DANSK GRÄNSKONTROLL RÄDDAR SVERIGE?



”Danska regeringen och det främlingsfientliga Dansk folkeparti (DF) kom på onsdagen överens om att införa en permanent gränskontroll vid gränserna mot Sverige och Tyskland.”

Utdrag från TT:s artikel.

Denna nyhet har inte fått så stor uppmärksamhet i svensk media. I Riksdagen ställde idag centerpartisten Johan Linander en fråga till statsminister Reinfeldt angående detta beslut i Danmark. Johan Linander var bekymrad över att Öresundsbro pendlarnas situation kan påverkas av det danska beslutet. Att orsaken till detta beslut har med brottlighet att göra tycks ha gått Johan Linander förbi och det är mycket anmärkningsvärt med tanke på att han är justitieutskottets vice ordförande. Då borde istället Johan Linander vara väldigt nöjd med danskarnas beslut som med stor sannolikhet kan ge en bättre situation även i Sverige. Inte minst när det gäller all smuggling av t.ex.KAT till Sverige. Får vi nu se all Somalier börja demonstrera mot Dansk Folkeparti?

Vi är många som reagerar på att TT väljer att skriva ”främlingsfientliga Dansk Folkeparti” när det gäller en fråga om gränskontroll. En person, vi kallar honom Peter (tack för ditt mail) har kontaktat TT och ifrågasatt varför journalisten skrivit detta och fått följande svar.

”Hej Peter!
Tack för dina synpunkter!
Jag kollade igenom mina manus och jag är säker på att jag inte kallat
Dansk folkeparti för främlingsfientligt. Det kan däremot sändaren ha
gjort i sin "påa". Detta kan jag dock inte ta något ansvar för, då
sändaren modifierar reportrarnas inlämnade förslag.
Om du däremot har läst det på webben kan du ha rätt, där står mitt namn
under men det är alltså inte jag som valt benämningen
"främlingsfientligt".

Tack för dina synpunkter.
Bästa hälsningar
Fredrik Nilsson
Ekot
Nyhetsgruppen”

Nu ställer man sig givetvis frågan vad/vem är ”sändaren? Är sändaren en politiskt tillsatt ”propagandaredaktör”? Betänk att TT är en organisation som styr nyhetsflödet i hela Sverige. Objektivitet tycks inte vara någon ledstjärna på de stora nyhetsbyråerna. Se för övrigt mitt blogginlägg om TT.

Man blir minst sagt mörkrädd när man får ta del av dessa uppgifter. Håller den nya järnridån på att byggas i Sverige?



Vi Sverigedemokrater som lyssnat till Pia Kjaersgaard och följt Dansk Folkepartis framgångar i Danmark kommer säkert ihåg hennes veckobrev där hon ”hotade” med att göra om Öresundsbron till en klaffbro som kan stängas till Sverige. Ett ”hot” som hon upprepade vid sitt tal i Höganäs under valrörelsen förra året.

Den person som nu tror att detta var ett skämt kanske nu förstår allvaret i Pia Kjaersgaards ”hot” i och med att Dansk Folkeparti krävt skärpt gränsövervakning i en uppgörelse om pensionerna i Danmark. Om utvecklingen t.ex. i Malmö fortsätter skall nog ingen vara förvånad om man i Danmark väljer ännu hårdare regler och metoder för att bekämpa brottsligheten. Detta kan ske samtidigt som Sveriges statsminister och hans finansminister prisar välståndet och landets möjligheter. Jag anser att dessa båda herrar borde lyssna mer på Pia Kjaersgaard än den egna hejarklacken med politiskt korrekta ja-sägare.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Spädbarnsmord: Mamman dömd och utvisad.



Örebro tingsrätt dömde



Rawan Mohammed Khader Qabaha, född 1985 (medborgare i statslös; Palestina), för mord till sluten rättspsykiatrisk vård. Efter att vården avslutats ska hon utvisas ur landet. Hon förbjuds att återvända till Sverige före 5 maj 2021. Rawan var tvungen att ha tolk på arabiska.



2011-05-13 @ 00:27:57
Postat av: Mattzzi

Gå och rösta på söndag,ta en vän med eller två.



SDU åter igen attackerade av invandrare under skolbesök.



SDU Stockholm fortsätter denna vecka sin skolbesökskampanj genom att besöka fyra stycken gymnasieskolor. Idag besöktes Farsta gymnasium. Vi hade fått tillstånd av skolan att anordna ett bokbord utanför skolans matsal och där stod vi och diskuterade med elever och delade ut flygblad. Helt plötsligt utbryter tumult och 4-5 killar med utländsk härkomst slänger ett flertal ägg mot oss varav två stycken träffar en SDU-tjej som deltog på skolbesöket. Stämningen var hotfull och polisen ringdes snabbt till plats och en anmälan upprättades. Det är med besvikelse vi konstaterar att SDU Stockholm på mindre än en vecka tvingats tillkalla polis två gånger för att garantera vår säkerhet under skolbesök. Det är ett allvarligt hot mot demokratin och yttrandefriheten när våld tillåts tysta åsiktsyttringar och vi hoppas innerligt att berörda skolor tar de här händelserna på största möjliga allvar. Imorgon besöker vi Fria Gymnasieskolan i Haninge och nästa vecka har vi ytterligare fyra stycken skolbesök.

http://sdu.nu/2011/05/12/sdu-attackerade-under-skolbesok/

2011-05-13 @ 00:34:19
Postat av: OT

Heja Danmark!!!



Vill vi ha 7-klöverns framtid? Leonard Cohen - The Future: http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

2011-05-13 @ 00:47:21
Postat av: Mattzzi

Den vänsterextrema journalistkårens agenda är inte sanning och öppenhet precis.

Förvanskning och desinformation är mer regel än undantag.

Det som är riktigt illa är att dom lierar sig med islamisterna,ty ändamålet helgar medlen.



Nu senast på aktuellt angående att amerikanerna givit bin Ladin en värdig muslimsk sjömansbegravning,detta valde man att kalla att kroppen blivit "dumpad" i havet.



Tredje statsmakten skyr inga medel då dom nu känner sig hotade av internet och dess öppenhet.

2011-05-13 @ 00:58:29
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Kalle

Nu börjar våra grannländer oroa sig över den prekära situationen i sverige. De som tidigare varit våra vänner tar nu avstånd ifrån vår ohejdade invandring med brottslighet i kölvattnet.



Vår statsminister rusar på i blindo tätt följd av massor av ja-sägare.



Frid över sveriges minne.

2011-05-13 @ 01:03:23
Postat av: Gubben o Gumman

Det är faktiskt rätt allvarligt med den såkallade "sändaren" förmodligen inget nytt.

Sändaren är en odemokratisk hjärntvättare som sätter felaktiga etiketter på ett demokratiskt valt parti.



Kontrollen över nyhetsflödet är socialisten näst bästa vän, den bästa är lögnen, men dessa går ju bra ihop på redaktioner, och TT ,blir en vattentätt rundgång med "etikettpåklistring" fy f-n på vanlig svenska.



Så sitter "nollorna" på lokalred och skriver av "sändarens" slutliga hjärntvätts alster.



Som vi tidigare skrivit så kommer det att lukta skit när man lyfter på "täcket" i detta arma land.



Man får väl förmoda att en och annan Sverigefientlig gris uppbär lön från TT.

Betänk sedan att detta är en "liten" detalj som läcks av misstag.



Stackars journalist som berättat om "sändaren"

Ett omedvetet erkännande om att media manipulation pågår på TT,tänk att träskallarna i Alliansen inte vill förstå detta,355 dagisbarn skulle inte göra ett sämre arbete i allafall i Rosenbad(dampcentralen).



TT har en hel del att förklara vart det lider

"The hunt is on"



Danskarna inför brokontroller ,Sannfinländarna hoppar av regeringen för dom inte ställer upp på mera pengar till "Pottugal"



Då kan vi läsa om Jay Smith som torskat på droger igen i Expressen tex,typisk svensk media-koma-medicin.



Expressen redaktör Tomas "köttbullen" Mattson har varit på "dampmöte" med likasinande mögelstollar ,och ställer frågan på sin blogg :

"Är vi för fega"?



Nej käre Tomas det kan vi väl aldrig tro....

Bry er inte om att Sverige sitter fast i ett socialist-schizofrent strypgrepp.



Ni är Sveriges sanna hjältar.

Frågan är bara vad f-n ni skall säga till Sankte Per,när den dagen kommer

2011-05-13 @ 01:04:47
Postat av: Gubben o Gumman

"Sändaren" går under det gemensamma namnet på denna "nya" yrkesgrupp : "Transmitter Torbjörn"



Undrar vad man skall ha för utbildning, och hur anställningarna sköts, arbetsförmedlingen?



Den unkna doften har börjat läcka ut från "Röda rummet" TT.



Hej å hå bullshit och Boljeviker everywere in Crazyland



Stickan Larsson knegade väl på TT ett tag....

2011-05-13 @ 01:36:38
Postat av: Blazej Lukasik

Mediakoncentrationen i Sverige är total, TT säljer nyheter till alla svenska medier, även SVT. Men ser man globalt och läser MSM i andra länder är situationen likadant. CNN, BBC, m fl förvränger och vinklar nyheterna på samma sätt. Det finns två färska exempel på detta: folkresningar i Egypten och rapporteringen därifrån och situationen i sk Palestina.



När det gällde Egypten försökte alla medier runt om i världen ge sken av det Egyptiska upproret har inget med Islam att göra. När det visade sig att det är tvärtom försöker man att avdramatisera det Muslimska Brödrarskapet. Avrättningar på Kopter skylls på Mubarak regimen. Än så längre har den "obskyra" bloggosfären haft rätt och träffsäkert förutspått händelseutvecklingen i Egypten. Äntligen är MSM reportrar naiva eller medvetet sprider man desinformation.



Samma sak gäller rapporteringen om konflikten mellan Israel och PLO/Hamas. I det här fallet har TT sedan längre försökt att utmåla Israel som angriparen, trots att det är tvärtom. Man har lyckats genom att vända på händelseutvecklingen i sin rapportering. Når Hamas skickar iväg raketer är det tyst i svenska medier, men när Israel börjar sin vedergällning då dyker det upp rapporter och sedan får läsaren intrycket av att det var Israel som började.



Det behövs nya seriös aktörer på mediamarknaden i Sverige som kan erbjuda en värdig alternativ.

2011-05-13 @ 02:29:14
Postat av: LN

Leder multikulturalism till krig? Inbördeskrig?



Inte i NyaSverige - svenskarna är som judarna i

WWII, låter sig tåligt och utan motstånd föras mot

sin förintelse av sin egen Reichsführer Reinfeldt.



http://www.youtube.com/watch?v=KS3Cyn7GDoE

2011-05-13 @ 05:05:08
Postat av: Tomas

I Skåne finns det en man som ingen lyssnat på. Nu är vi där vid de händelser, som denna man belyst i åratal. En man som fått ustå mycket skit. Han är politiker och har visserligen inte i rätt i allt, men i detta som nu händer har han haft helt klart för sig.

Denna man heter Carl P Herslow.

2011-05-13 @ 06:16:30
Postat av: Sven Dacke

Det känns skönt att Danmark i alla fall försöker skydda oss mot diverse djälvelskap som kommer över gränserna nu när vi inte har vett att skydda oss själva i extrema Sverige



2011-05-13 @ 07:28:57
Postat av: Åke Malmros

Kolla Göteborgs-Postens väljarbarometer.

De vågar inte ens nämna SD vid namn.

De kallas "annat parti".

http://www.gp.se/polopoly_fs/1.625381.1305260045!/0513_sifo.jpg

2011-05-13 @ 07:29:24
Postat av: Info

DET GENUSINDUSTRIELLA KOMPLEXET



Vid sidan av och parallellt med det invandringsindustriella komplexet verkar dess tvillingprojekt, DET GENUSINDUSTRIELLA KOMPLEXET.



Alla som önskar närmare sätta sig in i vad detta komplex – med det enade Sjupartiets välsignelse och uppbackning – åstadkommit och åstadkommer rekommenderas att studera TANJA BERGKVISTS blogg:



tanjabergkvist.wordpress.com/



Beta av alla arkivets inlägg – med tillhörande kommentarer. Det kan ta någon vecka men är mycket lärorikt för den oinsatte och bakom ljuset förde.



Medelst nya barnboksförlag, t.ex. Sagolikt bokförlag, och kommunala apparatchikar, s.k. genuspedagoger, letar sig Statsfeminismen listigt in i landets alla förskolor och åstadkommer på så sätt politiskt korrekta väljare redan från koltåldern.



Vad gäller det berömda Sagolikt Förlag, som drivs av två lesbiska kvinnor (sambor) och som bl.a. uppmärksammats i en Snaphanen-krönika av Julia Caesar, så fick det ett första KRITISKT omnämnande på nätet här:



http://genusnytt.wordpress.com/2009/12/page/3/



2011-05-13 @ 07:59:07
Postat av: Sven Dacke

Internet som slagfält.



En bra artikel som beskriver modern krigsföring.

kan vara bra att känna till, även om läsarna på denna blogg inte är så "blåögda" som allmänheten i övrigt som sväljer allt som kommer från källor som TT , SVT mm.

Postat av: Stefan K

Vad TT anbelangar så tittar jag på deras nyhetsmaterial med helt andra ögon idag. Tack för din artikel Thoralf.



Gammelmedia väljer i traditionell stil att kalla Danmarks val som "främlingsfientligt" och syftar till de stängda gränserna.



Nu är det ju så att gränserna inte stängs, utan det är tullen som ges större rätt att kontrollera förbipasserande i jakten på vapen, droger, kriminella och illegala invandrare.



Har du problem med detta Jan Helin? Är du emot att vapen, knark, yrkeskriminella och bidragstörstande illegala invandrare från Somalia och Irak stoppas redan vid gränsen?



Alla borde ställa frågorna:

Var det sämre eller bättre innan Schengen?

Vilka har haft störst glädje av Schengen, de hederliga eller de ohederliga?

2011-05-13 @ 08:10:13
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Essendon

Politisk kommissarie, Politruk, zampolit hette det förr i Sovjet d.v.s folk som förmedlade politisk propaganda.



I Sverige lever begreppet kvar och kallas för sändare vilken administreras av Tidningars Telegrambyrå TT.



Wikipedia om Politruk

http://sv.wikipedia.org/wiki/Politruk

2011-05-13 @ 08:20:54
Postat av: Nisse

Vi svenskar håller på att bli allt mer isolerade i Europa och skandinavien - på grund av vår misslyckade invandrings/integrationspolitik och vår höga brottslighet vill t om våra grannländer införa gränskontroller mot oss. Snacka om underbetyg för "den svenska modellen". När skall svenska politiker vakna upp och inse att vi håller på att måla in oss i ett hörn. Hoppas ni SD lyfter upp denna fråga i riksdagens kommande debatter.

2011-05-13 @ 08:25:57
URL: http://www.minsynpasaken.wordpress.com
Postat av: Peter

Varför känner sig Sändaren på TT tvungen, att lägga till ordet främlingsfientlig till orginaltexten?



Tyckte han verkligen att det associerande adjektivet saknades? Att det tillförde journalistens text ett mervärde eller gjorde en bättre läsförståelse?

Eller har Ekot en klart uttalad agenda - att alltid associera DF (och även SD) som främlingsfientliga?!

Man får kalla kårar och en fläkt av unken DDR-propaganda ...

2011-05-13 @ 08:35:45
Postat av: Skånepåg

@ Åke Malmros



GP "trollar bort" Sd i väljarundersökning.

Postat av: Peter

När jag läser övriga kommentarer här, undrar jag om vissa inte har förstått innebörden och allvaret av att TT uttalat gör tillägg i sina artiklar - som syftar till att misskreditera politiska partier. Och som inte är en opartisk nyhetsförmedling, utan en medveten handling att påverka den allmänna opinionen i en viss riktning.



Det är ett missbruk ej värdigt en demokrati.



Om man är kritiskt till något är man fientlig då?

Är Miljöpartiet fientliga då de är kritiska till miljöförstöringen? Är de företagsfientliga, då de hellre ser minskade företagsvinster än att företagen ska satsa mer på miljöåtgärder?



Ska vi även kalla de som är kritiska till bilars avgaser, utplantering av vargar, EU's toppstyrning och till färgämnen i godis; till transportfientliga, vargfientliga, Européefientliga och godisfientliga?



Och kan du berätta för mig, hur man skriver främlingsfientlig på engelska?

Foreigner hostile?





Vet du hur många partier i Europa som kallas för foreigner hostile? Eller i andra delar av världen?



Nä, främlingsfientlig är ett hitte-på-ord, ett misskrediterings-ord som enbart används inom svensk media. Det används dessutom ofta för associera med ondska, ilska, utrotning, ariskhet och nassim.



Du kan ju googla själv på "Foreigner hostile party" och du får upp endast 2 sidor som belyser ämnet: båda dessa sajterna är skrivna i Sverige!



"Foreigner hostile" som benämning på ett invandringskritisk politiskt part, det existerar inte utomlands. Det är en svensk företeelse, som missbrukas av svensk media och som ThorAlf nu beskriver; att TT lägger på detta starkt nedvärderande assocationsord innan nyhter kablas ut. Uppseendeväckande mints sagt!



Närmaste översättning för främlingsfientlig blir ordet xenophobia.

Xenophobia - främlingsrädsla; xenofobi; (sjuklig) rädsla för eller hat mot vad som är främmande.



Menar TT och svensk media att Dansk Folkeparti, SannFinländarna, SverigeDemokraterna och dess sympatisörer har obefogad, sjuklig rädsla samt ett hat mot vad som är främmande?



Vad har de som grund att komma med ett sådant påstående?

Vilka är tecknen på att någon är främlingsfientlig?

Och på vems uppdrag skriver TT, SVT, SR? De ska främja en allsidig, objektiv och oberoende rapportering. Och absolut inte lägga in sina egna värdeladdade associationer!



ThorAlfs avslöjande visar på att det finns en uttalad agenda inom svensk media, att bruka ordet främlingsfientlig. Troligtvis har makteliten inom media, träffats och diskuterat hur de ska styra den allmänna opinionen.

Dessa tar den ofina friheten att kleta på misskrediterande epitet på andra.



Säkert delas min åsikt av många andra som har upptäckt hur hittepåordet främlingsfientlig används inom svensk media.



Någon som har reagerat är Jan Milld: "Begreppen "rasist" och "främlingsfientlig" används också som utbytbara mot varandra, som om de betydde samma sak. Självfallet kan man vara avogt inställd mot främlingar utan att det behöver ha det minsta med rasism att göra."

http://www.janmilld.se/funderat/v46.html



"Istället för en saklig diskussion om invandringen har vi fått en kaskad av tillmälen. Ett av de vanligaste är "främlingsfientlig"."

http://www.bgf.nu/startsida/tillg/framl.html



Om jag vore ThorAlf skulle jag som Riksdagsman, eller SD som Riksdagsparti, gå vidare och begära ett svar av TT.



2011-05-13 @ 09:09:38
Postat av: Funtaren

Ang GP:s valbarometer som länkades till ovan: procentsatserna summerar inte till 100 utan 96,5.

2011-05-13 @ 09:20:05
Postat av: Cavatus

Åke Malmros! Tack för att du uppmärksammade oss på denna medvetna blamage från GPs sida, dvs att inte nämna SD vid namn utan kalla SD "övrigt parti". Skrämmande när det faktiskt handlar om ett riksdagsparti. Det visar deras skygglappsmentalitet men samtidigt drömsamhälle, vilket är att SD inte finns. Tyvärr, har GP självt bidragit till att samhället utvecklats i den här riktningen genom ständiga mörkningar.



Snälla alla! Fortsätt att dela ut flygblad. Särskilt i västra Götalandsregionen. Det har tillkommit ett antal nya och det kommer inom kort ytterligare nya flygblad, bl a ett som tar upp flickan som begick självmord efter gruppvåldtäkten där förövaren fick 5 månaders vård och ingen utvisning.



PIs antal läsare ökar hela tiden och vill vi se bättre resultat i opinionsundersökningarna måste VI ta vårt ansvar genom att skriva ut flygblad på egen bekostnad och ta oss omaket att dela ut dem. Vi bara MÅSTE göra detta. Vi har inget val. Svenskarna måste väckas ur sin dvala.



Se gärna även denna debatt mellan journalister om mörkningen i media, där de erkänner att SD har rätt.



http://www.youtube.com/watch?v=cTJy0fGdkB8&feature=player_embedded



Obs! Det är två delar. Se båda! Det är en order.

2011-05-13 @ 09:26:46
URL: http://www.korta.nu/jc
Postat av: Allemand

@Peter, skrämmande läsning och jag håller med dig, SD måste ta upp det här i riksdagen. Då blir det offentligt och nedskrivet på papper för senare bruk.

2011-05-13 @ 09:39:29
Postat av: Robin Shadowes

Vad händer med Blogger egentligen? Inte bara har det varit omöjligt att kommentera i snart ett dygn men nu verkar det som om bloggarna själva ej längre heller kan uppdatera sina bloggar längre. Försökte nå Blogger via Google men den sidan går heller inte att komma in på. Lyckades bara komma in på deras Twitter och där ber dom om ursäkt för problemen och bedyrar att dom jobbar hårt för att lösa dem. Wtf??

2011-05-13 @ 10:07:12
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Peter

OBS; det är Sveriges Radio Ekoredaktion som har en Sändare som ansåg att assocationen Främlingsfientlig saknades i reporterns manus.



Men TT's notis i DN-länken i n n e h å l l e r o c k s å samma association!



Tillfällighet? Knappast. Det visar på en uttalad agenda, en komplott att styra den allmänna opinionen i en viss riktning där invandringskritiker ska misskrediteras.



Vad är det som sker egentlig? Statliga Sveriges Radio och privatägda TT lägger gemensamt samma värdeladdade adjektiv? Och främlingsfientlig är ett svensk medialt hittepåord som inte existerar i andra språk ...

2011-05-13 @ 10:11:01
Postat av: AWSvensson

Ibland undrar jag om kvinnor är en egen ras, hur kan man dra sig till kriminella,vår man i Högsby har tydligen visat upp ännu en sida.

Postat av: AWSvensson

Finland genomförde en riksomfattande utlänningskontroll varvid påträffades 21 personer som vistades där utan tillstånd . Syftet med den var bl a att kontrollera och identifiera personer som olagligt vistas i Finland.

Personerna som saknade identitetshandlingar kom från Ghana, Gambia, Vietnam, Iran och Afghanistan. Dessutom greps en person med en internationell arresteringsorder. Något ramaskri från den svenska sidan har inte uppfattas , varken media eller politiker. Som jämförelse så vistas allt enligt beräkningar mellan 10000 till 50000 i Sverige illegalt , ingen vet exakt, ingen tycks bry sig. Trots att utlänningslagarna är snarlika i de båda länderna, men efterlevs och tolkas uppenbarligen mycket olika.

Detta med Sveriges med flera länder, vilka kan räknas Grekland, Italiens, slappa kontroll av vilka utlänningar som vistas i dessa länder illegalt och därigenom hela Schengenområdet har föranlett Danmark att reagera, något Sverige borde bett dem om för länge sedan. Många kriminella invandrare använder Sverige som basstation med gratis uppehälle för att utöva sin kriminalitet bl a i Danmark. Jag förstår att de tröttnat och till skillnad mot Sverige agerar.



2011-05-13 @ 10:27:39
Postat av: Essendon

Allemand:



Bra bevis när kommande rättegångar mot ansvariga inleds inom sinom tid, för brott mot Sverige!



Kan vi inte redan nu börja kalla dom för Sjuklöver-rättegångarna!



Undras om inte Tidningarnas Telegrambyrå (TT) även kommer att dras inför skranket, liksom några stora dagstidningar.



Ingen nämnd och ingen glömd...



2011-05-13 @ 10:29:25
Postat av: Hm

Uttrycket "främlingsfientliga" har använts av en journalist på TT(tidningarnas telegrambyrå). Detta har bekräftats efter samtal med en annan journalist, också på TT. Den 'författande' journalisten var ledig idag så det gick inte att få kontakt med henne. TT producerar artiklar inom olika ämnesområden som sedan får användas av de som är 'medlemmar'. Det är därför som det dyker upp likalydande artiklar samtidigt i olika tidningar (och annorstädes) i Sverige.

2011-05-13 @ 10:39:37
Postat av: Tjadden

Jag anser att ordet främlingsfientlig ska klassas som en svordom och därmed får vi se användare av sådant tillmäle för ouppfostrad.

2011-05-13 @ 10:45:42
Postat av: Magentan

Vi minns väl alla Gunnar Sandelins överraskande debattartikel i DN 2008?

http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna



Där skrev han till exempel:

"... Under åtta år därefter var jag reporter på Sveriges Television. Där fick jag bland annat instruktioner av en ansvarig redaktör för ett av våra största nyhetsprogram att det ska "vara så synd om invandrarna att folk ska gråta framför teven".



Sandelin berättade också i någon intervju att alla nyhetsuppläsare var tillsagda att lägga till orden "det främlingsfientliga och rasistiska partiet..." varje gång man skulle nämna SD:s namn.

Det gällde naturligtvis även Dansk Folkeparti, och det kanske fortfarande sitter kvar i ryggmärgen på en del uppläsare?



@Info

Även den gode Affe har i sina bejublade tecknade serier uppmärksammat det Sagolika Förlaget och deras barnbok om de homosexuella girafferna Jösta och Johan.



Se Affes underbara serie-strip om Reinfeldt och giraffen Jösta här!

http://affes.wordpress.com/2011/03/19/reinfeldt-och-den-homosexuella-giraffen/

2011-05-13 @ 10:48:22
Postat av: Anonym





EU kritiserar dansk gränskontroll

Publicerad: 2011-05-12



DANMARK EU-kommissionen försöker att stoppa Danmark från att sätta upp permanenta gränskontroller. Det är gränserna mot Tyskland och Sverige man från danskt håll är bekymrad över, då kriminaliteten blir allt värre. Gränskontrollerna är tänkta att stävja smuggling av vapen, narkotika och stöldgods, samt stoppa illegala invandrare och förbrytare på väg till Danmark.



EU har dock reagerat kraftfullt mot Danmark. EU-kommissionens talesperson Pia Ahrenkilde Hansen säger att kommissionen ”inte kommer att acceptera några utmaningar av principen om fri rörlighet av varor och personer i EU”.



Det är regeringspartiet Venstre som kommit överens med Dansk Folkeparti och Kristdemokraterna om den skärpta gränsbevakningen. Tullpersonalen som ska stationeras ut ska inte kontrollera pass, utan ska kontrollera fordon och körkort när de tycker att något ser misstänkt ut.



Enligt den danska finansministern Claus Hjort Frederiksen ska beslutet träda i kraft inom två till tre veckor.



De kraftiga reaktionerna från EU mot beslutet har fått flera danska politiker att klaga över att danskarna inte längre är herrar i sitt eget hus. Flera drar paralleller till det så kallade Zambrano-fallet, där EU förbjöd Danmark att neka permanent uppehållstillstånd och arbetstillstånd till utländska medborgare om dessa försörjer ett barn med medborgarskap i något EU-land.



IT Red.

2011-05-13 @ 10:50:26
Postat av: Magentan

Fint att Danmark sätter ned foten och "spärrar" Öresundsbron!



Tyvärr kan väl detta enbart gälla resande FRÅN Sverige och in till Danmark? De som åker andra vägen, alltså till det "rika" och generösa Sverige, har väl inte danskarna någon anledning att kontrollera?

2011-05-13 @ 11:17:01
Postat av: Tjadden

Hittade det här, lite överdrivet skrivet men ändå det är nära sanningen och vilka har svikit vårt land och det arv vi hade att förvalta, här är listan över dem.



Dagens Sverige ser ut så här lite grovt tillyxat:

Riksdagen ≥ 94,3% PK

Media ≥ 100% PK

Kulturelit ≥ 100% PK

Kungahuset ≥ 100% PK

SAF ≥ 100% PK

LO ≥ 100% PK

Polisen ≥ 100% PK

SÄPO ≥ 100% PK

Försvarsmakten ≥ 100% PK

MUST/KSI ≥ 100% PK

2011-05-13 @ 11:24:06
Postat av: Peter

Att media kallar ett parti för främlingsfientligt - det är en komplott mot svenska folket.



Syftet är att associera partiet och dess sympatisörer negativt, vilket sker undermedvetet och på det psykologiska planet.



Exempel:

- Tänk på Moderaterna, vad är det första du tänker på då? (Top of Mind-metoden)

Eller ett annat exempel: hur skulle du beskriva Moderaterna?



Eftersom Moderaterna och alla andra 7klöverpartier, aldrig eller sällan får ett värdeladdat associationsord framför partinamnet, så kommer allmänhetens beskrivning bli mer spritt och inte lika självklart.

T ex att Moderaterna är blåa, höger, borgerliga, företagsvänliga o s v.



Och om vi frågar mannen eller kvinnan på gatan om SverigeDemokraterna? Ja, då lär svaret genast och mest frekvent bli; - de är främlingsfientliga ...

Mycket tack vare medias beskrivning och som jag vill uttrycka det; manipulation. Vilket inte gör media bättre än dem de vill kritisera och utmåla dessa för att vara (farliga, onda, mörka krafter och fientliga).



Jag är övertygad om att medias medvetna trummande är till för att styra den allmänna opinionen.

Och det är inte omedvetet, som vi kan lära av Ekot's Sändare som självmant adderar främlingsfientlig i en beskrivning, då uppenbarligen detta saknades när Dansk Folkeparti skulle nämnas i texten.

Medan partiet Venstre i samma notis beskrivs mer neutralt, som "regeringspartiet" ...



Tydligen går Sändaren igenom en mall innan nyheten kablas ut. Framför SD, Sannfinländarna och Dansk Folkeparti ska främlingsfientlighet läggas till. Sedan kan man ju förmoda, att med den inställningen, så ska nyheten vinklas negativt.

I länken till radiointervjun står "Ett dystert beslut": http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4500159



Och "Folkpartistiska Eu-parlamentarikern Olle Schmidt tycker att det är olyckligt att Danmark väljer att inte diskutera insatserna med Europaparlamentet."



Den som läser artikeln ska tydligen uppleva att det främlingsfientliga partiet i Danmark har tagit ett dystert och olyckligt beslut.

Producerat av Sveriges Radio. Så mycket för opolitiska och neutrala nyheter.



Något märkligt är att TT's notis, som publicerades innan Ekot's artikel, innehåller nästan samma fakta.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/dansk-granskontroll-i-sikte



Men Ekots artikel innehåller fakta som inte framgår i TT's notis, så Ekots reporter har nog inte plagierat av denna. Varför det bör finnas en ursprungskälla.

Frågan är var denna kom ifrån när både TT och Sveriges Radio, oberoende av varandra, publicerar samma nyhet med liknande fakta.



Jämför "Vi har inte sett överenskommelsen eller börjat utreda konsekvenserna, säger finansminister Anders Borgs pressekreterare Daniel Valiollahi." med "Finansminister Anders Borg har valt att inte lämna någon kommentar förrän han har läst överenskommelsen."



Vanligtvis brukar man ange källa som AFP, Reuters men här vet inte. Men kanske har TT och SR läst samma orginalmanus som de sedan respektive har skrivit om.



Ligger det då någon lobbyist bakom? En politiskt organisation som skickar nyhetsförslag till redaktionerna och som vill påverka vilka ämnen det bör skrivas om?

Jag vet inte, men det väcker onekligen frågor då två oberoende (Statliga SR och privatägda TT) skriver varsin artikel som påminner om varandra likt karbonkopior.

2011-05-13 @ 11:29:17
Postat av: Mats (Malmo)

Magentan: Uttrycket "främlingsfientliga" används fortfarande - t ex i Sydnytt häromkvällen, av "papegojan" som rapporterade om de nya danska gränskontrollerna och att detta var framdrivet av "främlingsfientliga dansk folkeparti".

Betr kontroller vid öresundsbron - så kan man ju förmoda att det blir färre smugglare av olika slag.

I alla fall av sådana som använder Danmark som transitland för att komma till Sverige.



2011-05-13 @ 11:50:25
Postat av: Erik

En sak som alltid har förvånat mig är att det inte görs mer kontroll av illegal invandring vid gränserna .



Det behövs mycket mer kontroll och det som förvånar mig mest är att det inte används hundar. För hundens känsliga väderkorn och hörsel skulle avslöja VARJE illegal invandrare som är gömd, t ex i en långtradare.



Här måste SD förmå regeringen att trycka på i EU och även använda diplomatiska kanaler.

2011-05-13 @ 12:05:28
Postat av: Mattzzi

Här kommer Sifo undersökningen utan manipulation.



http://bohuslaningen.se/nyheter/bohuslandal/1.1212739-sifo-rod-grona-fortsatter-styra-regionen

2011-05-13 @ 12:10:36
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Kalle

Erik du har helt rätt.



I England finns det elektroniska grejer som mäter om det hörs hjärtslag från personer i långtradarnas lastutrymme. Där har man satsat på att avslöja invandrare.



Sverige gör det inte. Svenskarna borde resa till England och andra länder för att lära sig men svenska myndigheter VILL INTE lära sig. De föredrar denna kopiösa illegala invandring.

2011-05-13 @ 12:37:41
Postat av: Allemand

@Peter, informationsbyrån heter Expo.

2011-05-13 @ 13:19:19
Postat av: Skånepåg

@ Kalle



Här finns info om "manicken" som du nämner.

2011-05-13 @ 13:20:57
URL: http://www.geovox.com/
Postat av: Tjadden

Läs den här artikeln om Sd och glöm inte kommentarerna som är obetalbara!



http://blogg.aftonbladet.se/21909/2011/05/svensk-myndighetskontroll-sd-s-siffror-haller-inte#lastComment

2011-05-13 @ 13:45:17
Postat av: Tjadden

Allemand



EXPO ger massmedia uppslag. vad de ska skriva om och hur, inget tvivel om den saken.



Går man in på EXPO och läser så är det som att läsa Sovjet-tidens Pravda!

2011-05-13 @ 13:56:53
Postat av: lassekolja

Fy, vad otäckt det måste vara för dom stackars danskarna, att leva i ett land, i vilket de styrande politikerna, i första hand tillvaratar den egna befolkningens intressen. Det behöver aldrig vi svenskar befara eller riskera med våra godhetsapostlar i sandlådan, nej förlåt, jag menar Riksdagen, så länge inte dom hemska främlingsfientliga rasisterna i Sverigedemokraterna får mer att säga till om.



(ironi)

2011-05-13 @ 14:51:10
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Peter

Här kommer källorna till Ekot's samt TT's rapportering, som är så snarlika på fakta samt uppbyggnad:



"Ulrike Rodust er af den opfattelse, at det primært er frygten for rumænske bander, der har fået Dansk Folkeparti op på barrikaderne.



»Banderne har vi altså også overalt i Tyskland. Vi har også problemer med kriminalitet, men det er ikke et spørgsmål om grænser. Banderne vil være der både med og uden Schengen, og man må forfølge dem ligesom med alle andre kriminelle«, siger hun. "



"»Det er klart, at kriminalitet også veksler mellem lande. Vi ser det mellem Sverige og Danmark med smugling af narkotika. Men der findes andre metoder at begrænse kriminalitet på«, siger Olle Schmidt. "



"»Fremmedhad er grunden til det forslag, og man kan ikke sige det højt nok, at det vil vi ikke have i Europa. Fremmedhad har altid ført til krig. Tyskland er det bedste eksempel på det«. "



http://politiken.dk/politik/ECE1278889/tyske-og-svenske-politikere-oenske-om-graensekontrol-er-en-skandale/



"Årsagen til debatten var en strid over flygtningestrømmen fra Nordafrika til den italienske ø Lampedusa. Italien gav de mange flygtninge opholdstilladelse og sendte dem videre ind i Europa, hvorefter Frankrig kvitterede med at lukke deres grænser - en overskridelse af Schengenaftalen."

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2011/05/11/135250.htm



De liberala EU-parlamentarikerna som vill ha öppna gränser, ojjar sig rejält och associerar till nasiTyskland. Suck ...



2011-05-13 @ 15:19:55
Postat av: Carolina

Dansk Folkeparti OCH Sverigedemokraterina ÄR ju främlingsfientliga! Ni är ju det! Varför står ni inte för vad ni faktiskt är??? NI gillar inte saker som är osvenska/odanska enligt era åsikter. Dansk Folkeparti införde ju absurda regler för människor som är gifta med danskar! Att inte ens kärleken räknas!!!! Det kallar jag för EXTREMT FRÄMLINGSFIENTLIGT!! Och jag hoppas bara på att ni alla en gång får smaka på att behöva fly sina länder och bli emottagna i typ Brasilien av plakater där det står: Ut från Brasilien! Icke-brasilianare är inte önskvärda här, gå tillbaks till ditt jävla land!!! Ni kan ju inte ens träna capoeira, ni är värdelösa och dessutom PEDOFILER!!!!!!

2011-05-13 @ 16:04:43
Postat av: Tjadden

Carolina



Du pratar i nattmössan, du måste inse att 7 klövern vill helst avveckla Sverige och svenskarna till utlänningarnas förmån, var glad att vi svenskar går inte med på detta och då svamlar du om främlingsfientlighet, ska vi kalla dig för svenskfientlig?

2011-05-13 @ 16:13:55
Postat av: Allemand

@Carolina, beklämmande dåligt inlägg. Kom med saklig kritik så är du värd att diskutera med, så här långt är det bara trams. Gissar att du inte är en dag över tjugo?

2011-05-13 @ 16:15:19
Postat av: Gubben o Gumman

Carolina : Flicka lilla du avgör inte vem som är främlingsfientlig.



Invandring omfattar försäkringssystem allmän välfärd(analfabeter) kriminalpolitik seder och bruk djurskydd, förhudsskydd,odemokratisk mediahjärntvätt typ "Transmitter-Torbjörn" på TT, och mycket mera.



Var god definiera främlingsfientlighet samt svenska socialförsäkringssystemet.



Vi får hoppas att du inte slutar dina dagar i ett stenröse sexmördad eller på en åker med skallen inslagen.

Det är rasism på hög nivå högre än ditt intellekt någonsin kommer att då.



Offer för sossedagis skall inte komma in och vormera sin Sverigefientlighet här



Samtidigt är det underhållande när en rödhöna fått upp blodtrycket ovanför axlarna för en gångs skull.



I serien 4 bröllop var det ett par som fått "kämpa" för sin kärlek, som hjärntvätts tv kallar det.

Måsslimer var inblandade och gillade inte giftemålet.



Ta din synpunkter om främlingsfientlighet och stoppa upp det i valfri kr-pps-ppning.



Ytterst sannolikt har du en knallröd foliehatt.

Kom igen "Sten-röse" Carolin.

2011-05-13 @ 16:20:30
Postat av: Gubben o Gumman

SD bör ta officiell kontakt med TT angående "sändare" dels för att man kallar partiet främlingsfientligt,alldeles utmärkt objekt för en stämning och rättegång, där "sändaren" berörs kan bli hur stort som helst.



Sannolikt ligger den socialistiska våldtäkten på Sverige och sprattlar i sin stinkande helhet.



Även TV4 Faktas lilla filmspott med epitet som högerextremistiska bör anmälas,dags att börja jaga Sunkan i tingsrätten nu.



Till häst

2011-05-13 @ 16:24:22
Postat av: Tony Ingman

Så var det dax igen, AMF skatteplanerar och högsta

hönset Wanja Lundby Wedin säger" jag kände inte till det" precis som när hon undertecknade årsredovisningar utan att känna till det, eller när

hon var med att bevilja feta avgångsvederlag för

chefer. Det är mycket den damen inte känner till, ändå har hon lyckats att bli högsta hönset för

landets arbetare. Undrar om hon känner till det??

Men ett bra sänke för sosseriet är h0on!

2011-05-13 @ 16:32:43
Postat av: Gubben o Gumman

Denis Dedic dömdes till 1 år och 4 månader(samt 80000 för skattebetalarna att pröjsa) för våldtäkt i Värnamo,du kan väl skicka en blomma till målsägaren Carolin.



Sådan svenskfientlighet ställer väl du inte upp på vi har kvinnofrid i Sverige förstår du, dessutom är vi tvåa i överfallvåldtäktsligan där uteslutan etniskt svenska kvinnor våldtas mördas och skändas

Så skall vi väl inte ha det "Carro"



Brå har sifror om du undrar hur det förhåller sej eller ta kontakt med tex Oslo polisen i denna fråga



"Säg nej till balkongflickor" eller lägenhetsfångar

2011-05-13 @ 16:33:24
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Ola Lindholm hängs ut av Oleg, Katja ,Pjotr och Igor i svensk press, innan proven är klara.

Hans filmer stoppas av SVT68.



Annat är det med "Glura" han brassar käk i rutan och är med i hockeystudion.

"Saliga är dom röda pundarna"



Orättvisa ,leva på andra,använda lögner, punda bli damputredd, nej Svensson det är inte din granne.

Det är en socialist AW Svensson.



Förresten Svensson vad tror du en "sändare" betalar i fackavgift?



Sedan var det helt underbart att 1100 journalister boende på Södermalm igår blev berikade med ett guldsmedsrån a 10 miljoner.

"Verligheten och sanningen kruper närmare Ivan Katja mfl.

2011-05-13 @ 17:00:03
Postat av: Mattzzi

Elin Krantz mördare

döms till fängelse



Den 23-årige man som åtalats för mordet på Elin Krantz kommer att dömas till ett långt fängelsestraff.



Förhoppningsvis så blir det även utvisning på livstid.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.626002-elin-krantz-mordare-doms-till-fangelse

2011-05-13 @ 17:12:00
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: "Vi gillar olika"

Ännu mera politiskt våld av invandrare.

SD riksdagsman utsatt för mordförsök.



Så har det hänt igen. Efter ett skolbesök på Hvitfeldska Gymnasiet i Göteborg idag blev William Petzäll utsatt för en attack som innefattade att en stor sten kastades in i fönstret på passagerarsidan där han satt.



Direkt när de kom dit blev det en hetsig stämning med ett stort invandrargäng, merparten från MENA-länder, som vrålade och skrek hela tiden. Även ett antal lokala vänsterextremister deltog i pöbelattacken.



Polisen beslöt att omhänderta ett par personer när de försökte attackera SD. Flygblad förstördes, man gick till fysiskt angrepp och mitt i allt tumult så stal de en SD-flagga. Rektorn för skolan påstod att SD skulle städa upp efter de flygblad sominvandrareleverna och vänstextremisterna rivit sönder och sade också att SD ska ansvara för sin egen säkerhet.



Efter ca tre timmar så lämnade Sverigedemokraterna platsen. Det var då stenattacken inträffade. När William Petzäll sätter sig i passagerarsätet i bilen flyger en stor sten mot rutan som krossades. Willaim Petzäll ådrog sig skador på grund glassplittret men har inte behövt uppsöka ett sjukhus. Bilen på bilden tillhör Sverigedemokraterna.



http://politisktinkorrekt.info/2011/05/13/sd-attackerade-under-besok-pa-goteborgsskola/#more-85768



2011-05-13 @ 17:27:27
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

Mattzzi : Det var väl bra ,så får vi hoppas att den 23 årige afrikanen blir utvisad på livstid,så att Titanicsbrudar som typ Carolin får bli mormor i framtiden.



R I P Elin ,Nancy mfl.

2011-05-13 @ 17:39:43
Postat av: Robin Shadowes

"Och jag hoppas bara på att ni alla en gång får smaka på att behöva fly sina länder och bli emottagna i typ Brasilien av plakater där det står: Ut från Brasilien! Icke-brasilianare är inte önskvärda här, gå tillbaks till ditt jävla land!!! Ni kan ju inte ens träna capoeira, ni är värdelösa och dessutom PEDOFILER!!!!!!"



@Carolina. Vad du inte tycks begripa är att det fiktiva scenario du själv målar upp snart kan bli bister verklighet för oss pursvenskar med den politik som du och dina anhängare inom Sjuklövern(nn) bedriver. Det är en svenskfientlig politik av gigantiska mått. Faktum är att ni redan lyckats degardera oss till andra och tredjeklass-medborgare i vårt eget land. Var och en som protesterar mot detta förfarande stämplas omedelbart som rasist, islamofob eller nazist. Det är en mycket ful taktik men har lyckats, tyvärr att tysta en del svenskar.

2011-05-13 @ 17:44:13
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Erik

Robin Shadowes har rätt när han skriver:

”Det är en mycket ful taktik men har lyckats, tyvärr att tysta en del svenskar.”



Ja vi svenskar dignar under oket som åsiktsdiktaturen lagt på oss.



Men valhemligheten finns fortfarande kvar. Det är därför som SD brukar ligga långt högre än vad som framgår av opinionssiffrorna.



Nu på söndag kommer folket i västra Götaland återigen att visa etablissemanget att det finns en bred folklig opinion mot PK:s förtryckarsamhälle.

2011-05-13 @ 17:55:56
Postat av: Essendon

Tidigare idag fre 13 maj rapporterade Göteborgs-Posten om stenkastningen i Göteborg i sann PK-stuk.

Den läsande fick endast ta del av skränfockens version om hur onda SD är.

Senare reviderades innehållet så att även SD fick uttala sig, detta sedan GP fick ta emot

en massa arga mail.



PK-media är snart nere i kloaken om man inte skärper till sig i rapporteringarna!



Snart nere, kan innebära jä..ligt mycket fortare än vad dom tror!

2011-05-13 @ 18:04:46
Postat av: Gubben o Gumman

Som alla vet gäller det att smida medans järnet är varmt.



Kan inte någon vältalig balanserad (AW Svensson)

Gubben o Gumman är "stämplade som fundamentalister reaktionära sådana,så det blir väl inte så lyckat om vi hamnar i media soppan.



Nåväl skicka ett mail till journalistförbundets ordförande och säg att ni/du håller på med en historia om mediafackets utveckling typ.



Fråga sedan artigt om Svenka journalistförbundet organiserar dom såkallade "sändarna" på TT.



Vid jakande svar kommer följdfrågan om det är lämpligt med mediacensur i Sverige och om facket ställer upp på dessa medlemmar?



Så det blir lite fart på "murens fall" i Crazyland en sådan möjlighet får inte gå förbi.



Till häst mot tyranneriet.

2011-05-13 @ 18:10:54
Postat av: Essendon



Berlinmuren föll 1989.

PK-murens fall i Sverige är något försenad, beräknad ankomst 2011.

2011-05-13 @ 18:30:08
Postat av: Gubben o Gumman

Läs och lär (speciellt Carro): Igor, Mufflin, Pjotr Katrina mfl, har via mediamanupulatin ihop med sossedagis lyckats slå ut ca 4 generationers kritiska tänkande och överlevnadsinstinskt.

Speciellt svenska kvinnor (Detta är anmärkningsvärt)

Samtidigt ett bevis på hur väl man lyckats.



Socialisternas led har samtidigt urholkats,SD har trots en odemokratisk mobbning tagit sej in i damppalatset (Rosenbad).



Det börjar gunga i dom kladdiga leden,panikåtgärder med Expo ut i skolorna, och dönicken Bengt Balkan talar sitt tydliga språk.



Det allvarliga är att diktaturens kreatur kommit på att man måste vrida hjärnorna rätt på fritänkande ungdomar om man skall kunna förinta SD .



Därför är det otroligt vikigt att det blir ett djävla liv om indoktrinering inleds i svenska skolor,stöd SDU så dom kan ha en akutstyrka som kan infinna sej på aktuella skolor,du som är vuxen backa upp SDU ta med vovven om du har någon.

Röd sprayfärg är bra att ha med också.

Blir det lungt kan man ju alltid spela baseboll typ....



DETTA ÄR EN CENTRAL PUNKT FÖR HELA SD MED VÄLJARKÅR.

STÄLLER DU INTE UPP HÄR KAN DU BÖRJA RÖSTA PÅ MP



Nu handlar det inte om pinnar i hjulet utan timmerstockar i päronet på dessa mentalt störda "svenskar"



Du bör redan nu se över din utrustning inför:

"Riksstriden mot kommunism i Sveriges skolor"

Bråka stör informera så mycket det går detta är en begränsad yta,se till så SD är väl rep på plats.

Ta gärna med lite frukt till Menatomtarna när ADHD:n går igång på dessa.



Förbered flygblad om vad Expo står för, samt vad Bengt Balkan har kostat Sverige och alla brottsoffer

Måtte denna man snubbla framför en ångvält.

Icke många män i Sverige slår denna rövskalle.



Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller Frälsingsarmen samt Felix ketchup.

2011-05-13 @ 19:06:48
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Tomas "köttbullen" Mattson längtar och drömmer om en ny Astrid Lindgren



Så vi föreslog koncernkollegan inom Bröderna Donkey AB ,Lena Sundström?

2011-05-13 @ 19:21:52
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Namnsförslag till Bengans och Expos kampanj

"Sista kontraktet"

2011-05-13 @ 19:37:30
Postat av: Anonym

GoG:



Eller:

Sista gänget med Expo

2011-05-13 @ 19:50:46
Postat av: Obama Bin Laden

Omfattande pornografiskt material i Usama Bin Laden´s gömställe



”The discovery of pornography taken during raids on Islamic militants is not uncommon, officials told Reuters”:



http://www.foxnews.com/world/2011/05/13/extensive-porn-stash-reportedly-bin-laden-compound/



Vad var det vi sa?!

2011-05-13 @ 20:36:13
Postat av: putte

Thoralf, en hel del väljare kritiserar er ganska

kraftigt, för att ni gång på gång kommer till korta

mot 7klövern. Kolla dagens PI, gå in på Björn Söder

debatterar med Reinfeldt, fortsätt sen ner på komm-

entarerna, bland de bättre är Mikael Karlsson.



När ska ni skärpa till er debatteknik?

2011-05-13 @ 20:47:16
Postat av: Kasta ut islam!

Islam´s blodiga historia är tabu i Sverige!



Historia har i dagens Sverige kommit att handla om endast en sak: Nazismen och Förintelsen.

Detta är verkligen "historia" eftersom det har upphört, blev bara kortvarigt.



Men den historia som har pågått i mer än 1500 år och som pågår än idag och eskalerar för varje dag som går, dvs historien om den muhammedanska terrorismen, den nämns aldrig i historieundervisningen.

Det är tabu!

2011-05-13 @ 21:13:44
Postat av: Gubben o Gumman

"Orwells 2012" : Bästa elever efterlunch får skolan mesök an Benganz med damorkestern,bla kommer vi att få höra "Ser du skäran i det blå"



Olaf Bengroth Rektor

2011-05-13 @ 21:53:13
Postat av: Skaraborgare

En uppmaning till Thoralf:



Lägg ned kraft .Tag reda på vem "sändaren är. Han eller hon är en censor.Byken måste tvättas offenligt.

2011-05-13 @ 22:23:59
Postat av: N. Y.

Fredrik Nilsson På Ekot/ Nyhetsgruppen, som skrivit svaret borde veta vem "sändaren" är.

Ring honom och fråga.

Alla ni som läser detta gör det.

Jag ska också göra det.

2011-05-13 @ 22:31:19
Postat av: Kasta ut islam!

Islams brott mot mänskligheten i skolundervisningen



Jag minns att Jan Björklund hade ett förslag för en tid sedan om att man inte bara skulle berätta om nazismens brott mot mänskligheten utan även om kommunismens brott.

Ett bra förslag, tyckte jag.



Men borde man inte i konsekvensens namn även börja berätta om islams brott mot mänskligheten, nu när vi har fått detta elände i Sverige?

Islam är dessutom en långt mer intolerant och fascistisk lära, mer kvinnoförtryckande och dess historia är mer blodig, långvarig och aktuell än både nazismen och kommunismen tillsammans.

2011-05-13 @ 22:37:16
Postat av: Gubben o Gumman

Putte: Att gå upp mot Clownfeldt som är en fullärd lögnare ,är väl kanske inte det lättaste.



Gå upp och påstå att det är riktakt mot SD är inte fiffigt ,visserligen har Söder helt rätt,men att få Clownfeldt att gå med på det, nej.



Däremot så skall en eller två frågor ställas och upprepas som en treåring fast i lite olika varianter.



För eller senare tappar Clownfeldt humöret och kallar SD:s riksdagsman öppet för nazist.



Det är det Clownfeldt gör på ett slugt sätt i lite cirklar,detta är en slug landsförädare med egonojja.



Detta är huvudspåret hos hela 7-klövern för att dra bort fokus från frågan, och svärta ned SD.



Detta måste fås bort det kommer man inte runt om man skall framåt,rättsprocesser måste tyvärr genomföras hur trist det än är.



SD måste börja från början inte tro att man kan haka i 7-klöverns förljugna debattmaskineri



Ett sätt är att haka på det spåret med frågor:



-Vilken del hade Sverige i denna mänskliga

katastrof.



-Mänsklighetens historia innehåller mycket

hemskheter, vad gör dessa 5-10 år så speciella

Så speciella att det skall undervisas i skolor.



-Eftersom Sverige inte deltog WW2 så vad är så

viktigt att det måste undervisas extra om just

denna tidsperioden?



Är ordinarie historieundervisning bristfällig.?

Vem har det viktiga utbildningsansvaret i denna

viktiga del av historien.?



-Vilka är dom främlingsfientliga krafterna i Sverige

Sök ett direktutpekande av SD,eller helst

debatterande rep från SD anmäl sedan omedelbart.



-Påpeka lungt att SD inte existerade denna period

Vilket samtliga andra partier gjorde.

Detta bör bli ett mantra över lång tid.



Sammanfattning för AW Svensson ,en eller två frågor

Ta hansken om påståendena kommer att SD har någon skuld i historiens idiotier.



Det kanske tar ett år eller två år innan det upphör.



Ställ berättande frågor det är så journalister gör för att få en lucka, medans politikern utbildas i att inte gå på detta i intervjuer, och debatter.



Debatteknik är att hitta ledord, blottor.

Därefter apptera en "vägbomb AID".

Med 5.7% är det gerillakrig som gäller även Rosenbad



Så med bakgrund av det så är Söders påstående som Clownfeldt lätt viftar bort, ett magplask.



Trodde Söder att Clownfeldt skulle säga ja det är indoktrinering mot SD:s framgångar, eller vad?



Clownfeldt har många timmars mediaträning och debatteknik under flinten.



Gå upp och "svinga yxan" mot yrkeslögnare är inte att föredra,dessutom en Sverigefientlig sådan.



Sök direktutpekande polisanmäl omgående för förtal.



Se även till att säpo tar den som kastade stenen mot Petzäll med samma effektivitet, som när det gällde "Ursula" fjolltratt.

Detta är ett politiskt attentat/mordförsök.

Ta hand om det akuta.



Stämpeln om rasism, främlingsfientlighet skall tvättas bort i rättssalar, inte från talarstolen.

DET GÅR INTE.



I tinget hör även stenkastande raketforskare från Mena country hemma, sätt all fokus på att säpo gör sitt jobb,sluta för guds skull att gå ut i skolor utan bevakning,annars får vi snart en begravning.

Så allvarligt är vapenläget i Sverige.



Ställ inte frågan till Clownfeldt bara, då frågar han efter bevis,eller börjar tala om Mattias Flink.



Vill dom Sverigefientliga tjöta om 40-talet ,så ok låt dom få göra det då tills dom tröttnar

Ställ upp på lite terapi, detta är sjuka människor.

SLUTA GÅ UNDAN FÖR DET.



Fokusera på diskriminerade etniskt svenska ungdomar, information, SD tv, dom närmsta 4 åren.

Talarstolen är ju ändå en lekplats för Sverigefientliga krafter.



"Lite mera blåställ lite mindre kostym"

2011-05-13 @ 23:46:03
Postat av: Bartender

@Mattzzi Angående Elin Krantz



Anledningen till Att Elin Krantz tog spårvagnen den kvällen var att hon inte hade pengar till Taxi.



Som alla vet är restaurangen NIVÅ i gbg stängd pga att vakterna ägnat sig åt att stjäla gästernas plånböcker m.m Och det var precis det som hände den kvällen, Elin Krantz blev avstulen sina pengar när jackan hängde i garderoben och hade därför inte råd att ta Taxi./F.d bartender på NIVÅ.



(Det gör inte händelsen mindre allvarlig eller det mångkulturella experimentet bättre)

2011-05-15 @ 20:44:56
Postat av: V

Ni Sverige"demokrater" gör mig åh-så-stolt över att bo i det här politiskt IN-korrekta skithålet till land. Varför ber ni inte bara NSF att utföra terrorattentat runt om i Malmö medans ni är igång?

2011-06-01 @ 06:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0