LANDSFÖRRÄDAREN

För lite drygt en vecka sedan gjorde jag "reklam" för Anders Jallais bok "Landsförrädaren" och jag köpte själv boken som påskläsning men jag har inte läst ut den ännu. 

Anders Jallai har tidigare också skrivit om den nedskjutna DC3:an vilket jag skrivit om på min blogg.

Nu har Anders Jallai medverkat i Gomorron Sverige och fått god reklam. Boken är den andra i en trilogi där "Spionen på FRA" var den första boken. Jag gissar att den tredje boken kommer handla en hel del om den så kallade "Stasilistan" eller kanske bara en förhoppning.

 

Anders Jallai har även en mycket läsvärd blogg där du nu kan läsa om Palmemordet.

Kommentarer
Postat av: Sven Dacke

Välkomna tillbaka William Petzäll och Julia KronlidLägger in en länk till intervju av traditionell PK Journalist innan dom var i Riksdagen.När det gäller Anders Jallai har jag läst boken om DC 3 an och ser fram mot att läsa om Landsförrädaren. Hoppas han hinner skriva färdigt boken om Estonia, och " Landsförrädaren 2" om vår aktuella nutid. Observera att det sista var ett förslag till nutidens mörkläggning av vad som sker i dag, helt i klass med DC3 affären och mycket annat.Svenskarna är förmodligen "Det sovande folket" som Rainfelt mycket riktigt har skrivit.Kanske det är dags att vakna NU!

2011-04-27 @ 09:33:20
URL: http://www.youtube.com/watch?v=WoB1yfUjL7w
Postat av: Tjadden

Just igår var jag med om en diskussion om vårt land består av korrupta politiker och myndighetspersoner, med ja är den frågan besvarad,

.

Om folk ändå ville förstå att allt hemligt material ingår korrupta personer som ska skyddas, det här talar för hur sjukt vårt samhälle är.Hur kan vi lita på våra folkvalda politiker, personligen kan jag inte det, det fick jag lära mig redan ifrån barnsben, eftersom Far min var politiker, han hade att berätta saker och ting om hur sossarna med Tage Erlander i spetsen bedrog svenska folket, medvetet eller inte, ja säg det?

2011-04-27 @ 11:13:05
Postat av: jägarn

Korrupta politiker, glöm inte media. De medianställda slöddret som vi har i Sverige är något av det värsta en nation kan råka ut för. Att de dessutom har mage att kalla sig för journalister är ett övergrepp utan dess like.

2011-04-27 @ 11:35:32
Postat av: Ugglan

Tack för bloggtipset. Jallai verkar ha en hel del på fötterna.

2011-04-27 @ 11:37:21
Postat av: AWSvensson

För er som eventuellt missat när Kent Ekeroth formligen halalslaktar ett urval frivilliga offer som utan sjukdomsinsikt tar en debatt om islamisering utan att ha det minsta kunskap om ämnet. I vanlig ordning så tro dessa naiva att det bara är att ställa ut skorna och invänta ovationerna. Så tillintetgjorda ,i synnerhet den förste moderaten som kan ses som ett slaktoffer ,framskickad mot bättre vetande för att schavottera.

När man inte kan ta debatten så får mindre framstående träda fram för att inte frontfigurerna ska visa sig nakna. Jag är stolt att jag är SD.

2011-04-27 @ 11:44:28
URL: http://kentekeroth.se/
Postat av: Tjadden

JägarnJournalister är inget annat än skvallerkärringar nu mer. sedan att de totalt tappat masken, jämfört med ca 50 år sedan är olyckligt för vårt samhälle.

Förr i tiden då man åtminstone försökte hålla sig till sanningen och skötte sitt uppdrag genom att hålla ett öga på våra politiker och kritiserade dem om de inte skötte sin syssla på ett korrekt sätt. För att idag försöker jounarlisterna styra politikernas åsikter och inte minst övriga befolkningens dito med lögn och förtal.

2011-04-27 @ 12:01:31
Postat av: Anders Levin

Härförleden var här en kommentar om hur APPLE:s iFÅN registrerar sin husses olika tillhåll och uppehållsorter. Låt mig komplettera med följande. Saldot på mitt PlusGiro-konto behövde för ovanlighetens skull förstärkas. Jag uppsökte ett Nordea-kontor för att sätta in 2000 spänn -- och avkrävdes därvid legitimation. Utan leg ingen insättning. Att med 2 tusenlappar i nypan bara sätta in dessa på konto XX XX XX-X var således inte möjligt. Mitt medlemsnummer - personnummer - i det här jävla skitlandet skulle således registreras för en sådan ynklig transaktion. Incidenten påminde mig om helsidesannonsen häromdagen från Länstrafikbolaget. Ingen kontant betalning numera, utan via ett kort som registerats på personnumret. Jag kan således inte bestiga bussen i Tranås för att åka till Vetlanda utan att detta skall bli lagrat i någon centraldator. Är NI ALLA medvetna om hur KONTROLLSAMHÄLLET tar över mer och mer - med hänvisning till rånrisk och penningtvätt? Är Gumman o.Gubben också medvetna om detta?

2011-04-27 @ 12:33:23
Postat av: Sven Dacke

Apropå titeln på boken ”Landsförrädaren” så kom jag på en helt annan fråga.Vi flera debatter där den nuvarande Statsministern Rainfelt medverkar har jag flera gånger hört honom säga att Sverige måste följa dom avtal vi skrivit på när det gäller ”flyktingar”.

Jag vill att det parti jag röstade på i valet, Sverigedemokraterna låter RUT ( Riksdagens Utredningstjänst) ta fram vilka välkända, mindre kända och hitintills okända avtal vi har skrivit på inom det området Flyktingar och liknande grupperKanske lika intressant att läsa som STASI listan, och framförallt viktigt att ha på papper inför kommande debatter..

2011-04-27 @ 13:05:08
Postat av: Tjadden

Anders LevinApropå banker och deras kreditkort, visste du att banken tar ut 2% av köpt vara i matbutiken där du handlar?

Köper du för hundra kronor äpplen så får butiken betala 17 kr till banken! Tack vare dessa kreditkort.Så handlarn är mest glad när folk betalar kontant!

2011-04-27 @ 13:19:47
Postat av: Gubben o Gumman

Anders Levin : På en bank tar man bara emot pengar i en bankomat,detta är likväl alla hundratusentals kameror som man har i england ett resultat av att fel medborgare släppts in i landet, för Sveriges del utan LEGITIMATION ,för dessa går socialen in som garant för att Olle är Olle helt fantastiskt.

Inför strikt tjänstemannansvarFör den tveksamme är det bara att titta på Ikaros listan på PI dvs dom mest eftersökta rövhålen i Sverige,eller göra ett besök på en sluten "Dampcentral"Skatteslaven Svenne Banan är sedan länge upphängd i hägslena ,och övervakad så att han inte smiter undan sitt bidrag till 4/5 dels Sverige eller 1/5 dels Sverige, där pengarna delas fifty fifty mellan grupperna i bästa fall detta kallas för "demokrati"August Olles och Lennart idoga penningtvättande samt "plötsliga" utag har helt enkelt försämrat servicen för Fatima Ahchmed Urgola och Jens.I Crazyland rider den schizofrene oikofoben vidare under parollen varför skall man arbeta när man kan jobba svart.Hoppas nu Anders att det hela klarnat för dej

Tjadden får ta en kvällskurs i matte hehe.

2011-04-27 @ 15:04:16
Postat av: Gubben o Gumman

Räknar man Sverige som en nationalstat fortfarande

så har landet minst 3000000 landsförädare.80% av dessa är så grundlurade och manipulerande.

Dessa hjälper till att massakrera ett fint land i sin dårskap.Då hamnar man på samma våglängd som stormavd på ett mentalsjukhus.

2011-04-27 @ 15:18:01
Postat av: Anders Levin

Jag skriver på. Utan reservation.

På Sven Dackes anmaning till vårt parti att med hjälp(!) av RUT få namngivet och definierade alla dessa fördrag, avtal och koncessioner som denne person, vars namn jag inte ens vill ta i med tång, alltid brukar hänvisa till. Faktum är, att jag alltid trott att det rört sig om nys. Varit pladderargument.

RUT är uppenbarligen inte mycket att hänga i juleträet - massinvandringsfinansieringen gick man ju bet på - med vilje, men denna uppgift torde

dock inte omfattas av deras kompetensbegränsning.

Sätt igång Svenska Demokrater - vi vill se konkreta resultat av att ni nu befinner er innanför murarna på Helgeandsholmens slutna anstalt. Inte bara arbetslinjen gäller utan också "lex Maria".

2011-04-27 @ 15:48:50
Postat av: AWSvensson

Du har väl hört talas om Rutavdrag, därför får man inte fram den exakta siffran på asylhanteringen och dess konsekvenser.

2011-04-27 @ 16:03:34
Postat av: Tony Ingman

Just nu kör Aftonlögnen en kampanj om hur oskyldig

Mechdi Ghezali var när han satt inlåst på kuba.

Kanske kan Jan Helin förklara för dom okunniga hur

en person, som saknar arbete, och alldrig haft något ändå kan göra stora dyra resor runt om i världen, bli ertappad med fickorna fulla av Dollar

och annan hårdvaluta, vem betalar ??.Kanske AB,

eller kanske Jan Helins kompis på OG Gangsters?

Nej den mannen hade garanterat något fuffens för

sig, han var säkert ingen oskyldig turist.

2011-04-27 @ 16:06:59
Postat av: Gubben o Gumman

Tony Ingman : Nä någon form av busstreck är det nog med denna svärmorsdröm ,som Malmöpolisen skulle ha utryckt det på sin totalhaverade arbetsplats.Det enklaste för världen vore väl om redaktören anmälde sej som självmordsbombabare ihop med Janne "KGB"

2011-04-27 @ 16:20:55
Postat av: SD

Sven Dacke. Det finns inga sådana koventioner om jag förstått rätt. Det är ren lögn från Reinfeldt och Billström. Man hänvisar till EU flyktingkonvention bl.a. men den gäller endast för flyktingar enligt genevekonventionen.Den enda konventionen som finns är således genevekonventionen och vi vet ju alla att av PUT utdelade i Sverige är endast 2,5% flyktingar enligt genevekonventionen och 2,5% är kvotflyktingar vilka också får klassas som sådana.Har själv blivit mäkta förvånad av att Petzäll främst inte spännde på Billström med detta faktum i den migrationspolitiska debatten eller Åkesson gentemot Reinfeldt. Visserliggen drog petzäll klassikern om armanikostymer i BRyssel men vet man inte vad som gäller?

2011-04-27 @ 18:48:48
Postat av: Tjadden

Är hon klok på en enda fläck?http://www.youtube.com/watch?v=9oFtrIBxpp0&feature=player_embedded

2011-04-27 @ 23:38:52
Postat av: Anonym

Vänsterns favoritterrorister i PFLP.

Då syndikalisterna har bjudit in flygplanskaparen Leila Khaled till Stockholm kan det vara värt att påminna om att den svenska vänstern har vissa historiska band till terroristorganisationen PFLP.Det mest häpnadsväckande exemplet är en person som idag är Vänsterpartistisk regionalpolitiker i Skåne: Saima Jönsson Fahoum. Förre IB-agenten Gunnar Ekberg beskriver henne i sina memoarer, och trådarna löper till Blekingegadeligan i Danmark, till superterroristen Schakalen – och förstås till PFLP:s absoluta ledarskikt.Läs hela här:

http://gudmundson.blogspot.com/

2011-04-28 @ 00:36:09
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Ett utmärkt exempel på mediaskillnaden på en Sverigedemokrat och en kommunist, dvs vad som man kan göra och inte göra.Fullständigt klockrent faktiskt.En Sverigeedemokrat får inte ha synpunkter på invandringen då blir det hudflängning av Gudruns "Sten-röse" vänner på redaktionerna.

2011-04-28 @ 02:48:12
Postat av: Sven Dacke

Apropå Gudruns sångkörTyckte jag såg flera barn som påminner om nuvarande så kallade " journalister" på SVT

Postat av: Tjadden

Sven DackeDu kan ha rätt i det, samma reflektion gjorde jag om att några ansikten verkar bekanta bland barnen och är förmodligen på en offentlig plats idag.Minns Gudruns förnekelse att hon inte var kommunist när hon blev partiledare!Jag har en affärskollega vars kompis har ihop det med Gudrun, min kollega anser att Gudrun är skvatt galen i sitt resonemang, även privat.

2011-04-28 @ 11:16:48
Postat av: Tjadden

Gubben o GummanDu menar på, att räkna äpplen och päron under den matematiska kvällskursen?

Felet jag gjorde var att de två procenten handlade om hur köpmännen höjer sina priser, alltså de lägger till 2 % på alla varor.

Annars vore det kul att gå en kvällskurs i högre matematik för att räkna ut hur stort universum är.

2011-04-28 @ 17:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0