KOMMUNISTPANELEN I SVT!Se Nyhetspanelen i SVT, ca 10 min in i programmet.

I dagens (18 juli) nyhetspanel i Gomorron Sverige ägnar sig "soffsittarna" åt rena förtalskampanjen av Sverigedemokraterna med programledarens Elisif Elvinsdotter goda minne, vilket är helt sanslöst och en ren katastrof.
Varför inte döpa om programmet till kommunistpanelen.Elisif Elvinsdotter partisk och pk-programledare.

Detta har SVT mage att kalla "Fri Television" i sin egen reklam!  Nog är den fri alltid, inga som helst regler gäller och inga krav ställs på de som sitter i morronsoffan. Programledaren Elisif Elvinsdotter tycks även vara "insyltad" i denna förtalskampanj.

Uppriktigt sagt, mycket upprörande!


Kommunisten America Vera-Zavala tillåts i programmet smutskasta sd med att påstå att sd sprider lögner utan att tala om vad det i så fall skulle vara. Programledaren Elisif Elvinsdotter har inte ens så mycket förstånd så att hon frågar vad det är för lögner utan ingriper inte. Birger Schlaug spinner vidare på detta och blir inte heller ifrågasatt när han påstår att sd sprider lögner på gator och torg.

.

Detta är nog något av det mest vidrigaste jag hört och sett i SVT.

  

Jag bara förutsätter att någon angriper denna kommunist America Vera-Zavala i media och kräver att hon redogör för sina påståenden och bevisar eller tar en debatt kring detta i media. Men det kommer aldrig ske i svensk media där till och med Dagens Nyheter styrs av röda kommunister.


Denna kommunist America Vera-Zavala måste ha gråtit många gånger över sitt namn eller så lider hon av mindervärdeskomplex för sitt namn och försöker därför hävda sig som kommunist. Ett mer passande namn vore Cuba Vera-Zavala.


Här kommer några fakta om denna kommunist och frågan jag ställer mig är hur SVT kan anlita en person med följande referenser i Nyhetspanelen. Men samtidigt säger det allt om public service i Sverige. Genomruttet!
America Vera-Zavala, född 16 januari 1976, är en svensk politiker (vänsterpartist), författare och debattör. Vera-Zavala är politisk aktivist inom rörelsen för global rättvisa och en av grundarna av den svenska grenen av organisationen Attac. Sambo med Magnus Hörnqvist.

Vera-Zavala är född i Rumänien av en chilensk far och peruansk mor.


"Jag kallar mig inte för kommunist, jag är kommunist och har så varit sedan jag var sexton år och skulle gå med i ung Vänster."

America Vera-Zavala


"För att han genomförde revolutionen på Kuba, som är något av det vackraste som genomförts."

America Vera-Zavala på frågan om varför hon föredrar Fidel Castro framför George W. Bush, Tony Blair och Göran Persson. Intervjuad i Sveriges Television, 24 minuter, 23 juni 2003.


Irakierna har rätt att göra motstånd

America Vera-Zavala, tidigare ledande inom Attac-rörelsen, har väckt uppmärksamhet genom sin förståelse för bombdåden i Irak.

I förrgår uppmanade Aftonbladets ledarskribent Jesper Bengtsson America Vera-Zavala att fördöma terrorn. Det vill hon inte.

- Enligt folkrätten har befolkningen i ett angripet land rätt att tillgripa självförsvar mot en ockupationsmakt, skriver America Vera-Zavala tillsammans med Magnus Hörnqvist i dag.


I artikeln kallar hon sig och sin sambo för aktivister och det vet vi ju vad den kategorin av människor sysslar med.
FRA-debatten pågår ju för fullt och dessa båda individer är väl lämliga att ingå i en testgrupp hos FRA, om de nu inte redan gör det!

Är detta en person som är lämplig i TV-sofforna i svensk television? Nej, absolut inte!

Saken blir inte bättre när man vet vem som är hennes sambo, Magnus Hörnqvist har varit och kanske fortfarande är aktiv inom extrema vänsterörelser som t.ex. AFA.


Bilden nedan visar Magnus Hörnqvist vid en AFA-attack mot ett möte arrangerat av Sverigedemokraterna som hölls i Stockholm 2003.´


Magus Hörnqvist i "aktion".

Den som har uppgifter om denne Magnus Hörnqvist får gärna maila det till mig
[email protected]

En anmälan till granskningsnämnden kommer givetvis att skickas in angående Nyhetspanelen och programledarens insats.

Ju fler som anmäler programmet till granskningsnämnden desto bättre!
Gör anmälan här  http://www.grn.se/


Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

Nu jävlar får det vara nog! Anmäl SVT till granskingsnämden!¨Det får tamefan inte gå till såhär. Idioter som sitter och ljuger om oss. Det var samma ak när kommunisten var med på Debatt. Då satt hon och ljög sig blå. Det får vara nog nu. Snart river jag mitt hår det lilla jag har kvar.

2008-07-19 @ 11:58:35
Postat av: Skånepåg

Elisif Elvinsdotter var enligt min mening en korrekt programledare då hon tidigare jobbade på SVT i Växjö. Nu har tydligen hon också mer och mer hamnat i PK-träsket efter flytten till Stockholm!

2008-07-19 @ 12:07:09
Postat av: Roberth Ström

Vad ljuger vi om då? Den frågan vore intresant att få svar från Birger och de andra två!!!

2008-07-19 @ 12:07:26
Postat av: Göran Wikman

Jag tittade just på programmet igen. Programledaren

inleder med order: "Hur ska man hantera dom" Hon har därmed satt stämpel på SD redan innan diskussionen börjar! Inte precis en sansad och objektiv programledare.

2008-07-19 @ 12:32:40
Postat av: Kompis_en

Det är så här man "tar debatten".

USCH!

Demokrati - vart?

2008-07-19 @ 12:50:13
Postat av: Henrik

Magnus Hörnqvist är vad jag förstår numera kriminolog på brottsförebyggande rådet. Jag har sett honom intevjuas i TV vid något tillfälle angående hur fångar behandlas inom kriminalvården. Google anger att han finns omnämnd vid 5 tillfällen på afahemsidan motkraft.net.Bland annat finns följande förvirrade skrift från anarkistisk tidskrift återgiven:http://www.motkraft.net/text/316

2008-07-19 @ 14:40:29
Postat av: Tore

Nog behövs det att Sverigedemokraterna skall få

tid anslagen på SVT, att få bemöta dessa påhopp!

Partiernas debatter, är tydligen detta de avser, med hjälp av media. Därför är det viktigt idag att

snarast bemöta det här, innan deras lögner blir

sanningen för en del...Jag påpekar det igen!: SVT skall liksom övriga

tv-sändarna anskaffa ett modem till de sina..

Man skall inte tvingas att betala något, som helt

strider mot sunt och förnufft. Dessutom är det alltid bäst, att dessa "vänsterdegar" får leka

själva i sin sandlåda. Något annat alternativ finns

för närvarande icke!...

2008-07-19 @ 16:57:06
Postat av: nicklas eriksson

Ni ljuger om att ni är seriösa politiker. Det är ju bara att kolla in Roberth Ströms vettlösa utfall och förolämpningar mot allt och alla som inte håller med honom, Samuel Älgemalms copy-pasteaktion från NSF: s hemsida samt alla era stolar ni inte lyckas tillsätta eller som töms lika fort som de tillsätts ute i kommunerna för att inse att ni är ungefär lika seriösa som en svensexa på stan.Att ni i en så stor stad som Halmstad heller inte lyckats få till mer än fyra motioner på en halv mandatperiod tycker jag talar sitt tydliga språk.

2008-07-19 @ 17:24:00
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Thoralf A

nicklas erikssonHar du en aning om vad vallagen säger om tillsättning av tomma stolar. Du får gärna redovisa din egen uppfattning.Hur många motioner har du skrivit själv?

2008-07-19 @ 18:03:08
Postat av: Sessan

Till nicklas erikssonDu som anser dig sitta inne med den absoluta sanningen, låt oss andra "okunninga" få reda på vad det är som du anser är lögn i Roberth Ströms kommentar. Han återger enbart fakta beträffande TV-programmet.Eller är detta för komplicerat för dig att förstå? Med hänsyn till dina begränsade kunskaper i svenska språket, som klart framgår av din kommentar, kan jag mycket väl tänka mig att det är på det viset!

2008-07-19 @ 18:28:00
Postat av: Info

Här kan ni läsa om Magnus Hörnqvist (längst ned):http://www.bgf.nu/sokning/h.htmlVad gäller America-Zavala, den påstådda grunderskan av svenska Attac, så gjorde hon sig i vidare mening bemärkt under de första Salem-marscherna. När hon först i förväg försökte uppvigla hela Salems befolkning mot svenskarna, sedan, flera år i rad, stod och gapade och skrek (tillsammans med Fridolin) mot polisen.Vilka som numera går Salemmarschen, vet jag inte, men de första åren var det en högst blandad skara nationalister, SD, ND, delar av s.k. nazister samt politiskt obundna, som hade upprörts av den utdragna misshandeln av och slutligen knivmordet på sjuttonåringen från Surahammar. Han hade för resten finländskt påbrå, ehuru hans pappa på något sätt hade svikit honom. Talen under efterföljande salemmarscher av hans anhöriga, måste jag säga var rörande.Borta i Salem stod Fridolin och Vera-Zavala kvar och skrek och stampade. "Döda alla ovärdiga svenskar."Lägg noga märke till just idag Snaphanens uttryck: nationen som lider av HUMANITÄRT STORHETSVANSINNE.

2008-07-19 @ 18:51:48
Postat av: TruckdriverDen här nicklas eriksson, vad är det för en typ som katten har släpat hit? En partikamrat till det här nämnda obehagliga fruntimret eller vad. I så fall kan jag förstå han hätska och okunniga utfall.Beträffande tomma stolar i kommunerna så är ju den enkla anledningen, att folk i sin förtvivlan över utvecklingen i Sverige använde sig av de blanka valsedlar som Valmyndigheten lagt ut. Detta förklarar varför det står tomma stolar på vissa håll. En annan anledning är ju att flera Sverigedemokrater tvingats lämna sina uppdrag med hänsyn till sin säkerhet, efter att ha utsatts för såväl verbala som fysiska hot från olika vänstergrupper.

2008-07-19 @ 19:19:36
Postat av: Kalle

SVT står för SosseTeleVision Det vet ja alla som hänger med. För att jobba på denna SosseTV så verkar alla ha pratibok utställd av sossarna.Ta debatten med SD sägs det hela tiden som ett mantra för den närmast troende vänsterflygeln.Statsminister tycks ha sovit sig igenom efetrvalstiden. Han har inte märkt att ALLA parier mer eller mindre samarbetar med SD i en del fall bara genom tysta överenskomelser i korridorerna.

De andra sju partierna borde höja blicken om de kan och se genom invandrara att svenska folkets sympatier för invandrarna har svängt vindsnabbt. Lika fort som Vården, Skolan,Försvaret och Pensionerna har förändrats.Vaddå ta debatten!!?? Ge svenska folket fakta att debattera!!! Berätta för svenska folket HUR mycket pengar som betalas till dessa invandrande lycksökar och deras anhöriga.

Utgifterna för invandrare bavakas som om de vore statshemligheter!!! (Det kanske är statshemligheter för annars skulle det svenska folket nyktra till från sin törnrosasömn.)Se bara på utvärderingen av SFI. Den har pågått i över fyrtio år utan att någon haft entanke på att utvärdera den. Myndigheterna hade inte en aaaning om den gjorde någon nytta för invandrarna. Myndigheterna hada slängt SFI-pengana rakt ned i gapet på dessa invandrarnde gapande gökungar (kravmaskiner) utan att veta om de gjorde någon nytta mer än att döva myndigheternas egna samveten.Visst vill SD ta debatten om det finns relevanta fakta att debattera och inte en massa lögner i SVT!!!

2008-07-19 @ 20:19:42
Postat av: bjorn

Ang ovan Ulf Pekman

2 fall av mkt grovt och ansvarslöst bedrägeri =både i usa (där han fått sin utbildning) och i sv (enligt dagen tidningshelvetet så protesterade hans stiftelsemedlemmar och det är då arbetsmiljöbrott - man kan studera komplexiteten på arbetsmiljobrott blogspot)

Det är ju en bluff rakt igenom (han har ju gjort allt för att tjäna på det - han är ju inte sas troende som att vilja gå på vatten etc)

Hans brott är ju av sådan proportion (proportionsprincipen) = inre hot och dödsstraff (utom jurisdiktion och knutby etc).

Titta bort då han torteras ihäl under ett halvår i fängelse (enda rättfärdiga och goda man kan göra).

Bluff.

SR däremot är ju bra info - nytt borgerligt förslag om public service arvigft (sorts outsourcing som nu är hd dom - med då goverment corporation cooperation = dvs där bedömer nyttan - tex outsourca till norska kungahuset - dubbelt så rika som sv om man räknar bort oljesektorn)2008-07-19 @ 20:30:27
Postat av: Systemfel

Vet ej om du har tagit upp denna debatt inann Thoralf på bloggen. Axess hade en debatt om att " Alla var liak goda kålsupare", handlar om höger resp vänstervåld.

"Högerextremister trakasserar, misshandlar, mördar. Medier rapporterar. När vänsterextremister kastar sten i politiska motståndares valstugor, misshandlar politiska meningsmotståndare och förstör egendom - då blir samma etablissemangs fördömanden inte längre lika tydliga.

- Kan det vara så att tidningsredaktionerna påverkas av vänsterextremistiska sympatisörer och till och med befolkas av dem? "En mycket bra debatt som visar att AFA har kopplingar långt upp in i tidningarnas redaktioner.http://www.axess.se/web/main.nsf/webbklipp?openpage&ID=F3DBF3D063D41699C125742D002E0C44

2008-07-19 @ 21:01:09
URL: http://systemfel.wordpress.com
Postat av: Mats

PåSVT:s websida kan man bl a läsa detta om/av

Elisif Elvinsdotter - - - och hur hon brukar agera

när hon är programledare.Hon fick frågan:Hur skulle du beskriva din stil som programledare?- Jag har nog en ganska mjuk stil som programledare, försöker ställa relativt öppna frågor och anstränger mig att verkligen höra vad de jag intervjuar egentligen säger. Ibland kommer man längre med vänlighet än med skjutjärnsfrågor. Men jag kan också bli både indignerad och arg ibland, framförallt på makthavare som inte vill ta det ansvar de har betalt för att ha, utan kanske skyller ifrån sig på andra eller slingrar sina svar till obegripliga labyrinter.-- -- --2008-07-19 @ 21:08:01
Postat av: Micke

Schlaug hävdade att man skall ta debatten med sd, som med vilket parti som helst. Han hävdade också att Åkesson gjort bra ifrån sig i debatterna med Sahlin och andra, samt att det säkert finns minst fyra procent som anser som sd och att det i t ex Norge finns ett systetparti som mycket stort. Hans påpekande var att det var lättare att avslöja lögner i en debatt i teve än på torget i Eslöv eller Vingåker. Jag uppfattar Schlaugs uttalande som gällande alla partier.

2008-07-20 @ 07:47:59
Postat av: Henrik

Vad är det som driver dessa människor? Varför vill de så gärna att deras eget folk ska bli utrotat?Varför känner Elvinsdotter ett sådant hat mot det blonda och blåögda folk hon själv tillhör? Var finns logiken?

2008-07-20 @ 15:32:55
Postat av: Varjager

Anmäld.

2008-07-20 @ 15:42:39
URL: http://varjager.blogspot.com/
Postat av: Ruskprick

Jag fattar inte heller vad deras mål är och hur dom egentligen tänker. Har länge funderat på hur dom spekulerar och vad målet är.(Anarki och kaos) Men det är väl det som är grejen. Dom tänker inte som oss, inte på långa vägar. Där våra tankar går in på vanliga sunda vägar svänger dom rakt åt andra hållet med en gång. Därför kommer vi aldrig att förstå träskvänstern, dom är från en annan planet.

2008-07-20 @ 15:49:39
Postat av: Henrik

Ruskprick, det handlar inte om vänster eller höger, man kan mycket väl vara för offentligt finansierad sjukvård och ett fungerande akassesystem men vara emot att all världens mest avskyvärda tiggarslödder ska erbjudas plats i Sverige. Alliansen har inte gjort nånting för att få bort massinvandringen.

2008-07-20 @ 16:08:45
Postat av: Ruskprick

Henrik: Jag tänkte närmast på afa och deras förgreningar ända upp i expressen och säkert också aftonbladet mm. Tidningar som också styr de borgliga.

2008-07-20 @ 16:20:24
Postat av: Info

Asch. Sveriges humanitära storhetsvansinne är naturligtvis en angelägen fråga. Men hur är det med könsstrukturalismen? Eftermiddagens stora propagandaprogram i Sveriges radio. En skrällande gammal tantröst och en devot, yngre mansjournalist som med sin medverkan förkunnar Mao-evangeliet. Birgitta Holm, nydanande revolutionär på bortår 80 år, har upptäckt, att världen blir bättre, om man bara dödar alla strukturella män.Astrid Lindgren. Strukturell förtryckare. Mozart. Strukturell förtryckare. Alla män. Strukturella förtryckare.Hela det riktiga gänget, däremot, får desto fler PRISER. De har knappt hunnit gå på toaletten innan LO klappar på porten för att dela ut 20.000 eller 50.000 eller 1000.000 kronor.http://www.newsdesk.se/pressroom/ABF/pressrelease/view/suzanne-osten-margareta-garpe-och-gunnar-edander-faar-moa-stipendiet-2007-192861Det finns tyvärr en rad frågor, som Sd-ledningen är fullkomligt främmande för.2008-07-20 @ 16:55:15
Postat av: norrland

SVT hittade helt enkelt inte några andra att sätta i soffan för ännu ett utfyllnadsprogram med lögner och propaganda,så som vanligt satte dom in "begåvningsreserven".Dom har väl ett antal namn listade när det ser tomt ut i tv-tablån...misslyckade,pinsamma och meningslösa människor som inte uträttat ett piss i livet för att höja respekten och själförtroendet,dessa människor passar utmärkt in i SVT eller svensk medias krönikor,tv-soffor och blogginlägg,precis som mellanösterns rika araber som utnyttjar indier och pakistanier...kolla bara på dom totalt misslyckade bröderna schulman...alltså...nåt är verkligen fel med sverige.Hoppas ni alla inte står och betalat någon "tv-licens" för detta landsförräderi som SVT sysslar med,skulle aldrig falla mig in att sponsra deras vidriga sändningar.

2008-07-21 @ 04:59:28
Postat av: Jan Milld

Birger Schlaug gör i sin bok "Svarta oliver och gröna drömmar" en uppseendeväckande bekännelse:"Lögnen kan få dystra politiska konsekvenser. Under många år fanns en outtalad överenskommelse mellan journalister, politiker och tyckare att inte säga sanningen om det framväxande mångkulturella samhället.Vi - jodå, jag tillhörde lögnarna - förnekade problemen, fast vi alla såg dem. Vi satt i teve och förnekade att det vid sidan av det positiva och nödvändiga också fanns svårigheter och problem.Människor utanför den lilla svenska tyckareliten kände naturligtvis inte igen sig. Politiker ansågs leva långt borta från verkligheten."

2008-07-22 @ 11:57:04
URL: http://www.bgf.nu
Postat av: Roberth Ström

Nicklas Eriksson är inget att bry sig om. En tokig kommunist.

2008-07-22 @ 16:06:52
Postat av: Stone

Normalbegåvade människor inser att deras åsikter stöds av en minoritet idag, även om SVT inte insett eller törs redovisa det. Tycker det är bra att de får sitta och orera i rutan, det förtydligar bara dumhetens och godhets syndromets ansikte.

2008-07-23 @ 17:56:45
Postat av: stefan

Ja visst är det märkligt hur folk tillåts sitta och kommentera Sd, deras politik och politiker utan att några representanter från partiet får närvara. Förmodligen sker detta p.g.a att kritikerna inte kan motbevisa de påståenden och fakta som Sd lägger fram.

2008-09-07 @ 11:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0