BESVIKEN, IRRITERAD OCH FÖRBANNAD

Jag förstår dem som vägrar prata med media.

Se Barometerns framsida från påskafton på följande länk.

Fredagen den 15 april intervjuades jag av Mats Andersson från Barometern. När han skrivit sin artikel lovade han att skicka den till mig och jag fick gärna ha synpunkter. Artikeln kom på mail några dagar senare och jag hade inget att anmärka då det inte fanns några sakfel.
Som vanligt var vinklingen om rasism med i artikeln vilket är tråkigt men inget som jag kan påverka då det är journalisternas sätt att hela tiden försöka skrämma sina läsare för Sverigedemokraterna och utmåla oss som just rasister genom att ständigt och jämnt få in dessa ord i allt som skrivs om SD.

På Påskafton publicerades en stor uppslagen artikel med stort uppslag på första sidan och döm om min förvåning blir minst sagt stor när jag läser artikeln. Texten överensstämmer inte med den text jag fått. Dessutom innehåller artikeln nu flera sakfel.Givetvis fanns denna text inte med i det mail jag fick från Mats Andersson. "Näst intill rasistiskt", syftet med detta ordval är så uppenbart att det är pinsamt.Mats Andersson påstår i artikeln att jag tagit bort det aktuella blogginlägget om gruppvåldtäkter men det är inte sant, utan ett rent påhitt från Mats Anderssons sida. Blogginlägget ligger kvar och har gjort det ända sedan 11 september 2009. Se följande länk.

Ovanstående text var heller inte med i den version som jag fick på mail från Mats Andersson. Varför?

Nu nöjer sig inte Mats Andersson med att skriva denna lögn en gång utan gör det ännu en gång i artikeln där väver han in den i ett citat från mig. Detta är minst sagt hårresande gjort av en journalist! Det blir än mer hårresande när jag kontaterar att han ändrat mitt citat från den översända texten som jag godkände till den som sedan publicerades.Som säkert alla kan se är det ett svar/citat som Mats Andersson återger i artiklen.

Enligt det översända mailet ser mitt svar ut så här vilket också överensstämmer med mitt svar på frågan.

"- Jag blev irriterad, ganska naturligt. Inlägget som debatten handlar om skrev jag ju i september 2009. Jag tycker att debatten istället borde handla om Brottsförebyggande rådet, BRÅ, och den i mitt tycke bedrövliga utredning som presenterats om våldtäktsbrotten. BRÅ redovisar inte alla fakta och därför blev inte utredningen ett fullgott beslutsunderlag. Den diskussionen vill jag driva."

Som alla kan se har han lyft in följande ord i citatet efter han skickade texten till mig.

"och jag raderade det när det uppmärksammades."

En fullständigt påhitt och lögn från Mats Andersson!

Att en journalist gör sin egen vinkling på en artikel för att det skall passa pk-media får man tyvärr acceptera i dagens Sverige men att man förfalskar citat sedan man fått det godkänt av den man intervjuat tillhör inte god sed. Det är minst sagt brottligt om man vill framstå som en seriös journalist.

Jag kommer givetvis kontakta Mats Andersson och kräva en förklaring och en rättelse i tisdagens Barometern som dessutom skall innehålla en ursäkt för felciteringen.

Läs hela artikeln.

Del 1,

Del 2,

Del 3,


Kommentarer
Postat av: Tomas

Hej Thoralf.Kör hårt.

Vi är många som stödjer dig och vi blir fler och fler.2011-04-24 @ 11:26:28
Postat av: S-E Karlsson

Nu är det faen i mig dags att säga upp prenumerationen nu har denne ljugande journalist gått ett steg för långt ! Tvi vale !!

2011-04-24 @ 11:30:47
Postat av: Jepp

ThorAlf, du måste stämma dem för förtal eller nåt, för detta ska du bara inte acceptera!

Du är för snäll. Du har ju blivit manipulerad och har bevis för detta. Så här ska det inte gå till.

2011-04-24 @ 11:47:05
Postat av: MatsBern

Den vänsterextrema "journalistkåren" är ingen nyhet.Det är bara så att man får göra som Thoralf,redovisa lögnerna offentligt,och som nu i detta fall på sin blogg.SD överlag bör anmäla alla övertramp till granskningsnämnder osv.Polisanmälan för förtal bör användas i större utsträckning.Allt detta tar givetvis värdefull tid ifrån SDs företrädare så därför bör man snarast anställa en driftig person som ombesörjer detta.Varför inte en fas3 person,som utöver slavlönen detta innebär att vara en sådan,erhåller dom 5 tusenlapparna extra i månadslön som arbetsköparen tjänar på en fas3 anställd.Vi SDare utnyttjar inte våra medmänniskor,eller hur?

2011-04-24 @ 11:59:22
URL: http://friatider.se/
Postat av: virtualiserad

MatsBern.. så bra att du länkar till friatider där en representant för SD precis gjort bort sig något kopiöst.

2011-04-24 @ 12:08:09
Postat av: Allemand

Att du inte lär dig?

2011-04-24 @ 12:10:59
Postat av: Gubben o Gumman

Om man som politiker känner att man vill prata med pressen,där man i stort sett vet att det kommer att förvanskas i eget politskt syfte så gör man så här:Efter godkännandet så använder man ett standardkontrakt där båda parter intygar att enkom den godkända texten får användas.Det bör ju inte vara tidskrävande eller vara något problem för journalisten.Där ligger grunden för en kostsam stämning,precis som Mats Bern skriver och vi också tidigare, anmäl anställ folk till detta om pressen skall vidtalas.SD kommer inte undan denna kostnad eller åtgärd om man vill växa.Detta måste rikdsdagsgruppen förstå,krypskyttet pågår ju hela tiden rätt vad det är så flyger någon.

Såvida det inte är 5 betonstolpar som kör ett eget race,fast då är det ju kört ändå på lång sikt.Det är ju ingen tillfällighet att det ser ut så här i Norden:Fremskittspartiet Norge 25-30%

Danskt Folkeparti Danmark 17%

Sannfinländarna Finland 19%

Sverigedemokraterna 5.7%En avd inom partiet som tar hand om stämningar måste finnas,socialistisk press har fått verka fritt i press och tv i 40 år.Tillåter man dessa fortsätta hjärntvätta svensken så blir det nog motigt att verka i Rosenbad.

Skall sedan riksdagsgruppen "masseras" personligen hela tiden så blir det katastrof för eller senare.Missar man att svenska folket är fullständigt hjärntvättat så gör man ett basmisstag.Partiet har 400000 friska hjärnor bakom sej minst

Vrid om pungkulorna på denna myggpitt på Barometern.Han kan ägna sej åt att titta på förundersökningsbilderna på ett kvinnomord i Göteborg,som han och hans kollegor hjälpt till att ordna i sin schizofreni.

2011-04-24 @ 12:40:30
Postat av: Kalle

Det verkar vara totalt meningslöst att tala med dessa "journalister". Det bästa vore om Sverige Demokraterna tog tag i allt vad som heter media. Ta av silkesvantarna. Gör väldigt spektakulära uttalanden. Starta EGNA diskussionsforum på nätet. Skapa pappersmedia som når ut till vanligt folk. Ge de svenska medierna på "nöten". Nu har ju flera länder dessutom klagat på svensk media och dessa partiska journalister som skriver i dem.Det här är bara föraningen vad som komma skall när det gäller förföljelsen och förtalet av SD i media.Skaffa en advokat i SD. Han kommer att ha ett heltidsjobb med att stämma media. Låt honom stämma media för bristande yrkeskicklighet eller något sådant. Det här har pågått i år efter år utan att SD har satt ned foten och sagt att det räcker nu.Gör något NU. Det borde gjorts igår redan.Ska jag vara riktigt ärlig så får faen i mej ni skylla er skälva som inte gjort något åt situationen tidigare. Media vet nu att de kan behandla er hur som helst utan att SD gör ett skapande grand för att stoppa media skriva felaktigheter. NI har gett dem ett vitt papper där de tagit sig rätten att behandla er hur som helst.

2011-04-24 @ 12:42:38
Postat av: Tjadden

Thoralf jag behöver inte gå långt för att hitta en person som sväljer massmedias lögnpropaganda och så länge svenskfientliga krafter får styra i vårt land så länge kommer ständiga anklagelser om rasism mot SD att fortsätta.Jag har en idè om att starta ett seminarium för journalister som SD ska stå som arrangörer för.Vad vore bättre än att få ta tjuren vid hornen och mäta sina krafter, alltså genom ett seminarium att kunna få tala ut om landets politik hur illa den är skött av etablissemanget.Tänk att få lägga skulden på journalistkårens medverkan för att sprida den lögnpropaganda om svenska folket som de kallar för att försvara demokratin, deras demokrati som i grunden är svenskfientlig.(Att stå upp för sitt land och folk är ett sätt för att bli utmålad till rasist)2011-04-24 @ 12:49:32
Postat av: Gubben o Gumman

"Vitpulvriserad" : Det finns ju faktiskt alternativ för dej i bloggvärlden Jinge tex även nättidningen Expo finns ju att tillgå.Det finns gott om vänsterpundare som tycker tiggare är en hit på gator och torg.Förrutom på "deras" egen gata förstås.Skulle det nu så vara att en del friska hjärnor inte tycker om tiggeri/människohandel ,så får dom tycka det vet du.Om sedan någon skriver under med SD eller kladdig Expokanin så är det inget du behöver bry din hjärna med,behövs det någon ordningsman så kommer det en annons säkert via arbetsförmedlingen.So shut up chicken påsken pågår än.Så nu kan du kasta din dator i närmsta vattendrag.

2011-04-24 @ 13:02:43
Postat av: Magentan

Barometerns artikel är ju bara ett av tusentals exempel på hur man konsekvent jobbar i medievärlden när det gäller Sverigedemokraterna. Ett SD-citat som skulle kunna ge ett positivt intryck stryker man helt eller ändrar om, så att det inte ska låta så tilltalande. För att en artikel eller intervju i media om eller med SD ska PK-godkännas, är det också viktigt att få in ordet "rasism" på ett eller annat sätt.Detta senare knep använder man även flitigt i intervjuer. Om man inte lyckas få in ordet "rasism" på ett sätt som verkar flyta in normalt i det man säger, kan man alltid få till en liten "felsägning". En sådan felsägning kan i och för sig också komma automatiskt av gammal vana, eftersom de flesta svenska journalister och radio/TV-människor under åtskilliga år har drillats i att alltid lägga till epitetet "rasistisk och främlingsfientlig" varje gång partiet SD har nämnts. Det är väl först nu när SD kom in i riksdagen som detta tillägg inte är ett ABSOLUT krav längre.Detta fick jag exempel på senast i morse i P-1-programmet "Godmorgon Världen", där de med hjälp av Ann-Cathrine Jungar, docent i statsvetenskap på Södertörns Högskola, ska förklara hur ordet "populism" används.När man läser mina citat från programmet, ser man hur viktigt det är för det politiskt korrekta P-1 att lyssnarna ska få intryck av att SD absolut INTE är samma typ som de övriga nordiska "populistiska" partierna, utan ett "mycket hemskare och farligare parti".

Allt i syfte att SD inte ska komma upp i lika höga röstandelar som dessa partier nu har.Citat från morgonens program "Godmorgon Världen" P-1:

"... hur de närmar sig varandra de här populistiska partierna som har olika historiska rötter. De är liberalt ekonomiska i Danmark och Norge och populistiska i Finland. Och sedan har vi då SD som också själva definierar sig som populister - men som kommer från de nationalistiska och till och med rasistiska ...eller invandringskritiska grupperna - som nu också börja formulera en politik som sakpolitiskt liknar de andra."

2011-04-24 @ 13:25:58
Postat av: Tony Ingman

Om man heter Mats Andersson på Barometern,Jan Helin

i Aftonlögnen eller Thommas Matsson i Expressen så

tillhör dom sammma ömkliga skara s.k jounalister.

Vad har dessa figurer att vara stolta över egentligen? Möjligen en välbetald tjänst, för inte kan det vara över det jobb som dom utför! Att dag ut och dag in ljuga och förvanska sitt arbete måste

ju till slut innebära att dom blir tokiga i huvudet, ja vissa verkar redan ha nått dithän, men

om alla Svenskar som går till sitt jobb varje dag

varit medvetna om att dom med berått mod levererade

en usel produkt hade dom till slut mått rejält dåligt. Detta gäller uppenbarligen inte i journalistkåren, bara det att merparten av deras

skara är anfrett av rena kommunistdilerier säger

mycket om en kår som verkar vara fullständigt vilse

i tillvaron. Jag tror att dom flesta medborgare förväntar sig att en jounalist skall vara objektiv

och berätta sanningar och inte förvanska och tillrättalägga för att passa in i ett visst politiskt mönster. En jounalists politiska uppfattning skall han eller hon behålla för sig själv.

2011-04-24 @ 13:27:58
Postat av: Gubben o Gumman

Det är faktiskt ganska kul när "Åsnan från Ängörondellen frågar : Raderar du mycket på bloggen

Där är han och känner sej för lite inför nästa lögn.

Ville gärna att Thor-alf skulle säga ja jättemycket.

"Tji fick du tjock vart du sedan sprack du"Hade varit loligt om Thor-alf svarat nej inte så mycket det är mest Storkukade Bosse jag får ta bort

Fast han är tyst sedan jag lämnade över det hela till Säpo.Gubben och Guman skriver som vanligt för Getingens äggtremistiska befrielsefront utan koppling till Thorl-alf Alfsson eller SD .P.s Glöm inte att skänka ett bidrag till Kamratföreningen länken avd "kluckkluck murvel"

Ty även en skrumplever har en mamma.

2011-04-24 @ 13:35:01
Postat av: lassekolja

Ett citat kan ju per definition varken ändras eller skrivas om! Om detta ändå göres är det följaltligen inte längre ett citat, "konstigare än så är det inte" (citat av Per Oscarsson i Hylands Hörna på 60-talet, efter att han undervisat TV-tittarna hur det går till att göra barn).

2011-04-24 @ 13:55:36
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: jägarn

Ett solklart fall för PO, sätt ditt spyan.

2011-04-24 @ 13:58:47
Postat av: Anonym

Tower Hamlet – islamisternas stadsdel i London.

Islamisterna tvingar kvinnor att bära slöja annars ska de dö, man jagar ut kristna och försöker förbjuda homosexuella att vistas där. Det handlar om stadsdelen London Borough of Tower Hamlets, där wahabisterna – taliban thugs – närmast tagit över och är på god väg att införa shari’alagar.

http://politisktinkorrekt.info/

2011-04-24 @ 14:12:18
Postat av: Anonym

OT:Socialdemokrat hotar Sverigedemokrat med misshandel.

Ytterligare en sosse utmärker sig nu genom mindre intelligenta uttalanden. Denna gång gäller det Mahamed Ali Abdi i valkrets Borås, Södra Älvsborg, som blivit upprörd över festen med djungeltema på Hallands nation nyligen där bland annat tre svartsminkade personer med rep om halsen leddes in i lokalen av en ”slavhandlare” och under kvällen ”såldes” vid en påhittad auktion. Denna upprördhet kanaliserar Abdi som hot gentemot den sverigedemokratiske kommunpolitikern Patrik Ohlsson, som ifrågasatt varför man inte får skämta om även detta.Patrik, förvänta dig en käftsmäll någon gång framöver ifall du får ett infall att göra något liknande. Det finns gott om personer som skulle bruka våld ifall de ser personer uppföra sig på detta vis.

Du kanske ska ta och fundera över det här så slipper du råka illa ut bland andra människor. Ett vänligt råd från mig.Med Vänliga Hälsningar Mahamed Ali Abdi

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/24/socialdemokrat-hotar-sverigedemokrat-med-misshandel/#more-83398Nyligen kunde vi också rapportera om sossen Mats Kolarby som hotat SD:s pressekreterare.

Socialdemokraten är nu polisanmäld för olaga hot, och hans exakta ord var:

Jag ska slå sönder näsbenet på dig.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/17/socialdemokratisk-politiker-misshandelshotade-sds-pressekreterare/

2011-04-24 @ 14:18:57
Postat av: Anonym

Kan man inte spela in alla intervjuver själv?

Är det möjligt att tvinga journalisterna att skriva på en juridisk överenskommelse i samband med intervjuv? Något måste man ju kunna göra?

2011-04-24 @ 14:22:23
Postat av: anders

vilket kräk han är som ljuger om en medmänniska utan några som helst betänkligheter. vilket inkompetent får som inte är kapabel till att skriva en sanningsenlig artikel.

2011-04-24 @ 14:35:57
Postat av: S-E Karlsson

Egendomligt nog så verkar det som om tidningen tycker det kvittar om dom har prenumeranter eller ej , men dom har väl förstås ett rekorderligt presstöd som går att leva på .

2011-04-24 @ 14:39:05
Postat av: Tjadden

Vi har en regim som medvetet låter klassklyftorna öka men med vilken metod och alla som kritiserar den politiken är främlingsfientliga?Naturligt att klyftorna ökar med den förda invandringspolitiken. Vi har kunnat läsa att regeringen vill att ungdomar skall studera. Vi måste konkurrera med kunskap med länder som har billig arbetskraft, skriver regeringsföreträdare. Mot det kontrasterar att regeringen för en invandringspolitik som innebär stora intag av lågutbildade människor som inte kan svenska. En del sägs vara analfabeter. De flesta invandrare kommer från länder med annan kultur. Det skapar friktioner och misstänksamhet som gör invandrarna svåranställda. Våra ungdomar som skaffat sig utbildning och studielån uppmanas söka arbete utomlands. Politiker bör fråga sig vem som skall anställa lågutbildade invandrare. - Hur många icke svensktalande och lågutbildade har fått arbete i de politiska parterna och i samhällets förvaltningar? Med flera tusen årligen som inte är anställningsbara, är det inte konstigt att klyftorna ökar.

2011-04-24 @ 14:44:08
Postat av: Anonym

ENDAST SVERIGR SVENSKA IDIOTER HAR

Civilminister Stefan Attefall (KD) har kommit på en fantastisk lösning om hur vi kan förhindra att islamistiska länder finansierar moskébyggen i Sverige. Hans förslag är att vi skattebetalare ska stå för detta för att motverka den hårdföra wahabismens utbredning i Sverige – inte islams. Läs mer »

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/24/svenska-skattebetalare-ska-sta-for-framtida-moskebyggen/#more-83386

2011-04-24 @ 14:47:05
Postat av: Patrik

Om inte tidningen går med på att göra en rättelse så ska du omedelbart göra en polisanmälan om förtal.Lova oss att du gör det Thoralf!

2011-04-24 @ 15:34:37
Postat av: Armfeldt

Riktigt svinigt av honom minst sagt. Jag förstår att du blir förbannad, det är ju faktiskt så att man själv blir förbannad över vad de håller på med.En sak är att vinkla och ta citat ur sammanhang men att rent sagt ljuga! Journalistiken tas verkligen till nya höjder, eller snarare till nya djupare avgrunder och det enda Mats lyckas med är att minska förtroendet för media. Sprid sanningen!

2011-04-24 @ 15:38:09
Postat av: gunnark

sagt det förr och kommer antagligen att få säga det i absurdum!

ge faan i och prata med massmedia om ni inte själva bandar det

ge faan i och ställ upp i tv om det inte är Liveni har en halv miljon människor som för ut ert budskap!

vet folket om att ni inte pratar med tv,radio eller tidningar,så kan journalisterna stå där med sina lögner!fotfolket övertalar minst 100 personer i veckan,att byta parti2011-04-24 @ 15:41:16
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag har sagt det förut: Sluta att ge intervjuer!

Demokraturens fula ansikte gör sig ständigt påmind.

Nu är det omval för det obligatoriska fusket. Nu är det skitpratet igen som gror hos "rövskallarna"!Ett småländskt visdomsord komponerat av just en smålänning, efter att som nybliven journalist fått anställning hos Arvika Nyheter en mycket kort tid,

då han insåg demokraturens ersättning av demokratin, just i denna del av landet:"I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt

men politiken och massmedian domineras av etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps..."Citatet är hämtat från Vilhelm Moberg!Jag har sedan februari bemött chefsredaktören hos AN ett antal gånger som "ledare" och "artiklar", tydligen mycket obekväma för denne Jan Nordenberg,

då jag ingalunda har fått bemöta eller som insändare fått dessa publicerade! Men som sagt:

"Säg den militär som står handfallen inför en fiende"! (då är denne en förrädare)

2011-04-24 @ 15:48:32
Postat av: Josefine

Rayban solglasögon till salu. Svarta Wayfarer. HELT NYA med alla tags kvar. Nypris ca 1499:- jag säljer mina för 550 (frakt inkluderad i priset) FÖRST TILL KVARN... Kolla här: http://bloppisjosse.blogg.se/2011/april/saljes-svarta-rayban-wayfarer-rb2140.html

2011-04-24 @ 15:50:26
URL: http://bloppisjosse.blogg.se/
Postat av: Notarien

Ovanför ingången till Stagneliusskolan står det

"Sanningen skall göra eder fria".

Numera är sanningen rasistisk och lögnen journalistik!

2011-04-24 @ 16:04:39
Postat av: borisjelic

hej :D

Vad ska du göra idag?

Och vad tycker du om scream 4 eller dem andra scream filmerna :P?

2011-04-24 @ 16:04:57
URL: http://boriiisjeliiic.blogg.se/
Postat av: Tomas F

Svensk media är inkompetent och svårt manipulativ där inga fakta släpps igenom utan politisk censur. Sveriges journalistkår är en skam och går självfallet inte att lita på. Endast uttalanden i direktsänd radio/TV eller minutiöst formulerade meddelanden från egen presstjänst är möjligt.

Vi tackar Thoralf för hans engagemang och arbete i Riksdagen samt för hans tydlighet och klargöranden på denna hemsida. En tydlighet som obarmhärtigt avslöjar svensk media!

2011-04-24 @ 17:54:02
Postat av: Ludvig

För mej är det helt uteslutet att prenumera på nämnda tidning,den är tråkig och allför sällan objektiv.

2011-04-24 @ 19:17:58
Postat av: Stefan K

Om denne Mats Andersson i sin yrkesroll förvanskar och ljuger för att dra ned någon i smutsen finns det all anledning att dra detta vidare.

Jag tycker att ni Sverigedemokrater ska ta av er silkesvantarna och dra på er hårdhandskarna när det gäller förhållandet till media.

Självklart ska du Thoralf begära en ursäkt och en rättelse i tidningen. Får du inte det, ska du inte nöja dig med en axelryckning.

Inom vilket annat yrke kan förresten de ansvariga ideligen göra dåliga jobb och komma undan med det?

2011-04-24 @ 21:01:33
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Svenne Svensk

Detta läste jag på Flashback:"Vi som har växt upp i kristnade befolkningar är präglade av värderingar som har sina rötter i kristendomen.Judar är på samma sätt präglade av värderingar som har sina rötter i judendomen. Judendomen inskärper att judarna är överlägsna andra folk - de är Guds utvalda folk. Med den värderingen blir A och O naturligtvis att alltid först och främst prioritera, vad som är gynnsamt för judarna.Judar har genom historien varit ett migrerade folk. Judiska aktivister propagerar för invandring, då man anser att möjligheten att migrera är bra för de judar som vill migrera. Efter nazismen i Tyskland så drog inflytelserika judar slutsatsen, att om det fanns många olika minoritetsgrupper i västländerna, så skulle risken vara mindre att judarna blev en måltavla för förföljelser. Judiska aktivister propagerar därför för s.k. mångkultur.Från judiska aktivisters synpunkt så handlar deras agitation (för invandring och mångkultur) om ett etnocentriskt egenintresse och inte om något "civiliserat tänkande och agerande". Man kan ju knappast säga, att israelernas behandling av palestinierna är något skolexempel på "civiliserat tänkande och agerande"."I Sverige dominerar judarna medier och de är även klart överrepresenterade inom Finans och Politik.

Klart man blir fundersam om varför dessa envisas med massinvandring när svensken i gemen själv inser tokigheterna och vill begränsa den.

2011-04-24 @ 21:06:31
Postat av: Solidus

Inget att bli arg över, det är vad de vill. Dock har jag själv drabbats av Bohuslänningen som censurerar mitt företag. Det är ju snarare en komplimang att de som kallar sig journalister gör sig mödan.Ty den som är intelligent som du Thoralf är en intressant person därför väljer dessa att göra på detta sätt.Hade du varit en medelmåtta så hade de inte ens skrivit om dig.Sverige är ett förlorat land men jag stannar kvar och förtsätter tycka och tänka som jag vill till slutet.Svensken är konflikträdd och socialiserad så vi i den hårda kärnan som röstade fram Sd är de utvalda.

2011-04-24 @ 22:39:18
Postat av: Robert

Klart som fan att journalister ljuger. Banda alltid dina intervjuer så du har bevis för framtida anmälningar/rättegångar.

2011-04-24 @ 22:46:49
Postat av: Anonym

Hets mot folkgrupp?(svenskarna)Muslimsk ungdomsledare avråder från att umgås med 90% av sveriges befolkning.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/24/muslimsk-ungdomsledare-avrader-fran-att-umgas-med-90-av-sveriges-befolkning/#more-83443

2011-04-24 @ 22:51:02
Postat av: jesse fransson

Hade du väntat dig nå annat egentligen??? Tror du är för snäll så du litar aningens mycket på fulmedia. Men du!!! Majoriteten av Svenska folket köper inte bajshistorierna som slaspressen skriver så känn dig trygg om att du får röster nästa val

2011-04-24 @ 22:52:29
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Ferdinad Mjuk

Håll stenhårt i tömmarna Thoralf!,och partiets möjlighet att endast jobba i sakfrågor.

Gammelmedia jobbar -som vi alla vet- fortsatt och förtvivlat på sin egen förgängelse.Man anar tom.att Svenska folket är j...igt trötta att se en tom Riksdag där beslut tidigare fattats och knapptryckningar endast är ett spel för galleriet.

2011-04-24 @ 23:44:58
Postat av: Robin Shadowes

Det går åt båda hållen. Jag vill inte heller umgås med mohammedaner men jag nöjer mig inte med 90%. Nej, jag går hela vägen och kör på 100% istället. Undertecknad trivs bäst när det är helt mohammedanen-rein. Rasisitiskt? Mohammedaner är ingen ras? Islamofobiskt? Islamofobi är bara en pseudo-vetenskaplig diagnos, om ens det. Främlingsfientlig? Ja, definitivt om främlingarnas kultur är alltför främmande från min egen. Nazist? Nazister har mer gemensamt med mohammedaner än vad dom har med mig. För mer information, se stormuftin Al-Husseini. Nuff said!

2011-04-25 @ 00:18:31
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Olga

Heder åt Robin Shadowes!Han har formulerat det ultimata ställningstagandet."Mohammedanen-rein" är vad som SKALL gälla.#Aktiva och provokativt verksamma# muslimer -"reine Mohammedanen" - anmanas att packa nedhatskriften KORANen (som i fortsättningen börnedlåtande benämnas "korren") i väskorna och utandröjsmål anträda hemfärden till Mohammedanien.Religionsfrihet enligt lag kan ej omfatta pseudoreligioner av politiskt snitt såsom nazism, islamism, kommunism... - dessa religioner får dyrkas hemma på kammaren men inte tillåtas breda ut sig i offentligheten. Tanken är fortfarande fri!Den andliga vägen till farbror Adolfs eller farbror Allahs lära är samma nys.Vi svenskar har nu fått lära känna #skenreligionen#ISLAM och dess utövare: de underkastade, och vi harfått nog.RES HEM och tag korrarna med er!SVERIGE MÅSTE BLI MUSLIM-FRITT!

--------------------

PS Detta är ingen "HATPROPAGANDA" - detta är SUNT

FÖRNUFT - en bristvara i det hymlande Nya Sverige.Ni får ta bidragen med er hem - det fixar säker Fredrik - bara vi slipper er.

------------------------------

http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/01/27/ett-muslimfritt-sverige/

2011-04-25 @ 03:35:27
Postat av: Sven Dacke

Kvinnor blir allt mera jämställda.Grattis Kalmar

Postat av: Grattis Sverige

3 x PK – 3 x brottsofferElin Krantz.

Jenny Lemon.

Fredrick Federley.En mördad.

En våldtagen.

En misshandlad.Alla brottsoffer pga mångkulturen.

Alla politiskt korrekta.Så kan det gå.http://janmilld.wordpress.com/

---------------------------------------------------

Även den mördade Elin Krantz hade varit politiskt korrekt! Hon hade ingått i ett 'nätverk mot SD' på Facebook.

2011-04-25 @ 06:46:00
Postat av: SM811

Som jag ser det finns det bara två alternativ när man har med dessa rövskallar att göra. Det som skall publiceras skall vara underskrivet och intygat att inga ändringar får ske eller att helt låta bli dessa PK förljugna skribenter , journalist, skrattretande.

2011-04-25 @ 09:08:11
Postat av: Sven Dacke

Senaste nytt från Växjö trakten.I ett tidigare inlägg rapporterade jag om

"Busstreck som kunnat sluta illa"Ett mordbrandförsök mot en skola i Skatelöv.Tydligen blir det en "het" sommar i våra traktrer för nu kan vi läsa i samma tidning om inte bara "Busstreck" utan"Anlagd brand på Braås skola"Man kan undra vad det är för människor som bor i Braås, dom jag hitintills har träffat är rekorderliga pursvenskar, men det måste finnas diverse andra konstiga typer.

Är det någon som bor i Braås och kanske har några förslag till farbror Polis, så att dom kan prata lite snällt och be dom att sluta.Troligen beror det inträffade helt enkelt på att det finns för lite nattöppna ungdomsgårdar.( obs det sista var ironi. Var tvungen att lägga till det så inte någon smygläsande journalist missuppfattar, något som dessvärre är allt för vanligt)Postat av: Peer Pedersen

Ett fall för PO.

2011-04-25 @ 09:31:00
Postat av: Christoffer

Voff voff, på honom bara Thoralf! ;-)

2011-04-25 @ 10:25:03
Postat av: Andreas

Innvandrere bak alle anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo.http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/Tycker det är skönt att någon vågar säga sanningen. Verkar som i våra grannländer verkar journalister skriva saninningen.

Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Om man som "journalist" benämner ett oprovocerat överfall som "stort tjejslagsmål" så arbetar man garanterat på Barometern i Kalmar.Ytterligare ett exempel på :"Tom i bollen journalistik"Där även "Stalin är min sång och glädje ingår"Stollejocke kanske skall ta en titt i anmälan, ang brottsrubricering,annars kan ju läsaren lätt få uppfattningen att det var ADHD-syrran som hade permis från Dampholken.Det är inget dåligt "Dampkollektiv" fru Sax basar över,här skulle en kostsam stämning sitta som en smäck i årsredovisningen,så kanske Gota media gör sej av med en och annan mupp i "laget"Det är ju inte svårt att förstå att sossarna har 45% i Kalmar med dessa plattfötter med dubbelsidig fotsvamp på Svågerköpings Allehanda.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till AW Svensson eller Frälsningsarmen.

"Till häst alla brottsoffersvänner"

2011-04-25 @ 11:35:13
Postat av: Gubben o Gumman

Besviken,irritterad,förbannad och Miljöpartist?

2011-04-25 @ 11:38:05
Postat av: vmm

Media får en allt mindre roll i och med internet och bloggar. Om ett par hundra år kommer vi (dvs dom som lever då) kanske att tycka att det här med media är en konstig sak. "Men vadå media? Så alltså att ANDRA ska berätta om vad man SJÄLV tycker? Kunde man inte tycka det själv, liksom?". Så tror jag Anna, 14 år och född 2236, kommer att tycka om vår tid.

2011-04-25 @ 11:51:19
Postat av: Inge Sandén

OT heter det,har jag lärt,när det går lite vid sidan om.

Har ingen egen blogg,utan trycket att säga sina tankeupplevelser denna Påskhelg blir så stort,att det måste bara göras.

Vet inte hur många bloggar och kommentarer jag läst denna helg,men det är många.

Den röda tråden hos alla är att Sverige måste räddas från islamiseringen,massinvandring från främande religioner och kulturer,som vill använda vårt välfärdssystem utan att ge något tillbaka.

Den vänsterintellektuella eliten från universitet,högskolor,alla sorters media och deras hantlangare alltifrån Expo till AFA.

Vad är då dessa tankar?

Tänk om alla dessa duktiga blogginnehavare och kommentatorer kunde enas under ett och samma ämne,som man på sätt och vis redan har.

Jan Mild skulle vara riksdagsman.

Tommy Hansson och Demokratbloggen skulle försonas.

Sverigedemokrater som tycker att våra ledare har för höga löner och ger bort jobb till släkt och vänner,borde dela sina åsikter endast inom de egna leden.

Uttalanden sagda i frustation och medlemmar provoserade av fega jounalister,som alltid kollar med fingret,hur vinden blåser innan de skriver det de tror uppskattas av de politiskt korrekta.

Låta dessa fiender älta till leda,vad någon SD:are sagt.Polisanmäl rent förtal det är inne.Eller gör som Thoralf,avslöja falska fega PK-journalister.

Vi skall ha högt till tak och inte falla undan för alla dessa starka sverigefientliga krafter,som är beredda att sälja ut vårt land för sina egna privata tankar och ideal.

Sverigedemokraterna skall istället göra det motsatta.

Allt vi gör och säger,skall gå ut på Sveriges bästa.

Kritik betyder inte att den skall debateras öppet för våra fiender.

Att starta nya lokala partier är ingen lösning och kritisera våra riksdagskandidater ger bara vatten till motståndarnas kvarnar.

Varför måste jag skriva ned dessa tankar?

Det jag befarat mest,när partiet växer så det knakar,är att den "ny demokrati"andan är på väg in och om den får ta över är det slut med landet Sverige och SD.

Enade vi står,splittrade vi falla,är sossarnas slogan i början av 1900-talet då de slogs för bättre levnadsvillkor för den svenske arbetaren.

Sverigedemokraterna slåss för sitt land 2011 och utan eget land är det meningslöst att träta om vad den och den sagt och vilken lön någon förtroendevald har eller om någon tagit ett glas för mycket.

Upp till kamp för Sverige och 2014 skall landet befrias för alla sverigefientliga krafter av alla de olika slag.

Den som älskar Sverige röstar på Sverigedemokraterna,det hade Fredrik helt klart för sig,därför var han tvungen att inflika ett litet annat ord,för som han då trodde skulle ge honom egen majoritet,men tji fick han,därför kan han inte hålla inne med sitt hat mot SD,vilket i sin tur visar ,att han älskar sig själv mer än Sverigedemokraternas Sverige.

2011-04-25 @ 11:57:21
Postat av: frida

Hej!

Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)

Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.Gratis är gott, eller hur?

Prova du också :) Helt gratis!

2011-04-25 @ 12:23:38
URL: http://www.supergratis.se/?r=7545
Postat av: Magentan

"vmm" skriver: "Media får en allt mindre roll i och med internet och bloggar. Om ett par hundra år kommer vi (dvs dom som lever då) kanske att tycka att det här med media är en konstig sak.""Om ett par hundra år" skriver du. Då finns inte Sverige längre (och ingen som heter Anna här heller) om inte SD före nästa val hittar ett sätt att nå ut till alla Sveriges väljare.

2011-04-25 @ 13:27:59
Postat av: Kalle

Se upp alla politiker, SD politiker samt alla medborgare. Storebror Iphone lagrar var du befinner dig. Kan även bli offentlig handling till slut.EXPRESSEN skriver:

""Forskare har upptäckt att din Iphone lagrar exakt var du har befunnit dig.

Det får konsekvenser för våra politiker.

Riksdagsledamöternas tjänstetelefoner håller nämligen reda på var de befinner sig - hela tiden."" skrev EXPRESSEN

Postat av: Olga

DET ÄR DAGS ATT TA SNÄLLHETEN AV DAGA!När jag 'miss i natten', klockan var väl omkring 03, läste Robin Shadowes kommentar 2011-04-25 @ 00:18:31 blev jag så inspirerad av hans krav på en tillvaro som är "mohammedanen-rein" att jag på stubben fick ihop en bra och propagandistisk kommentar om behovet av ett muslimfritt Sverige.

Tyvärr tog jag ingen kopia, men jag satte in den hos Barometern också, kanske finns den kvar där - här blev den emellertid raderad fram på förmiddagen.

Det var synd, för den gav uttryck för vad vi alla (nästan), säkerligen också herr Alfsson samt kommentatorerna Sven Dacke, Grattis Sverige, SM811, Peer Pedersen, Christoffer, Andreas och andra som hann läsa den, känner, men är för fega för att våga säga i klartext.

Avslutningsvis hänvisade jag till:

http://demokratbloggen.wordpress.com/2011/02/11/konvertera-bort-ifran-islam-annars-ut/Vill samtidigt uppmana alla ISLAM-ANTAGONISTER att ofta besöka denna förträffliga blogg, vars innehavare tycks vara mera flitig än någon annan ANTI-ISLAMIST på svensk botten. Ej heller ser

vederbörande mellan fingrarna = 100% KLARSPRÅK.

2011-04-25 @ 15:08:56
URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/
Postat av: SM811

@Olga

Vad menar du med "som hann läsa den, känner, men är för fega för att våga säga i klartext" ??

Vad då "för fega"?

2011-04-25 @ 15:59:45
Postat av: Gubben o Gumman

Olga : Tänk om vi alla andra vore så duktiga så vi kunde skriva inlägg som raderades av Thor-alf.Thor-alf måste ju vara särdeles korkad som inte vill ha "Nulla demokratiska" kommentarer på sin blogg,vilken tokstolle va?Vad vore dessa begåvade expo-glidmedels kommentarer utan dej.Nä det blir mest en massa svammel om påskakärringar

Bingo lotto snack å sådär.Ve oss fega stackare som skriver Söt demokratiska kommentarer.För oss vore en 7.62:amycket lämplig.

Säg Helge.Du kommer väl ihåg vad Janne "loffe" Karlsson sa till Italiernaren i sista Göta Kanalfilmen?.......på dej.

2011-04-25 @ 16:29:35
Postat av: Ibbe

Så sällar sig Barometerns debattredaktör, Mats Andersson, till den skara av journalister som i den politska korrekthetens namn förvränger och förvanskar. Han bör rimligen ge Alfsson och oss tidningsläsare en förklaring till sitt minst sagt smaklösa ordtrolleri. Frågan som kommer är naturligtvis denna: Hur många gånger tidigare har Andersson trollat med ord för att nå "förbättringar" i sina artiklar?

2011-04-25 @ 16:46:01
Postat av: Kalle

Högriskmatchen i fotboll mellan syrianska och aik bröts. Var det någon som väntat sig något annat??? Dessa hejarklackar går ej att ha i möblerade rum!!!

Postat av: PK

Att förvanska citat och publicera dem måste ju bryta mot någon lagstiftning, så ta reda på vilken och anmäl detta. Fortsätt sedan anmäla alla liknande händelser så kommer du om några år få en väldigt fin "logg" att publicera. De tidningar och personer som förvanskat artiklar om dig kommer få väsentligt sänkt förtroende och till slut inte trovärdiga alls. Personligen har jag slutat prenumerera på DN och all gammal ljug media.

2011-04-25 @ 18:06:07
Postat av: Tony Ingman

Ett gott råd, säg upp prenumerationen på denna ljugartidning,uppmana så många som möjligt att göra samma sak. Det skall svida i pengakistan!

2011-04-25 @ 18:26:58
Postat av: OT

@Olga "mohammedanen-rein" ger asociationer som är väldigt obehagliga och då är det inte "mohammedanen" i "mohammedanen-rein" som jag menar, är du säker på att du skriver på rätt blogg eller har jag bara missuppfattat dig?

2011-04-25 @ 19:12:09
Postat av: OT

Kanske lite familjepyssel att ägna sig åt.Ett ej ofta använt i politiska sammanhang svenskt ord - Lagom borde bli använt mer ofta. Några exempel1) Lagom invandring2) Lagom lön för politiker3) Lagom tolerans4) Lagom påverkan på Sverige från EU5) Lagom påverkan på individ från religionSverige är ju som sagt landet lagom där ovanstående punkter avspeglar ett Sverige för ca 50 år sedan. Idag har är läget följande:1) Extrem invandring2) Extrem lön för politiker (främst inom EU)3) Extrem tolerans4) Extrem påverkan på Sverige från EU5) Extrem påverkan på individ från religionSå istället för att kivas inom partiet om petiteser medans milijarderna rullar allt fortare bakom ryggen på oss allihop varför inte pyssla lite med en Lagomlista för att fokusera energin på rätt områden?Definitioner:Lagom - Lagom är allt som förekom i Sverige för 50 år sedan (50 enkel siffra att komma ihåg)Extrem - Extremt är allt som är "bäst i test" eller "10 i topp" med omvärlden

2011-04-25 @ 19:14:49
Postat av: Thoralf A

OLGAJag finner delar av dina kommentarer som icke godkända på denna blogg. De åsikter du uttrycker vill jag inte bli sammankopplad med. Du förstår säkert vad jag syftar på.

2011-04-25 @ 19:15:51
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Calle

@ samtliga besökare här.

Läs och tillämpa enl. Inge Sande´ns inlägg här ovan.Vi skall inte gå fiendens ärenden.

Mvh

Calle

2011-04-25 @ 20:42:51
Postat av: Arvid Bengtsson

Stå på Dig och bry Dig inte om vad PK-journalisterna skriver. De flesta ser igenom lögnerna, och de som inte förmår göra det kommer ändå inte att rösta på SD. Du gör ett bra jobb i riksdagen - fortsätt med det och stödet för SD kommer att öka.

2011-04-25 @ 21:31:11
Postat av: Discount Sunglasses

!! Useful information shared. I am very happy to read this article.thanks for giving us nice information.

2011-07-23 @ 05:39:41
URL: http://www.bestsunglassesbrand.com
Postat av: Discount Sunglasses

!! Useful information shared. I am very happy to read this article.thanks for giving us nice information.

2011-07-23 @ 05:40:12
URL: http://www.bestsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0