HAN SKALL UTVISAS!Abbas Rezais mördare Abdulmajid Ataei har begärt resning och nu tillstyrker riksåklagaren denna begäran. Efter avtjänat straff skulle den afghanska ynglingen utvisas från Sverige men nu har han begärt resning och lämnat nya uppgifter enligt riksåklagaren. Givetvis är syftet med dessa uppgifter att ge skulden på någon annan och att ynglingen ”tvingades” ta på sig skulden av sina föräldrar och släkt.

Rättsväsendet kan inte annat än spela med i denna charad iscensatt av dessa duktiga ”teaterartister”.

Under rättegången 2006 tog den då 17-årige sonen på sig hela skulden även om både tingsrätten och hovrätten ansåg att han inte kunde utförd mordet på egen hand. Modern hade dessutom brännskador på armar och kroppen men det kunde inte bevisas att dessa uppstått då kokande olja hälldes på Abbas Rezai.

Sonen dömdes till 4-års sluten ungdomsvård och utvisning efter avtjänat straff, vilket i mina ögon är rena skämtet från det svenska rättsystemet. Föräldrarna friades och tilldömdes senare ett skadestånd om 50 000 kronor var för att de suttit frihetsberövade. Trots att de efter mordet flydde till Danmark tillsammans med sonen. Visst är Sverige fantastiskt!

Kurt Lundgren uttryckte sig på följande sätt på sin blogg när han läst domen.

”Det är alltså möjligt i vårt land att hälla kokande olja i ansiktet på en människa, att döda henne med 20 knivhugg, att krossa denna människas skalle med baseballträ, att fortsätta knivhuggen efter döden, att efter allt detta extremt grymma, uträknade, planerade medeltida brott, komma undan med fyra års vård, allt enligt lagen om vård av unga.

Vid 17 år, alldeles intill det 18:e, anses man vara inkapabel att förstå sina egna gärningar, det finns därför inte ett individuellt ansvar.

Jag har också av och till följt rättegången och jag kan med fyra ord sammanfatta mina intryck : Det var ett skämt. Domen är ett skämt.”

Noterbart är att hovräten var skiljaktig i domen. De båda nämndemännen ville döma föräldrarna till livstids fängelse. Läser man domen så förvånas man verkligen över hur föräldrarna kunde frias helt och hållet. Jag förstår varför Kurt Lundgren kallade det ett skämt.

Jag har långt efter rättegången pratat med personer som var på rättegången som åhörare. En av dessa kände dessutom en man som pratade samma språk som den åtalde familjen och han berättade att alla vittnen var hotade till livet av denna "fina" afghanska familj. Ingen vågade med andra ord vittna mot familjen.

Nu vill sonen inte bli utvisad till Afghanistan utan han ”trivs” så bra i Sverige att han vill stanna kvar och därför är han villig att berätta saker som han inte berättade vid rättegången för fyra år sedan. Med andra ord så ljög han under rättegången, detta understyrker bara vilken falsk människa vi har att göra med. Därför skall han självklart utvisas!

Men först skall han få berätta lite i en ny rättegång och förhoppningsvis kan kanske fler dömas för detta bestialiska mord och sedan utvisas. Det bästa vore om hela släkten kunde skickas tillbaka till Afghanistan. De skall ju dessutom var släkt med profeten Muhammed i rakt nedstigande led enligt vittnesmål under rättegången. Läs framlidne Kurt Lundgrens reportage från rättegången.

”Det påstods under förhandlingarna att den åtalade 18-åringen och hans släkt skulle vara avkomlingar i rakt nedstigande led från profeten Muhammed, och för att styrka den saken uppvisades ett släktträd, som skulle gå så långt tillbaka som 600-talet.”

Om det nu är så borde det inte vara något problem för den idag 22-årige sonen att återvända hem till profeten Muhammed och sin släkt i Afghanistan.

Nu infinner sig givetvis några frågor som jag hade hoppats även infunnit sig hos några journalister också. Men efter att jag läst flera artiklar om denna resningsansökan och riksåklagarens beviljade kan jag inte finna dessa frågeställningar någonstans.

Var finns föräldrarna till sonen? Var finns farbröderna? Var finns övrig släkt som var närvarande i Högsby när mordet utfördes?

Detta är högst intressant då de nya uppgifterna som sonen tycks ha lämnat till riksåklagaren skall värderas. Vem pekar sonen ut som medhjälpare eller skyldig till det bestialiska mordet.

Enligt mina egna undersökningar bor familjen idag i Fagersta, modern Leyla Ataei och fadern Raoof Sina Ataei.

Oavsett vilka uppgifter sonen kommer med skall han utvisas! Jag kommer att hänga i bakhasorna varenda jurist som ägnar sig åt detta brottsmål och hänga ut dom på min blogg om jag finner det av allmänt intresse. Jag kommer aldrig finna mig i att denne mördare får stanna i Sverige.

Han skall ut! Det finns inga alternativ!


Kommentarer
Postat av: vmm

Får jag gissa kan utgången av det här bli att han frias från mordet. Då kan han komma att få ett enormt skadestånd. Det kan nog sluta med att ingen döms för mordet.

2010-03-12 @ 21:32:48
Postat av: j-å

Thoralf kallar dem för "teaterartister", men jag tror att försvarsadvokaterna bär den största skulden till detta "apspel".Varför har inte föräldrarna åtalats för skyddande av brottsling?2010-03-12 @ 21:34:42
Postat av: Robin_Shadowes

Kan mycket väl tro att denna familj är släkt med pedofeten mohammed då han också var en blodtörstig barbar precis som sina nutida ättlingar. Håller med Thoralf om att dom skall ut ur vårt land. Det finns en annan landsman som jag också vill ha ut. Barbaren Ramhadan som brutalt misshandlade med uppsåt att döda sin ex-flickvän Emma. Flickan kommer förmodligen bli handikappad om hon ens överlever. Dessa människor och andra som dom som begått liknande brott har förverkat sin rätt att bo i Sverige. Jag blir lika upprörd över sånt här varje gång jag läser om sådana här fall. Jämför det med Måna Muslim som bara blir upprörd över att ordet muslim nämns offentligt i tv.

2010-03-12 @ 21:37:32
Postat av: vmm

Få se... om han var 18 för fyra år sedan så skulle jag tro att han är 17 nu och kan söka asyl som ensamkommande flyktingbarn.

2010-03-12 @ 21:38:02
Postat av: Gubben o Gumman

Detta fallet är en bra ingångsvinkel på det socialistiska förfallet i Svenska tingsrätter.

Mycket bra att Alfsson talar i klartext även o

Mopsens fars tjänstepistol på bild härromdagen är svårslagen med adress till stenkastarföreningen.Fallet förtjänar att hamna i press o valrörelse

Många Svenskar tror att lag o rätt skipas, parodin

är många gånger helt absurd i rättsväsendet.

Facebook, Namninsamling?Blir trevligt med lite Sverigedemokrater i tingsrätterna ,tills den punkten kommer att socialisterna helt plötsligt vill slopa den politiska utnämnigen,kom ihåg var ni läste det först.Uppriktigt skrivet ,så vill nog inte Svenska folket ha denna familj i Sverige.-Jag visste inget säger politikern.

-Vi följer bara lagen säger rätten.Lagen skall ändras med start för reduceringsregler

pga av ålder ,enkom tillkomna för att "Vinstlotterna" inte

bokstavlingen skall spränga fängelsemuren.Svenskt rättsväsende står med socialistisk dy upp till armhålorna."Det börjar bli hög tid för "familjeuthängningar"

av tjänstemän som missköter sej".

Det är en piss i Missisippi mot vad som pågår på gatu o torg ,samt rättsalar bara att köra på.Hur länge skall detta få fortgå Svennebanan.

2010-03-12 @ 21:48:19
Postat av: Gerhard

Denna rättsröta (för att använda ett gammalt uttryck) som finns i detta land verkar inte ha några gränser.

Jag tycker man borde försöka ställa rättsväsendet tillsvars för landförräderi.

2010-03-12 @ 22:14:03
Postat av: Leif

Svensk rätt är en fars, nämdemän och jurister verkar vara hämtade från utgävningarna ur Ramses pyramid, nämligen förtorkade mumier som uppenbarligen inte har den minsta förmåga att förstå vad som är en lögn. Nu ska tydligen denna fars gå i repris och det enda vi kan hoppas på att de dömmande har så mycker förstånd och civilkurage att man vågar fatta beslutet att alla närvarnade var inblandade i den barbariska avrättningen och dömmer dem: 1 till långt fängelsestraff, 2 livtids utvisning efter avtjänad dom.

2010-03-12 @ 22:20:09
Postat av: Stefan K

Du har stöd av 100 000-tals, kanske miljoner svenskar Thoralf.

Den här jävla pajasen ska ut ur detta land fortast möjligt.

2010-03-12 @ 22:25:17
Postat av: P

Ytterligare ett problem som Sverige haft länge, är du under 18 år kan du mörda vem du vill utan att få något allvarligt straff.Kan du begå brottet, kan du ta straffet.

2010-03-12 @ 22:41:22
Postat av: Hulda

Släkt i rakt nedstigande led till Muhammed.... Jaja, då är väl vi alla här släkt med Jesus...

2010-03-12 @ 22:56:49
Postat av: Minotaurus

Självfallet skulle hela familjen kastas ut.Den 19 mars är det ett år sedan Kurt Lundgren gick ur tiden. Kanske kunde bloggen göra en liten presentation av honom den dagen. Många nytillkomna, yngre läsare känner kanske inte till honom.Den kunde också vara passande att instifta ett Kurt-Lundgren-pris, att tilldelas en nonkonformistisk bloggare, publicist eller på annat sätt opinionsbildare, som för allmänheten presenterar fakta vilka eljest inte skulle kommit till allmän kännedom p.g.a. etablerade massmedias selektiva nyhetsförmedling.Härvid fordras inga skyhöga prissummor utan det räcker med ett diplom som utdelas vid en enkel ceremoni, kanske inramad av några intressanta föredrag eller liknande.Jag bidrar gärna med en grundplåt för ett sådant arrangemang. Emotser gärna synpunkter ur bloggosfären.

2010-03-12 @ 23:04:17
Postat av: danne1

dom kommer nog få skadestånd och sedan flyttar hem . en månad senare söker de asyl på nytt och får nya identiter och bidragsliv nr2. med bidragsliv nr1 som fortsrider

2010-03-12 @ 23:16:08
Postat av: LN

Bravo, Minotaurus!Två lödiga förslag.Jag är helt enig med dig.Kurt Lundgren - ojämförlig och ständigt saknad.

2010-03-12 @ 23:22:44
Postat av: Gaa

Om man verkligen vill se till att kriminella invandrare utvisas så måste det till en ny lag, att klaga hjälper inte på minsta sätt. Gå till Faceboook och stöd det nya lagförslaget som gör det obligatoriskt för domtolar att döma alla kriminella invandrare till utvisning.Sök på Lex Emma P. Kristianstadhttp://www.facebook.com/group.php?gid=334138198459&ref=mfSe till att man sprider information om den viktiga lagen, säj till alla politiker att kräva den nya lagen annars röstar ni inte på dem.

2010-03-13 @ 02:36:43
Postat av: OT

The reverse Burka. Revurka: http://vladtepesblog.com/?p=20349

2010-03-13 @ 04:56:09
Postat av: LN

Gott Folk!

Tro för helvete inte att det blir någon politisk förändring i september!

Allt för många inhemska såväl vanligt folk som utpräglade parasiter tjänar mer eller mindre eller riktigt djävla gott på de rådande missförhållandena.

Nästa alla - åtminstone indirekt - är insyltade.

För att alludera på Bert Brecht: "Erst kommt das Fressen, dann kommt die Moral."

http://www.ensamkommande.se/

2010-03-13 @ 08:36:30
URL: http://www.ensamkommande.se/
Postat av: Nalle i Växjö

När det gäller utvisning till Irak så behövs inte specialcharter , Invandrarverket kan bara köpa biljett till något av dom 7 avgångar med fyg per Vecka som behövs för att flyktingar skall kunna åka på semester till sitt hemland och som http://meritwager.wordpress.com/ rapporterat tidigare.

Postat av: adrumdrum

Svd-länken värd en kommentar?

Postat av: Ronken

Även Försäkringskassan är ett stort jävla godtroget skämt!

http://gt.expressen.se/nyheter/1.1915348/man-misstanks-ha-lurat-till-sig-8-8-miljoner

2010-03-13 @ 09:38:52
Postat av: Ronken

Även Försäkringskassan är ett stort jävla godtroget skämt!

http://gt.expressen.se/nyheter/1.1915348/man-misstanks-ha-lurat-till-sig-8-8-miljoner

2010-03-13 @ 09:39:34
Postat av: Fredrik

Det är en skam att vi i Sverige inte VÅGAR ta ställning mot dessa barbarer. Dessa är inte normalbegåvade människor, Man lever kvar i grottstadiet o vi kan inte utsätta vår normaltbegåvade befolkning för denna inhumana och våldsdyrkande kultur!Vi svenskar kommer gå man ur huse snart" vilket är bra" och kräva att man tar tag i problemet ordentligt!Som svensk medborgare så kan jag inget annat än att rösta på Sverigedemokraterna! Så är det!Jag kan inte tolerera eller acceptera denna kulturs våldtäkt på det svenska samhället! för det är vad det är! Vi blir påtvingade att leva sida vid sida med detta elände! Klart det kommer en reaktion!Vad tror svenska politiker!?

Detta är inte rasism eller handlar om det!Detta handlar om rätt eller fel! Moral o etik!Vi har ett ansvar som medborgare i detta samhälle att slås för vår demokrati o frihet!! Detta är ju inte en mans illgärningar det är ju en kultur som bör starkt fördömmas av västvärlden !!Detta är ett direkt hot mot vårt sätt att leva som jämnställda kvinnor o män och vår svenska kultur!En gång för alla!!Är inte jag eller vi som ska anpassa oss efter deras sociala regler,groteska kultur eller religion!Dessa skall anpassa sig efter våra demokratiska regler o normer och en gång för alla förstå att respekt är nåt man förtjänar genom att visa upp en välvilja att bli en sann demokrat och anama demokratins värderingar i form om lika värde och dess regler!Vill man inte det utan som allt för ofta utnyttjar och spottar på vårt sätt att leva så ska man veta att då är det dom som lägger ribban och ger mig och andra rätten att fördöma och se ner på dessa individer och våldskultur. Inte pga av religion eller hudfärg utan pga av deras agerade som människor och deras sätt att se på andra människors värde i samhället och övriga världen!Men vad kommer hatet ifrån?

Klart det kommer från okunskap!kombinerat med en fanatisk religion! Så enkelt är det för lägger du sen till en tusen årig våldskultur! Jihad!!Säger man? Kan ju inte annat än att bli helt fel!

Dags för FN att ta tag i detta för är det nåt som skapar motsättningar så är det den föråldrade religionen islam! Bör uppdateras som kristendomen som den ska få världens erkännade! annars är det bara att fördömma den rakt av !! Dess anhängare har ett ansvar att predika en normalisering av koranen!Tror ni det kommer hända??Väntar fortfarande på att Svenska muslimska ledare ska gå ut och fördöma våldet mot kvinnor, homosexuella, terror och halshuggning och stenande av kvinnor i islams namn!???Men jag varken ser eller hör nåt? inte ett ord!!?? Så då ger det mig rätten att tycka att islam och dessa anhängare är skräp och definitivt inte är värda min respekt!! så är det bara!Är inte raist! långt ifrån! men realist är jag! och det går inte unvika att se att nåt är riktigt ordentligt jävla fel idag i Sverige!!!Ha en trevlig helg!

2010-03-13 @ 09:40:57
Postat av: Ludvig

Ja detta är från början till slut ett stort skämt. Men så vill rättstaten ha det, bara hit med fler sådana, så får vi börja beväpna oss om vi ska våga leva efter våra traditioner. Det blir väl snart förbjudet.

2010-03-13 @ 09:52:32
Postat av: Allemand

@adrumdrum,Den är värd att kommenteras då jag tror att detta är ett led i att ta över frågan från SD. Detta är bara början av vad som är överenskommet att publiceras för att ta saken från SD. Nu tror jag tvärtom att SD vinner på det här.

2010-03-13 @ 09:54:53
Postat av: Inge Sandén

Kanske Thoralf kan påverka SD-ledningen att trycka upp detta rättsfall som ett flygblad.

Svenska folket vet för lite om,vad som pågår bakom deras ryggar.

Om svenska folket verkligen skulle få reda på all rättsröta och media i stället för att mörka sanningen skriver om händelser precis som det är,men undviker detta i ett enda syfte,för då skulle Sverigedemokraterna gynnas.

Hör och ser ni hyckleriet.

För en grävande journalist med samvete och vill aspirera på en "guldspade" kommer några tips.

1)Visa att det är satt i system att anmäla till DO och vilka krafter det är som hjälper till att så göres.

2)Visa att välmående ungdomar är inga "barn" utan det är satt i system av samvetslösa smugglare att från rika familjer i Irak ta upp till 150000 kronor i ett sk. flyktingpaket,där allt ingår hur man skall få put.

Därefter kommer föräldrarna och deras enda chans att få komma till Sverige är, att deras barn får put.

3)Visa att det finns miljontals barn ute i den stora världen,som i och för sig behöver hjälp,men aldrig får chansen.

Om man är så naiv,att man tror att detta en dag skall upphöra,då alla världens barn nu blivit hjälpta av dom hycklande godhetssvenskarna.

Om så skulle ske,tar det inte så många år förrän vi alla går under.

Detta exempel visar vad som menas.

Du sitter i en livbåt på Atlanten och båtens bärkraft är utnyttjad till max,men några av människorna i båten klarar inte att se nödställda simmande i vattnet,utan av godhet tar man upp fler nödställda än båten bär varpå båten kantrar och alla omkommer.

Detta är Sverige av idag.

Att vara god på andras bekostnad är värre än att säga sanningen och får utstå olika sorts smädelser.

2010-03-13 @ 12:25:12
Postat av: Rättvis

På vilken fot ska PK stå gentemot SD?

Ja det är faktiskt pirrigt för PK just nu, för man beteer sig så gynnas SD.

Det är penibelt för alla goda och rättänkande: men folk kan ju med egna ögon se att det inte står rätt till med invandringspolitiken.

I dag publiceras en helt sanningsenlig artikel på ledarplats i SvD om ensamkommande “skäggbarnen”.Artikeln visar att SD har rätt och att svenska folket är utsatt för bedrägeri som kostar hur mycket pengar som helst.Ta fram artikeln , länka hit, läs och sprid vidare.

2010-03-13 @ 12:31:48
Postat av: Drutten

Hela familjen skall självfallet utvisas tillsammans.

Dottern får stanna om hon vill.

Jag är för dödsstraff!

2010-03-13 @ 13:08:20
Postat av: Rättvis

Ytterligare en konsekvens av politikernas ansvarslösa politik. De ska värna om svenskarna och spara på deras skattepengar. Inte tvärt om.http://frianyheter.wordpress.com/2010/03/12/lognare-kan-inte-fallas-for-valdtakt-pa-alandsfarja/#more-32592

2010-03-13 @ 13:54:46
Postat av: Vic

Är detta sant verkligen?? HAr inte läst om detta någonannanstans. Har släkt i Fagersta och blir direkt orolig för dem. Modigt av dig Thoralf att agera kraftfullt och öppet mot detta. Fattar inte vad Aftonbladet tjänar på att inte skriva om detta.

2010-03-13 @ 14:20:08
Postat av: krister

lite gammalt kanske men oj så intr.. inslaghttp://bortkopplad.se/bloggo/2010/03/13/josefsson-det-storsta-journalistiska-sveket/

2010-03-13 @ 14:20:18
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Så rätt jag fick. Det jag tog upp i kommunfullmäktige om att vi inte utvisar mördare och våldtäktsmän har besannats både i fallet med fotbollsspelaren som skulle spela i Kalmar FF och förmodligen i fallet i Högsby. Jag påpekade detta i kommunfullmäktige, och blev naturligtvis anmäld. Blev förstås friad, för än så länge får man ifrågasätt saker, men hur länge?

2010-03-13 @ 15:04:11
Postat av: Stefan K

OT, men en allt vanligare syn i dagens Sverige. Våra gamla är mindre värda en varenda nysvensk som tar sina första steg på svensk mark.

http://gt.expressen.se/nyheter/1.1916505/torsten-89-far-inte-bo-med-frun-maggie

Jag skäms över våra makthavare. Frågan är om de själva skäms?

2010-03-13 @ 15:28:39
Postat av: Lotta

OT/ Någon som tror detta kan drabba sk "flyktingar"? Vidrigt är bara förnamnet.

Postat av: Anonym

@Stefan K Hade inte sett ditt inlägg när jag lade in mitt.

2010-03-13 @ 15:32:48
Postat av: g e

Se filmen om krav på en nya lag som utvisar alla kriminella invandrare, vi behöver det nu:Stöd Facebookgruppen Lex Emma P. Kristianstadhttp://www.facebook.com/group.php?gid=334138198459&ref=mfhttp://www.youtube.com/watch?v=I98HiUeoBGs<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/I98HiUeoBGs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/I98HiUeoBGs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>2010-03-13 @ 18:47:05
Postat av: danne1

Inge sanden, Stefan K, Lotta: Jag tror mig nu fatta vad allt beror på, nämligen enorma Mutor från Massinvandringsindustrin till politiker.Man förstår ju att Myndighetschefer och politiker vet om all bluff inom asylsökeriet. de läser ju samma bloggar som Du och Jag. Ibland ger de order om att släcka ner sajter när sanningen kommer för nära!Politiker tjänar nog enorma summor på att ta del av förtjänsten från människosmyggelnätverk och även från förtjänst från mygel i EU. hur mycket av eu´s budget går till korruption.Man kan ju undra hur Göran Persson och Björn Rosengren kan köpa gods och herresäten när de "bara" tjänat ca 100 000 kr/mån och skatt på det. det skulle inte ens räcka till kontantinsatsen! säkert har de redovisat olika tillgångar till mäklarna och skatteverket. man måste ha ofattbart positivt kassaflöde för att få gå in i sådana fastighetsköp!Nalin Pekul (S)sade i debattprogram att skulle Sverige bli oroligt så kommer rika personer som mona salin och fredrik reinfelt att fly från Sverige. fd justitiemenistern Bodström har redan flyttat till USA.Att Mutor och ekonomiska fiffel är vanligare än vad medelsvensson kan tro. tom Krögaren Medhdi Arabab i Umeå kunde under många år omsätta 10 Miljarder! han avslöjades av att han inte kunde dölja sina transaktioner lika bra som experta kan.

se mer om detta på WWW.frianyheter.nuEU gör ju att Svenska politiker kan avskärma sig ännu mer från folket och slipper stå till svars när Sverige brakar ihop. och massinvandringen kommer nog fortsätta så länge det går.

Den som får betala sammanbrottet blir de svaga bgrupperna i samhället som fattiga medelsvensson med nedskärningar i äldrevård och skolor mm.2010-03-13 @ 18:57:23
Postat av: Gert Hellström

Det går till en viss gräns ,om en´s egna barn eller familj skulle drabbas .Då ska jag också leva efter deras principer (öga för öga o.s.v ) Gert.

2010-03-13 @ 19:17:32
Postat av: danne1

det enda som hjälper är att stoppa bidragsregnet till massinvandringsindustrin. dvs alliansens och sossekommunpolitiker byts ut och de nya tillåter inte att kommunens skattepengar omfördelas till massinvandrings och asylbluffindustrin.Om denna familj kommer utvisas så kommer de att återvända hit med nya identiter och asyl söks på nytt i annan ort. nån kommer beordra att de beviljas PUT på nytt och får sin nya livstids försörjning säkrad. så går det till om och om igen för andra.

2010-03-13 @ 20:57:20
Postat av: Robin_Shadowes

Danne1, det går enkelt att förhindra genom att ta DNA-prov på dem innan dom blir utvisade. Må så vara att dom kan lura blåögda svenskar men DNA kan dom inte byta.

2010-03-13 @ 22:26:23
Postat av: Leif

Ett ämne off topic men ändå intressant som gämförelse över hur landet tar hand om sina egna ungdommar med behov vs de sk ensamkommande...Läs själv och bilda er en uppfattning. Reportaget fortsätter med flera delar.http://www.skanskan.se/article/20100312/STAFFANSTORP/703119837/1057

2010-03-13 @ 22:27:24
Postat av: Putte

Klart att det finns en massinvandringsindustri. Tänk på hur många "flyktinadvokater" det finns som tjänar offantliga pengar, betalade av svenska skattebetalare. Inte undra på att de överklagar och överklagar och överklagar utvisningsbeslut.

2010-03-14 @ 07:43:14
Postat av: Kalle Höna

Nu måste vi ta i det kan behövas# Socialdemokraterna 34,0 (-0,6)

# Vänsterpartiet 5,6 (+0,5)

# Miljöpartiet 10,6 (+1,3)

# Moderaterna 30,8 (+1,2)

# Centern 4,7 (-0,9)

# Folkpartiet 5,9 (-0,6)

# Kristdemokraterna 3,8 (-0,1)

# Sverigedemokraterna 3,8 (+0,4)

Postat av: Stora Småland

Jo,jomen ca 1.220000 + riktade bidrag såsom tolk,speciell mat,assistent ,läromedel ,sjukvård , samtal med socialtanter +andra olika ersättningar . Lågt räknat 180000 kr. per ensamkommande barn ! Inalles 1.400000 kr. per år ! Sedan tillkommer anhöriga till dessa "barn " för vilka kommunerna inte får så mycket som en svensk 50 öring för !Detta accepterar vi blåögda svenskar , bara upp med pluskan och slanta ut !

När ska idiotin ta slut ??

2010-03-14 @ 11:47:00
Postat av: Lotta

OT/ Men inte är det kränkande för svenska folket att den ena moskén efter den andra byggs här? Rättvisa eller, näe icke.

Postat av: Anna

Tcyker att de e absurt, hur fan kan människor göra så mot sina barn men sen vet vi ju inte om föräldrarna var inblande ens `? Men ja lagen räckte inte till där, d var ju synd, d e INT okei att mörda nån så o hur kan de ens.

De kan ju inte må bra i huvet vem d än som va som gjorde d, d e ju uppenbart, no doubts om d liksom men bra där m koppling till Mohammad, de har i så fall missat ALLT vad Mohammad lärde ut ?Inte ens din fiende ska du misshandla på d viset sa Mohammad men här är d nån som är helt ur spåret. synd äre om er folk! Dessa idioter råkar ha koppling till Islam återigen och muslimer men det finns massa Svenska nyheter också du borde börja läsa :) du bor ändå i Sverige lr. äckliga saker händer överallt, ska jag börja dra all kristna, ateister svenskar över en kam ocksålr ? SKÄMTA inte, vart e vuxet tänkade plz2010-03-15 @ 20:38:46
Postat av: Tess

Det kanske är idé att ägna sig åt att kämpa för att ändra våra straffskalor här i Sverige då om du blir så jävla upprörd över att han fick ungdomsvård. Jag håller med om att straffet är löjligt kort men så ser det ju ut för både svenskfödda och icke svenskfödda minderåriga.

2010-04-14 @ 21:47:58
Postat av: hans nillson

rättsväsendet är uppskrämda.det är så att jag bor isöderkulla och har alla dessa barnvagnar med 5-6

barn. gör dom inte annat än att ligger på rygg och avlar ungar.sedan går mannen med höjt huvud och tycker att mohammed har skänkt dom ungarna. tvi vad vidrigt.

2010-09-17 @ 13:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0