BAROMETERN SPARKAR KRÖNIKÖR

Så har då Barometern ännu en gång visat att den politiska korrektheten är den allena rådande sanningen på tidningsredaktionen och ett villkor för att få jobba för tidningen. Några andra uppfattningar tolereras inte av de ansvariga på tidningen. Som anställd eller arvoderad av tidningen får du inte ens uttrycka icke politiska uppfattningar på din blogg eller likande. Då åker du ut från tidningen med huvudet före.

Detta har nämligen hänt Ingrid Carlqvist. Den 12 oktober presenterade tidningen henne som ny krönikör.
Läs blogginlägg.

Hennes första krönika tog upp pappornas svåra situation vid skilsmässor. Ett ämne som knappast kan ha fått ledningen på Barometern att gå i taket.

Det som däremot troligen fick dem att skaka ända in i märgen var det blogginlägg som Ingrid Carlqvist skrev den 17 oktober på sin egen blogg ”Gud bevare oss för antirasister” efter att hon bevittnat den motdemonstration i Malmö som krävde en insats på ca 700 poliser. Jag länkade till hennes blogginlägg då jag tyckte att det var så bra skrivit. Nu känner jag mig nästan skyldig till att jag troligen satt Barometern på spåren genom mitt blogginlägg. Hennes blogginlägg är allt annat än politiskt korrekt enligt Barometern.

”Runt omkring dem, bakom kravallstaketen står människor och skriker: ”Inga rasister på våra gator! Inga rasister i våran riksdag!” Hatet i deras röster och ögon, skrämmer mig. Vad är det för pöbelfasoner? Vad hade hänt om inte poliserna skyddat de demonstrerande ungdomarna? Antagligen hade ”antirasisterna” kastat sig över dem och slitit dem i stycken, som de blodtörstiga bestar de såg ut att vara. ”

”Själv är jag djupt bekymrad över tillståndet i Sverige. Det är hög tid för ett demokratiskt  kunskapslyft för svenska folket. Den som tror att demokrati betyder att partier vars åsikter JAG inte gillar inte ska få sitta i riksdagen eller demonstrera eller hålla torgmöten, borde tvingas tillbaka till skolbänken.”

Nu har Barometern med Gunilla Sax och redaktionschefen Anders Enström gett henne sparken. De fega uslingarna skickade bara ett mail till Ingrid Carlqvist där de meddelade att samarbetet avbröts omedelbart. Som plåster på såren skulle hon få fakturera en extra krönika till tidningen.

Läs Ingrid Carlqvists egen kommentar till att hon fått sparken.

Barometern har än en gång visat upp det politiskt korrekta fula trynet! Det är skrämmande att se och höra hur Barometern genom sitt agerande förhindrar ej politiskt korrekta åsikter.

När jag sedan hör föreningsmänniskor berätta om hur Barometern låter föreningar få annonsera grattis eller till starkt reducerat pris har man mutat ännu en kategori människor till tystnad. Ingen av dessa i många fall inflytelse rika människor vill riskera att man får betala fullpris för sina annonser.

De lokala politikerna har redan Barometern lyckats fånga i sitt grepp. Ingen vågar kritisera den politiskt korrekta ledningen på tidningen då de riskerar att komma i onåd hos journalisterna som bevakar lokalpolitiken. Den totala avsaknaden av kritik från politiker när det gäller Gota Medias planer på ett nytt mediahus är ett synnerligen slående bevis på den makt som tidningen besitter.

Att sedan Gota Media lägger under sig den ena tidningen efter den andra tidningen är mycket oroande för yttrandefriheten och demokratin. Inga andra uppfattningar än de politiskt korrekta kommer tillåtas inom det lokala monopol på media som Gota Media nu har uppnått.

Det finns nog bara ett sätt att påverka tidningen och det är att vägra köpa tidningen och deras produkter.


Kommentarer
Postat av: Johanna

"Vakna soffliggare i Sverige. Har ni enga tanke vad sem som kommer att hända Sverige i framtiden?.Ursäkta mig,

jag tycker att hela Norden är i fara. t.D. Sharialagar.Finns nogun svensk kona sem vill låta stena sig tills död. Det är nogonting som inte stemmir hos politikusna. Ja...ja.. om svenskana är nöjda, OK,

då är alla nöjda i Sverige. Svo fremi att inget nordisk land anvender ordid "getto" Det är inte använt i mitt land.. Svenskar ha mycket att lära sig.Försök att vakna, dom som värmer soffa eller nåt annat.vakna....vakna....vakna....nuna, eller hälst i går.Sverige är i kris....mycket stor kris......

2011-11-12 @ 02:28:43
Postat av: Gubben o Gumman

Förrutom att Ingrid är en sådan förståndig kvinna som AW Svensson gärna skulle bjuda på en fika,så är uppgifterna om fejkade löneskillnader något att snabborra vidare i.

Stämmer uppgifterna skall det ju tryckas upp i fejset på nästa politker som yrar om detta.

En jättelögn som isåfall tvättas in i svenska hjärnor bland flera.

Fast man kan ju ta en i taget varför stressa som Skånepåg skulle ha sagt.Sannolikt skulle waffen ss blivit imponerade av Barometern/Gota Medias sätt att hålla medarbetare och kunder i ett strypgrepp.

Frågan är vem som står i slutänden samt syfte?Barometern är ett klockrent exempel på den schizofrena mediamosaiken som är en del av en större mosaik i Sverige.En sak är säker 93% av svenskarna är mycket rädda.

Därför har dom andra 7% en stor viktig uppgift.Rent spel och svett byggde Sverige - Lögner och socialism förstörde Sverige.

Skall vi accepterar det?

2011-11-12 @ 02:45:40
Postat av: Anonym

Jag länkade också till den absolut lysande artikeln av Ingrid Carlqvist och det är skrämmande att se hur hon behandlas av Barometern.Jag bor mest i Kina och att det är censur här är ju alla människor helt medvetna om, men i Sverige verkar ju fortfarande mer än 90 procent av människorna inte ha en susning om den helt extrema mediacensur som råder.

2011-11-12 @ 05:30:50
Postat av: Ludvig

Funnes ingen annan tidning i regionen än Barometern,skulle jag inte ha någon tidning. Denna ståndpunkt har jag sedan många år tillbaka.

2011-11-12 @ 07:15:10
Postat av: Hulda

Undrar vad som gör dessa "motdemonstranter" och "antirasister" så heliga och okränkbara? Inte ett hårstrå får röras på deras huvuden. Inte en enda kritisk artikel får publiceras.Vilka krafter står bakom och skyddar dem?

2011-11-12 @ 07:16:53
Postat av: Sven Dacke

Ta bort allt presstöd omedlebart.

Skattepengar skall inte gå till den typen av verksamhet lika lite som hur risskapitakbolag stjäl meborgarnas pengar, uppbackade av AlliansenBorde komma upp i Riksdagen.Läs hela artikel från DN som beskriver hur Sverige "mjölkas" på skattepengar.

Följ länkenEtt litet smakprov

Borgerliga förstatidningar har i samtliga fall tagit kontrollen över socialdemokratiska andratidningar. Detta har skapat en struktur som närmast kan liknas vid lokala annonsmonopol i Visby, Norrköping, Umeå, Eskils-tuna, Örebro, Sundsvall och Gävle. Det färskaste exemplet kommer från Karlskrona, där Gota Media, som äger förstatidningen Blekinge Läns Tidning, tillsammans med en partner i december tog över kontrollen av den socialdemokratiska andratidningen Sydöstran.Tydligt är att ekonomiska orsaker har varit mest drivande bakom fusionerna; den säljande arbetarrörelsen har hittills fått behålla rätten att utse politisk chefredaktör. Fusioner av denna typ medför tydliga ekonomiska skalfördelar, eftersom det gemensamma företaget vid sidan av redaktionerna kan slå samman samtliga övriga verksamhetsgrenar - som tryckeri, annonsförsäljning och kundtjänst. Det paradoxala är att de socialdemokratiska tidningarna fortsätter att få presstöd, i form av allmänt driftstöd, trots de påtagliga rationaliseringsvinster som tidningskoncernerna gör.

Postat av: Sven Dacke

Den del av prestödet som kallas Driftstöd och är näara en halv miljard för 2011.I Kalmar får Östran 12,5 MILJONER

Ölandsbladet 2,2 miljonerHela listan på länken

Sedan finns andra formar av stöd

http://sv.wikipedia.org/wiki/Presst%C3%B6dSom egen företagare undrar jag varför vissa företag skall få skttepengar, om jag inte kan sälja en vara med förtjänst får jag inget.

Postat av: SDare

Fattar fortfarande inte varför det finns någon som överhuvudtaget köper tidningen Barometern. Fullständigt sur och omöjlig att ens använda i öppna spisen.

Tänkte på ett gammalt ordspråk:

Kasta inte sten i glashus.

Men det går faktiskt lika illa från utsidan.

2011-11-12 @ 07:47:21
Postat av: Info

BAROMETERN OCH ZLATANNej, Ingrid Carlqvist är ingen favorit i journalistkåren. Desto större sådan är däremot Svenske Zlatan, just aktuell både genom ny guldboll och landskamp mot Danmark. Barometern hyllar 2011-11-07:”Lika säkert som ett amen i kyrkan: Svensk fotboll har en herre. Zlatan Ibrahimovic. Vinnare av guldbollen igen – för femte året i följd.”Utan Zlatan kan Sverige aldrig vinna en enda landskamp. Dessvärre är sportvärldens Zlatan-dyrkan inte besvarad. Zlatan hatar nämligen det svenska landslaget:http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/fotboll/article13912265.abSe filmen två gånger (eller fler).2011-11-12 @ 08:56:39
Postat av: Karlskronabloggen

Utanför ämnet, men jag kan tipsa om en rolig ledare i Expressen om Håkan Juholt, där Expressen gjort ett roligt dygnsprogram i den nya "Kanal Juholt" där han kan betämma allting själv.http://www.expressen.se/ledare/1.2619936/kanal-juholt

2011-11-12 @ 09:39:53
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Robin Shadowes

Erbjud Ingrid C och Alice T att skriva krönikor i SD-Kuriren. Om dom får löfte att inte bli censurerade så kanske dom nappar. Det vore en spark på Barometern och övriga PK-mediers pungkulor.

2011-11-12 @ 09:54:43
Postat av: allemand

@Robin Shadowes, så länge den bara når de närmast sörjande så skulle det förvåna mig om de är intresserade.

2011-11-12 @ 10:07:48
Postat av: JanneB

Är det inte dags för lite "civil olydnad"? Vänstern älskar ju sånt..

Kanske några (hemgjorda) skyltar vid stadens större infarter med texten" Välkommen till Kalmar - där politisk korrekthet är ett måste" ?

2011-11-12 @ 10:27:49
Postat av: Tony Ingman

Det finns ett språk som dessa slasktidningar förstår,och det är när dom förlorar prenumeranter.

Sade själv upp min dagstidning för över ett år sedan, får idag erbjudanden från denna tidning minst en gång i månaden, men förklarar varje gång dom ringer att när dom slutar att köra med fejkade

och tillrättalagda nyheter så kan dom höra av sig.

Bad en av dessa gånger att få tala med en nyhetschef, och fick verkligen så också, förklarade med skärpa för denne, att jag istället

jobbar så mycket jag kan för att få andra att sluta att köpa skräpet, han verkade inte glad för detta, men hostade fram att dom hade vissa kriterier att gå efter, över vilka nyheter som släpps fram. Vilka dessa kriterier var ville han dock inte svara på.

SÅ ett gott råd: Säg upp prenumerationen på tidningen Barometern,den ende Barometer man behöver

är den som man eventuellt har på väggen!

2011-11-12 @ 10:43:47
Postat av: Jenny

Media har kommit till en gräns nu, tack vare internet. Ingen tror dem och de fyller ingen funktion längre...man kan ju lika gärna läsa sagoböcker.

Folkets dom kommer att bli hård. Jag tror inte att deras censur hjälper på något sätt. Jag är helt säker på att SD kommer att växa ändå :-)

2011-11-12 @ 10:59:41
Postat av: Ugglan

I dagens Sverige är det låg i tak. Vi har visserligen våra yttrandefrihet, men använder vi oss av den, så kan det få oanade konsekvenser.Mycket tråkigt att höra att den här journalisten har avskedats.

2011-11-12 @ 11:19:45
Postat av: Claes-Göran Olofsson

Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla…skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG på wordpress så förstår du varför

——————————————————————————————————————————–

Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla…skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG på wordpress så förstår du varför

——————————————————————————————————————————–

2011-11-12 @ 11:25:32
URL: http://www.classeslillablogg.wordpress.com
Postat av: kalle

Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla…skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG på wordpress så förstår du varför

——————————————————————————————————————————–

Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla…skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG på wordpress så förstår du varför

——————————————————————————————————————————–.............

2011-11-12 @ 11:26:14
Postat av: Sven Dacke

Här kommer en variant på Skatteverkets nya tipstelefon där man kan anmäla sina grannar.Metoden verkar hämtad från gamla Öst och Stazi, kanske det är någon gammal Stazi medarbetare som kläck iden. Vi får se när listorna släpps om 200 årHär är den nya appen som kan få slut på rasimen i Sverige."Anti-rasist Tipstelefon - Anmäl dina Nära & Kära i JulMera på länken

Postat av: OT

Om man surfar runt lite så finner man bl.a."P.S. Se lige denne[1] morsomme satire, som vender den svenske konstruktivisme på hovedet…"[1]Alla i Sverige Har En Identitet - Förutom Svenskarna: http://www.youtube.com/watch?v=37ufJp2esos

2011-11-12 @ 12:08:55
Postat av: Sven Dacke

Angående föregående inläggÄr det någon som läst någons kritisk ledarartikel i Barometern eller annan PK press ( politiskt korrupt) och uttryckt kritik mot att "Makten" nu tar till metoder som gjort forna DDR ledare, eller den lilla mannen med mustaschen exalterade?Varför skall allt skit gå igen och den lilla människan låter det hela ske utan protester.2011-11-12 @ 12:11:45
Postat av: OT

Aftonposten är en riktig tidning, kanske kan Barometerns amatör medarbetare lära sig något?http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Fem-rs-fengsel-for-to-overfallsvoldtekter-6695001.html

2011-11-12 @ 12:15:11
Postat av: Sven Dacke

Tips till media i Sverige från en stor man, och som gäller även i dag""You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time."

-- Abraham Lincoln

2011-11-12 @ 12:25:36
Postat av: Tomas

Hej.Här är en sidan med mycket bra och skrämmande statestik som ingen kan förneka: http://www.migrationsverket.se/info/859.html2011-11-12 @ 12:33:27
Postat av: Magentan

@Jenny: "Media har kommit till en gräns nu, tack vare internet. Ingen tror dem och de fyller ingen funktion längre...man kan ju lika gärna läsa sagoböcker."Jag skulle önska att du hade rätt Jenny, men tyvärr är det så att minst 80-90 procent av svenskarna fortfarande litar helt på svensk medias sagor. Visst är det många svenskar som använder datorn, men då till att hämta musik, kolla på filmer eller TV-program som de missat, spela spel, mejla, använda twitter eller Facebook osv. Fortfarande är det ytterst få väljare som hämtar sin nyhetsinformation från något annat håll än de politiskt korrekta medierna. Även de som hämtar sina nyheter via datorn nöjer sig med sajter som SVT-play, TV-4 och kvällsblaskornas webbsidor.Svenskarna låter sig fortfarande bli hjärntvättade varje timme, dygnet runt, året om.

2011-11-12 @ 12:41:34
Postat av: Kalle

Alla ni som hoppas på att svenska folket skall vakna och opponera sig mot den massiva invandringen till sverige med regeringens goda minne kan känna sig blåsta!!! Svenska folket kommer aldrig att vakna upp från sin törnrosa sömn där moder Svea drömmer om hur hjälpsam hon är mot invandrarna.Svensken tror att sverige har så mycket pengar som helst så att sverige kan bli hela världens socialbyrå. Kom bara till sverige här får ni inget arbete men en massa pengar från socalen.Raggarna en del av det svenska folket började protestera mot massinvandringen för 34 år sedan med ett stort raggarbåk med assyrierna. Raggarna ville göra politikerna uppmärksamma på att den motorburna ungdpmen inte ville ha en massa invandrare till södertälje. Dessa vakna raggare förutsåg utvecklingen av södertälje. Assyrierna på sin sida gick ut och sade att vi kommer att ta över södertälje.Hur gick det sedan??? Polotikerna fördömde raggarna med hårda ord och gullade med invandrarna.Nu har invandrarna tagit över Södertälje, mord, knivskärningar, beskjutning av polistationen, sten mot ambulanser som är under utryckning m.m. samt alla bilbränder.Så gott folk svenska allmänheten kommer inte att vakna. För det behövs något verkligen radikalt och det verkar det inte finnas i sverige av idag. Fly sverige eller finn er i situationen. Så enkelt är det.Svenska politiker kommer inte att göra något för den svenska befolkningen!!! Det har vi redan sett i södertälje och på andra ställen runtom i sverige.

2011-11-12 @ 13:35:16
Postat av: Lotta

Den arabiska våren. Kommentarer överflödiga.

Postat av: Tjadden

Narcissismen är ett politiskt problem!Narcissismen är ett tillstånd där den enskilda individen tror att hon själv är den enda som har verklig existens.Andra människor är overkliga, svaga fenomen.Kommunikation och verklig gemenskap ligger utanför deras erfarenhet.Narcissisterna är ensamma och kan bara motarbeta ensamhet, genom att uppfinna en konstgjord gemenskap åt sig.De lever på livslögner och förhärligande av sig själva, för sitt och de sina.Jag har redan dragit den slutsatsen, att många av den här kategorin söker sig till politiken för att få göra sig gällande eller hur

Fredrik Reinfeldt?

2011-11-12 @ 14:13:06
Postat av: Tjadden

Kalle du beskrev Sveriges ekonomi att den blir urvattnad i takt med massinvandringen och Sverige framstår snart som omvärldens socialbyrå.Jag har ett nytt Lagförslag som lyder: Varje invandrare ska bli återbetalningskylldiga så fort som de tjänar egna pengar och detta ska vara retroaktivt för de senaste trettio åren.Gissa om, vad många det skulle bli som smet ut ur Sverige för att slippa att betala tillbaka?Det här ser jag som en nödvändig Lag som ett bra sätt att avveckla mångkulturen och dessutom stoppar massinvandringen eller hur?Det är ju självklart, om vi inte längre står för snyltgästernas försörjning så blir inte Sverige längre något invandrarland som lockar där man måste göra rätt för sig.

2011-11-12 @ 14:31:05
Postat av: Jenny

@Magentan, tyvärr har du nog rätt. Lever man på landsbyggden, läser bara t.ex GP och tittar på Aktuellt, så tror man inte att Sverige har förändrats sedan 70-talet...man får ingen helhetsbild av vad som händer i landet. Själv har jag inte varit i Malmö på över 10 år, så det är ju bara genom nätet som jag får information om vad som händer.En släkting (frånnlandet) var på besök i Göteborg för någon månad sedan och utbrast för mig att " hon trodde att hon befann sig i Mellanöstern" . Hon blev chockad och funderar nu på att rösta på Sd - förändringen har gått skit snabbt.

2011-11-12 @ 14:38:37
Postat av: Jenny

@ Tjadden. Ja, narcissister är ett stort problem eftersom man inte når fram till dem med logiska argument - de är så uppfyllda av sig själva. Bengt Westerberg (fd.Fp-ledare) är en typisk Narcissist - lyssnar inte och vill framstå som så mycket godare och finare än alla andra. De saknar i grund och botten empati och det drabbar de egna ganska hårt. Jag är själv barn till en Narcissist så jag känner igen mönstret.

Narcissisten " bryr sig" mer om andra än om de egna barnen, eftersom det skall se bra ut!

Frågarn är: vem skall bry sig om svenskarna, om nu våra politiker bara bryr sig om utlänningarna?..

2011-11-12 @ 14:49:12
Postat av: Da Capo

Jag respekterar Jimmie Åkesson och hans väljare, men jag respekterar inte Sverigedemokraternas politik, sa' Ljugholt i dagens SRP1-intervju.

---------------------------------------------------Nedan en nyhet som borde ha utklassat TT:s idag gång på gång omtjatade burhönsnyhet!

- - - - -

Wien (AP) - Mycket låga nivåer av radioaktivitet, som dock är högre än normalt, men som inte anses utgöra en hälsofara, har registrerats i Tjeckien och andra länder i Centraleuropa, angav det Internationella Atomenergiorganet på fredagen.Myndigheten påstod att orsaken inte är känd - det finns emellertid ingen koppling till den japanska kärnkraftsolyckan i Fukushima Daiichi , som i mars spred aktivitet över hela jordklotet."Mycket låga aktivitetsnivåer av isotopen jod-131 har uppmätts i atmosfären," sade byrån i sitt uttalande. Man hävdade även att aktiviteten kommer att avklinga efter ett antal 8-dagars cykler. En tjänsteman bekant med ärendet som bad om anonymitet eftersom han inte hade rätt att uttala sig, påstod att "utsläppet" verkade fortsätta. Myndigheten hävdar att fortsatt utredning pågår.I Prag, påstod en tjänsteman vid den tjeckiska statens byrå för kärnsäkerhet att han var "100 procent säker" på att strålningen inte hade kommit från något tjeckiskt kärnkraftverk (finns 6 stycken) - eller från någon annan källa på tjeckiskt territorium. Undersökningar pågår runt om i Tjeckien för att försöka identifiera källan.

2011-11-12 @ 15:26:11
Postat av: Gute

Inte kunde man tro att Svensk media var så usel.

Det är tur att det finns bloggar som informerar oss ovetande om hur illa det är.

Jag har fått många i min vänkrets att läsa SD-bloggar och Avpixlat m.m.

Efter haveriet med Juholt så strömmar det in besvikna sossar till SD, och jag räknar mig som en valarbetare för SD numera!

2011-11-12 @ 15:41:00
Postat av: Svensson

Jag tror att Barometern går dåligt ekonomiskt, så hon hade nog fått sparken ändå framöver, jag tycker att det hon skrev var bra, hon beskrev vad hon kände när hon såg dessa hetsiga antirasister. Känn dig inte skyldig, du fick en journalist att lämna PK-träsket, hon kommer tacka dig sen när chocken har släppt.

2011-11-12 @ 15:41:45
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lassese

Kan du inte kolla upp vilka de onda krafterna bakom Gota media är? Se vilka andra ruttna saker de är inblandade i? Är man beredda att föra folket bakom ljuset och ljuga på ett så systematiskt sätt måste det ju finnas motiv bakom det hela. Det vore mycket intressant att se dem.

2011-11-12 @ 16:24:49
Postat av: Dille

SD:s främste valarbetare har intervjuats. Klicka på länken och lyssna på Åsa_Nisse från Oskarshamn.http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3071

2011-11-12 @ 16:32:19
Postat av: TB

Läs inte tidningen då!

2011-11-12 @ 16:41:11
Postat av: Hulda

Juholt längtar efter en debatt med Reinfeldt tex. i Kalmar enligt lördagsintervluen i dag.

Varför inte en debatt mellan honom och Jimmie Äkesson om invandringen?

Men skulle han våga då??

2011-11-12 @ 17:16:14
Postat av: Ölandslök

Ingen äkta Sverigedemokrat eller Sverigevän borde köpa någon kvälls eller morgonblaska. Jag gör det inte sedan flera år.

2011-11-12 @ 17:42:02
Postat av: Robin Shadowes

Eftersom ni kom in på narcissism så passar följande låt bra in.http://www.youtube.com/watch?v=cCRZEw7oMqI

2011-11-12 @ 21:42:55
Postat av: Gubben o Gumman

Kalle : Intervjun med assyrien med stort bandage runt huvudet kommer aldrig att gå i "Minnenas televison"

Raggarna avlivade man med bensinskatter, knuttarna med försäkringspremier."The Swedish motorholchaust",efter det kom skatte(s)la(v)eriet dvs förutsättningen för att göra om Sverige till hela världens socialbyrå.

Dom första bidragssnablarna hämtade man ifrån Chile

Varifrån bla Juanita de la Hojjas (V) föräldrar kommer,ev kanske Stureplansmördaren Marcus Chara också ?

Eller är han bördig från något annat kurriduttland?Dagens knuttar är för övrigt livstidsröstande sossar med egen fd reavinstvilla i många fall.

Gubbar i 65 års åldern skall kolla på p-rulle och inte köra omkring som dövblinda kamikazeryttare i trafiken åtminstone påstår AW Svensson det.

Dessa borde likt cigarettpaketen ha varningstext bak på jackan : "Jag sket också både på mitt land och mina barnbarn,jag är ett rullande bingolottopucko"Sossedagis samt Boljevikernas hjärntvätt gör att svensken ligger ungefär 35 år efter Europa och framförallt dom andra Nordiska ländernas politiska utveckling,Polen är snart förbi i det avseendet.2009 började Gubben o Gumman skriva 2010 studsade SD IN I RIKSDAGEN,sambandet är oklart :)En av effekterna är att journalistförbundets ordförande känner sej manad att "förklara" journalistens roll i samband med det egenupplevda "journalisthatet"

Där har ni en snubbe som är riktigt sjuk i huvudet."Raggarna"är tillbaka men denna gång slår dom rätt personer i huvudet,med internetklubban.Ni kommer väl ihåg vårt inlägg "Ur Riddarfjärden stiger Thor-alf upp likt Gustav Wasa med sjögräs i håret"Kommer Jimmie Åkesson att blir Sveriges nästa "raggarminister" 2022.Kommer Gubben o Gumman att ta första spadtaget till Norra myr(m)arksan(s)talten?"This is the beginning of th begining"

Citat av Winston Blurphill.Till häst mot våldtäkten på Sverige,du ligger 30 år efter Svenne Banan,låt oss slippa Toy med Katsmak.

2011-11-12 @ 23:01:45
Postat av: Lidde

Till Barometern; what comes around goes around . . .

2011-11-12 @ 23:23:25
Postat av: Gubben o Gumman

OT : I Östran står att läsa att "buspojkarna" nu fått komma hem blivit snälla skrivit på "snällhetskontrakt"(urlöljigt samt 30 år försent)

Vad fan det nu är för något ,man skall vara hemma i tid gå i skolan osv fantastiskt,nu har myndigheterna fått stopp på mordbränderna alles in ordnung.För övrigt skriver väl dessa rövskallar på vad som helst för att få komma hem och fortsätta sina dysfunktionella beteende och utveckla sin kriminallitet.Larmkartan Barometern 111112 23.51 brand i container Lilla Bullens väg (Norrliden).......Oops

Så nu börjar det väl bli bråttom att skicka ut dom puckona som ställer upp på att integrationsvandraNu kanske Ulf Karlsson kan ta in våra inlägg om detta mambujamboprojekt, som polis soc sossarna mfl håller på med?

Eller skall vi ha 322 mordbränder till innan sanningen är tryckvärd?Detta kan samtliga berörda ifrån folkpartiet mfl samt myndigheter gott ha, verkligheten har kommit till Kalmar så nu kan ni sluta med era dagisprojekt.

Innan midsommar senast är familjen Bluff/släkten igång och eldar i Berga centrum igen.Det är tydligen bara ett under att Östra Funkaboskolan står kvar,vi som kommer ihåg Göteborgsbranden ryser av skräck detta är för djävligt att man blundar för.I Mönsterås med samma pyromanproblem skall brandkåren informera mera djupt om vad som kan hända

Prova med hjärntransplantationer eller utvisningar istället i både Kalmar och Mönsterås .Myndigheterna i Kalmar och Mönsterås är precis lika handfallna som i övriga Sverige för denna stadsterrorism.Lycka till från oss här på läktaren,vad skall ni göra nu ?

För det är väl inte dags att börja tala/skriva sanningen än ?,bäst att vänta tills 53:mordbranden.

Redaktör Karlsson var på väg sedan ströps kommentarsinflödet till artiklarna precis som när någon sossegud rapat ur sej någon dynga,förrutom i den om fotbollsnätet, där man hoppas att någon skall skriva något riktigt illa.

Våra inlägg om att detta bara fortsätter tas bort konsekvent.Så jävla mycket skit som har släpats till Kalmar.

Framförallt i Norrliden, Rimsmeden, SmedbyVi påminner berörda myndigheter samt antisvenska journalister om BRÅ:s teori:

Kriminella flyttar gärna till andra länder guess which

Psykopater börjar ofta sin krimminella bana med att anlägga bränder.(Ulf Åsgård SVT 1)Nu sitter ni med arslet i brödrosten Johan Jan Anna Birgitta Pirre mfl,DET FORTSÄTTER ATT BRINNA.

Soc kan snyta sej i sina kontrakt.

Uppriktigt med skadeglädje det kan ni gott ha förbannade stolpskott.Bränderna fortsätter och snart skall tingsrätten i Kalmar döma ut saft o bulle kombinerat med vård inom socialtjänsten tjofaderittan vad brandkåren kommer att få att göra i Kalmar med familjen Bluff och gänget, ungefär som dom sista 20 åren.Återigen tack folkpartiet för Bengt Westerberg effekten de la schizofrenia psykopatsia.

Denna jävla helidiot skulle jobba heltid inom brandkåren resten av livet.

Ösa in dom mest skadadade mupparna i hela jävla EuropaMan undrar vilka som är mest vrickade mordbrännarna eller myndigheterna?Ungdomspolisens chef Anna Wirblad slår sej på brösten och är nöjd med att utredningen tagit 6 veckor halleduttande så bra, då kan du snart starta nästa, och nästa och nästa....vad blev prislappen för polisutredningen,men det kanske vi får läsa i BAROMETERN eller öSTRAN

Lämna in batongen och börja med gurkodling på norre öland istället.Gravt störda psykopater ,kontrakt?Detta är ju för fan inte sant.

2011-11-13 @ 06:34:47
Postat av: Sven Dacke

Vad gör man när det är fullt i bussen?Man stänger dörrarna!

Postat av: Tony Ingman

G&G: "Man undrar vilka som är mest vrickade mordbrännarna eller myndigheterna"

Ja Mordbrännarna saknar förmodligen helt utbildning, därför deras helidiotiska grottbetende,myndigheternas beteende är förmodligen

ett resultat av att man studerat för djupt i den Svenska flumskolan som är dumhets framkallande.

2011-11-13 @ 09:26:07
Postat av: joffe

HI,för att delta i lokala debatten vet jag för lite pga av utlandsboende.- MEN !

KAN NÅGON AV ER OMTALA vilken blogg (och adr) som ersätter Politiskt Incorrekt? - bloggen som var guld värd för de förnuftiga och demokratiskt fria människorna runt vårt klot. Jag läste den varje dag och saknar den väldigt mycket!FINNS NÅGON LIKVÄRDIG BLOGG AV VÄRDE eller ska vi bara ge upp och sluta reagera för vad storebror kokar ihop? Svensk press kan man inte läsa! TV ska vi inte tala om. Ingen journalist, förutom Nilsson, gräver efter sanningar och de som gör det lever i en anonym värld med sitt enorma kunnande!Det dröjer inte länge förrän hela EUs politikbubbla spricker och ekonomiska obetänkta byggstenar snart nog rasar som "muren". Sprickorna vidgas ty Sydeuropas ekonomier kan aldrig jämföras med nordeuropas där det krävs mänskliga krav, respekt, arbetsinsats och lojalitet.Jag har ett bra förslag: Låt sverigeförrädare Reinfeldt ta över EU så går det åt h-e ännu snabbare och välj Åkesson till ny Regeringschef i Sverige.Drömmar är alltid tillåtna!

mvh från Nersidan

2011-11-13 @ 09:53:18
Postat av: Jenny

@Joffe Pi har ersatts av avpixlat - som du kan hitta bland Thoralfs länkar.

Ps. Jag är också väldigt förtjust i Nilsson Ds.

2011-11-13 @ 10:09:35
Postat av: Leif

Ett underbart yttrande: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/syrianska/article13926392.ab

2011-11-13 @ 10:09:50
Postat av: AWSvensson

Eftersom GoG efter en hård natts slit med att förklara sakers samband och elände och därför antagligen nu sover sin skönhetssömn kan jag upplysa Joffe om den nya bloggen där man kan avreagera sig och låta katten vara ifred.

2011-11-13 @ 10:13:19
URL: http://avpixlat.info/
Postat av: KFF

Berra på b-g.se, hoppade dock av Barometern självmant.

2011-11-13 @ 10:18:29
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Önsketänkande

2011-11-13 @ 10:30:40
Postat av: Gubben o Gumman

Leif : Ja jo men då har vi direkt ett problem för liknar dom på läktaren dom på plan,

så har vi apor på plan också enligt tränaren.

Risken är då att hela Södertälje är ett aphus."Houston we have a problem"Ta det bara lugnt det hela reder AW Svensson ut på en minut,som för övrigt tycker det är helt ok att köra med vinterdäck året om,en fråga om väggrepp

2011-11-13 @ 10:44:44
Postat av: Nils Dacke

Trots att vi har en högeregering börjar det allt mer likna gammal klassisk sossepolitik som skall ha makten över media och detaljstyra oss in i minsta detalj på 70-talet såg det ut enligt nedan har ni märkt ngn förändring nu?Varenda tidning styrdes av sossar via journalisterna.

Varenda TV program var propaganda för vänstern.

Varenda rektor var handplockad av partiet.

Varenda lärobok var godkänd av partiet.

Varenda ägodel var registrerad av skattemyndigheten.

Varenda arbetsplats styrdes av facket.

Varenda "kulturarbetare" pumpade ut propaganda i skolor och på teaterscener.

Varenda bok på biblioteken var godkänd av partiet.

Varenda sång i kyrkan var godkänd av partiet.

Varenda sång i skolan var godkänd av partiet.

Varenda museum hade utställningar godkända av partiet.

Varenda person var kollad av partiet.

Tvångsanslutning till partiet var självklart.

Utan partibok -ingen karriär.( ha,ha)

Fackets företag fick kontrakten och fria företag blev satta i strejk.Jag har inte märkt ngn skillnad

2011-11-13 @ 11:01:31
Postat av: Sven Dacke

Nästa år väntas Skatteverket lansera en ny internettjänst som innebär att man kan ange sin fuskande granne på nätet.Tjänsten kan utökas så att andra sorters motstånd mot det mångkulturella samhället kan anmälas anonymtSkatteverket och Regeringen tackar dom forna DDR spionerna för tipset som fungerade bra ända till DDR avslutades2011-11-13 @ 11:14:27
Postat av: joffe

Tack Jenny och AwSvensson

för adr. Noterat i min bookmarks och kommer att läsas med stort intresse.

2011-11-13 @ 12:51:27
Postat av: Birger-Zorro

Det finns massor av idioter som inte begriper innebörden av yttrandrefrihet och demokrati i Sverige idag! Och de tycks hela tiden bli fler och fler!!!Likt Bonnier så börjar Gota Media att beskära yttrandefriheten och åsiktsfriheten; tyvärr så får de hålla på. MEN någon gång brister väl skiten och all skit kommer upp till ytan!Är jag ensam om att hoppas på den "svenska våren" ska komma? Det vill säga den dagen då vi får demokrati, åsiktsfrihet och yttrandefrihet i Sverige!

2011-11-13 @ 16:58:44
Postat av: Hakan

Att sluta köpa tidningen är nog bra men viktigare är att informera de som annonserar om tidningens propagandistiska och antisvenska inställning. Kanske kan köpbojkotter organiseras om inte annonsörerna förstår situationen. Annonsörerna är det viktiga att påverka då det är där tidningen får in de avgörande pengarna. En sådan kampanj är dessutom förhållandevis lätt (jämfört med att påverka 100000 läsare att sluta köpa) då de viktiga annonsörerna inte är så många. Lär av motståndaren.

2011-11-14 @ 11:16:49
Postat av: Folkvett

"Demokratur" indeed. Att sparka journalister med obekväma åsikter är ett i grunden antidemokratiskt beteende.

2011-11-15 @ 14:53:18
URL: http://folkvett.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0