ILMAR REEPALU KRÄNKT


Synd om Ilmar Reepalu?                         Foto Thoralf Alfsson

Inte kom det som någon överraskning att Granskningsnämnden fällde "Godmorgon världen" för den krönika av Svante Weyler där han kritiserar Ilmar Reepalu för hans ”antisemitiska” hållning.

Jag har lyssnat flera gånger på krönikan idag men kan ändå inte förstå vari det så kränkande och personangreppet skulle vara. Visst går Svante Weyler hårt åt Ilmar Reepalu men han går aldrig över gränsen för det tillåtna.

Att programmet fälls är bara ännu ett tecken i raden över hur korrumperat vårt samhälle. Att kritisera ett socialdemokratiskt kommunalråd i Sveriges mångkulturella centrum Malmö, är att gå för långt och måste bestraffas av samhället.

Ilmar Reepalu borde istället ta till sig av kritiken och ta sig en rejäl fundering över vad som håller på att hända i hans stad. Skall bli mycket intressant att se hur malmöborna kommer att rösta den 19 september.

Vi Sverigedemokrater blir väldigt ofta utsatta för förtal av diverse personer i media och i TV-sofforna. Jag har själv gjort några anmälningar till granskningsnämnden men hittills har de alltid friat. I följande inlägg på bloggen kan du läsa om ett av dessa tillfällen som senare granskningsnämnden friade.

Snacka om att ett inslag var partiskt!


Kommentarer
Postat av: Göran

Eftersom Knäppalu är en muslimsk rövslickare av rang så har han givetvis blivit KRÄÄÄÄÄNKT. Sådan herre sådan hund.

2010-05-03 @ 21:55:05
Postat av: rallykalle

Ja det är f-n i mig inte lätt att vara klarsynt i PK-Sverige. Hörde inslaget om Ilmar när det sändes - att det skulle varit kränkande är obegripligt.

Bara den som är skyldig känner sig kränkt, övriga rycker på axlarna.

Lille Ilmar kom från Baltikum som ettårig båtflykting. Hans föräldrar hade levt under nationalSOCIALISTISK ockupation i flera år, och troligen också påverkats av den rasisiska ideologi som nationalSOCIALISTERNA stod för. Lite spillde väl över till lille Ilmar under hans uppväxt, och resultatet ser vi nu: En kryptonazist i socialdemokratiska kläder.Brunt är en nyans av rött...

2010-05-03 @ 22:55:11
Postat av: Robin Shadowes

Kryptonazist, såsse och garderobsmussla. En kombination från helvetet...

2010-05-03 @ 23:02:25
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Undrar hur kränkta alla brottsoffer i Malmö känner

sej?

Denna mans verk är svårslaget.

2010-05-04 @ 00:42:00
Postat av: Stora Småland.

Reepalu kränkt ? Hur många av oss svenskar har han inte kränkt genom att förstöra en av sveriges finaste städer med sitt mångkulturella experiment ?

Anders Lago i Södertälje och Reepalu kan ta varandra i hand !

2010-05-04 @ 06:38:19
Postat av: Ronken

Undrar hur länge "talade arabiska" får stå kvar.

När börjar redaktionschefen?

Klockan åtta?http://gt.expressen.se/nyheter/1.1975230/taxichauffor-fast-for-valdtakt

2010-05-04 @ 06:54:00
Postat av: Ingvar Bajlan

Vi i Socialdemokraterna vill öka invandringen från MENA-länderna trefalt.

Vi tycker också att de är så söta där de i stora skaror frekventerar våra torg och parker.

70 miljarder extra har vi avsatt för denna arbetslöshet

2010-05-04 @ 08:00:12
Postat av: Doktor Merrick

Ärlighetspartiet Sverigedemokraterna "blåser" 7-klöverns politik!

2010-05-04 @ 08:04:19
URL: http://thepooter.com/tutorial.html
Postat av: Stefan A

Det ena frias för att det är personliga åsikter, det andra fälls fast det fortfarande är en krönikörs personliga åsikter, torde stå klart för vem som helst att det första, i tv-soffan, var ett politiskt beslut, och Åhnberg är kvar, borde ta sitt pick och pack och gå, för granskningsnämndens trovärdighets skull.....

2010-05-04 @ 08:48:04
Postat av: Ludvig

Detta är ju otroligt, kummunalrådet kränkt. Nej men judarna kan man kalla kränkta, som nu flyttar från Malmö p.g.a. alla trakasserier.

2010-05-04 @ 08:49:15
Postat av: Nalle i Växjö

Växjö har blivit storstadDet blir intressant när den riktiga historien kommer ut, förmodligen först i Flasback

Postat av: Gotiska Klubben

Kanske har Repaluu övertolkat Mikael Wiehes senaste sång "Ta det tillbaka!":Dom tog våra skolor

våra sjukhus och tåg

Dom tog våra tankar

förgifta vårt språk

Dom tog ifrån oss vår stolthet

och det land som var vårt

Och nu ska vi ta det tillbaks

Postat av: Gubben o Gumman

Nalle : Svennebanan har inte vaknat pga av skatteslaveriet.Han har ej heller vaknat när etniskt Svenska kvinnor våldtas.Frågan är om Svenne vaknar när en bomb smäller av

så nära ,så att hans basker hamnar i en omloppsbana

runt månen.Växjö har tagit ett steg närmare den Irakiska gatu

ordningen med överaskningsfyrverkeri.

Då som ett upplivande inslag i Svennes grå grå grå

kulturfattiga värld.Kanske är det en konsumbanianskt missnöjesyttring

Vem vet ,i vårt berikande multikulti samhälle vet vi aldrig när vurpollonet skall vara av el på.Röde Börje behöver egentligen bara Svenne den 27 varje månad ,när skatteavdraget skall göras på Svennes lön,annars är Svenne mest i vägen.

riktigt samhällsnyttig snubbe.Då är det skillnad med Ali Bab som håller både

advokater tolkar samt hela den ofantliga sektorn igång.Svenne är mest besvärlig med sina krav på att polisen skall komma om så behövs, el så vill han ha pension ,fanskapet vill dessutom träffa samma doktor alltid osv.Svenne är allt en besvärlig jävel som inte förstår tjusningen med röda flaggor och förtryck.

2010-05-04 @ 12:31:32
Postat av: Skogman

Jag tycker Ilmar Reepalu är ful, äcklig och korkad. Ser jag honom, så kör jag över honom.

2010-05-04 @ 12:48:59
Postat av: Stefan K

Ilmar Reepalus politik kränker ju etniska Malmöbor varje dag, så var ligger problemet? Malmöborna kanske ger svar på tal den 19:e september.Som Sverigedemokratisk representant och väljare handlar det inte bara om dagliga kränkanden, utan i lika hög grad om hot och trakasserier.Välkommen till det Sverige du själv varit med att skapa Ilmar! Kliv ut från ditt ämbetsrum och se verkligheten i vitögat.

2010-05-04 @ 13:50:47
Postat av: Albert K Tillman

Även jag har anmält ett antal program till GRN. Allt ifrån barnprogram med islamistisk propaganda till rena rama lögner om SD. Noll, nada, zero, null, void och inget program har fällts.

2010-05-04 @ 15:16:55
Postat av: Ola

Kvinna med slöja bötfälld i Italien

En kvinna från Tunisien har bötfällts i staden Norava i norra Italien för att hon bar en heltäckande islamisk slöja. -Stadspolisen gav henne en böteslapp i går kväll och hon måste nu betala 500 euro (4.800 kronor) i böter, säger Mauro Franzinelli vid Novarapolisen till AFP och tillägger att det såvitt han vet är första gången i Italien. Att dölja ansiktet på offentlig plats har varit förbjudet i Italien sedan 1975 vare sig det sker med mc-hjälm, slöja eller annat. Kvinnan hejdades av polis utanför ett postkontor.Helt rätt anser jag!

2010-05-04 @ 15:20:54
Postat av: Ceasar

Bara några månader kvar!Har du gjort vad du kan för Sverige? Eller ska hoppas du på att Svenskarna ska snubbla över information som uppenbarar förljugenheten hos etablissemanget.Per Ardua Ad Astra - Genom hårt arbete når man stjärnornahttp://korta.nu/flygblad

2010-05-04 @ 20:54:09
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Robin Shadowes

Skogman, föreställ dig att du är Super-Mario och att Reepalu är en magisk svamp.

2010-05-04 @ 21:59:17
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: FreeBird

Dhimmi Reepalu blev alltså kränkt och enligt PO, Yrsa Stenius blev det fel att Jan ”Judas Iskariot” Guillou blev avslöjat som KGB medarbetare. Det säger allt om tillståndet i svenska massmedia.

2010-05-04 @ 22:06:58
Postat av: lassekolja

Thoralf: Jag tittade på Svt-Nyhetspanelen med bl.a. Amerika Savala(?), kommunisten, och jag minns mycket väl när hon påstod att "SD ljuger" utan att konkretisera (som vanligt) och det var inte första gången hon spred lögner om SD. Det var inte så länge sedan Tomas Idegard var i farten,i samma syfte, också i Svt:s Nyhetspanel. Jag har för mig att han antydde att SD är jude-fientligt eller liknande och då blev jag både ledsen och arg, eftersom få partier är så Israel-vänliga som just SD.

Att det är så lockande att sprida lögner och fördomar om just Sverigedemokraterna beror förmodligen på att det är tämligen riskfritt, eftersom den som gör det, på förhand vet att han riskerar inte att behöva stå till svars för sina påhopp.

Kämpa på Thoralf!

2010-05-04 @ 23:31:01
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Thoralf A

lassekoljaDu har så rätt. Jag känner till de fall de nämner och jag tror jag skrivit om alla på bloggen.Din slutsats är nog tyvärr också sann!

2010-05-04 @ 23:56:36
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Fredde

Vad är det för liket mellan sossar och SD:are ?Kolla här :http://1.ooskar.com/

2010-05-06 @ 00:13:14
URL: http://1.ooskar.com/
Postat av: Nattmannen

Gå inte in på Kommunist-Fredds länk ovan. Innehåller virus och vill bara sabba för Thoralf

2010-05-06 @ 00:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0