshamn där måste det sparas mest inom det sociala men att det kanske beror på att man tagit emot för stor mängd invandring , det nämns det inte ett ord om !

2011-11-21 @ 04:40:31
Postat av: Gubben o Gumman

S.E.K : Än så länge är det bara indragen pepparkaksdeg till barnen som kan få Svenne Banan att tjafs till det lite i sin lilla värld av Bingolott/postkodlotteriet

2011-11-21 @ 05:56:28
Postat av: Ugglan

Vid det här laget börjar man kunna svensk PK medias rapportering.

2011-11-21 @ 11:14:24
Postat av: Åke, Västervik

Tur att vi har Thoralf och hans blogg som kan komplettera TT:s magra och knappa, samt tillrättalagda rapportering...skulle TT:s förfarande användas på väderrapporten i nyheterna, så skulle man inte vara säker på om det är sommar eller vinter....:)

2011-11-21 @ 17:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0