POLTIKERPARET MÅR ILLA


Barometern den 16 januari.

Vår kampanj ”Bli politiker” har fått Kalmars politikerpar Birgitta Axelsson Edström (V) och Pierre Edström (FP) att må illa efter att de fått vårt material i sin brevlåda. De skriver om detta på sina bloggar och Barometern rycker givetvis ut och citerar i pappersupplagan. Ganska avslöjande för Barometern och visar på den politiska agendan som råder på insändare och debattsidan i tidningen.

Pierre Edströms visar prov på en ”exceptionell” slutledningsförmåga på sin blogg! Om den är signifikativ för folkpartister så är folkpartister ett utdöende släkte.

Vänsterpartisten Birgitta Axelsson Edström tycks ha en egen gräddfil till insändarsidan på den borgerliga tidningen Barometern vilket kan tyckas vara lite märkligt. Hon hade nämligen fått plats dagen innan med lite skitkastning mot kungafamiljen och årets brölopp.


Barometern den 15 januari.

I den socialdemokratiska Östran har hon dock inte samma gräddfil. När ledarredaktion på Östran utsåg de ”13 mest överskattade” hamnade Birgitta Axelsson Edström på en ”hedrande” 5:e plats strax efter Margot Wallström med följande motivering.

”5. Birgitta Axelsson Edström (V) som alltid ställer till det för sig. Hon har kanske tagit på sig mer än hon klarar av.”

Birgitta Axelsson Edström förfasar sig istället över att vi använt våra partistödspengar till produktion av glansiga och dyra trycksaker”.
När man läser hennes blogginlägg så ser man att hon kommer med en rad rena lögner. Här kommer några citat från hennes blogginlägg.

”Utrymmet på papperen ägnas mer åt att prata skit om andras politik”

”Framförallt tycker jag att ett politiskt parti som har fått väljarnas förtroende att föra samhället framåt ska använda sina resurser till politiskt framåtsyftande arbete och inte till att sprida förakt om andra.”

Detta skall komma från en kvinna som kallade mig och min kollega för ”smutsiga svintrynen på människokroppar” efter en debatt i kommunfullmäktige på sin blogg. Hon ägnar sig väl i första hand åt att prata "skit" om andra precis som sin partikamrat Kaj Raving gör i allra högsta grad.Att jag har helt andra värderingar om vad som är ”framåtsyftande arbete” än Birgitta Axelsson Edström är nog ganska givet och på den punkten kommer vi aldrig bli överens.

Sanningen är nog den att dessa personer är förvirrade av de framgångar som Sverigedemokraterna har i opinionen och de motgångar de själva drabbas av i opinionen och att detta rubbar hela deras trygga politikertillvaro som heltidsanställda politiker. Tänk om dessa skulle tvingas ut i det privata näringslivet, vilket elände och gråt och tandagnissel det skulle bli.

Att min blogg läses av allt fler personer och även uppmärksammas på riksplanet är förstås något som detta politikerpar har väldigt svårt att acceptera och det är nog detta faktum som får dem att ”explodera” i sina åsikter. Ett litet insidertips! Denna vecka ser det ut att bli besöksrekord på bloggen igen.

Här nedan följer det flygblad som politikerparet har fått ta del av och jag har svårt att uttyda att vi pratar ”skit om andras politik” eller ”sprider förakt” men så är det också en kommunist som gjort denna tolkning. På följande länk hittar du vårt ”Bli politiker vykort”.

Bedöm sedan själv hur mycket förakt och skit vi pratar om andra.Kommentarer
Postat av: peter a

SDS skriver om dig idag.http://sydsvenskan.se/sverige/article621252/Lagkaptenen-tar-strid-med-andra-inlagg.htmlHeja, Thoralf. Publiciteten som SD far ger er exponentiellt fler valjare. Fortsatt pa det sattet. Fobollspelaren kan inte ens motivera sig logisk, sa ar de troga sossarna.

2010-01-17 @ 10:11:39
Postat av: Fredrik

Man kan inte förvänta sig mer av V68.

Blir ofta ett grovt och förnedrande språk när man inte gillar det man hör eller ser men inte kan mot argumentera budskapet.När man konfronteras med saker som gör att ens egna övertygelse börjar vackla och till slut falla ihop pga av att sanningen och verkligheten är inte som dessa velat tro i 30 år.Det är bara att hoppas vanliga Svenssons inser att det är legitimt att vara stolt över sitt land och att man värnar om det genom att ställa obekväma frågor som ska diskuteras och beslutas av framtidens politiker.2010-01-17 @ 10:28:30
Postat av: Skånepåg

Pierre Edström skriver på sin blogg: "Samhället ska även vara enkönat, allt enligt SD:s alldeles egna verklighetsbeskrivning."Oj, det här var verkligen ett pinsamt avslöjande beträffande den intellektuella (o)förmågan. Men den här nivån är väl vad man kan förvänta sig av en "folkpartikel". LOL!

2010-01-17 @ 10:32:11
Postat av: Skånepåg

Enligt Nicklas Orrenius i Sydsvenskan beträffande Rydström och Thoralf: "Det pågår ett bloggkrig i Kalmar."Hallå där. Hänger inte Orrenius med i svängarna? Det här är redan avklarat. Game, set och match till Thoralf!

2010-01-17 @ 10:50:41
Postat av: Fredrik

Har blivit ipumpad nu i 20 år att invandrarna är Sveriges framtid. Men när endast 70% fixar att komma in på gymnasiet? och detta är då människor som varit här ett tag.Hur blir det med dom som kommer nu? för nu kör vi pensionärer , medelåldernmän och hela släkten rakt in i "VÅRT" bidrags system som är uppbyggt för att hjälpa ett mindre antal som är sjuka,arbetslösa och flyktingar " flyr från krig"Men den här skaran är som en lavin över Sverige för det är ju inte flyktingar som kommer utan bidragskåta till 95%. Roffare,tjyvar,snyltareFörklara för mig hur dessa skall vara Sveriges framtid när man inte ens fixar att ta sig in på gymnasiet? Obs ! Som även enligt studier har en mycket lägre nivå jämfört med innan. Så vi ska då kvotera in folk eller ?Ja det gör vi redan idag och man blir direkt orolig över hur illa det kan se ut!Egen erfarenhet tro mig! Man blir bara upprörd över hur man idag "visar sån hänsyn pga av att man är invandrare" Pinsamt faktiskt för det kommer att backfire på dom själva.Vi ska sänka nivån,kunskapen eller vad för att andra kulturer ska Bli Sveriges framtid eller vad?Ja men ta en ordentlig titt på dessa länder man kommer ifrån. Need to say no more.Skylla på att det är vi i västvärlden som gör att dessa länder lever som dom gör är så passe.När ska svenska politiker ställa sig upp och börja ställa krav på dessa länders politiker,påtryckningar och hårda krav.Men vi är här och nu så vad göra?

Jo!!

Ställa stenhårda krav på sfi,demokratiska värderingar,och skötsamhet.Finns inget rasistiskt i detta utan endast logik.

För hur ska man kunna sända,visa och lära ut att det ska löna sig.Vi gör ju människor en orätt om vi inte ställer krav för vi fördömmer ju dom till ett liv i okunskap,arbetslöshet och kriminalitet.Vår framtid?

Den tillhör Sverige och det svenska folket sen om du vill delta och dra ditt strå i stacken så mer en gärna men då får man visa framfötterna.

Postat av: Sven Duva

Det som är dåligt för paret Edström är bra för Sverige.

2010-01-17 @ 11:45:26
Postat av: AntiSverigedemokraterna

Hur kan SD påstå att de växer snabbast.Vi på ASB bloggen vet att SD landet runt nu ska göra utskick för att värva folk till valet 2010 VARFÖR ? JO folk hoppar av och SD saknar folk runtom i landet. Politikerbloggen avslöjade bla. för ett tag sen att endast 468 personer hade blivit medlemmar i SD, hur många av dessa som kommer att ställa upp aktivt är nog fåtalet.Kvinnor och yngre är en bristvara i partiet.

Postat av: gunsan

"att endast 468 personer hade blivit medlemmar i SD"Idiotin inom Antisverigedemokraterna sätter nytt rekord. Det är 468 som blivit NYA medlemmar under hösten 2009.Nu är det definivt klarlagt att de personer som driver Antisverigedemokraterna är gravt förståndshandikappade och med ett IQ i nivå med sina skonummer!

2010-01-17 @ 17:07:45
Postat av: gunsan

Tillägg:

Enligt partisekreterare Björn Söder hade partiet vid årsskiftet drygt 4000 medlemmar. Ny redovisning kommer att ske i februari då man sammanställt hur många som har betalat medlemsavgiften för det nya året.

2010-01-17 @ 17:36:31
Postat av: Stora Småland

Skuttar in med ett annat ämne . Tittade och lyssnade i kväll på Agenda och diskuterandet där om aktiv dödshjälp , de som är obotligt sjuka och vill ha hjälp att lämna det jordiska borde få det , men det är förbjudet i Sverige . Samtidigt görs det ca 37000 aborter varje år på kanske helt friska foster ,det tycks inte betyda något att abort används som preventivmedel men att hjälpa en obotligt sjuk att gå hädan ,det går inte .

2010-01-17 @ 22:21:08
Postat av: Robin_Shadowes

"Nu är det definivt klarlagt att de personer som driver Antisverigedemokraterna är gravt förståndshandikappade och med ett IQ i nivå med sina skonummer!"Måste vara barn-storlek dessutom!

2010-01-17 @ 23:17:21
Postat av: Eric H

Efter att ha skummat Pierre Edströms blogg och sett att det inte är en enda kommentar på något inlägg! Frågan är nu:

1. Ingen läser bloggen?

2. Läsarna anser den ointressant och struntar i att kommentera?

3. Edström vågar/vägrar att ta in några som helst kommentarer. Anledningen är?

När ett landstingsråd bloggar bör det väl följas av ett visst intresse så frånvaron av folkets kommentarer är en smula oroande..

2010-01-17 @ 23:24:29
Postat av: MiaH

Vad ska man säga? Det är lite ensamt på toppen! ler Kom igen alla tjejer och kvinnor med lite vett i huvudet och häng på!

2010-01-19 @ 21:58:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0