MYGEL OCH FALSK SPEL AV JOHAN PERSSON?

För lite drygt en vecka sedan kom domen från Förvaltningsrätten i Växjö på min överklagan av ett beslut i kommunstyrelsen i november 2009 gällande en markaffär. Läs tidigare blogginlägg.

Förvaltningsrätten upphävde kommunstyrelsens beslut och gick således helt och hållet på samma linje som min överklagan. Döm om min förvåning blev stor när jag sedan kunde läsa att kommunen ansåg att domen inte skulle få någon praktisk betydelse. Läs artikel i Barometern.

I och med att jag överklagade kommunstyrelsens beslut och att jag fått rätt i min överklagan har alltså kommunstyrelsens beslut inte vunnit laga kraft. Ändå har Kalmar kommun genomfört denna markaffär där man säljer ett markområde för 1,3 miljoner kronor som borde ha sålts för 6,8 miljoner kronor. Om jag inte överklagat beslutet skulle det vunnit laga kraft den 21 december 2009 (tre veckor efter att det anslagits på kommunens anslagstavla).

Därför begärde jag ut köpeavtalet mellan Kalmar kommun och Kärnhem AB!
När jag ser datumen på detta köpeavtal så begriper till och med en ”idiot” att det pågått ett ”falskt spel” bakom stadshusets fasad som är skrämmande. Detta kan helt enkelt inte vara en tillfällighet! Det socialdemokratiska kommunalrådet har förhandlat bort 5,4 miljoner av Kalmar kommuns innevånares tillgångar. Skandal!

Detta till på köpet med allianspartiernas goda minne och tystnad!

Vad är det jag syftar på med ”falskt spel”? Här är lite bakgrund.

I januari 2008 presenterade Kärnhem AB stora planer på att etablera ett World Trade Center på Kvarnholmen i Kalmar. Kärnhem fick tillgång till 25 000 m2 attraktiv mark i centrala Kalmar. Kärnhem AB räknade med byggstart under 2010. Läs artikel i Barometern.

Har dessa båda affärer något samband? Döm själva! Jag har i varje fall min uppfattning helt klar.

Den 30 november 2009 anslås protokollet från kommunstyrelsen där beslutet om markförsäljning till Kärnhem AB ingår.

Den 1 december 2009 deklarerar det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson att Kalmar kommun bryter avtalet med Kärnhem AB angående World Trade Center på Kvarnholmen. Läs artikel i Barometern

Den 3 december 2009 skriver Johan Persson (s) och Malin Petersson (m) på köpehandlingarna om markförsäljningen med ett rabatterat pris på 5,4 miljoner kronor för Kärnhem AB

Den 7 december 2009 skriver Kärnhem AB på avtalet och erlägger köpeskillingen till Kalmar kommun.

Ingenting i världen kan ändra på dessa datum.


Barometern den 1 december 2009.


För mig är det fullständigt uppenbart att dessa båda ”affärer” hänger samman och att Johan Persson ”kompenserat” Kärnhem AB med 5,4 miljoner för att kommunen skulle kunna ensidigt bryta avtalet utan en juridisk process från Kärnhems sida.

Det stinker fruktansvärt från stadshuset där ”kung Johan Persson styr och ställer”.

Nu uppkommer det givetvis två frågeställningar!

Har Kalmar kommun brutit mot någon lag när man genomfört denna markförsäljning utan att beslutet vunnit laga kraft?

Dessutom måste man ställa sig frågan om kommunen även brutit mot paragraf 8 i kommunallagen som säger

"Kommuner och landsting får genomföra åtgärder för att allmänt främja näringslivet i kommunen eller landstinget. Individuellt inriktat stöd till enskilda näringsidkare får lämnas bara om det finns synnerliga skäl för det."

Jag anser att kommunen har gett ett individuellt riktat stöd till en enskild näringsidkare utan att det finns synnerliga skäl för detta .

Jag kan lova att en fortsättning följer!


Kommentarer
Postat av: Zalgonenko

Underbart hur du klär av myglarna in på bara kroppen!Varför skriver inte Barometern mer om turerna? Det vore ju närmast ett scoop för dem detta!

2010-06-12 @ 14:11:27
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Är detta den numera berömda kinesen "Yuhan Posan" känd från "kines-såpan" i Kalmar?

2010-06-12 @ 16:26:15
Postat av: Jonas Gustafsson

Imponerande Thoralf!

2010-06-12 @ 16:34:09
Postat av: Gubben o Gumman

"Individuellt enskilt stöd"Det är väl det som kallas för en muta va?

Jamen det är ju krimminellt.

Man brukar väl ett år för varje miljon man försnillat va?Denna korrupta sjävsäkra sosse kan dom aldrig rädda

i det långa loppet han är lite för stor i korken

för att det skall vara hälsosamt.Ikväll återstår det att se om hans kompisar skall

lyckas med sin första överfallsvåldtäkt i Kalmar.Innan midsommar är säkert den första Kalmarflickan

berikad av dess nya ystra hingstar.

2010-06-12 @ 16:52:10
Postat av: Sven Duva

Bra jobbat. Sätt blåslampan i röven på tobleronepolitikerna.

2010-06-12 @ 21:07:07
Postat av: LN

Hos Snaphanen kan man idag läsa om riksmodern Mona Sahlin och maktens banalitet

- - -

För några dagar sedan, då det plötsligt gick upp för mig, att Sahlinskan, om något av Nya Alliansens småpartier hamnar under 4%-gränsen, faktiskt med de Grönas hjälp kan bli Nya Sveriges nästa statsminister, satte jag mig bekvämt till rätta för att "brusha upp" min Sahlinkunskap.

Hon hade på 30 år hunnit bli litet dammig. Bland det mest intressanta jag hittade, var hur hon lyckades bortmanövrera och göra sig av med det Socialdemokratiska partiets vice kommenderande och därmed sin närmaste konkurrent om makten, Pär Nuder, genom en kortvarig men intensiv förtalskampagn kombinerad med ett enda offentligt dolkstick i ryggen. Detta senare gjordes då hon sommarpratade i StatsRadion 2007. Kurt Lundgren - den kloke och genomskådande - döpte hennes tillvägagångssätt till stalinistisk vuxen-mobbning. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=1422856

Jag lyssnade igenom hela programmet - genom hörlurar, så att jag skulle kunna identifiera dolkstöten samt komma underfund med om det i övrigt fanns något inkråm i Mona Sahlin. Dolkstöten fanns. Som en blixt från klar himmel kom den: "Jag gympar för att få alla obehagligheter blåsta ur huvudet, Reinfeldt och Nuder..." sa' hon.

Men vem och vad är det mera man hör? Först och främst hör jag en ström av 'tåkrummende' banaliteter ("tåkrummend" är en pejorativ 'specialterm' som man gärna använder på Snaphanen och som inte finns i något lexikon!) och klischéer levererade med ett falskt, oautentiskt och sentimentalt tonfall. Antingen har rösten aldrig varit äkta, eller också har den perverterats av att under alltför många decennier ha vistats i en sjuk och fientlig miljö. I hörlurarna hör jag också ett tillkämpat lugn, en överkompensering i rösten, som avslöjas av en hektisk, nervös andning mellan orden, vilket torde vittna om att personen befinner sig under stress. Vilka är hennes vänner - hur många och hur länge åt gången?

Oundvikligen måste någon ha dolken redo, om hon förlorar i höstens val. Kommer hon rent av att sitta fastväxt som ordförande, i hopp om att ett nedelag inte kan förvisa henne till kulisserna. Ett högt spel.

Vad som finns inuti henne - utöver en mycket rutinerad hunger efter makt, förblir en gåta? Förmodligen är det detta som fascinerar, men ändå kämpar man hela tiden med tanken att det nog bara är en politisk orm som man hör och som inte har annat att säga, än vad man skulle kunna läsa i vilken som helst av Barbara Cartlands noveller. Att Mona Sahlin inte är någon djupsinnig person är ingen nyhet. Den musik hon spelade i sitt 'sommarpratarprogram' var undantagslöst primitiv och vulgär.

Men man kan inte undervärdera hennes förmåga till politiskt intrigmakeri och dito falskhet, sedan man läst Kurt Lundgrens korta och koncisa poträtt av henne. Folk bedömer oftast politiker efter deras personliga framtoning, vilket kanske förklarar varför Mona Sahlin är i vida kretsar illa omtyckt. http://kurtlundgren.webblogg.se/2008/october/mona-sahlin-en-ondsint-liten-karring.html

- - - - -

http://snaphanen.dk/2010/06/11/holland-ti-ar-efter-pim/#more-66129

2010-06-12 @ 21:11:22
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag skrev i någon blogg om just Mona "Muslim"! När den maktgalne kvinnan har passerat 50, då blir hon ond och farlig! Att var tredje röstande i Sverige

har ett sådant förtoende till denne "jag är partiledare och därmed statsministerkandidat", visar tillståndet i det kungliga Sverige! Jag blir mycket irriterad, om denna kvinna uppnår sina mål.

Det sämsta skit som någonsin kommit "så här långt"! Nu är jag dock opptimist i sakfrågan, och tror att SD hamnar mellan 10 och 15 %, och därmed en vågmästarroll. Då behövs varken kärringen eller "barbaren", för de tu är bland de som jag idetifierat som "Sveriges samhällsförstörare"! Aldrig trodde jag att en avkomma från en cirkuspajas, skulle få så mycket makt i Sverige, att vi här nu erhåller ett allvarligt tillstånd med

ett lågintensivt krig i vissa förorter.

Visst saknar jag Kurt Lundgren och alla hans journalistiska omdömen. Livet är en strid, från vaggan till graven! Han slapp i-alla-fall sin låga blivande pension, som han oroade sig för. Frid vare med dig, Kurt!...

2010-06-12 @ 22:59:04
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag får byta skrivbordet för det som det övriga Sverige börjar bli utslitet! Tappar visst några "Nuder" och några bokstäver här och där, men ni förstår säkert vad jag menar! Må väl...

2010-06-12 @ 23:04:22
Postat av: S-E Karlsson

Hej och godmorgon ! En kort stunds utdelning av reklam för Sd fredagen den 11/6 gav oss i Sd Högsby två nya namn på vår kommunlista ! Det finns fler kloka människor än man kan ana ! Dessa bägge kandidater är hjärtligt välkomna till ett klokt parti som i första hand värnar om vårt Sverige !

2010-06-13 @ 05:45:12
Postat av: LN

DET SOCIALA KAPITALET

Julia Ceasae uppehåller sig i denna söndags krönika på Snaphanen vid tilliten mellan ett samhälles medborgare - och bristen på sådan tillit.

- - -

"Globaliseringsruset, den hänförda övertygelsen om det mångkulturella samhällets välsignelser, har övergått i en svårbotad baksmälla. Den ruvar tung över Europa när konsekvenserna av flera decenniers massimmigration blir allt tydligare...

I Sverige pågår dessutom en synnerligen samhällsskadlig positiv särbehandling av etniska och religiösa minoriteter genom diskrimineringslagstiftningen.

DO, Diskrimineringsombudsmannen, sysselsätter ett hundratal tjänstemän till en kostnad av lika många miljoner per år. Resultatet är kraftiga utdömda skadestånd på hårresande grunder till invandrare som vägrar anpassa sig till svenska lagar och normer. DO:s verksamhet splittrar befolkningen i olika grupper och särintressen, är stötande för det allmänna rättsmedvetandet och fräter kraftigt på det sociala kapitalet. Det finns inget försvar för en statlig verksamhet med så destruktiva effekter. DO bör läggas ned per omgående och diskrimineringslagen skrivas om. Det skulle avsevärt minska urholkningen av socialt kapital i Sverige."

- - -

http://snaphanen.dk/2010/06/13/s%c3%b8ndagskronik-den-livsviktiga-tilliten/#more-66245

Postat av: Nalle i Växjö

Vill rekommendera boken Exit Folkhemsverige som ger en del bakgrund till varför det ser ut som det gör i dag, laddas ner som PDF fil.Borde läsas av Rainfelt eller Litorin men dom har väl fullt upp med att läsa kontodrag från banken och bryr sig nog inte om hur det ser ut ute i SverigeEn sak jag funderat på många gånger är hur så många "gammalsvenskar" fortfarande visar att dom tänker rösta på partier som i allt snabbare takt tänker totalt förstöra Sverige med okontrollerbar "översvämning", när det normala om hinken är full vore att stänga kranen.2010-06-13 @ 08:43:22
URL: http://snaphanen.dk/upload/Exit.pdf
Postat av: Nalle i Växjö

Islamisering av Sverige fortsätter framgångsrikt och helt enligt planen med god hjälp av Svenska politiker.Malmö tar ett stort steg genom att införa särskild skola för muslimska flickor som instängda i sina "individuella fängelser" slipper möta personer av motsatta könet.Tack Repalu och övriga politiker, det känns tryggt att lägga sin röst på sådana politiker.

Postat av: Ceasar

Skitbra jobbat Thoralf.Klä av dessa maktgalningar in på bara skinnet.

2010-06-13 @ 10:13:04
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: P

At noen varner om Sverige høres ut som et bra prosjekt.Det Thoralf skriver her är tyvärr et mange eksempel rundt omkring i Sverige. Kalmar har en Thoralf. Andre steder forsöker enkelt personer en hard kamp for å få rättvisa. Her er det fritt frem for styresmakter och forvaltninger å bryte loven som det passer. De sitter trygt och vet at deres besluttninger ikke får konsekvenser.Jeg treffer mange svensker som har blitt overkjört, felbehandlet etc, etc, etc. I går snakket jeg med en som hadde blitt operert av en tandläkare (for noen år tilbake). I andre land är det en skandale. Her i Sverige är det bare en av mange hendelser. Personen det gjelder tar det for gitt at vedkommende ikke kommer videre i "systemet".Å få en god ekonomi i Sverige och svenske kommuner bör väre enkelt med tanke på alt slöseri som kan "skjæres ned over natten". SD har mange bra forslag. Derfor sier jeg til alle misfornöyde svensker - rösta SD.Jeg kan ikke forstå annet enn at SD kommer godt over sperrgrensen. Hver dag hörer jeg om folk som vil rösta SD. Folk som ikke vil ha "Bygg en moské, baby, bygg gärna tre, baby".

2010-06-13 @ 10:41:24
Postat av: Nalle i Växjö

Förr i tiden fanns ett ordspråk att någon ljuger som en "Hästhandlare"Även om vi har många hästar har detta ordspråk ersatts av " Ljuger som en journalist"Läs om den fantastiska historien om massavvisningen till Irak där Sverige fick kritik av FNFinns det några gränser för hur mycket dom får ljuga?

Postat av: P

Till Nalle i Växjö

Nej, det finns ingen gränser for hur mycke dom kan ljuga. I et system må det väre regelen at dom ljuger, ikke unntaket. Et system blir naivt når det er unntaket, ikke regelen, som gjelder.Takk for link til Exit 2010-06-13 @ 08:43:22

2010-06-13 @ 10:55:57
Postat av: P

Nalle i Växjö

Nå det gjelder massavvisningen er det regelrett over en hver forstand at FN våger å kritisere Sverige (hvor så godt som alle får en PUT). Det er lett å kritisere den snilleste eleven i klassen.Massavvisningen besto av 28 personer fra Sverige. Etter mine begreper är en massavvisning 1000 personer eller mer. Var noen som fortalte meg at det var 10 personer som forsvant på flyplassen i Sverige?

2010-06-13 @ 11:20:15
Postat av: Helene

P”Massavvisning” av 28 personer. Och vad kallas det att 100 000 släpps in i landet/år? Massinvand....nä, det kan det väl inte heta?

2010-06-13 @ 12:36:46
Postat av: Hajen

I natt mördades en vad jag tror en 30 årig svensk i Östra Nordstan i Göteborg. GT Expressen hade ett in lägg om saken i någon timme sedan försvann inlägget. Göteborgs Posten nämner inte med ett ord inte en rad om mordet inom sitt bevakningsområde och på gångavstånd från redaktionen. Kan det bero på att mördaren är en tungt kriminellt belastad somalier? Vad tror ni?

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2021845/knivdadet-i-nordstan-chockade-vittnen-det-gick-sa-snabbt

2010-06-13 @ 15:33:21
Postat av: Gubben o Gumman

I den makt o penninghungrige politikerns värld

kallas det Gigantutvisning kontra Microinvandring.I DN kallar en "journalist" SD för en subkultur som

kan ställa till mycket obehag.(Skall man kalla vänsterpartiet för ett suggparti el skatte(rövarna) vilket passar bäst?)Tja SD har ju uppenbarligen placerat denna politruk

nära gränsen för sanningens ögonblick innan Ivan Katrina ,Odjek, Irina mfl får segla ut från Rosenbad för att aldrig mera kunna skada Sverige.Hur många av dessa diktaturens kreatur det blir

30 el 60 bestämmer du ,dels genom "kompissnacket"

i midsommar el "Svenska brevlådeloppet" i Aug-Sep.Det vore bra om någon kunde trycka upp knappar med

texten :

-Våldta inte min tjekompis",

-"Släpp burfåglarna fria"

-"En röst på Gudrun varför då?"

-"Det viktigaste först, FRA 2014"Du vet väl att grundlagen håller på att ändras så

att Svensk militär skall få skjuta på Svenska medborgare,tror du man avser Svenne Banan el Ali-Bacon.Då gäller inte Ådalen 1931 längre hos

röde Börje ,som i vanlig ordning ser till att ha

rätt att mörda sin egen befolkning 50 miljoner är dom uppe i än så länge myskillarna.Den som kommit på detta skall in på mentalsjukhus.

Det är en sak som är säker.Så rädda är diktaurens kreatur,detta smyger man igenom,tycker du det är ok sök din husläkare el

gå med i vänsterpartiet el socialdemokraterna.Gubben o Gumman kräver :- fri service på T-fordar

- Alla ungdomar med Svensk bakgrund skall ha lgh

vid 20 fyllda ,samt folkhemslön från samhället om

minst 20000kr i månaden ,fritt körkort.

- Fri entre till alla discotek för tjejer med

invandrarbakgrund.

- Förbud mot "snurranka"

- Koranen får endast säljas i Sverige översatt till

Kinesiska.

- Totalförbud mot att anställa sej själv som

assistent åt sej själv.

- Socialdemokraterna samt vänster partiet

totalförbjuds och klassas som miljöfarligt avfall2010-06-13 @ 16:06:02
Postat av: Måns

Hur har PK mage att gång efter gång svika sina läsare? Läsarna betalar ju för sin tidning och tittarna sina licenser. Likväl blir de lurade å det allra skamligaste.Nu idag är det en sensationell nyhet som får stryka på foten för PK:s SD-fobi. Jag talar om senaste Sifoundersökningen som innebär två sensationella nyheter;- SD blir tungan på vågen

- Moderaterna blir större än socialdemokraterna

- Alliansen blir större än de rödaAtt SD blir tungan på vågen är en supersensation. Senast moderaterna var större än sossarna var före 1914. Alltså två supersensationer tigs ihjäl för att missgynna SD.Ps @Gubben o Gumman Tack för ett gott skratt. Var så roligt att jag fick ont i magen.

2010-06-13 @ 17:44:23
Postat av: P

Helene

Jeg har svaret - 28 personer er masseutvandring och 100.000 er innvandring. Hadde litt problemer med oversettelsen til svenska.Hajen

Noe så forferdelig med mordet i Göteborg. Det er synd å si det men jeg er vant til at svensk media mörker. På en annen side betyr det ikke at jeg har sluttet å reagere. Det er ikke et godt tegn at innlegg forsvinner.Jeg tror SD kan få noe bredere oppsluttning enn det som fremkommer i opinions mätningar.

2010-06-13 @ 18:44:13
Postat av: P

Hajen

Leste artikkelen Göteborgs Posten (du la inn link på)om personen som ble drept. Det frekommer ikke frem hvilken nasjonalitet personen som avled har. Det står Göteborgare - betyr det at det er en svenske?I artikkelen står det. "Han kom till Sverige 1994 och har aldrig haft något arbete och stora delar av sitt liv dessutom varit utan bostad".

Hva har det med saken å gjöre? - betyr det at det är synd om han?I andre land er dette en stor sak som kommer på riksnyhetene.

2010-06-13 @ 19:07:41
Postat av: Robin Shadowes

Men G&G, om vi bara tillåter koranen på kinesiska, så kanske vi får en tidigare oanad invällning av uighurer till Sverige?

2010-06-13 @ 20:21:19
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Skola brinner i Halmstad. Kostnaderna snart uppe i 6 Miljarder för alla skolbränder i Sverige. Ask tyst som vanligt.

2010-06-13 @ 20:45:52
Postat av: Gubben o Gumman

P : Den politiskt korrekte journalisten banar väg

för ett halverat straff, genom att ta upp hans arbetslöshet,vi är då nere på tre år ca för dråp.Eftersom Somalia har inbördeskrig så halveras hans straff till 1.5 år,som i sin tur kvittas mot att

Somaliern varit bostadslös en stor del av sin vistelse i Sverige.Efter en formell rättegång kommer han att omgående

släppas fri,sannolikt kan han söka om ett skadestånd dels för sitt misserabla liv här,samt

att handbojjorna satt för hårt.Vi får väl räkna med att Leffe Snabelbersky dyker upp som gubben i lådan.Rent generellt kan man väl säga att denna vinstlott

blev en rejäl nitlott för den slaktade Göteborgaren

Sverige kommer att få mycket "kul" med dessa hjältar från Afrika var så säker.Bla den ynga Nancy blev ju massakrerad samt nästan

våldtagen,där kan väl ev Umpa Bumba få lite besvär

med tillvaron efter frisläppandet.Men som tidigare skrivet så bör dessa inkvateras

hos alla med medlemskort i socialdemokraterna el

vänsterpartiet.

2010-06-13 @ 21:25:00
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadows : Uihgurer är Öst turkar vad får dej att tro att dom talar Kinesiska.

Lägg in en ljudlänk tack.Dessutom är dom bara 8-10 miljoner så dom får plats i Östra Nordstan utan problem ,el typ Ronna.Det är klart får Billström tillräckligt med välling

samt nycklarna till regeringsplanet så kan allt hända.Robin vet du vad,det känns precis som vi kommit en

liten bit från Johan P.

Får du samma vibbar?

2010-06-13 @ 21:37:18
Postat av: Gubben o Gumman

"Sverige världens mest moderna land"

Trummar SVT 68 ut just nu.Vi tar snabbt till oss ny mat,pizza avhandlas bla.

Det är valår i år va multikulti är toppen

Speciellt det totalt tomma mat argumentet.Just pizza väljs ut för säkerhets skull ifall

Svenne skulle vara korkad,så att alla skall förstå.Argumenetet sannolikt uppfunnet av någon pårökt vänsterpartist på ett sunkigt bok kafe.

Det har varit i trafik i 30 år snart.Rödgökarna skjuter nu in i detta Svennebanans skalle via hans dumburk i ordets rätta bemärkelse.Husmanskost blir allt ovanligare på Svenska restauranter, jojo vilka clowner.

2010-06-13 @ 21:47:30
Postat av: Lotta

På sidan jag länkar till nämns Islamic Centers riksdagskandidat för Socislamdemokraterna Adrian Kaba. Fler och fler muslimer nästlar sig in på viktiga poster i samhället. Det vore mycket intressant att kartlägga hur många muslimer det egentligen finns på chefsposter i Sverige inom myndigheter, företag och inom politiken. Ytteligare en kandidat för S är ju Reza Javid som skrev bl a står bakom protester mot avisning av en våldtäktsman. Han skrev dessutom ett inlägg där han kallade meningsmotståndare rassesvennar. Mehmet Kaplan MP, Aldebe C, Waberi M osv, osv.

Postat av: Gubben o Gumman

Rödgökarna tog ett steg till, och avrättade julen

Med trevliga fraser som: "Något djävla julbord"Eller fira midsommar: "Med någon stinta med några

jävla flätor i håret".-Varför är det inte ok att jobba jul midsommar?

-Varför är man något djävla freak om man inte

sitter med familjen dessa dagar?-Vi lever ju i detta moderna samhälle (läs multikulti).Vilka pedagoger dom är Katja, Pjotr, Vladimir.Visst Svenne banan vill du betala dessa trevliga

människor löner via din licens.Dessa är inte ett dugg trevligare än personalen på

Bergen Belsen, dom har bara en annan lite mera tidskrävande metod att utrota en ras den Svenska.Nu avhandlas sex,undrar om deras gruppk..ll med

socialistiska Bettan på kollektivet Slasktratten dyker upp.?Detta är socialistisk hjärntvätt at Svenska folket

som pågått i 40 år undra på att Svenne är förvirrad

Men lugn Gubben o Gumman reder ut begreppen.Det brann visst en skola i Halmstad är det bekant om någon ringt brandkåren?

2010-06-13 @ 22:14:39
Postat av: Nalle i Växjö

Och nu hinner dom inte bygga upp dom nedbrända skolorna före dom brinner igen.Undrar om det är Talibanerna som inte vill att flickor ska gå i skolan

Postat av: Gubben o Gumman

Ingen skall få vänta på akutten (Norska)mer än

4 timmar säger fru Hägglund,detta låter som titeln

på ett TV program : "Har du hört den förrut"Alla asylsökande skall få jobba från första dagen

säger Billström efter en extra flaska välling.

Jobbandet måste väl bli hemma hos honom då eftersom

det inte finns några jobb i Sverige?Gubben o Gumman har skitkul år dessa clowner/mytomaner vem tror dom dom lurar mer än sej själva möjligtvis.

2010-06-13 @ 22:54:20
Postat av: Argus

Har Kalmar kommun brutit mot någon lag när man genomfört denna markförsäljning utan att beslutet vunnit laga kraft? Med risk för att än en gång har fel i detta ärende, är det min uppfattning att kommunen inte brutit mot någon lag då det inte är fråga om myndighetsutövning mot enskild, hur illa ja än tycker om förfarandet i sak. Däremot kan SD i kommunfullmäktige kräva, att KS ej skall beviljas ansvarsfrihet så fungerar den kommunal självstyrelsen.

I frågan om individuellt stöd till enskild. är det eventuellt i konkurrenslagstiftningen, som kan vara tillämplig i frågan.

2010-06-14 @ 21:55:39
Postat av: Robin Shadowes

Lotta, glöm inte Cherin Awad. Undrar hur många mussar som har nästlat sig in i domstolarna med tanke på hur milda straff mussarna får i allmänhet och parkeringsplats-mördaren i synnerhet. Mååånga mussar blir det...

2010-06-14 @ 22:36:37
URL: http://sverigedemokraterna.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0