ALLIANSEN BYTTE FOT IGEN

Förra tisdagen skrev jag följande efter att jag varit på Trafikutskottets möte.

”Idag har jag varit på Trafikutskottet i riksdagen
där bland annat motioner om trafiksäkerhet behandlades. Användandet av mobiltelefon i samband med bilkörning har föranlett många motioner. Sverige är det enda landet tillsammans med Albanien som inte har någon form av förbud mot detta.

Alliansen vill inte införa något förbud överhuvudtaget.

De rödgröna vill totalförbjuda användandet av mobiltelefoner i samband med bilkörning.

Vi från SD vill att det skall införas ett krav på handsfree vid användandet och att SMS-användning under bilkörning skall förbjudas.

De rödgröna kommer inte få igenom sitt förslag eftersom vi inte kommer stödja ett totalförbud och då hoppas jag att de tänker om och är beredda att stödja vårt krav på handsfree vid bilkörning. Detta är ett väldigt vanligt krav i många länder inom EU. I så fall skulle vi kunna sätta regeringen på plats i ännu en fråga.”


Igår och idag har det rapporterats i media att Alliansen och Socialdemokraterna är överens om att förbjuda SMS under bilkörning och även krav om handsfree för att prata i telefon under bilkörning.

För en vecka sedan var det bara Sverigedemokraterna som vill genomföra detta i Trafikutskottet. Protokollet justerades till och med under förra veckans möte i Trafikutskottet men nu antar jag att det blir en ny justering under morgondagens möte i Trafikutskottet.

Läs hur Sveriges Radio presenterar denna överenskommelse.

Alliansen svängde helt i denna fråga! Var de rädda att SD skulle göra upp med de rödgröna och därmed köra över Alliansen i ännu ett betänkande i riksdagen.


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Ja, du ser att ni har makt, även om ingen vill erkänna det öppet.Ni har väl läst Julia Caesars krönika denna vecka om mordet på Elin Kranz? Gå till min länk och hitta dit.

2011-04-05 @ 00:04:12
URL: http://www.korta.nu/jc
Postat av: Leif

Att alliansen vänder kappan efter vinden och att dom rödgröna backade är ingen stor sak men det vidriga är hur det fria och obundna Sveriges radio & television väljer att vinkla det när man ska rapportera. Det verkar vara en oskriven regel att dom ska ljuga om allt i det organet.

2011-04-05 @ 01:19:33
Postat av: lögn och censur nej tack.

bra att SD kom in i riksdagen så övriga partier nu tvingas att bestämma sig vad de skall tycka.otroligt hur sveriges radio koncernen kan lägga så mycket tid på att fundera ut hur de skall vinkla och juga inför svenska folket.hoppas sd kan starta upp en egen radiokanal och låta sd kuriren bli en rikstäckande dagstidning.de flesta vet ju att gamelmedia juger och vinklar, så är det nåt viktigt och intressant så letar ju alla efter sanningen på internet.cavatus:

undrar om julia cesar fick sitt uppslag om bilder på elin krantz från en länk i en kommentar som fanns under ca 40 minuter på nättidningen friatider?jag föjlde den länk som fanns på bloggen snapphanen. och såg bilderna på www (.) theync (.) com. som tagit över mycket av vad truthtube tv visade från muslimernas egna videosläpp innan den stängdes ner.

konstigt att inte kavkazcenter(.) com stängs ner. men tydligen är det väl så att de har den verkliga makten bestämmer vad som skall bort.tydligen var SD kuriren för farlig för folk att se så den stängdes ner för några år sedan!om nu SR-folket läser här så kan dom gå in på AJUAA (.) COM och se vad deras muslimvänner troligen sysslat med innan de dyker upp här i Sverige, ur tomma intet som "ensamkommande (B)arn". då får SR-hycklarna nåt att tala om på fikarast(E)n i radio(H)us(E)t! (A)nnars tryck vi(D)eo och leta l(I)te på nå(N) sökmotor som (G)ooglevärlden har kommit till Sverige säger de politisk korrekta.

2011-04-05 @ 01:29:01
Postat av: Robin Shadowes

Förr i tiden hade SVT Språka på serbokroatiska eller som nån stå-uppare uttryckte det, bråka på serbokroatiska. Nu kör SVT Språka på ljugoslaviska för hela slanten. Sluta betala tv-licensen. Det finns roligare saker att göra för dom pengarna.

2011-04-05 @ 02:12:28
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Miljöpartiets nya "mytomanrör" Fritjof Fridellin har nu blivit upprörd över bonusar till tyska direktörer.Nu skall dessa politiker som har "ansvar" för detta KU anmälas,det ansvaret är lika svårt att hitta som en svensk 14 årig mödis.Vem KU anmäler Fritte och hans knäppgökar för alla hundratals stulna miljarder till svensk vinst slottsindustri,eller för "medhjälp" till sexmordet på Elin Krantz,eller kanske dom vill bo ihop med denna Etiopiske vinstlott som mördade och skändade henne.Fritte kan väl få en förundersökningsbild på sin plats i riksdagen.Miljöpartiet och även SD deltog i en debatt om arabstimmet söder om om Gibraltar:Libyen=Iran

Egypten=Iran

(Sannolika odds på Bet365 1,05.)Detta kallas demokratiska revoulutioner i SVT68.

Demokratins media vagga you now...

("Mogohybrider "röda rummet"(TT)samt "svenska Boljeviknubben")Mitt i högen sitter den vid födseln felvaccinerade

"Skitenhjelmaren" "Elias Eliasson" och babblar sin snusförnuftiga dynga,bind fast denna man på en luftvärnsrobot med en t-shirt med texten :

"Ce la Vista kamrat tomat diplomat".Usa får nog börja förbereda sej på att föra krig i 3-4 länder på en gång inom kort när mussliska "brädseglarsällskapet kommer på att dom kan stänga av oljan.Man riktigt ser hur 7-lögnare anstränger sej för att vara PK i kvadrat förrutom miljömytomanen,som

sitter och hånler i sin damptrimens syndromia.

Måtte hennes tånaglar börja växa åt fel håll.Man undrar vad är det för fel i huvudet på miljöpartisterna.Att enskilda politiker i olika partier kan vara lite skruvade,men hur kan ett helt parti bli vrickat fullständigt?Alla där har ju minst en skruv lös.

Dessa salladskommunister sammarbetar Clownfeldt med.Att Carl "Baldt" hänger på denna fjolltratt är konstigt,men han har väl en mussla hemma i bingen förmodligen.Måtte gammelmoderaterna ge dessa män en tumme i ögat och en spark i arslet ut ur partiet.Båda är tillräckligt "unga" för att få skaka järnstång i ångestviken.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD.

Men vi blir gärna programdirektörer på SD televison i framtiden....

2011-04-05 @ 02:49:05
Postat av: Gubben o Gumman

"Alliansen bytte julgransfot igen men vad hjälper det när det är strömlöst till ljusslingan"Vad som bör bytas ut på Miljöpartisterna vågar vi inte skriva ,men AW Svensson vågar.

2011-04-05 @ 02:56:29
Postat av: Schweinpälz Schweinfeldt

Ja men herregud, vilken katastrof att Sverige är det enda landet som inte har just det förbudet, så det måste införas omedelbart!!Ett tips: Ska man jämföra Sverige med andra länder så börja med att sänka skatterna med 50% och radera bidragssamhället. Staten ska ha så lite inblanding i människors liv som möjligt. Så angående detta förslaget är Alliansen rätt ute medans Socialisterna tyggar på med sina kommunistfasoner.

2011-04-05 @ 04:09:31
Postat av: Sven Dacke

Vår Statsminister har kommit underfund om en sak som jag själv räknat ut för länge sedan utan att vara politiker och hela den stab han har bakom ryggen och vi får inte glömma Kalle.Postat av: Gubben o Gumman

Enligt Barometern så gillar inte EXPO att bilderna på SEXMÖRDADE Elin Krantz läggs ut på nätet.Mördaren var visst anhörig invandrare från ETIOPIEN

Det landet ligger nära SOMALIA varifrån den mördade NANCYS mördare kom ifrån visserliggen nummera Holländare.I Sverige bor 55000 SOMALIER samt ca 55000 GOTLÄNNINGAR,hur sexbrottsstatistiken ser ut mellan tex dessa grupper är oklart.EXPOS oro kan man ju förstå,FÅR SVENNE BANAN SE DETTA , så blir han ju lite sne om man säger så.EXPO bhar stora problem med att ordet neger använts

Däremor har EXPO inte lika stora problem med att svenska tjejer kallas för HORA eller JAG SKALL KNULLA DIN MAMMA.BILDERNA kan öka SD från 5.7% till 26.7% ÖVER EN NATT.Parar man sedan ihop bilderna den med statistik på ÖVERFALLSVÅLDTÄKTER , som tex POLISEN i OSLO gjorde,norrmännen tror nämligen på KVINNOFRID.

Så kan ju 7-ljugare få problem inför 2014.NORGE det är ju ett helt annat land på andra sätt,där har man inget EXPO ,samt KOMMUNISTFRI PRESS.REGISTER över politiska motståndare har EXPO bla ,och har kört ner snabeln i ALLMÄNA ARVSFONDEN ,och hämtar dom dödas pengar för att föra LENIN och STALINS lära vidare i SKOLOR samt hos FACKFÖRBUND OCH KOMMUNER .Även ARTISTER MOT 1 MILON PÅHITTADE RASISTER är stora bidragsgivare till EXPO.Även ett förlag som bla ger ut skolböcker sponsrar EXPO var skall sleven vara om inte i grytan.

Slemgrytan alltså.Man får väl förmoda att vår herre har något syfte med att bilderna felaktigt kommit utBILDERNA och KRIMINALSTATISTIKEN kan kanske vara ett UNDERLAG för nästa RIKSDAGSDEBATT.Tidningen BAROMTERN kanske skulle lägga ut BILDERNA på ELIN KRANTZ.Rubriken kunde vara Etnisk Etiopier sexmördade och skändade etniskt svensk kvinna för det är vad som hänt,oavsett hur många miljoner EXPO lägger ned på att förneka det.Det vore relevant mot svenska kvinnor, inte springa EXPOS telefontipsares ärende.Fast APFLOCKEN FÖRNEKAR SEJ ALDRIG .Sannolikt är EXPO den DYRASTE NÄT TIDNINGEN SOM PRODUCERAS I HELA SVERIGE.Vart TAR ALLA MILJONERNA VÄGEN till V eller.?Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD .2011-04-05 @ 08:45:02
Postat av: SkånepågAnarkin sprider sig mer och mer i det ”mångkulturella sagosamhället". Citat från GT:

”Enligt obekräftade uppgifter till GT ska mannen ha sagt till väktaren att han och hans bolag samarbetade med polisen, och att det här skulle ses som en hämnd för att den misstänkte mc-föraren blev påkörd av polisen. Sen sa killen att "Nästa gång eldar vi inte, utan då blir det skott - mot er och polisen!", säger GT:s källa”.En polispatrull som kallats dit blev attackerad med stenar vid Krumeluren, inte långt från torget.

Senare utsattes fler polisbilar för stenkastning - och en blev attackerad med fyrverkeriraketer. De attackerna kom i samband med att fem till sju bilar (uppgifterna varierar) antändes efter midnatt på Jacobs gata, Blendas gata och Sägengatan.”

Postat av: Ibbe

Vi har en intressant parlamentarisk situation just nu. I riksdagsutskotten snurrar alliansuppfattningarna som en galen kompassnål, allt för att stoppa förslag från SD. Flera bedömare påstår att det är de rödgröna som bestämmer i utskotten ,eftersom alliansen köper deras förslag rätt upp och ner d.v.s. oppositionen sätter den faktiska agendan. Hur länge alliansväljarna ska acceptera detta förhållande när detta blir alltmer känt, är inte svårt att gissa.

2011-04-05 @ 09:26:30
Postat av: Skånepåg

Sprid följande och hoppas att alla som har en möjlighet, ställer upp i denna demonstration kommande söndag i Göteborg.Med anledning av utbredningen av rasistiskt våld mot etniska svenskar, diskrimineringen av svenskar på arbetsmarknaden samt förnekandet av den svenska kulturen och det svenska folkets existens anordnar Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) en stor demonstration mot svenskfientlighet.Under parollen "Vi är också ett folk - stoppa svenskfientligheten!" går demonstrationen av stapeln 14.00 den 10 april från Götaplatsen, Göteborg. Sverigevänliga ungdomar från hela landet kommer att delta och detta blir ett av de största evenemang någonsin som SDU anordnar.För mer information

William Hahne, SDU:s pressekreterare

0708-183323 | [email protected]

Postat av: Allemand

Nu läser jag att man tänker förbjuda GPS i bilen. Finns det inga intelligenta riksdagsledamöter förutom SD?

2011-04-05 @ 09:49:14
Postat av: Skånepåg

@ AllemandVar har du läst detta?

2011-04-05 @ 10:04:21
Postat av: MatsBern

Sveriges framtid.

Det ser ut som en soptipp utanför asylförläggningen på Lokes väg i Boden.

- Hyresgästerna slänger ut sopor fast det finns en container på gården. Vi vet om att det ser ut så här och städar flera gånger om året, säger Malmström.

http://www.nsd.se/nyheter/boden/artikel.aspx?ArticleId=6078710

2011-04-05 @ 10:58:42
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: AWSvensson

Så mycket har väl livets skola lärt oss ,det är inte förslaget som är det avgörande ,utan vem som föreslå det. Om en sverigedemokrat föreslå skärpt asylhantering, fast en sverigedemokrat skulle sagt harmonisering med övriga Europa, så blir det liv i media, den svarta röken skulle börja välla ur skorstenarna, ja ingen sparad krut i fördömandet av denna ondska. Skulle däremot samma förslag komma från en enig 7-klöver så skulle det mottagas med trunnor och trumpeter , för då handlar det om de goda föresatserna, att värna en utsatt grupp, för ett fördömande i detta fallet skulle ge Sverigedemokraterna vatten på sin kvarn.

2011-04-05 @ 11:27:50
Postat av: Anonym

SD: "Kultursverige får inte ge vika för islamistiska hot".

I söndags beslutade arrangörerna bakom danseventet Celebration of Womanhood att ställa in. Arrangemanget som skulle ha ägt rum i Kulturhuset i Stockholm ställdes in sedan det uppdagats att det inkommit hot på Facebook. Bakgrunden till hoten är att ett dansstycke innehöll en vers ur koranen som rört upp känslor hos en del muslimer.

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/sd-kultursverige-faar-inte-ge-vika-foer-islamistiska-hot-610757?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease

2011-04-05 @ 12:04:15
Postat av: Robin Shadowes

Skägglurken Anjem Choudary är igång igen och kräver sharia för UK.http://www.youtube.com/watch?v=zF1Io_KHKwk&feature=player_embedded

2011-04-05 @ 12:17:56
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Har sagt det förr men säger det igen. Expo borde terror-stämplas och totalförbjudas och det samma gäller AFA. Ytterligare ett bonus med att förbjuda dem är att då får dom heller ingen nytta av all royalties för Millenium-böcker och filmer.

2011-04-05 @ 12:27:10
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Magentan

@ ?: "I söndags beslutade arrangörerna bakom danseventet Celebration of Womanhood att ställa in."Att detta ställs in pga av hot borde i ett normalt land uppröra både arrangörer och deltagare. Men icke i landet Sverige. Alla kommer att fortsätta rösta på 7-klövern med ökad invandring av svenskhatare, precis som vanligt, även från de som missade danseventet.

2011-04-05 @ 13:40:08
Postat av: Magentan

Ibbe skriver om hur de rödgröna numera bestämmer i utskotten: "Hur länge alliansväljarna ska acceptera detta förhållande när detta blir alltmer känt, är inte svårt att gissa."Vet inte hur du gissar Ibbe, men jag är ganska övertygad om att detta inte berör alliansväljarna ett skit.För det första blir det inte "alltmer känt". Hur skulle det kunna bli det? Via gammelmedia - ha ha ha? Om detta omöjliga ändå skulle inträffa av någon anledning har det ändå ingen påverkan på alliansväljarna.

Kan moderaterna och övriga alliansen frottera sig med MP utan minsta reaktioner i opinionsmätningarna så ligger fältet öppet för precis vilka vansinnigheter som helst.

2011-04-05 @ 13:45:05
Postat av: Gubben o Gumman

Skippa mobildebatten det är ratten som är farlig hur många dödsfall beror inte på fel användning av ratten.Även däcken är livsfarliga om dom snurrar fort fort.

Då hinner dessutom inte ratten med i svängarna...

Kabooom

2011-04-05 @ 18:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0