"DOMEN ÄR ETT SKÄMT"

Jag har vid ett antal tillfällen skrivit om det bestialiska mordet i Högsby på Abbas Rezai. Mitt andra inlägg på bloggen handlade faktiskt om detta mord, läs mitt blogginlägg från den 28 april 2006. Vi var många som reagerade på domen och att föräldrarna friades trots att mamman hade brännskador från den kokande oljan på sina armar.

Nu har HD beslutat att hovrätten skall göra om rättegången och föräldrarna som varit bosatta i Fagersta har häktats. Den då 17-årige sonen Abdulmajid Ataei tog på sig hela skulden under rättegången och dömdes till löjligt låga 4 års sluten ungdomsvård och utvisning. Efter avtjänat straff 2009 ville han nu att utvisningen skall stoppas genom att ge hela skulden på sina föräldrar. Att sonen inte skulle ha deltagit i mordet är nog bara en svensk domstol som kan gå på. Nedanstående bild fanns publicerad på nätet, där 17-åring stoltserar med sin ”lilla” kniv som användes vid mordet där offret bland annat skalperades enligt en artikel i DN.Framlidne journalisten Kurt Lundgren som följde rättegången på plats kallade domen för ett skämt. Vilket nu besannas genom Högsta domstolens beslut om att göra om rättegången.

Risken är nu dock stor att hela familjen kommer att frias från detta bestialiska mord då alla inblandade uppenbarligen kommer skylla på varandra och då är ju praxis i svenska domstolar att ingen döms.

Min egen uppfattning är att hela familjen skall utvisas och avtjäna sina straff i hemlandet.

Detta rättsfall är ett typfall över det som debatterades under förra veckan i riksdagen där SD som enda parti yrkade på att utvisning skulle vara praxis vid grova brott som mord och våldtäkt där gärningsmannen har ett utländskt medborgarskap. Se debatten som Kent Ekeroth hade med 7-klöverns ledamöter och hur de försvarar personer som Abbas Rezais mördare.
Som en avslutning kan ni lyssna till denna "debatt". Har man stått på stan under valrörelsen så känner man igen sig.

Utan tvekan får man sig ett gott skratt, synd att polisen avbröt! Det hade varit roligt att höra mer.


Kommentarer
Postat av: Kalle

2011-05-10 @ 10:37:59
Postat av: AWSvensson

Borg säger vad som förväntas av honom. Enligt logikens lagar så kan man väl inte påstå att det skulle bli dyrare att minska anhöriginvandringen med 90% .Antalet försörjningsåtaganden för den svenske skattebetalaren minskar och antalet som ska integreras i det svenska samhället blir mindre och därför kanske inte en helt orimligt.Möjligheten att kommentera saknas , så möjligheten att slakta hans uttalande berövas läsarna.

När domstolars resonemang blir ett ordbajseri bortom all vad logik heter då kan det får sådana konsekvenser som i det här fallet. Juridik är alldeles för allvarligt för att överlåtas till jurister, kanske ett jurysystem med folk fria att tänka fritt i många fall skulle vara bättre. Angående debatten som jag tidigare kommenterat så får man intrycket att man från 7 klöverns sida skickar fram personer som inte har någon framträdande roll i partierna i de debatter man inte kan vinna.

Postat av: Kalle

Håller med dig Thoralf till 110 procent. Domen i det fallet är ett enda stort skämt. Verkar som om svenska domstolar skämtar med hela svenska folket i sina "tunna" domar.Nu kommer den svenska rättvisan att sättas på prov efter Högsta Domstolens beslut. Det beslutet kom inte en dag för tidigt.Kent Ekeroth SD tog upp problemen med den svenska rättvisan i riksdagen. De andra sju riksdagspartierna verkar måttligt intresserade av SD:s åsikter.Det ärliga och härliga svenska folket håller nog med Kent Ekeroth SD.Hoppas det blir rejäla straff för hela familjen som utförde mordet på Abbas Rezai.

2011-05-10 @ 10:47:12
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Inte utan att man saknar denne klarsynte Kurt.Visst var domslutet ett stort skämt, det visar nu

HD med sitt uppvaknande. Nu tror jag syndarna får sitt straff, men frågan är om "kusinen" i Danmark och dennes agerande kommer att prövas. Hela denna smörja är att agerande politiker som släppt in dessa, borde nagelfaras med sitt lättsinniga ansvar! Tro inte att denna händelse är en enskild företeelse, utan här ligger många hundar begravda hos denna klan.

Att se hur förbrytarna arresteras underlättas onekligen för ens sinnesstämning. Nu får vi se om tärningarna hamnar rätt!Ni sköter er förnämligt i riksdagen, hälsar jag er

Thoralf. Därför växer också partiet "så det knakar"! Heder och tack! Det underlättar enormt för ens agerande, att visa hög svansföring mot kombatanterna i Arvika KF...

2011-05-10 @ 11:12:03
Postat av: Allemand

Det slutar förmodligen med att han tilldöms ett större skadestånd och ingen utvisning.Föräldrarna slipper också betala tillbaka det skadestånd de erhöll efter förra domen.Sverige, landet med världens största rättsosäkerhet.

2011-05-10 @ 11:42:36
Postat av: Calle

Dom " oskyldiga" har nog redan med hjälp av PK-advokat räknat på hur mycket dom skall begära i skadestånd av svenska staten( folket)

2011-05-10 @ 11:43:28
Postat av: Anonym

Inga violer från Flen precis.

Detta är välfärdsräddarna,se filmen:

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/10/islamiseringen-fortsatter-pingstkyrka-blir-moske/#disqus_thread

2011-05-10 @ 12:13:28
Postat av: Tobbe

Off topic, men snälla lägg upp denna! =0D http://www.youtube.com/watch?v=AWPwgjhENXI&feature=player_embedded

2011-05-10 @ 12:27:59
Postat av: Essendon

Tobbe:Här är samma fast "rättvänd", lättare att se.http://www.youtube.com/watch?v=_y22IVWhK5o

2011-05-10 @ 13:59:52
Postat av: Tony Ingman

Rättsrötan i Sverige slår ständigt nya rekord, det

visade även parekeringsplatsmordet i Landskrona,

inte nog med att man spottar offren och deras anhöriga i ansiktet med löjligt lågt straff, hela

proceduren med att mördarens stora släkt får hålla

på och gapa och skrika i rättssalen istället för

att kasta ut anhanget späder ytterligare på respektlösheten mot offren.

2011-05-10 @ 14:05:23
Postat av: Mattzzi

Senaste opinionsmätningen på yougov:

http://www.metro.se/nyheter/de-sma-partierna-ats-upp-av-jattarna/EVHkej!2YIpimnSTYeBg/

SD fortfarande fjärde störst,det är stabilt och bra runt 6,5% i snitt.

http://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

2011-05-10 @ 14:39:57
Postat av: Mattzzi

Danskarna fjantar inte.

Den 56-åriga jobbhandläggaren Birthe Christiansen blev den 27 januari 2010 brutalt knivmördad med 22 knivstick på en parkeringsplats invid hennes arbetsplats Jobcenter Holstebro i Danmark. Huggen tog runt ögonen, vid ena örat, bröstet och levern.En timme senare var han gripen – den idag 29-årige somaliern Kamal Omar Youssuf.Nu har han fått sin dom för mord. Eftersom man konstaterat att han är psykiskt störd ska han tvångsvårdas enligt ett tidsbestämt straff, sedan utvisas han på livstid från Danmark.http://ekstrabladet.dk/112/article1551491.ece

2011-05-10 @ 14:44:53
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

"Dumbo code red" filmen kan Expo ta med ut i indoktrineringskampanjen för att visa hur droger ställer till det i päronet på en human been.

Killen är ju dum på riktigt,typisk stenkastare med Thorett.Bröderna Donkeys lakejer på TV4 (TV4 Fakta) har snickrat ihop en lite film typ reklam som förtalar SD partiet kallas för högerextremistiskt ,anmäl.SVT68 SR 68 PRESS 68 och nu TV4(Fakta?), fan det är inte lätt att vara befrielse soldat i Getingens fria "revolutarme"(svårt ord) (Hangarounds) till ett riksdagsparti,något till höger om Vänsterpartiet and the cockobellos.Gubben o Gumman skriver som fristående journalister utan koppling till Thor-alf Alfsson eller maranta rörelsen.

2011-05-10 @ 14:44:55
Postat av: AWSvensson

Det är ungefär på denna nivå debatten tas. Man förutsätter att Sverigedemokraterna är lågutbildade okunniga personer som man kan ge sig in i debatten med en handfull floskler i bagaget. Vi har hört det det leda , människors lika värde , vi är alla människor ja det som saknades var Zlatan och pizza.

Det syntes tydligt att han genomgått entimmars kursen i ämnet Så ska vi bemöta Sverigedemokraterna.

2011-05-10 @ 14:46:06
Postat av: Gubben o Gumman

Svenska "Vi och dom-stolarna" är riktiga tjofaderittan "tempel",där ständig ålders narcolepsi

68 fyllda smarta som Jönsson katt.

Tänk att sätta sej där och spela med i Justitia la Boljevikia.

En stor grön foliehatt till dessa rövskallar.Säg hej till publiken

2011-05-10 @ 14:50:36
Postat av: Gubben o Gumman

"Där ständig åldernarcolepsi råder konstant" skall det givetvis vara konstigt att vi inte skrev det från börkan?

2011-05-10 @ 14:53:50
Postat av: Gubben o Gumman

under börkan?

2011-05-10 @ 14:54:53
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson: Glöm inte bort alla läkare från långtbortistan som kör taxi och ibland skjutsar runt "Ljugholt", ett riktigt höjdarargument för multikulti, och vilken skuld svenska folket kan känna för dessa alla 2 stycken som kör taxi?

Dom andra orkar inte plugga 1-2 år utan sitter hemma och har det gott på soc pengar o dylikt.När det gäller kurser har väl ABF en mindre 15 minuter för dom som inte "hänger md riktigt"Alla skall med i kampen mot draken SD.Man får hoppas för övrigt att Bengt Balkan och Expo inte förbiser sina "kurser" för särskolan också alla skall med halleluja.Man undrar ju tex vad TV4 skall säga i sina filmer när dom högerextrema medborgarna blir för många.

Då kanske dom får heta vanliga människor med rätt till skatteslaveri, för multikultins bevarande till varje pris."Aldrig har så många "Beng-Ollar och "Tokhjördisar samlats i ett modernt parlament som i det svenska"Citata Winston Blurphill.

2011-05-10 @ 15:04:32
Postat av: Gubben o Gumman

Bloggen verkar inte må riktigt bra

2011-05-10 @ 16:18:55
Postat av: AWSvensson

GoG:Menar du att den inte är mottaglig för information utan slår frivolt med stavningen.

2011-05-10 @ 16:57:54
Postat av: lassekolja

Filmen med vänsterextremisten var bland det roligaste jag har sett. Synd bara att vi har sådana i min uppväxtstad, men dj..gt roligt var det, speciellt när frustrationen steg på slutet.

Som debattör betraktad var v-extremisten en katastrof men Sverigedemokraten visade ett beundransvärt tålamod.

2011-05-10 @ 17:40:19
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Gubben o Gumman

Ja det var fan vad bloggen stavar fel....Fast egentligen Svensson när uppstod egentligen ett behov av ett knivförbud i Sverige?Ordet knivförbud samt dödskjutning kanske skall implementeras i SFI:in ?

2011-05-10 @ 17:41:03
Postat av: EssendonLäs om Bengt ”Luciabeslutet” Westerbergs utredning,

där han tydligen skall utreda sig själv!Robstens blog:

http://robsten.blogspot.com/2011/05/regeringens-utredning-om.html

2011-05-10 @ 20:31:36
Postat av: EssendonGoG:

Bloggen har fått värmeslag! Vete f..n var inläggen lägger sig!

2011-05-10 @ 20:38:34
Postat av: Funtaren

Jag gillar hans reaktion när poliserna avbryter honom efter hotelser mm. "De är ju Sverigedemokrater". Underförstått - de har väl inga rättigheter, varför skyddar ni dem?Drägg.

2011-05-10 @ 21:37:39
Postat av: jesse fransson

Sant, utvisa hela jäkla klanen, men först spöstraff. Jag har inte mycket övers för invandrare överlag men Abbas Rezai var faktiskt en trevlig arbetsam ung man. I Kåge utanför Ske-å bökade han i sin pappas pizzeria och han var mycket omtyckt samt väldigt intressrad av Svenska språket och vår kultur, aldrig någonsin hamnade han i konflikt med andra människor. Hoppas hans banemän möter ett värre öde

2011-05-11 @ 00:25:29
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Magne

Man ser på bilden att Abbas var en bra/fin människa. Hoppas "butcherfamiljen" någon gång får vad de förtjänar (dottern undantagen förstås).

2011-05-11 @ 00:33:17
Postat av: jesse fransson

Uppdaterar, jag menar hans mentorpappa, en gubbe från Iran som drev pizzerian och gav Abbas arbete ibland

2011-05-11 @ 00:37:06
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Magne

Bilden jag tänkte fanns visst inte här utan på PI. Sorry om jag gjorde någon/AWSvensson (typ) förvirrad.

2011-05-11 @ 00:39:38
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Tjadden

Man blir verkligen bestört när svenskar vänder sig emot sitt eget samhälle som kommunistslyngeln gör och än mer beklämmande att höra riksdagsfolk göra detsamma.

Höra Kent Ekeroth berätta dagens sanning i riksdagen och höra motparten att de inte vill förstå är lindrigt sagt deprimerande för att inte säga skrämmande.

Vad har vi för framtid att se fram emot, så länge 7 klövern får hållas, då har vi inte någon ljus framtid att förvänta oss och därför känns det otroligt viktigt och angeläget att få några miljoner normala svenskar med oss i vårt led, så svenska folket får besluta om vår framtid!

2011-05-11 @ 00:58:54
Postat av: Magne

kommunistslyngeln vet inte så mycket. Men en sak vet han att SD är himla onda. Ondast på Jorden till och med. Det är hela hans utgångspunkt och att han tillhör de goda förstås sen återfinns det inte så mycket mer under mössan. Kanske att tänka själv vore ett förslag men inget att hoppas på..

2011-05-11 @ 01:34:35
Postat av: Gubben o Gumman

Dådet är avskyvärt men vad gör man med inblandade myndighetspersoner som köpt sonens erkännade rakt av ,skall dom få behålla sina jobb.

Abbas är slaktad och torterad.Dom är ju ännu större rövskallar än dom skyldiga?

Vore ju himla trevligt om lekstugan i "svenska vi och dom-stolarna" tog slut i 40 år har "dampen" fått pågå.Samtliga inblandade i domarna bör föraktas för sin totala människofientlighet,dessutom borde dom aldrig mera få sitta ting.Svensk rättvisa består mången gång av narco-epilektiker 68 +, politiskt ditsnubblade.

Dessutom med rätt att fatta inkentinken."Aha nysvenskar då måste vi tro på allt ,och dömma snällt" för vi tillhör "dumstollarna" tra la la laaBrottet är så vidrigt så att straffet borde vara uppställning framför en mur för fotografering...När det gäller killen som diskutterar så förstår ju alla, att ett visst behov av mentalsjukhus visst finns i Sverige ,50000 platser vore nog inte svårt att fylla på en vecka.

2011-05-11 @ 02:29:12
Postat av: Gubben o Gumman

Man ser också hur effektivt preventivt utvisning skulle vara ,här golar två bröder ned föräldrarna ,när den ena skall kastas ur landet.Fatta vad effektivt det skulle vara i det i ett friskt Sverige om det praktiserades.Finns ingen värre straff än att bidragssnabeln kapas och att man åker ut.Det är verkligen något för alla skötsamma i Sverige att jobba för,exklusive dom 355 i Rosenbad som inte vill förstå detta otäcka.

2011-05-11 @ 02:35:20
Postat av: Gubben o Gumman

"Skulle vara i ett friskt Sverige"

2011-05-11 @ 02:37:29
Postat av: Sven Dacke

Norge säger NEJ till EU avreglerlering av Posten och fortsätter med utdelning 6 dagar i veckan.Vad gör Sverige åt EU direktiven?

Postat av: Roger S

Den aggressive vänstermänniskan finns nu att se, så att ni inte behöver tilta på huvudet. Lite nördmagi, så poff vände jag filmen rätt

http://youtu.be/zgrwQA-qM54

2011-05-11 @ 12:15:21
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Åter till "skamkulturen"! Under häktningsfram-ställan behövde paret tolkar, trots en längre tid i Sverige. Tydligen har Fagersta kommun där de bott sedan Högsby-dramat, ingen koll över huvud taget när det gäller språkkunskap bland den invandrande befolkningen. Men så är kommunen också kommuniststyrd (V)!

www.aftonbladet.se/nyheter/article13004411.ab

2011-05-11 @ 15:39:45
Postat av: lassekolja

Nu har jag tittat och skrattat åt vänsterextremisten både igår och idag. Det är verkligen underhållning på högsta nivå.

Mera sån´t Thoralf!!!

2011-05-11 @ 15:52:41
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Ludvig

Ja domen är verkligen ett skämt, det fattar ju en barnunge, att hela familjen är inblandad.

2011-05-13 @ 06:20:51
Postat av: lassekolja

Tack än en gång Thoralf, för att Du la´ ut filmen om vänsterextremisten. Nu har jag tittat och skrattat tre gånger och skrattar bara mer och mer för varje gång!!!

2011-05-13 @ 15:04:38
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Skaraborgare

Thoralf.Lever vi i ett rättsamhälle?Det enda rätta är att familjen utvisas och får avtjäna sina straff i det gamla hemlandet.

Finns det inga avtal om sådant så går dessa att upprätta.Många naiva politiker har genom åren importerat ett problem som nu blivit helt ohanterbart.

2011-05-14 @ 08:04:57
Postat av: sunglasses for glasses

!! thanks for sharing. look forward your new posts.

2011-07-23 @ 05:34:21
URL: http://www.worstsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0