NYA LÅGVATTENMÄRKEN I MEDIA

Expressen fortsätter med att gå i täten med att skvätta dynga omkring sig och i synnerhet på oss Sverigedemokraterna. Idag blev jag uppringd av en partivän som informerade mig om att jag figurerade i en artikel på Expressens ledarsida.

En synnerligen obehaglig kommentar var skriven den 13 augusti på ett blogginlägg som jag skrev den 17 december 2009 där jag kommenterade medias sätt att tolka statistik från SCB. Kommentaren är nu raderad.

Frågan jag ställer mig är hur Expressen lyckats hitta denna kommentar? Eftersom vi Sverigedemokrater är så konspiratoriskt lagda så funderar jag givetvis över detta. Kan det vara så att Expressen planterar ut synnerligen otrevliga och uppseendeväckande kommentarer på gamla blogginlägg för att se hur effektivt bloggägaren övervakar kommentarer. Expressens förhoppning är givetvis att kommentaren skall gå obemärkt förbi och sedan kunna vara en del av smutskastningen av bloggägaren.

Nu är förstås detta ett rent påhitt av mig för så oseriös kan väl inte en kvällstidning i Sverige vara.


Media försöker ju dessutom ge oss Sverigedemokrater skulden för alla skjutningar den senaste tiden i Malmö. Med anledning av detta så tog Studio Ett upp en artikel i Sydsvenskan som uppenbarligen är ett riktigt lågvattenmärke i journalistik.

Ett Danmark där politiker av alla kulörer tävlar om att vara hårdast mot ”främlingarna”. Ett Ungern där judehatet är på marsch. Ett Frankrike som förföljer romer. Ett Holland där muslimhataren Geert Wilders avancerat till kungamakare. Ett Tyskland där en ledande politiker slår fast att det inte finns plats i Tyskland för människor från främmande ”kulturkretsar”. Och i Sverige ... Jimmie Åkessons troskyldiga blick och avtryckaren som kramas i mörka buskage.

Artikelförfattaren Per Svensson möter Erik Almqvist i en debatt i programmet. Som vanligt så drar Erik det längsta strået och Per Svensson framstår som en ”floskeljournalist”. Då kastar programledarna i Studio Ett fram Expressens artikel och tar upp kommentaren på min blogg för att få Erik Almqvist ur balans. Men så enkelt är det inte att rubba Erik!

Tack Erik för en utmärkt insats i Studio Ett! Jag hoppas att så många som möjligt lyssnar på inslaget.

Som avslutning lite skvaller från Kalmar. Någon viskade i mitt öra att mediaprofiler i Kalmar fått sig en rejäl uppläxning av en mycket kunnig person. Frågan är om det får någon effekt eller om det är som att hälla vatten på en gås.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

I Ann-Charlotte Martéus sjuka hjärn så är det säkert Jimmie Åkesson som går omkring och skjuter invandrare till höger och vänster nere i Malmö. Säkert har han SS-uniformen på sig när han är ute och pangar.

2010-10-23 @ 00:14:28
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

I Ann-Charlotte Martéus sjuka hjärn så är det säkert Jimmie Åkesson som går omkring och skjuter invandrare till höger och vänster nere i Malmö. Säkert har han SS-uniformen på sig när han är ute och pangar.

2010-10-23 @ 00:14:56
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Cavatus

Jag kan bara instämma i hur fullkomligt surrealistiskt samhällsklimatet blivit. Per Svensson kan inte vara riktigt klok.Jag hävdar med bestämdhet att den absurda hatstämning som lägrat sig i Sverige är uppiskat av media och inga andra, som inte kan acceptera valresultatet och ser det som ett nederlag att de med sina förtalskampanjer inte förmådde svenskarna att låta bli att rösta på SD. Och senaste opinionsmätningen som visade en uppgång. Det kokar bland mediafolket, de är desperata.När ska statsministern ställa sig och säga att nu får det vara NOG med allt hat som spys ut från mediehåll. Svar: aldrig. Reinfeldt är inte den ledare jag trodde han var för drygt fyra år sedan då jag röstade på honom. Han har visat oerhört dåliga kvalitéer som ledare, och jag har inget som helst förtroende för honom längre. Vårt land håller på att slitas i bitar av den värsta mediekampanjen i landets historia och karln moltiger.

2010-10-23 @ 00:19:38
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad/
Postat av: Funtaren

Man kan onekligen fråga sig hur de hittar dessa kommentarer. När inte ens vi som investerar en hel del tid i att kommentera och försöka bidra till den snart nog enda debattkanal som finns för fri debatt om Sverigedemokraternas politik orkar hålla koll på kommentarer så långt bakåt i tiden så undrar man ju hur journalister kan det, och hur de kan förvänta sig att en riksdagsledamot skall kunna det. Det ligger nog en hel del i det scenario som Thoralf beskriver.Nu tror inte jag att det finns så många journalister som är så oseriösa att de själva skapar nyheterna genom att själva skriva de förgripliga kommentarerna och sedan efter lämplig mognad "hitta" dem och angripa bloggägaren. Jag är helt övertygad om att de finns, men tror inte att de är många.Däremot finns det nog massor av mer eller mindre instabila individer på vänsterkanten där ute som ägnar sig åt denna sorts kommentering för att misstänkliggöra SD, och sedan tipsar slaskmedia om saken.Dessa är egentligen de enda teorier som kan förklara hur dessa nålar i den elektroniska höstacken kan hittas.

2010-10-23 @ 01:01:55
Postat av: Cavatus

Thoralf! Har du sparat IP-numret på det inlägget? Kan vara bra att ha som bevis för att det var inplanterat. Med tanke på det fula trick Aftonblaskan försökte med en sverigedemokratisk lokalpolitiker (ett försök till mutaffär) före valet för att få något att klanka på, så tror jag att pressen kan göra VAD SOM HELST för att skapa förtal och hat.

2010-10-23 @ 01:41:15
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad/
Postat av: Cavatus

Läste följande passus av Lundberg på Axessbloggen:"Ett problem i sammanhanget är naturligtvis, att SD-anhängarna kan luta sig mot den helt korrekta iakttagelsen att SD-åsikter de facto är svartistade inom media. Det är därför som det är viktigt att ta debatten med SD på sakliga grunder. Så länge som man kan låta SD upprätthålla ståndpunkten att deras åsikte kritiseras av andra skäl än sakliga och logiska, tenderar de att vinna mark. Det är det paradoxala i den uppkomna situationen."Intressant att detta faktum erkänns någonstans. Beror på när det ska få spridning och sakfrågorna kan börja diskuteras.http://www.axess.se/blog/post/2010/10/22/Demokratin-och-dess-vedersakare.aspx

2010-10-23 @ 02:10:32
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Göran Andersson

När det gäller att förfölja Sverigedemokraterna så kan journalisterna ta sig för precis vad som helst. Det är bara att låta dem hållas. Tillsammans med den nynazistiska sjuklövern så ser de ju ut att förlora mest på det själva. Det verkar inte ha så stor betydelse vad de skriver om SD. Framgången för partiet stannar inte upp.Den där Per Svensson som Erik Almqvist konfronterades med i radions Studio Ett var mig en rolig jävel. Han sade sig ha bott i Malmö under tretio år och tyckte att det är en jättetrevlig stad. Alla andra malmöbor med lite självbevarelsedrift som intervjuats i radio och TV under fredagen sa sig vara rädda och vågade inte gå ut på kvällen. Tänk så olika människor kan vara. Den där Per Svensson kan väl inte ha alla getter hemma ?

2010-10-23 @ 02:53:33
Postat av: HenrikP.

Erik Almqvist mosade Per Svensson. Så skönt att höra...som ljuv musik i öronen.

2010-10-23 @ 05:37:08
Postat av: Stefan A

Media har säkert "hjälp" av personer som lusläser invandringskritiska bloggar för att hitta något att slå ned på. Har varit ett 50-tal skjutningar i Malmö i år, så det är 35 som inte har någon koppling till någon "lasermann", ändå tycker Per Svensson att lilla Malmö är en fantastisk stad, säger nog lite om var han bor, och i vilka kretsar han umgås, borde ist. vara djupt oroad, det skulle jag vara, men Per är kulturknutte och sådana brukar skapa sin egen verklighet.

2010-10-23 @ 07:06:13
Postat av: Nalle i Växjö

På väg mot Eurabien?Föredrag i Karlskrona och artikel i Proislamska BLT

Postat av: LN

Jag citerar en del av Göran Anderssons inlägg 2010-10-23 @ 02:53:33:"Den där Per Svensson som Erik Almqvist konfronterades med i radions Studio Ett var mig en rolig jävel. Han sade sig ha bott i Malmö under tretio år och tyckte att det är en jättetrevlig stad. Alla andra malmöbor med lite självbevarelsedrift som intervjuats i radio och TV under fredagen sa sig vara rädda och vågade inte gå ut på kvällen. Tänk så olika människor kan vara. Den där Per Svensson kan väl inte ha alla getter hemma ?"

- - - - -

Läs nu några sanningsenliga skildringar av borgmästare Ilmar Reepalaus(S) glada MALMÖ.http://nydahlsoccident.blogspot.com/2010/10/sjalv-godhet-over-alla-granser.htmlhttp://nydahlsoccident.blogspot.com/2010/10/malmo-finns-inte-repris-om-en-stad-pa.htmlhttp://nydahlsoccident.blogspot.com/2010/10/vad-hander-i-malmo.html

2010-10-23 @ 07:54:03
Postat av: Nalle i Växjö

Ilmar Reepalu: Malmö stad har länge krävt att straffen för innehav av illegala vapen ska höjas kraftigt.Men varför gjorde inte Persson regeringen eller Mona och Bodström någonting dåFör vad jag känner till så är det inget nytt fenomen Malmö me illegala vapen

Postat av: lovisa

Godmorgon:) är allt bra idag?

2010-10-23 @ 08:34:40
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: s-e karlsson

Kan någon fatta att inte Reepalu Malmös kommunalråd inte får något skäll alls , det är ju han som ordnat med Malmös alla med invandrare ! Det borde vara han som får bära ansvaret för hur det ser ut i Malmö !

2010-10-23 @ 09:21:49
Postat av: MartinA

Om du vill testa din teori kan du väl polisanmäla kommentaren? Eller göra en egen undersökning? Behövs dock polis för att få Internetleverantören att koppla ihop ip-adressen med en person och otäcka uttalanden kanske inte har rätt straffsats iofs. Men det går alltid att nysta vidare, om det är en fast pi adress (alltså från ett företag) så kan du hitta företaget direkt.

2010-10-23 @ 09:29:29
Postat av: MartinA

Om du vill testa din teori kan du väl polisanmäla kommentaren? Eller göra en egen undersökning? Behövs dock polis för att få Internetleverantören att koppla ihop ip-adressen med en person och otäcka uttalanden kanske inte har rätt straffsats iofs. Men det går alltid att nysta vidare, om det är en fast pi adress (alltså från ett företag) så kan du hitta företaget direkt.

2010-10-23 @ 09:29:41
Postat av: Lelle

Per Svensson: Malmö är en spännande stad att bo i!

2010-10-23 @ 09:42:46
Postat av: Lotta

" Media försöker ju dessutom ge oss Sverigedemokrater skulden för alla skjutningar den senaste tiden i Malmö." Bara vänta så kommer man snart på att det är Sverigedemokraternas fel att det är krig i Afghanistan. Tänker man efter är det nog så att alla konflikter i världen är Sverigedemokraternas fel.

2010-10-23 @ 10:07:40
Postat av: Tomas

Hörde på radion nu på lördaggmorgonen om en somalisk familj som måste flytta. Grannarna bankar i väggarna och skriker att de ska åka hem. Kanske inte så konstigt, när den aktuella familjen har tio barn och säkert tidigare bott i en jordhåla. Synd om dessa stackars människor som måste genomlida detta. Då tänker jag ju givetvis på grannarna. Ja fy fan! Vad skulle man gjort själv?

2010-10-23 @ 10:10:54
Postat av: Ronny

Jag har nog aldrig sett eller hört något mer skrämmande än det vår Statsminister Reinfelt slänger ur sig i en eftervalsdebatt på Publicistklubben, (finns på PI). Detta är så avgrundsdjupt låg nivå av en s.k.statsman att man häpnar!! Han både uppmanar och ger stöd till fortsatt våld mot oliktänkande, och då företrädesvis SD. Och en sådan politiker skall företräda Sverige??! Man mår illa......

2010-10-23 @ 10:21:53
Postat av: Kaxman

Hallå där Thoralf!

Jag såg dig igår på Lilla Puben. Det slog mig hur otroligt lik du är Saul Rubiek (från Tv-serien Warehouse 13). Kolla själv :)http://www.daemonstv.com/wp-content/uploads/2009/09/NUP_135354_0190.JPG

2010-10-23 @ 10:45:33
Postat av: Örjan

Till alla SD:are och särskilt till Thoralf.I går emottog jag ett tunt kuvert med posten.

Det var frankerat med stämpel: SVERIGE/PORTO BETALT B, avsänt 2010-10-20, resten var alltför suddigt för att kunna läsas.

Det var adresserat till mig med fullständig adress.

Dett innehöll ett tryckt meddelande 87 x 143mm stort.

Den tryckta texten löd:HEJ DU SOM ÄR SVERIGEDEMOKRAT,

Känner du igen dig i följande beskrivning?Jag är inte medveten om att mitt stöd för Sverigedemokraterna försämrar mina rättigheter i arbetslivet i och med att facket får minskat inflytande

Jag vill ha en bättre äldreomsorg, men är inte medveten om att den skulle kollapsa om invandrarna utvisades

Jag tror att utomeuropeiska barn mår bra av att fängslas och torteras i länder som Malta

Jag tror på ett samhälle som värderar människor olika utefter hudfärg

Jag ser ingen koppling mellan Hitlers och SD:s politik, trots att de båda öppet kränker folk som inte är kristna, vita och heterosexuella

Jag är rasist, kvinnohatare och homofob och tror på ett omänskligt Sverige

OM DU INTE KÄNNER IGEN DIG - GÅ GENAST UR SD.

ANNARS - FORTSÄTT VARA MEDLEM, SÅ VET VI VAR VI HAR DIG.Jag var medlem ett år i SD (tror det var 2007), deltog aldrig i några SD-sammankomster, erhöll en del försändelser från SD, har ALDRIG med någon diskuterat min inte helt hundraprocentiga sympati för SD, betalade inte kontingent för efterföljande år, varigenom mitt medlemsskap automatiskt upphörde.STOR FRÅGA: varför är jag känd som SD:medlem och så även min adress?Jag vidarbefordrar brev med inneåll till Thoralf/riksdagsadressen.

Eftersom detta sannolikt är en kampanj, bör SD vidtaga de rätta måtten och stegen.

2010-10-23 @ 10:50:37
Postat av: Dille i Momåla

Ja Erik Almqvist gjorde bra ifrån sig, men Per Svensson stod tomhänt som den bissara PK-figur han i själva verket är.Att beskylla SD för mord är dessutom så fruktansvär så att till och med SR:s reporter försökte reda ut vad Per Svensson menade.Svaret blev dock så virrigt, motsägelsefullt och oklart att säker många hajade till och frågade sig hur det står till med Svensson.Så ynklig låter alltså en avklädd okiofob, en okiofob som i brist på argument strör lögner om motståndarna omkring sig.

2010-10-23 @ 10:57:07
Postat av: s29

Tja är man sosse och hör att det börjar låta konstigt i motorn på bilen man kör,så byter man väl ljudämparen. Det är ju enklare och inte lika skitigt.

2010-10-23 @ 11:28:54
Postat av: Tony Ingman

"Jag har bott i Malmö i trttio år " Säger den

Uppblåste Jounalisten Per Svensson, men att han

bor i dom trakter av Malmö som inte har blivit

nerlusad av invandringsproblematiken, utan

istället har sdin hemvist på fina gatan, det

glömmer han i all sin präktighet att tala om.

Han lotsas heller inte om att Malmös utbetalning

av socialbidrag närmar sig en Miljard, och att

närmare 80 % av det går till människor med

invandrarbakgrund. Så hans falska bild av att invandringen har berikat Malmö stämmer dåligt,

i alla fall när det gäller ekonomiskt.

2010-10-23 @ 11:46:54
Postat av: Kalle

Erik Almqvist var mycket bra i debatten mot Per Svensson i studio ett. Per Svensson blev så manglad att han krympte när han fått slut på sina PK-floskler. Han hade räknat med en lätt "match" mot SD:aren Erik.SD vann lätt med sanningsenliga fakta.Per Svensson skröt med att han bott i Malmö i 30 år. Per är som grodan som inte märker att vattnet blir varmare och varmare för att sedan kokas ihjäl.Per Svensson verkar dessutom inte ha någon större kontakt med vanliga malmöbor. Malmöbor som flytt Malmö i takt med att invandrarantalet har ökat. Samma folkströmmer har även märkts på andra orter runt om i sverige bland annat Södertälje.

2010-10-23 @ 11:58:24
Postat av: Tony Ingman

Läste idag på text TV att Ilmar Repalu krävde att

Beatris Ask borde komma till Malmö eller avgå som

justitsieminister. Stora ord från den person som

borde be alla Mälmöbor om ursäkt för sin idiotiska

politik, som är högst ansvarig för att områden som

Rosengård ,krogsbäck och alla andra slumområden

vuxit upp i malmö. Är det någon som är ansvarig för den Gangsterstad som Malmö har blivit så är det just Ilmar Repalu, men att se sina egna usla

brister är främmande för inskränkta politiker som

Ilmar Repalu, därför försöker han nu att göra andra ansvariga. Ilmar, ta din Mats ure skolan!

2010-10-23 @ 12:32:07
Postat av: LN

FEMÅRSJUBILEUM PÅ ONSDAG

Vem mins inte förortsupproren i Paris 2005. Nu kommer efterspeletTvå pojkar, 15-årige Bouna Traore och 17-årige Zyed Benna, dog den 27 Oktober 2005 av kortsluten högspänning i en transformatorstation i Parisförorten Clichy-sous-Bois som de krupit in i för att försöka gömma sig för polisen. En tredje pojke överlevde med svåra brännskador. Lokala ungdomar skyllde dödsfallen på polisen och satte i ilska igång aldrig tidigare skådade upplopp, stack bilar i brand, krossade skyltfönster osv.Två franska poliser skall nu ställas inför rätta anklagade för att inte ha rädda livet på de två tonåringar, vars död 2005 resulterade i veckor av upplopp runt om i landet, meddelades det från juridisk källa via 'Jihad Watch' på fredagen.Poliserna kommer att anklagas för "icke ha assisterat person i nöd", sade en advokat som representerade offrens familjer, Jean-Pierre Mignard. Straffet kan bli upp till fem års fängelse och upp till 750.000 kronor i böter.

- - - - -

Privat reflektion: muslimer är uppseendeväckande kapabla att göra pengar på sin föregivna kränkthet.

2010-10-23 @ 12:33:12
Postat av: MA

Expressen använde väl en sökmotor och på ordet lasermannen sökte de på alla SD-riksdagsmäns bloggar och kollade upp varje träff. Kan tänka mig att en liten procent av de som nämnt "lasermannan" skrivit så dumt och det misstänkte nog med rätta de journalister som jagade kommentaren.

.

Apropå Cavatus som kommenterar här såg jag en kommentar i SVT om att Cavatus känner invandrare från Bosnien, Irak mm i Malmö som nu mer än någonsin hatar mörka invandrare från bl a Afrika. Tydligen ett försök att genom påhittat spin söka avleda det i Malmö som något som inte begåtts av en svensk rasist. Försök att skydda svenska rasister innan vi vet något, och i den meningen rasistiskt i sig.

.

Visst finns viss rasism i SD-bloggosfären, men att SD har skulden för skotten i Malmö är fel och Per Svensson blev pinsam när Almqvist med bravur vann duellen med sådär 10-0. Skickligt!

2010-10-23 @ 12:51:22
Postat av: MånsDet är inte bara Per Svensson och Expressen som står tomhänta, utan argument.Nu har även ljusskygga krafter genom spioneri fått tag på inaktuella adresser till före detta SD-medlemmar. Sedan sänds anonyma hotelsebrev ut till adressaternaNågon måste finansiera dessa hotelser. Skulle inte förvåna mig om det inte rör sig om statliga pengar.Ja många PK-pampar bor i slott på skattebetalarnas bekostnad och ser nu sin lyxtillvaro liksom rämna.

2010-10-23 @ 12:59:42
Postat av: Allemand

Måns, polisanmäl hoten pronto.

2010-10-23 @ 13:11:36
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Att rasistförklara Thoralf pga ett blogginlägg är absurt. Enda möjligheten är att hårt moderera alla inlägg och vips försvinner den dynamiska blogg som Thoralf har åstadkommit.Hellre ett stolpskott då och då till gagn för debatt i realtid med högt i tak.Till sist en jämförelse/tankeexperiment - välj en godtycklig fysisk anslagstavla uppställd av en ideel förening typ "blåvingarna" eller scouterna. Skriv sedan en riktigt rasistisk urbota dum lapp och göm den sedan under lappen med den bortsprungna katten "Nisse".Åtevänd sedan en månad med medföljande journalistharang och visa att Blåvingarnas lokalavdelning i Kalmar är främlingsfientliga!Vilket scoop - not!

2010-10-23 @ 13:24:48
URL: http://www.youtube.com/watch?v=AFNc1JEMl3Q
Postat av: kalle2

tror helt på att media planterade den obegagliga kommentaren. 68 vänstern har inga skruppler när de ser hur deras previligerade PK-liv i media, kommunen, landsting och riksdag börjar falla isär.#ta reda på IP.nr och abuseanmäl så kan man få veta exakt vem det var som skrev.#lägg in en spärr efter en vecka på varje gammal bloggpostning.

det måste vara omöjligt att övervakning på alla poster och ingen läsare har intresse ifall nån lagt in ny kommentar på gamla poster.

# det får bli en uppgift för oss trogna läsare här att reagera på obehagliga kommentarer så thoralf kan uppmärksamma.kanske har det varit för starkt att länka till Truthtube.tv men vad som visas där är ju vad FN-soldader får se. filmerna är ju inspelade av Muslimerna själva och kanske är det enda sättet för PK-indoktrinerade av se vakna upp.

I tjetjenien, fd Jugoslavien, Afganistan,Eritrea var det ju islamkonflikter. och nu håller makteliten på att islamisera Sverige.kanske kommunstyrelser skulle se filmer där barn skär halsen av vuxna. strax innan kommunpamparna skall besluta om att ta emot "ensamkommande barn"

ganska snart inser de att hjälpa folk i deras hemländer är bästa hjälpen på lång sikt. vad hjälper det Världens fattigdom att ta 3000 halvuxna medans det finns misnt 4 Miljarder personer som lever i fattigdom. fattigdom som kan upphöra om korruption och islamkrigen upphör.vill 7 klövern verkligen ha fred och slut på fattigdom?

tänk om alla länder reser sig som Sydkorea, Japan, Indien, Kina mfl då tar de över som industriländer.

och Sverige har bara massinvandringsindustrin, svinhöga skatter och levnadskostnader för de få stackare som arbetar.7 klövern och dess medlöpare i media inser väl att SD kommer bli stora. nog kommer folk vakna upp ur pk-dhimman.

2010-10-23 @ 13:40:11
Postat av: Anders

Måste först gratulera att Sd kom in i Riksdagen. Får väl erkänna direkt att jag inte röstade på Sd i Riksdagsvalet (men dock i kommun och landsting) Var mest rädd för att Mona skulle makten och röstade därför på M istället.

Nu till min åsikt: det är så SKÖNT att få höra någon vettig människa som Erik argumentera emot individer som Per Svensson. Vad är det för verklighet som Svensson lever i? Jag önskar Sd all lycka till i arbetet för att skapa ett bättre Sverige för oss svenskar!

2010-10-23 @ 14:14:03
Postat av: kalle2

Måns bra inlägg,

"Ja många PK-pampar bor i slott på skattebetalarnas bekostnad och ser nu sin lyxtillvaro liksom rämna."

precis många på svt och tidningsredaktioner tjänar extremt mycket pga av våra skattepengar som går till pressstöd. däremot de som delar ut tidningar är oftast (Illegala)invandrare som tidningsbuden i sin tur anställer (svart)med dålig timlön.

hörde på nyheterna om nya svart arbetare, alliansens jobblinje? aha , kanske därför vill de ha massinvandring!http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4124553http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4124029

SD sätter stop för 7 klöverns möjligheter att ständigt få hit nya illegala som 7 klöverns lobbymedlöpare kan utnyttja.http://sv.wikipedia.org/wiki/Lilja_4-ever

2010-10-23 @ 15:16:52
Postat av: tommy

Tiobarnsfamiljen från Somalien flyr från Emmaboda

har fått nog av trakasserierna. Socialnämndens ordförande Stig-Ove Andersson (S) tycker att det är djupt tragiskt att familjen nu lämnar Emmaboda.- Sådant här ska inte få hända, Emmaboda är en mångkulturell kommun och där har vi alla ett ansvar att se till så att alla människor känner sig välkomna. Kommunen slåss med en befolkningsminskning, nu försvinner tolv innevånare och det innebär en halv miljon kronor i skatteintäkter som kommunen nu förlorar.

2010-10-23 @ 15:37:13
Postat av: Göran Andersson

Ja, det är nog en planterad "slamkrypare" som Expressen serverat Toralfs blogg i akt och mening att misskreditera denne. Det blev nog ett bakslag av allt att döma. Nu är bloggen känd över hela landet och fan vet om inte denna kan vara till glädje för våra nordiska grannar också.Kalle2 nämner något om att kommunstyrelser bör se en makaber film innan beslut tas om "ensamkommande barn".Detta med asylinkommande visar upp flera fasetter. Den nynazistiska regeringen hotar med tvångsåtgärder vid äventyr att kommunerna vägrar ta emot dessa asylanter.Vi är många invalda SDare som i vårt valmanifest lovat våra väljare att säga upp kommunala avtal med migrationsverket. Eftersom vi har för få mandat för att få gehör för sådan motion så ser jag som enda möjlighet att få till stånd Direkt Demokrati (folkomröstning) i frågan. Vi får se.Till Reinfeldt vill jag säga att man inte skall bli förvånad.......

2010-10-23 @ 15:38:43
Postat av: Rättvis

Apropos illegala invandrare:/Flera stora butikskedjor i västra Sverige har under flera år städats av flyktingar och illegala invandrare./ SR / http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4124553Men när de illegala invandrarna får uppehållstillstånd fortsätter de då att arbeta? Ja den frågan måste ställas eftersom Sverige numera är föremål för arbetskraftsinvandring av STÄDARE.Varför det, när vissa förorter är fulla av bidragsberoende arbetslösa? Duger inte städjobben åt dessa?

2010-10-23 @ 15:50:00
Postat av: Kalle

Bondpermis igen av sossarna.Expressen skriver:

Efter Socialdemokraternas sämsta valresultat sedan 1914 satte sig partiledaren Mona Sahlin på ett flygplan till Thailand - för en veckas semester.Skrev ExpreesenHon kvittarar ut full lön från riksdagen under semestern med familjen och livakter. Vi skattebetalare betalar snällt hennes bondpermis (semester)Detta gör Mona Sahlin kort tid efetr sossen Thomas Bodström också tog bondpermis från riksdagen. Han avgick sedan från sin riksdagsplats.Kommer Mona Sahlin också att avgå efetr denna bondpermis. Är det en sista spik i hennes kista som politiker??? Någon måste skvallrat i sossetoppen med syftet att få bort Mona Sahlin som partiledare.Konstigt med sossar de smiter från jobbet med full betalning. Är det någon slags sossesjuka som sitter i blodet bland den politiska adeln.En sak är dock säker att de struntar i demokratin bara de får full lön.Måtte folket löna dem vid nästa val!!!

Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Oavsett detta är/var en planterad kommentar, har jag inget minne av denna som en "Johan" skrivit.

Jag läste kommentarerna under "ledarartikeln", och endast EN (pirog) hade en avvikande kommentar, men det gällde ett stavfel (OIKOFOBNIN)och inte Thoralfs artikel! Denne "pirog" har alltid utmärkt sig som en oresonlig sosse! Samtliga i övrigt angrep Expressens ledarartikel. Normalt brukar jag inte titta i Expressen, en skittidning som den är.

Så var det med det...

2010-10-23 @ 16:17:06
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Oavsett detta är/var en planterad kommentar, har jag inget minne av denna som en "Johan" skrivit.

Jag läste kommentarerna under "ledarartikeln", och endast EN (pirog) hade en avvikande kommentar, men det gällde ett stavfel (OIKOFONIN)och inte Thoralfs artikel! Denne "pirog" har alltid utmärkt sig som en oresonlig sosse! Samtliga i övrigt angrep Expressens ledarartikel. Normalt brukar jag inte titta i Expressen, en skittidning som den är.

Så var det med det...och vem blir förvånad över Mona "Muslim":s utflykter, som nämns ovan av "Kalle"!

2010-10-23 @ 16:31:40
Postat av: kalle2

Tommy, läste om de enl Billström "kosnadsneutrala" folket.

http://www.ostran.se/nyheter/emmaboda/tiobarnsfamiljen_flyr_fraan_emmabodatänk om kommuner kunde få statsbidrag för att ge bra vård till äldreboenden!

se själva hur galen allansens politik är, webbarkiv från riksdagen. skrämmande att stollar styr vårt land. vad säger billström, juger ,döjer och snedvrider?http://www.riksdagen.se/templates/R_ExternalPage____3383.aspx?op=search&search_freetext=&search_parlamentary_session=2010%2F11&search_type=Fr%C3%A5gestund&search_committee=&search_speaker=&search_party=&search_sdate1=2010%2D10%2D21&search_sdate2=2010%2D10%2D21&rpage=0

2010-10-23 @ 16:57:33
Postat av: kalle2

aha, länken funkade inte bra. men

tryck på "direktlänk till denna sida" och sedan "se hela debbaten" då kan man välja vilken talar man se.man blir förbannad att stollar 7 klövern skall motarbeta. inte konstigt det går så dåligt med precis allt i Sverige.

2010-10-23 @ 17:03:53
Postat av: Bulten i Bo

Eftersom Thoralf enligt honom själv gäller för att inte läsa de kommentarer som flyter in på hans blogg ska jag göra ett experiment.Skulle alltså vilja höra den sverigedemokratiska kommentatorsklubbens åsikt om Janina Ekeroths brottslighet (beskriven <a href="http://www.sydsvenskan.se/lund/article313661/Stoppade-lakaren-fortsatter-jobba.html">här</a>) och om ni anser att hennes släkt ska hållas moraliskt ansvarig för hennes gärningar.

2010-10-23 @ 17:25:12
URL: http://bultenibo.blogspot.com/
Postat av: Skånepåg

@ Thoralf"Som avslutning lite skvaller från Kalmar. Någon viskade i mitt öra att mediaprofiler i Kalmar fått sig en rejäl uppläxning av en mycket kunnig person. Frågan är om det får någon effekt eller om det är som att hälla vatten på en gås."Får man be om en liten "hint" vad det rör sig om?

2010-10-23 @ 17:29:37
Postat av: Lars-Inge"Eftersom Thoralf enligt honom själv gäller för att inte läsa de kommentarer som flyter in på hans blogg ska jag göra ett experiment."Vilken dj-a svenska, någon som förstår vad människan menar?Att någon planterar en kommentar i ett nästan 1 år gammalt inlägg mitt under valrörelsen, och då Thoralf har mer än fullt upp att hinna med ens att borsta tänderna, var smart och typiskt för den som bara är ute för att ställa till skada och helt logiskt att rikta misstankarna åte ett visst håll. Men tydligen allt för svårt för signaturen Bulten i Bo att förstå detta enkla resonomang?

2010-10-23 @ 17:39:52
Postat av: Bulten i Bo

"rikta misstankarna åte ett visst håll"Vilken dj-a svenska, någon som förstår vad människan menar?2010-10-23 @ 17:44:07
URL: http://bultenibo.blogspot.com/
Postat av: Lars-Inge

Slinta på tangenterna är inte samma sak, som att det slinter i skallen!Men OK, visst är hela hennes släkt moraliskt ansvarig och skall omedelbart ställas inför första bästa exekutionspatrull. Det var antagligen det svaret du ville ha, för att sussa sött i natt med dina vackra djupröda drömmar?

2010-10-23 @ 17:50:42
Postat av: Bulten i Bo

"visst är hela hennes släkt moraliskt ansvarig och skall omedelbart ställas inför första bästa exekutionspatrull. Det var antagligen det svaret du ville ha, för att sussa sött i natt med dina vackra djupröda drömmar?"Precis just det svaret jag inte ville ha, jag är som du förstår INTE sverigedemokrat.Vill minnas att Thoralf har förslagit att landsförvisning ska återinföras som strafform, kanske det skulle vara ett "resonomang" som skulle tilltala hans kommentatorsklubb?

2010-10-23 @ 17:55:51
Postat av: Tony Ingman

Varför lägger Svensken ner pengar på att köpa dessa

Skittidningar typ Expressen och Aftonbladet?

Låt skiten självdö genom att inte lägga ut en enda

krona på dessa falska profeter, dessutom kommer ni

att må mycket bättre när ni slipper se deras ljugande drapor.

2010-10-23 @ 18:01:01
Postat av: LN

Mer från borgmästare Reepalaus glada stad MALMÖ

litet 'out of date' men intressant;

God stämning i den staden...,tjusiga poliser!http://www.youtube.com/watch?v=RSnk-YdRMHs&NR=1

2010-10-23 @ 18:01:29
Postat av: Lars-Inge

"Precis just det svaret jag inte ville ha, jag är som du förstår INTE sverigedemokrat."Självklart var det därför jag skrev det.

Fortfarande någon som förstår vad människan menar eller är ute efter?

2010-10-23 @ 18:03:10
Postat av: Bulten i Bo

"Svensken" (singularis) köper väl i allmänhet bara ett exemplar av tidningen, så det lär väl inte märkas något större upplagemässigt tapp av den föreslagna åtgärden.

2010-10-23 @ 18:11:15
Postat av: Inge Sandén

Lite historia och konspiration borde vara rätt just nu med anlednindg av skjutningarna i Malmö.

Historia hur det går till innan det är ok att slå ihjäl sina hatobjekt.

Hutsierna kallade Tutsierna för "kackelacker under en längre tid,varefter man slog ihjäl en miljon tutsier.

Nazisterna i 30-talets Tysklan kallade judarna för råttor och svin,vilket resulterade i den historiska "kristallnatten".

Stalin mördade 30 miljoner människor i sin "kamp", mot kapitalisterna,då propagandan gjort att kapitalet var orsak till allt ont och fattigdomen inom arbetarproletäriatet.

Sverige.

Före SD,s inträde i Riksdagen yttrade landets statsminister,dom som älskar Sverige röstar inte på SD,än värre, vill inte ta i Sverigedemokrater med tång.

Efter inträdet i Riksdagen,visar hans yttranden,att 340000 tusen svenskar som lagt sin röst på SD,är just svenskar som älskar sitt land och anser att vårt land har utsatts för en orättfärdig maasinvandring och en mångkultur,som de röstande inte i sin vildaste fantasi kunde föreställa sig att beslutet som togs 1975 skulle medföra alla de dagliga problem man sett och läst om och 2010 hade dom fått nog av att se sitt land på väg mot avgrundens brant.

Kultureliten visade sitt hat mot SD och kände sina revir hotade.

Konspiration.

Efter all medias och kulturelits visade förakt mot 340000 tusen röstande Sverigedemokrater var det tid för de störande vänsteraktivisterna att sätta in en slutstöt och börja skjuta mot invandrare i Malmö för att på så vis skuldbelägga alla som röstat på SD och därefter skulle det vara fritt fram för att ge sig på Sverigedemokrater.

En liten början på ett inbördeskrig önskades och naturligtvis skulle SD få bära skulden.

2014 ökar SD till 700000 tusen och återställandet kan ta sin början och Sverige blir nu ett Sverige som det en gång varit.

Eftersom de flesta bidrag till kultureliten dras in lämnar dom landet och flyr tll länder som styrs av islamtroende och predikar sitt mantra om alla människors lika värde.

Dom som överlever islamisternas raseri återvänder till Sverige och de som tidigare spelat svensk folkmusik stämmer nu upp i en högljudd kör.

Sverige är ett vackert land,vi älskar vårt land och skall aldrig mera säga något ont om Sverigedemokraterna.Förlåt,kunde inte sluta,när jag väl fått upp farten.

2010-10-23 @ 18:13:46
Postat av: Bulten i Bo

Vad kul att någon valde att illustrera min artikel ovan om den brottsliga läkaren med en video där en släkting(?) till henne medverkar.

2010-10-23 @ 18:18:14
Postat av: Lars-Inge

"Vad kul att någon valde att illustrera min artikel ovan om den brottsliga läkaren med en video där en släkting(?) till henne medverkar."Aj f-n var det du som stod intill honom som gjorde "hitlerhälsningen"?

2010-10-23 @ 18:21:52
Postat av: Anonym

"2014 ökar SD till 700000 tusen och återställandet kan ta sin början och Sverige blir nu ett Sverige som det en gång varit."Sverigedemokraterna får alltså i valet 2014 hela 700 miljoner röster? Är det SD-filmens burkakvinnor med barnvagnar som fixat denna enorma befolkningstillväxt?

2010-10-23 @ 18:33:47
Postat av: Dille i Momåla

Bulten i Bo brukar skriva lite varstans, t ex på SvD. På SvD är det gott om kommunister som ser till att demokraternas inlägg tas bort i rödaste rappet. Men en kommunist som Bulten i Boo får ha kvar sina inlägg.Fast ska han få ha kvar sina inlägg här? Är det okay att förtala en läkare ? Ja det kallas för förtal att hänga ut folk. I hennes fall rörde det sig visst om skatten och passar kommunisterna på att spotta.Hade det varit landsförräderi så hade nog Bulten i Boo hållit tyst. För kommunister skäller han aldrig på.

2010-10-23 @ 18:46:51
Postat av: Skånepåg

På Bulten i Bo

skall definivt ingen tro.

Att djävlas är det enda han vill

och troligtvis drabbad av någon elak bacill.

Så ingen idé att mata detta troll

eftersom han på det mesta har noll koll!

2010-10-23 @ 19:03:20
Postat av: Bulten i Bo

"Förtal" är att man utpekar någon person som brottslig utan att ha belägg för det. Vad jag gör ovan är att jag länkar till en artikel i Sydsvenskan där det berättas om laga-kraft vunnen dom i en rättvis rättegång där en person funnits skyldig till ett brott. Det är alltså INTE förtal, jag refererar för övrigt endast en tidigare skriven text.Vildhjärnorna i Sd får försöka läsa in sig lite på elementär juridik nu när ni sitter i riksdagen.

2010-10-23 @ 19:09:55
Postat av: Skånepåg

@ Dille i MomålaHar ingen aning vem Bulten i Bo är, men på dig låter det som en "kompis" till Jinge. Men Jinge verkar mycket smartare. Har aldrig sett att han gnällt på så triviala saker som den här personen beträffande hastiga felstavningar eller felskrivningar som man råkar göra i bloggvärlden.”Vildhjärnorna i Sd får försöka läsa in sig lite på elementär juridik nu när ni sitter i riksdagen.”

Man kan verkligen undra om inte avslutningen på mitt lilla rim stämmer på pricken. Tror mig faktiskt veta, att ingen av ”vildhjärnorna” (nästan en komplimang för en 65+) som kommenterat nu sitter i Riksdagen. Jag har f.ö. juridiska kunskaper så det räcker inom det medicinska området och det får räcka för mig!

2010-10-23 @ 19:28:45
Postat av: Thoralf A

Bulten i BO"Vill minnas att Thoralf har förslagit att landsförvisning ska återinföras som strafform, kanske det skulle vara ett "resonomang" som skulle tilltala hans kommentatorsklubb?"Din okunnighet är avslöjande.Utvisning tillämpas redan enligt dagens rättspraxis vid väldigt många domar. Så det finns alltså ingen anledning att föreslå detta. Däremot anser jag att det skall praktiseras oftare.2010-10-23 @ 19:54:47
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

SkånepågBarometern.

2010-10-23 @ 19:56:19
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Bulten i Bo

Icke-medborgare kan naturligtvis utvisas, det har ingen förnekat.http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/may/mohamed-omar.htmlskiver du dock att den svenske medborgaren "Mohamed Omar bör utvisas ur Sverige vid första lämpliga tillfälle! Han kommer definitivt inte bidra med någon positiv samhällsutveckling, snarare tvärtom" samt "Om SÄPO har bra koll på Mohamed Omar är jag övertygad om att han är eller att han kommer vara involverad i verksamhet som kommer öppna möjligheter för utvisning eller utlämning till något annat land"Så jag ser verkligen fram emot Sverigedemokraternas motion om grundlagsförändring där deportation av medborgare ska bli tillåtet igen.Tycker du förresten att Janina Ekeroths medborgarskap ska dras tillbaka, eller?

2010-10-23 @ 20:23:34
Postat av: EmmieP

Ny partipolitisk obunden blogg

http://emmies.eu/

2010-10-23 @ 20:25:31
URL: http://emmies.eu/
Postat av: Inge Sandén

@Postat av.

Helt rätt.

Man skall inte använda talspråk,skrivspråk är det som gäller.

700 tusen,klart att det skulle stått så.

Inget annat som var fel kan tyckas.

Dina burkakvinnor kommer aldrig att ställa Sverige till rätta hur många dom än blir.

Säger som moderaten sade,dom är bra på att göra barn,så får vi inte stopp på snyltinvandringen från Somalia,kan det sluta med 70 miljoner om tio år.

2010-10-23 @ 20:36:21
Postat av: Bulten i bo

Inge Sandén, då låter lite som dom gjorde på Bollhusmötet 1939. Kul att en så tydlig illustration om vad Sverigedemokraterna menar med att värna de gamla svenska traditionerna.

2010-10-23 @ 20:42:58
Postat av: Skånepåg

"Dina burkakvinnor kommer aldrig att ställa Sverige till rätta hur många dom än blir.

Säger som moderaten sade,dom är bra på att göra barn,så får vi inte stopp på snyltinvandringen från Somalia,kan det sluta med 70 miljoner om tio år."Att jämföra detta med bollhusmötet 1939 i Uppsala visar mer än väl hur vedervärdig denna persons argumentationsteknik är, då han blandar in detta mot andra kommentatorer i dagens Sverige.Här är det verkligen "guilt by association" så det ryker om det. Nu blev det mer än väl bekräftat, att det inte är en enstaka skruv som är lös utan hela dj-a Bulten i den "BOningen"!

2010-10-23 @ 21:04:46
Postat av: OT

@Bulten i Bo"Bulten i Bo" låter nästan lite homosexuellt? Var bara noga med att inte berätta det för dina kompisar bara, du vet ju vad som kan hända då.Se "...beat his manservant to death is jailed for life... then we'll probably have to give him asylum": http://www.dailymail.co.uk/news/article-1322181/Gay-Saudi-prince-beat-manservant-death-jailed-life.htmlP.S. Om det inte är begripligt, så är det begripligt.

2010-10-23 @ 21:22:18
Postat av: Skånepåg

Från Wikipedia och något att tänka på:"Internettroll, eller bara troll, (anspelning på engelskans trolling, både i betydelsen dragroddfiske och de troll i nordisk folklore som utför hyss) är nedlåtande Internetslang för användare som skriver ett stort antal provokativa, märkliga, ickerelevanta eller oseriösa diskussionsinlägg på Internetforum (ursprungligen på Usenet). Övriga användare uppfattar ofta att trollen har huvudsyfte att reta upp dem, och att trollen mestadels är ointresserade av fakta eller att föra en egentlig dialog. Trollen ses ofta delta i ett otal diskussioner samtidigt och föder ilska, vanmakt och rent allmänt skadar sinnesstämningen hos övriga användare som hugger på de krokar de lägger ut. Om trollen inte ignoreras eller blockeras kan de ibland lyckas ta död på forum. Det är inte ovanligt att de som uppfattas som Internettroll är barn och ungdomar". Och man bör kanske tillägga, att detta även kan innefatta äldre och i största allmänhet misslyckade personer i samhället.

2010-10-23 @ 21:45:16
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Ett bolsjevik-troll utan tvivel. Ett helvete det här med att vara det minsta partiet i riksdagen, samt det där med en hysterisk sömnlöshet som efterrätt. De har

det inte lätt, och skall ej heller ha det, dessa kommunister. "Bulten i Bo", låter nästa förskräckligt

numera. Kommer ihåg en dåre i Västergötland som satte en "Bult-pistol" i skallen på sin suparkompis! Hmm...

2010-10-23 @ 22:12:14
Postat av: Måns

Tony Ingman har så rätt när han skriver:

“ Varför lägger Svensken ner pengar på att köpa dessa

Skittidningar typ Expressen och Aftonbladet?”Har inte köpt en kvällstidning sedan mitten av sjuttiotalet. Pengarna jag sparade in köpte jag engelska pocket för. Började med Graham Green. Sen blev det Gorge Orwell.

Ett mycket lyckat byte

2010-10-23 @ 22:17:38
Postat av: Bulten i Bo

Uppenbart var inte den brottslighet som jag uppmärksammade i min kommentar så värst rolig att läsa om för kommentatorsklubben.

2010-10-24 @ 00:21:28
Postat av: OT

@Bulten i BrorTrösta du dig med "Göran Persson Blues": http://www.youtube.com/watch?v=1WuNgY0YjDgNär de gäller SD har de kommit för att stanna och det kan du tacka dig själv för.

2010-10-24 @ 00:59:55
Postat av: OT

@Bulten i BrorEller är det så att du tillhör "Rövare Reinfeldt & hans rövar band": http://www.youtube.com/watch?v=pH18pkJGhMM

2010-10-24 @ 01:35:13
Postat av: Anonym

Multiculti, you've been livin' hell to me

You've prisoned me since nineteen seventy five

I've seen 'em come and go and I've seen them take

And not long ago I started askin' whyMulticulti, I hate every inch of you.

You've cut me and have scarred me thru an' thru.

And I'll walk out a wiser weaker man;

Mister Congressman why can't you understand.Multiculti, what good do you think you do?

Do you think I'll be different when you're through?

You bent my heart and mind and you may my soul,

And your stone walls turn my blood a little cold.Multiculti, may you rot and burn in hell.

May your walls fall and may I live to tell.

May all the world forget you ever stood.

And may all the world regret you did no good.Multiculti, you've been livin' hell to me.

2010-10-24 @ 01:55:33
Postat av: Dille i Momåla

NU slickar PK-iterna sina sår efter SD:s framgångar och försöker förgäves se ljuspunkter i det politiska landskapet.Så gläder sig i dag DN åt att SD inte är lika starka i Norrland som i Skåne.Men om DN läser på så finns det inget för PK att gotta sig åt. Ingenting därför att den relativa tillväxte faktiskt är högre i Norrlands inland än i Skåne.Det är alltså ungefär samma mönster i SD:s tillväxt som i Socialdemokratins för mer än 100 år sedan. Ja likheten är förbluffande. Även då var Skåne först att inse det nya. Även då låg städerna i Gävleborg i frontlinjen.

Även då var det de unga som bröt upp från gamla invanda partimönster.

Undra på att Bulten i Bo är sur och obalanserad.

Hans människofientliga lära, kommunism, bröt samman för årtionden sedan och nu går snart PK-ismen i graven. En sur gammal herre blir bara mer och mer bitter.

2010-10-24 @ 01:56:41
Postat av: Gubben o Gumman

"Balten i Borås" : Vilka traditioner vill du värna

om Katynskogen?,sedan får du inte avslöja folks ursprung,då kan ju hela journalistkåren dratta på

röven,hur smart är du egentligen?Hur skall fru Guldblomma Tjommen Mattson o paret

Stramstedt då kunna och sitta på det årliga. middagsmötet i klubben för inbördes beundran och

prata strunt om SD?Sveriges journalistkår är så svårt sjuka i ryska

snuvan ,att dom snart skriver att SD vill utvisa Silvia,på redaktionerna bör dom stora kvastarna gå.Expressens artikel kan verka harmlös men journalisten vet att ett hjäntvättat folk går på

detta,en ljugande Boljevik utan framtid i det nya

Sverige.En 5-åring på blåsippans dagis hade gjort ett bättre jobb,hoppas bara att NORDISKA JOURNALISTERNA

uppmärksammar hur ockuperad svensk media är.

2010-10-24 @ 06:02:46
Postat av: Stefan K

Om skotten i Malmö uttalar sig psykologiprofessorn Sven Å Christiansson så här.

http://svt.se/2.22620/1.2205186/mer_geografiprofil_an_personprofil

Det är alltså inte säkert att invandrarhat ligger i botten. Tänk om det visar sig att en invandrare är förövaren/förövarna, vilket bakslag för den media som gör kopplingar till Sd.

Det finns etniska svenskar som mördar andra etniska svenskar. Varför är det en omöjlig tanke att invandrare kan skjuta på andra invandrare?Vid attacken mot FN-kontoret i Herat, Afghanistan under gårdagen anlände attentatsmännen iklädda burkor. Ytterligare ett skäl att förbjuda heltäckande klädsel.

2010-10-24 @ 07:38:40
URL: http://playrapport.se/#/video/2206504
Postat av: Ex occidente lux

Hej Thoralf! Att skriva groteska kommentarer, för att sedan låta någon annan angripa blogginnehavaren, är ett inte helt ovanligt knep.

Många dagstidningar stänger kommentarsfunktionen efter något/några dygn. Det finns ju i regel ingen anledning att kommentera en äldre bloggpost, eftersom ingen läser detta ändå.En lösning kan vara att förmoderera kommentarer till bloggposter som är äldre än en vecka.

2010-10-24 @ 09:59:28
Postat av: Thoralf A

Ex occidente luxHade den möjligheten funnits hade jag utan tvekan kopplat in denna funktion omedelbart.

2010-10-24 @ 10:03:22
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

Ex occidente luxDet är inte omöjligt att denna funktion finns men jag måste själv bestämma när jag skall aktivera den för varje inlägg på bloggen.2010-10-24 @ 10:05:23
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Bulten i Bo

Thoralf, du svarade inte på frågan om du avser att lägga en motion i riksdagen så att svenska medborgare (t.ex. Mohammed Omar och/eller Janina Ekeroth) ska kunna deporteras, den åtgärd som du har föreslagit i tidigare inlägg.Sen svarade du inte heller på om 10 månaders fängelse (som i Ekeroth-fallet) ska medföra att eventuellt nyvunnet meborgarskap ska omprövas.

2010-10-24 @ 10:46:13
Postat av: Skånepåg

Intressant läsning om hur godtrogna svenskar, som trodde på en våldsideologi som kommunism, avrättades i Sovjetunionen som "tack för hjälpen". Aningslösheten hos alltför många svenskar inför en ny "ism" som är på gång, är djupt oroande.Från Wikipedia:

"De som sedermera emigrerade till Sovjetunionen under 1920- och 1930-talen flyttade inte till något paradis. För de allra flesta innebar det ett liv i fortsatt hårt arbete med knapp tillgång på mat och kläder. Forskningen visar inte entydigt hur många som avrättades men säkerställt är att ett antal av de som idag kallas för kirunasvenskar tillhörde dem som fängslades och mördades under Stalins stora utrensningsaktioner 1936-1937."

Postat av: Tony Ingman

Bulten i Bo, var inte det en töffe i

Astrid Lindgrens berättelser om Emil i Lönneberga?

Har vi här att göra med en liten AFA gangster som

är lite slagen i huvudet??

Det låter så på kommentarerna!

2010-10-24 @ 17:35:43
Postat av: Bulten i Bo

Tony, jag gillar dig med.Thoralf är fortfarande inte sugen på att förklara sig?

2010-10-24 @ 18:54:43
Postat av: Tony Ingman

Kan kanske bero på att han har viktigare saker för sig, han är ju Riksdagsman för SD! det är en väldigt hedrande uppgift, då har man inte tid med

oviktiga förklaringar.

2010-10-24 @ 19:16:25
Postat av: Thoralf A

Bulten i BoDu får väl läsa vilka motioner som vi beslutat lägga efter den 27 oktober då motionstiden går ut.

2010-10-24 @ 19:20:33
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Bulten i Bo

Trevligt, när Thoralf genom min försorg fick reda på fallet Janina Ekeroth så försvann all SD-retorik om hårdare straff och han är uppenbarligen inte ens säker på att fängelsestraff ska leda till utvisning/deportation eller indraget medborgarskap.Och inte en enda kommentator som föreslog en enda ytterligare repressiv åtgärd mot denna fängelsekund. Man skulle nästan kunna tro att man befann sig på KRUM:s hemsida.Bra grabbar, det ska nog kunna bli folk av er också!

2010-10-24 @ 20:07:24
Postat av: Lars-Inge

"Bra grabbar, det ska nog kunna bli folk av er också!"Japp det låter väl bra. Men i ditt fall verkar allt hopp ute!

2010-10-24 @ 20:34:31
Postat av: Gubben o Gumman

"Balten i Borås" : Det kanske blir så att din selektiva världsbild får sej en törn den 27.

Tror du på fullt allvar att SD skulle ändra sej?

Vi tror på fullt allvar att du tillhör looser sidan.

Allt kommer säkert att ordna sej över tid.Du får bara ha lite tålamod,VPK har väl varit i riksdagen i 70 år och ännu ej gjort något vettigt för Sverige,dessotom är inte SD i närheten av att vara så kladdiga sexuellt och narkotikamässigt som

vänsterpartiet parasiterna.Får SD bestämma så skulle säkert dom första planen

lyft igår,begriper du inte att om en sådan lagstiftning finns gäller den alla?Lars"pillemojjen" Ohly kör ju privata läkare och skola, lite reavinster här och där,dessutom säger

han att det är ok han följer reglerna .Där har du Sveriges i särklas störste storhycklare

Då sett ur ett politiskt perspetiv, karln är ju löjlig,snacka om Hobbexkommunist.Han säger också något annat, mina barns val av skola,är deras rätt inget som är kopplat till honom eller hans partikollegor,säger dej något Balten.?På vilket sätt berör Janina Ekeroths bra el dåliga

val Thoralf Alfsson el oss andra här på bloggen.?Du är snäll och svarar på det, skitsnack hör inte

hemma här,kör det jollret på bok kafet :

"Alla vi män i en stor ormgrop":Även om vi har en viss teraupeutiskt

förståelse för pundande rödgökar här,så finns det ju gränser .

Du tror väl inte på fullt allvar att någon här på bloggen bryr sej om att du vill misskreditera

SD:s riksdagsmän med ditt konspiratoriska sandlådetjafs.Dessto större SD blir dessto fortare får

du springa med din foliehatt och vuvuzela.

Se dej om i Norden el är det det du gjort?Sätt på Kicki Danislesson "Du ger mej bra vibrationer" ställ dej framför spegeln och rocka loss.Som vanligt skriver Gubben o Gumman som privatpersoner utan koppling till SD el Thor alf Alfsson.

2010-10-25 @ 03:01:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0