LÖGN, FÖRBANNAD LÖGN OCH STATISTIK OCH FIXARFRASSE

Att Expo ägnar sig åt att producera diverse artiklar med tvivelaktiga uppgifter är ingen nyhet då det hänt ett antal gånger tidigare. Att däremot Dagens Nyheter samarbetar med Expo är mycket förvånande och nu riskerar tidningen att förlora det relativt stora förtroende i mediabranschen som man trots allt har.

Vad är det då som sticker i ögonen i denna artikel som idag publicerades i DN.

För det första måste man veta vilka bloggar och sajter som räknas som högerextrema ingått i undersökningen av Expo och DN . Vid en förfrågan till den journalist som skrivit artikeln på DN fick jag följande svar.

Politiskt inkorrekt
Avpixlat
Nordisk.nu
Nationell I dag
Realisten
Nationellt Motstånd
Nationell.nu
Kampanjen Stoppa pedofilerna
Motpol.nu
Fria tider

Jag ställde sedan en följdfråga hur stor andel av de som besökt någon av dessa sidor som endast besökt Politiskt inkorrekt och Avpixlat. Men fick då inget svar från journalisten och det säger mig precis det jag misstänker. Att dessa två sajter har kanske uppemot 90 procent av besökarna.

Genom att ta med sajterna Politiskt inkorrekt och avpixlat i undersökningen får man ett mycket märkligt resultat.

I artikeln framgår det att 6 procent av de tillfrågade hade besökt någon ”högerextrem” sajt men av dessa var det 63 procent som besökt Politiskt inkorrekt. Gissningsvis har säkert 20-30 procent av de tillfrågade som besökt Avpixlat. Andelen som besökt de nazistiska sajter är troligen mycket låg. Hade Expo utslutet Politiskt inkorrekt och Avpixlat hade med stor säkerhet inte resultatet varit så intressant.

Politiskt inkorrekt och Avpixlat är definitivt inte några högerextrema sajter utan kan endast betraktas som ett uttryck för den ”svenska våren”.


ATT ÄTA KAKAN OCH TRO ATT MAN HAR DEN KVAR

Moderaternas oppositionsråd i Kalmar Malin Pettersson tycks tro att det är möjligt att ingå ett samarbete med socialdemokraterna i en rad frågor och inte minst sin egen lön och samtidigt kunna behålla Allianssamarbetet med Kristdemokraterna och Folkpartiets Inger Hilmansson. Det oheliga samarbetet med socialdemokraterna kan knappast stärka moderaterna i Kalmar. Om sedan Folkpartiet och Kristdemokraterna ändå fortsätter med sitt Allianssamarbete med moderaterna så finns det ju ingen opposition kvar i Kalmar förutom vi Sverigedemokraterna. Väljarna kommer att bli minst sagt vimmelkantiga av 7-klöverns outgrundliga pirutter.

Å andra sidan har jag hört moderater säga de mest hårresande saker om hur Inger Hilmansson borde "tuktas" så de är sannolikt inte missnöjda med att spola samarbetet med Folkpartiet.SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDENS  ORDFÖRANDE KAN BARA RÄKNA TILL SEX

Nu är det inte något sexuellt med detta utan det handlar om hur många våningar ett hus har. Länsstyrelsen har konstaterat att Samhällsbyggnadskontoret beviljat ett byggnadslov för en fastighet med sex våningar trots att den i verkligheten har åtta våningar. Ordförande i samhällsbyggnadsnämnden är Mattias Adolfsson som är ombudsman för socialdemokraterna och kallas för Fixarfrasse av Östrans ledarredaktion i en artikel.

Så här räknar man våningar om man bara kan räkna till sex.

Vindsvåning
6:e våningen
5:e våningen
4:e våningen
3:e våningen
2:a våningen
1:a våningen
Bottenvåningen

Då blir det bara sex våningar enligt ordförande Mattias Adolfson på samhällsbyggnadsnämnden.

Uppenbarligen har Mattias Adolfson tagit med sig sin ”fixarkultur” från socialdemokraterna till samhällsbyggnadsnämnden. Att fixa till ett sexvåningshus till ett åttavåningshus för att på det sättet gå runt en detaljplan var tydligen ett stort misstag av fixarfrasse.

Med den ”fixarkulturen” kan jag tänka mig att Mattias Adolfson inte följt alla lagar och regler när det gäller Gota Medias planer på ett mediehus. Här gäller det att läsa alla dokument väldigt noggrant!

SD-KVINNOR PÅ FRAMMARSCH!


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Jamen är det inte räkna till sex som AW Svenssson räknar som förspel?

2011-12-01 @ 00:11:11
Postat av: OT

Apropå "SVT Debatt - Socialdemokraterna är ett dödsdömt parti": http://www.youtube.com/watch?v=LX-A1t5szMYSvaret på frågan om vad man kan göra för att rädda sossarna är följande - samarbeta med SD medans tid finns!

2011-12-01 @ 00:57:06
Postat av: Tjadden

OTEtt förbaskat bra förslag, mycket talar för att sossarna har hamnat i utförsbacken då även invandrarna hoppar av och främst lägger sin röst på Moderaterna och Mp jämte vår journalistkår.

2011-12-01 @ 01:24:33
Postat av: Anonym

Jag håller med dig helt Thoralf! Varken Avpixlat eller Politiskt Inkorrekt är några högerextrema sajter, lika lite som Sverigedemokraterna!Utanför ämnet men har sett denna underbara satiriska karikatyr av Håkan Juholt? Helt suvärt tecknat och skrivet och han passar nog bättre för det jobbet än som partiledare!http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=6944

2011-12-01 @ 06:34:09
Postat av: Robin Shadowes

Cherin Awad skickar en julhälsning till SD 0ch Fp på Twitter.Cherin Awad

Adventhälsning till Sverigedemokraterna (och folkpartiet) http://t.co/V2YgJFCX

Svarten: Adventshälsning till SverigedemokraternaShow moreHon fick en julhälsning i retur av mig.Robin Shadowes

@Cherin_awad Så får du en julhälsning tillbaka från oss mohareber.http://3.bp.blogspot.com/-Tn9HVeYUqOU/TqYosewTGZI/AAAAAAAAE2U/_DRRqNgui...Får väl se senare idag om hon har blockerat mig eller inte. Hehehe...

2011-12-01 @ 06:40:04
Postat av: Robin Shadowes

Det blev visst nåt fel på sista länken. Hoppas denna funkar bättre. :)http://3.bp.blogspot.com/-Tn9HVeYUqOU/TqYosewTGZI/AAAAAAAAE2U/_DRRqNguiuo/s640/merry+xmas+arselifters.jpg

2011-12-01 @ 06:42:02
Postat av: SDare

Vilken härlig film som värmde ända in hjärtat. Hur f-n kan en politiker (tänkte först skriva man, men det vore rent ljug)som Fredrik Reinfeldt tillåtas att förstöra vårt fina Sverige? Det måste finnas massor utav Moderater som läser Thoralfs blogg och förstår vilken dåre de har till partiledare. Tänk om nu Moderatläsare! Sen är väldigt för sent.

2011-12-01 @ 06:52:13
Postat av: Hulda

Det finns ett väldigt bra sätt att få ett inlägg på SR,s debattsidor cencurerat. Nämn bara namnet på någon av bloggarna Thoralf nämner. 100%-ig garanti för ett borttaget inlägg utlovas....

2011-12-01 @ 07:11:40
Postat av: Sven Dacke

Artikel i Mediavärlden."Varför samarbetar ni med Expo, Björn Wiman (Dagens Nyheter)?"Tydligen inte bara SD medlemmar som funderar på detta.

Postat av: Info

EXPO OCH RADIO STOCKHOLM: RIKSDAGSLEDAMOT SKA TALA FÖR NAZISTER!Vem det rör sig om, tyckte man sig kunna förstå – en blodtörstig nazist från nazistpartiet Sverigedemokraterna, naturligtvis:”RIKSDAGSLEDAMOT TALAR FÖR NAZISTER

Nyheter P4 Radio Stockholm 2011-12-01En riksdagsledmot ska tala på den demonstration som arrangeras av nazister i Stockholm om knappt två veckor.Arrangörerna vill på grund av säkerhetsskäl inte berätta vem riksdagsledamoten är och vill inte säga vilket parti ledamoten representerar. Det skriver tidningen EXPO.Demonstrationen i Stockholm den 10 december är en fortsättning på den numera inställda ökända Salemmarschen.”Hur som helst, så samlar sig Expos och den svenska journalistkårens stormtrupper, AFA, Rättvisepartiet Socialisterna, Ung vänster, SSU, Ungdom mot rasism osv. sedan länge till en väldig, ”fredlig” motdemonstration, som ska gå av stapeln samma dag kl. 12.00 i Kungsträdgården:http://www.arbetarmakt.com/2011/11/protestera-mot-nazistmarschen-10-december/http://www.arbetarmakt.com/start/wp-content/uploads/2011/11/Flygblad-10-dec-20111.pdf

2011-12-01 @ 08:13:57
Postat av: Folkvett

Är en sajt "högerextrem" bara för att den bemödar sig att uttala saker etablissemangsmedia censurerar?

2011-12-01 @ 08:56:20
URL: http://folkvett.wordpress.com/
Postat av: Sven Dacke

GOTA media ( Barometern, Östran , BLT med mera testar att ta betalt för visst innehåll i tidningarna BLT och Sydöstran.Väldigt vilken tilltro dom har att någon vill betala för något av innehållet i sina tidningar.Artikel i mediavärlden.

"I maj slog BLT och Sydöstran samman sina sajter.De införde då en spärr för visst material som bara är tillgängligt för prenumeranter av tidningen, antingen i pappersformat eller av den digitala varianten. Annars kostar det 15 kronor för ett dygn eller 127 kronor för en månad.Starten gick inte smärtfritt. Det var en hel del problem med bland annat inloggningen för användarna. Något som både berodde på handhavandefel och tekniska bekymmer enligt Peter Sigfridsson, ansvarig för digitala medier inom Gota Media.I första hand har satsningen gjorts för att ge befintliga prenumeranter ett mervärde. Antalet icke-prenumeranter som betalat är enligt Peter Sigfridsson ”inte så många”."Hur länge kan nuvarande Presstöd fortsätta med denna maktkoncentration inom mediabranchen kan man förstås undra som skattebetalare.Postat av: Sven Dacke

Ny "Vågmästare" är Miljöpartiet har Newsmills Delphipanel bestående av 30 mycket kvalificerade personer ur Newsmills nätverk bestämt.Postat av: Karlskronabloggen

Ja, Blekinge Läns Tidning har ju "testat" detta ett tag och jag förstår inte varför de fortsätter tramset. Har skrivit om det flera gånger i Karlskronabloggen, men deras chefredaktör vidhåller och tror på att hon kan få betalt för dessa censurerade nyheter. Det är i stort sett ingen artikel som inte är "plus-material" och som de vill ha betalt för. Jag har i och för sig två inloggningar från prenumeranter jag skulle kunna använda, men jag vill inte stödja sånt trams.Sen kan man se på kommentarerna där det tidigare ibland kunde vara 30-40 kommentarer, men nu är det i princip noll på alla artiklar.Trams, trams och åter trams som en känd socialdemokrat en gång sa.

2011-12-01 @ 09:57:26
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: AWSvensson

Hur man räknar våningar har säkert Mattias Adolfsson inspirerats av efter ett besök i Danmark. Där är första våningen andra våningen ,första våningen kallas stuen.

Förstår du detta GoG eller drömmer du dig tillbaka till Istedgade,med pierna och en Hof. Kallar man sedan vinden för loftet så har man sex våningar.

En grundkurs i hur man illusionerar invånare,något som tjänstemän som agerar springpojkar till den styrande hövdingen är duktiga på.

Alla undersökningar där EXPO är inblandade är manipulerade , det är själva undersökningens grundprincip eftersom man har ett syfte med undersökningen så får inte lögnen vara ett hinder.

2011-12-01 @ 10:23:16
Postat av: Srora Småland

Bra förklaring AWSvensson ! Mvh .

2011-12-01 @ 10:34:51
Postat av: Karlskronabloggen

@ AWSvenssonHär i Beijing i Kina är det precis tvärtom för här hoppar man ofta över våningarna 4, 14 och 24 eftersom siffran fyra är ett olyckstal som betyder ungefär samma sak som "död" på mandarin så många människor vill inte på på våningar med dessa nummer!Så en skyskrapa med t ex 28 våningar har egentligen bara 25 våningar!

2011-12-01 @ 11:05:33
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Sven Dacke

Undersökning kommer till sensationellt resultat, se sista raderna"30 procent av svenska föräldrar uppger att de knuffar eller ruskar sina barn. Det framgår av en studie gjord av Stiftelsen allmänna barnhuset.

År 2.000 var motsvarande siffra tolv procent.

Det är i första hand kvinnor som utsätter barnen för hårdhänt behandling som ofta drabbar barn i åldern två till sju årMän och kvinnor som är födda utomlands och föräldrar som har lägre utbildning är mer positiva till kroppslig bestraffning än genomsnittet.PS. Är det större stress eller större andel utlandsfödda av befolkningen som ger skillnaden mot tidigare undersökningar ????Postat av: Sven Dacke

Holländare som flyttar till Sverige får inget personnummer, för dom kommer hit för egna pengar och försöker etablera versamhet.Se den bisarra historien på SVT play. Kanske dom skulle slängt slängt alla papper , gått på solarium och låtsas vara somaliska flyktingar

Postat av: Ronny

Och så går Swedbank ut och reklamerar , för sitt ställningstagande, att anställa s.k. invandrade akademiker/ekonomer. I artikeln talar sig Swedbanks kontorschef sig varm för detta ,och visar stolt upp sig med en, troligen arabiska, som man kan undra vad och för vem hon har flytt?? I Sverige finns det över 50 000 akademiker som INTE jobbar med det dom har utbildning för, med va fan, mångfalden går före. Hur många arbetslösa ekonomer tror NI går arbetslösa i Sverige??

2011-12-01 @ 12:36:06
Postat av: adjkfas

Jag läser Avpixlat dagligen (och tidigare PI), eftersom det är en utmärkt kunskapsbank i frågor som berör invandringspolitik och yttrandefrihet. Jag läser inte kommentarerna och oftast inte de s k insändarna. Jag håller inte med om allt Avpixlat skriver och jag önskar att man inte länkade till sidan som hänger ut dömda pedofiler (ett straff utdömt av rättsväsendet räcker).Är jag därmed "högerextrem"?Så som högerextrem räknas i dag alla som vill:- kunna gå ut utan att oprovocerat bli misshandlade

- kunna gå ut utan att bli våldtagna

- kunna gå ut utan att bli rånade

- att Sverige ska fortsätta att vara en välfärdsstat

- att Sverige ska fortsätta ha en god ekonomiMed andra ord är vi som definieras som högerextrema antagligen i majoritet.Mot bakgrund av DN:s samarbete med Expo har jag i dag ringt till DN:s prenumerationstjänst och sagt upp min prenumeration och vill härmed uppmana alla andra att göra det också.I och med att man låter Expo-anställda skriva under artiklar tillsammans med DN:s egna artiklar har tidningen totalt desavouerat sig själv.

2011-12-01 @ 13:42:09
Postat av: adjkfas

KORRIGERING"I och med att man låter Expo-anställda skriva under artiklar tillsammans med DN:s egna artiklar har tidningen totalt desavouerat sig själv."Ska vara:"I och med att man låter Expo-anställda skriva under artiklar tillsammans med DN:s egna journalister har tidningen totalt desavouerat sig själv."

2011-12-01 @ 13:53:10
Postat av: Kalle

Evert från Nyköping har fått bägge fötternas amputerade på grund av sjukdom. Evert och hans fru ansökte om en permobil. Nu har de fått ett blankt NEJ på sin ansökan av Södermanlans landsting om permobil för Evert som saknar fötter.Detta är en verkligehetshistoria om det dagliga livet för svenskar i sitt hemland sverige. Tråkigt och samtidigt skrämmande om den attityd till pursvenskar som politiker och tjänstemän har i det offentliga sverige.De håller samma skrämmande attityd som skandalbolaget Carrema. De borde sparkas omgående.Invandrare går det bra att krama och skänka vår intjänade välfärd till men ta hand om vanliga enkla pursvenskar går bara inte för dessa tjockskalliga landsting.Postat av: alf

@Kalle

Jag håller helt med dig. Man kunde väl åtminstone lånat ut en permobil tills benen hunnit växa ut igen.

Hur lång tid det tar, har dom säkert uppgifter om i någon pärm.

2011-12-01 @ 14:51:14
Postat av: sophia

Låten kunde varit bra i ett annat arrangemang, nu tror man att man har hamnat på ett väckelsemöte hos några frireligiösa!Ursäkta SD-kvinnor men detta fick mig att le av fel anledning.Och rör inte vid abortfrågan, där ryker många SD-röster. Finns betydligt angelägnare frågor att lyfta inför ett kommande val.

2011-12-01 @ 15:10:09
Postat av: Skeåning

sophia,Hallelujah! =)Jag tror det viktigaste runt abortfrågan är att man för fram det på ett sätt som inte misstolkas. Många tycks ju tro att SD vill förbjuda aborter. Det handlar ju bara om att komma ner på en nivå likvärdig med t ex Danmark och Norge. Och det är väl inga hemska kvinnofientliga länder?

2011-12-01 @ 15:47:01
Postat av: sophia

Skeåning

Finns en stor tråd om detta på Avpixlat. Många vettiga synpunkter både för och emot.SD ska hålla sig ifrån att påverkas av de tokkristna krafter som är väldigt högljudda och aggressiva i USA.Det finns andra kvinnofrågor som är angelägnare att föra fram, för detta är en kvinnofråga och en kvinnas rätt att bestämma över sin egen kropp.Med dessa tankegångar börjar det likna en annan kvinnofientlig religion som jag inte tror SD vill jämföras med!

Och som SD-väljare gör det mig tveksam...

2011-12-01 @ 16:16:24
Postat av: allemand

@Skeåning, jag håller med Sophia, rör inte abortfrågan, låt den falla bort i glömskan. Det finns mycket annat viktigt för kvinnoförbundet att slåss om.

2011-12-01 @ 16:17:22
Postat av: Stora Småland

Jajamen , det är synd om oss "pojkar" nu i stundande juletid ,vi måste ha staken i fönstret och kulorna i granen !!

2011-12-01 @ 16:29:04
Postat av: Nalli

Tänk vad fel Expo kan har som tror att det bara är ungdomar som läser bl.a. avpixlat.Vi är många pensioner här som läser avpixlat och Thoralf Alfsson blogg.

Pga. att det inte går att lita på den vanliga medierna längre.

De flesta av oss här har röstat på sossarna, jag röstade på Folkpartiet utom förra valet.

Då blev det SD.

2011-12-01 @ 16:31:45
Postat av: SLind

1/12-2008 skrev du: Sveriges Kommuner och Landsting gjorde för några år sedan en utredning som visade att statens bidrag för flyktingmottagningen bara täckta ca 22 procent av kommunernas kostnader (Dagens Nyheter). Har du möjligtvis en skärmdump eller sparat artikeln på något vis? Skulle vara tacksam om du kunde maila den. Vänligen en annan Sverigedemokrat

2011-12-01 @ 16:36:51
Postat av: Skånepåg

@ SLindKanske detta är vad du avser enligt bifogade länk?

Postat av: Thoralf Alfsson

SLindSe länken nedan! Det kanske är dags att lyfta upp denna artikel igen.

Postat av: Svensson

Det finns starka kopplingar varför Moderaterna vill att privata vårdbolag ska bedriva sjukvård i Sverige, läs mer här

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/12/01/det-finns-tata-kopplingar-mellan-moderaterna-och-vardbolagen/

2011-12-01 @ 17:03:17
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Skånepåg,kollade på den länk,blev påmind om denne Martin Isaksson som var flitig med kommentarer,minns en där han på ett mustigt sätt beskrev några zigenare som blivit ingifta i släkten. Han försvann tydligen eller gick upp annat namn.

2011-12-01 @ 17:03:56
Postat av: Tjadden

Lyssna på den här videon även fast den är lång, så får du reda på vilka mörkerkrafter det är som styr den nya världsordningen och förstår dessutom vad som har drabbat Sverige!http://www.youtube.com/watch?v=3xQIccUj3OQ

2011-12-01 @ 17:24:51
Postat av: Info

ÅRETS FOLKBILDARE UTBILDAR HALMSTADSBORNAMåndagen den 5/12 föreläser förre ordföranden för Ung Vänster i Halland, numera utbildningschefen hos EXPO, Alexander Bengtsson, i Halmstad om Sverigedemokraterna och andra ”populister”:http://upcoming.yahoo.com/event/8581144/N/Halmstad/quotFrn-skattemissnje-till-frmlingsfientlighetquot/HalmstadFöreläsningsarvodet för två timmars snack brukar uppges vara 10.500 + moms + reseersättning.Alexander Bengtsson är också fast bloggare och krönikör i den underliga nättidningen Nyheter24. I en krönika nyligen upplyste han:”ALEX BENGTSSON: NAZISTERNA FINNS INOM SD OAVSETT VAD ÅKESSON TYCKERKRÖNIKA. Nyheter24:s Alex Bengtsson om varför Sverigedemokraterna alltid kommer att ha nazister i sina led. - Den svenska vit makt-rörelsen har varit beroende av Sverigedemokraterna sedan 1990-talet.”- - - - - - - - - - - - - - - -”Han kan även titulera sig som författare och har skrivit boken Sverigedemokraterna har fel som även gavs ut av Expo år 2008. – Förutom Expo har han bland annat skrivit för Hallands Posten, Röd Press och Tidningen Broderskap. – Hösten 2011 släpper Bengtsson en ny bok och driver dessutom en antirasistisk projektledarutbildning på Vindelns folkhögskola.Alex Bengtsson utsågs också till Årets folkbildare 2011 av Studieförbundet Vuxenskolan.”Men också andra EXPOiter turnerar land och rike runt och folkbildar mot rasistiska och allmänt farliga, etniska svenskar:http://www.lararnasnyheter.se/yrke/2011/04/12/pa-sverigeturne-mot-rasismen

2011-12-01 @ 17:45:41
Postat av: Tony Ingman

Vem orkar höra på en pladdertask från Expo, och

dessutom betala för det, det är komik på hög nivå

när någon kommunist på Expo beskyller andra för

populism, det mest populistiska som går att uppbringa finner man bland rödingarna.

2011-12-01 @ 18:40:06
Postat av: Tony Ingman

Årets julkalender heter visst "Tjyvarnas Jul",

är det måntro egenberikarna inom vissa partier

man har haft i åtanke när man skapade serien?

2011-12-01 @ 18:43:35
Postat av: Hulda

Annie Lööf,hur kan hon, hur orkar hon, hur tänker hon???? Samma mantra hela tiden. Mängder med invandrare ska hit bums, och alla SKA ha jobb.

Som en gammal hederlig skivspelare som har ett hack i skivan........

Det går utför med Centern.

2011-12-01 @ 21:22:51
Postat av: Ferdinand Mjuk

OT,-Annie Lööf contra Jimmie i kvällens Aktuellt aktualiserar fortsatt, den gamla frågan…?

Hur kan Sverige och Europa dränera MENA på det bästa humankapital som dessa länder så väl behöver?

-Vilken fruktansvärd cynism!

2011-12-01 @ 21:38:13
Postat av: Gubben o Gumman

Tanken somn slår en när man tittat på Annie och Jimmie är valrörelsen med debatter i media.Dessa stackar sjuklöverpolitiker har inget att sätta emot alls,förmodligen kommer flera svenskar att ilskna till,arbetskraftsinvandring har ersatt med socialbidragsinvandring med Somalier i spetsen.SD hade 11% i Borlänge man har minst 15 % 2014

2018 börjar det hända saker i tex Borlänge kommun."Gränsen är nådd för länge sedan" något som säkert 70% av alla svenskar kan ställa sej bakom.

Klockrent budskap rakt ut i rutan.Det blir rena krutdurkarna när bidragssnablarna börjar komma upp i 20% och gå loss med sin ADHD kriminalitet.En så ung politiker som Annie Lööf kommer att få ett rent helvete större delen av sitt liv.

Sannolikt kommer hon inte att pensionera sej i Sverige,fast det har hon valt själv.

Listan med bristyrken var kommisk i samband med vilka raketforskare som anländer.Jimmie var härligt taggad mera sånt Åkesson.

I valrörelsen kan ett par rejäla utskällningar sitta bra så vaknar Svenne Banan till lite.

Svensson behöver till javlar anamma att identifiera sej med och sitt land.Vi väntar bara på att SD skall ta död på det ständigt återkommande 600000 som går till jobbet.

"Det är inte dom vi talar om det är dom 600000 som inte går till jobbet"

Slå ihjäl det där snömoset snarast.Hade du gjort det Jimmie hade du fått 5 poäng av Gubben o Gumman

2011-12-01 @ 21:46:25
Postat av: AWSvensson

De största invandrargrupperna i Värnamo kommun kommer från Kroatien, Slovenien, Bosnien, Hercegovina, Makedonien, Serbien och Montenegro, Finland, Tyskland, Danmark, Norge, Polen, Vietnam, Thailand, Kroatien och Nederländerna.

Saknar du några GoG,ledtråd kameluppfödning verkar inte vara en hit i Värnamo.Detta apropå Lööfs föredöme .

2011-12-01 @ 21:51:42
Postat av: Hulda

Kan någon ta fram siffror på hur många vuxna "nybyggare" som INTE jobbar fulltid? Som är arbetslös, går på SFI, sitter inne, osv, osv.

Frågan är också hur många som kan frigöras till annat arbete om massinvandringen avstannar? SFI-lärare, omsorgspersonal för "ensamkomande" unga vuxna, fängelse och häktespersonal, poliser, tullare, osv, osv...

Men man kan undra om talmaskinen Lööf lyssnar....

2011-12-01 @ 22:14:45
Postat av: Thorbalt

Enligt säkra källor kommer artiklarna i DN att följas upp men denna gång avslöjar man vilka bloggar och sajter som sprider islamistisk propaganda...

Nä, jag skojade bara.

2011-12-01 @ 22:15:26
Postat av: Inge Sandén

Ang kvällens debatt Annie Lööf-Jimmie Åkersson.

När Jimmie Åkersson får tala till punkt som i kväll,stömmar det röster till SD som en vårflod.

Detta var bara början på vad som komma skall.

För det andra är det fel,att Sverige skall dränera u-länderna på det som dom själva behöver bättre än oss d.v.s de utbildade inom sjukvården.

Följden av det blir då att SIDA måste öka bidragen till de u-länder som Annie Lööf stjäler utbildade läkare och tandläkare,som hon verkade så stolt över,att hon kan berededa denna arbetskraft arbete.

Endast Sverigedemokraterna med Jimmie Åkersson som dess ledare kan rädda Sverige från fullständigt kaos.

2011-12-01 @ 22:17:44
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Gotlänningar såklart

2011-12-01 @ 22:37:33
Postat av: Robin Shadowes

En liten fördel är att ni trots allt får vara med i tv då och då och t o m försvara er. Jag minns själv hur det var innan valet och hur diskriminerade SD var då. Givetvis kan det bli mycket bättre men ingen vill väl ha tillbaka hur det var för ett år sedan. Nästa punkt att jobba på är att få tala till punkt utan att bli avbrutna hela tiden.

2011-12-02 @ 03:03:37
Postat av: SLind

Skånepåg:

Tack, det var just den artikeln jag menade men länken till DN artikeln fungerar inte längre så det är den jag är ute efter.

2011-12-02 @ 08:29:45
Postat av: Skeåning

Jag har inte sett ett pip om debatten i övrig media. Ska man tolka det som att Jimmie Åkesson vann debatten?Sophia, allemand,Kort främst två saker. Det uppenbart groteska i att ett sådant pass utvecklat foster, som det ändå är efter tolv veckor, slurpas upp i en dammsugare. Men lika mycket att det väldokumenterat innebär en ökad risk för kvinnan. Är detta nödvändigt, när man kan sänka tiden till tolv veckor, något som är standard i t ex Danmark och Norge, och fungerar alldeles utmärkt? Det är också något som de flesta Europeiska länder förespråkar. Detta är ljusår ifrån de sektliknande rösterna i USA, samt en viss annan religion som vilar på helt andra grunder.

2011-12-02 @ 12:55:44
Postat av: Erik

"Svenska våren"! Mycket träffande uttryck.

2011-12-03 @ 20:08:51
Postat av: Haha

Videon speglar rätt bra SDs verklighet, kvinnorna är ju för fan WT till max. Hahaha

2011-12-04 @ 18:24:49
Postat av: Blinda Thoralf, ncncnc

"Jag ställde sedan en följdfråga hur stor andel av de som besökt någon av dessa sidor som endast besökt Politiskt inkorrekt och Avpixlat."Väldigt många läser dom, precis som vilken sida som helst. Men dom flesta av läsarna läser med tanken "vilka sorgliga människor det finns som sitter och skriver sånt här på sin fritid"Samma sak gäller kommentarerna... man läser dom för underhållningen. Bara idioter som verkligen läser sånt med tredje ögat stängt och lägger en kommentar.

2011-12-04 @ 18:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0