FÖRST TUNISIEN OCH SEDAN EGYPTEN?

Flyktingströmmen från Tunisien eskalerar och Italien som nu har fått ta emot närmare 5000-8000 personer som lämnat Tunisien begär hjälp av EU för att klara situationen. Vi Sverigedemokrater har varnat för denna situation och den kan inom mycket kort tid även gälla Egypten och andra länder i regionen.

Kent Ekroth varnade tidigt för denna utveckling i Tunisien. Det fick Alexander Louhichi från ”brödraskapet” i Kalmar att reagera och han skrev följande på sin blogg den 15 januari.

”I ett
blogginlägg varnar riksdagsledamoten Kent Ekeroth för en invandringsström från Tunisien och han förklarar situationen som ”inbördeskrig”. Det finns två stora fel i detta som bevisar Herr Ekeroths brist på logiskt tänkande. Det första är den stora skillnaden mellan ett inbördeskrig och en revolution. I en revolution sätter sig folket mot makten för att förändra sättet att styra landet, oftast under en diktatur. Det andra är att det tunisiska folket har levt under diktatur sedan 1987 och aldrig har vi i Sverige fått en invandringsström hit, varför skulle detta ske när folket avsatt diktatorn? Ibland kanske det är bättre att hålla tillbaka sitt hat mot invandringspolitiken för att upprätthålla sin värdighet.

Faktum är att
det nu är viktigt att fler av de tunisier runt om i Europa som levt under demokrati under större delen av sitt liv åker tillbaka för att ta debatten kring hur konstitutionen ska omformas. Välutbildade individer kan nu få sin röst hörd och välfärden kan öka i landet!”

Alexander Louhichi anklagar Kent Ekroth för ”brist på logiskt tänkande” men är det någon som saknar detta är det uppenbarligen Alexander Louhichi och det är inte det enda. Han är också otroligt naiv! Sedan förväntar vi oss också att Alexander Louhichi nu åker till Tunisien och sprider sitt budskap för att skapa ett demokratiskt samhälle byggt på förståelse, tolerans och kärlek i Tunisien.

Jag är helt övertygad om att den demokratiska utvecklingen kommer bli mycket problemfylld i Tunisien och Egypten. Varför? Det finns ett mycket enkelt svar på detta. Islam! Ett demokratiskt samhälle enligt västerländsk modell är omöjlig i en muslimsk stat. Läs mitt blogginlägg från feb 2010.

Med 98 procent muslimer i Tunisien så gissar jag att de stackars 1 procent kristna (ca 100 000) kommer att få det väldigt besvärligt. Sedan finns det väl även shia och sunni muslimer i Tunisien och dessa börjar säkert bråka om makten inom en snar framtid.

En sak som de svenska medierna undvikit att nämna är att ca 5000 personer rymt från fängelser i Tunisien de senaste veckorna och nu befarar man en stor del av dessa finns bland de som lämnat Tunisien och tagit sig till italienska ön Lampedusa. Som vanligt mörkas detta av svensk pk-media!

Igår debatterade EU-parlamentet den stora strömmen lycksökare som söker sig till Italien från Tunisien och Cecilia Malmström fick det uppenbarligen het om öronen.

”Den högerextreme
nederländske Barry Madlener höjde tonläget ytterligare med sitt tal om tusentals flyktingar från ”barbariska muslimska länder”, bland dem ”terrorister och kriminella”, vilket fick vänsterns Jean Luc Mélenchon att efterfråga bevis på hans påståenden.

– Det är allmänt känt att terrorister och kriminella finns i de här länderna, blev svaret från Madlener.”

”Socialdemokraten Romero Lopez ifrågasatte vad han såg som en ”hysterisk” stämning bland debattörerna, och även påståendet om att terrorister är på väg till Europa.”

PS
Mona Sahlin saknades även vid dagens votering i riksdagen!


Kommentarer
Postat av: Industriarbetaren

Bra jobbat!!!

2011-02-17 @ 00:19:24
Postat av: Tjadden

Jag hakar upp mig på ordet demokrati, som i sak är en demokratur i Sverige och i alla andra länder där demokratin alltid blir dikterad av makthavarna och aldrig folket!

Härmed så är demokratin stendöd! så det blir bara löjligt att använda ordet demokrati som aldrig har existerat, inte ens i Per Albins folkhem, sossarna dikterade vad som var demokrati, alltså dikterad demokrati utan folkets fria vilja som en betydande parameter!

2011-02-17 @ 00:41:29
Postat av: Magentan

Ytterligare "flykting"-massor i antågande och ett nytt rekordår igen alltså.Nåja i Kalmar län kommer ni att vara väl förberedda. Eller vad sägs om senaste initiativet i hjärntvättarbranschen?"Sjuksköterskorna i Kalmar län utbildas i mångkultur""... personalen på hälsocentralerna i Blomstermåla, Högsby och Hultsfred ska utbildas under tre års tid.– Det fick oss alla att tänka efter. Det är olika på hur man ser på sjukdomar, hur man ser på tider, att det inte alltid är man själv som har rätt, säger distriktssköterskan Gunnel Johansson ..."http://www.dagensmedicin.se/dagenssjukskoterska/nyheter/2011/02/07/sjukskoterskor-utbildas-kr/index.xml2011-02-17 @ 00:52:00
Postat av: Robin Shadowes

Det borde egentligen heta månkultur utan g eftersom det till 99% alltid handlar om pedofildyrkare ändå.

2011-02-17 @ 02:11:53
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: MatsBern

Lämna facket men behåll A-kassan,nu har det hänt igen.

SD-ledamot utesluts ur Transport.

Vetlanda.

Sverigedemokraten Björn Fälth, som är invald i kommunfullmäktige i Vetlanda, utesluts ur Transport.

Det är den lokala fackavdelningen som begärt att Fälth ska uteslutas på grund av sitt engagemang i Sverigedemokraterna. Nu har Transports förbundsstyrelse ställt sig bakom det lokala facket. Fälth utesluts eftersom han "stöder verksamhet som är oförenlig med organisationens ändamål eller på annat sätt uppträder illojalt", skriver Vetlanda-Posten.

http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1387246/SD-ledamot-utesluts-ur-Transport.html

2011-02-17 @ 05:44:37
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Stefan A

Det är bra att ickedemokratiska organisationer som transport visar sitt rätta fula tryne....

2011-02-17 @ 07:37:39
Postat av: Nils Dacke

Retorisk fråga i samband med senaste tidens revolutionener.Kan arabländer fungera som en demokrati utan starka eller diktatoriska ledare?Dom flesta i Riksksdagen verkar i alla fall tro det, och framtiden kommer att visa vem som har rätt.För övrigt är det frågestund med Statsministern kl 14 i Riksdagen. Bettan svarar även på Interpellation om STASI arkivenhttp://www.riksdagen.se/webbnav/?nid=44&doktyp=f-lista&dok_id=GY0I61&rm=2010/11&bet=61Verkar som ännu en intressant dag i Jordens historia

Postat av: Nils Dacke

Varför fylls TV soffor och tidningar av alla dessa "experter" på Islam och Mellanöstern.Vad är det vi håller på med i Sverige.Jag gjorde ett litet test och sökte på Google och enbart Svenska sidor.

Sökord "forskare mellanöstern" och då får man upp 410 000 träffarGör man samma sak på sökord

"forskare framtidsutveckling" så får man 1590 träffar.Varför är det så viktigt att lägga sådana enorma resurser på fjärran Östern och så lite på Sverige och framtiden.

Är Sverige redan ett förlorat land?

Och som vanligt är det väl mina skattepengar som betalarPostat av: MartinA

Islam eller inte islam, demokrati är svårt. Inget av länderna har särskilt stora erfarenheter av demokrati så att utsikterna inte är goda är ganska självklart.

Jag tror faktiskt inte att islam är sådär enormt problematiskt i muslimska länder. Har inte marocko till exempel koncentrerat sig på att skapa en nationalstat de senaste 30 åren? Då spelar nog islam ingen större roll, tror jag. Religion är visserligen en ganska stark kraft men det finns andra starka krafter i politiken.

2011-02-17 @ 08:10:28
Postat av: Nils Dacke

För 5 minuter sedan berättade Billström på radion att man överväger köra över kommunerna och TVINGA dom att ta mot "ensamkommande barn"

Vad kommer nästa väljarundersökning att visa för SD ?Till sist en länk till en blogg med många sanningarSen ska jag jobba och dra ihop lite skatt till StatenPostat av: Måns

Sven-Olov Sällström uttalande i riksdagen den 16/2 citeras i dagens SvD. Han säger ungefär att vår utrikesminister numera inte är Carl Bildt utan nn i Bryssel.Bra sagt och hans ord förtjänar att upprepas och förvandlas till en slogan inför nästa valrörelse.

2011-02-17 @ 08:53:39
Postat av: Lögn, förbannad lögn och statistik…

"Fundamentalister finns det gott om inom såväl religiösa som politiska organisationer och letar man i synonym-ordboken så likställs fundamentalister med vettvillingar, en ganska så träffande beskrivning för de personer jag ”mötte” på Thoralf Alfssons blogg."

Postat av: ...sur var vad jag blev

” Jag anser dock att du är både naiv och saknar sunt bondförnuft!” är det bestående minnet efter mitt första – och enda – möte med SD-politikern Thoralf Alfsson. Mötet ägde dock inte rum i det verkliga livet – då jag skulle ha svårt att umgås med den främlingsfientlige Alfsson – utan genom kommentarsfältet på hans förvånansvärt välbesökta blogg. Välbesökt är en sak men granskar man kommentarsinläggen på bloggen så inser man att huvuddelen av besökarna är bittra och oerhört främlingsfientliga personer som söker syndabockar för sina egna misslyckanden.Att jag bedöms som såväl naiv som avsaknad av det Alfsson kallar för sunt bondförnuft beror uteslutande på våra olika tolkningar av statistik från Kriminalvården som talar om att 70 % av de intagna på våra fängelser är svenska medborgare. I det avseendet är vi överens den ”gode” Alfsson och jag men medan jag godkänner Kriminalvårdens statistik så gör Alfsson en egen tolkning av siffrorna. Som den riksdagspolitiker Alfsson är så har han tillgång till egen statistik – genom kriminalvårdsanställda och bekantas bekanta – som talar om att merparten av dessa svenska medborgare är av utländsk bakgrund och därmed snarast bör utvisas ur landet.

Läs mera på engångsbesökarens egen blogg:

http://ahonen.bloggsida.se/politik/logn-forbannad-logn-och-statistik

2011-02-17 @ 10:06:32
Postat av: AWSvensson

Bland dessa välfärdssnattare som tar tillfället i akt av oroligheterna i Tunisien att bli livstidsförsöjda , är det mer än troligt att det återfinns kriminella.

Förmånen att bli försörjd under tiden man utför sina kriminella aktiviteter i ett land styrt av naiviteten personifierad är ett drömläge för dessa som i hemlandet för minsta förseelse kan riskera både liv och lem.Ett resolut avvisande och tillämpande av Dublinkonventionen är det enda som kan skydda Sverige mot ännu en folkvandring .Att från vänsterhåll hylla det som de kallar revolution i detta läget, nu får ju kommunister ökad salivavsöndring bara man nämner ordet revolution , var något Iranierna bittert fick erfara. Socialdemokraternas utrikespolitiske talesman Urban Ahlin anklagade Bildt i kammaren för att inte han givit sitt stöd för Egyptens folk. De båda avgångna presidenterna i Tunisien och Egypten, Ben Ali respektive Hosni Mubarak, har som bekant varit långvariga medlemmar i Socialistinternationalen jämte den svenska socialdemokratin.

2011-02-17 @ 10:19:10
Postat av: AWSvensson

Självmordsbombaren Taimour Abdulwahab hyllas i al-Qaidas tidskrift - samtidigt som hot om nya dåd framförs:

- Det är på tiden att den svenska regeringen omvärderar sin position gentemot islam och muslimerna innan mujahedin slår till igen.

Säpo tar uppgifterna på allvar.

Frågan är om regeringen, riksdag och svenska folket gör det.

Postat av: krister

...sur var vad jag blev

vi är varken sura eller bittra vi älskar sverige och vill tänka själv och skapa egna uppfattningar om saker och ting,inte vad stasi(staten) säger åt oss att tänka och tycka,du borde kanske prova det

själv,

2011-02-17 @ 11:16:46
Postat av: Inte-en-till

"PS

Mona Sahlin saknades även vid dagens votering i riksdagen!"Den socialdemokratiska arbetslinjen står sig!Antagligen ägnar hon sin tid till att planera sin förestående pension, som även den bekostas av skattebetalarna. (Hon är 53 år.)

2011-02-17 @ 11:34:02
Postat av: Mia Skoog

Tackar för tipset för den bloggen var verkligen enormt läsvärd. Kanske det bästa på Internet?

2011-02-17 @ 11:37:29
URL: http://www.radda-sverige.nu
Postat av: Skånepåg

Min gamla mormor sade alltid om en person som ”var stor i orden men liten på jorden”, att den skall behandlas som en skällande byracka. D.v.s. inget att bry sig om och att ödsla tid på, oavsett om personen finns i Smedby, Boda eller var den nu må hålla hus!

2011-02-17 @ 11:56:51
Postat av: Tjadden

Du som blev så sur!Läs all tänkbar korrekt statistik här "Vitboken.se"Sedan kan du komma tillbaka och försöka anklaga svenskar som främlingsfientliga, jag lovar dig att du kommer att få det hett om öronen om du förnekar sanningen om vad som händer i Sverige som de svenskfientliga står bakom lindrigt sagt samhällsfrånvända politiker har bestämt!

2011-02-17 @ 12:02:38
Postat av: Lena

Anser Thor-alf att mubarak skulle ha suttit kvar vid makten i Egypten?

2011-02-17 @ 12:10:38
Postat av: Tjadden

AWSvenssondu känner väl till att Reinfeldt har skrivit under ett avtal med FN att Sverige ska ta emot flyktingar ifrån fem länders flyktingsläger, just nu pågår en tömning av flyktinglägren i Somalia och Eritrea och sedan blir det Jordaniens tur och så småningom Tunisien och Marocko och till 93% är det muslimer som ska tas hit till Sverige på skattebetalarnas bekostnad.

2011-02-17 @ 12:10:48
Postat av: Skånepåg

URL till boken i ovanstående kommentar.

2011-02-17 @ 12:10:55
URL: http://www.vitbok.se/
Postat av: Tjadden

LenaResten av Murbaraks anhang sitter kvar vid makten och styr över militären!

2011-02-17 @ 12:14:02
Postat av: Tjadden

Surgubben läs det här!http://www.vitbok.se/6/a.html

2011-02-17 @ 12:16:55
Postat av: Lena

TjaddenMen du tycker mubarak och/eller mubaraks anhang borde sitta kvar vid makten menar jag. med andra ord att folket i egypten borde inte ha rest sig överhuvudtaget?

2011-02-17 @ 12:23:17
Postat av: AWSvensson

Det är nog ingen som tycker att Mubarak skall sitta kvar, men att i detta läget jubla utan att veta vad som komma skall är dumdristigt. Irans folk jublade när Schahen föll, kan nog göra mig till tals för stora delar av det iranska folket när jag säger att det blev inte som de tänkt sig.

2011-02-17 @ 12:29:45
Postat av: Skånepåg

@ LenaDen enda sammanhållande "organisationen" i Egypten i dag är det Muslimska Brödraskapet och som nu i dagarna enligt ett pressmeddelande har bildat ett politiskt parti. Det komer att stå en maktkamp mellan dessa och den egyptiska militären och där ingen vet hur detta kommer att sluta. Men en sak i säker, att kommer det Muslimska Brödarskapet att ta makten kommer vi utan tvekan att se en utveckling liknande den i Iran. Vilket väljer du Lena?

2011-02-17 @ 12:35:10
Postat av: Tjadden

Lena det är många som vill ha bort Reinfeldt för sina svenskfientliga uttalanden, men du vet lika bra som jag att resten måste bort också, för att få fred i landet mellan svenskarna.

Murbarak och hans gäng är av samma innehåll och liknelse, behöver jag säga mer?

2011-02-17 @ 12:53:38
Postat av: Skånepåg

Hmm!

Var inne och kollade på den av Thoralf nämnda bloggen tillhörande en viss Louhichi, där det framgår att han bildat något som han kallar Mångfaldens Brödraskap. Låter mysko och bestickande. Månntro inspirerat av en egyptisk med versalerna MB och en ”filial” i Smedby under vardande? Såg även att han i ett inlägg hade på gränsen till hotfulla synpunkter på Polisens verksamhet. Hoppas verkligen att en viss säkerhetsorganisation håller koll på det här ”gänget”, som tror sig kunna agera som man själv tycker tack vare uppbackning av vissa politiker och massmedias undfallenhet att inte vara tillräckligt PK.

2011-02-17 @ 13:13:53
Postat av: Inge Sandén

@ Lena.

Tycker det lyser som en klar sol vart du vill komma.Känns som frågor från f.d.VPK och en Stassiagent

Men så här är det.

Egyptiska folket = Sverigedemokraterna i Sverige.

Mubarak är en GöranPersson x 20

Muburak och hans polare var med i socialistinternationalen och stöddes av lojala jounalister precis som här.

När folket(läs SD) började upproret och journalisterna och en del intellektuella förstod att folket skulle segra,vände de kappan efter vinden,som journalisterna också kommer att göra här, när vi en miljon pursvenskarna(läsSD)går ut på gator och torg med vår gula och blåa flagga och viftar så det står härliga till, precis som Egyptierna, mot att pursvensken har i 30 år styrts av 68-vänstern och stassiagenter infiltrerade i sossepartiet såsom han Rektorn Arvidsson.

Men när folket i Egypten viftat färdigt med sina flaggor och sjungit sin nationalsång,tror jag att det var slut för den här gången och Muslimska brödraskapet tar över väl understödda av bröderna i Iran.

Deadline för att rädda Sverige från Gardell,Bjereld,M.Demker och Hjärpe väl understödda från förrädare i Svenska kyrkan och det Muslimska Brödraskapet går till 2014.

Då går vi ut en miljon pursvenskar och vifta med vår flagga och ropar avgå "Fredrik barbar" vi har fått nog av allt barbari från dom islamkramande förrädarna i vårt land.2011-02-17 @ 13:30:13
Postat av: Tjadden

Inge SandénEn utmärkt förklaring på varför svenskarna börjar inse att vi styrs av landsförrädare och därutav den nationella folkrörelsens framgångar, det är bara en tidsfråga innan 7-klövern får kapitulera i brist på ärliga sakargument.

De har alltså inga självkonstrukerade lögner att komma med längre, tack vare att Sd har avslöjat allt av bluff och bedrägeri som regimerna pådyvlat svenska folket i 40 års tid!

2011-02-17 @ 13:42:06
Postat av: Kalle2

när(inte om) alla Tunisier och Egytier kommer till Sverige så måste väl ändå den mest indoktrinerade medelsvensson inse att massinvandringen som den är inte kan fortsätta.

enda skillnaden blir att istället för 100 000 nya asylbluffare varje år så kommer det säkert minst 1 miljon hit under våren och sommaren. gränserna är ju öppna och tull och polis lyder ju landsförädarna i 7 klövern.

så nu får man förbereda sig att skydda sig mot inbrott och skydda kvinnor och barn.

från och med i höst lever vi i ett "Papperslöst Samhälle" med miljonstals arabiska männ som minglar runt och myndigheter fjäskar för dom.

sedan nästa är kommer deras familjer hit och skall ha bostad och försörjningstöd och EU kontoret i Bryssel beviljar bidrag till Sverige för att klara den ökande kostnaden.

sedan för SD 2014 minst 50-70 procent av rösterna, om det tillåts några folkomröstningar.

2011-02-17 @ 16:20:53
Postat av: Lena

at Tjabben, Skånepåg och Inge Sande´nNi behöver inte ta ngn försvarsställning. Det var bara en fråga och inget påhopp.

2011-02-17 @ 16:41:03
Postat av: DexterSverige

"Mona Sahlin saknades även vid dagens votering i riksdagen!"Det får man ju ha förståelse för, hon sitter säkert i anställningsintervjuer dagarna i ända...2011-02-17 @ 16:48:22
Postat av: Robin Shadowes

Kalle2, Sverige klarar inte en massinvandring på en miljon på bara några få månader. Sverige kommer kollapsa om så bara hälften av det inflödet kommer hit.Artikeln delas här upp i fyra delar som i en följetång eftersom den är lång och man kan behöva tid att smälta den. Här är i alla fall Del I.1. Allmänt och bakgrundDetta är ett inlägg som publicerades på förutvarande exilen år 2002. Det var sålunda för 15 år sedan tankarna dök upp hos politikerna att beslagta svenska folkets sommarstugor i händelse av ”massflykt”. Frågan ställdes här på nuvarande exilen om tankar tidigare hade funnits hos politikerna att konfiskera svenska folkets bostäder, jovisst har det så; Först publicerad i dåvarande tidskiften ”Fri Information”.Den borgliga regeringen gav 21 dec 1992 chefen för försvarsdepartementet (FöD) i uppdrag att kalla samman en kommitté med uppgift att reda ut påfrestningar för samhället i fred samt vissa frågor inom totalförsvarets civila del vid massflykt av asyl och hjälpsökande. (Fö 1992:03 och prop. 1993/94:94).Kommittén antog namnet ”Hot- och riskutredningen” med Eric Krönmark som ordförande. Därutöver knöts ett stort antal sakkunniga personer som ej omnämns här. Huvudbetänkandet som utgavs i januari 1995 har döpts till ”Ett säkrare samhälle” (SOU 1995:19). Därutöver gavs åtta delbetänkanden ut. Detta inlägg fokuserar delbetänkandet från 1993 med titeln ”Massflykt till Sverige av asyl- och hjälpsökande” (SOU 1993:89) samt huvudbetänkandet.Vi belyser också den verksamhet som dåvarande ÖCB (Överstyrelsen för Civil Beredskap) ålade länsstyrelser och landets kommuner, nämligen att utforma planer som med stor säkerhet skulle leda till Sveriges undergång.2. Massflykt till Sverige(SOU 1993:89)Enligt utredningsdirektiven valde kommittén att beskriva olika scenarion som avsåg att belysa påfrestningar och risker i det fredstida samhället. När det gäller s.k. ”massflyktsituationer” behandlas tre scenarion i delbetänkandet. Här skildras händelseförlopp grundade på olika antaganden om antal människor som kommer till Sverige för att begära hjälp.Utredningen vill framhäva att scenariot är exempel på händelser i andra länder som utsätter det svenska samhället för stora påfrestningar. De överväganden som gjorts visar att händelser som kan orsaka massflykt inte är otänkbara.Utformningen av scenarion har skett med företrädare för ett antal statliga myndigheter, länsstyrelser, landsting, kommuner, företag och organisationer som skulle beröras av händelseförloppen. Många remissinstanser har framhållit att beskrivningarna enligt deras uppfattning är realistiska. Ingen av dem har haft några allvarliga invändningar mot utredningens bedömningar eller förslag.http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/04/25/planerna-for-sveriges-undergang/

2011-02-17 @ 16:48:54
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Putte

Ahonen låter finskt. Kanske Ahonen skulle propagera mångkulturens väl för sina finska landsmän. Svenskarna påtvingas ju fler "flyktnigar" på en vecka än vad Finland tar emot på ett helt år. Är det ca 200 000 det finns totalt i Finland. Det motsvarar ungefär 2 års massinvandriung i Sverige. Slutsats, Finland är Europas mest genomrasistiska land, eller hur?

2011-02-17 @ 16:51:16
Postat av: LN

Apropå denna tråds inledande kommentar av Tjadden.

- - - - -

Demokrati -> Skendemokrati -> Demokratur!Vilhelm Mober skrev: "I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedian domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps."Några skäl varför Nya Sverige måste klassificeras som demokratur:

Ipred-lagen; FRA-lagen; Nord Streams gasledning i Östersjön; hets mot främmande folkgrupp-lagstiftningen; risken för dissiderande individer, politiker eller parlamentsledamöter att bli utsatta för fysiskt våld av politiska eller religiösa motståndare (AFA etc), vilket myndigheter och stat ser mellan fingrarna med; likaså att för sin åsikts skull, eller för sitt politiska engagemangs slull, förlora jobbet, uteslutas ur fackförbund etc; kulturminister som kräver indraget presstöd för politiskt inkorrekta tidningar - sådant skall utgå endast till regimlojala, P-olitiskt K-orrekta, i praktiken sionistkontrollerade publikationer; över befolkningens huvuden beslutad och genomförd massinvandring resulterande i ett fortlöpande utbyte av ursprungsbefolkningen mot artfrämmande folkelement från i huvudsak MENA- och subsahara-länder; intill elefantiasis överdimensionerad administrationsapparat - ett administrationsindustriellt komplex - tjänade till inte minst att erbjuda försöjningsmöjlighet för maktens lakejer, hjälpredor och trogna supportrar - eller kanske avdankade sådana; en överdimensionerad riksdag [349 i stor utsträckkning inkompetenta, av partierna - inte av folket (jmf Abdirisak Waberi et al), valda parlamentariker] som i ett genomformaliserat apspel i sammanträdessalen skall ge intryck av att demokrati utövas; ett visköst rättssystem, vars lagar och bestämmelser tillämpas och appliceras olika beroende på vilket politiskt läger man tillhör eller vilken religiös (kristen-muselmansk-kuffaar) inriktning man har.Kännetecknande för en demokratur är också att majoriteten av medborgarna i landet med demokratoriskt styresskick inte uppfattar att de lever under så usla förhållanden, ty demokraturens politiskt korrekta media med sina kulturmarxistiskt kolorerade utövare gör allt för att både dölja sakernas rätta tillstånd och ge en annan och förskönande bild av den politiska verkligheten, av invandringen, av den misslyckade integrationen, av kostnaderna för massinvandringen och nu på allra senaste tid - att helt förtiga att mångkulturen av ledarna i Europas tre största nationer betraktas som helt och alldeles misslyckad. I Nya Sverige förbereds under tiden en ny lagstiftning med vars hjälp staten skall kunna tvinga på landets alla kommuner skyldighet att ta hand om den aldrig sinande tillströmningen av "ensamkommande små flyktingbarn".http://www.friatider.se/judar-vill-ha-ledarroll-i-mangkulturellt-europa

2011-02-17 @ 16:57:04
Postat av: MatsBern

Vi är inte ett dugg intresserade av denna våg av potentiella brottslingar,den enda gången jag respekterade Fidel Castro,var när han frigav olika brottslingar,på 70talet och gav dem fri lejd till Florida-Amerika.Amerikanarna fick vad dom bad om,frisläppta superkriminella Cubaner.Allt i demokratins namn.Att man fick samhällets bottenskrap i form av kriminella och sociopater som orsakade än värre problem än man försökt undvika,det betydde inget,ändamålet helgade medlet.

Italienarna är nedlusade med brottslingar,vilka vi i vår vanliga PK korrekta förväxlar med att Italienarna är fruktansvärda rasister som vägrar att inse att denna tsunami av potentiella terrorister inte gynnar landet eller EU.

EU måste införa ett omedelbart stopp för dessa parasiter som försöker inta oss,allt detta i fredens religion Islam,denna fridens religion som har som agenda att döda dom otrogna kristna hundarna

Dessa muselmaner som vill ta död på den fria viljan,detta är inte acceptabelt.

2011-02-17 @ 17:06:32
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: AWSvensson

Pösmunken har fått ett ansikte, jag förstår varför han varnade för vad som kunde hända om sverigedemokraterna kom in i riksdagen, jo han skulle framstå i sin nakenhet lika lite under fötterna som på huvudet.

Postat av: Lotta

@...sur var vad jag blev

Du fortsätter haspla ur dig en massa struntprat. Är tämligen säker på att du insett att du inte hade något att komma med senast eftersom du försvann så snabbt och nu återkommer med inlägg under pseudonym, eller hur Ahonen.Du skriver om främlingsfientlighet, är det sådant här du menar då?

Postat av: Skånepåg

@ Lena"Ni behöver inte ta ngn försvarsställning. Det var bara en fråga och inget påhopp."Det var inte alls meningen att det skulle uppfattas på det viset, utan jag tänkte bara lämna lite "konsumentupplysning" i all välmening!

2011-02-17 @ 19:01:16
Postat av: Tjadden

LNMycket välskrivet och en korrekt förklaring på att Sverige är en Demokratur.

Och den här blivit tio gånger värre än när Vilhelm Moberg belyste detta begrepp.

2011-02-17 @ 19:06:09
Postat av: Lena

skånepågOk. Det var mest Inge eller vad han heter som verkade ta illa vid sig.

2011-02-17 @ 19:07:23
Postat av: Tjadden

LenaDet handlar inte om att inta en försvarställning.Du skulle förtydligat vad du ville fråga om, så att ingen hade missförstått dig.

jag hade en misstanke om att du inte uttryckte dig helt tydligt och det fick jag nu bekräftat.

2011-02-17 @ 19:23:37
Postat av: Lena

TjaddenOk ska tydliggöra mig nästa gång :)

2011-02-17 @ 19:28:34
Postat av: TjaddenJÖNKÖPING Tre män mellan 19 och 23 år gamla åtalas nu för störande av allmän ordning efter att ha försökt att överrösta Sverigedemokraternas valtalare under ett torgmöte.

Det var på ett utomhusmöte i Jönköping som de tre männen buade högt och visslade i visselpipor. Man ska även ha använt sig av en vuvuzuela för att försöka överrösta talarna, som i detta fallet var de nuvarande riksdagsledamöterna Björn Söder och Kent EkerotDet här bevisar vad vi har att stå ut med, byfånar som inte förstår sitt eget bästa, heder åt polisen som grep dem.

2011-02-17 @ 19:36:58
Postat av: Funtaren

Jag ser fram emot att hr Louhichi föregår med gott exempel och åker tillbaka till Tunisien för att hjälpa landet in på rätta banor. Jag är medveten om att dessa banor för hr Louhichi med all sannolikhet är islamistiska banor, men givet fakta är en sådan utveckling nog tyvärr oundviklig. En stor lättnad blir det emellertid att slippa ha hr Louhichi här.

2011-02-17 @ 20:12:41
Postat av: Lotta

Förra veckan intervjuade man en av de bofasta på ön Lampedusa i ett inslag på nyheterna. Han sa att förut kunde vi lämna våra hem utan att låsa dörrarna men det kan vi inte längre. Någon som har en aaaaaaning om varför?

2011-02-17 @ 20:21:07
Postat av: Kurtan

Kan inte påminna mig att jag har sett någon raportering om detta "kulturberikande" i svensk vänster media....hmmmmhttp://www.bostonherald.com/news/opinion/op_ed/view.bg?articleid=1317384CBS complicit in news coverup

By Michael Graham

Thursday, February 17, 2011 - Updated 2 hours agoDateline — Egypt:“[60 Minutes] correspondent Lara Logan was repeatedly sexually assaulted by thugs yelling, ‘Jew! Jew!’ as she covered the chaotic fall of Egyptian President Hosni Mubarak in Cairo’s main square Friday.”Powerful reporting on an important story. Two problems: It didn’t run until yesterday, and CBS didn’t run it. The quote is from the New York Post. And it was The Wall Street Journal that reported “the separation and assault lasted roughly 20 to 30 minutes.”

But CBS? They sat on their own story. For five days, as reporters reveled amid giddy celebrations in Tahrir Square, and as President Obama praised President Obama’s handling of the Egyptian crisis, CBS reported nothing.Only when other media had the story did CBS break the news that its own chief foreign correspondent was the victim of “a brutal and sustained sexual assault.”Video:http://landing.newsinc.com/shared/video.html?freewheel=69016&sitesection=ndnsubss&VID=23327382Five days of silence — not even “60 Minutes” coverage of the Egypt story. No mention of the “mob of more than 200 people whipped into frenzy” who attacked their own reporter.How is that not news?2011-02-17 @ 20:46:05
Postat av: Tjadden

LenaJag har råkade illa ut på Politisk Inkorrekt för att jag inte var tydlig och blev kallad för rasist för den här meningen.

"Hellre är jag rasist än svenskfientlig" detta tolkades som om att jag var rasist.

Det här sa jag i samband med, hur illa jag tycker om svenskfientliga typer som gör allt för att bevisa att de står på invandrarnas sida.

2011-02-17 @ 22:20:11
Postat av: J B Doe

Just nu bjuder tecknaren Lindström på "Diverse mullor, imamer, talibaner, självmördare och fulständigt normala afghaner, iranier och andra"

http://www.bonton.se

2011-02-19 @ 21:19:12
Postat av: Erik E

Den där Louhichi verkar inte vara någon intellektuell gigant. Förtjänar han verkligen uppmärksamhet? Är det viktigt vad han skriver och tycker? Om man bloggar om det gör man det viktigare.

2011-02-20 @ 11:22:10
Postat av: smålänning

Jag som trodde att SD förnekar att det finns en verklighet utanför Sveriges gränser....

2011-02-21 @ 14:12:23
Postat av: Domained.se

Att ni inte skäms för hur ni beter er. Ni Sverigedemokrater är en skam för vårt vackra land.

2011-02-21 @ 16:21:38
URL: http://www.domained.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0