SKÅNE MOT RASISM GRÅTER UT

De odemokratiska vänsterligisterna och hatiska ungdomarna som gjorde allt för att störa SDU:s demonstration i Malmö gråter idag ut på FB över att deras vänner fortfarande sitter inlåsta hos polisen.

Polisen hade denna gång bestämt sig för att visa vem det är som bestämmer. Det gjorde man med besked! Nu hoppas jag bara att ett stort antal av dessa våldsverkare också lagförs för sina handlingar.

”Tre personer från Danmark greps vid lunchtid vid Stortorget, misstänkta för förberedelse till våld mot tjänsteman. Männen släpptes senare efter förhör. Sammanlagt kommer 22 personer att delges misstanke om brott där brottsrubriceringarna omfattar våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, våldsamt upplopp, skadegörelse och ohörsamhet mot ordningsmakt. Ett tjugotal personer omhändertogs enligt polislagen och närmare nittio personer avvisades i bussar från Malmö för att de försökte angripa och stoppa bussar med SDU-anhängare.”

Polisens egen rapport visar att man är nöjd med sin egen insats vilket jag gärna samtycker med.

En Ingrid Carlqvist har skrivit ett mycket bra blogginlägg om dessa så kallade ”motdemonstranter”. En artikel som borde publicerats i alla tidningar.

"Antirasisterna beter sig inte bara som sämsta sortens nynazister, de använder till och med samma slagord. Bisarrt."

"Jag kan inte begripa varför nästan alla svenska journalister och medier framställer Sverigedemokraterna som nästan- nazister. Det är inte bara ohederligt, det är farligt och uppviglande – det syns ju tydligt på mobben  bakom kravallstaketen. De busvisslar, skramlar med nyckelknippor, skriker och visar fingret åt ungdomarna som vill diskutera politik och stå upp för sina åsikter. Och vad deras åsikter är har de uppenbarligen ingen  aning om och inget intresse av att höra heller."

Se Ingrid Carlqvist.




Kommentarer
Postat av: Tjadden

Anklagan mot SD för att har varit eller är nazister handlar den här artikeln om på Sourze.



Citat

"50 procent av Sverigedemokraternas samtliga kandidater i valet 1998 har före, under eller efter sin kandidatur varit kopplade till den svenska nazismen."



Och hur länge ska de få hålla på och skriva ner SD på Sourze utan att någon här går in och försvarar vårt parti?



http://www.sourze.se/__10768319.asp

2011-10-18 @ 00:36:29
Postat av: Kalle

""SD: Fel att låta klubbarna betala för polisinsatserna"" skriver SD i ett pressmedelande och hänvisar till en lagd riksdagsmotion.



Tyvärr kan jag inte hålla med SD i det här fallet. Drivs en klubb som ett aktiebolag med en rent vinstintresse så skall aktiebolagsklubben betala för sin bevakning.



Aktiebolagsklubbarna har hotat med att spela för tomma läktare för de har inte råd med polisbevakningen. Spela då för tomma läktare så fotbollshuliganerna försvinner. Det har jamsats och tramsats om dessa små "oskyldiga" fotbollshuliganer i 20-30 år utan att klubbarna har stoppat det. Nu kanske vi äntligen får slut på denna huliganism om aktiebolagsklubbarna skärper sig. Det svider i plånboken. Ett sätt att kanske få slut på detta fotbollsvåld som samhället har blundat för i årtionden.



Fotbollsklubbar som drivs ideelt utan vinstintresse skall INTE behöva betala för sin polisbevakning.



Då kanske det finns pengar över för att ha riktiga polisinsatser för att skydda SD:s demokratiska demonstrationer.

Postat av: Snaphanen

Thoralf, detta är ju Ingrid 16.marts.2011



http://www.youtube.com/watch?v=r3gs_MQp_38

2011-10-18 @ 03:23:50
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: Snaphanen

efter Jalving här, samma kväll



http://www.youtube.com/watch?v=wu0V-Os1O4s

2011-10-18 @ 03:27:07
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: Thoralf Alfsson

Snaphanen



Tack för länkarna. Jag har inte sett dessa tidigare.

2011-10-18 @ 07:53:09
Postat av: Robin Shadowes

Winston Churchill hade verkligen rätt när han förutspådde att fascisterna skulle återvända som anti-fascister.

2011-10-18 @ 08:07:04
Postat av: allemand

@Kalle, håller med. Enda sättet att få klubbarna att ta tag i buset är att se till att de får betala. Dock tycker jag alla skall betala.

2011-10-18 @ 08:30:42
Postat av: Anonym

Är det någon som vet om Fredrik "finken" Jönsson är bland de som polisen håller i "finkan".

2011-10-18 @ 08:31:44
Postat av: Hulda

Appropå fångutväxlingen som pågår nu mellen Israel och Terror-Hamas. En Israel värderas lika mycket som alla Araber som han byts mot.... Så visst är Israeler värdefulla!

2011-10-18 @ 09:32:33
Postat av: allemand

@Hulda, förhållandet ser ut att vara 1000:1.

2011-10-18 @ 09:36:10
Postat av: HenrikP.

Ingrid Carlqvist är den enda svenska journalist som är värd respekt för sin arbetsinsats. Hon är orädd och kritiserar ex. Islam utan skygglappar.

2011-10-18 @ 09:41:48
Postat av: AWSvensson

Tjadden för att kommentera behövs på source Facebook något som inte ligger för mig att behöva skaffa .Ni som har kan ta striden så håller GoG och jag tummarna.

Vänsterdrägget har varit vana vid att media och etablissemanget med sin tystnad samtyckt till hetsen och sabotaget mot SD. I och med SD:s inträde i riksdagen så bevakas dessa riksdagsmän på ett annat sätt ,skulle någon av dessa drabbas av pöbeln så får SÄPO ett h-e.

2011-10-18 @ 11:08:56
Postat av: Calle

All cred. till Ingrid Carlqvist!!! En sådan välbalanserad artikel borde väl vara rumsren att publicera även för Expr./ AB ??? Är ju inget inlägg i migrationsfrågan, utan värnande av yttrandefrihet och demokrati.Dawitt Isaac får ju inte prata fritt i Afrika, och SD inte i Sverige.Vari ligger skillnaden? Alla svenskar borde ha möjligheten att läsa den.Men sanningen(som tydligen numer är rasistisk) är väl farlig och bör undanhållas folket.

2011-10-18 @ 11:59:24
Postat av: Kalle

Nätidningen Fria Tider skriver:



""Fiasko för regeringens etableringsreform – 222 invandrarjobb kostade EN MILJARD



Namnbyte enda skillnaden. Nu betalas bidragen ut från "arbetsförmedlingen" istället för "socialtjänsten" - men mer arbete har det inte blivit."" skrev Fria Tider.



Man blir ju mörkrädd när man tänker på hur det ena fiaskot efter det andra som kostar oss skattebetalare en massa pengar som kunde användas till något bättre. En MILJARD är ingen liten summa!!!

Postat av: Åke, Västervik

Vad tråkigt...23 Oktober läggs Poltiskt Inkorrekt ner...Men det finns tydligen hopp om andra "källor"...fy f-n vilket "pissland" Sverige har blivit....Tänk så mycket bättre media fungerar i övriga Europa i stort sett, men som man skriver på PI: Vi har ett trumfkort hela tiden gentemot gammelmedia, nämligen sanningen!

Postat av: S.E.K.

Läste nånstans att vissa landsting kommer att ta ut hyra för rollatorer och rullstolar ovh vissa andra artiklar som behövs till rullstolar och såna hjälpmedel , man måste alltså hitta på alla möjliga sätt för att få in pengar !

Min undran blir då varför inte också höja på tex vad asylsökande betalar för sjukvård som i många fall endast är en spottstyver av vad vi själva får betala ,tex har ju en invandrare som får äldreförsörjningsstödet gratis tandvård ,sjukvård +allt inom det sociala ! Äldreförsörjningsstödet kan med det högsta bostadsbidraget bli bara några kronor från 14,000 kr utbetalt enligt en uträkning som SD i Ale utanför Göteborg har gjort !

2011-10-18 @ 15:24:30
Postat av: Magentan

AWSvensson skrev: "Tjadden för att kommentera behövs på source Facebook något som inte ligger för mig att behöva skaffa."



Nä Svensson, något Facebook behövs inte för att kommentera på sourse. Jag skrev där själv för några dagar sedan under Alexandras artikel (men inte med mitt vanliga nick). Precis som du så akta jag mig noga för Facebook.



Men om du går ner till kommentarsfältet under artikeln på Source och trycker där så du kommer in på kommentarsfältet så finns där en menyrad längst upp där du trycker på "Välj namn". En ruta dyker då upp med tre olika alternativ jämte varandra. Längst till höger finns alternativet "hitta på ett namn och skriv anonymt!" Där skriver du ett nick, trycker på "Använd namn" och så är allt klart för att skriva din kommentar "helt anonymt".



Jag har själv skrivit där under Alexandras artikel (men inte under mitt gamla nick).

2011-10-18 @ 16:23:12
Postat av: Lotta

Rena vilda västern i Kalmar just nu känns det som. Brand och mord i lägenhet i det mångkulturella paradiset Norrliden.

Postat av: Svensson

Antirasister är emot mycket, sen när man frågar vad dom är emot, har dom svårt att svara på det. Dom måste skaffa sig fritidsintressen, dom har alldeles för mycket fritid. Dom tror att dom kan vara antirasister och sen är det okej att bruka våld, väx upp är mitt tips.

2011-10-18 @ 16:51:56
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tjadden

Sveriges radio P1 skriver att svenskarna snattar mest i Norden, men de aktar sig noga för att nämna vilken kategori av sk svenskar det gäller?



http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=4753907

2011-10-18 @ 19:01:54
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Ett klockrent övergrepp på den etniskt svenska befolkningen inget annat ,för jävligt på ren svenska

2011-10-18 @ 19:04:55
Postat av: Gubben o Gumman

Beatrice Ask en moderat ruinvandrerska

2011-10-18 @ 19:06:01
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Ta det lungt det kommer mera när plattfötterna förstår att deras ungar inte skall bo hemma på ett tag

Det har dom inte fattat än.

2011-10-18 @ 19:07:48
Postat av: SD are

Ja, vad var det vi sa? Brukar man ju säga.

Postat av: Rune

Kan det vara så att regeringen har gett order till Polisen i Malmö att ingripa med kraft mot träskvänstern denna gång?

Regeringen måste ju ha begripit att det inte gynnar etablissemanget att låta huliganerna härja fritt mot SD och andra som ogillas.

Detta oavsett hur illa än Regeringen tycker om SD och dess anhängare.

2011-10-18 @ 19:46:58
Postat av: Gubben o Gumman

17-åringen motsätter sej häktning för att det blir svårt att studera,han kan plugga på häktet/ungdomshemmet,fjålle.

Begåvat argument vid misstanke om anstiftan till grov mordbrand.

Komma med nån jävla häktning detta var väl inget.

Vad förvånade dessa måste blivit när polisen fick order att gripa dom skyldiga swisch.

In med om yngsta grilla dom i 4 timmar sedan åkte halva Norrliden in...

Mest synd om i denna multikultisoppan blir det väl om dom svenne bananer som golat ned Urgola, Foad Mehmet mfl.

2011-10-18 @ 19:48:58
Postat av: Antigone

Var det så här passagerarna kände det när Titanic gick under?

2011-10-18 @ 20:24:38
Postat av: Ferdinand Mjuk

@Antigone,

-Skeppet Svea befinner sig i marvatten, det är bara frågan hur vi ska nå pumparna!?

2011-10-18 @ 23:19:42
Postat av: Robin Shadowes

När MS Svea till slut sjunker så får väl Sveriges Radios Symfoniorkester spela Närmare allah till dig.

2011-10-19 @ 06:23:33
Postat av: S.E.K.

För att förhindra att M/S Svea sjunker så måste"alle man till pumparna " = alla måste rösta på Sverigedemokraterna annars går det åt pipedal !

2011-10-19 @ 11:36:40
Postat av: UncleBobbe

http://youtu.be/zPNfdDi99zE

Filmen visar åsiktsfascisternas (läs AFA) bristande självkritik och ger oss Sverigedemokrater ökat stöd för varje ny tittare:

Sprid gärna klippet. Stödet för SD ökar

2011-10-20 @ 18:56:48
Postat av: Moncler Jackets Sale

very interesting. In fact after reading, I had to go show it to my friend and he enjoyed it as well!

2011-10-22 @ 02:55:32
URL: http://www.usbestmoncler.com
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:11:23
URL: http://www.burberry-pas-cher.com
Postat av: Chaussures Christian Louboutin

Les médias en font beaucoup de son argent dans l'intérêt des gens obsessif dans la vie de leurs célébrités préférées.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="Chaussures Christian Louboutin">Chaussures Christian Louboutin</a>

Tout le monde veut savoir ce que les stars portent de sorte qu'ils puissent obtenir les mêmes, ou du moins quelque chose approchant les mêmes.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="chaussures christian louboutin soldes">chaussures christian louboutin soldes</a>

Beaucoup de trésorerie des entreprises sur cette volonté en offrant réplique ou tomber chaussures de marque - la dernière catégorie est en fait illégal, <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="prix chaussures christian louboutin">prix chaussures christian louboutin</a>

car les maisons de conception perdre de l'argent à partir offs.There knock ne fait aucun doute que le culte de la célébrité sans cesse croissante dans <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin pas cher">christian louboutin pas cher</a>

les Etats-Unis et ici, dans au Royaume-Uni a conduit à plus de gens désireux de chaussures de marque propre. Pas une <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin femme">christian louboutin femme</a>

semaine ne passe sans que le magazine des femmes appelant à ses lecteurs pour obtenir des chaussures comme Kylie ou comme Kate <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/6-christian-louboutin" title="Christian Louboutin">Christian Louboutin</a>

Moss. Aujourd'hui plus de gens dépensent leur argent sur les chaussures Jimmy Choo et Christian Louboutin femmes que jamais auparavant,<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/9-christian-louboutin-chaussures" title="Christian Louboutin Chaussures">Christian Louboutin Chaussures</a>

et un marché en pleine croissance a conduit à une croissance du nombre de sites offrant des épouses discount designer shoes.The <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/16-christian-louboutin-hommes" title="Christian Louboutin Hommes">Christian Louboutin Hommes</a>

et copines de footballeurs de classe mondiale, ou remue comme ils sont connus a augmenté la popularité des marques de créateurs tels que des chaussures Christian Louboutin femmes. Si vous achetez des chaussures de marque discount alors il est possible d'obtenir des orteils Christian Louboutin peep.

2011-11-14 @ 07:11:59
URL: http://www.chaussureschristianlouboutin.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0