NY BOK AV ANDERS JALLAILäs mer på Anders Jallais blogg.

Om jag får tag i den blir det min påskläsning.

Kommentarer
Postat av: kalle2

jag det anar nog de flesta, att modet på palme var utfört av en väl etablerad organisation. så många misstag som gjordes av polisen och myndigheter.likadant med anna lind, butikspersonal och kunder som vittnade direkt i början, såg ju att det var flera gärningsmän inne i NK. några jagade henne upför rulltrappan och några männ unförde sig konstigt som befann sig på varje varuplan. serben Milajovic är köpt, för att ta på sig mordet.om han köpte kniven på Clas ohlson i gallerian och möter hundratals personer på vägen till NK, konstigt att milajovic började höra inre röster att angripa just anna lind och ingen annan!

och vilken slump att säpo just då ansåg att inget hot fanns och struntar i att skydda anna utan att informera. hon hade aldrig begärt att slippa skydd, hon tog för givet att säpo skötte sin uppgift utan att hon skulle behöva styra bevakningen. all denna info har jag sett på internet och från tv- video inslag från första nyhetsändningar som finns/fanns på internet.Sverige styrs av utländska makter som blundrar vårt land, allt sker med sakta tillvänjning.

2011-04-19 @ 00:09:17
Postat av: Anonym

Tommy Hansson (SD): Vi måste låta oss styras av Expo.

Jag är inte ute efter att hänga ut enskilda individer. Men det måste äntligen vara dags för alla seriösa sverigedemokrater att inse, att det är förkastligt att a) uttrycka sig på ett rasistiskt sätt eller på ett sätt som Expo med flera kan tolka som rasistiskt; och b) länka till certifierade galenpannesidor.Är detta ett skämt?

http://www.friatider.se/tommy-hansson-sd-vi-maste-lata-oss-styras-av-expo

2011-04-19 @ 00:17:16
Postat av: alf

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2407525/brandvag-over-frolunda

Behöver man EXPOs medgivande för denna länken?

2011-04-19 @ 00:42:28
Postat av: LN

"Sent på måndagskvällen uppstod flera bränder i Frölunda. Enligt räddningstjänsten brinner det bland annat på Vättnedalsskolan, en grundskola för 250 barn, i området. - Vi har redan sju enheter på plats, säger Roy Ribén vid räddningstjänsten."

- - - - -

Som komplement till ovanstående citat ur EXPRESSEN samt mina två kommentarer på gårdagens blogg om behovet av SVERIGES ANTI-ISLAMISKA FÖRBUND, följer nedan en översikt över hur den muslimska andelen av ett lands befolkning påverkar värdsamhället.

Känns något igen?Medan den muslimska befolkning fortfarande är cirka 1% av ett visst lands befolkning, kommer den att betraktas som en söt. rar och fredsälskande minoritet och inte som ett hot mot någon:

USA - Muslim 1.0%

Australien - Muslim 1.5%

Kanada - Muslim 1,9%

Kina - Muslim 1% -2%

Italien - Muslim 1.5%

Norge - Muslim 1,8%Vid 2% och 3% börjar muslimerna att försöka omvända andra etniska minoriteter och missnöjda grupper genom rekryteringsförsök på fängelser och bland gatugäng:

Danmark - Muslim 2%

Tyskland - Muslim 3,7%

Storbritannien - Muslim 2,7%

Spanien - Muslim 4%

Thailand - Muslim 4,6%Från 5% utövar muslimerna i förhållande till sin andel av befolkningen ett orimligt stort inflytande. De kommer att verka för införandet av halal ("ren" enl. islamisk norm) mat och därigenom säkra arbetstillfällen och -platser för muslimer [som ett visst lands statsminister sedan med beundran och med plasthuva på flinten kan besöka]. De kommer att öka trycket på matvarukedjor och försöka påverka sortimentet på butikshyllorna - i förening med hot för underlåtenhet. Vid denna punkt kommer de att arbeta för att få den styrande regeringen att tillåta dem att styra sig själva enligt sharia, den islamiska lagen [Mehmet Kaplan, Abdirizak Waberi et al.]:

Frankrike - Muslim 8%

Filippinerna - Muslim 5%

Sverige - Muslim 5%

Schweiz - Muslim 4,3%

Nederländerna - Muslim 5,5%

Trinidad & Tobago - Muslim 5,8%När muslimerna uppgår till 10% av befolkningen, kommer de att öka laglösheten som ett sätt att ge uttryck för missnöje med sina villkor (Paris - bilbränder). Alla icke-muslimska åtgärder som anses kränka islam kommer att leda till uppror och hot (Amsterdam - Mohammed-karikatyrerna):

Guyana - Muslim 10%

Indien - Muslim 13,4%

Israel - Muslim 16%

Kenya - Muslim 10%

Ryssland - Muslim 10-15%Sedan muslimerna har nått 20%, kan upplopp emotses, jihadmilis formeras, sporadiska mord och nedbrännande av kyrkor och synagogor förväntas:

Etiopien - Muslim 32,8%Vid 40% förekommer omfattande massakrer, kroniska terrorattacker och ett ständigt pågående lågskaligt inbördeskrig:

Bosnien - Muslim 40%

Chad - Muslim 53,1%

Libanon - Muslim 59,7%Från 60% kan man förvänta ohämmad förföljelse av icke-troende, andra religionsutövare, ateister, homosexuella, sporadisk etnisk rensning (folkmord), tillämpning av sharialagar samt Jizya, den skatt som utkräves av de otrogna:

Albanien - Muslim 70%

Malaysia - Muslim 60,4%

Qatar - Muslim 77,5%

Sudan - Muslim 70%Vid mer än 80% väntar statligt initierad etnisk rensning och folkmord:

Bangladesh - Muslim 83%

Egypten - Muslim 90%

Gaza - Muslim 98,7%

Indonesien - Muslim 86,1%

Iran - Muslim 98%

Irak - Muslim 97%

Jordanien - Muslim 92%

Marocko - Muslim 98,7%

Pakistan - Muslim 97%

Palestina - Muslim 99%

Syrien - Muslim 90%

Tadzjikistan - Muslim 90%

Turkiet - Muslim 99,8%

Förenade Arabemiraten - Muslim 96%Med 100% muslimer kommer den eviga freden att inledas - freden i "Dar-es-Salaam" - den islamiska "Freden Hus" - är det tänkt, eftersom alla nu är bröder och systrar i tron:

Afghanistan - Muslim 100%

Saudiarabien - Muslim 100%

Somalia - Muslim 100%

Jemen - Muslim 99,9%Så blir naturligtvis inte fallet. För att tillfredsställa sin blodtörst, börjar sedan muslimer att döda varandra av olika religiösa skäl. Närmast i tur i vår tid står sannolikt en väpnad konflikt mellan Iran och Saudi Arabien."Innan jag var nio hade jag lärt mig den grundläggande kanonen för arabiskt liv: Det är jag mot min bror, jag och min bror mot vår far, min familj mot mina kusiner och min klan, min klan mot min stam och min stam mot världen samt slutligen vi alla mot de otrogna." - Leon Uris, "The Haj"Det är bra 'att komma ihåg' att i många länder, såsom i Frankrike, är den muslimska befolkningen koncentrerad till getton baserade på sin etnicitet. Muslimer integrerar inte i samhället i stort. Därför kan de utöva mer makt än det nationella genomsnittet synes möjliggöra.

- - - - -

Fån Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat av Dr Peter Hammond.

2011-04-19 @ 06:26:47
Postat av: jägarn

Det som media beskriver som "ungdomsgäng" i samband med bränder och stenkastning är något helt annat. Det är inavlade analfabetiska importerade halvapor från MENA och dessa befinner sig i krig mor Sverige och västvärlden enligt egen utsago.

2011-04-19 @ 07:32:54
Postat av: Sven Dacke

Valet i Finland kom som en obehaglig överraskning.Tänk om "smittan" kommer över till Sverige.

Stoppa därför all kommunikation med Finland, både fysisk och digital.Sätt in alla tillåtna metoder och även dom i "Svarta boken" och sprid desinformation, gräv i alla politikers dolda privatliv, använd "honungsfällor, kort sagt gör allt gör att stoppaSverigedemokraterna nu.I morgon kan det vara för sent.Överstyrelsen mot Sverigedemokrater2011-04-19 @ 07:53:32
Postat av: Allemand

@Thoralf, visserligen verkar det finnas ett helt gäng av aktiva SD-människor som behöver en dadda, men är tanken att Tommy Hanssons uttalande skall bli SD:s officiella linje? Eller är det hans personliga uttalande som snappats upp av Nissarna?

2011-04-19 @ 07:57:26
Postat av: jägarn

Om Sverige vill behålla sina sista rester av yttrandefrihet och demokrati så måste islam och alla dess attribut totalförbjudas, precis som vi gjort med nazismen. Det finns ingen gyllende mellanväg när det gäller islam, det är antingen eller som gäller.

2011-04-19 @ 08:53:45
Postat av: LN

De kränktas kör hörs åter ljuda. Från 'SRP1 Nyheter' denna morgon.Tre studenter i Lund deltog i en studentikos kostymfest med djungeltema utklädda till negerslavar med repsnara om halsen. En närvarande afrikansk svart herre, medlem i Afrosvenskarnas Riksförbund, blev kränkt och har tillskrivit alla möjliga och omöjliga instanser, från universitetrektorn till polisen och klagat.Ponera att de skämtsamma studenterna hade avstått från infärgning med skokräm och istället hade föreställt vita islänningar bortrövade av mohammedanska slavjägare - som alla pålästa vet, var (och är) mohammedanernas slavhandlande sju gånger både värre och mera omfattande än den motsvarande både svarta och vita - vem skulle då ha företrätt de kränktas skara? Mohammed Kharraki eller Omar Mustafa eller någon annan ungdomlig företrädare för stupidreligionen?

2011-04-19 @ 09:17:53
Postat av: Sven Dacke

Dags för politikerna att sluta mörka om Afghanistan.

Artikel i Östran.Kanske dags att prata om varför USA bestämt att vi skulle åka till Libyen

Postat av: Kalle

Verkar vara den här artikeln som Fria Tider som Tommy Hansson skrivit på sin blogg: http://tommyhansson.wordpress.com/2011/04/18/hall-er-borta-fran-av/Fria Tider publicerar delar av den artikeln med rubriken:"" Tommy Hansson SD Vi måste lyda EXPO /.../ Sverigedemokratiska politiker får inte skriva något som kan uppröra Expo, det fastslår ett av partiets tunga namn idag."" skrev Fria Tider, länk http://www.friatider.se/tommy-hansson-sd-vi-maste-lata-oss-styras-av-expoTommy Hanssons egen "privata" blogg http://tommyhansson.wordpress.com/ om ni vill veta mera vad Tommy Hansson, SD kurirens chefredaktör som är invald i Södertälje kommunfullmäktige, skriver på sin blogg i andra frågor än crackpot.Länk till crackpotinägget av Tommy Hansson SD i sin helhet

Postat av: Magentan

Det våras igen i Göteborg!Förra veckan var det Backa som brann. I natt brann det i Västra Fölunda/Tynnered (på Grevegårdsgatan, Turkosgatan, Smaragdgatan, Briljantgatan).

Alla undrar: VARFÖR GÖR INTE POLISEN NÅGOT?Från GT/Expressen:

"Allt var lugnt i Västra Frölunda - fram till klockan 22.35. Därefter började det brinna på flera olika platser i stadsdelen. När en spårvagn attackerades och fick två rutor krossades ställde Spårvägen in all trafik mellan Frölunda och Opaltorget." (se vidare länk).Ett ögonvittne mailade Politiskt Inkorrekt (tydligen på natten).

Några citat från mailet:

”Jag bor i Tynnered och har under kvällen sett vad som kan liknas vid ett upplopp."

[...]

"Några körde in vid OKQ8-macken. Samtidigt kom fler ungdomar till parkeringen vid Briljantgatan, bland annat två mopeder. Dom smällde av en raket som dom slängt på gräsmattan. Direkt efter tände dom eld på en bil och en av sina egna mopeder (förmodligen stulen=min anmärkning). Under ca 10 minuter brann både bilen och mopeden men polis och brandkår stod fortfarande vid OKQ8 macken. Till slut kom brandbilen och EN polisbil fram och brandmännen släckte bränderna. Det var enda gången polisen stannde vid platsen och gick ur bilen under själva bränderna. Efter det körde dom iväg och ställde sig vid macken igen."

[...]

"VARFÖR gör inte polisen något? Varför ingriper dom inte direkt? Dom skyldiga stod kvar på platsen 10 minuter efter bränderna. Vad sysslar den svenska polisen med? Är dom verkligen så rädda för att ingripa när det gäller ungdomar med invandarbakgrund?"

[...]

"För oss som bor i området känns det väldigt otryggt när polisen aldrig ingriper, ska vi bara sitta och vänta på fler bränder? I skrivande stund cirkulerar en polishelikopter över Tynnered och Frölunda. En piket kom tillbaka för att kolla den utbrända bilen och mopeden."http://gt.expressen.se/nyheter/1.2407563/frolunda-brinnerhttp://politisktinkorrekt.info/2011/04/19/upplopp-i-frolunda/#more-82758Jag undrar också: VARFÖR GÖR INTE POLISEN NÅGOT?

2011-04-19 @ 11:33:23
Postat av: MatsBern

Jag vill påstå att det är direkt skadligt att gång efter annan bli informerad via fulmedia om dessa ärenden.

Allan Jönsson hotas av uteslutning ur SD.

En av Sverigedemokraternas framgångsrikaste lokalpolitiker, Allan Jönsson i Bjuv, hotas av uteslutning ur sitt parti efter att bland annat ha kritiserat partistyrelsen.

http://hd.se/skane/2011/04/19/allan-jonsson-hotas-av-uteslutning/

2011-04-19 @ 12:10:15
URL: http://friatider.se/
Postat av: Tony Ingman

Magentan: Poliserna gör inget därför att man fått direktiv från maktens korridorer att man inte får

provocera våra pensionsräddare. Fega krakar!

Sen kan det knappast stå rätt till i huvudett på

kräk som dessa som kastar sten på Brandkår och Ambulans. Men inavel har sådan inverkan, galna hundar är ofta ett resultat av inavel.

2011-04-19 @ 13:47:49
Postat av: Magentan

@Tony IngmanMen nu är det ju så att majoriteten av invandrarna är skötsamma och många jobbar och sliter precis lika mycket som vi pursvenskar gör. Det är dessa som blir mest utsatta och är mest förbannade på det som de här gangster-wannabes håller på med.Det finns alltså stor anledning för alla skötsamma och förbannade invandrare att rösta på SD!2011-04-19 @ 16:48:33
Postat av: Anonym

Sverigedemokraten Jana Lund, som är revisor i Region Skåne, puffar på Facebook för inslag på Nationaldemokraternas sajt och uppfattningen att det är vanligt att negrer våldtar och mördar svenska tjejer.

http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1445908/SD-politiker-marknadsfor-grov-rasism.htmlJana Kominkova-Lund fd Tjeckoslovakien får ett friare mandat att uttrycka sig då hon är invandrad.

Häxprocesserna som SD sätter i gång då man är "pursvensk"är ytterst skadligt.Vi kan inte kritisera PK-maffian när vi själva kväser all kritik som inte faller SD-inkvisitionen i smaken.SD-ledningen bör se över dessa individer som håller i yxan som drabbar oss medlemmar,utan att vi vet bakgrunden.Vill ni utesluta någon så var transparenta och gör det offentligt så vi slipper få infon via fulmedia,sanningen går inte att dölja.

Vänligast

Mats Berndtsson2011-04-19 @ 16:48:33
Postat av: LilleMats

Vad hela världen sysslar SD med i fallet Allan Jönsson Bjuv, är ni ett parti eller en sekt?Det här är Niklas Orrenius intervju med Allan från förra året.

http://www.sydsvenskan.se/sverige/article906396/SD-i-Bjuv-sagar-egna-partiledningen.htmlAllan Jönsson verkar vara väldigt populär, hans LOKALA politiska karriär kan inte skadas.Den som anmält honom har däremot satt PS i ett dilemma. Om AJ utesluts så försvinner också SD Bjuv och AJ bildar ett lokalt och kanske t.o.m ett regionalt part. Om han inte blir utesluten får i PS acceptera att andra lokalt starka politiker kan uttala sig ungefär som AJ och komma undan med detta.

2011-04-19 @ 17:49:27
Postat av: Tony Ingman

Magentan: Jag skrev heller inte att alla invandrare

beter sig som dessa kräk. Visst är det så att många invandrare jobbar och sliter, men det är dom som bär sig illa åt som väcker folks vrede, dom tillför inget gott till samhället , men dom kostar otroliga summor, så därför borde alla reagera Svensk såväl som skötsamma invandrare

2011-04-19 @ 18:49:45
Postat av: Magentan

@ Jag håller med dig. Och ett bra sätt för dem alla att reagera är att rösta på SD.

2011-04-19 @ 20:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0