SORGLIG SENSATIONS-JOURNALISTIK AV BAROMETERNPå bästa och största nyhetsplats slår idag Barometern upp den sensationella nyheten att Sverigedemokraterna har personer som inte är svenska medborgare på sin landstingslista. Tre personer utav ca 30 är inte svenska medborgare.

Jag blir ganska vimmelkantig!

Ena stunden anklagar journalisterna oss för att vara främlingsfientliga och vissa påstår till och med att vi vill kasta ut invandrare. Andra stunden är det uppenbarligen upp åt väggarna att vi har personer som invandrat till Sverige på våra valsedlar.

I vårt politiska program så vill vi att människor som kommer till Sverige skall assimilera sig i vårt samhälle. En dansk eller norsk har inga problem med att assimilera då skillnaden mellan våra språk och kulturer är minimala i förhållande till t.ex. analfabeter från Somalia. En person från västeuropa har heller inga större problem med att assimilera sig i vårt land.

Många av de människor som kom till Sverige under t.ex. 60-talet har för länge sedan assimilerat sig i det svenska samhället. En grupp av dessa som inte är så liten sympatiserar också med Sverigedemokraterna och många är också medlemmar i partiet. Vissa av dessa kandiderar även för partiet i årets val.

Utav de tre personer som SD i Kalmar län har på sin valsedel har Kalle Winner fått en andra plats på valsedeln och är därmed i allra högsta grad valbar. Kalle Winner är amerikansk medborgare men har bott i Sverige ca 45 år. Under dessa år har han jobbat inom sjukvården som sjukskötare vid flera olika avdelningar på länssjukhuset i Kalmar. Vi inom SD är glada för att Kalle nu kandiderar för SD och vi värdesätter hans erfarenhet och kunskaper.

När det gäller det övriga två personerna så är det ännu en amerikansk medborgare och en ungersk medborgare. Båda har varit bosatta under väldigt många år i Sverige och är nog mer Sverigedemokrater än de olyckskorpar som härjar runt på diverse forum på nätet och kritiserar.

Jag anser att man skall vara väldigt försiktig med att kritisera andra när man själv inte vågar eller vill kandidera för Sverigedemokraterna. Istället borde man tacka dessa personer som kandiderar för deras civilkurage och att de vågar stå för sina åsikter. Jag är i varje fall väldigt nöjd med dessa personer som är beredda att ställa upp för Sverige och våra väljare.

Att Barometern väljer detta som förstanyhet i dagens tidningen säger mer om Barometerns agenda än om Sverigedemokraternas.


Kommentarer
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Med såna tidningar som Barometern så går det åt skogen med Alliansen. Fler än en gång så har man höjt på ögonbrynen och undrat vad tidningens politiska hemvist är? Och inte lär det bli bättre med Wickbom. Vicken bom att anställa den gubben.

2010-06-10 @ 18:36:30
Postat av: Dunderminnet

haha, media försöker hela tiden att ställa sd i dålig dager. Att "invandrare" ansluter sig till sd och vill bevara landet som det en gång varit är bara bra. Skulle jag komma till ett land som jag tycker är bra men som sköter politiken uruselt så skulle jag göra likadant. All heder till dessa!

Att vilja Sverige väl verkar vara rasistiskt om man ser det ur nyhetsmedias synvinkel.

2010-06-10 @ 18:54:57
Postat av: Gubben o Gumman

Möcke bra inlägg Thor-alf ,9999 av 100000 SD väljare tycker nog att personer som bott i Sverige

45 år ,ställer upp för SD är ganska ok ,ganska komiskt faktiskt Barometern är bedrövlig.

Något är allvarligt fel på den tidningen.Dom som inte tycker om kandidaterna är nog försumbara faktiskt.Håll rent åt höger,tack för att ni ställer upp Calle Claus mfl."Vi som byggde Sverige röstade socialdemokratiskt

och fixade Rinkeby bla"Sidbyte : Blir intressant att följa överfallet på

den unga flickan,det har börjat röra sej en ny grupp i centrala Kalmar mellan 20-30år.

Äpplet brukar inte falla så långt från päronträdet.

2010-06-10 @ 19:15:04
Postat av: Tore (prelude, preact, presound)

Aftonbladet gör idag ett stort nummer av, att SCB

tolkar socialisterna som vinnare vid valet! Hysteriet når inga gränser. Deras undersökning varade under maj månad, och endast 2/3 delar av utfrågarna svarade på frågor. Gammal skåpmat skriver moderaten Kent Persson:

http://kentpersson.wordpress.com/2010/06/10/scb-matningen-ar-gammal-skapmat/

2010-06-10 @ 19:25:20
Postat av: j-å

Den här Mats Andersson har nog tittat för djupt i flaskan el.dyl.

Mej veterligen måste man vara just svensk medborgare för ha både rösträtt och vara valbar.

Om karlen åtminsone skrivit "ej av svenskt ursprung", hade det kanske gått att begripa delar av retoriken.Och som sagt. Hade de här invandrarna inte uppfyllt SD:s krav, så hade de väl inte varit till någon nytta för partiet.

Journalisterna blir alltmer "löjliga och korkade" i sin häxjakt.

2010-06-10 @ 19:57:52
Postat av: Calle

Håller med Dunderminnet! Menar nu media att dessa "icke svenska medborgare"även dom är rasister som alla andra SD:are? Nä, hellre sådana än dom förfäade vänstersvenskar som vill avskaffa allt genuint svenskt, t.ex. nationaldagsfirande och skolavslutningar på traditionellt sätt, ändra nationalsång och flagga. Kanske beror angreppet på dessa "icke medborgare" på att dom har "fel" religion???

2010-06-10 @ 20:02:21
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Namnbyte från preact till mitt officiella namn numera, Thoralf...

2010-06-10 @ 20:12:57
Postat av: Ceasar

Ja du Thoralf,Vilken j-vla skittidning Ni har därnere, äh våra är inte mkt bättre i Stockholm. Men Barometern måste ju ändå ta ngn form av rekord. Det är ju inte då och då man hittar tokigheter i den tidningen.Jag försökte skicka mail till redaktionen hos dem - inget svar. Jag försökte vid ett flertal ggr skicka kommentarer till deras artikel, men också som uppmaning till flera av kommentatorerna att ta en liten historielektion i debattform, eftersom tydligen alla SD:are kan beskrivas såhär:"Ibland måste man även kommentera idioti.

Jag undrar hur många Sverigedemokrater som har grundläggande kunskaper om svensk historia."Ingen av mina kommentarer släpps igenom, vilka ynkryggar!

2010-06-10 @ 20:56:25
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Stefan A

Har Barren blivit främlingsfientlig?ja ja..ju närmare valet vi kommer desto flera desperationsartiklar lär vi få se...

2010-06-10 @ 21:26:02
Postat av: Thoralf A

j-åDu har rätt när det gäller riksdagsvalet. Men när det gäller kommun och landstingsval behöver vare sig kandidater eller den som röstar vara svenska medborgare.

Postat av: Kjell Dahlin Helsigborg

Hej en litten kommentar från SDsyd Kansliet i Hbg, En man ringer från Göteborg är alldeles ifrån sig,,,, JAG vet inte om jag skall rösta på sd,varför frågar man sig för jag fick ingen förklaring innan. Jo denna man hade läst i tidningen DN att Sverigedemokraterna i Kalmar hade invandrar på vallista som inte och var svenska medborgare. Nu hör det till saken att jag handhar blanketer till att söka till valet för SD, då jag förklarat för denna vilsna man hur det ligger till då lungna han sig och bad om ursäkt och kommer att rösta på SD i Septeber. Leve Sverigedemokraterna.

2010-06-10 @ 22:06:45
Postat av: Fredde

Europa har sett det, när ska etablisemanget i Sverige vakna?http://www.youtube.com/watch?v=wRnP-XzB_U0&feature=player_embedded#!

2010-06-10 @ 22:22:13
Postat av: Sven Duva

Svensken blir mer och mer van att läsa mellan raderna. Att det inte visar sig i gallupundersökningar beror på skämmighetsfaktorn men i valet kommer det synas.2010-06-10 @ 22:24:53
Postat av: Lotta

Skrev ett inlägg under artikeln som diskuteras här på Barometerns hemsida där jag bara bad tre stycken skribenter läsa på om SD innan de uttalade sig om ämnet. Tror ni min kommentar klarade sig igenom PK-censuren? Nä, det gjorde den inte. Helt sjukt.

2010-06-10 @ 23:37:31
Postat av: Robin Shadowes

Bärsärken var verkligen ett riktigt klipp för Barometern verkar det som. Vad skall dom med nytt media-center till? Snart får dom hålla till godo med en källare och en stencil-maskin.

2010-06-11 @ 00:35:43
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: UncleBob

@Ceasar:I Landskrona med omnejd har vi en nättidning som vurmar å det grövsta för sossarna. De är riktiga halalhippies som motabetar och skriver en massa skit för att de tror sig kunna bidra med röster till (s).Stefan & Carinas blogg brukar tetas med dem, men nu har det blivit riktigt allvarliga konflikter.http://sdlandskrona.blogspot.com/2010/06/socialistiska-landskrona-direkt-ljuger.htmlBilder från det avbrutna torgmötet som uratade så det inte gick att hålla i demokratisk anda:http://politisktinkorrekt.info/2010/06/08/ny-version-6-aringen-och-massmedia/#more-43641http://img263.imageshack.us/img263/5918/radhust65b.jpg

2010-06-11 @ 00:44:19
Postat av: Cavatus

Se hit alla duktiga kampanjarbetare! Fyra dokument utlagda på nedladdningssidan, två flygblad och ett ändringsbart visitkortsdokument samt flygbladet med Mona Sahlins famösa ekonomi (inskickat av en utdelare). Gå till flygbladssidan för mer info:http://aktualia.wordpress.com/flygblad/Du har väl läst Julia Caesars alla krönikor? Om inte, fortsätt att läsa dem och SPRID framför allt länken vidare i mejl och annat.www.korta.nu/jc

2010-06-11 @ 01:04:08
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Dessa tre kandidater som det är frågan om,är långt mer intresserade av ett välfungerande Sverige än det stora antal som med expressfart har fått både PUT och medborgarskap.

2010-06-11 @ 07:08:28
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Expressen har nu på order av bröderna Ponnier

börjat kampen (den hopplösa) mot SD .Detta ombesörjs av dom röda valboskapsteknikerna

på tidningen lite likt "Blank Andersoon" lokalt.

"Joddlare och Komunister gör nu gemensam sak mot

"SD" spöket.Försök att räkna hem den ekvationen med tanke på

förföljelsen av "joddlare" i Malmö.Mord, våldtäkt, förföljelse är ok i Sverige, om man

kan tjäna pengar eller besitta den politiska makten via dessa sinnesjuka företelser, kan du hitta ett sjukare land ?Tomas "Lilla Saltsjöbadsavtalet" Mattson din tidning är inte trovärdig.Hur kan du du med mördade äldre våldtagna Svenska

kvinnor nedbrända skolor sova gott om nätterna.Glöm inte bort att vägen till SD:s 15% den 19 Sep

går via dej, genom "midsommarsnacket" el "Svenska brevlådeloppet"Låt diktaurens kreatur få börja spana efter snabba

gymnastikskor "Plötsligt bara händer det"2010-06-11 @ 09:51:07
Postat av: nissenorton

Jag skulle med glädje använda mitt riktiga namn, om det inte vore för den rädsla jag känner för min familjs skull (barnen) och vad som skulle kunna drabba dom. Och även kandidera för SD, men jag vet att med ADHD så är jag inte läplig som kandidat

2010-06-11 @ 10:19:28
Postat av: MartinA

Tack Kalle! Tack till de två övriga! Tack till alla Sverigedemokkrater! SD 2010!

2010-06-11 @ 11:55:20
Postat av: Äntligen!

Idag så tillät man ifrån Barometern svar på tal både i kommentatorsfältet i artikeln ang Sd´s val av invandrare som kandidater, och om att Vilks kommer att gästa Kalmar konstmuseum! Äntligen...

Framåt SD 2010!

2010-06-11 @ 14:57:05
Postat av: j-å

Där ser man hur det kan gå om man läser slarvigt.

Visst handlade det om val till landstinget.

Då förstår man Mats Anderssons infallsvinkeln lite bättre.

Problemet ligger nog i att man hanskats lika slarvigt med benämningarna invandrare, asylsökanden, flyktingar m.fl.

Har t.ex. lagt märke till att 100 000 beviljade uppehållstillstånd per år blivit liktydigt med 100 000 bidragstagande invandrare per år, fast det handlar om drygt 31 000.

Vilket i och för sig är illa nog.

2010-06-11 @ 15:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0