HÄR ÄR BEVISET ANN-HELÉNE THÖRNINGEn journalist på Kalmar Läns Tidning/Nybro Tidning har i några osmakliga kommentarer på bloggen angripit mig får att jag ”spyr galla” över Swepress och dess ägare Bengt Ingemarsson i ett tidigare blogginlägg. I mitt blogginlägg kritiserar jag Swepress för den ”bojkott” man utsätter oss sverigedemokrater för när det gäller insändare.

Idag går dessutom Ann-Heléne Thörning ut i en stor artikel med rubriken ”SD bluffar sig fram för att få medlidande” och anklagar mig på en rad punkter.

De som såg alla motdemonstranter på TV igår eller i tidningarna de senaste dagarna , som det krävdes hundratals poliser för att hålla ordning på, kan väl knappast kalla det för att ”bluffa sig fram till medlidande”.

För det första tycker jag det är fullständigt oprofessionellt av Ann-Heléne Thörning att skriva denna artikel utan att kontakta mig och låta mig få en möjlighet att bemöta dessa lögner. En katastrofal prestation av Ann-Heléne Thörning!

På grund av detta anser jag/vi oss tvungna att publicera ett bandat telefonsamtal med en anställd på Swepress. Jag vill väldigt starkt poängtera att vi tidigare inte alls haft för avsikt att publicera detta samtal men nu ser jag ingen annan möjlighet att bevisa det Ann-Heléne Thörning påstår är ren lögn.

Men först till de andra anklagelserna.

Jag träffade Ann-Heléne Thörning och hennes man för första gången på en utlandsresa förra hösten, då vi bodde på samma hotell.

Ann-Heléne Thörning påstår att jag skulle avböjt en intervju med motiveringen att jag skulle vara ”rädd för att få en sten genom fönsterrutan”, det jag däremot uttryckte önskemål om var att intervjun skulle göras närmare valet. Om jag vore rädd för detta skulle jag inte driva denna blogg, vara toppnamn på kommunlistan eller kandidera till riksdagen för Sverigedemokraterna. Dessutom har hon mage påstå att ”jag skulle ringa och begära en intervju”. Vem fan tror hon att hon är! Uppenbarligen är det bara Ann-Heléne Thörning som sitter på sina ”höga hästar” bland de lokala journalisterna och förväntar sig att alla skall komma till henne. Om Ann-Heléne Thörning och KLT/NT velat göra en intervju hade de varit välkomna men med tanke på de ägardirektiv som uppenbarligen existerar inom Swepress var det givetvis otänkbart.

Sedan ondgör sig Ann-Heléne Thörning över att vi inte kontaktat henne när det gäller att sverigedemokraterna också kandiderar i Nybro. Här avslöjar hon sin egen agenda på ett katastrofalt sätt och det blir mycket pinsamt att heta Ann-Heléne Thörning.

För det första har vår kandidat Berndt Nilsson haft en jobbig tid med sin hustrus sjukdom och bortgång. Begravning var så sent som förra torsdagen! Ändå har Berndt Nilsson tagit beslutet att kandidera för SD, detta tycks inte Ann-Heléne Thörning fästa något som helst avseende vid.

För det andra skickade jag ett mail till alla lokala tidningar igår, klockan 08:35, strax efter att jag publicerat mitt blogginlägg. Som det framgår nedan finns även ”[email protected]” med i detta mail. Att detta sedan inte nått Ann-Heléne Thörning kan jag knappast lastas för. Dessutom hade Ann-Heléne Thörning flera timmar på sig att ringa mig för att få mer uppgifter om att vi kandiderar i Nybro.Det mest graverande för att Ann-Heléne Thörning är att hon i sin artikel i dagens tidning angriper mig för att hon inte fått vetskap om detta på sin egen ”hotline” men trots detta väljer hon att inte skriva en enda liten notis i tidningen om att Berndt Nilsson kandiderar i Nybro kommun. Uppenbarligen lade hon all sin energi fram till pressläggningen på att förtala mig istället för att göra sitt jobb och skriva en artikel som upplyser väljarna i Nybro kommun om att Sverigedemokraterna kandiderar i Nybro. Här avslöjar Ann-Heléne Thörning sin egen och Swepress agenda mot sverigedemokraterna på ett mycket graverande sätt. Skandal är bara förnamnet på Ann-Heléne Thörnings agerande!

Jag vill härmed än en gång poängtera att nedanstående samtal inte var tänkt att publiceras men att Ann-Heléne Thörnings agerande och förtal av mig och Sverigedemokraterna gör det nödvändigt att publicera detta samtal. Anledningen till att jag inte publicerat detta samtal tidigare är också att Swepress efter diskussioner ändrade sin uppfattning och att sverigedemokraterna fick köpa annonsplats på tidningens webbsida, det tackar vi för!

Nu finns det tyvärr bara ett sätt att motbevisa Ann-Heléne Thörnings påståenden om att det "inte finns några ägardirektiv” och det är att publicera detta samtal. Jag gör det inte med någon glädje utan snarare med sorg och uppgivenhet över hur vissa journalister agerar. Observera att namnet på den anställde är raderat i klippet! Han kan knappast skuldbeläggas för ägarnas direktiv utan låter snarare besvärad över situationen.I Swepress ingår de lokala tidningarna Ölandsbladet, Kalmar Läns Tidning/ Nybro Tidning och Vimmerby Tidning.

PS.
Min prenumeration av Kalmar Läns Tidning kommer att sägas upp under dagen!

 


Kommentarer
Postat av: Stefan K

Fru Thörning är väl inte den enda pinsamma journalisten?

Var kommer de ifrån, vad har de för bakgrund och vad har de för utbildning?

2010-09-17 @ 10:16:36
Postat av: Christian

Tyvärr ser jag ingen bättring i sikte. Medierna kommer även i fortsättningen att köra sin hatpropaganda mot SD. I längden kommer detta resultera i att SD kommer att få det ännu svårare att locka nya och behålla stora delar av väljarkåren. Trots mediernas krigsförklaring mot SD skulle jag bli välidgt besviken om SD hamnar på typ 4,5% på söndag.

2010-09-17 @ 10:16:43
Postat av: Måns

I dag har SD en annons på ett helt uppslag, ( två helsidor) i SvD.

Som en händelse så publicerar SvD en artikel i samma tidning enligt vilken kronan skulle dyka om SD kom in i riksdagen.Det är bara det att finansmarknaden i London tidigare signalerat om att valutgången INTE kommer att påverka kronans värde.Den “analys” som SvD hänger upp sin skandalartikel på är gjord av svenska bankekonomer, bankekonomer som arbetar på banker som nästan gick i konkurs för inte så länge sedan.De räddades av statliga socialbidrag och visar nu sin tacksamhet mot PK-iterna på detta osmakliga sätt.Man mår illa.

2010-09-17 @ 10:19:25
Postat av: Alexander den store

I Sverige har det kunna varit möjligt att misstänkligöra läsare, lyssnare/tittare genom ett beskyddade verk, PK, ett slags consensus för redaktioner på landets tidningar och medier, genom en intagen ställning som maktfullkomliga så har man infört något som närmar sig censur för det fria ordet.

- Du har rätt att yttra dina åsikter, men PK ska se till att endast vissa åsikter får komma till tals. Det är då inte längre tal om demokratins spelregler längre när vissa ska utestängas för sina ICKE POLITISKT KORREKTA åsikter. Det kallas något annat!Kan det vara Demokratur?

2010-09-17 @ 10:34:11
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: AWSvensson

Marknaden har redan räknat in ett SD inträde i riksdagen. Dollarn som nådde 7.70 i maj har de senaste dagarna krupit mot 7.00 , så det är bara beställningsjobb från etablissemanget. Personligen så tror jag att när väl SD finns i riksdagen så blir det ett annat scenarier, budskapet når ut från plenisalen, ett budskap som svenska folket kan associera till sin verklighet, lögnen får inte fäste utan slå tillbaka på lögnaren. Fler och fler människor i detta land vågar öppet ventilera sina synpunkter vilket resulterar i ett omvänt förhållande. De som fortfarande trots information stöder ett asylhaveri betraktas som avvikande och får mothugg, som i sin tur innebär att de håller inne med sina synpunkter. I sista minuten går Ask och Måna ut och fördömer vänsterdrägget, det skulle de gjorts för åratal sedan.

2010-09-17 @ 10:36:15
Postat av: Roberth

Jag var i Uppsala igår det är verkligen kul att få höra att man är nazist, rasist och borde dö. Allt för att bli martyr. Nej det är inte roligt alls och heder till alla inom sd som kämpar och på söndag smäller det!

2010-09-17 @ 10:50:00
Postat av: Nalle i Växjö

Ännu ett "stolpskott" av Ann-Charlotte undrar hur lång så kallade journalister får gå när det gäller ett partiMen på Söndag är det dags!!!!!!

Postat av: Fd kollega

Kämpa på. Ni har stöd ifrån MÅNGA ute i landet. Fler och fler förstår att media och politiker försöker styra oss väljare genom att dölja information.Orka kämpa lite till så vänder ni snart opinionen. Ni vet ju att ni har stöd från många poliser genom insändaren till PI så ni kommer säkert få en rättvis bevakning även från dem i framtiden. Det är polisledningen som måste agera PK. Tyvärr.

2010-09-17 @ 11:17:18
Postat av: Skånepåg

En journalist på DN som lyckas åstadkomma en artikel så vinklad, torftig och med insinuationer att man bara häpnar. Inte undra på att DN backade sina upplagesiffror med cirka 8 % under 2009 och har under 2010 kraftigt bantat sin redaktion p.g.a. mångmiljonförluster.Ann-Heléne Thörning behöver således inte känna sig ensam om att röra ihop fakta med fiktion inom journalistiken. I synnerhet under denna valrörelse har detta varit mer regel än undantag!Svenska Dagbladet har i dag en dubbelsidig annons från SD. Samma annons vägrar DN ta in med motiveringen att den strider mot någon lag. Vilken lag som avses har man givetvis inte lyckats precisera?

Postat av: ann-Heléne Thörning

Hej igen.

Har fortfarande inte fått något pressmeddelande om kandidaten i Nybro, men det är väl tekniken som krånglar då.

Nu är det så att jag inte sitter på några höga hästar för att jag tog för givet att du kanske skulle kontakta mig för en intervju. I dessa valtider när politikerna vill föra ut sitt budskap är det faktiskt brukligt att de kontaktar oss för presskonferenser. Du eller SD:s kandidat i Nybro är fortfarande välkommen att kontakta mig för en intervju.

A-H Thörning

2010-09-17 @ 11:44:58
Postat av: Måns

Det är nte bara konkurs-bankerna som går i takt med PK. Nu har även Nordnet aktivt börjat ge sitt stöd till kretsarna kring våldsvänstern, t ex Expo för att stoppa SD.Nordnet ägs av familjen Dinekelspiel och chefen för banken heter också Dinkelspiel , Han var minister under den förra borgerliga regeringen och gjorde sig känd för sin lögnaktighet.

SD vill sätta stopp på den ansvarslösa flumpolitiken. Det är uppenbarligen ett allt för beskt piller för bankerna och dess lögnaktiga chefer.

2010-09-17 @ 12:03:47
Postat av: Persson

Det är bara så tråkigt att de flesta journalister svikit Sverige, som Janne Josefsson själv säger. Jag är så trött på dessa landsförrädare som kämpar för lögnen, och att förstöra Sverige fullständigt. Snacka skit om SD, istället för att belysa klyftorna och samhällsproblemen som massinvandringen medfört till. Jag står inte ut längre. Hur kan människor blivit så korkade, att de angriper sanningen, förtalar demokrater, och skyddar brottslingar och andra idioter? Hur kan Sverige blivit så illa? Varför försvarar ni demokratofobi och yttrandefrihetofobi Ann-Charlotte Marteus och Ann-Helene Thörning?

2010-09-17 @ 12:28:37
URL: http://www.youtube.com/watch?v=TtIsnktYyFA
Postat av: Skånepåg

WOW det här var "häftigt", sprid!Hoppas bara att man nu inte gör någon form av lagstridigt intrång, som SVT kan vända mot SD."Åkesson kringgår utestängningen - Deltar i SVT:s slutdebatt direkt via nätet

2010-09-17 11:31Trots att man enligt vissa mätningar nu är landets tredje största parti, trots att SVT tidigare gjort undantag för partier utanför riksdagen och trots att man just nu är ett av de mest omdiskuterade partierna i valrörelsen, så är Sverigedemokraterna inte välkomna till kvällens avgörande slutdebatt i SVT.Trots den odemokratiska utestängningen kommer Åkesson ändå delta i kvällens slutdebatt, direkt via nätet.Jimmie Åkesson kommer att befinna sig i en provisorisk studio i Stockholm. Slutdebatten kommer där visas på en stor bildskärm. Under debattens gång bereds Jimmie utrymme att kommentera debatten på likvärdiga villkor som de övriga partiledarna och bild och ljud från studion direktsänds på internet. Debatten pausas under Jimmies kommentarer och fortsätter därefter på samma ställe som den stoppades. Tittaren får således se hela den ordinarie debatten samt Jimmies medverkan i en sändning som totalt sett är något längre än SVT:s.Direktsändningen av SD:s demokratiska slutdebatt visas på partiets hemsida: www.sverigedemokraterna.se. Sändningen beräknas starta ca. kl. 19.00För vidare information:PressekretariatetTel: 08- 50 00 00 55E-post: [email protected]"

2010-09-17 @ 12:45:41
URL: http://www.sverigedemokraterna.se
Postat av: Cavatus

@ Skånepåg! Den strider mot lagen om politisk korrekthet samt mot deras hjärnspöken som kläs i ord i form av Lilla Saltsjöbadsavtalet i sin yttersta form.Sista helgen är här! Vi måste alla ta vårt ansvar och dela ut så många flygblad som skrivaren förmår spotta ut. Att känna sig hjälplös inför medias smutskastningskaskader behöver man inte göra när vi har flygbladen som motvapen. Då har man i alla fall gjort vad man har kunnat och inte suttit vingklippt och sett på när media krampaktigt försökt behålla sin makt över folket.Summa summarum: man mår bra psykiskt av att upplysa svenskarna om sakernas tillstånd bakom kulisserna i Sverige! Go go go!

2010-09-17 @ 13:02:57
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: World Traveller

@ Ann-Helene ThorningHar du en ordlista hemma? Sla upp orden: sanning, sunt fornuft, moral, heder, medkansla, opartiskhet (for journalister) och fundera pa vad de betyder!

2010-09-17 @ 13:17:32
Postat av: Rättvis

För de rödgröna gäller det numera att glädja sig åt det lilla. Så har det alltid varit med föredettingar. Problemet har dock länge varit en akut brist på glädjeämnen.Vill därför bidra till att höja glädjen inom det rödgröna blocket med följande glädjeämne: S var nästan lika stora som M och större än SD i skolvalet i Vara.

Postat av: Esssendon

OT.

Ungdomar trängde sig in i röstbåset!Nu är helvetet löst!

Enligt Göteborgs-Postens nätsida idag 17 sep, så blev röstande angripna inne röstbåset!Första rapporten angav röstmottagaren en loj inställning till händelsen,

Senare uppdaterade GP sidan, där en överordnad i valnämnden tog det hela allvarligare

och överväger en Polisanmälan?Överväger en anmälan!

För h-e gör en anmälan kvickt som attan!

Folk skall väl inte vara rädda för att rösta!Postat av: Kalle

Vilken stad har minst antal invandrare i Sverige???

Vilket län har minst antal invandrare i Sverige???

Vilket engelkstalande land har minst antal inavandrare???

Vilken del av det engelsktalande landet har minst antal invandrare???Är det någon som vet???Rösta på SD

2010-09-17 @ 15:23:18
Postat av: Anders

Jag är inte idiotiskt naiv men de senaste dagarna har jag gråtit över förföljelsen av Sverigedemokraterna. Jag anser mig vara vittne till den svenska demokratins undergång. Det gör ont!

2010-09-17 @ 15:26:29
Postat av: AWSvensson

En av få riksdagskandidater som får en värdig beskrivning är Thoralf Alfsson som får sitt motto publicerat:Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen.

Detta hämtat från en presentation i Expressen.

Va va de Holm i Vellinge sa, Thoralf de är vår påg ju, de är vi som uppfostrat honom.

2010-09-17 @ 15:37:08
Postat av: Per Petersson

Tack Thoralf,för allt du gör för din kommun & övriga Sverige. Tack alla andra politiker som skriker om att vi måste diskutera med SD & ta fram deras "unkna politik" ur mörkret men ingen vågar (förutom Pekgul som hulkade sig igenom debatt i går kväll). Tack till alla sossar som röstfuskar på sossarnas röstskola så att hela svenska folket ser det. Tack till journalister som tycker att rån & misshandel av centerns Federley är större nyhet än rån & knivskärning med svastika i pannan av en SDU politiker. Tack alla aktiva SD politiker som har en sjuinihelvetes ryggrad & styrka att stå för det ni tror på. TACK. På söndag har ni min röst.

2010-09-17 @ 15:41:55
Postat av: Per Petersson

Ja ni förstår vad jag menar.http://www.gp.se/nyheter/valet2010/1.449156-ungdomar-trangde-sig-in-i-rostbasDetta är bara en skitsak i det stora hela.

2010-09-17 @ 16:08:15
Postat av: oveg

OTThoralf, jag tror det blir en ökning av SD-röster i Mörbylånga. Det står i gårdagens Ölandsblad att Migverket under natten till tisdag plötsligt bussade upp ett 70-tal romer från Malmö till Mölltorps Camping i Mörbylånga. Detta utan att kommunen informerats förrän romerna var på Öland. Och de campinggäster som bodde på campingen fick brått att checka ut. Dagen efter kom ytterligare ett 50-tal asylsökande. Nu har kommunen en månad på sig att ordna skolundervisning åt minst 26 barn.Rubrikerna på sidan:

Camping blir flyktingförläggning - 120 asylsökande redan på plats

Kommunen: "Vi visste ingenting"

Polisen försöker få överblick

Skola - men först vaccination

Hemlig uppgörelse med Migrationsverket

2010-09-17 @ 16:10:43
Postat av: Cavatus

När man lyssnar på ljudklippet från telefonsamtalet baxnar man. Och vi ska inbilla oss att vi lever i en demokrati? I ett fritt samhälle?Med anledning av detta ber jag er att gå och lyssna på Sven Larssons videokommentar om den gångna veckan. Man smittas av hans känsloläge när han talar. Få som han inser hur illa det är ställt med landet Sverige. Hans sätt att tala, hans mimik, säger allt. Och sist av allt säger han, en gammal liberal som han är .... nej, jag vill inte avslöja vad han säger, gå och lyssna själva:http://www.hayekinstitutetsverige.com/2010/09/en-videokommentar-om-valet.htmlSe hit alla! Aktualia publicerar som första blogg info om boksläppet för Julia Caesars krönikor i bokform. Den släpps inom kort. Läs mer om boken här.http://aktualia.wordpress.com/2010/09/17/forhandsrelease-julia-caesar/Missa inte denna skriven av den enda kritiskt granskande journalisten vad gäller detta politikområde!

2010-09-17 @ 16:51:48
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Lotta

@Cavatus

Har fått mitt exemplar idag:-).

2010-09-17 @ 17:52:23
Postat av: Inge Sandén

Tack för länken Cavatus.

Blev alldeles varm inombords.

Skall inte heller avslöja vad denne liberal säger på slutet.

Hans röst och tonläge,gör att alla sanningssökare kommer i trans.

2010-09-17 @ 18:15:31
Postat av: Lotta

Nån som sett till Retzius? Den brukar ju dyka upp ibland med opinionsiffror. Enligt United Minds senaste mätning får Sverigedemokraterna 7,1% av rösterna och blir vågmästare.

Postat av: Ludvig

Ja jag tillhör dom som tycker att Nybro Tidning blivit sämre, den var bra förr.

2010-09-17 @ 18:38:55
Postat av: Skånepåg

SD pressrelease.SD valarbetare attackerade av unga invandrare i Malmö och tvingades snabbt lämna platsen.Men det tror vi väl inte på (ironi) för hur var det nu Ann-Heléne Thörning skriver i sin artikel i Kalmar Läns Tidning: ”SD bluffar sig fram för att få medlidande”.Journalister får något som heter guldspaden då man gräver fram något som behöver uppmärksammas. Tycker att vi nu bör instifta något som heter rostspaden, att delas ut till journalister som gör ett uruselt jobb. Här finns många att välja ibland efter alla övertramp i årets valrörelse!

Postat av: Lotta

Slutdebatten i SVT: Jimmie Åkesson kommer från en provisorisk studio medverka i sludebatten. Häng med på nätet via länk på PI. Börjar sända ca kl 19.

Postat av: SD-2010

Vill framföra mitt varmaste tack till Thoralf Alfsson, Jimmy Åkesson och alla andra Sverigedemokrater för alla tänkvärde ord krönikor, debattinlägg och kommentarer på denna blogg.

Jag har läst den dagligen sedan årets början och har blivit totalt övertygad om att endast ett alternativt återstår till valet på söndag. Kommer att gå till valurnan på söndag med högburet huvud och rösta Sverigedemokraterna.

Tack till alla hårt arbetande Sverigedemokrater och lycka till i det kommande riksdagsarbetet.2010-09-17 @ 18:52:49
Postat av: KalmarPågen

Har fått veta att SD va tredje största parti ungdomarna röstade på i skolvalet på Skansenskolan på öland, mycke bra och mycket roligt tycker jag!Skolval har varit även för min del nu, nu återstår det bara att få veta vilka det är som kommit fram som största parti (kan ju nääästan tänka mig att det inte är SD med tanke på att jag faktiskt går på en skola men väldigt många invandrare).Mycke bra skrivet och ryta till ibland tycker jag bara är rätt!

Helt fel att journalister inte kan gå efter moral och medkänsla tycker jag iaf!

2010-09-17 @ 18:56:29
Postat av: Cavatus

I skolan där min dotter går avhölls skolval idag. Där fick de endast rösta på något av riksdagspartierna. Penna fick inte finna i lokalen för blankrösterna. Snacka om skendemokratiskt val! Men då behöver man ju inte oja sig över att SD får så många av elvernas röster! Så blir man av med det problemet. Faktum är att det låter som en spegel det idealsamhälle som etablissemanget drömmer om.Låt oss visa dem på söndag att deras vision är långt, långt borta! Och missa absolut inte länken jag gav ovan till Hayekinstitutet. Ta er tid och lyssna på den i 9 minuter. Man kan faktiskt bli tårögd.

2010-09-17 @ 19:13:13
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Rättvis

SD ska ju sända så att Jimmie Åkesson liksom deltar i partiledardebatten.Kan man få en länk?

2010-09-17 @ 19:28:48
Postat av: Lotta

@RättvisSå gärna så:-)

Postat av: Allemand

Ja du Lotta, nu smäller det snart.

2010-09-17 @ 20:13:48
Postat av: Lotta

SD:s hemsida är hackad så nu har man lagt upp alternativa länkar. Mer info på PI:s sida. Sitter och kollar på min iPhone men sändningen verkar inte funka riktigt så den är inte igång än.

Postat av: MartinA

Litet ruttet mot den trevliga killen som tog telfeonsamtalet? Han kändes som någon som var så ärlig och tillmötesgående han kunde vara under med de order han hade? Om han förlorar jobbet på grund av detta så hoppas jag verkligen att alla som värnar demokratin sträcker ut en hand till honom.

2010-09-17 @ 20:48:47
Postat av: AAA Retzius

"Min prenumeration av Kalmar Läns Tidning kommer att sägas upp under dagen!"Ajajaj, som om Kalmar kommun säger upp avtalet med KSRR. Eller Kina säljer Volvo.2010-09-17 @ 21:16:54
Postat av: Dumle

Retzius är äntligen tillbaka. Hoppas du har samma inställning inför valet. Vad spelar din röst för roll? En av flera miljoner. Stanna du hemma och fortsätt peta dig i naveln istället.

2010-09-17 @ 21:27:30
Postat av: Andreas

Journalisterna måtte vara desperata i sina försök att behålla åsiktsmakten över folket. Men det är fullt under mattan och varje dag sipprar mer skit ut. Detta leder osökt till framgångar för SD som parti och sanningsministrar. Har ni journalister verkligen missat att SD växer, och det med en fart som tydligen övergår ert förstånd. Var tror ni att SD befinner sig procentmässigt nästa val?

För om tåget Sverige fortsätter att skena fram okontrollerat har vi snart en statsminister som heter Åkesson i efternamn.

2010-09-17 @ 23:18:32
Postat av: Robin Shadowes

"Nån som sett till Retzius? Den brukar ju dyka upp ibland med opinionsiffror. Enligt United Minds senaste mätning får Sverigedemokraterna 7,1% av rösterna och blir vågmästare."Han är säkert strängeligen upptagen med att banka pannan i mattan...

2010-09-18 @ 00:22:06
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Retzius

"Enligt United Minds senaste mätning får Sverigedemokraterna 7,1% av rösterna och blir vågmästare."Lägg därtill mörkertalet som i SD:s fall är 100%. Ni får därför 107,1%. Inte illa.

2010-09-18 @ 07:44:08
Postat av: Retzius v 2.0

"Lägg därtill mörkertalet som i SD:s fall är 100%. Ni får därför 107,1%. Inte illa."Kom ihåg att inte låta gråten fastna i halsen imorgon kväll.

2010-09-18 @ 09:34:04
Postat av: Måns

Var och röstade igår. I vallokalen var det kö och alldeles fullt med utomeuropeiska invandrare.Mona Sahlin har uppenbarligen mobiliserat invandrarna, tänkte jag. Men Reinfeldt har ju varnat för kaos oms SD kommer in , tänkte jag vidare. Kanske dessa sossar nu röstar på moderaterna?Idag såg jag hur många artiklar Sahlin och Reinfeldts skräckpropaganda skapat om SD.Så jag undrar om inte bägge förlorar på detta taskspeleri.Helt klart är det dock SD som är vinnaren.

2010-09-18 @ 12:27:22
Postat av: S -E Karlsson

Lyssnade just på Jimmie Åkessons slutanförande från Gärdet i Stockholm och jag säger bara det att hade jag inte varit SD förut så hade jag varit det efter att ha lyssnat på honom !

2010-09-18 @ 13:18:13
Postat av: Dille i Momåla

S E Karlsson: Vi har haft en sagolik tur i valet av partiledare. Jimmie Åkesson utklassar ju ALLA andra partiledare, inte med hästlängder, utan med upploppslängder.Och nu är regeringesmyglet igång. Man kunde se i partiledar utfrågnignen att Vetterstrand såg nästan kärvänligt på Reinfeldt.Ja hon förbereder embarkeringen från ett sjunkande skett. Men Reinfeldt förbereder sig även han i det att han förhandlar med enskilda ledamöter i det rödgröna blocket. Allt för att sätta tummen i ögat på Vetterstrand och för att ställa sig in hos kommunisterna i media.I själva verket handlar det osmakliga spelet om att lura alla de väljare som vill ha en ansvarsfull invandringspolitik.Varje röst på SD innebär att vi närmar oss ett folkstyre och därmed en rättfärdig invandringspolitik.

2010-09-18 @ 13:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0