STOPPA BLOCKADEN, ÖPPNA GRÄNSERNA TILL GAZA



Vem tror att dessa personer är villiga att lyssna på fredsmäklare?

Även om en viss tillnyktring skett i media så är det ändå lång väg att gå för att nyhetsrapporteringen skall kunna kallas objektiv. Igår kunde jag i TV4 se delar av IDF:s filmer i en nyhetssändningen. Det börjar också sippra ut uppgifter om den turkiska organisation som ligger bakom Ship to Gaza och dess kopplingar till Hamas och eventuella andra organisationer. Uppgifter som funnits på nätet under hela veckan. Ibland får man nästan känslan av de svenska nyhetsmedierna håller upp fingret och känner efter åt vilket håll opinionen blåser innan man lägger upp strategin inför varje dags nyhetssändningar.

Jag tror många svenskar denna vecka omvärderat sin bild av Henning Mankell och kanske även islamisten Mehmet Kaplan. Hur många som kände till Mattias Gardell har jag ingen aning om, jag gjorde det inte.

Idag hörs det bara politiskt korrekta personer i media som kräver att Israel skall stoppa sin blockad av Gaza. Egypten nämns inte i nio fall av tio. Nu lider inte människorna i Gaza brist på livsmedel och andra förnödenheter har vi kunnat se i flera olika nyhetsinslag, hyllorna är välfyllda. Det man saknade mest var tydligen israeliska matvaror eftersom de har betydligt högre kvalite. En märklig paradox.

Nu bryr sig inte svenska politiker, journalister, vänstersympatisörer och andra förståsigpåare som vill göra sin röst hörd om dessa inslag utan man låter sitt israelhat komma i första rummet och ropar bara efter ”öppna gränser till Gaza”.

Har dessa personer tänkt efter? Har de funderat över konsekvenserna? Vilka effekter skulle detta få?

Öppna gränserna, stoppa blockaden.

Vad skulle hända?



Enligt min uppfattning skulle Hamas och Fatah börja en upprustning av vapen i sällan skådat omfattning. Inte minst Iran kommer bistå med vapenteknologi som Hamas bara kunnat drömma om tidigare men övriga arabländer skulle säkert dra sitt strå till stacken. Sedan skulle Hamas och Fatah börja bråka om makten i Gaza men framförallt skulle de börja med ”riktiga” raketattacker” mot mål i Israel. Dessa religösa hämndlystna galningar i Hamas skulle inte klara av situationen på Gaza så särskilt länge med öppna gränser.

Israel skulle givetvis inte tolerera ett raketregn från Gaza stillatigande. En enda raket in i Israel är en krigsförklaring, flera raketer kan inte heller misstolkas utan de styrande i Gaza får givetvis ta ansvaret för varje avfyrad raket.  Detta kommer utan minsta tvekan leda till ett krig i regionen som skulle få enorma konsekvenser för Israel och palestinierna. Hela MellerstaÖstern skulle destabiliseras!

Är det detta alla vänsteranhängare vill uppnå?

Finns det verkligen någon som är så naiv och tror att inte Hamas och Fatah skulle börja rusta upp militärt om gränserna och hamnarna vore helt öppna. Inbillar sig dessa individer som vi kan höra och läsa i media att man kan prata med Hamasledarna och få dem att erkänna staten Israel om de har möjligheten att rusta upp med avancerade vapen. Då är man sällsynt naiv!

Israel vet vad man måste göra för att undvika att mängder av israeler dödas och den strategin viker de inte en tum ifrån och jag har full förståelse för deras beslut.

Fred i MellanÖstern

Så ett litet fredagsskratt innan det är sängdags.

Är Hamas moder Theresa och IDF Jack the Ripper?


 

Sydsvenskan,


Kommentarer
Postat av: Dumle

Du har helt rätt Thoralf! Det känns tråkigt i sammanhanget att såpass många troliga SD-anhängare gått på regimtrogen medias bild att staten Israel och juuudarna. Denna stat är en oas i Mellanöstern där individuell frihet erbjuds i en omfattning nära Västerlandet. Att inte förstå vem som är ond och vem som är god i konflikten mellan arabvärlden och staten Israel är i mina ögon mycket märkligt. Vilken sida står för fria demokratiska val, yttrandefrihet, religionsfrihet, en omfattande pressfrihet, hård fokusering på utbildning och vetenskap och ett allmänt öppet samhälle med en framgångsrik marknadsekonomi?

Endast i en sådant samhälle kan människorna i regionen uppleva fred och framgång i framtiden. Hamas och Hezbollah är inte våra vänner.

2010-06-04 @ 22:38:32
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Stefan A

Det här var precis vad "aktivisterna" ville skulle hända,nu fick de fri tillgång till varenda tv-soffa och nyhetsprogram som sänds, för att föra ut sin propaganda.För tankarna till Göteborgskravallerna där ligistren fick föra ut sin sak oemotsagd.

En Anneli Rogeman chef.red på någon icke demokratisk skittidning som heter VI bör upp på din svarta lista Thoralf, om hon inte redan är det,var i radion i dag, studio ett http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1637.......publicerat 11:35.........

2010-06-04 @ 23:06:42
Postat av: Stefan A

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1637

2010-06-04 @ 23:09:01
Postat av: Trocadero

Vänsteranhängare brukar ju, som man så vackert säger, inte tänka längre än näsan pekar.

2010-06-04 @ 23:14:27
Postat av: P

Det är sällsynt navit att man kan prata med Hamasledarna och få dem att erkänna staten Israel om de har möjligheten att rusta upp med avancerade vapen som Thoralf skriver.



Om ingen kjenner Mattias Gardells kan jag inte se at hans bok "Bin Laden i våra hjärtan" är nevnt i svenske medier. Jag hoppas också att "Hamas til Gaza" gjengen harde kjerne bare "är naive" och inte övertygad av de skall delta aktivt i en (millitan) frihetskamp. I "Bin Laden i våra hjärtan" står det bla : "I frånvaron av social välfärd och mänskliga rättigheter tänder tanken på en islamisk samhälls ordning hoppet för miljoner muslimer om att en annan värld är möjlig".



Det är också naivt å tro att Hamas inte utnytter den Palistinske befolkningen til sitt syfte.



I norske VG leste jag en artikkel om Hamas sin oppsluttning hvor det står :

Hamas' oppslutning blant folk på Gazastripen synker kraftig, viser en meningsmåling utført av Fafo.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10008269

2010-06-04 @ 23:55:47
Postat av: P

For de som inte har sett det kolla det innslaget her fra Fox Television om Malmö och Sverige :

http://www.youtube.com/watch?v=5a1PM6YB8wg&feature=PlayList&p=009C2BC164E65E22&playnext_from=PL&playnext=1&index=1

2010-06-05 @ 00:13:38
Postat av: SGT

Man ska nog komma ihåg att den vanliga svensken matats med denna syn genom hela sin uppväxt. Palme och Sten Andersson brukade ju tävla med varandra om vem som kunde slicka Yasir Arafat längs in i örat.

Är det bara något man kan lägga sig av med? Nej det svenska folket är mer eller mindre indoktrinerat och skulle nog ha behov av själavård om de vaknar tll.

2010-06-05 @ 03:25:57
Postat av: Daytrader

Ett av dom mer bisarra sakerna med den här terroristflotten är ju att Mattias gardell är med och agerar som han gör,jonas gardells bror...det är inte för ingenting man undrar vad mattias gardell hade tyckt om hans käft hade fått som den ville och muslimerna tagit makten,det första dom hade gjort hade naturligtvis varit att avrätta oliktänkande,mattias bror riksbögen jonas gardell hade fått sitt huvud avskuret på bästa sändningstid,eller tror mattias gardell att dom hade skonat hans bror för att han suttit på en flotte som nyttig idiot åt hamas,eller för att han är såååå goood och soliiiidariskkk...jag hade velat se alla dessa vänsterhippies min när dom just hjälpt muslimerna till seger över europa och står där och ska öppna ölen och fira med alla bögar,flator,rika ungar och socialt handikappade AFA-slödder...då lär dom få se på en masslakt den här planeten aldrig skådat,wanna bet?

2010-06-05 @ 03:38:36
Postat av: Nalle i Växjö

Bra att känna till innan du bojkottar Israeliska produkter

Postat av: Trisse

En liten bakgrund. Israel är en konstgjord stat skapad 1948 i efterdyningarna av andra världskriget.



Fullt förståligt med tanke på den tidsanda som rådde då och de outsägbara grymheter som judarna fick utså under krigsåren.



Palestina (nuvarande Israel) utgjorde fram till 1948 ett brittiskt protektorat.



Men att skapa en ny stat i ett annat land (Palestina)som FN gjorde kan inte innebära annat än konflikter.Konflikten är enligt min ringa mening,olösbar.



Sedan får man initiera hur många fredsprocesser som helst. Detta har nu hållit på i över 60 år.



2010-06-05 @ 06:50:29
Postat av: LN

Föredettingar

Exsossar och exmoderater, är det personer som genomskådat respektive politiskt partis lögner - och som nu avser att rösta på SD, det enda alternativa, politiska parti som kan räkna med någon framgång i valet?

Exsverigedemokrater, är det personer som anser sig ha genomskådat SD:s falskhet - ni vet det där med att rulla ut röda mattan för MENA-människor, som påstår sig vara sk kristna, och som nu istället kommer att slänga bort sin röster på ND?

Exkommunister, representeras de av 'den goda människan Ohly'?

Exnazister, kan man träffa på sådana i Sjöbo?

Vad är en exjude? Någon i Bonnier-familjen?

Ex-antisemit?

Exmusliner finns det visst några stycken, och de påstås frejdigt tillväxa i antal. Vilken agenda har dessa människor, mer än att ständigt kämpar med att försöka kasta av sig den underkastelse som de sedan tidiga barnsben blivit indoktrinerade/infekterade med.

Som ateist sedan konfirmationsundervisningen för 62 år sedan har jag funderat på saken. Övertygelsen om gudafrånvaro i ett universum som är obegripligt oändligt förefaller svår att skaka av sig - någonting så självklart! Men rationalitet tycks fortfarande i tredje årtusendet vara en spröd företeelse, när man omkring sig ser alla dessa hellörade, nyfrälsta pingstpastorer, adventister, kristna broderskapare och färska islamkonvertiter eller hör Människor och tro:s Titti Hahn i Nya Sveriges Ljugradio (ja, det är rätt - ljugradio, inte ljudradio). Allahu akbar! Dårskapen är i kraftig tillväxt.

Tillbaka till exmuslimerna. Denna hedervärda folkspillra avser att måndagen den 7:e juni

uti kungliga hufvudstaden propagera MOT islamiska organisationers attacker och dödshot mot Lars Vilks. Det skulle ha varit intressant att kunna närvara.

Klicka vidare till:

http://www.exmuslim.net/Sverige/raport/pressk20100607.htm

- - - - -

Har någon annan mer än jag insett att 'Ship to Gaza' ingenting annat är en ett litet, ej obetydligt steg mot det sannolikt kommande, totalislamiserade Europa?

Wanna bet?

2010-06-05 @ 07:06:37
Postat av: Ludvig

Ja dessa naiva israelhatare. Fattar dom ingenting. Israel har i åratal fått ta emot tusentals raketer från denna granne som inte erkänner Israel som stat. Israeler får hela tiden vara på sin vakt, så ingen självmordsbombare är i närheten. Denna granne har på sitt program att störta Israel i havet.Det är fin vänner Hennig Mankel och kompani har.

2010-06-05 @ 07:20:47
Postat av: Nesse

Fattar inte dessa "fredsivrare" att de utnyttjas som nyttiga idioter i politiska syften!? Är deras hat mot våra västerländska värderingar så stort att det fullständigt förblindar deras mentala förmåga? En del av dem har säkert hög mental kapacitet men här har de fullständigt tappat all sans och fattning. Vart får de allt självhat och hat mot väst ifrån? Vänstern är ju fullständigt ute och "seglar" i sitt agerande som fredsmäklare. Att ge sig in i en krigszon och inbilla sig att det ska vara som Bullerbyn är så naivt att man tar sig för pannan.

2010-06-05 @ 07:27:22
Postat av: LN

Ho, ho - vad var det jag sade?

Om Europas islamisering och Ship to Gaza!

- - - -

Bülent Yildirim, (a.k.a. “Captain Stabbing”), the main organizer of the Gaza Flotilla, explained at a Hamas rally in Gaza that the operation was no humanitarian effort but part of a global Jihad to overthrow governments and install Islamist dictatorships. He made no secret of that fact, as shown in the MEMRI translation and video.



http://www.gloria-center.org/gloria/2010/06/flotilla-was-a-jihadist-attack

Postat av: A

Vänsternissarna är inte intelligentare än så, skall det vara så svårt att förstå?

2010-06-05 @ 07:52:53
Postat av: Cavatus

Nyhetsrapporteringen kring Ship to Gaza har varit som att leva i en Kafkavärld. Man undrar var man befinner sig egentligen och vad de håller på med inom nyhetsrapporteringen. Hur kan ALLA nyhetsförmedlare vara så ensidigt enkelspåriga? Man tar sig för pannan och undrar vilket dårhus man befinner sig i egentligen.



OBS! Nu två nya klistermärken och två nya visitkort utlagda. Nedladdningssidan är nu organiserad i mappar för att minska på "röran".



Ge inte upp! Vi jobbar i medvind om svenska folket får upp ögonen för de ocensurerade nyheterna. Sprid budskapet!



För mer detaljerad info, gå till:

www.aktualia.wordpress.com/flygblad

Postat av: HJÄLP!!!!

Tittade just på filmen som signaturen P skickade länk till. Kommer själv ifrån Malmö och blir fan orolig över utvecklingen i min förut så fina stad. En utveckling som sprider sig som pesten till övriga Sverige. Vet inte, men ibland är nog en kulspruta inte fel.

Skickar med länken från signaturen P igen. Tack P!!

Postat av: LN

Flertalet av de fredsaktivister som har arresterats har anknytning till eller tillhör terror grupper inklusive Al-Qaeda. Åtskilliga är medlemmar i det Muslimska Brödraskapet. Bland dessa fredsaktivister finns det folk från Turkiet, Yemen och Indonesien. Många av de arresterade saknar identifikationshandlingar. I arabiska media har det skildrats hur många fredsaktivister förberedde sig för ett kommande martyrskap och en hjältedöd genom att skriva testamen etc - fast beslutna som de var att komma fram till Gaza eller dö.

Den ene fredsakrivisten här på bilden är väldigt lik en inte okänd mohammedansk, svensk riksdagsman: http://tinyurl.com/krigare



Låt oss inte glömma namnen på de svenska fredsaltivisterna: islamolog Mattias Gardell med lagvigda Edda Manga; Mehmet Kaplan, Muslimska Brödraskapet; Saman Ali, Dror Feiler, Amil Sarsour, Kimberly Soto Aguayo och med trolig svensk bakgrund: Henning Mankell, Viktoria Strand, Ulf Carmesund, Henry Ascher.

2010-06-05 @ 10:50:55
Postat av: ddayperspective

Hur mycket demokrater är egentligen deltagarna i "fredsflottan". Författare och annat löst folk är mindre intressanta är professorer och RIKSDAGSMÄN!!! Hoppas att säkerhetspolisen begriper VILKA som kan vara fienden!



Fira Sveriges Nationaldag med att se GEERT WILDERS VARNING TILL AMERIKA, del 1 och 2

1. http://www.youtube.com/watch?v=NQOCcx5V9RI&feat...

2. http://www.youtube.com/watch?v=-HZVrD9jTvk&feat...



Wilder är ÄR REALIST! Detta borde varje svensk politiker se!!!

Den demografisk utvecklingen med muslimer som redan finns i Europa och de som hela tiden kommer in pga våra poltiker är ett REELT HOT!

Islam är ingen religion, ISLAM ÄR ETT SAMHÄLLSSYSTEM som manövererar ut demokratisk parlamentarism och våra rättigheter att tänka, tala och skriva fritt! ISLAM bär raka vägen tillbaks till den mörka medeltiden - under lång tid. Tänk på dina barn och barnbarn! Jag gör det. Därför röstar jag in SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAGEN!!!



NO MOSQUE AT GROUND ZERO - Engelsman talar ut!

http://www.youtube.com/watch?v=vjS0Novt3X4&feature=player_embedded

2010-06-05 @ 11:13:18
URL: http://ddayperspective.wordpress.com
Postat av: P

Till HJÄLP!!!!

2010-06-05 @ 10:26:15

Innslag om Malmö / Rosengård så jag på Fox for flere år siden. Ingen svensker jag har snakket om programmet har sett det.



Jag hittade denne omtalen :

"Iran - Swedish newspaper commentator Behrang Kianzad wrote in the Expressen newspaper that "there are lies, damned lies and Fox News",[136] in response to a Fox News story about allegedly Muslim violence in the city of Malmö, Sweden. The report focused on the borough of Rosengård where two out of 1000 school students were ethnic Swedes.[137] Kianzad wrote that rock throwing against police, firefighters and ambulance personnel happened "not just in Rosengård and not as a Muslim custom."



Det som är viktig är å rösta SD och sprida budskapet videre hvilket mange av dere gjör.

2010-06-05 @ 11:15:36
Postat av: Roberth

olkrätten ger Israelerna rätt



En argumentationslinje här i svensk media tycks ju vara att israelerna begått ett folkrättsbrott i samband med att de bordade ett fartyg på internationellt vatten.

I och med detta skulle Israels agerande kunna klassas som "folkrättsvidrigt" oavsett om det var berättigat att öppna eld när en av aktivisterna lyckades norpa ett automatvapen ombord på Mavi Marmara (vilket ju var den incident som föregick skottlossningen).

Men där tror jag nog att många är lite för snabbt ute.

Folkrätten är ju ingen självmordspakt utan dess högsta princip handlar om "varje suverän stats rätt till självförsvar".

Alltså: högre än alla principer om "havens frihet" kommer principen om rätt till självförsvar.

Israel har enligt folkrätten en rätt att blockera Gaza så länge som Hamas offentligt deklarerar att dess högsta önskan är den judiska statens förintande. Denna rätt är också erkänd av FN:s säkerhetsråd.

Vad israeliska regeringen gjorde i går var att förklara att 65 distansminuter utgjorde "en temporär säkerhetszon". Detta har en suverän stat rätt att göra om dess vitala intressen är hotade. Så gjorde exempelvis Storbritannien när man förklarade 200 sjömil som en "total exclusion zone" runt Falklandsöarna under kriget mot Argentina 1982. Även då hävdade Argentina folkrättsbrott, men fick inget gehör för detta i FN.

När aktivisterna och deras påhejare talar om "folkrättsbrott" och "angrepp på internationellt vatten" har de därför inte torrt på fötterna.

Israel har däremot full rätt att tolka folkrätten som de gjorde.

Det enda som skulle kunna klassa det israeliska agerandet som ett folkrättsbrott vore om frågan togs upp i FN:s säkerhetsråd och detta beslutade att så var fallet med majoritet och utan att någon av stormakterna lägger in något veto. Sådana resolutioner har ju status av internationell lag för alla medlemmar i FN.

Detta är alltså läget. Förmodligen är det så att Israel agerat helt i linje för vad folkrätten stipulerar.

Roberth Ström

2010-06-05 @ 11:32:46
Postat av: LN

Pajasar / nyttiga idioter / fredsaktivister.

varsågod och välj!

Borta bra men hemma bäst?

Lika barn leka bäst!



http://tinyurl.com/bykesombyke



http://tinyurl.com/gardelletCo



http://tinyurl.com/ascher-feiler



http://tinyurl.com/f-rfattarenmankell



http://tinyurl.com/carmesund



teologen Ulf Carmesund(s), internationell sekreterare för sossarnas hällörade Broderskapsrörelse



"Jag är oerhört lättad över att Ulf Carmesund nu är hemma hos sin hustru och sina tre barn i Alingsås", skriver professorn i statsvetenskap i Gbrg Ulf Bjereld, också stort ess inom den röda Broderskapsrörelsen och gift med ingen mindre än Marie Demker, hon som konstruerar SOM-institutets rapporter, som glatt citeras av alla hjärndöda PK-media.

2010-06-05 @ 13:27:40
Postat av: P

I morgen (SVT1 och SVT2) på Nationaldagen kan ni se disse propaganda programmene på PK -TV :



kl 07.10 Guds vänner i USA (ett program for at vi skal tycke at "USA är onda") SVT 1



kl. 12.05 Amerika farligste mann (nok et prgram om "onda USA") SVT 1



kl. 18.00 Vi är alla Abrahams barn "Judendom och kristendom har en fundalmental, gemensam och definierande del av sin regligion" (et program om vårt verdigrunnlag är dårlig och inte bedre enn Islam). SVT 2



kl 20.00 SVT2 Blått Blod - et program om "oäkta prinsar och prinsessor" (alle nationalsymboler skal dras ned i skiten på nationaldagen).



kl 21.15 SVT 2 Världens modernaste land - handler "om varför svenskarna inte firar nationaldag, och är så lite nationalistiska av sig". (vi blir fortalt at vi inte tycker om nationaldagen).



kl 22.00 SVT2 Fiendens Ansikte - "för första gången berättar vietnamesiska soldater om kriget mot USA. Erik Pauser gör en resa i vietnamkrigets spår - eller Amerikakriget som det kalles på "fiendens" sida". (Nok et program om onda USA. Vi skall få dårlig samvete fordi vi kan tenke at det är nödvendig med vestlige allianser och samarbeide med USA).



kl 22.00 SVT1 Tortyr (for den som vill se et annet program enn Fiendens Ansikte på SVT2 kan som et alternativ ha litt mys med dette programmet).



Kl 2.05 SVT1 Amerikas farligsta man (tror det är en reprise av det samme programmet som sendes kl 12.05 fordi vi skal tycke att USA ekstra onda).



Hvis dere inte vil se TV kan dere lese boken "Bin Laden i våra hjärtan" av Mattias Gardell och höre honom snakke på radio om Islamisering.



Rösta SD och sprida budskapet!

2010-06-05 @ 14:01:22
Postat av: P

Israelsk marine bordet nytt nødhjelpsskip

Tvinger skipet til å legge i havn i Israel

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10008498



Hvor det bla står skrevet : "Israel har opplyst at de senere kan frakte nødhjelpen via de ordinære grenseovergangene på land, men dette ønsker ikke organisasjonene som står bak Rachel Corrie".



2010-06-05 @ 14:22:05
Postat av: Stora Småland

Om någon kommer till mej och berättar att han eller hon säger sej läsa en bok av Henning Mankell , så kommer dessa att hamna mellan min högra knytnäve och väggen .

Ha en skön helg .

2010-06-05 @ 14:38:53
Postat av: Il Padre

Ni som tror att muslimer vill ha demokrati, se den här BILDEN > http://i49.tinypic.com/264lzj5.jpg

2010-06-05 @ 16:49:09
Postat av: Thoralf A

Il Padre



Bra bild, den spar vi i fotomappen

Postat av: Ibbe

SvD:s reporter i Turkiet ger idag en beskrivning av den turkiska organisation som tätt arbetar ihop med Hamas bl.a. enligt internationella källor. Hon tassar som katten kring het gröt vad göller sådana kopplingar. Detta att jämföra med oberoende bedömare, en av dem citerad i DI häromdagen, som är mer rakt på sak vad det handlar om. Det är terrorist- och islamistiskfundamentalistisk koppling som gäller för den turkiska organisationen Insani Yardim Vakfi vilken f.ö. finansierade större delen av den i veckan misslyckade båtseglatsen. Varför vågar inte SvD:s reporter skriva i klartext vad det handlar om? Svaret är nog tämligen enkelt. Hon är rädd om liv och lem på plats i Turkiet och är pinsamt medveten om att det inte är några konfirmander hon skildrar. Trovärdig, oberoende rapportering? Njaaa. Tyvärr är det en perfekt bild av vårt rådande mediaklimat här hemma. Återigen. För er som har möjlighet att se utländsk nyhetsrapportering balansera upp vår inhemska vid stora händelser som den i veckan med t.ex. BBC:s. Man blir understundom förvånad som en god vän brukar säga.

2010-06-05 @ 17:33:02
Postat av: J B Doe

I dagens Expressen firar man orgier i pk respektive oikofobi.

Om mordet på Beatice Erixon uttalar sig Sara Mohammad och säger att det inte är ett invandrarproblem. Detta trots att att flickans pojkvän före mordet hade skickat sms där han talade om både "skam" och "heder".

Om nationaldagen har Expressen följande att säga:

Svenska folkets idoga ointresse för detta flaggviftartillfälle kan bara sammanfattas med ett ord: coolt.

2010-06-05 @ 18:14:58
Postat av: Gubben o Gumman

Läs gärna Tomas Mattsons blogg .Där han hyllar

medarbetaren "rödgöken" Niklas Svenzzzzon ni vet en

av killar på dem odemokratiska politikerbloggen.

(försök att få in något där)



Nicke har lyckats flyga ned och träffa Mankel göra en intevju (scoop enligt Mattson) som av en ren

händelse sänts i bla Al Jazeera fantastiskt va.



En "hjälte" intevjuar en annan "hjälte"

Håll med om att det är ganska kommiskt.



Till o med i utkanterna av denna kamikaze parodi

med dessa skepp, där då bla "vänsteraraber" från

Sverige ingick samtliga mångmiljonärer , ni vet

killarna på barrikaderna för arbetarna,så springer

vänstervridna journalister och gör "scoop".



Redaktör Mattson stod nog inte först i kön när

hjärnorna delades ut om man säger så.



Israelerna visste precis vilka som fanns på en viss

båt, samt varför,fast det verkar media i Sverige

inte riktigt vilja förstå,utan benämner dessa

självmordskandidater ,som fredliga aktivister.



Dessa kommunist miljonärer är det mest patetiska

som finns i Sverige Wiehe Mankell Guilou Aschberg

Benny Andersson och en hel rad till,hur tror du dessa kommit fram i olika medier musik etc.



Här Svennebanan börjar du närma dej hjärnorna som

styr landet ,dessa är kommunister,kanske något

att tänka på valdagen den 19 September.



Svenne Banan allvarligt talat hur kan det komma sej

att dessa vänsteraraber alltid är mångmiljonärer

och du är skatteslav ,sedan 40 år tillbaka.



Sverige landet där välfärdssystem är lika med "sicken blås tittut".

Stålarna som kommer in där festar 1.6 miljoner med ivb upp just nu ,"wake up Charlie".



Göran Persson vinkar förresten också från sitt gods och tackar för ditt bidrag Svenne.

Detta är en sann välgöd politikerbrolier en så kallad "arbetargrabb" från Katrineholm snart en Somalisk delstat.

2010-06-05 @ 18:54:14
Postat av: Gubben o Gumman

OT : En ung vänsterpolitiker har i en brevlådekampanj hängts ut som AFA medlem.

Detta tycker den borgeliga tidnigen Baromtern tex

är viktigare att skriva om än tex SD:s skuggbudget.

(Se Barometern nätet)



Senior rödgök bedyrar att junior rödgök inte verkar

ha med AFA att göra,självklart kan väl inte unga

vänsterpartister ligga nära AFA hur skulle det se ut det vore ju djupt odemokratiskt.



Tänk om Bertil Dahl (V)sagt jo jag kan bekräfta att

junior var med och brände ned (mordbrand) en

politisk motståndares garage nyligen bla.

Han är dessutom en hejare på att krossa rutor.

Finns det på världskartan?



Nähä han är oskyldig säger Dahl,och därmed får väl

hans oskuld vara bevisad som Jan Guilou skulle

ha utryckt det hela ,konfimerat av Baromtern.



Flygbladen är polisanmälda så räkna med 20 tröttkepsar på måndag i en polisutredning.



Detta är för övrigt samma tröttkepsar som lät

mördarna från midsommar gå lösa efter en annan ful misshandel ,innan mordet på Öland ,som således ej hade behövt inträffa om dessa idioter suttit där dom skulle ha gjort måste vara trevligt för offrets anhöriga att få veta.

(Se Östran nätet)



Utredningen om mordbranden lades ned tills AFA skickade en brandvarnare till den drabbade.



Hur är det nu Svennebanan med kopplingarna Expo AFA

pressen polisen vad tror du?



Socialdemokratiska Östran har än inte brytt sej att skriva om detta än ......

2010-06-05 @ 19:23:56
Postat av: Usch

Passerade Skälby i Kalmar nu ikväll på min cykel. Hela lekparken full utav huckle kärringar, deras män och tvåhundra ungar. Kommer att bli i Kalmar som i övriga större städer. Varenda park, strand eller grönyta kommer att vara fullproppad utav mussar och deras bilar. För just bilarna är lika heliga som kamelerna i hemlandet. Dessa parkeras givetvis ute på grönytan i lekparken och helst uppe på filten.

2010-06-05 @ 20:28:29
Postat av: Robin Shadowes

Uppmanar alla(h) svenskvänliga att gå ut i morgon på den nya "blattional-dagen" och dokumentera detta mångkulturella jippo. Ni behöver ju inte genomlida hela spektaklet, bara stanna ett tag och fota och filma. Från fler landsdelar desto bättre så vi kan visa vad dom har gjort med vår fina nationaldag, ett enda stort multikulti-evenemang med somaliska folkdanser och arabisk skränande disco medan svenska folkdräkter, flaggor och folkmusik är strängeligen förbjudet för att inte krängka våra nysvenskar. Om inte för annat för att dokumentera vilka som bevistar detta spektakel. Kommer det bli som 1: maj i Borlänge, 25% svenskar och 75% nysvenskar?

Gör gärna en liknande dokumentering om två veckor av midsommarfirandet landet runt. Kanske blir det en ny-midsommar som t o m kommer falla självaste Måna Muslim på läppen?

2010-06-05 @ 21:29:51
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: PK

Så jävla klockren video.

2010-06-06 @ 00:26:40
Postat av: Tore (preact)

Thoralf, Hizbollah i Libanon har redan upprustats av Iran. Se här och översätta fixar du lätt:

http://www.paltoday.ps/arabic/News-80593.html

och Israel skickar ubåtar "med kärnvapen" till Persiska viken, allt enligt Expressen:

www.expressen.se/Nyheter/1.2006034/israel-skickar-ubatar-med-karnvapen-till-persiska-viken

2010-06-06 @ 02:37:52
Postat av: Daytrader

Henning Mankell är inget annat än ett hycklande självupptaget svin.



Rubriken flera medier haft i veckan lyder:



"Mankell överväger israelisk bojkott"



"-Jag är en bästsäljande författare i Israel och jag måste noga överväga om jag ska förbjuda att mina böcker översätts till hebreiska. Samtidigt vill jag inte att det ska drabba fel människor, så jag måste fundera på det, säger han till DN."



Så mankell,ta och stå för det du säger och visa exakt hur gooood och solidarisk du är genom att strypa dina inkomster där dom flödar mest...att åka iväg på en bekväm liten seglats och posera framför världens alla kameror ett par veckor och sen framstå som godheten själv hade vem som helst klarat,den reklamen för ens egen person är värd miljoner,men när det verkligen drabbar din egen plånbok eller börjar bli obekvämt att vistas i en krigszon...ja då viker sig den gode och solidariske mankell,riktigt så mycket är inte hamas,palestinierna och islamisterna värda att han vill offra inkomster för dom.



För 90% av "aktivisterna" gick det bra så länge resan var bekväm,60 journalister skulle bevaka deras säkerhet,ty svenska pappa staten med silkesvantarna fanns nu inte i närheten,man kan ge sig f-n på att både mankell och dom andra nyttiga idioterna gjort sig väldigt varse om att deras säkerhet var total innan dom åkte.



Hade minsta fara för deras liv synts på vattenytan så hade dom aldrig åkt,utan journalister hade dom aldrig åkt...ni förstår,det får inte kosta för mycket att vara god och solidarisk,och när vi börjar tala om faror och förlorade inkomster viker sig pöbeln direkt,men precis som hela vänsterns retorik så är det ett stort skådespel,mankell fick naturligtvis några extra poäng på godhets skalan hos sveriges etablissemang genom att hota med att inte översätta sina böcker.



Multikulturförespråkarna i sverige är väldigt duktiga på att balansera på den tunna linan,just såpass att det gynnar deras egen person.



Ett väldigt enkelt sätt att bevisa det är att söka "faddrar" till alla dessa skäggiga ankarmän som dräller in,när man läser krönikor i svensk slaskmedia får man lätt intrycket av att det väntar en fadder i varje hörn bland etablissemanget,jag skulle vilja fråga var och en av dom när dom kan ta emot en somalisk 30-åring i sitt hem ett par ggr/vecka för att stödja och hjälpa komma in i samhället,UTAN ersättning naturligtvis,krönikorna lär få ett jävligt abrupt slut.



2010-06-06 @ 03:30:42
Postat av: Daytrader

Henning Mankell är inget annat än ett hycklande självupptaget svin.



Rubriken flera medier haft i veckan lyder:



"Mankell överväger israelisk bojkott"



"-Jag är en bästsäljande författare i Israel och jag måste noga överväga om jag ska förbjuda att mina böcker översätts till hebreiska. Samtidigt vill jag inte att det ska drabba fel människor, så jag måste fundera på det, säger han till DN."



Så mankell,ta och stå för det du säger och visa exakt hur gooood och solidarisk du är genom att strypa dina inkomster där dom flödar mest...att åka iväg på en bekväm liten seglats och posera framför världens alla kameror ett par veckor och sen framstå som godheten själv hade vem som helst klarat,den reklamen för ens egen person är värd miljoner,men när det verkligen drabbar din egen plånbok eller börjar bli obekvämt att vistas i en krigszon...ja då viker sig den gode och solidariske mankell,riktigt så mycket är inte hamas,palestinierna och islamisterna värda att han vill offra inkomster för dom.



För 90% av "aktivisterna" gick det bra så länge resan var bekväm,60 journalister skulle bevaka deras säkerhet,ty svenska pappa staten med silkesvantarna fanns nu inte i närheten,man kan ge sig f-n på att både mankell och dom andra nyttiga idioterna gjort sig väldigt varse om att deras säkerhet var total innan dom åkte.



Hade minsta fara för deras liv synts på vattenytan så hade dom aldrig åkt,utan journalister hade dom aldrig åkt...ni förstår,det får inte kosta för mycket att vara god och solidarisk,och när vi börjar tala om faror och förlorade inkomster viker sig pöbeln direkt,men precis som hela vänsterns retorik så är det ett stort skådespel,mankell fick naturligtvis några extra poäng på godhets skalan hos sveriges etablissemang genom att hota med att inte översätta sina böcker.



Multikulturförespråkarna i sverige är väldigt duktiga på att balansera på den tunna linan,just såpass att det gynnar deras egen person.



Ett väldigt enkelt sätt att bevisa det är att söka "faddrar" till alla dessa skäggiga ankarmän som dräller in,när man läser krönikor i svensk slaskmedia får man lätt intrycket av att det väntar en fadder i varje hörn bland etablissemanget,jag skulle vilja fråga var och en av dom när dom kan ta emot en somalisk 30-åring i sitt hem ett par ggr/vecka för att stödja och hjälpa komma in i samhället,UTAN ersättning naturligtvis,krönikorna lär få ett jävligt abrupt slut.



2010-06-06 @ 03:40:32
Postat av: lee

Reuters censur



http://www.talkgaza.com/flotillafacts/?p=588

2010-06-07 @ 18:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0