KULLERBYTTA AV JOHAN PERSSON


Skiss på framtida Elevatorkajen. Skrämmande syn!

Det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson gör en ny piruett i dagens Barometern. Socialdemokraterna underkänner nu sitt beslut från kommunfullmäktige i december då man beslutade enligt följande.

”Beslut 1. Det fortsatta utredningsarbetet gällande Linnéuniversitetets placering i Kalmar ska omfatta Ölandskajen som huvudområde samt Elevatorkajen och Malmen som kompletterande områden.”

Nu är uppenbarligen inte Ölandskajen aktuell för Johan Persson. Gissningsvis har han hållit upp fingret och känt efter åt vilket håll opinionsvindarna blåser när det gäller Kvarnholmen. Han har därför troligen valt att inte ta denna strid under valrörelsen. När det gäller Barometerns mediehus på Kvarnholmen har det rödgröna styret skjutit frågan till efter valet för att undgå en debatt om detta mediehus vid Systraströmmen.

Frågan är hur det övriga partierna som stod bakom detta beslut reagerar på Johan Perssons utspel på debattsidan. Moderaternas oppositionsråd Malin Petersson kommer nu i skuggan av socialdemokraterna. Vad säger vänsterpartiets Bertil Dahl och miljöpartiets Jonas Löhnn om denna omsvängning av Johan Persson. Det kanske inte är så lätt att hänga med i svängarna.

Men framförallt vad säger Linnéuniversitetets ledning om denna förändring? I beslutet från kommunfullmäktige finns även denna skrivning.

”Beslut 2. Det fortsatta utredningsarbetet för placering av Linnéuniversitetet i Kalmar ska bedrivas i samverkan med Linnéuniversitetet i enlighet med projektplan.”

Nu väntar vi på ett genmäle från Linnéuniversitetets ledning på Barometerns debattsida. Har Johan Persson nu kommit i onåd.

Från Sverigedemokraternas sida är vi givetvis nöjda med den socialdemokratiska ”kullerbyttan” och att socialdemokraterna äntligen drabbats av lite sunt bondförnuft. Ölandskajen skall användas för båtfolket, turism, restauranger och hotell så att den blir ett attraktivt område som det så väl förtjänar.

Sverigedemokraterna röstade nej till ovanstående beslut i kommunfullmäktige i december. Inför detta möte skrev jag ett blogginlägg som blev mycket uppskattat och som kan vara värt att läsas idag med tanke på Johan Perssons ”kullerbytta”.


Kommentarer
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

"Yuhan Posan" och socialdemokraterna tycks unisont vara i "fritt fall", både lokalt och på riksplanet!

2010-06-24 @ 08:49:29
Postat av: S-E Karlsson

Gå in på Fria Nyheter och kolla på Sd:s svar på alliansens 100 frågor , superbra där får dom andra partierna något att bita i !

Trevlig midsommar mvh S-E Karlsson .

2010-06-24 @ 09:27:40
Postat av: AWSvensson

Här tar vi ut svängarna , det är ju midsommar med dans och det hele.

Man hör ju ofta att eftersom bara 5% av väljarna röstar på Sverigedemokraterna så är 95% emot. Med denna tes som utgångspunkt vill jag därmed bevisa att 95% av landets befolkning är idioter om de tror på historien om den gravida 14 årige somaliern som nu valsar runt i vissa medier. En ensam 14 åring blir gravid med en somalier från Sverige som vistas i Italien , en månad efter hon blir gravid så beger denna stackars medellösa flicka som bott på gatorna sig till Sverige för att leta upp denne mannen.

Sanningen ligger närmre. Flickan träffar denne somalier i Italien, med vetskap om landet Sveriges låga intelligensnivå så kokar man ihop denna historia. Hon blir gravid , redan efter en månad ska hon ta sig till Sverige, få uppehållstillstånd,med följd att hela släkten inklusive den behjälplige mannen ska få uppehållstillstånd. Detta borde varit genomskådat innan 2009 års utgång och hon återsänd till Italien.

2010-06-24 @ 10:30:34
Postat av: putte

Av den information jag har kunnat få fram från SAP lokalt är det full panik inom rörelsen och kannibalismen härjar fritt. Man har redan börjat bilda små kluster för "att hålla ihop", d.v.s. se till man kan vara kvar och få "(s)in" del av "kommunbudgeten".

2010-06-24 @ 10:34:13
Postat av: Ännu en "berikare" som fått rabatt av rättsväsendet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7361479.ab

2010-06-24 @ 13:02:34
Postat av: J B Doe

Någon mer än jag som fått brev från Johan Persson idag? Vi är inte närmare bekanta men han skickar ändå med ett recept "Kommunalrådets favoritströmming". Har inte hunit laga till rätten ännu, kanske beroende på att jag anser att han själv är en ful fisk. Johan hinner också berätta hur bra det går för Kalmar. Brevet är undertecknat med det käcka tillropet "Kalmar fortsatt framåt", den här gången av någon anledning inte skrivet med kinesiska skrivtecken.

2010-06-24 @ 16:46:13
Postat av: J B Doe

Någon mer än jag som fått brev från Johan Persson idag? Vi är inte närmare bekanta, men han skickar ändå med ett recept på "Kommunalrådets favoritströmming". Har inte hunnit laga till rätten ännu, kanske beroende på att jag anser att Johan själv är en ful fisk. Han hinner även med att berätta för mej hur bra det går för Kalmar. Brevet undertecknas med ett käckt "Kalmar fortsatt framåt", den här gången av någon anledning inte skrivet med kinesiska skrivtecken.

2010-06-24 @ 16:52:51
Postat av: Gubben o Gumman

Har någon sett Johan Persson göra en kullerbyta.

Tveksamt om han fixar det.(Finns en skämtfilm där dom är så korkade så dom misslyckas med att slå en kullerbytta)Lokalt giddder : Grävsopan har äntligen satt tänderna i Pussy Greens råttbo på Tallhagsvägen.

Inte en dag försent som den äldre damen sa när

oskulden rök på ålderdomshemmet.

2010-06-27 @ 19:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0