LÖGNERNA VID RÄTTEGÅNGEN BESANNASIdag uppger Dagens Nyheter att brodern i familjen som så bestialiskt mördade Abbas Rezai i Högsby säger att det inte var 18-åringen som utförde mordet. Något som stått klart för alla åhörare vid rättegångarna men som det svenska rättsväsendet inte lyckats begripa.

I Barometern pekas pappan ut som den som utförde mordet på Abbas Rezai, vilken överraskning. Familjen har tydligen fortsatt med sina traditioner enligt artikeln i Barometern. Har polisen gripit pappan? Givetvis inte! Det handlar ju bara om ett hedersrelaterat mord och det ingår ju numera i vår förskönade mångkultur.

Nu gör tydligen familjen allt för att den dömde sonen skall få stanna i Sverige och inte utvisas till Afghanistan. Läs mitt tidigare inlägg.

Enligt uppgift bor familjen idag i Fagersta. Det är bara för polisen att åka och hämta pappan till nya förhör. Är åklagaren för feg för att ta detta beslut?

Jag är mycket trött på att höra nya lögner från familjens medlemmar!

Självklart har hela familjen medverkat på ett eller annat sätt vid detta bestialiska hedersmord och därmed skall hela familjen inklusive hela släkten som idag sannolikt befinner sig i Sverige som anhöriginvandrare utvisas till Afghanistan.

Det skulle dock inte förvåna mig det minsta om hela familjen hälsats välkomna av Fagerstas vänsterpartistiska kommunalråd Stig Henriksson på Sveriges nationaldag med ett svenskt medborgarskap och diplom!


Kommentarer
Postat av: Tony IngmanAtt inte utvisa denna familj, är att legalisera

mord som lösning på familjeproblem. I sådana fall

är staten medskyldig, genom att inte tydligt visa

att mord inte är godtagbart, oavsett vilka

idiotiska seder och bruk som praktiseras i deras

forna hemländer. UUUUT

2010-07-13 @ 09:05:14
Postat av: Gubben o Gumman

Skamrelaterade mord är inte ett etniskt problen det är ett problem mellan Neanderthalare el som

Björn Ericsson utrycker det nationalekonomiska högvinster.Den ena är omhändertagen här den andra där man vågar inte ta fram miniräknaren och kolla vad dessa

kostar svenska skattebetalare.Sedn är det som Thor-alf tidigare påpekat en ny rättspraxis vid mord el som i det fallet våldtäckt

Berikarnas ord tror man blint på i tingsrätterna

befolkade av socilister el sovande borgare.Stöd brottsoffrren Kick ass den 19 Sep rösta SD

2010-07-13 @ 09:30:26
Postat av: Ronny

Här ett axplock om islamiska församlingar och föreningar som finns i bara Malmö. Alla dessa uppbär kulturstöd och olika bidrag. Inte ens den störste mångfaldsivraren, kan blunda för Sveriges omdaning till en muslimsk stat. OBS .Bara Malmö!! "Malmö Islamic Center (Jägersromoskéen)— den största moskén i Malmö. Uppger sig ha 50-70.000 medlemmar.

Abu Bakr As-Sideeq-moskén (Islamiska Kulturföreningen) — salafistisk källarmoské med drygt 500-1.000 medlemmar. Kopplingar till Bellevue-moskén i Göteborg och Islamisk Trossamfund i Köpenhamn.Afghanska kulturföreningen (Afghan cultural organisation) — 4-500 medl. Visst Taliban-inflytande.Al-Nour islamiska församlingar (Al-Nour Islamic congregation) — källarmoské med förskola.Bosnjakiska islamiska församlingen (Bosnian Islamic congregation) —grundad 1994, ca 2.000 medl. (ansluten till Sveriges Muslimska Råd); moderatMalmö islamiska församling (Malmö Islamic community) — gr 1993,

(tillhör Sveriges Muslimska Råd) — “ortodox”Hilal-moskén (Hilal mosque) — turkisk källarmoskéImam al-Sadeq-församlingen (Imam al-Sadeq congregation) —shia, huvudsakligen från Libanon, ca 200 medl (associerad med Svenska Shiasamfundet); kontrolleras av iranska ambassadenImam Husseins moské (Imam Hussein mosque) shia, huvudsakligen från Irak, ca 200 medl. (associerad med Svenska Shiasamfundet);

Islamiska föreningen i Malmö (Islamic congregation in Malmö) — källarmoskéIslamiska kulturcenter i Malmö (Islamic Cultural centre in Malmö);Islamska kulturhuset — källarmoské i Rosengård (tillhör Sveriges

Muslimska Råd); Muslimska Brödraskapet närståendeIslams Ahmadiyya Djamaat (Islamic Ahmadiyya Djamaat) — huvudsakligen pakistansk, ca 200 medl , moderatMuslimska församlingen (Muslim congregation) — församling tillhörig turkiska religionsministeriet Diyanet Vakfi, ca 1.300 medl, moderatMilli Görüs Teskilatlari - islamistisk turkisk församling, några hundra medl"2010-07-13 @ 10:32:16
Postat av: Lotta

Någon som tror att vi kommer få se inlägg skrivna av Thorbjörn Valhallström, Jonas, Pelle, Lolier och alla andra mångkulturivrare under denna artikel?

2010-07-13 @ 10:57:08
Postat av: S-E Karlsson

Migrationsverket vägrar enligt dagens lokala tidningar att betala ut nästan 2 miljoner kronor för anhöriginvandring i Högsby kommun ! Jag kommer ihåg hur psalmerna gick för ca 5 år sen , då hotade Migrationsverket med att om inte kommunerna tog emot ett visst antal flyktingar så skulle de kommuner som vägrade hängas ut i media !

Efter såna hot så borde väl Migrationsverket ändå göra rätt för sej ? Det är ju ändå våra skattpengar som Migrationsverket spelar med !

2010-07-13 @ 12:45:07
Postat av: Karl-Olov Nordin i Herrhagen

Valdagen närmar sig.

Fredrik försöker lura till sig några röster från SD, men allt är ju bara en bluff.

Efter valet rullar det på i vanlig ordning.

Låt er inte luras.

http://www.friatider.se/reinfeldt-sverige-tar-emot-for-manga-invandrare

2010-07-13 @ 15:26:57
Postat av: Dille i Momåla

Ju närmare valet vi kommer, ju mera osaklig blir PK-iternas kritik av SD.Nu har dock Expressen slagit ett rekord av låghet i det ledarredaktionen kopplar samman SD oppositionella position i invandringspolitiken med NAZISM.Först trodde jag att det var värmen, kanske i kombination med lite för mycket alkohol.

Sen insåg jag att PK-iterna är livrädda för SD:s stora popularitet. PK vet att det kan bli både femton och tjugo procent Eller kanske mer.Som lök på laxen riskerar många PK-partier att åka ur riksdagen, och deras bandhundar till politiker riskerar sina löner och arvoden.Undra på att PK förlorat sansen och sin desperation brer på tjockt med lögner i nyhetsrapporteringen.

2010-07-13 @ 16:17:53
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: lassekolja

Thoralf, har det begåtts ytterligare ett mord med het olja inblandat i det lilla Högsby. Det var väl längre än ett halvår sedan?!?!?!

(För övrigt har jag lastat fanér till Tyskland ett antal gånger i början på 90-talet högst upp i industriområdet, mycket generösa och trevliga människor. Tyvärr fick dom lägga ner efter några år. Det verkar extra absurt med hedersmord i ett sådant stillsamt eller f.d. (före mångkulturens stora genombrott) stillsamt samhälle.

2010-07-13 @ 17:26:51
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Malin R.

Det är samma mönster som återkommer.I Landskrona,i Högsby,i förorten Smedby i Kalmar.Familjen intygar att den och den inte varit deltagande,eller inte varit borta från hemmet när brottet begicks.Ibland håller det,ibland inte.Det är en märklig menedskultur som nu berikar vårt rättsväsende.

2010-07-13 @ 17:30:34
Postat av: Ibbe

Nu är riksdagsvalsedlarna tryckta. Göteborgsmoderaterna har nominerat en uttald islamist tidigare och nu står han på valbar plats till riksdagen. Nya moderaterna, det islamistvänliga partiet, det är helt otroligt. tidigare har man haft problem med att få kvinnoröster i önskad utsträckning. Med lanseringen av en islamistisk fundamentalist med mossiga förtryckaråsikter om kvinnor bl.a. lär inte kvionnorna bli mer benägna att lägga rösten på Reinfeldt & Co. Hur man ska sy ihop fundamentalistisk muslimsk kvinnosyn och svensk jämställdhet är det nog ingen som begriper. Frågan blir emellertid:Vilken kvinnosyn har moderaterna egentligen?

2010-07-13 @ 17:42:07
Postat av: Ibbe

Det gick snabbt i värmen och stressen.Ska naturligtvis vara uttalad, stor bokstav efter punkt och kvinnorna. Ursäkta.

2010-07-13 @ 17:46:53
Postat av: Fredrik

Sanslöst!

Får vara slut på denna dårskap med vurmande o klemmande för dessa avskyvärda kultur o religiösa yttringar! Skiten måste stoppas med alla medel.

Vill inte leva i ett Sverige där man ska behöva visa hänsyn till sån här skit! Rösta SD och få dessa frågor ställda av ÅKERSSON i riksdagen.Fördöm dessa kulturella yttringar skarpt!!

Snacka med arbetskamrater,vänner,släkt o alla därtill så ska ni se att 99% tycker precis likadant! Men man behöver bara komma över den där jävla 68flummets indoktrinering så inser även de flesta att: VAD I HELVETE HAR HÄNT MED LANDET???

2010-07-13 @ 20:33:07
Postat av: Bengt

Denna totalt värdelösa dynga skall omedelbart ut, de som släpp in dyngan skall bakom galler.

2010-07-13 @ 22:07:31
Postat av: Ferdiand Mjuk

...utmärkt,att bloggposten återgiver uselheten i Svensk rättvisa.När vi i senhöst entrar Riksdagen är det min förhoppning att Du och partiet kämpar -frenetiskt- för att avskaffa dessa ynklighetens politiska folkdomstolar.

2010-07-13 @ 22:29:14
Postat av: Lotta

Vad var det jag sa, inte ett enda inlägg av multikultikramare så långt ögat når. Inte speciellt förvånande men ynkligt att de inte hade något att säga om detta bestialiska mord.

2010-07-13 @ 23:54:47
Postat av: scarytruth

Bakgrunden till våra problem:Eurabia – The Euro-Arab Axis I http://www.samtiden.com/node/231Eurabia – The Euro-Arab Axis II http://www.samtiden.com/node/232Eurabia – The Euro-Arab Axis III http://www.samtiden.com/node/238

2010-07-14 @ 01:48:01
Postat av: Rättvis

Det är mindre än sju veckor till dess förtidsröstningen tar sin början. Undra på att PK-politikerna blir desperata över SD:s ökande popularitet. Innan valet är det dessutom skolval och här kommer SD att få ytterligare reklam, En reklam som PK för skams skull inte kan undgå gömma undan.

Det kan bli femton a tjugo procent.

2010-07-14 @ 09:33:57
Postat av: leifer

Rättvis, det jämna valet mellan röd och blå blocken, gör nog att SD tappar mycket. Det kan ju bli så att folk ändå vill välja bort det andra blocket. Ex många presumtiva SD-väljare känner att man kanske inte vill att rödgröna ska få makten, och lägger därför en stödröst på nåt blått parti, dvs ej SD. Jag SD kommer in, men att det blir med knapp marginal, 4-5% alltså.

2010-07-14 @ 12:09:31
Postat av: leifer

Det var ett inslag på nyheterna igår på tv om burka förbud i Frankrike, och att det sprids över Europa. Det intressanta var att gammelmedia hade röster som menade att detta är emot religionsfrihet. Personligen tycker jag det är en konstigt argument, argumentet som jag kan köpa är den av liberalism, dvs att folk ska få klä sig som dom vill oavsett skäl, där religionsskälet INTE väger tyngre än nåt annat skäl. Vill inte starta nån diskussion om burka men däremot är det intressant detta med hur religiösa skäl smyger sig in. Vänstern försvarar alltså religiösa skäl men inte individuella skäl. För vänstersamhället är inte individualism viktigt, det är kollektivet. Vänstern är alltså emot liberalismen. Vänstern tänker alltid i form av grupper, och delar in mänskligheten så.

2010-07-14 @ 12:16:02
Postat av: Ludvig

Vilken skandal! Det begriper ju varje människa att dom hjäpts åt att ta död på pojken. Men inte dom som verkligen ska begripa det. Otroligt.

2010-07-16 @ 07:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0