SKOLAD AV MONA SAHLIN

Kalmars socialdemokratiska kommunalråd Johan Persson har kört sin bil med körförbud ända sedan i december skriver Barometern idag. Kanske inte så förvånande då Johan Persson har jobbat för Mona Sahlin och att de båda är bästa kompisar sedan dess. Mona körde också med körförbud. Läs artikel i Aftonbladet.

"Jag är noga med papper, säger Johan Persson"

Det var kanske lite för mycket att göra i december 2009, med Kärnhem ;-)

Kommentarer
Postat av: Eric

Har man jobbat för Mona tar man såklart efter hennes manér..

Det heter ju "sådan herre sådan hund"...

2010-06-18 @ 08:19:21
Postat av: Fredrik

Det är inte hela världen men det som stör så in i helvete är slappheten,nochalansen och en människa som har en lön som en annan endast kan drömma om inte ens lyckas sköta en sån sak är fan under all kritik.Människor som har dessa positioner tappar all trovärdighet! Som sagt! Inte hela världen men det visar att fanerdun och kärnhem som ex är inga ärliga misstag utan beräknade som man försökt få igenom utan att vi "vanliga medborgare" ska se!!

En simpel ,klåpare o snyltare som endast tänker på sig i slutänden är vad du är JOHAN PERSSON!!

2010-06-18 @ 08:37:18
Postat av: Allemand

Här du du beviset att det är ren och skär inkompetens som JP besitter. Han har sett att stor-mamma är kanske på väg att bli statsminister och tror att han måste göra lika som stor-mamma. Skita i det vi vanliga människor måste göra varje dag.

2010-06-18 @ 09:32:23
Postat av: Dunderminnet

http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.866972--hjalplos-i-rullstol-var-handikappidrottare2010-06-18 @ 09:39:12
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Jaså,

"Yuhan Posan" har alltså svårt med lagar och förordningar!

Typiskt "storhetsvansinne", att tro man befinner sig högt över "sina väljare" och kan göra som man vill!

Välkommen tillbaka till verkligheten, "Herr Yuhan Posan"!

2010-06-18 @ 09:42:02
Postat av: Nalle i Växjö

Männen utan ansikte eller signalement har slagit till igen i KalmarAlla 55 åringar varnas att gå ut.

Varning kommer troligen att utsträckas till även flera åldersgrupper,

Postat av: ubbe

Det härligt med dom där araberna eller somalierna. Var dom kan hitta på:).Jag fattar inte. Varför dom tar in anfalbeterna till Sverige. Dom har ett iq som ligger på ca 50.Skulle vi behöva arbetskraft så tar hit östasiater då.

2010-06-18 @ 11:47:23
Postat av: Måns

Det märks att dessa pampar inte varit ute i arbetslivet. Det är där man får lära sig att det liksom ställs helt andra krav när inte mamma är med.Johan Persson har ju heller ingen ordning på de papper som ligger till grund för hans beslut ifråga om kommunens angelägenheter. Inte ens länsrättens bakläxa får honom till reson och självinsikt.

2010-06-18 @ 11:53:48
Postat av: ubbe

Sossarna är ett mygel parti.Alla andra ska sköta sig, men inte dom. Samma sak med Mona sahlin. Det därför jag aldrig rösta på vänstern.Jag blir också rädd . När en sådan människa sitter i kommunen och har hand om våra kommunala pengar.

2010-06-18 @ 11:56:08
Postat av: P

Et kommunalpolitiker med körforbud betyr givetvis ingenting når en statsminister kandidat har et "syndsregister" langt som et vondt år.Litt av en kultur blant disse sossarna. Det var ikke lenge siden en S-politiker var med på et kidnappingsforsök. Dette og alt som blir fortalt rundt i Sverige som ikke fremkommer i media.

Stilles det ingen krav i dette partiet?

2010-06-18 @ 12:24:50
Postat av: Roger S

Han talar om att bakrutan ska vara skadad i barometern. Men de bilder man tagit verkar inte visa på någon skada.Eller är det bara väldigt dålig kvalite på bilderna?

2010-06-18 @ 12:32:51
URL: http://valaffisch.se/wordpress
Postat av: Notarien

Skrev en kommentar på senaste artikeln i Barometern.

Den publiceras inte. Fortfarande 0 kommentarer. Det är klart, alla måste väl tas bort!

2010-06-18 @ 13:10:18
Postat av: Gubben o Gumman

Johan Persson är en egenberikande clown med storhetsvansinne precis som alla lågutbildade sossar drabbas av,dessa söker sej till köttgrytorna givetsvis andra partiers clowner med.Förbjud politiker broilers totalt dessa kör bara sönder landet på sikt.Titta på hur det går för "Ursula" "Fridde Fridolin" "Astillio Babbladillio" (Inte en siffra rätt)Här är Alfsson ett bra exempel bra utbildning jobbar utanför politiken,ett sjudjävla engagemang

samt driv i steget(Nu fick nog GoG pluspoäng)

Alla sätt att skaffa bra kontakter i Rosenbad är

tillåtna.....Alfsson är "slackern" Perssons

motsats, Perssons socialistkompisar marknadsför SD folk som korkade och lågutbildade.Visst fan kan alla glömma bilprovningen men helhetsbilden av tex Persson skulle bli en helt annan om valboskapsteknikerna levde upp till att

opartiskt granska och förmedla.Helt klart pluspoäng till Pelle här.

Men är han inte en lonely cowboy på red?"Scoopet" är lite märkligt med Barometerns socialist vurmande för övrigt.Tänk om Pelle får en lavett?Till sist missa inte Birgitta Svensson underbara

omskrivning av lågpresternade stolpskott i Svenska skolor,denna håller hög klass,en mycket bra artikel att driva med en av dom bästa faktiskt.

Helt i klass med "Möten mellan två människor"

Har inte denna donna Rubel inkomster så vet e fan.

B Svensson kan bli direktör på Ebberöds Bank.Länka gärna in den här du som kan hehe.

Vårt genmäle kommer nog inte in men då skriver vi det här vart det lider.En liten här kommentar (sång): Var nöjd med 25 % av pensionsräddarna på gymnasiet.Refräng : Var nöjd med 25% i pensionMusik till : Djungelboken............2010-06-18 @ 14:33:51
Postat av: Gubben o Gumman

"Två gökungar placerade hos fru Svensson"

2010-06-18 @ 14:48:20
Postat av: Cavatus

Här är en direktlänkt till en sammanställning av Mona Sahlins fiffel:http://www.box.net/files/0/f/43967538/Flygblad_A4_utan_avrivningslappar#/files/0/f/43967538/1/f_448337582Detta flygblad ligger uppe på flygbladssidan. Hjälp till att sprida dessa flygblad!Se även Julia Caesars senaste krönika. Alla länkar här:www.korta.nu/jc

2010-06-18 @ 14:55:14
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Humanist

Egentligen är hela denna historia en skitsak som knappt förtjänar att diskuteras. Samtidigt förstår jag naturligtvis varför Thoralf Alfsson väljer att ta upp den på bloggen.Gammelmedia har ju satt i system att leta fram all tänkbar "skit" för att misskreditera sd-politiker. Varenda gammal parkeringsbot ska grävas fram i deras försök att framställa sd-aktiva som kriminella. Och givetvis är det då fullt förståeligt om sd-politiker uppmärksammar alla de fall då representanter för andra partier visar sig ha lik i garderoben.Det är dock beklagligt att svensk politik i allt högre grad kommit att handla om denna typ av smutskastning. Politik bör handla om vilka ideal och värderingar samhället ska bygga på, och om hur de oilka partierna vill hantera viktiga samhällsproblem. Tjafsande om enskilda politikers eventuella gamla fortkörningar, betalningsanmärkningar eller fyllehistorier sänker den politiska debatten till sandlådenivå.

2010-06-18 @ 15:39:05
Postat av: Gubben o Gumman

Utan "Ryska snuvan " i media alla kategorier, hade

den politiska debatten handlat om vem som har rätt

till dom Svenska socialförsäkringarna.

Inbetalarna el resten av världen.Det finns inget inom matematiken som heter "godhetsformeln"Detta är en konstruktion i en rödgöks låtsas värld.

Mycket enkelt att förstå för folket, men inte för

penningkåta politiker som typ Herr Persson el fru Sahlin.Kalmar kommun med hjälp av Persson kommer att få/ha stora utgifter,gott om hucklen o "flickpillare" strosar runt i solen i staden.Dessa tror att hela staden välkomnar dom för det har Persson lakejer tutat i dom på invandraservice.

Blir en hård smäll när bostads o arbetsmarknad kommer ifatt denna lögnen för dessa stackare.Ett land utvecklas inte av företag som Samhall samt

Attendo Care (obs rättstavat denna gången)

2010-06-18 @ 16:03:19
Postat av: J B Doe

Mona Sahlin är en ärke-bohem, som knappast klarar av att reda sig i vardagslivet. Hur NÅGON över huvudtaget kan tro att hon duger att leda landet är en gåta. I ett sällsynt ögonblick av klarsynthet yttrade hon en gång: "Jag är knasig nog att tro att jag duger till statsminister". Så sant! För att tro något sådant måste man vara tokig. Gud bevare Sverige, om röran vinner valet.

2010-06-18 @ 16:34:56
Postat av: Bloggextra

www.b-g.se

2010-06-18 @ 17:49:19
URL: http://www.b-g.se
Postat av: Trisse

Och sådana typer skall styra kommun och land.

Jag får nästan ett hysteriskt sammanbrott!

2010-06-18 @ 18:39:03
Postat av: Roberth Ström

En del behöver inte följa lager anser de själva.

2010-06-18 @ 20:17:42
Postat av: Trisse

Det är snart dags för den vanlige hederlige "kneagrens revolution" mot det som pågår i landet.Ingen röd revolution.Utan ett uppbrott mot all förljugenhet.Allt hymlande.Med sanningen.Det jag menar är inte någon statsvälvning utan att få in rätt partier,och rätt folk på beslutande positioner.Frågor som etablisemanget hitintills lyckats "hymla undan" som exempelvis försvarsfrågan,och frågan om våra åtaganden gällande invandrar och flytingpolitik måste för första gången upp på riksdagens bord i höst.För en riktigt rejäl genomlysning.

Så här kan det absolut och under inga som helst villkor få fortsätta.Jag tror mig veta att SD blivande riksdagsgrupp kommer att ta sig an frågeställningarna med förtur.2010-06-18 @ 20:27:38
Postat av: Robin Shadowes

Johan Persson skall ha en sak alldeles klar för sig. Nuder påstods ju också vara kompis med Måna Muslim fram till för nåt år sedan. Men sedan stack hon dolken i ryggen på Nuder för att bli av med en rival om makten. Samma sak kommer hända med JP om han skulle råka hota hennes ställning.

2010-06-19 @ 00:07:11
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Typiskt sossesmitta! Mona "Muslim" har visst återfallit till gamla synder. Ånyo har hennes "Volvo" ej blivit omskött...2009-03...Mona fifflar igen!

http://www.youtube.com/watch?v=XgsLbLv5jD0&feature=related

2010-06-20 @ 03:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0