PK-JOURNALISTERNAS FULA TRYNE

Efter att jag läst ett antal ledarsidor idag står det helt klart att Jimmie Åkessons tal var mycket bra och att pk-etablissemanget står på randen till panik.

"Åkesson gjorde ett lugnt och tryggt framförande – med största säkerhet ett resultat av en minutiös förberedelse i kombination med retorisk skicklighet. Åkesson höll ett bra taltempo med vältajmad pausering och undvek helt att staka sig. Framförandet som sådant utan tvekan i toppklass. Och Åkesson lyckades – trots tallängden – vidmakthålla ett starkt engagemang rakt igenom."
Talanalys.

Jag blir minst sagt bedrövad då jag läser vad som skrivs i vissa tidningar och de osmakliga jämförelser som sker på en fullständigt osaklig grund. Lögnerna står som spön i backen på många ledarsidor och hela batteriet av illvilliga påstående kompletterade med de sedvaliga flosklerna fyller ledarsidorna. Jag misstänker att vissa ledarskribenter redan skrivit sin ledare innan Jimmie Åkesson hållit sitt tal i Almedalen.

Nu är det inte bara på ledarsidorna som det förekommer märkliga och osakliga artiklar. SD blir också anklagade för att någon medlem fotograferat vänsteranhängare som försökte störa Jimmie Åkessons tal i Almedalen. Ett befängt påstående av Sveriges Nyheter , en så kallad oberoende nyhetsbyrå. Många kommer säkert ihåg hur jag fotodokumenterade socialdemokraternas så kallade fredsdemonstration i Kalmar den 17 januari 2009 och som jag sedan publicerat foto ifrån i ett flertal blogginlägg. Går man på ett mycket uppmärksammat evenemang får man som privatperson också räkna med att hamna på bild i någon tidning eller på nätet. Det tillhör spelets regler.


Cornelia Nordström               Foto Thoralf Alfsson.

Nu väntar jag bara på att Sveriges Nyheter anklagar Expressen för att registrera de människor som närvarat i Almedalen. Expressens fotograf Cornelia Nordström har säkert tagit många tusen bilder på politiskt intresserade människor.

Barometerns ledarskribent Alice Teodorescu fria röst tystnar alltmer. ”Dra undan mattan för SD” skriver Alice men jag kan upplysa henne om att det är redan för sent. Vi är så många som står på mattan att den redan är orubblig, dessutom börjar det bli rätt trångt då fler vill upp på mattan än vad som ryms.

”När Åkesson talar om den äldre kvinnan, om hennes rädsla för att vistas i Malmö, om hur hon misshandlats, rånats i hemmet, bestulits också på sin 60-år gamla vigselring, skapas samma klimax som när Juholt beskriver de fattiga barnen som inte har råd med glasögon. Bägges syfte är att sätta bilden av ett samhälle som visserligen ser, men som är för fegt för att agera.”

Detta är en pinsam jämförelse och ett bevis för att Alice T har fastnat i den politiska korrektheten då flera av människornas sinnen avtrubbats. Dessutom kan jag upplysa om att ÖoB (Överskottsbolaget) säljer glasögon för 10 kronor/st och därmed skall ingen tvingas vara utan glasögon oavsett hur fattigt man har det. En stort misstag i Håkan Juholts retorik!

Alice Teodorescu var en frisk fläkt som vågade utmana etablissemanget men hennes penna har trubbats av allt mer. Nu är det bara en tidsfråga innan hon formats till samma form som alla andra ledarskribenter. Tråkigt och tragiskt! En ung tjej med en karriär som gått spikrakt uppåt men nu uppenbarligen insett att hon kan tjäna mest pengar på att vara politiskt korrekt och mata mediaeliten med det som skall stå på "menyn". Hon har dessutom bosatt sig på Östermalm, bara ett stenkast från radio o tv-huset. Så var en kan säkert räkna ut vart ambitionerna pekar. Vi får önska henne lycka till som nyttig pk-ledarskribent och en förlust för landet Sverige som hon därmed sviker.

Östrans ledarskribent Daniel Suhonen tar nog ändå priset. Nu ligger han väl på den absoluta vänsterkanten inom socialdemokratin och det begriper man när man läst hans ledare från idag med rubriken ”Straff och oordning”. Att man som ledarskribent kan åstadkomma något så lågt och med så många osanningar är bara ett bevis för hur oseriösa dessa ledarskribenter i själva verket är.

”Jimmie Åkesson ägnade stora delar av sitt Almedalstal åt att tala om lag och ordning. Man kan fråga sig hur många straffade brottslingar och för detta nazister som intog Almedalen för politikerveckans sista tal?

Medan andra politiker
drabbas hårt av folkförakt när de snattar ett tuggummi, köpt en chokladbit på jobbkortet, är försenade med inkomstdeklarationen eller kör mot rött är högerpopulistiska Sverigedemokraterna ett parti med relativt många hårt belastade brottslingar. Mer än i något annat svenskt politiskt parti i alla fall, brukar antirasistiska tidskriften Expo visa i sina kartläggningar. Därför var det kanske lite oväntat att SD:s partiledare Jimmie Åkesson använde stora delar av sitt tal åt kriminaliteten.

Fast SD besitter
också en särskild expertis med ovanligt många företrädare som sett fängelser och rättssalar från de anklagades bänk och fällts för det.”

Ovanstående text är ett absolut bottenmärke i svensk journalistik och visar med eftertryck vilka metoder som vänstermedia är beredd att ta till för att förtala Sverigedemokraternas företrädare. Jag är övertygad om att denna ledare kommer anmälas på ena eller andra sättet.

Hans angrepp på svensk polis som han kallar för "urusel på att lösa villainbrott" och "synnerligen dålig organiserad" borde få polisledningen att gå i taket men jag gissar att de kniper käft för att inte förknippas med Sverigedemokraterna.

Jag vet inte om Daniel Suhonen varit i Visby under Almedalsveckan men jag tror knappast det. Daniel Suhonen skriver följande. ”Man kan fråga sig hur många straffade brottslingar och för detta nazister som intog Almedalen för politikerveckans sista tal?”

Jag kan upplysa Daniel Suhonen att Fredrik Reinfeldt och Håkan Juholt hade betydligt fler straffade brottslingar och kriminella under sina tal än vad SD hade bland sina åhörare. Varför? Jo, KRIS, Kriminellas revansch i samhället hade slagit på stort under Almedalsveckan och har varit närvarande med ca 70 personer under veckan i Visby (KRIS i Almedalen). De fick till och med pris för detta av ”Makthavarna”. Alla som varit närvarande i Almedalen kunde se dessa snaggade och tatuerade killar under alla tal i Almedalen, förutom under Jimmie Åkessons tal.Visst är det märkligt Daniel Suhonen, att om det skulle finnas en eller två före detta straffade brottslingar bland SD:s åhörare och som sonat sitt brott ändå hängs ut av Östran och Daniel Suhonen i ett försök att smutskasta Sverigedemokraterna som parti. Samtidigt som pk-etablissemanget belönar andra före detta kriminella och straffade brottslingar med ett pris i Almedalen. Ett pris som de säkert gjort sig välförtjänta av. Allas lika värde rimmar fruktansvärt illa i mina öron när jag läser Daniel Suhonens ledare!

Hyckleriet har uppenbarligen inga gränser när vi kommer till vänstermedia och pk-etablissemanget i Sverige!
 


Expressens barnarbete under Almedalsveckan bör också uppmärksammas på min blogg. Tänk vilket herrans liv det skulle blivit om SD anlitat barn till att dela ut SD-Kuriren. 


Kommentarer
Postat av: Erland

Jag såg precis Jimmy Åkessons tal på SVT Play. Jag kan konstatera att SD har en ledare med en tydlig politisk vision som han också förmår förmedla på ett bra sätt.Media-etablissemangets tröttsamma mobbning tror jag inte fungerar längre. Folk kan själva bedöma vad SD uträttar i Riksdagen och vilken typ av parti som Åkesson företräder. Anti-propagandan fungerar bevisligen inte längre

2011-07-11 @ 16:05:12
Postat av: OT

Mediaeliten riktigt känner hur djävulen flåsar dem i nacken nu! Det är ju inte utan lite glädje man förstår att de har maror varje natt.Men ni PKiter måste förstå att vi SD väljare inte är djävulen själv, vi är bara djävligt förbannade väljare som i allt större tal kommer rösta fram SD till regeringspartiet no:1.Jag tycker ni PKiter skall lyssna på Jens Orback(s) tänkvärda ord för era åsikter är i minoritet nu - "Det är också ett försvar för dig och mig, att någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi dom andras rätt, ja då går vi lite tryggare."

2011-07-11 @ 16:10:10
Postat av: Anonym

Låt dom skämma ut sig, tids nog vaknar den vanliga svensken.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-11 @ 16:37:27
Postat av: Mattzzi

Jag har sagt det förr.

SD måste satsa på juridiskt bevandrade sympatisörer som kan för talan gentemot dessa förtalskampanjer.

Prio ett är SvD där man jämför Åkesson med Hitler,detta är inte korrekt,detta är åt helvete och ett lågvattenmärke utan dess like.Visst yttrandefrihet,men utgivarna måste ta ansvar för vad dom publicerar,så anmäl i parti och minut.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-07-11 @ 16:39:40
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Tjadden

Denna Daniel Suhonen bär ett finskt namn, som en erinran finns det tyvärr många finnar som får lära sig ifrån barnsben att hata svenskar.Man börjar undra över om det inte finns väl många i massmedia och riksdagen som har anammat denna primitiva finska modell och därutav deras svenskfientlighet.

2011-07-11 @ 16:39:56
Postat av: Lotta

Ytterligare ett lågvattenmärke signerat Anders Lindberg. Värt att notera är att samme Anders Lindberg överöstes med negativa inlägg efter en skitartikel i gårdagens Aftonbladet. Full av ursinne över att i stort sett ingen prisade hans alster var han tvungen att hämnas. Det konstiga med dessa individer som Anders Lindberg, Daniel Suhonen mfl är att de läser saker MELLAN raderna i Jimmies tal. Är det inte bättre att man lyssnar på talet och håller sina hittepåanalyser för sig själva?

Postat av: Gubben o Gumman

Försöka toppa bloggpappans inlägg blir nog svårt vi känner oss lite som "Lennart" på trummor i reklamfilmen som skall fördubbla hastigheten utan att höja priset.Några rader om gammelmedias framtid i det nya Sverige får det väl bli ändå:....................

.................................................

.................................................Ja och så till pengar klart att Peter Alice Tomas Jan Janne Jan G mfl vill ha ha pengar.Pengar kan man tjäna utan at att förråda sitt eget folk,det vet alla,dessa tar den enkla vägen till en framtid på Svalbard,dom har faktiskt valt själva.Svalbard ger dessutom fina naturupplevelser och det går säkert att starta en kommunistisk förening där,intresserade lär inte saknas.Rent lokalt kan man konstatera att omdömena om Jimmies tal av lokala brakskitsoikofober i pressen,hänger ihop med icke fullt så pursvenska efternamn.Lite ofint skrivet av dessa får man nog säga allrahelst eftersom dom i nåon generation har en latents skatteskuld till det svenska folket i reela kronor och ören,ungefär som uppskjuten reavinstbeskattning.Enklast för Borg vore ju att lägga +40% i inkomstskatt på medborgare med icke pursvenska efternamn,samt 120% i adminavgift på socialbidrag.

Moskeeskatt är lika självklar som kyrkoskatt eller hur.70% högre trafikförsäkringspremie för jippiemän eftersom dom orsakar trafikoloyckor med 70% högre tal än pursvenska förare,enligt trafiksäkerhetsverkets undersökning modell 2005.Det är vårt förslag,vad är ditt Mackan?Just sådant här är viktigt att alltid påminna om.

En dag kanske inbetkortet kommer i brevlådan.

Tittar man på Europiesk samt Nordisk utveckling är chansen "meget" god.."En tidsfråga bara som den 11 åriga muslimska tösen sa när den 48 kusinen dök upp med en vigselring."Då höjden av otacksamhet är universal i vissa grupper, kan man väl påminna om att en del länder sett mycket allvarligt på dylika tilltag ,och instiftat såkallade "murmålvakter och Itaienskastolphöns"

Där "Tjajchesku"och Benuditto" är en av dom mest kända."Love hurts"Gubben o Gumman skriver som vanligt som oberoende sahällsdebattörer utan koppling till Thor alf Alfsson Expo eller Blekinges moped racing klubb.2011-07-11 @ 16:59:41
Postat av: Gubben o Gumman

Personlig brandfackla : KRIS kan hålla ej borta från Almedalen dels har man inte kvalat in dit än på 150 år, samt att vi snart får dit PRIDE och hur fan skall "Ursula" göra då?KRIS gör et förbannat bra jobb inget snack om saken men Almedalen Njet tack.

2011-07-11 @ 17:02:32
Postat av: Gubben o Gumman

Expressens fotograf "Curnelia" kommer sannolikt inte att få någon roll i uppföljaren till "Långt ned i halsen".

2011-07-11 @ 17:04:27
Postat av: Hulda

Marken är på väg att rämna under landets politiskt korrekta journalister. I ren desperation försöker de att rädda sitt egna skinn med att sk-ta ner SD.Men det är försent, nu finns nätet med duktiga bloggare som levererar fakta som verkligen stämmer. Gammalmedias dimridåer kan vi nu se igenom....

2011-07-11 @ 17:14:59
Postat av: EssendonLäs om argumentationsfel ”Guilt by association” på Wikipedia.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Guilt_by_associationLäs även om Godwins lag, om vad som händer när diskussionstrådar på nätet inte tillför mera.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Godwins_lag

2011-07-11 @ 17:16:40
Postat av: alf

http://sv.wikipedia.org/wiki/Daniel_Suhonen

Vad kan man väl förvänta sig av marxister?. Finnar eller imte.

2011-07-11 @ 17:19:55
Postat av: Inge Sandén

Ja du Thoralf vad skall man säga om dessa journalister,som känner att marken håller på att rämna under dem.

Nu är det som så,att jag tillhör falangen som tror,att ju mer dessa journalister hånar arbetarklasen och ljuger om allt ju

mer ökar SD.

Det är den intellektuella vänsterkultureliten som äger all makt att få ut sina åsikter i media och TV.

Men nu när man inte kan stoppa Jimmie att påtala alla lögnerna som makten försökt pådyvla oss,genom att för första gången tala ostört utan 68-vänsterns barn och barnbarn stört mötena.

Det är detta senario,som vänstern mest är rädda för och tar till alla skamgrepp,som kommer att visa sig att det slår mot dom själva och SD fortsätter att öka.

Har idag mejlat HD:s kulturskribent Gunnar Bergdal och frågat vad han menade med sina slutord i sin krönika.

"Då var det judarna.Nu Islam.

Frågade om han menade att invandrarna i Malmö som följde bokstavligt koranens påbud,om det var orsaken att judarna 2011 flyr Malmö och jämförde vår Jimmie Åkersson med Torgny Segerstedt.

Han svarade kort, "Läs Orwell 1984 till att börja med.

Mejlade tillbaha att jag inte förstod,vad han ville ha sagt med det.

Kanske du Thoralf kan svara på det?

2011-07-11 @ 17:23:51
Postat av: Gubben o Gumman

Aha Daniel Suhonen är Boljevik.

2011-07-11 @ 17:34:13
Postat av: Gubben o Gumman

Essedon : Tack för att du öppnade våra ögon för "G by ass",vi har länge misstänkt att vegetarianer har en skruv lös.Högintressant läsning spinner man sedan vidare på Killar med mustach Adolf, Josef, Ljugholt mfl

Så kan man ju bygga vad fan som helst ju.Är man tex Boljevik och vegetarian så måste man ju vara klar för Svalbard igår.Då måste ju "Kaj Kavring" sitta löst till.VGO Ring 11414"G by ass" måste ju vara uppfunnet på något mentalsjukhus och praktiseras av djupschizofrena människor.Men varför i h-lvete kallar man dessa journaister då AW Svenssson.

2011-07-11 @ 17:53:43
Postat av: Lassekolja (65)

Våra motståndare har det inte lätt. Reaktionerna på ett så lysande tal får nog tolkas som panikreaktioner, efter att ha lyssnat till ett av, om inte det allra bästa talet, som någonsin har hållts i Almedalen. Citatet av det s.k. "Folkhemstalet", som Per-Albin H. höll vid SAP´s kongress 1928, var genialt och något säger mig att Juholt reagerade med ett "fan också att jag inte tänkte på det", när han hörde Jimmie´s tal. Det enda jag saknade personligen var att Jimmie inte nämnde något om att Staten bör garantera och driva in skadestånd, eftersom jag tror att SD är både först och hittills ensamma om den myckjet goda idén.

Jimmie Åkessons första Almedalstal var strålande! De som påstår något annat har inte begripit någonting av vad svenska folket vill ha, PUNKT SLUT!!!

2011-07-11 @ 17:57:48
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Gubben o Gumman

Favorit i pepris : Missa inte skillnaden på rappoteringen i Barometern om flickan som blev rånad inatt och jippiesvensken som jagade tjyvar och klämde fingrarna i bildörren.Pressetnisk diskriminerig.

2011-07-11 @ 18:15:12
Postat av: Tony Ingman

Det är nu tre år kvar till nästa val och stödet för

SD bara växer, detta kommer inte att lämna den sjabbiga journalistkåren någon ro, nu märker dom att det börjar att brännas under fötterna, och dom

kommer att använda alla smutsiga trick för att förstöra för SD. Vad SD måste jobba med är att få

in så många utländska valobservatörer av dignitet

som möjligt, som på plats kan konstartera hur ruttet andra politiker beter sig med benägen hjälp

av svinpälsarna i journalistkåren.

2011-07-11 @ 18:18:23
Postat av: Notarien

OT: Den som får anställning som korrekturläsare hos G&G och tar betalt per tyrckfel kommer att bli rik!

2011-07-11 @ 18:26:15
Postat av: Clara O

Vi SD:are kan se an framtiden som ljus och mycket framgångsrik!Har talat med en "nästan-pensionerad-journalist" på en mindre landsortstidning, han säger det vi alla vet; "Inga positiva rader om SD alltså"! Det är det som gäller för journalisterna!Han håller fullständigt med SD och röstar även på partiet! Tror knappast han är ensam som journalist om det. Skulle nog inte vara acceptabelt hos Aftonbladet och Expressen m fl större 08-tidningar.

2011-07-11 @ 19:28:56
Postat av: Gubben o Gumman

Busunge

2011-07-11 @ 19:29:18
Postat av: KurtanVeteran psychiatrist: Leftists are mentally ill

Forensic analyst cites 'strikingly irrational beliefs and emotions'Jag är nödgad att hålla med om ovan analys av en psykolog i US and A.Analysen passar även mycket bra in på vänster/liberaltomtarna i europa samt slaskjournalisterna/folkförrädarna i Sverige...Just when liberal-leftists thought it was finally "their time" to lead center-right America, kicking and screaming, into a stifling socialist "utopia," a veteran psychiatrist is making a powerful case that the "hope-and-change" ideology motivating them is actually a mental disorder.Läs hela artikeln på:

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=116644MVH

Kurtan

2011-07-11 @ 19:34:51
Postat av: Robin Shadowes

Nu får det banne mig vara nock med Hitler och nazi-dravlet. Polisanmäl dom alla för förtal. Deras krönikor och ledare är ju bevismaterial nog. Det kan dom aldrig slingra sig ifrån.

2011-07-11 @ 20:33:07
Postat av: Stefan K

Jag tycker att du Thoralf, Jimmie Åkesson och alla andra representanter ska känna er nöjda. Dessa pinsamma påhopp är det yttersta beviset för att ni gör bra ifrån er. Paniken, som du själv skriver, i pk-leden är definitivt påtaglig.Var det inte moderaternas Maria Abrahamsson som sa att hon inte ens skulle lyssna på Jimmie Åkesson, för hon visste vad han skulle säga? Säkerligen gäller detta också ett antal politiker och även journalister som skrivit merparten av sina ledare redan innan talet och sedan lagt till en och annan mening för att ledaren ska se dagsfärsk ut.Vad det gäller fotograferingen så finns det inget konstigt med den. Alla närvarande fotografer tog kort på publiken och vad ska de användas till? Extremvänstern brukar fota Sd:s torgmöten, manifestationer och även publiken som samlas runt dessa. Vad ska dessa foton användas till?

Vi vet också att Sd-politiker attackeras, trakasseras och utsätts för diverse attentat. Då är det väl bra att ha kort på eventuella förövare som man sedan kan delge polisen.Lite glädje under dessa sköna sommardagar. Min fru har också hon övergett moderaterna nu och imponeras av Åkesson, så en röst på Sd 2014 ligger nära till hands. Min svåger som är född i en riktig sossefamilj, där hans far var kommunpolitiker för S och som själv alltid röstat rött sa vid kvällens fika att han tröttnat på detta och undrar om han verkligen tänker fortsätta ge sossarna sin röst. Hans fru/min syster övergav sossarna 2010 och valde mellan Folkpartiet och Sd. Tyvärr valde hon Fp, men nu verkar hon ångra sig.Verkligheten når ikapp de flesta och verkligheten kan inte döljas bakom lögner, floskler och märkliga påhopp hur länge som helst.

2011-07-11 @ 20:35:09
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Magentan

@Robin Shadowes

Rätt! Det är verkligen sedan länge dags att sätta ned foten ordentligt! Nolltolerans mot uppvigling och lögnaktigt förtal!2011-07-11 @ 21:05:57
Postat av: Nicklas Eriksson

Fast du hade å andra sidan tyckt att blekingen hade hållit ett bra tal om han så gått upp på scen och upprepat ordet bajs hela talartiden. Det är inte bara din politiska inställning som är brun, Thoralf, din tunga med.

2011-07-11 @ 21:23:57
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: OT

@Nicklas ErikssonArgumentum ad hominem!Har du verkligen inga sakliga argument mot det Thoralf eller Åkesson framför, framfört?Ja, egentligen kanske det inte är så förvånande, när man tänker på att vissa tror pengar växer på trän och att man kan ge bort sådant man inte äger.

2011-07-11 @ 21:35:44
Postat av: Gubben o Gumman

Då var det dags igen en kille med "G by ass "syndromet har beskrivit allt utom färgen på insidan av hans egna kallingar .

Den ulceröta kolitens totala kroniska utbrott är nära i svammelkullen ,prutt prutt nöff nöff.Foliehatt på,snart kommer farbror Jimmy och tar dej .

2011-07-11 @ 21:41:05
Postat av: Mikael L

Gillar din blogg, men lite grodvarning för din kommentar om glasögon: ÖoB's 10 kr-glasögon är för långsynta! Barn o ungdomar är bara närsynta, och då krävs anpassade glasögon för minst ett par tusen kr.

2011-07-11 @ 22:09:48
Postat av: "Vi gillar olika"

Ove 74 kördes ihjäl i busskuren – fyra häktade för kraschen.Mousa Kassem, född 1992 (?)

Nezir Miroci, född 1992 (?)

Leutrim Shipshani, född 1991 (kosovoalban)

Mohamad Ajine, född 1992 (arab)Samtliga bor i Landskrona, är välkända för polisen och har flera brott på sina samveten bland annat grov misshandel, misshandel, grovt olaga hot, olaga hot, förgripelse mot tjänsteman, våldtäkt, grov stöld, stöld, försök till stöld, häleri, skadegörelse, olovlig körning, narkotikabrott, grovt rån (bankrån), våldsamt motstånd, drograttfylleri, med mera. Ingen av dem har något körkort heller, där två av dem har fått sina indragna tidigare. Två i gänget ingår även i en omfattande stöldutredning.

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/11/ove-kordes-ihjal-i-busskuren-fyra-haktade-for-kraschen/#more-92939

2011-07-11 @ 22:12:26
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Sven Dacke

Luciabeslutet 1989Tänk sådana rasister det fanns i Riksdagen, långt innan Sverigedemnokraterna kom in

Postat av: Sven DackeLuciabeslutet 1989

Kanske man skulle skriva ut och posta till samtliga tidningar, inklusive ledaren på Östran och Barometern som tydligen inte har koll på läget

Postat av: Stefan K

Helt rätt Sven Dacke.

Dessa fakta borde täppa till truten på de sossar och moderater som älskar historiebeskrivningar av andra partier.

De fakta som signaturen Peter ger oss i sin kommentar under den artikel du länkar till är icke heller de att förglömma.

2011-07-11 @ 22:50:44
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Mats

Ett annat perspektiv på fotograferingen i Almedalen.F.d Piratpartisten Belzeebjörn anser att denna är bagatellartat jämfört med FRA och annat.http://outad.blogspot.com/2011/07/lillebror-och-storebror.html

2011-07-12 @ 00:27:13
Postat av: Robin Shadowes

Konsumbananen Leutrim Shipsani är väldigt lik en av dom två bröder som försäkte elda upp Vilks hus förra året. Måste kolla upp det senare för att kolla om dom är släkt för det vore rätt uppseendeväckande om en av dessa dårar redan är på fri fot.

2011-07-12 @ 01:21:27
Postat av: Sven Dacke

Apropå skandaler.Varför har inga PK media skrivit något om Aman Care AB och Moderaternas gullande med Somaliska gangsterKanske något för Alice på Barometern att sätta grävspaden i.

Postat av: Hulda

I dagens Expressen.se finns en debattartikel av Roks ordförande Angela Beausang. Den handlar om mordet i Umeå där en liten kille på sju år blev knivdödad av sin pappa.

Tydligen hade kvinnan vistats på en kvinnojour.

De vanliga utfallen mot "mäns våld mot kvinnor" förekommer självklart, men utan för fallet viktig information.

De tre debattinlägg som jag såg påpekade de viktiga fakta som inte framkom i artikeln.

En främmande kulturs påverkan på den tragiska händelsen.

Tydligen är debattörerna bättre pålästa än Roks ordförande, alt. mindre PK-angripna.

Det ska bli intressant att se hur länge debatten får fortsätta.....

2011-07-12 @ 09:06:48
Postat av: Info

• ÄR DETTA LAGLIGT: EXPO OCH FOLKHÖGSKOLORNAEn notis i nättidningen Fria Tider uppmärksammar d. 12/9, att Vindelns folkhögskola fortsätter sitt samarbete med Expo, ett inofficiellt, statligt indoktrineringsorgan:”SAMARBETE MED FOLKHÖGSKOLA SKA GE MER PENGAR TILL EXPOVänsterextrema Expo tar Vindelns folkhögskola till hjälp för att bedriva sin kursverksamhet. En lösning som innebär att det blir du som skattebetalare som återigen får finansiera den kontroversiella organisationen.Vindelns folkhögskola ägs och drivs av Västerbottens läns landsting. Således blir det västerbottningarna samt CSN som nu ska betala för Expos propaganda mot SVERIGEDEMOKRATERNA.´Vi varvar studier i projektmetodik med studier i praktisk antirasism. Vo lär oss bland annat den svenska extremhögerns historia, antisemitism, islamfobi, flykting- och migrationspolitik och SVERIGEDEMOKRATERNA´, skriver folkhögskolan på sin hemsida.”- - - - - - - - -Välavlönad rektor för Vindelns folkhögskola är en viss Anna Sjödin, välmeriterad för uppgiften genom fylleri och krogslagsmål.För Expos del är den tongivande samarbetspartnern Alex Bengtsson, en tidigare ordförande för Ung vänster i Halland, nu ledare för ”Expo-Akademin” i Vindeln, chefsutbildare och föreläsare hos Expo samt författare (boken ”Sverigedemokraterna har fel”, 2008). Förutom att vara partner till Anna Sjödin ägnar Bengtsson nämligen också tiden åt att turnera runt i landet till andra folkhögskolor och skolor m.m.Hans föreläsningar och seminarier handlar om ”extremhögerns [= Sverigedemokraternas] argumentation och retorik och - - - den främlingsfientliga politikens konsekvenser” (arvode 2008: 10.000:- för två timmar + moms + reseersättning).• ÄR DETTA LAGLIGT: EXPO OCH SVERIGES HEMBYGDSFÖRBUNDSveriges Hembygdsförbund (SHF) fick plötsligt en ny generalsekreterare, Jan Nordwall, och ungefär samtidigt 890.000:- från Kulturrådet och Ungdomsstyrelsen för att driva projektet ”Kulturarvet och toleransen”.Även här är Expo inblandat. Från projektbeskrivningen:”Nu finns det en utbildning som ger kunskap och beredskap för att hantera intolerans och främlingsfientlighet.Inom ramen för projekt Kulturarvet och toleransen har SHF tagits fram en tredagars utbildning tillsammans med Expo, en stiftelse som grundades i syfte att studera och kartlägga antidemokratiska och rasistiska tendenser i samhället.Under de tre utbildningsdagarna blir det föreläsningar om hur främlingsfientliga och antidemokratiska krafter [= Sverigedemokraterna] använder sig av begrepp som även hembygdsrörelsen använder sig av.”Genom detta förstår vi bättre generalsekreterare Nordwalls märkliga i uttalande i Sveriges radio och på andra håll förra året. Sverigedemokraterna hade föreslagit högre anslag till bl.a. svenska hembygdsföreningar (alltså Sveriges hembygdsförbund), till naturskyddsföreningar, till Riksantikvarieämbetet m.m. – vilket Nordwall högdraget – för att inte säga föraltfullt - betackade sig för och avfärdade som yttringar av ”rent nazistisk tradition”.Är denna allmänna, skattebekostade förföljelse av ett enskilt riksdagsparti laglig?2011-07-12 @ 10:15:53
Postat av: Expoop

Knullsugen muslimsk familj ringer konstnären Lars Vilkshttp://politisktinkorrekt.info/2011/07/12/nybyggare-ringer-till-lars-vilks/

2011-07-12 @ 10:45:49
Postat av: Lassekolja (65)

Niklas Eriksson@, jag instämmer med Dig, om Åkesson i sitt Almedalstal upprepat ordet bajs hela talet hade det blivit tröttsamt, eftersom nästan samtliga Almedalstalare redan hade gjort det.

Jimmie Åkesson briljerade i Almedalen!!!

2011-07-12 @ 11:59:47
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Gubben o Gumman

Ja då fick Barometern rycka in och stänga av kommentarsfunktionen innan Luttens begåvade insändare ordnat för många nya Sverigedemokrater.Man kan ju hoppas att censur Igor bara tog lunch.

Även en tabloidoiokofob behöver mera mat.Runt 15 inlägg fick vi borttagna/ej införda.

Heja Bengometern mera slöja i Kalmar.Stöd den fundamentalistiska rörelsen med Lutten o Mackan i fronten, Hamas på er stolpskott.Islamskt kvinnoförtyckr och fundamentalism det är grejor det.Sedan kan väl Lutten byta namn på sin egna förening till araber för kvinnoförtryck i samarbete med Barometern Kalmar.Vad är det nu Loffe Karlsson säger till Italiernaren i Göta kanalfilmen .... på dej.Skicka gärna en burka till Gunilla von Cutter,och hennes helkorkade anställda.

2011-07-12 @ 12:01:13
Postat av: Lotta

Nicklas Eriksson har fastnat i kiss-och bajsåldern. En sådan individ är det bara att tycka synd om, ty han vet icke bättre.

2011-07-12 @ 12:12:32
Postat av: Ve de underkastade!

Islam´s brott mot mänsklighetenGlöm aldrig Beslan 2004!http://www.youtube.com/watch?v=GteQ2M0pSkE&feature=related

2011-07-12 @ 12:17:15
Postat av: Sven Dacke

Barometern i Kalmar bjuder in sina läsare till diskussion om "Hatet mot slöjan" och som vanligt när kommentarer inte går i rätt riktning stänger man av kommentarfunktionen efter att ha raderat många med inlägg.Varför har Svenska tidningar en kommentarfunktion när det enda dom vill ha är enkelriktad kommunikation.

Förklara det den som kan.För övrigt så står PK inte för Politiskt Korrekt som många tror utan "Polistiskt Korrupt"

Postat av: Kerstintin

@Sven Dacke: "Varför har Svenska tidningar en kommentarfunktion när det enda dom vill ha är enkelriktad kommunikation"?- Syftet är att ge sken av att vara demokratiska!

2011-07-12 @ 12:49:02
Postat av: johan

För över 50 år sedan utnyttjades 12-13 åringar av tidningarna MT (Morgontidningen) och en till jag glömt namnet på.

Det var sk fattiga familjers barn som på detta vis kunde tjäna en hacka på den tiden inget konstigt.

Men vill vi ha den tiden tillbaka?

2011-07-12 @ 13:39:50
Postat av: Sven Dacke

Ber om ursäkt till Barometern.Kommentarer till artikeln om "Hatet mot slöjan" är inte avstängd än.

Måste ha varit ett tillfälligt felRätt ska vara rätt

Postat av: Ronny

Jag vet inte om svensk slaskmedia har nämnt det, men efter att Dansk Folkparti fick igenom större gränskontroll, mot brottslighet, så ökade partiet med tre (3) procent!!! Här i den svenska politiska ankdammen, låter man istället publicera rena rasistiska artiklar som spyr sin galla över Danmark. Arma folk..........

2011-07-12 @ 14:27:34
Postat av: Mattzzi

Svinhugg går igen.Thomas Mattsson på den vänsterextrema Expressen gråter ut."Vi är utsatta för SD-propaganda".Expressens chefredaktör Thomas Mattsson menar att tidningen är utsatt för propaganda. Detta efter SD TV:s reportage om att tidningen skulle använda sig av barnarbetare.

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/588878-vi-ar-utsatta-for-sd-propaganda

2011-07-12 @ 14:55:01
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Notarien

@Sven Dacke

"This thread has been closed from accepting new comments." så stod det när jag försökte skicka följande kommentar till Barometerns "slöjinsändare" alldeles nyss:Turkiets islamistiske premiärminister Erdogan:

"Moskéerna är våra kaserner, kupolerna våra stålhjälmar, minareterna våra bajonetter, de troende våra soldater."

Detta Turkiet vill Reinfeldt och Bildt ha med i EU! Den verkliga trojanska hästen...

Sverige finansierar sin egen undergång! 94% av svenskarna fortsätter med fredagsmys framför TV:n och media mörkar. Under tiden flyttar soldaten Louhichi fram positionerna!

2011-07-12 @ 15:01:55
Postat av: Sven Dacke

Snacka om att flytta fram positionerna.Nu går en Moderat med rötter i "Södertälje societen" ut i Newsmill.

Så här säger METIN ATASEVEN kändis från Södertälje"I Sverige anser vi att rättsäkerhet är en grundbult i den svenska demokratin. Dagens nämndemannasystem som det är utformat är emellertid inte särskilt rättsäkert. Det faktum att främlingsfientliga partier får allt mer utrymme i svensk politik, innebär också att de får allt fler politiska uppdrag att förfoga över"Helt klart att det blir en "het" höst i RiksdagenPostat av: Tony Ingman

Thomas Mattsson känner sig besvärad av att SD tv

avslöjade att Expressen använder Barnarbetare.

Men vad ojar han sig över? Använder man en blott elvaårig flicka till att dela ut Expressen, när gränsen för betalt arbete går vid 13 år, ja då kan man väl med fog påstå att dom använder sig av barnarbetare.Nej Thomas, det är alldrig roligt att bli påtagen med fingrarna i syltburken, allra helst

som din blaska mästrar andra för både det ena och andra, dock besitter du en viss komik när du påstår

att Expressen är oberoende. Så insyltade som ni är i det Politiskt korrekta,ja då är man inte oberoende.

2011-07-12 @ 17:46:25
Postat av: Gubben o Gumman

Barometern :Efter 17 kommentaren stängde man av för att öppna en kort stund till 23 inlägg ,med samma resultat en ström av icke positiva inlägg.

Så fungerar demokratin på Bengometern.Men dom gillar väl kvinnoförtryck på Barometern.

Annars skulle man ju inte komma på iden att över huvud taget ta in "Stretpelles" stupida inlägg.Nu kan ju Vassmolösas svar på Clint Eastwodd försöka hitta några korrekturfel muhahaaa.

2011-07-12 @ 17:46:58
Postat av: strutsen

"Nu kan ju Vassmolösas svar på Clint Eastwodd försöka hitta några korrekturfel muhahaaa."Det var inte svårt, vem är Clint Eastwodd? Galne Gunnars svar på Clint Eastwood.

2011-07-12 @ 18:04:24
Postat av: Gubben o Gumman

Strutsen : Clint Eastwood var en polsk poltiker verksam runt 1929.Nu åter till arbetet varför inte passa på att skriva frågan : Varför får man inte kommentera burkaartikeln ,på alla andra artiklar i Barometern

Trynmurvlarn har gått hem nu hihi.Du glömmer väl inte bort att använda Internet(Strutsen)Ps Redan fixat under KFF Guldfågeln arena.

Finns massor av artiklar.

2011-07-12 @ 18:40:24
Postat av: Kerstintin

--------------------

Svenska kvinnor och islam

--------------------De som ytterst borde vara oroliga för islam´s frammarsch i Sverige är kvinnorna, för den lära som ser kvinnan som en defekt varelse och betraktar henne som halvmänniska, vars vittnesmål i rätten endast räknas som ett halvt vittnesmål och hon får bara ärva hälften så mycket som mannen, en lära som inte bara legitimerar utan även direkt uppmanar till våld, ja, t o m mord på ”olydiga” kvinnor.

Paradoxalt nog är det just kvinnorna (med undantag för få) som främst välkomnar och omhuldar denna kvinnofientliga lära.

Det är en paradoxal värld vi lever i.

2011-07-12 @ 18:41:59
Postat av: Gubben o Gumman

Allvarligt talat borde inte Kris killarna reklamera sina plastikoperationer?

2011-07-12 @ 18:49:19
Postat av: Mattzzi

SD ligger stabilt på yougov:M 32,1 (+0,4)

C 4,7 (+0,2)

FP 5,9 (-1,3)

KD 3,1 (-1,0)

MP 10,4 (+1,1)

S 30,6 (+0,5)

V 4,9 (-0,3)

SD 7,2 (+0,1)

Övr 1,2 (+0,3)

http://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

2011-07-12 @ 21:30:14
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Sanningar och fördomar

För det första så är ju det här med rädslan hos äldre något som ni och media skapar tillsammans. All statistik visar att äldre nästan aldrig utsätts för våld av något annat än närstående. Tyvärr försöker ni lura oss att tro att invandrare ska bonka ner dem på stan. Om det är några som riskerar att få stryk är det män i 20-årsåldern, visar all statistik.Läser man mellan raderna verkar du dissa KRIS. Varför? Och vad fan har tatueringar och snaggade med saken att göra? Ännu en fördom från fördomspartiet?

2011-07-12 @ 23:26:58
Postat av: carl

om man följd politiska debatten så inser man att åkessons tal var nog bara en naturlig återblick med inlägg av retoriska liknelser.

tror inte åkesson behövde förbereda sitt tal särskilt mycket.

jag tyckte allt han sade, var taget ur verkligheten och hade 100 procent sanningshalt. han kunde nog tala utan manus.det är det som är så fantastiskt med SD, sanningen och förnuftet är SD´s bästa verktyg.

2011-07-12 @ 23:55:22
Postat av: Gubben o Gumman

Heja Sverigeblocket

2011-07-12 @ 23:55:36
Postat av: OT

Fader Zakaria Botros a.k.a “Islam’s Public Enemy #1″, denna fruktansvärda islamofob och med nutida definitioner också därmed raist, är tillbaka!Hu så hemskt han pratar här - Michael Coren with Father Zakariah Botros: http://www.youtube.com/watch?v=Y0-WZlxSbkMFader Zakaria Botros, måste ju ljuga som en häst travar, för det gör ju det etablerade prästerskapet i Sverige.

2011-07-13 @ 01:10:30
Postat av: Magentan

@Sanningar och fördomar: "All statistik visar att äldre nästan aldrig utsätts för våld av något annat än närstående."Det har jag aldrig sett någon statistik på.

Däremot har jag flera gånger i media sett och hört poliser och andra förklara "lugnande" att äldre inte alls behöver stanna hemma på kvällarna som de gör nu för tiden, "för det händer nämligen nästan aldrig att gamla utsätts för våld utomhus på kvällarna." !!!??Det är väl inte är så konstigt att det nästan aldrig händer något med gamla utomhus på kvällarna, eftersom det inte finns några gamla utomhus på kvällarna, eftersom de inte vågar gå ut på kvällarna. (Kändes lite nödvändigt att uttrycka sig så övertydligt, då somliga tycks ha svårt att förstå denna självklarhet.)Däremot händer det alldeles för ofta nu för tiden att gamla blir utsatta för brutala övergrepp i samband med rån på dagarna, både utomhus och i hemmen av främmande som lurat sig in.

2011-07-13 @ 01:19:06
Postat av: s29

Sverigedemokrater brottslingar? För att få representera SDs parti så måste man faktiskt lämmna en s.k vandelförsäkran från polisen i obrutet kuvert.Tvivlar starkt på att sossarna ställer samma krav.

2011-07-13 @ 23:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0