TULLVERKETS BEFOGENHETER

Idag fick jag gå in som ordinarie ledamot i Justitieutskottet då Kent Ekeroth var upptagen med annat. Idag avhandlades ett stort antal motioner angående polisfrågor (ca 60 motioner).

Ett antal motioner berörde Tullverkets befogenheter och de hade en blandad partifärg från M, FP och S. Det handlade bland annat om att ge tullverket befogenheter att leta efter stöldgods vid utresa från Sverige (tänk vad som skulle hittas vid färjorna till Polen) och även att Sverige skall verka för detta inom EU. Tullverkets skall också ges möjlighet att lagra information om personer som dömts för smugglings- och langningsbrott. En motion handlade även om att Tullverket bör ges befogenhet att inleda förundersökning om människosmuggling.

Den uppmärksamme kanske ser vissa likheter med de nyligen beslutade förändringarna i Danmark när det gäller gränskontroll.

Jag yrkade givetvis bifall på dessa motioner. Hur tror ni övriga partier ställde sig till dessa motioner? Som vanligt var det ingen som ville gå på samma linje som SD.

Uppenbarligen anser alla partier i 7-klövern att vi har en tullverksamhet och gränskontroll som fungerar problemfritt. På något annat sätt går det knappast att tolka deras agerande. Nu har de dock flera möjligheter att ändra sig innan det kommer upp i riksdagen men det är som sagt bara en möjlighet.

Dessutom var även våra egen motion om att inrätta ett offentligt register på dömda pedofiler och på flerfaldiga våldtäktsmän. Här var jag också ensam om att yrka bifall till motionen men det var i och för sig inte oväntat.

Med anledning av Danmarks skärpta gränskontroller har några ledamöter från alliansen skrivit en debattartikel i SvD som berör detta men även Sverigedemokraterna. Läs artikel.


Kommentarer
Postat av: Allemand

Har läst och kommenterat vansinnet på plats.

2011-05-17 @ 19:01:42
Postat av: Tony Ingman

Att dessa båda herrar som tillhör den politiska

korrektheten inte kan förstå att Danskarna inför

kontroller tror jag ingen hade väntat sig.

Men att Danskarn , som har det kriminella Malmö som

närmsta granne börjar att se om sitt hus är fullt

begripligt, men så lever dom också i verkligheten

till skillnad från alla PK frälsta svenka politiker.

Kommentarerna efter debattartikelen i SVD är heller

inte nådiga mot dessa båda herrar.

2011-05-17 @ 19:20:07
Postat av: Robin Shadowes

Med tanke på hur mycket khat som lär välla in över våra gränser eller hur mycket det koksas runt Stureplan så är väl sanningen närmare att gränserna står vidöppna för såväl knark-smugglare, vapen-smugglare, människosmugglare o s v.

2011-05-17 @ 19:21:23
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: AWSvensson

Om man gjorde klart för besökare till Sverige vid inresan att om man tillfogar sig betydande föremål så kan vid utresa avkrävas kvitto så skulle mycket stöldgods återvinnas. Minns vid utresa från Polen att samtliga bilar kontrollerades i jakt på främst antikviteter. Ärliga har inget emot en sådan åtgärd , däremot kriminella och 7 klövern.

2011-05-17 @ 19:46:40
Postat av: Gubben o Gumman

"Alla som vill komma till mitt land och jobba hårt är välkomna,men dom skall komma på lagligt sätt.

Vi vill kunna känna oss trygga i vårt eget land och ha koll på vilka som kommer hit"Citat : Frivillig kvinnlig gränsbevakare från DallasFörsök och stå ut Alfsson,sannolikt finns det inte mera än ett 50 tal Politiker i Rosenbad.

Resten är makt/penningkåta oduglingar som inte platsas i privata näringslivets högre befattningar.Resten kan med internationella mått ses som pajaser.

Hur bannalt det än kan låta så har många i Rosenbad gått på sossedagis ,och efterföljande skola där alla är goda i hela världen efter frökens läroplan.Många av kollegorna i Rosenbad i 7 klövern är lika hjärntvättade som Svenne Banan.Gör som brandmännen i SD:s riksdagsgrupp ta en deebriefing efter dom jobbigaste debatterna.

Petzälls min när Gunnar Andren räknade matte tex

Hjälps åt att förstå att en del av dom som stått i talarstolen inte är riktigt objektivt "friska".

Dom har ju också SVT68 i sina tv apparater.

Flera av dessa kommer att gråta hejdlöst och erbjuda sej att jobba gratis ,när dom förstår vad dom lurats att göra mot sitt eget folk.Kanske är det dags att införa lite annorlunda debatt snack :-Jag noterar att X tror att det är så

-Jag förstår att Y fått lära sej att det är så

-Just dom åsikterna är vanliga men har inget med verkligheten i Sverige att göra.

- Det är bra att man är snäll, men vårt jobb är att skydda liv och lem,annars får man välja ett annat yrkeVar ödmjuk annars vänder dessa stackare bara taggarna utåt och då kostar det ännumera .Källa : TV4 FAKTA PROGRAM GRÄNSEN

2011-05-17 @ 19:57:46
Postat av: Lasse

Ja, jag läste den pinsamma artikeln på SvD:s hemsida tidigare idag!"Med viss sorg kan vi som moderat respektive folkpartist notera att våra danska systerpartier som vi i så många andra sammanhang uppskattar och gillar har gjort helt fel..."Sjuklöverpolitikerna i Sverige vet alltid bäst och tycker att hela Europa i övrigt (som äntligen vaknat) gör fel, fel och fel!Men snart rämnar förhoppningsvis även censurmuren i Sverige tack vare politiker som Thoralf och övriga Sverigedemokrater i riksdagen, kommuner och landsting och givetvis alla nya ocensurerade medier som t ex Politiskt Inkorrekt!

2011-05-17 @ 19:59:32
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: oneillq

lite väl mycke 60 motioner. Bara om polisen. Jag tycker det är bra med gränser. Men så gillar jag inte heller EU-tanken.

Ändå är min tanke för komplicderade och för många för att ens du ska hålla reda på allt-

2011-05-17 @ 20:31:33
URL: http://metrobloggen,se/marifa
Postat av: Gute

Olle Schmidt (FP) och Hans Wallmark (M)Det får väl bli månadens Helan & Halvan, hur fan kan man skriva en sådan verklighetsfrånvänd artikel!?

Danskarna får väldigt roligt när de läser förslagen svenska politiker kommer med.

2011-05-17 @ 20:33:22
Postat av: Gubben o Gumman

Nästa steg från danskarna blir att bara dom som jobbar i Danmark eller turistbussar med tillstånd släpps in/igenom i Danmark.

Det blir ju bara logiskt, slänger man ut dräggen från Danmark, kan man ju inte fylla på från Sverige/Öresundsbron.TT-Linje kan vara ett bra aktieköp trafiken på Europa kommer att sannolikt öka frågan är bara när.

Sälj ev andelar i BrokonsortsietBli inte förvånad om du får se en valaffisch från Danskr Folkeparti med texten:

Svensk arbetskraft ja, allt annat nej tack.

2011-05-17 @ 20:45:01
Postat av: Edward Ulfertz

Hej Thoralf,

Fast jag bor i Göteborg läser jag din blogg varje dag.

Den är en av de bästa informationskällorna som finns på nätet (tillsammans med PI).Vi har ju nyss haft omval här i Västergötland där SD fick 5,8 %.

Jag hade hoppats på 10 - 15 %, men det går långsamt att ändra kurs på en supertanker.Ni har nu 3,5 jobbiga år framför er, men om ni argumenterar och röstar efter er övertygelse och låter de andra partierna rösta mot sina egna förslag (för att inte rösta med er) kommer ni att samla ihop en massa exempel på att de andra partierna sviker sina vallöften och sina väljare.Inför nästa val kan ju SD inte uteslutas från valdebatter i TV, och då kan ni tala om för hela svenska folket hur de andra partierna gång på gång lurar sina väljare.Redan nu finns det en massa debatt-videor på riksdagens hemsida, men vanligt folk tittar ju inte på sånt.

Många äldre har ju inte ens dator och internet. Men när sanningen presenteras på TV, i deras eget vardagsrum, kan dom inte längre blunda för sanningen och verkligheten.TV-programmet Godkväll brukar utse vardagshjältar, såna som gör nåt, som alla borde göra, men ingen gör.

Såna som blir uteslutna ur facket, avskedade från jobbet, mobbade, trakasserade, överfallna och mordhotade

och ända kämpar för sitt lands välgång och framtid.

Sverigedemokratiska politiker, det är vad jag kallar vardagshältar!Jag beundrar er styrka och ert mod. Kämpa på, landets framtid beror på er.

mvh

Edward Ulfertz

2011-05-17 @ 21:06:27
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

En mycket sund kommentar, Edward!I mitt rike har jag begärt i en motion, att KS skall undersöka hur många i kommunen som saknar Internet Jag har även begärt, att dessa "fattiga" skall erhålla hjälp. Jag tror endast att en förändring kan ske med denna kunskap och information. Jag visar delar av motionen nedan://INTERNET TILL SAMTLIGA MEDBORGARE I ARVIKA KOMMUNKommunen har många pensionärer. I hela Sverige finns nära 800.000 sk fattig pensionärer, som måste erhålla tillägg till sin redan låga pension,

för att leva drägligt. Denna skara växer för varje år som går! Hur många av dessa som bor i vår kommun, och inte har ekonomiska möjligheter att utnyttja denna förmån som Internet, borde vara en fråga för KS. Detta hjälpmedel underlättar enormt för genomförandet av bankärenden, det ökar livsglädjen i att kunna blogga med andra i liknande situation. Verkliga nyheter, inte bara de som publiceras i media radio/tv, som ofta innehåller mörkläggning av allvarliga händelser, utan också utländska med verklighet.

Dessutom att få tillgång till hela kommunens handläggningar/ärenden/beslut borde vara en sporre för Arvika kommun i att kunna genomföra Internet till alla.Jag vill att KS undersöker hur många kommuninvånare som saknar ekonomiska förutsättningar och därmed uppkopplingar till Internet Dessutom om intresset finns för denna hjälp. Det borde vara en självklarhet, att kommunen hjälper dessa till en drägligare tillvaro. Vi har ju duktiga webbredaktörer i kommunen som kan hjälpa de okunniga i denna trevliga atmosfär.För Sverigedemokraterna i Arvika kommunLeif Åhlin//Detta var min 5:e av 6 motioner jag lämnat sedan 23 mars, och samtliga har godkänts av KF för behandling givetvis. Full rulle hos denna S styrda kommun, alltså!

2011-05-17 @ 22:22:07
Postat av: Alfred

"Offentligt register på dömda pedofiler",

luktar PK!Läs här:

16-årig flicka åtalas för pedofili, hade sex med 13-årig kille!http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12618176.abBegreppet pedofili har urholkats av PK-etablissemanget. Att debutera sexuellt vid 13- eller 12-årsåldern är inget ovanligt eller konstigt.

Ska politikerna bestämma åldersgräns för när en ung människa får ha sin sexdebut? 

Skulle du vilja se den där unga flickan hamna på ett offentligt pedofilregister?

2011-05-17 @ 23:59:04
Postat av: OT

Stoppa pressarna! Jag har precis fått reda på 7-klöverns trosbekännelse.Vi tror på Multikultis allsmäktiga kraft,

himlens och jordens skapare.Vi tror på Jesus från Södertälje, Multikultis snart ende Son, vår Herre,

som blev till som människa i Solna,

föddes av lön från Rödakorset,

led under Sverigedemokraterna,

korsfäste Nydemokrati, dog politiskt och begravdes,

steg ner till det mediala dödsriket,

uppstod från de poltiskt döda på tredje dagen,

steg upp till chef för en utredning om ”främlingsfientlighet och rasism”,

sitter på Multikultis, den allsmäktiges, högra sida

och skall komma därifrån för att döma levande och döda.Vi tror på den heliga invandringen,

det heliga, urvattnade flyktingbegreppet, de heliga flyktingbarnen,

brottens tillåtelse, kroppens alla öppningar och det eviga nedtryckandet av svensken.Mer om Jesus från Södertälje: http://politisktinkorrekt.info/2011/05/17/lat-inte-intoleranta-mjukisliberaler-utreda-rasismen/

2011-05-18 @ 00:18:43
Postat av: Magentan

Jag är ledsen att behöva argumentera mot dig Leif T Åhlin för även du, liksom alla övriga kämpande SD-politiker, tillhör verkligen mina stora hjältar.Tyvärr är det dock så att även om alla människor i hela Sverige fick bredband och var sin dator så skulle dessa ändå inte sätta sig och leta upp vare sig Thoralfs blogg, SD:s hemsida eller Politiskt Inkorrekt bland alla de miljarder sajter som finns på nätet.

Dels har de ingen aning om att de finns över huvud taget, och varför skulle de plötsligt intressera sig för ett parti som består av rasistiska och främlingsfientliga stollar som de har fått och fortfarande får sig itutade genom den dagliga PK-hjärntvätten i tidningar, radio och TV. Det finns ju ett oändligt antal andra saker att syssla med på nätet.Hur ska du få dem att läsa de rätta sajterna?

2011-05-18 @ 00:25:44
Postat av: Magne

Att sprida Cavatus lappar på anslagstavlor eller i brevlådor med länkar till PI mm: Vill du läsa hela sanningen osv. Det väcker nyfikenhet. Vi måste alla tro på detta och hjälpa till. Det är inte mycket jobb som krävs för att sätta upp en lapp på ICAs anslagstavla med "ripofflappar" med hänvisning till PI. För att ta ett exempel.http://www.box.net/shared/dn4vryl63j2011-05-18 @ 01:20:53
URL: http://www.box.net/shared/dn4vryl63j
Postat av: "Vi gillar olika"

Nettoinvandring fram till 2010=1392323(en miljon trehundranittiotvå tusen trehundratjugotre)st individer.Ämnesområde: Befolkning

Tabell: Utrikes födda i riket efter födelseland och kön.

Tabelluppgift: Utrikes föddahttp://www.ssd.scb.se/databaser/makro/Visavar.asp?yp=tansss&xu=C9233001&huvudtabell=UtrikesFoddaR&deltabell=02&deltabellnamn=Utrikes+f%25F6dda+i+riket+efter+f%25F6delseland+och+k%25F6n%252E+%25C5r&omradekod=BE&omradetext=Befolkning&preskat=O&innehall=UtrikesFodda&starttid=2000&stopptid=2009&Prodid=BE0101&fromSok=&Fromwhere=S&lang=1&langdb=1

2011-05-18 @ 03:15:18
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Mattzzi

Kanadensisk forskare varnar för svensk immigrationsmodell.Finlands immigrationspolitik bör bevaka landets egna intressen, uppmanar den kanadensiske immigrationsforskaren Howard Duncan. I stället för humanitära värden, bör man betona den ekonomiska nyttan såsom man gör i Kanada.Enligt Duncan, som i dag talar i Åbo, är Sverige ett typexempel på ett land som fört en misslyckad politik. Där styrs immigrationsärenden av en moralisk hjälpmentalitet, som lätt leder till problem. Enligt Duncan överskyddar Sverige dem som immigrerar, och dessa anpassar sig inte i arbetslivet eller kulturen.– I fall Finland anammar en sådan moralisk inställning så är risken att den vanliga skattebetalaren tar avstånd och upplever att han inte kan acceptera immigrationspolitiken.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/18/kanadensisk-forskare-varnar-for-svensk-immigrationsmodell/

2011-05-18 @ 03:30:29
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: "Vi gillar olika"

Sveriges framtida arbetskraft är här nu.Språket öppnar dörrar

Du som anställer en nyanländ invandrare och låter honom eller henne läsa Svenska för invandrare, Sfi, får ett rejält bidrag till lönen. I klarspråk innebär det att den som fått uppehållstillstånd under de senaste 36 månaderna kan få ett instegsjobb där arbetsgivaren får ett bidrag till lönen på 80 procent,max 800kr/dag.Instegsjobb, så här fungerar det

• Den du anställer ska ha fått uppehållstillstånd inom de senaste 36 månaderna.

• Den nya medarbetaren läser samtidigt Svenska för invandrare, Sfi.

• Den du anställer ska vara arbetssökande och inskriven hos Arbetsförmedlingen.

• Stödet ges för sex månader i taget, längst 24 månader från det att uppehållstill- ståndet beviljats.

• Anställningen kan vara på hel- eller deltid.

• Bidraget till lönekostnaden är 80 procent, dock högst 800 kronor per dag.

http://www.arbetsformedlingen.se/download/18.5673ff2e11fd0ca559b8000426196/insteg_ag.pdf2011-05-18 @ 03:41:34
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

Magne : SD skulle satsa på en sida som PI fast dubbelt så bra,om man nu inte kan komma överens med viktigpettrarna där.Varför då jo för konceptetet med riktiga nyheter är bra, och SD :s väljare kommer från ungdomarna.

Detta ligger faktiskt före SD tv när det gäller att nå ut till väljare ,och kommande väljare.Samma ungdomar som "Dumpippade" pk-iter diskriminerar med att införa integsjobb för bla analfabeter,när arbetssituationen ser ut som den gör,synnerligen fult gjort.

Sossedagis har gjort sitt skall givetsvis påpekas som en "förmildrande" orsak för dessa stackare.Ackompajerade av Clownfeldt som står och jämför "jak skall knolla din mamma gänget" med ett par tusen högutbildade ryssar och kineser.Man kan ju nästan tro att karln har cirkusbakgrundIntegstegsjobb socialbidrag etc,är bara olika benämningar på skatteslavarnas pengar, som man utan att blinka stjäl år ut och år in i snart 50 år.När det gäller utskick och tex klistermärken osv så är det viktigare än vad SD ledningen rikitgt hajjar.

Man riskerar för att använda travspråk att pulla bort hästen.300000-500000 tokförbannade väljare, skall man ta vara på till trappspringet, när det ser ut som det gör i vänstermedia.SD bör även stötta den nya rörelsen "Pinpointa en sändare"inom media och stadsförvaltning.Sedan har vi en fråga även om det anses som lågt att skriva så : Skulle inte Ullenhag o Hägglund passa förbannat bra i kjol AW Svensson.Varför är det så få "män" i Rosenbad titta tex på snålammade Billström,"Paggan" och "Ursula"?Med alla dögrävare i riksdagen bör SD lämna in en motion om roliga timmen i riksdagen, som leds av Gunnar Andren, där tex Ursuala kan få gå loss med flera,kanske framföra tex nyskrivna bal-laden:

"E du öm i umpan i dag min vän" el "Tjong vilken djävla smocka jag fick i nyllet"Det måste finnas en motvikt till "provan-debatterna" om tex kulturarbetarnas pensioner.

(Provan är nana-snarktablett AW Svensson)Där förövrigt dom flesta "kultisarna" skall ha ett inbetalningskort varje månad istället för pensionsavi.

Det är ju mest vänsterfolk som aldrig blivit vuxna,som vill ha betalt för att springa runt med foliehattar, och roa varandra för 30 papp i månaden.

Typ Byteatern Hanoiteatern Che Guevaras vänner etc.Fotnot : Droger stoppar upp den personliga utvecklingen och individen stannar kvar på en 12-16 årings nivå hela livet.Till häst alla Sverigevänner rid ned alla sändare som står i din väg.

2011-05-18 @ 05:23:01
Postat av: Sven Dacke

Det här glömde Uppdrag Granskning att nämna om orsaken till det stora "Järnvägskaoset"Ännu en effekt av EU vansinnet. Konstigt att dom "glömde" det

Postat av: Sven Dacke

En mycket intressant artikel av en av mina favoritbloggare ( förutom Thoralf)

Bra att känna till nu när diskussionerna om elektroniska val är igång."Det viktigaste är inte rösterna utan den som räknar rösterna. (Josef Stalin)

Jag är av den bestämda uppfattningen att vi befinner oss i ett förstadium till fascism, och i det systemet ingår manipulerade val."

Postat av: jägarn

Att sjuklövern består av en samling naiva stolpskott bekräftas dagligen. Än värre är att en så stor del av det svenska folket har ett förtroende för dessa puckon.

2011-05-18 @ 07:44:25
Postat av: Stefan A

En ovanlig och härlig debatt i svt i dag, en person som fick "lov" att mosa en "man" från FI,vanligen brukar det vara Schyman som får mosa någon stackars politisk korrekt person,man kan ju styra en debatt genom vilka man bjuder in.Är dax att ta upp Rosengård mf. i riksdagen nu,så de verkligt ansvariga får stå till svars och komma med lösningar på de ständiga bråken, media gör inte sitt jobb längre,hade Rosengård mf. varit bebodda med Svenskar så hade bråken varit toppnyhet varje dag,kris-kommissioner hade tillsats, politiker hade fått löpa gatlopp i media, men nu vill ingen ta i den heta potatisen...

2011-05-18 @ 07:54:49
Postat av: Tony Ingman

Beröringsångesten från dom andra partierna när det gäller SD är både komisk o patetisk. Vad dessa stollar inte tycks begripa är att deras uppträdande

gynnar SD i det långa loppet, vilket alla opinionsundersökningar pekar på.

2011-05-18 @ 08:24:32
Postat av: Kent Finell

...och utvisning är det väl inte tal om?

http://www.expressen.se/nyheter/1.2439792/ali-valdtog-84-aringen-far-nio-ars-fangelse

2011-05-18 @ 08:26:12
Postat av: Kent Finell

I vilket normal land som helst, hade detta varit en stor förstasidesnyhet.

I Sverige och Malmö är det helt normalt.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2439737/hundratal-till-attack-vid-polisingripande

2011-05-18 @ 09:13:34
Postat av: Magentan

GoG skrev: "SD skulle satsa på en sida som PI fast dubbelt så bra,om man nu inte kan komma överens med viktigpettrarna där."Det är tack vare upplysningsverksamheten från PI (och andra bloggar som t ex Thoralfs) som SD har kommit åtminstone så här långt. Dessa bloggar har lyckats förmedla den bistra verkligheten till åtminstone en liten bråkdel av svenskarna, och på så sätt i alla fall i någon mån kompenserat för massmedias stora svek.SD:s nuvarande webbsajter är redan helt okej, och det hjälper inte särskilt mycket med ytterligare en PI-liknande blogg på nätet. Vad som är viktigt nu är att få fler läsare till de sajter som redan existerar, och det finns bara en väg att gå: upplysningsverksamhet direkt till hemmen.Ett tidnings-utskick till hushållen 3-4 gånger per år med ett urval av PI-liknande nyheter som konsekvent mörkats av PK-media, information om 7-klöverns och medias lögner och demoniseringar av SD samt med upplysningar om SD:s VERKLIGA politik.Det är också nödvändigt att folket på detta sätt snarast får kunskaper om regeringens och övriga 7-klöverns DDR-metoder för att hjärntvätta medborgarna redan i våra svenska skolor och förskolor med hjälp av Expo och den nu beslutade Westerberg-indoktrineringen.

2011-05-18 @ 09:43:03
Postat av: Lotta

@Kent FinellSå fort polisen gör ett ingripande i dessa "fina" multikultiområden belönas de med sten- och flaskkastning och bränder anläggs. Finns det något brott i dessa områden som dessa primitiva individer tycker att ett polisingripande är ok? Tror inte det. Det innebär att de inte godkänner svensk lag och att de själva ställer sig utanför det svenska samhället. Detta borde SD ta upp i riksdagen för att se hur övriga partier ställer sig till det.

2011-05-18 @ 10:03:07
Postat av: AWSvensson

Vanligt med slakt utan bedövning

Nötkreatur slaktas utan bedövning

i större utsträckning än tidigare

varit känt inom EU.

En rapport från EU-kommissionen visar

att upp till 75 procent av djuren

slaktas på ett plågsamt sätt, skriver

Svenska Dagbladet.

Nu kräver EU-parlamentets miljöutskott

och den svenska regeringen oligatorisk

märkning av köttet för att konsument-

erna ska kunna undvika kött från djurFörbjud all import av hjärnspökeslaktade djurdelar, så kallade halal . Det finns ingen vettig förklaring till varför man ska plåga djur bara för religiösa medeltida ideér . Var finns alla minkvänner som gapar och skriker , ja visst detta berör muslimer och då kan vi inte kritisera.

som slaktats utan bedövning.Sverige är det enda EU-landet som har

krav på bedövning före slakt.

Postat av: Thoralf Alfsson

MagentanJag delar dina tankar helt och hållet. Du slår huvudet på spiken i följande formulering."SD:s nuvarande webbsajter är redan helt okej, och det hjälper inte särskilt mycket med ytterligare en PI-liknande blogg på nätet. Vad som är viktigt nu är att få fler läsare till de sajter som redan existerar, och det finns bara en väg att gå: upplysningsverksamhet direkt till hemmen.Ett tidnings-utskick till hushållen 3-4 gånger per år med ett urval av PI-liknande nyheter som konsekvent mörkats av PK-media, information om 7-klöverns och medias lögner och demoniseringar av SD samt med upplysningar om SD:s VERKLIGA politik."

2011-05-18 @ 10:16:23
Postat av: Magentan

Hjärtligt TACK Thoralf för att du länkade till gårdagens SvD-artikel av M- och FP-tomtarna Schmidt och Wallmark, med titeln "Dansk gränskontroll följer inskränkthetens trend".Glädjande nog har denna artikel genererat en fullständig folkstorm av kommentarer (hittills uppgående till 465 st) mot Allianstomtarnas nedpräntade dumheter.http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/danmark-foljer-inskrankthetens-trend_6170649.svd

2011-05-18 @ 10:28:28
Postat av: Magentan

@ Thoralf

Jag ser nu att du har skrivit en kommentar till mig. Jag får väl tacka för den också då.

:)

2011-05-18 @ 10:32:00
Postat av: Robin Shadowes

Så här skriver en norrman om den pågående koloniseringen av hans land på Snaphanen. Känner vi igen oss?http://snaphanen.dk/2011/05/18/17-maj-friheden-er-udelelig/#more-93150

2011-05-18 @ 11:34:49
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Da Capo

Jag har absolut inget emot MUSLIMER, jag bara avskyr ISLAM!!

- - - - -

"Mina herrar, lever vi i samma tidsålder?",

undrade signaturen 'anti-islamist' borta på GoV."... antingen måste folk vakna upp nu och göra något, eller ..."skrev signaturen "captain mission".INGEN ÄR VAKEN.

INGEN KOMMER ATT VAKNA.

INGEN KOMMER ATT GÖRA NÅGOT (förutom att prata) mot

den ANNALKANDE OCKUPATIONEN.Snällhet, godhet, naivitet, lättja, dumhet, idioti, politisk korrekthet, vänstervriden-marxistisk-grön ideologi, religionsfrihet och tesen om alla människors lika värde förhindrar aktivt alla förändringar.Försök inte slinka undan från dagens verkliga sanning:

DET ÄR FAKTISKT KÖRT!

Det kommer inte att bli någon förändring till det bättre.

Repatriering som en möjlig lösning på problemet är inte genomförbar utan en föregående politisk revolution.Folk i Västeuropa är i en situation påminnande om den som ganska många tyskar och folken i angränsande länder befann sig i 1930-1933: "Vi kommer nog, på ett eller annat sätt, att bli av med honom - eller åtminstone få honom inmålad i ett

hörn......." (Vem då? - Adolf naturligtvis!)I Sverige har situationen redan börjat påminna om den danska verkligheten efter den 9 Apr 1940 - skulle vi opponera oss, blir vi emellertid inte skjutna, som man den gången skulle ha blivit, vi blir istället bötfällda. Vi, den infödda befolkningen i Sverige, anmanas av vår landsförrädiska maktelit att älska våra ockupanter, annars...!

Fråga någon tillräckligt gammal dansk om det under besättelsen visades annat än fiendeskap gentemot tyskarna.

2011/05/18 00:39

http://tinyurl.com/6dr3w8d

2011-05-18 @ 11:37:27
Postat av: Gubben o Gumman

Expressens "uthängning" idag av Somaliern som våldtagit en 84 åring,får nog ses som ett trendbrott i svensk press.Sannolikt är det ett resultat av hård "massage" från nätaktiva SD väljare,åtminstone tror vi det till motsatsen bevisas.

2011-05-18 @ 11:48:51
Postat av: ! ! !

@ Da Capo: "Jag har absolut inget emot MUSLIMER, jag bara avskyr ISLAM"!- Märkligt uttalande!

Islam är en avskyvärd barbarisk vålds- och terrorlära, visst.

Men utan de som bekänner sig till denna avskyvärda lära, de som bär upp den och praktiserar den, dvs muslimerna, skulle islam blott vara en dammig bok på en hylla ! ! !

2011-05-18 @ 12:03:27
Postat av: Gubben o Gumman

Ang Magentan och Thor-alf Alfssons kommentar och snickeriverksamhet,så kan man konstaterar tre saker:- Man kan läsa och tolka ett inlägg som man vill

- Gubben o Gumman har fått smisk av "partipiskan"

(Vilket vi givetvis inte finner oss i hehe)

Dessutom väntar alla våra två fans på ett svar.

- Dessutom är det hälsosamt med olika åsikter

Däremot är medveten feltolkning och förstärkning

lite trist,men vi lever i en fri värld.

2011-05-18 @ 12:08:46
Postat av: AWSvensson

Såg i ett reportage att med nuvarande takt av inflöde och avkomma så är muslimerna i majoritet 2049 i Sverige. Såg dessutom att en expert uttalat sig att det finns inget liv efter detta. Så det gäller att jobba för det förstnämnda om vi ska kunna se våra barn och barnbarn i ögonen, eller i varje fall i bevarat minne.

GoG bryt nu inte ihop , det som inte knäcker en stärker en.Kritik ska man ta som en man och inte som dessa kjolpojkar som du beskrivit. Jag fick också kritik en gång, för att jag gick in med skorna , det tog jag som en man och började prata med frun igen redan efter en vecka.

2011-05-18 @ 12:33:22
Postat av: Gubben o Gumman

Thor-alf o Magentan :Upplysningsverksamhet : Ja både PI och denna bloggen

gör ett bra arbete påstår vi något annat?

Man kan lätt få det intrycket när man läser Magentans svar/synpunkt

Förstärkningen av en påklistrad etikett av något vi inte alls skrivit eller påstår (medias svek) är inte speciellt bussigt,riktigt lågt.

Magentan/Thor-alf vi är medvetna o mediemobbningen.

Både PI och Thor-alf gör ett bra och intressant bloggjobb det är vår och mångas uppfattning så vad är problemet?

Gubben o Gumman har givetvis noterat Magentans "goda öga till oss" tidigare men so what.Då fri tolkningsrätt gäller? så gör vi ett försök till det också då i rättvisans namn.PI deklarerade/markerade ett något märkligt "avståndstagande" från SD för en tid sedan

SD:s officiella hemsidor jobbar ju inte alls på samma sätt som PI.

"Det behövs inte ytterliggare en blogg som PI"

Då tydligen PI "räknas" in som en SD kanal av bla Alfsson, så är ju risken överhängande att instämmandet i Magentas kommnentar missförstås.

Sedan finns ju alltid risken att PI läggs ned "köps upp",vilket gör att infoflödet tvärdör i storr sett?

2011-05-18 @ 12:35:29
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Konstruktiv kritik är väl ok,sedan fick vi ju lära oss här på bloggen att om man tex får något annat så sporrar det till nya stordåd.

Vi kommer dock inte ihåg vem som skrev det.Så du kan vara alldeles lugn Svensson,men den "anklagade" måste ju i en fri värld få "försvara" mot egenupplevda orättvisor med sådär en halvmeter text hehe.

Vi delar upp svaret lite så du inte blir Treoberoende.

Gå in med leriga stövlar lite på halvsniskan och skrika till frun du djävlar är aldrig bra.

2011-05-18 @ 13:05:34
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

"Magentan", vi har tjafsat om just detta med Internet. Därför delger jag dig min syn, "i mitt rike". Före valet 2010 utdelade jag utskrifter om det som aldrig sprids via media och radio/tv. Jag gjorde en omfattande drive i mitt närområde med "utskrifter" från "Cavatus" Thoralfs blogg och PI mm i samband med valet 2010.

6,77 % till riksdagsvalet blev resultat i en socialistisk kommun, där "högsta hönset" kommunrådet Claes Pettersson bor, tycker jag blev godkänt! Detta var första engagemanget jag någonsin ställt upp för det politiska. Att sedan endast ca 78 % av folket har valt att gå till "urnorna" i kommunen, bekräftar deras syn på de etablerade. Genomsnittet för Sverige låg just på 84 % vid valet!Detta engagemang har jag bekostat med egna bidrag från min pension och numera ersättning från KF. Jag har fortsatt med egna utskrifter, samt utdelning av bemötande till "artiklar och ledarsidor" i AN (M), som aldrig tas upp av dessa, och detta gör jag numera konstant. Jag har verkligen engagerat denne "chefredaktör" Jan Nordenberg i hans dåliga humör!Jag har därmed också konstaterat att många saknar uppkoppling till just Internet, då mina hänvisningar ofta är relaterade till artiklar som

visas över Internet. Därför också denna satsning för mig, och för SD!Kom ihåg att första gången jag "såg/var" i en KF sal, var den 22 november 2010 för visning, därefter har jag lyssnat/lärt mig "beteendet" vid KF möten den 29 november och den 13 december. F o m den 31 januari (premier) i år har jag stått i talarstolen och räknar även denna månad att få framföra mina och SD önskemål. Jag har även gjort en "Interpellation" under denna tiden. Vi har inga tilldelade platser i utskotten, därför är också detta ett engagemang från min sida! Vi sitter på ett eget oppositions "block", Sverigeblocket!Naturligtvis "häcklar" jag närvarande tidningsmurveln (AN) varje gång detta sker, och givetvis erhåller jag påpekande från ordföranden, men det som är sagt, förblir också detta sagt medvetet. (AN vägrar konstant att ta upp mina bemötanden i sin blaska) Givetvis angriper jag M och deras bihang i tredagars blaskan!Därför offrar jag gärna mina mynt på att delge mina väljare i min del av kommunen.

Och som sagt, "en officer kryper inte för sin motståndare. Då är man en förrädare för Sverige"!

2011-05-18 @ 13:50:31
Postat av: Gubben o Gumman

Thor-alf o Magentan :

(Battlefield del 2)"Trappspring" ger ju onekligen en "hint" om vår inställning i infofrågan,båda kanalerna gäller ju givetvis tillsvidare,dom skall inte ställas mot varandra.Dom skall utvecklas göras "Dubbelt så bra, helst i det ena fallet..."

Det är "vårt recept" på att nå ut och öka röstetalet.SD har med största sannolikhet en ung aktiv väljarkår,vilka har ett antal val framför sej....

Kan vara bra att ha med sej när mediastrategin ritas upp....Vill man å andra sida gå ett steg längre tillbaka än tex utskick samt nätet ,så kan säkert sossarna sälja dom gamla högtalarbilarna ,som drog runt på 1970-talet,då slipper ju brevbärarna åtminstone slänga SD:s material,och man sparar pengar.Visst blir det en kanonkick i nostalgi hos den förmodligen ganska lilla delen, som kommer ihåg dessa DDR bilar på gator och torg.Nostalgi och gammal teknik är trevligt, men inget man vinner val/ökar på ,men läs noga nu:

Dock viktigt i ett mediaefterblivet land som Sverige tyvärr.Sannolikt röstar vi på Internet kanske redan 2014

Röster höjs redan nu för det.För övrigt är det ju ganska lätt att se i vilka åldersgrupper medlemstillströmningen sker.

Bra att köpa en undersökning,( obs ej av Sifo).Vår knasiga teori är att det är i åldersgruppen 18-45,således bör dessa servas ,då dom finns på nätet redan,men även där har vi väl tokfel suck hulk..

Mera näsdukar AW Svensson.Hänga upp sej på en "privat kanonsida PI" är naivt och livsfarligt i vår inskränkta värld.Konceptet är ju bevisligen kanonbra med tanke på trafiken, skulle en bättre uppbackad egen sida hos SD vara fel?,som dessutom inte försvinner på en dag.

"Räcker med,instämmer i "Skulle det vara så att tillströmningen är störst i åldersgruppen "medialobotomerade" pensionärer 65-109

Så kan vi möjligtvis ompröva den totalt enkelriktade teorin som etablerat sej mellan öronen.Vårt grundinlägg berörde båda kanalerna vilket man givetvis kan ha olika åsikter,sedan är det ju bara att beklaga om någon el några missförstod det hela.Inlägget var väl tänkt som ett steg ovanför nuvarande kanaler, om sanningen skall fram.

Gå vidare, utveckla, förbättra, samverka,öka,avsluta....Förhoppningsvis så är alla överens om att utskick, bra bloggar, samt SD tv ligger i framtiden,samt i ett visst fall gårdagen... nedhuggen regnskog i Svenne Banans brevlåda i ett visst land quess which, nja.Utskickens effekt bekräftas av att SD ökar i områden där utskick gjorts,men det är en tidsbegränsad marknad.

Himlafärden är ju tyvärr svår att stoppa/påverka.

Hur gärna man än vill.Sannolikt dyrköpta röster mot satsad kapitalbas.

I politikens kapitalvärld finns tyvär inte plats för någon "åldersrättvisa" a la nostagi",eller vara "reklamnaiv"Tvekar man så går det ju bra att ringa till vilken marknadsförare som helst, och fråga hur dom jobbar mot gruppen 18-40 år, samt säljresultat osv.

Fråga gärna vilken info dom "unga" läser, tidningens annonser el nätannonser.Pensionärsrösterna sover så tungt att inte ens en dynamitgubbe i varje öra skulle få dom att rösta på SD,antingen hajjar man det eller så gör man det inte

Linje valfri är fullt tillåten halleluja.Hela infofrågan handlar om att få SD att växa på bästa ekonomiska/tekniska sätt,inget annat.Hur man gör det är ENLIGT OSS, använd nätet i första hand,"riktade" utskick i tredje hand i Crazyland.Det handlar bara om röster "per satsad krona"

Samt att fiska i rätt sjö,barnsligt enkelt.Trots det skriver vi "trappspring" och får kritik?Eftersom vi alltid har rätt speciellt i denna frågan så rinner "gåsvattnet" av lika fort som brandsprutan hos Gökabylunds brandkår sprutar vatten per "kubiktimme" Googla på det AW Svensson,Den statligt kommande uppfostran i skolorna talar väl för sej självt,dvs var stöten skall sättas in el?,se och lär, inte ens pk iterna satsar på gårdagens kanaler till målgruppen UNGA.

Varför i herrans namn skickar dom inte ut en massa pappertidningar? märkligt.Just det dom läser det inte, i det äldre fallet läser man det och, går sedan och röstar på Håkan Ljugholt.Hur det hela utvecklas och sköts tja det vet vi inte förrän efter tidigast valet 2014.Gubben o Gumman tar nu skrivpaus i 8 minuter och toktjurar, för att sedan vara tillbaka i sadeln för att bekämpa alla orättvisor.......

2011-05-18 @ 15:02:00
Postat av: Magentan

Äsch GoG, ni liksom jag är hårdhudade typer, så ni tål det här. Som ni själva också skriver så är det hälsosamt med olika åsikter. Vad som menas med "medveten feltolkning" förstår jag inte riktigt, så det hoppar vi över. Jag ville enbart framföra min åsikt, inget annat.Ibland håller jag ju med er. Senast för ett par dagar sedan i min kommentar 2011-05-15 @ 00:00:57.

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/may/bra-sekretess.html#commentFridens!

2011-05-18 @ 15:14:52
Postat av: Gubben o Gumman

Magentan : Ja men vad f-n nu har vi ju klätt på oss full riddarutrustning,då skall du börja "gosa"Ok det får för den här gången då, morr.....Så här i solskens tider så skrev vi fel angående feltolka tänk inte på det "sunshine"Du kan det lungt det blir inget "pudelinlägg" hehe

Frågan är bara vilket straff din "kompis" skall få.Får väl bli att räkna stenarna i Ängörondeller tex får se.Respekt

2011-05-18 @ 15:26:19
Postat av: Da Capo@ ! ! !,

...ett ologiskt uttalande av gissa vem?, Geert Wilders, i ett tal 'over there' för inte ens en vecka sedan.Detta löjliga uttalande finns i olika versioner men med samma grundinnehåll och framföres av såväl anti-islamister som islamvänner och islamkramare.DU har tydligen insett att muslimerna är dina/våra fiender.Vår tillväxande ockupationsmakt.Agerar du därefter? Eller försöker OCKSÅ DU invagga dig i den falska förhoppningen att SD skall fixa problemet någon gång i framtiden, 2014, eller kanske 2018. Glöm det!Då är det försent.Inse att det sannolikt redan är kört!

Klockan är inte fem i 12, hon är redan en kvart över.Den från GoV hämtade och översatta kommentaren tar fram problemet på ett sjåsfritt sätt. Läs den en gång till och tänk efter! Läs även hela blogginlägget.Kampen mot islamifieringen utspelas bara perifert på Thoralfs blogg, den utspelas ute i stora världen, och förstås också på DEMOKRATBLOGGEN.

http://demokratbloggen.wordpress.com/Maktelitens syn på utlänningstillströmningen:”den utomeuropeiska invandringen är en resurs, en berikning och en förutsättning för fortsatt välfärd - dessa människor varken kan eller bör hållas borta genom fler gränskontroller eller murar. De som vill komma till Europa tar sig hit i alla fall, och det bör vi välkomna.” Allahu Akbar.Av de 1.235.017 asylsökande som 1980-2009 fick permanent uppehållstillstånd, PUT, i Sverige hade 5,5 procent – eller 27. 548 personer flyktingstatus (enligt FN:s flyktingkonvention). 41.162 var kvotflyktingar, vilka enligt uppgift i SvD den 12 februari 2007 ofta är analfabeter. 94,5 procent eller

1.166.307 fick asyl och PUT trots att de saknade asylskäl.

2011-05-18 @ 15:37:58
Postat av: AWSvensson

Såja GoG ,lugn o fin nu, i tider när man enbart kan få ambulans om den som ringer är medvetslös så gäller det att tänka sig för. Har man inte i förbyggande syfte preparerat hjärtat med Gammel Dansk och prostatan med kaffe så gäller det att välja sina strider.

2011-05-18 @ 15:44:32
Postat av: Stefan K

Vilka har haft störst glädje av de öppna gränserna, de hederliga eller de ohederliga?Ibland får man känslan av att 7-klövern inte har något större intresse av att övervaka gränserna. Illegala invandrare är som bekant inget större problem. När gränspolisen uppfattas som FÖR effektiv och tvingas omprioritera så inser man att något känns fel. Läs denna länk om Skavsta flygplats situation och ställ er frågan om det inte är en medveten strategi

http://petterssons.bloggsida.se/politik/polisen-for-effektiv

2011-05-18 @ 15:54:44
Postat av: ! ! !

@ Da Capo,! ! ! delar din pessimistiska syn på sakernas tillstånd.

Den demografiska utvecklingen är nog den främsta faktor som talar för barbariets annalkande seger.

Skadedjuren förökar sig i våldsam takt medan befolkningarna i den civiliserade världen har upphört att reproducera sig.

Det är ingenting som SD eller Geert Wilders kan göra någonting åt, inte ! ! ! heller.

Men....ha ha,

evolutionens gång är omöjlig att förutsäga,

det finns något som kallas MUTATION,

så låt oss inte tappa allt hopp.Tjingeling! ! !

2011-05-18 @ 16:15:58
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Vad är prostatan?

2011-05-18 @ 16:59:15
Postat av: Tony Ingman

Men hur uppnå garantier för att tidningsutskicken verkligen kommer fram? Med tanke på att posten inte

ens kan få Postmännen att dela ut valsedlar till

ett demokratiskt val, så är väl risken stor att

tidningarna hamnar i närmsta kontainer.

Jag hoppas att SD vid sådana fall polisanmäler

posten.

2011-05-18 @ 17:20:59
Postat av: putte

Jag läste också Wallmarks tomteartikel i SvD.

Visst frågar man sig om SvD inte längre är polare

med alliansen.Till och med Svd:s läsare driver alldeles hejdlöst

med Wallmark och folkpartisten.Men tyvärr så ser man en allt tydligare trend på

SvD, artiklar som man vet vållar läsarstorm, låter

man inte läsarna kommentera. Det tar nog lång tid

innan Reinfeldt förlåter SvD för att de publicerade

Wallmarks "kloka ord av vishet".

2011-05-18 @ 21:48:49
Postat av: ! ! !

@ Da Capo! ! ! delar din pessimistiska syn på sakernas tillstånd.

Den demografiska utvecklingen ger dystra besked om barbariets annalkande seger.

Marodörerna förökar sig i våldsam takt medan befolkningarna i den civiliserade världen har upphört att reproducera sig.

Men ... ha ha,

evolutionens gång är omöjlig att förutsäga,

det finns något som kallas MUTATION,

så låt oss inte tappa allt hopp.Tjingeling! ! !

2011-05-18 @ 22:06:07
Postat av: Skånepåg

@ G&G"AW Svensson : Vad är prostatan?"Det är tilltalsnamn på prostens fru! (jmfr doktorinnan).

2011-05-19 @ 08:34:40
Postat av: En vän i kampen

Avskaffandet av effektiv gränskontroll (och byggandet av öresundsbron som är en oerhört effektiv transportled, inte minst för narkotika, illegala vapen och illegala invandrare) är ett av modern tids stora svek mot det Svenska folket. Det förs in narkotika och illegala invandrare på en industriell skala som man var väl medvetna om att skulle uppstå när man propagerade för Svenskt medlemskap i EU, men som man blåljög för folket och hävdade aldrig skulle ske. Vi ser ett accelererande missbruk i Sverige, inte bara av kat bland somalierna och hasch i de mångkulturella förorterna. Den industriella skalan på narkotikaimporten har gjort att vi idag ser narkotikamissbruk, såväl så kallat lättare droger som hasch och marijuana, som tyngre droger av alla slag i en omfattning vi aldrig sett tidigare och i grupper där man aldrig tidigare trott att det skulle förekomma.Att införa effektiva gränskontroller skulle på intet sätt inskränka den fria rörligheten för EU-medborgare, däremot kommer det att utgöra ett hinder för den fria kriminalitet som den så kallat fria rörligheten inom EU i huvudsak har visat sig innebära.

2011-05-19 @ 12:12:47
URL: http://envanikampen.wordpress.com
Postat av: "Vi gillar olika"

Farstapedofilen dömd till vård.Södertörns tingsrätt dömdeSalar Mahmoud Hassan, född 1976 (troligen från Irak) för grov våldtäkt mot barn, våldtäkt mot barn sexuellt övergrepp mot barn och sexuellt ofredande till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. Han ska utge skadestånd tlll flera småflickor med totalt 1 130 000 kronor.Salar Mahmoud Hassan förekommer under ett avsnitt i belastningsregistret för tre fall av stöld till villkorlig dom och dagsböter.Som vanligt inget yrkande om utvisning.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/19/farstapedofilen-domd-till-vard/#more-86465

2011-05-19 @ 13:55:19
URL: http://politisktinkorrekt.info/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0