POLITISKT KORREKT MOBBNING

Nobelstiftelsen har haft ett helt år på sig att nyktra till men uppenbarligen lider styrelsen fortfarande av en stor portion av feghet och brist på kurage. Om styrelsen besuttit dessa egenskaper hade man givetvis bjudit in partiledarna för alla demokratiskt valda partier i Sveriges riksdag. Enligt uppgifter i media grundar sig Nobelstiftelsen sig på en formulering ”att inget avseende ska fästas vid nationstillhörighet”. Jag trodde faktiskt att det gällde när man utser pristagare och inte vilka som inbjuds till middagen och högtidligheterna. Eftersom det är så många andra svenskar kan det knappast vara något problem med ännu en svensk bland gästerna.

Danska Jyllandsposten tar upp det i en artikel och påpekar att Nobel både säljer dynamit och vapen för att användas i krig och menar underförstått att det är ett moraliskt hyckleri av styrelsen.

Det som jag ändå tycker är det mest anmärkningsvärda är att ingen tycks reagera på detta beslut förutom Sverigedemokraternas medlemmar och väljare. Ingen vågar uppenbarligen stå upp mot den politiskt korrekta mobbningen som pågår. Risken är väl stor att man blir utkastat från klubben för inbördes beundran.


Den här mobbningen pågår även på det lokala planet. I valrörelsen 2010 skrev den politiske chefredaktören på Barometern Ulf Wickbom följande på ledarsidan.

”Hur tänker du (Jimmie) göra med alla som inte frivilligt utsätter sig för den försvenskningen? Hur mycket betong har ni? Hur många sjöar behövs för att lösa det problemet? Jag tror bara att max 1200 personer får plats på Lillsjöns botten. Dessutom är betongblandarna tillfälligt slut på byggmarknaden.”

Läs hela artikeln här.

En minst sagt bedrövlig text som borde fått många andra ledarskribenter och läsare att reagera men reaktionerna uteblev.

För några dagar sedan skrev jag ett blogginlägg om hur Barometern behandlar Sverigedemokraternas politiker på ett sätt där både partinamn och politikers namn skrivs ut men om det gäller andra politiker utelämnas både partibeteckning och namn. Vilket jag gav flera exempel på i mitt blogginlägget.

På detta reagerade Ulf Wickbom och fick ihop följande med hjälp av Photoshop gissar jag.Istället kunde Ulf Wickbom svarat på min kritik av tidningens sätt att bedriva nyhetsjournalistik. Uppenbarligen hade inte Ulf Wickbom några argument att komma med utan han menade att det borde införas en varningstext på min blogg om att den mentala hälsan riskeras om man läser min blogg.Detta är ännu ett exempel på den politiskt korrekta mobbningen som bedrivs av klubben för inbördes beundran som allt för många journalister och skribenter ingår i och Barometern verkar vara ett "föredöme" i dessa kretsar.

När det gäller språkbruk vill jag bara påminna Ulf Wickbom om Lillsjön och cementblandare! Med det språket bemöts man inte med respekt. Med det språkbruket skapar man istället individer som Anders Breivik.


Kommentarer
Postat av: sandra

Ja, det är skrämmande hur media och även sjuklövern beter sig. Men fortsätt kämpa kära SD.

Ni gör ett bra jobb."sandra" i Göteborg.

2011-11-03 @ 23:32:46
Postat av: Niklas Larsson

Kämpa på Thoralf! Du har en läsvärd blogg! Mvh Niklas Larsson, Linköping.

2011-11-03 @ 23:43:51
Postat av: Staffan Sundqvist

Thoralf! Lägg ut Bärsärkens ledare om betongblandarna och platser på sjöbottnen igen så vi får sprida den vidare ett par varv som exempel på god svensk journalistik.

2011-11-03 @ 23:45:04
Postat av: Herr D

Är det en riktig artikel? Är skribenten av sagda artikel fortfarande 14? Hur kan man ens behålla jobbet efter en sådan icke professionell artikel.

Det blir definitivt sd vid nästa val.

2011-11-04 @ 00:05:57
Postat av: Thoralf Alfsson

Staffan SundqvistDen finns tyvärr inte på nätet.Hela artikeln finns dock på följande länk.http://www.box.net/shared/29g2o0eo6o/1/42242136/430805532/12011-11-04 @ 00:07:58
Postat av: Waveandsmile

Toralf, nu ska du inte harmas på lille Wickbom. Faktum är, att den artikeln du citerar var det som fick mig så arg att jag hittade din blogg. I jakten på NÅGON mer än jag som reagerade. Fast inte på grund av SD-attacken, då. Utan för att jag har vallonska rötter.Via din blogg hittade jag PI. Och så slutade det med att jag röstade SD. Vilket alltså helt och hållet är idioten Wickboms förtjänst :)2011-11-04 @ 00:08:39
Postat av: Ölandslök

Wickbom är en nyttig idiot. Är det någon som orkar läsa hela hans löjliga alster? Han framstår ju som en sjuttonåring som försöker vara viktig. Svårt att tro att han är någon politiske chefredaktören. Jag vet var fjanten bor sommartid. Mamma som är ur-Ölänning har pekat ut hans "sommarstuga". Där kör vi förbi många gånger ty det är så ofantligt vackert just där längs den Öländska västra kusten samt att vi har vår fiskebod (gammelmorfars) några km därifrån. Till och med att han kom löpande en gång. Tyvärr reagerade jag försent annars hade jag lägligt slängt ut snusen genom fönstret just då. Han lever verkligen inte som han lär. Då hade han väl bott intill Lundegård och fikat med Somalier och Zigenare hela dagarna..

2011-11-04 @ 01:06:45
Postat av: Jenny

Fy f-n vilket dååligt photoshop-montage..ser inte ens verklighetstroget ut … ;)

2011-11-04 @ 01:11:13
Postat av: OT

Här skall tuffe Uffe få höra på livets ord vilket passar utmärkt med tanke den nya religionen multikulti: http://www.youtube.com/watch?v=knCBGwmQHWQP.S. Byt bara ut Ekman mot Wäckbom så är visan som gjord för honom.

2011-11-04 @ 01:40:38
Postat av: Ölandslök

Svenska verkligheten i tecknad form. Filmrecension från Gubben och Gumman alternativt AW Svensson kommer imorgon (läsa i eftermiddag).

2011-11-04 @ 02:08:35
URL: http://www.youtube.com/watch?v=2ztNGl8_srE
Postat av: Karlskronabloggen

Jag skrev också ett inlägg om fjanteriet med att inte bjuda in Jimmie Åkesson på

http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=3047När det gäller Wickbom skulle han nog inte skriva om politik för där verkar han inte veta någonting om verkligeheten!Jag tycker han skrev bra när han var redaktör för den gamla löpartidningen SpringTime, men hans alster i Barometern är fullständigt bedrövliga."Klubben för inbördes beundran" är precis det uttryck jag också brukar använda för det politiskt korrekta etablissemanget!

2011-11-04 @ 02:14:14
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Karlskronabloggen

Sorry, det var fel länk ovan! Här är den om Nobelfjanteriet!http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=6188

2011-11-04 @ 02:16:21
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Sven Dacke

Göran Hägglund rädd att Sverigedemokraterna Ungdomsförbunds kommer att ta för många röster och försöker med nytt utspel.Se även SDU programmet för skolan

http://sdu.nu/2011/10/30/sdu-vill-ha-ordning-och-reda-i-skolan-skolpolitiskt-program-presenteras/

Postat av: Robin Shadowes

En sak ska väl Wickbom trots allt få cred för. Ty en sak är han nämligen bra på. Att gå verbal bärsärkagång bland spalterna. Starkt jobbat, Uffe!

2011-11-04 @ 08:10:03
Postat av: Sven Dacke

Nu vill dom ha Multiplan även i Mönsterås.Det här är bara ett fall av många senaste tiden i lilla Mönsterås.Undrar just vad "strutsarna" kommer fram till vad som är orsaken denna gång

Postat av: Skånepåg

Kunglig börd för riksdagsman.Östran med lite av ett "hemma hos" reportage om Thoralf Alfsson!

Postat av: Allemand

Åkessons svar på Nobel-fjanteriet i pressen visar vilken stor statsman han är.

2011-11-04 @ 08:26:25
Postat av: SDare

Thoralf!

Har den där fjanten Wickbom använt ditt foto olovandes?

Om så är fallet, så kanske det borde polisanmälas. Dessutom har du förlöjligast genom att din bild manupilerats.

2011-11-04 @ 09:02:52
Postat av: Elvin

En tidning med en politisk redaktör som uttrycker sig på detta vis förtjänar inte ett uns av respekt eller trovärdighet.

Detta måste vara tidernas lågvattenmärke och det säger sannerligen inte lite när det gäller gammelmedia.

2011-11-04 @ 09:32:14
Postat av: Fiona1177

Vem i herrans namn är denna Wickbom? Sådana fullständigt imbecilla skriverier som han släpper ifrån sig borde bara falla i glömska någonstans. Är han verkligen politisk redaktör så har något sannerligen gått snett. Mycket snett.

2011-11-04 @ 09:44:29
Postat av: Sanningskommissionen

Klistrar in det jag skrev på Avpixlat igår:- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Jag säger som jag sa förra året:

Gissningsvis är det skattebetalarnas pengar som går åt för den massiva polisinsats som bevakar detta evenemang. Jag tror inte Nobelstiftelsen betalar för detta jobb.

Alltså bör SD undersöka hur en så odemokratisk organisation kan få bidrag för detta spektakel.

Om Nobelstiftelsen betalar ALLT själva får de väl besluta om vilka de vill bjuda in på sin privata fest, men så länge skattepengar går till bevakning och eskorter så kan de inte bestämma reglerna helt själva.

2011-11-04 @ 09:54:19
Postat av: Cavatus

Kämpa på Thoralf! Det är du som är den politiske ädlingen. Du ser och påtalar orättvisor, hyckleri och mobbning. Just därför får du på skallen, för de tål inte att få en spegel framför ansiktet och se sina egna brister.Om det inte fanns sådana som du Thoralf, vete fanken om jag skulle bo kvar i den här ankdammen!

2011-11-04 @ 09:55:36
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: Sven Dacke

Rekommenderar P1 programmet Människoir och Tro i dag Kl 14.00 på P1 som är en ganska bra kanal när det gäller att beskriva verklighten utanför Sverige, med undantag för några enskilda medarbetareI dagens program kommer en förhandsrapport hur det kommer att se ut i våra förorter mycket snart, om det inte redan inträffat.Från programmet.

" För sex år sedan startade en upploppsvåg i Frankrike då två pojkar till döds i en transformatorstation i Parisförorten Clichy-sous-Bois. Några dagar senare hamnade en av polisens tårgasbomber i en av kommunens moskéer, som var fylld för kvällsbönen under Ramadan. Under tre veckor slogs ungdomar med polisen och tände eld på bilar och offentliga byggnader i utsatta kvarter över hela landet. Bråken väckte en livlig debatt om situationen i de fattiga bostadsområdena.Nu har en grupp franska forskare återvänt till Clichy för att studera hur livsvillkoren har förändrats sedan dess. Resultatet är en uppmärksammad rapport som bland annat visar att islam har fått en allt väsentligare plats i invånarnas liv. Reportage av frilansjournalisten Anna Trenning Himmelsbach.Program 1 kl 14.00

Postat av: AWSvensson

Ölandslök i väntan på vad vår talesman i i skitfrågor GoG gör sig till tals så får jag medge att det var en försiktig återgivning av verkligheten .Berörda personer känner nog igen den verklighet som i konstnärlig anda utan överdrifter återspeglas. Reservera mig dock i avvaktan på vad vår talesman kommer fram till,så mitt uttalande får stå som en reservation tills det modererats.

2011-11-04 @ 10:11:58
Postat av: Anonym

Jag minns mina klasskamrater för över femtio år sedan hur indoktrinerade de var av Socialdemokratin och vilket hat det hade, riktat mot kommunister och de borgliga partierna.Politik är en rutten hantering i sig, detta maktspel med bakslughet och intriger, som man kan finna i vilket kriminellt gäng som helst.Klasskamraternas resonemang ligger på samma låga nivå som dagens vänster och högerpolitiker uppträder och fungerar med sitt synsätt, med den skillnaden att hatet är riktat mot den nationella folkrörelsen, alltså svenskar som inte låtit sig bli politiskt indoktrinerade.Förstår man inte det här, så ska man knipa käft och inte yttra sig i politiska frågor som på minsta sätt stöttar den nuvarande regimen och de övriga samhällsomstörtande partierna.2011-11-04 @ 11:11:04
Postat av: Ludwig

Signaturen 'Waveandsmile' kl 8:39

på nytt illustrerar nödvändigheten och den därpå följande nyttan av att det finns en

# anti-7-klöver-PORTAL # .En portal där alla länkar tillsammans med en kort, saklig och neutral karakteristik finns förtecknade: till SD på nätet, till SD-medlemmars bloggar - som den här, till med SD sympatiserande bloggar, till seriöst SD-kritiska bloggar, till anti-jihadiska bloggar i Sverige och i utlandet, till massinvandringskritiska bloggar, till om islam upplysande bloggar etc.Hur skall annars den ovetande hitta till 'Affes statistikblogg' eller till 'Karlskronabloggen'....?Överhuvudtaget skulle man där finna hänvisningar till allt som inte är OIKOFOBISKT.Genom enkel sökning på Google - även med till exempel "populistiskt missnöjesparti" - erhåller man hänvisning till portalen ifråga.

2011-11-04 @ 11:25:56
Postat av: Magentan

Nobelstiftelsen diskriminerar alltså SD:s partiledare i år också.

Däremot välkomnar Nobelstiftelsen i vanlig ordning partiledare som öppet har stött de totalitära diktaturer som har begått överlägset flest massmord i världshistorien.Jimmie Åkesson hade emellertid som alltid ett sansat och klartänkt svar när han intervjuades i Radio P1:s nyheter av Pontus Mattson: "Jimmie Åkesson tycker att beslutet bygger på en missuppfattning av SD:s politik, men fäster ingen större vikt vid det säger han."- "Jag är väl i ganska gott sällskap med ungefär 9 miljoner andra svenskar som inte heller är bjudna till den festen, så jag har inga större problem med det faktiskt".

2011-11-04 @ 11:34:07
Postat av: AWSvensson

Läste någonstans att det politiskt korrekta att in absurdum försvara det mångkulturella är att betrakta som religion. Som de flesta vet går det inte att argumentera mot religiösa hjärnspöken, inga argument hur vetenskapligt underbyggda de än är biter inte, det är en gång för alla i deras mentala värld inskrivet att mångkultur ska försvaras .

När det gäller Ulf Wickbom så tro han sig befinna sig i en annan högre intellektuell och kulturell värld, i denna värld så ägnar man sig inte åt att tänka utan världsbilden är från början klar,ingen och då i synnerhet Thoralf ska komma och försöka rubba på den.För alla i denna krets förväntas att han ska tillhöra det godas gäng ,och i det gänget så visar man sin godhet fast på avstånd och med småslantar i form av några kronor till den i jultid utsände zigenardamen med sitt frusna barn.

2011-11-04 @ 11:44:16
Postat av: Tjadden

Nobelstiftelsen är väl rolig för dem som begapar sig i att frottera sig med kändisar, någon annan förklaring finns väl knappast.Vår Jimmy kan känna sig för god tycker jag att delta i sådana tillställningar som liknar mer en teaterföreställning med alla närvarande som skådespelare.

2011-11-04 @ 11:49:46
Postat av: Petter

Barometern, vid tillfälle kommer jag blöta ner den pappersblaskan till sin bästa form - som pappersmassa.

2011-11-04 @ 11:54:29
Postat av: alf

Ulf Wickbom

Sluta genast med att läsa den här bloggen!

Din mentala hälsa är redan på 0-punkten!

Läs Bamse eller Kalle Anka istället.

Och framför allt; skriv inget mer i offentliga media, risken är stor att folk skrattar ihjäl sig när dom läser dina dumheter!

2011-11-04 @ 12:05:57
Postat av: Karlskronabloggen

@ alfDen gliringen till Bärsärken var riktigt bra!

2011-11-04 @ 12:51:20
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: OT

Precis som vissa fotbollsklubbar så har också Nobelstiftelsen en VD.Med tanke på beslutet att fotbollsklubbar får betala polisens bevakning ur egen ficka så borde även Nobelstiftelsen göra det.För skattemedel skall inte betala privata fester.Tidigare fadäser från Nobelstiftelsens VD - Nobelmuseet censurerar islamkritik: http://erixon.com/blogg/2009/10/nobelmuseet-censurerar-islamkritik/

2011-11-04 @ 13:08:38
Postat av: Hulda

Men visst hade det varit trevligt att se Jimmie sväva ut på dansgolvet med Filippa, medan Fredrik hängt i baren..!

2011-11-04 @ 13:24:16
Postat av: Magentan

Jimmie Åkessons bedömning att Nobelkommitténs mobbningsbeslut bygger på en missuppfattning av SD:s politik är givetvis helt korrekt. Detta är heller inget större bekymmer om det bara gäller en utebliven nobelfest.Ett avsevärt större problem är att SD:s låga väljarsiffror (jämfört med systerpartierna i norden och andra EU-länder) likaledes bygger på missuppfattningar av SD och SD:s politik.Vi vet alla att orsaken till dessa utbredda missuppfattningar hos väljarna är medias och övriga etablissemangets dagliga indoktrinering. Den enda information om SD som tillåts nå ut till offentligheten är falska beskyllningar, förvrängda citat och förtalskampanjer av olika slag, från raffinerat subtila ända ned till den bottenlösa nivå av obildad och vulgär smaklöshet som Ulf Wickboms alster ovan är ett praktexempel på.Inte heller torgmöten är någon framkomlig väg för SD att nå väljarna pga den extrema vänstermobbens skräniga och aggressiva pöbel och deras okunniga följeslagare.Så länge SD:s verkliga politik inte når ut till mer än de ca 10 procent av väljarna som vidgar sina vyer på nätet kan väljarsiffrorna aldrig nå upp till de 15-20 procent som SD:s systerpartier har.I vårt land existerar alltså endast en väg för SD att nå ut till allmänheten och det är via ett par rejäla ögonöppnare per år med sanningsenlig SD-information till hushållen.

2011-11-04 @ 13:46:55
Postat av: Stefan K

En fråga angående det genomuselt dåliga photoshopmontaget. Är det Wickboms egen kropp som ditt huvud sitter på Thoralf?Bryr sig någon om Nobelfesten?

Dock lite märkligt att kommunisten Ohly kan flina sig genom hela kvällen i sällskap med noblessen och överklassen. "Arbeternas företrädare" i stenkastarvänstern borde få frossbrytningar när deras partiledare sitter bland den rika societeten och sörplar champagnedrinkar. Ohly bryr sig säkert inte när han rödmosig stirrar ned i prinsessan Madeleines urringning och staplar runt på dansgolvet med någon eau-de-cologne doftande gammal dam med svåruttalat efternamn.

2011-11-04 @ 14:06:55
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Cavatus

Har twittrat om dina ädla anor, Thoralf:"SD-riksdagsman släkt med Gustav Vasa - inga loppcirkusgener här inte!"

2011-11-04 @ 14:29:11
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: niklas johansson

fortsätt att kämpa Alf! Vi är många som ser "pisseriet" på den vanliga människan från ledar och kultursidor.

2011-11-04 @ 14:31:14
Postat av: Andreas Åsenholm

Tack Nobelstiftelsen för den effektiva reklamen som Sverigedemokraterna fått !SD sparar mycket pengar och får en hel del nya medlemmar tack vare er.

2011-11-04 @ 14:45:01
Postat av: Karlskronabloggen

Utanför ämnet, men fy tusan vad trist det är att läsa om William Petzäll och hans personliga problemhttp://gt.expressen.se/nyheter/1.2612525/har-fors-petzall-in-i-rattssalen-i-bojorHan är ju ett helt lysande politikerämne och kunde ju bli hur bra som helst!Jag har sett en helt otrolig fotbollstalang kasta bort sin talang på ungefär samma sätt.Han var faktiskt på väg att bli värvad till Kalmar FF en gång i tiden. Tragisk historia.

2011-11-04 @ 14:54:25
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Svensson

Vi ska klämma åt PK-mobbarna. Rösta på SD.

2011-11-04 @ 15:50:09
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Ölandslök

Då var tydligen fotbollsnätet nedtaget i Berga. Inte under 20 år har Kalmar kommun satt upp något nät. När SVP sätter upp nät tar det en dag för politikerna att plocka ner det. Är det detta som kallas för näthat?Postat av: Ölandslök

Rykten säger att näten sitter kvar. Antingen ljuger Barometern eller så har de varit och kollat på fel mål eller så har kommunen tagit ner fel nät. Haha, vilken pk-hysteri : ).Källa Realisten.

2011-11-04 @ 16:59:03
Postat av: Chris

Nobelstiftelsen är lika dåligt insatt i de historiska sammanhangen som moderaternas partistyrelse...Omvärlden har förändrats så radikalt, att salig Alfred Nobel, som ju var en mycket klok och företagsam man, ansett att endast SDs politik varit förenlig med hans tankar om en positiv samhällsutveckling och stimulans av intellektuella landvinningar.Beträffande påhoppet på Thoralf Alfsson, bevisas ytterligare en gång tesen om vad som händer när argumenten tryter...Sverige lider dessvärre inte av överskott på intelligenta personer...

2011-11-04 @ 17:09:53
Postat av: Svensson

Vet du att Arbetsförmedlingen fuskar, läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/11/04/arbetsformedlingen-fuskar/

2011-11-04 @ 17:22:56
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lassekolja

Magentan@, Du har så rätt i hela Ditt inlägg.

Nobelstiftelsen har fattat sitt beslut på den falska mediabilden av SD, som är byggd på lögner och fördomar om SD.

Jag tror att Leo Lagerkrantz tog priset i TV4´s Nyhetspanel i morse när han påstod, naturligtvis utan att bli motsagd, att Jimmie Åkesson tycker att enbart svenskar skall kunna erhålla resp. Nobelpris. Jag blev så provocerad att jag ringde till P1 och kom fram som sista inringare i dagens Ring P1. Tyvärr har jag p.g.a. KOL lite svårt att tala och dessutom glömde jag min slutkläm, som skulle vara att "jag är övertygad att Alfred Nobel hade vänt sig i sin grav om han vetat att hans stiftelse blivit så politiskt korrumperad"!

I alla uttalanden OM SD, alltså i de sammanhang där SD inte tillåts deltaga, kan våra motståndare påstå precis vilka lögner och fördomar som helst om SD. Det blir emellertid helt poänglöst och näst intill omöjligt i sammanhang, där SD tillåts medverka.

Postat av: allemand

@Magentan, du uttrycker dig lite annorlunda än vad jag gör och om det får Damerna och Herrarna att förstå så är ingen mer tacksam än jag. Har du hört något överhuvudtaget om dessa satsningar i miljonklassen som skulle göras?Har nog listat ut ett av dina andra alias idag.

2011-11-04 @ 18:22:12
Postat av: Gubben o Gumman

Ölandslök : Den stora bristen i filmen är att man inte kan erbjuda en Lada som alternativ i bilfrågan.

Sedan måste vi nog be någon länka in Lars Ohly när han fickronkar eller när kungen går igång på Carola.

Det är ju i allafall fredag.

2011-11-04 @ 18:43:12
Postat av: Magentan

@Allemand

Jag förstår att du är lika frustrerad som vi andra är över att SD:s opinionssiffror inte rör sig uppåt i rätt hastighet. Jag antar att det är när denna frustration ibland svämmar över som du uttrycker dig på ett sätt som kan missförstås för att vara ett orättvist klander mot Thoralf (som faktiskt verkar jobba häcken av sig).Däremot förstår jag inte vilket mitt "andra alias" skulle vara. Jag kommenterar bara i 2-3 bloggar utöver denna och använder Magentan på samtliga.

(Nu blir jag nyfiken.)

2011-11-04 @ 18:44:46
Postat av: Gubben o Gumman

Ulf Wickbom blev journalistiskt utskåpad av Alice T

Hon skall tydligen sparkas,så fungerar en kulturmarxist End of story.

2011-11-04 @ 18:47:53
Postat av: Gubben o Gumman

Från nyhetsbyrån News from Getingen meddela att "PappanTreo" kommer vid eventuell arbetslöshet att erbjudas jobb som socialdemokraterna ekonomiske talesman (finansministerkandidat)

2011-11-04 @ 18:52:55
Postat av: Anonym

P.S. Vad som är allra mest frustrerande är förstås allt detta ohämmade skitprat om SD som har accelererat långt utanför varje tänkbar gräns till2011-11-04 @ 18:57:14
Postat av: Magentan

Oops, mitt inlägg flög iväg innan jag hann skriva färdigt. Så här skulle det vara:P.S. Vad som är allra mest frustrerande är förstås allt detta ohämmade skitprat om SD som har accelererat långt utanför varje tänkbar gräns till något som liknar anständighet.

2011-11-04 @ 19:00:11
Postat av: allemand

@Magentan, måste vara frustrationen över att inget tycks hända hur mycket skitsnack som än skrivs. Därför försöker man att accelerera skitskrivandet än mer. Detta verkar dock innebära att mätresultaten tenderar att inte förändras heller.Har du hört något om miljonsatsningen?

2011-11-04 @ 19:05:34
Postat av: Calle

Nazister, kommunister och islamister har alla det gemensamt att dom inte tolererar några andra åsikter än sina egna. Vilken av dessa 3 kategorier -ister som den svenska mediakåren tillhör kan man kanske ana sig till. Eller så består dom av en blandning av alla 3.

2011-11-04 @ 19:34:18
Postat av: Calle

Nazister, kommunister och islamister har alla det gemensamt att dom inte tolererar några andra åsikter än sina egna. Vilken av dessa 3 kategorier -ister som den svenska mediakåren tillhör kan man kanske ana sig till. Eller så består dom av en blandning av alla 3.

2011-11-04 @ 19:35:42
Postat av: Gubben o Gumman

Calle : Islamist kan du du hitta både i Östran och Barometern

2011-11-04 @ 19:56:08
Postat av: Gubben o Gumman

"En islamist"

2011-11-04 @ 19:58:19
Postat av: Anonym

Det säger mycket om ett parti som hugger de sina i ryggen.

Petzäll blir kastad framför bussen av partiet likt politiker i Sovjet. Bussigt!

2011-11-04 @ 20:04:40
Postat av: Magentan

@ Allemand

Vilken miljonsatsning?2011-11-04 @ 20:24:02
Postat av: Gubben o Gumman

Sovjetiska soldater hade en tysk kulspruta framför sej och en rysk bakom sej ifall dom retirerade.

Vänligen kryp ned under din antivita sten igen

2011-11-04 @ 20:35:49
Postat av: ´Tony Ingman

Stefan K: Som den hycklare Lars Ohly är trivs han

säkert bland noblessen, för precis som han lotsar att han är emot privata skolor ,men låter sina barn studera på dessa istället för kommunala.

Kommunismensens absolut största tillgång är just hyckleriet, att sen nobelstiftelsen bjuder in denna fjant är i sig en prestation, att denna vidriga ideologi som avlivat flest människor på den

här planeten, det tycks inte bekymra denna fårskock.

2011-11-04 @ 20:38:31
Postat av: Bara en undran

Att jämföra en artikel som inte slickar sd där bak med ett massmord känns lite märkligt. Kan man då jämföra thoralfs hat mot muslimer med hitlers judehat?

Förresten är väl Breivik också mot muslimer så han är ju mer lik Thoralf i sina åsikter?

2011-11-04 @ 20:39:13
Postat av: Anonym

Gubben o gumman

Ah så att offra Petzäll var värt det?

Är det så man behandlar partimedlemmar?

2011-11-04 @ 20:45:38
Postat av: Magentan

Du som inget heter, kan du klargöra vad du avser med dina påståenden om att "SD offrat Petzäll, slängt Petzäll från bussen, huggit Petzäll i ryggen" osv?Enligt vad jag har läst och hört i nyhetsmedierna så var det Petzäll som överraskande lämnade SD och blev "politisk vilde" i riksdagen. Om det hade funnits minsta lilla tvekan om detta och som skulle kunna innebära att SD varit orsak till Petzälls mycket tragiska situation, så hade media ALDRIG missat en sådan chans till ytterligare skitprat om SD.För övrigt skrev Thoralf själv följande väl valda ord i sin blogg den 26 sept när Petzäll hade offentliggjort sitt avhopp från SD:

"William Petzäll bestämmer givetvis själv om han vill sitta kvar eller avgå från riksdagen. Jag hoppas att han tar det beslut som gör att han får en möjlighet att komma tillrätta med sina problem, det är trots allt det viktigaste för William Petzäll."http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/september/politisk-vilde.html

2011-11-04 @ 21:19:58
Postat av: Göran

Alla politiska partier har sina avvikelser.

Desto större parti, desto flera av ovan.

Eftersom att sjupartiet idkar samma typ av korvstoppning oavsett tillhörighet så har de många.

SD är relativt litet och har därför få, dock är påpassligheten från fulmedia och allmänheten större än hos sjupartiet.

Man kan spåra retoriken i detta med fisktrålar.

Sjupartiets avvikelser fiskas med ytterst stora maskor, kvar blir bara de största och fulaste fiskarna, resten simmar vidare på tillväxt.

SD:s fiskas med ytterst små maskor, fångsten gillas av alla som ingenting begriper.

Sjupartiets trål är dessutom godkänd av Romson och miljömärkt med Bävern.

2011-11-04 @ 22:19:46
Postat av: Gubben o Gumman

"Postat av" : Med tanke på all information om Petzäll och hans problematik så får vi dessvärre meddela att dina planer som donator kan du lägga ned.

2011-11-05 @ 06:54:17
Postat av: ´Tony Ingman

BARA EN UNDRAN: Jag tror vare sig Thoralf eller någon annan på den här bloggen hatar Muslimer, men

är emot att denna medeltida farsot skall tvingas på

ett upplyst folk, därav reaktionerna emot Islam och

dess företrädare!

2011-11-05 @ 07:54:10
Postat av: Anonym

Gubben o Gumman

Okey borde fattat att du hann före :)

2011-11-05 @ 08:33:00
Postat av: S.E.K .

Företag i Högsby ,Uppvidinge och Hultsfreds kommuner ska få skattelättnader om dom anställer invandrare ! Återigen är det vi skattebetalare som får stå för en del av vad invandringen kostar , det borde räcka med att vi står för vad anhöriginvandringen kostar , vilket vi ju gör eftersom staten inte betalar för anhöriginvandringen ! Man undrar oftare och oftare vem som tänker och vad dessa tänker med !

Det borde väl vara betydligt enklare att minska på mängden invadrare när vi inte har jobb åt oss själva !" Fjorton utan jobb i lilla Berga i Högsby kommun ,150 får kanske gå på Scania O-hamn , 500 på Volvo , ja listan kan göras lång , ändå pumpar man in nya arbetslösa ! Var är det fel ?

2011-11-05 @ 09:24:30
Postat av: Ludvig

Man blir besviken, att även nobelstiftelsen sitter i sandlådan. Otroligt dåligt.

2011-11-05 @ 09:40:23
Postat av: tk

Vi har nu kartlagt 31 års massinvandringVi kallar det integrationsmisslyckande 1980-2011Alla fakta och argument på sidan, tycks aldrig erkännas med mot och om SDVarför?Det är slut med "mobbandet" dvs kan inte besvara fakta och invandringVill du fråga något om invandring? Vi har fakta och argument!

2011-11-06 @ 08:34:38
URL: http://misslyckande.wordpress.com
Postat av: Jannne

Hjälte är i allmän betydelse en beundransvärd person som utför stordåd, och som på så sätt vinner stor heder och ära. Manneken Pis är enligt en av legenderna en stadshjälte i Bryssel. Ulf Carlsson har uppenbert bitit sig rejält i tungan, då han placerar ditt huvud på en stadshjälte, synonymt med att Du är Kalmars stadshjälte! Lycka till!

2011-11-06 @ 14:42:54
Postat av: Niklas R.

Tror Wickbom fick analogin om cementblandare och sjöar från den ryska revolutionen och hur bolsjevikerna gjorde sig av med vita officerare och andra ur intelligentsian genom att förse dem med tyngder och dränka dem i närmsta vatten.Enda problemet är att han blandat ihop partierna lite (lätt hänt om man inte är försiktig med vinet innan man försöker tänka). Så när han tänker på Vänsterpartiet så tilltalar han Sverigedemokraterna.

Det hela borgar för ett något förvirrat och ologiskt intryck men med tanke på nivån hos hans kollegor så går detta nog obemärkt förbi.

2011-11-06 @ 16:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0