DÅ VAR DET DAGS IGEN

Det är bara några veckor sedan jag besökte en rättegång vid Kalmar tingsrätt där ett ensamkommande barn var åtalad för misshandel av ett annat ensamkommande barn. Nu är det återigen dags för en ny rättegång med dessa ensamkommande barn i Mörbylånga.

Vid senaste rättegången förklarade den dömde sitt beteende med att fotbollsträning blivit inställd och därav hans dåliga humör. Denna gång är det fotbollsträningen som är orsaken till misshandeln om man skall tro artikeln i Ölandsbladet.

Uppenbarligen finns det stora problem vid detta boende i Mörbylånga. Undrar om personalen även denna gång kommer att försöka sopa allt under mattan. Var det kanske till och med samma personer?


Kommentarer
Postat av: P

Det sopas garantert under mattan. Det er synd om dom som vanlig.Snakket med en å reagere på en sak gjeldende ensamkommande barn. Han forsökte å ringe radio, tv lokalt, lokal tidning, kommunen etc, etc.....Nå är denne personen trött - skal rösta SD och sprida budskapet.

2010-06-08 @ 22:17:40
Postat av: Helene

OT

såg just Nyheterna på TV4. Där togs frågan om förbud mot burka på skolorna. Ett speciellt fall nämndes som anmälts till DO. Allt pekar på att det är diskriminering eftersom, och läs nu noga, "det bara drabbar en religion"!!!!! Finns det någon annan religion som kan komma på fråga??

2010-06-08 @ 22:22:07
Postat av: Leif

Helene >>Den lilla teknikaliteten är väl lätt att åtgärda.

Man behöver bara gå ut med att ingen får bära burka och att det gäller folk av alla religioner.Men det är ju bara muslimer som bär burka..

Möjligt att det är så, det bevisar dock enbart att folk i de andra religionerna redan tagit till sig budskapet och i den mån de tidigare burit burka så har de slutat med det nu.Sen blir det upp till okifoberna att bevisa att ingen av annan religion någonsinn haft detta ¨klädesplagg på sig¨. I värsta fall kan man säkert hitta en kristen som för en dag tar på sig en burka för att sedan bli avvisad helt enligt reglerna.

2010-06-09 @ 02:37:18
Postat av: Fritz

Jag tror att många av de här "barnen" i själva verket är unga män som begått handlingar vilka gjort dem till måltavla för hämnd alternativt aktivt intresse från polisen. Därför skickar man dem till andra sidan jordklotet. Här fortsätter de att bete sig på samma sätt som när de fick problem på hemmaplan. Släpp inte in dem.

2010-06-09 @ 06:23:53
Postat av: Dunderminnet

läste att det hade brunnit i rinkeby, enligt aftonbladet var det bara nån liten brand, inget stort. inte ens anlagd.sen läste jag sanningen

2010-06-09 @ 07:40:41
Postat av: Fredrik

Ja om en inställd fotbollsträning har dessa konsekvenser och hamnar i tingsrätten?Bör man seriöst ta sig en funderare på vad i helvete det är vi importerar!!!Kan omöjligt begripa att man ska " pissa på samhället" som försöker hjälpa dessa individer?Men när dessa har lärt sig att respekt är nåt man förtjänar och inte kan hota sig till med våld eller ord men med den trångsyntheten dessa tycks besitta så börjar man verkligen undra om inte inavlet i dessa länder börjar visa resultat!!??

2010-06-09 @ 17:10:08
Postat av: Robin Shadowes

Man sopar det under mattan. Bönemattan antar jag...

2010-06-09 @ 20:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0