KOMMUNIST I GRANSKNINGSNÄMNDEN FRIADE GOMORRON SVERIGEJag var en av de sex personer som anmälde Gomorron Sveriges sändning den 18 juli till granskningsnämnden. Läs mitt inlägg från 19 juli.


Jag skrev då bland annat följande i mitt inlägg.


"Detta har SVT mage att kalla "Fri Television" i sin egen reklam!  Nog är den fri alltid, inga som helst regler gäller och inga krav ställs på de som sitter i morgonsoffan. Programledaren Elisif Elvinsdotter tycks även vara "insyltad" i denna förtalskampanj."


"Kommunisten America Vera-Zavala tillåts i programmet smutskasta sd med att påstå att sd sprider lögner utan att tala om vad det i så fall skulle vara. Programledaren Elisif Elvinsdotter har inte ens så mycket förstånd så att hon frågar vad det är för lögner utan ingriper inte. Birger Schlaug spinner vidare på detta och blir inte heller ifrågasatt när han påstår att sd sprider lögner på gator och torg."


Idag kom alltså granskningsnämndens beslut som friar programmet. Det är för mig en gåta att grn kan fria detta inslag. Läs hela beslutet här.


Det är dock två av ledamöterna i nämnden som inte är eniga utan anser att programledaren Elisif Elvinsdotter borde ha ifrågasatt kommunisten America Vera-Zavalas påståenden.Gomorron Sverige 18 juli.

"Ledamöterna Per Frankelius och Pia Brandelius var skiljaktiga. Enligt deras

mening borde beslutet under rubriken Granskningsnämndens bedömning ha

följande lydelse.

Granskningsnämnden konstaterar att de tre debattörerna i Nyhetspanelen var

tillfälliga medverkande som gav uttryck för sina personliga åsikter om

Sverigedemokraterna. Deras uttalanden strider inte i sig mot kraven på

opartiskhet och saklighet i Sveriges Televisions sändningstillstånd.

Granskningsnämnden anser dock att America Vera-Zavalas flera gånger

upprepade påståenden om att Sverigedemokraterna ljuger på något sätt borde

ha ifrågasatts av programledaren. Genom att någon balansering av dessa

uttalanden inte skedde strider inslaget mot kravet på opartiskhet."


Granskningsnämndens motivering att fria inslaget är ganska märklig men så blir det när man skall motivera något som uppenbarligen är fullständigt regelvidrigt mot reglerna om opartiskhet. Men en sak i motiveringen är ändå intressant och det är följande.


"Sveriges Television anser att inslaget inte strider mot kravet på opartiskhet

och anför följande. Gästerna i Nyhetspanelen är vana samhällsdebattörer, som

ofta har en bakgrund i olika politiska partier, men som också gjort sig kända

som fritänkare. Varje vecka väljer redaktionen ut en panel med

utgångspunkten att de tre deltagarna ska ha olika infallsvinklar på de aktuella

frågorna. Nyhetspanelen är alltså inte en fast panel, utan deltagarna och

sammansättningen skiftar."


Jag förväntar mig nu också att vi får se en samhällsdebattör I TV-soffan som har sina rötter i Sverigedemokraterna. Jag skulle vilja föreslå att SVT frågar Jan Milld om han inte skulle kunna tänka sig att sitta i denna soffa och kommentera stenkastarvänstern.

Det skulle jag se fram emot men tyvärr kommer det nog aldrig att hända i SVT:s Fria Television.


En sak som är mycket anmärkningsvärd är att en före detta kommunist sitter i granskningsnämnden, nämligen Annika Åhnberg. Självklart friar hon detta inslag i SVT.Frågan är om granskningsnämnden kan betraktas som opartisk med denna fd. kommunist som en av ledamöterna.


Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

Damn där satt du huvet på spiken. Anmäla henna för tjänstefel? En tragedi hela Svt.

2008-12-08 @ 21:45:48
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: StenFri statstelevision? Nej, det är det verkligen inte.

Det är dags att bli svarttittare. Betalar man NOLL kronor så betalar man vad SR/SVT är värda.Det finns fri nyhetsförmedling, fler och fler ställen på internet poppar upp varje månad. Det börjar bli svårt att ha locket på den kokande grytan.Fris Nyheter är läsvärt, se

http://frianyheter.wordpress.com/Artikeln om de framgångsrika sex-entreprenörerna i Landskrona var intressant. De drygade ut socialbidragen med att missbruka Landskrona kommuns datorer.2008-12-08 @ 22:02:55
URL: http://frianyheter.wordpress.com/
Postat av: Sverigebesöket

Jo tack, en kommunist vet man alltid var man har. Ränderna går aldrig ur.Helt sanslöst att låta en före detta kommunist sitta i granskningsnämnden och så att säga försvara demokratin.Tänk vilket dåligt skämt!Gick in på youtube och sökte på invandring och fick då en väldig massa svar. Har sett några och dessa ger mersmak.

Bland annat var det ett inslag med Jimmi Åkesson och hans tal på ett torgmöte i Vellinge.Han var mycket bra. Uppträdde ledigt och tog vänsterns mötesstörning ( visselpipor) med krusande ro.Här skötte polisen för övrigt sitt jobb och

förde bort mötesstörarna. vilket renderade dem folkets rungande applåder.

Här ovan en länk.

Dn har för övrigt en artikel om just youtube där skribenten ondgör sig över att sd

har så mycket reklam ute på just youtube.

Sossarna skall nu följa i sd:s fotspår och satsa stenhårt i samma segment, alltså på pr via youtube.

Postat av: Sverigebesöket

Jo tack, en kommunist vet man alltid var man har. Ränderna går aldrig ur.Helt sanslöst att låta en före detta kommunist sitta i granskningsnämnden och så att säga försvara demokratin.Tänk vilket dåligt skämt!Gick in på youtube och sökte på invandring och fick då en väldig massa svar. Har sett några och dessa ger mersmak.

Bland annat var det ett inslag med Jimmi Åkesson och hans tal på ett torgmöte i Vellinge.Han var mycket bra. Uppträdde ledigt och tog vänsterns mötesstörning ( visselpipor) med krusande ro.Här skötte polisen för övrigt sitt jobb och

förde bort mötesstörarna. vilket renderade dem folkets rungande applåder.

Här ovan en länk.

Dn har för övrigt en artikel om just youtube där skribenten ondgör sig över att sd

har så mycket reklam ute på just youtube.

Sossarna skall nu följa i sd:s fotspår och satsa stenhårt i samma segment, alltså på pr via youtube.

Postat av: natasha

Det överstiger mitt förstånd att fatta varför kommunisterna i Sverige inte dött ut än. Jag kan bara inte smälta detta. I mina ögon det hela är en gåta som är större än Universums skapelse.

2008-12-08 @ 23:49:36
Postat av: Martin Isaksson

jag har mest ångest just nu för jag är nyfiken på hur buttraped Jimmy blev i halal tv, vågar fan inte se det, undrar om han ens fick säga nåt eller bara fick sitta i stupestocken med folk spotandes på honom.

2008-12-09 @ 00:10:20
Postat av: natasha

Jag såg bara en kort glimt av halal tv, där Jimmy sade att om man inte ville anpassa sig så fick man åka till ett annat land. Så sant! Står inte ut med detta program. Kan bara inte tvinga mig själv att titta på det.

2008-12-09 @ 00:24:05
Postat av: salasso

Om någon journalist eller politiker skulle läsa det som Thoralf skrivit så skulle de bli väldigt förvånade. När förvåningen släppt så skulle förmodligen upprörheten ta vid. Makthavarna vet ju nämligen att de har rätt och att någon skulle ifrågasätta den världsbilden är något oerhört.

Sverige är ett litet land och där politiker och journalister ingått en symbios och den hetaste debatten i riksdagen kan gälla någon procent i arbetslöshetsersättningen eller om mannen skall tvingas vara ledig med sitt barn.

Annars är de i allt väsentligt överens och det är därför så chockerande att ett parti som förespråkar förändringar försöker ta sig in i riksdagen.

Nu snurrar de lite som yra höns och vet inte riktigt på vilken fot de skall stå.

En taktik vi kommer att få se mera av är att journalister och politiker sitter i en soffa och bekymrat diskuterar hur sd skall stoppas från att få inflytande.

Märk väl att de med detta inte anser sig göra något demokratiskt tvivelaktigt. Tvärtom! Sanningen är ju så uppenbar och den som inte delar makthavarnas åsikter om godhet måste alltså per definition vara ond. Och med ondska kan man väl inte diskutera?

2008-12-09 @ 07:30:29
Postat av: Stora Småland

Trodde i min enfald att man i går kväll på Halal TV skulle få se de verkliga siffrorna på vad invandringen kostar , jo pyttsan samma j---a vinkling som vanligt ! Istället gavs intrycket att

invandringen var en vinst för kommunerna ! När ska Sd komma med en egen uträkning på invandringens kostnader så att vi en gång för alla får se de rätta siffrorna ?

Mvh Stora Småland .

2008-12-09 @ 08:43:59
Postat av: (A)NARKIST

Ja fy vad hemskt med en kommunist i Granskningsnämden. Jag tycker dock att det är jävligt mycket sjukare att ett nazistiskt parti som Sverigedemokraterna är på väg in i Riksdagen och att etablissemangets våldsapparat som kallas poliser gång på gång skyddar er Sverigedemokrater och era vänner i Svenska Motstånds Rörelsen och FolkFronten varenda gång ni har möten eller demonstrationer för att få ut era hatiska budskap mot invandrare, homosexuella och andra som ni nazister tycker är mindre värda. Jag vet att Thoralf säkert kommer att anse att det jag skriver är förkastligt och kanske springa till någon lokaltidning och klaga lite. Gnäll lite på AFA och RF när du väl är igång. Om det är några som utsätts för påhopp är det dom. Självklart är det mycket hemskt är några som inser hur sjukt det är med att ni nazister utan motstånd får sprida er politik.

Krossa nazismen

(A) // (E)

2008-12-09 @ 09:54:16
Postat av: AWSvensson

När statstelevisionen legaliserar smutskastning av demokratiskt valda partier bäddar det för att smågnagare får blodad tand och kryper fram ur sina hålor för att ventilera sin substanslösa retorik.

Vi har noterat dess närvaro.

2008-12-09 @ 10:25:24
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Bäste (A)narkist,Du är alltid välkommen att "vädra" Dina åsikter på denna blogg.

Tyvärr, har Vi andra inte möjligheten till detsamma på de bloggar Du representerar!

Censuren slår snabbt till mot oliktänkande till AFA och övriga "skumraskorganisationer"!

Inte ens SVT och SR är opartiska utan främjar "partibok" och "släktskap" för anställning och offentliga uttalanden!!!!

2008-12-09 @ 10:31:00
Postat av: Martin Isaksson

anarkist, Nazister är du på riktigt ?

vad för åsikter har SD som är nazistiska ?att man kanske borde granska de man tar in i landet?

att man inte kan ta in 940000st flyktingar per år

hur blir detta nazistiskt ? att tex om dessa flycktingar kostar 70000sek st per år (verkligen lågt räknat gånga 70000sek gångar 940000st det kunde inte ens min minräknare för nummret var för stort för den att räkna, tycker inte du i rätvisans namn dessa pengar ska läggas på dessa som redan finns i sverige det finns svenskar och invandrare som redan bor i sverige som har det väldigt knapert, de varslade vär 40000pers på 2mån nu var är jobben de ska tjäna in skattepengarna ?detta är de väldigt svåra frågorna ja nazistiska åsikterna SD eller ialla fall jag har.

2008-12-09 @ 11:29:14
Postat av: Martin Isaksson

oj en noll för mkt 94000st ska det vara men de rättar nog till det nästa år så jag kan lägga till en nolla.

2008-12-09 @ 11:30:13
Postat av: Kalle

>Anarkist

AFA:s,anarkisters samt alla vänstergruppers argumentering bygger på stenkastning och förstörerlse som om de aldrig vuxit ur dagisåldern.De tycker att allt ditt är mitt och med det så gör de vad de vill såsom att förstöra andras egendom. De har ingen egendom. De har inte klarat av att skaffa något eget liv eller egendom. Enligt deras tycke får de då förstöra allt som andra sparat och gnetat ihop!!!Sverige Demokraterna behövs för att återställa YTTRANDERIHETEN och mesta av allt DEMOKRATIN i Sverige.

2008-12-09 @ 11:35:45
Postat av: Stora Småland

Till (A)narkist .

De som idag "styr" Sverige har förmodligen haft samma idiotiska åsikter som du (A)narkist tycks ha ! Därmed har vi det som vi har det med kommuner körda i botten på grund av den idiotiskt generösa invandringspolitiken ! Din inställning tycks vara att det är Ok ! Är du dum eller är du född sån ?Stora Småland .

2008-12-09 @ 11:52:34
Postat av: Hakan

Varför inte kommunistpartiet dött ut?

Enkelt, med invandrarrösterna har de 4-5% utan kanske 1-2%. Detta förklarar även varför invandringen är så viktig för den marxistiska journalistkårens ledare ur 68 generationen.

Om invandrarna plötsligt skulle börja rösta borgligt (om det nu finns sådana partier idag) så skulle inte en rad i tidningarna handla om annat än invandrarnas eviga kriminalitet o bidragsberoende (o då skulle de ju inte ens behöva ljuga). Allt för att nu stoppa invandringen o kasta ut de blattar som redan är här.

Den hemska mångkulturen införs helt enkelt för att vänstern behöver nya väljargrupper. Vad forskningen idag verkar visa är att runt 80-90% av blattarna röstar vänster, dvs på bidragspartierna. Fatta hur det skulle gå för den rödgröna röran i riksdagsvalen om blattarna plötsligt inte fick rösta. Max 40% av rösterna.

2008-12-09 @ 12:14:45
Postat av: AWSvensson

Skillnaden mellan kapitalist och kommunist är att kapitalisten vill genom egen insats åstadkomma ett kapital, kommunisten ser möjligheten att berika sig genom att konfiskera detta kapital. Kommunism är därför omöjligt om inte det finns eller funnits kapitalister som skapat detta kapital. Människor med fallenhet för lättja ser möjligheten till rikedom genom kapitalistens arbete istället för eget arbete.

2008-12-09 @ 12:30:16
Postat av: SolGuru

Att den svenska statstelevisionen skulle vara opartisk är enbart löjligt, och om de som styr skutan inte begriper det själva måste de lida av någon typ av psykiska problem. Det finns ingen kanal som har en så uppenbar politisk orientering som SVT. Jag är egentligen inte alls främmande för offentligt finansierad media - eftersom det i princip skulle kunna innebära kulturpresentationer som inte är bundna till kommersiella och politiska intressen. Men givet att SVT i så hög utsträckning styrs av gamla vänsterextremister, och att detta avspeglas så extremt tydligt i hela deras programutbud, skulle man vad mig anbelangar lika gärna kunna lägga ner hela verksamheten.

2008-12-09 @ 14:11:02
URL: http://solguru.motpol.nu
Postat av: Sverigebesöket

Tänk så mycket enfald och dumhet skapelsen i sin nyckfullhet kan infoga i en enda hjärna. Och i sin enfald och okunnighet är säker anarkist lycklig och tror på de inlärda fraser som han rabblar.Anarkist är lika programmerad som en automatisk maskin och spottar ut sina fraser oavsett sammanhang och givetvis utan att tänka.Men för er andra kan det vara värt att berätta lite om historien.Det gäng av förbrytare och våldsmän kring massmördarna Lenin, Stalin och Trotskij var så fåtaliga att de efter sin kupp 1917 måste söka stöd hos andra organisationer, även till exempel anarkisterna.Sådana kallade den bestialiske mördarten Lenin för nyttiga idioter.Och nog rörde det sig om nyttiga idioter anarkisterna mördades av den kommunistiska förbrytarklickens hantlangare nästan till 100 %.Även nu utgör dresseras anarkisterna till kommunisternas nyttiga idioter.

Dessa djupt mentalt störda varelser är dessvärre bortom all möjlighet till kontakt.2008-12-09 @ 15:54:25
Postat av: Martin Isaksson

Nu är ni lite väl taskiga och för många inlägg för Anarkisten att svara på,

en rolig grej med anarkister är att de lyckades mkt bra i Spanska inbördeskriget att ena folk och strida mot Nationalistiska trupper (Franco)

anarkisterna samarbetade med Republikanerna (som i sin tur fick hjälp av sovjet då rep var kommunister) en av falangerna hette FAI (Federation Anarquista Iberica) dessa var nog de enda som lyckat rövvålta sig själva genom att dö i drösar (visst duktiga och modiga samt lojala Kommunisterna) sen fick de vända andrs skinkan till (ordvits) genom att bli rapade av Nationalisterna då de på de ställen som de hadde makten och militärt inflytande inte ville ha någon styrande makt (vilket skiljer sig lite mot komunisterna) då rammade kommunisterna FAI i dajmkrysset genom att genomföra alla dessa förändringar som de lovat skulle tas bort bara Nationalisterna besegrades i området, således dog de i massor och fick sen smaka på smisk av de egna leden, de var bra som Nyttiga idioter men användes endast av kommunisterna som kanon mat.anarkiskterna blev således cornholade både i ryssland samt spanien. de lär sig aldrig av sina misstag, deras roll fungerar inte i ett vanligt samhälle.Utan endast när det är dags för väpnad revolt, sen kommer i vanlig ordning deras alierade vända dem ryggen, så om de tror att samarbeta med kommunisterna kommer hjälpa så är de grymt vilseleda,Men kommunisterna vet att de är bra på att ställa till jäkelskap och motverka demokratin så de får hållas så länge de är av nytta så också i sverige.

2008-12-09 @ 17:01:42
Postat av: Martin Isaksson

PS läs Antony Beevors bok Spanska inbördeskriget,

det är ett bra exempel på att genom att kommunisterna, Anarkisterna aldrig kunde ena landet utan genom käbbel och maktkamp i de engna leden, tillät franco att växa sig stark, då folk hellre vill ha en stark ledare än en massa kommunister som slår varandra gula och blå med våta handukar. de hadde kunnat vända spanska kriget till sin fördel men misslyckade gång på gång genom sin skita inrikespolitik, tror att franco även om han var hård och orätvis hjälpe spanien att växa som nation och ekonomisk makt i världen samt smart nog att vända sina gamla allierade ryggen, Tyskland, Italien vilket han lurade rejält då mussolino var ett fåfäng fjolla som han smikrade och hånade så att mussolino investerade en massa krigsmaterial som han aldrig fick ens ett tack för.

2008-12-09 @ 17:14:59
Postat av: Putte

Jag har en fråga till AFA-drägget: När får vi se det första homosexuella muslimska bröllopet i en moské i Sverige?

2008-12-09 @ 17:21:16
Postat av: Martin Isaksson

det finns inga homosexuella inom islam Allah förbjuder det så sagt av pedofil profeten.nä men helt ärligt Iran hävdar att det inte finns några Homo i hela iran, konstigt säger du att du är det stenas du.

2008-12-09 @ 17:54:57
Postat av: Martin Isaksson

Nä helt ärligt när detta görs så ska jag faktiskt tänka om när det gäller Islam,men risken att det händer är inte så överhängande.

2008-12-09 @ 17:57:23
Postat av: natasha

AWSvensson och Sverigebesöket, det är så korrekt och sant allt ni säger, men med en enda reservation. Man borde nog inte placera Trotskij på samma nivå som Lenin och Stalin. Det är många som anser att historien skulle utvecklas annorlunda om Trotskij hade vunnit striden om makten mot Stalin efter Lenins död.Till alla kommunister, anarkister or whatever vill jag ge ett enda råd. Läs Montefiores bok Stalin den röde tsaren och hans hov, som är helt baserad på de nyöppnade sovjetiska arkiven. Läs den med eftertanke och ställ för dig själv en enda fråga: ”Skulle jag vilja hamna i detta fruktansvärda kommunistiska inferno?” Om svaret bli ”ja”, då skulle ni ha följt de andra blåögda kommunisterna från väst, som åkte över för att hjälpa i uppbyggandet av paradiset och som slutade sina dagar i arbetsläger. Om svaret blir ”nej, Gud bevare”, då får ni hålla truten och sluta trumpeta paranoia över hela landet.Martin Isaksson, tack för dina mycket intressanta inlägg.2008-12-09 @ 18:13:21
Postat av: Martin Isaksson

ja jag är ju spansk så just det kriget intresserar mig. det fungerade ju också i några månader i en del i spanien (anarki altså) men det dödade ju all industri osv då kunde inte heller någon krigsindustrifungera,Det blev ju även svårt i större orter då ingen var underställd någon och ingen ordningmakt fanns och så fort anarkist armen försvann rasade ju alt igen, alla skulle vara lika, då var det ju lite svårt att organisera försvar och attacker då ingen lyssnade på de som i normala fall skulle haft hög rang (dvs de med mest erfarenhet) så de som skrek mest var den som bestämmde.lite så det är nu, anarkister var experter på att underminera sig själva, de var ju lika blåögda som Sveriges regering, dvs tror gott om alla utom de onda kapitalisterna men blev ju bara utnytjade som kanonmat/arbetskraft och därefter spankade av sina allierade, ska bli kul när de har sharia lagar mot anarkister, som anarkisterna själva har hjälpt fram hehe. sen fattade de inte varför all lag bröt ihopa så fort de lämnade städerna utan polis, så de var tvungna att binda upp mkt soldater just som poliser istället för att bara behållt den polis som de just upplöst, ja vilka dårar vet inte ens eget bästa utan följer teorier man kan tro på i fyllan kanske.

2008-12-09 @ 19:54:47
Postat av: Sverigebesöket

Martin Isaksson Sovjet stal ju för övrigt Spaniens guldreserv. Har du någon aning om hur de spanska kommunisterna (bort-)förklarar detta?Eller tiger kommunisterna ihjäl denna skändlighet?2008-12-09 @ 22:52:49
Postat av: Martin Isaksson

jo jag vet de tog betalt hutlösa summor för deras andra klass hjälp som mest bestod av politiksa kommisarier som såg till att de skötte sig enligt den sovjetiska mallen, det enda de fick av realt värde var deras mkt fina pansarvagnar modell T 26 som var överlägsna tyskarnas dåvarande modeller (men detta tog ju tyskarna lärdom av och utvecklade bättre) tex en första delbetalning var 174ton guld 27.4% av deras guldreserv, helt sjukt som kommunisterna blåste spanska folket duktigt, men de har ju inte varit så vänligt till sovjet efter det,

2008-12-10 @ 00:04:50
Postat av: natasha

Martin, det är bara ett extra bevis för kommunisternas evigt tjuvaktiga och lögnaktiga väsen. I de sovjetiska skolböcker som vi läste, presenterades förstås en fullständigt annan historia om de händelser som du pratar om. Vi läste t o m dikter om de stora hjältedåd som ryssarna presterade i Spanien.

2008-12-10 @ 00:44:14
Postat av: s-e karlsson

Högsby kommun har nyligen tagit emot de 19 flyktingar som man förra året tog beslut på + att det också kommit ett antal anhöriga till flyktingar som redan finns i kommunen ! Nu tar vi in på gungorna om två år när statens mutpengar är slut förlorar vi på karusellen ! Då är det vi som har pension och de som fortfarande har arbete som får betala dyrt för dessa 19 flyktingars uppehälle ! Man river sej i sitt obefintliga hår !

S-E Karlsson .

2008-12-10 @ 06:56:57
Postat av: Andersson

Nu har jag hår men min fru talar om den begynnande glesbyggden! Vilken kvinna!!!! Ehuru jag sliter som du över den uttalade enfalden i det här landet. Vad är det för fel? Att landet inte var med i det senaste europeiska kriget, som en av mina studenter (kvinnlig) konkluderade redan i slutet av 1980-talet? Är det så jävla illa? Eller kan vi skylla på genetiken? Var i så fall gick det snett? Någon förklaring måste trots allt finnas till denna brist på verklighetsförankring! Låt oss se saken i vitögat . Sverige är ett land på klart dekis, som står ut t.o.m. i jämförelse med alla andra EU-länder!

2008-12-10 @ 16:33:28
Postat av: Martin Isaksson

det är ju lite samma i den kommun jag tyvärr lever i där tog de emot många såna 2års betalda flyktingar, då soccarna och M tänker i kvartals raporter så var det ju en jättebra ide men nu några år senare är de på ruinens brant.ja ska bli kul för halal tv att räkna ut hur denna kommunen tjänar på det.

2008-12-10 @ 16:37:03
Postat av: Andersson

PS. Med andra EU-länder tänker jag särskilt på dem i Baltikum, där nutidens KGB arresterar ekonomie lektor och någon medlem av ett popband, som uttalat sig om ekonomien, plus de i den sydöstra delan av Europa! All included, but no namned! Vad är det för fel med dem i Baltikum? Mänskliga rättigheter EKMR och NATO, tycks inte ha gjort något större intryck! Sedan klandrar många Ryssland. Det här går bara inte ihop! Distans och reflektion!

2008-12-10 @ 16:57:08
Postat av: Martin Isaksson

Distans och reflektion tror S och M röstade bort det ut ordlistan och ersatte med vilseleda & förtala.

2008-12-10 @ 17:03:05
Postat av: Andersson

Thoralf!Din blogg är bara en lisa för själen! Här kan vi sitta och bara tycka till utan censor! Något inlägg må du kanske ta bort, men dessa verkar vara extremt få såvitt jag kan bedöma! Vi stödjer dig - inte bara för SD utan för att du är en sann demokrat, som låter alla oss spattiga med åsikter komma till tals! Lägg ut ditt PG eller BG, så får du bidrag, ty det måste kosta dig både tid och pengar att hålla bloggen igång.Just nu läser jag om några deckare av juden Harry Kemelman, som är en lysande författare (med en insikt om människan som är slående) och som jag köpte, när jag föreläste i USA vid några kända universitet i slutet av 1980-talet. I en bok framställs en politiker som emottar pengar från supportrarna. Alltifrån den medellösa änkan med en dollar kontant till den rika framgångsrike kapitalisten med 100.000 dollars per check, men de vill samma sak! Samma med oss! Med litet kampanjbidrag, så kan du anställa en sekreterare, som bör vara jurist och som kan gräva fram allt som krävs. Den politiska touchen ger du!Varför hymla i skogen???

2008-12-10 @ 17:15:00
Postat av: Andersson

Och du, Thoralf! Vi ger bara blaffen i (som man säger på norsk!), om du bränner några tusen på dina närmaste över en middag! Det gäller att hålla ångan uppe!

2008-12-10 @ 17:22:13
Postat av: Andersson

PPS. Ången upp! Det är det som räknas och som ger utslag i valet! Vad som än krävs för ångan, så ställer vi upp! You name it! Vilken support behöver du?

2008-12-10 @ 17:31:08
Postat av: Martin Isaksson

jag kan bidra men några tusenlappar nu när frun och jag är ute ur svenska kyrkan så får vi över en massa pengar över, Thoralf du är så bra att fast jag inte ens bor i din kommun så hadde jag gett ett bidrag.

2008-12-10 @ 17:48:06
Postat av: Andersson

Thoralf! Du må ju bare ge oss ditt PG!

2008-12-10 @ 17:54:23
Postat av: Andersson

Som gammal jurist skulle jag säga att du borde öppna ett konto i Handelsbanken - den bästa som finns - med titeln kampanjmedel. Sedan kan du redovisa på din blogg vad som händer, helt öppet! Något nytt för Sverige. Dock utan att avslöja enskilda individer. Här gäller det att vinna!

2008-12-10 @ 18:45:10
Postat av: Martin Isaksson

Du Andersson vi borde nog lägga av med denna hylningen annars tror väl folk att det är Thoralf som är både Martin och andersson och skriver till sig själv

2008-12-10 @ 18:46:31
Postat av: Andersson

Andersson är helt skild från Thoralf! Du vet lika bra som jag att vissa av oss inte kan gå ut med namn, som jag. Det är inte fråga om feghet utan pratiska omständigheter. Denna omständighet hindrar inte mig från att ge Thorlaf några råd av politisk och rättslig natur. Dessutom kan ju du ställa dig frågan om hur många bloggar som har den lattitud som Thoralf har? Här finns det inget trixande utan ren uppskattning över Thorlafs förmåga att få så många bra kommentatorer. Beat it!

2008-12-10 @ 18:56:11
Postat av: Martin Isaksson

nej jag skämtade bara om att folk skulle tro att jag och du är Thoralf jag lovar det vet ju thoralf ialla fall jag har ringt och pratat med han nån gångjag går ut med mitt fullständiga namn (ja glömde ju mellan namnet) för har folk problem med mig så är det bara att dyka upp min gård (dvs min privata egendom) så kan de få undersöka mitt hagelgevärs penetrationskraft på nära håll.men jag vet vad du menar man blir ju förföljd och allmännt bespottad om man är bara så lite kritisk till det som händer i Sverige.

man kan säkert både bli av med jobb osv bara att vara anhängare av SD då arbetsgivarna är livrädda för att förknippas med SD men militanta Vänstern samt Jihad krigare går bra att ha på lönelistan, tur att man jobbar inom ett familjeföretag.

2008-12-10 @ 19:59:39
Postat av: Andersson

Martin! Hoppas bara att du inte skjuter mot mig och pälsgrabbarna, när vi kommer fullpackade med gott vin från Médoc! När det gäller grabbarna, så har du bara ett skott, sedan tar de dig, även om du sköt mig först. I ett sådant läge om husse, så klipper de alla och en var! Utan pardon! Så mycket blir inte kvar. Vi satsar på Médocen med fruar etc och en bra middag med ungar och allt!!

2008-12-10 @ 20:20:16
Postat av: Andersson

Det är bara fan att man måste ha två pälsgrabbar om minst två gånger 60 kilo med inbyggd sprinter för att freda sig. Det är alltså fråga om södra Sverige som mest. Vi ger bara inte upp! Pälsarna jagar bara skiten ur alla inkräktare! Dessa är till 90% blattar! Fan ta dem! Vad i helvete gör de I Sverige??!!!!!!!!!!!!!

2008-12-10 @ 20:36:49
Postat av: Martin Isaksson

What!! det var absolut inget riktat mot dig utan bara om man hadde problem om jag var SD anhängare,

ber om ursäkt om du uppfattade det så.Antar att du pratar om hundar, är rätt van (har jobbat på malmö djursjukhus några år innan) så jag har tyvärr varit i närkamp mot både pitbull och alla möjliga kamphundar när de ska omhändertas när polisen kommer in med dem, så mina underarmar såg ut som köttfärs när man var klar med vissa hundar.

starka ass fick ju ta i så nästan en ven gick i huvet.än en gång inget riktat mot dig als.driker inte vin för många alkisar i släkten så mina gener och sprit går inte ihopa, men super till det på midsommar och nyår annars är det vita 363 vita dagar om året, sen tränar jag styrke lyft det går inte ihop med Sprit.lite fanatisk med träningen men det är ju en livsstil.än en gång ingen kamikaze pilot som vill starta ett forum. please

2008-12-10 @ 20:39:44
Postat av: Andersson

PS. Från Andersson några mil norr om Trellebrog i en skånelänga i rena idyllen. Vi i idyllen tänker bara fortsätta med att vår idyll består, så att vår idyll fortsätter att vara idyll! Det är här som pälsgrabbarna kommer in plus alla andra med hundar etc! Cleaning the streets!

2008-12-10 @ 20:46:36
Postat av: Martin Isaksson

kan det ligga nära Genarp ??

2008-12-10 @ 20:54:55
Postat av: Andersson

Martin! Vi har inga problem! Kanske är det så att vi med bättre hälfter (fruar eller vad det nu kan vara) och ungar kunde träffas över ett glas Médoc, när jag med bättre hälft drar än mer söderut? Thoralf fixar kontakten. Maila honom, så får vi kontakt. Vi står för vinet, men du få stå fär en jävligt bra filée!

2008-12-10 @ 20:58:35
Postat av: Andersson

Fel lokation! Visst kunde jag ange byn för vår sommarvistelse, men den angivna är fel.

2008-12-10 @ 21:01:14
Postat av: Martin Isaksson

ok vi har stuga i Båstad men det är lite väl norr kanske, Genarp är mitt lilla smultronställe hmm skönt ställe flyttade dit när vi var trötta på Malmö, sen några mil norrut till halmstad

äää maila mig på min mail [email protected] jag är inte rädd för töntar på internet har man fajtat på club prive mot 3araber så är man antingen inte smart eller rädd om livet jag är nog lite av båda =).

2008-12-10 @ 21:07:17
Postat av: Andersson

Martin! Fint med en mailadress! Återkommer!

2008-12-10 @ 21:37:31
Postat av: Martin Isaksson

kom på bara att vet ju inte vem det är som mailar kan ju lika bra vara AFA som gör sig besvär, tur att det är en gammal junk mail från när hotmail precis kom typ 95 eller nåt, annars så mailar jag thoralf så får du min jobb mail istället.

2008-12-11 @ 10:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0