INGA TOMMA STOLAR!Kampanjvykort för Högsby kommun.Vi tror på stora framgångar i valet 2010. Tag chansen och var med i det vinnande laget redan idag.

Vi startar nu en kampanj då bland annat många tusen av dessa vykort kommer att delas ut till hushållen i Kalmar län. Vi kommer givetvis också dela ut tusentals av Sverigedemokraternas tidning SD-kuriren.

Kommentarer
Postat av: john

Finns det fler lokalavdelningar som utbildar eller kan man få utbildning i Kalmar?Är intresserad men kan alldeles för lite.

2009-10-29 @ 00:42:55
Postat av: Nalle i Växjö

Ännu en vetenskaplig rapport visar att svenskarnas inställning till invandrare blir allt mer positiv.Ledaredaktionen på Smålandsposten rapporter från en vetenskaplig undersökning och kommer fram till att vi blir allt mera positiva.

Förmodligen har dom aldrig läst om Billstöms rekryteringsresa för att ta hit flera sjuka och pensionärer medan dom som är födda här får allt sämreVad finns det för kontaktuppgifter till SD i Växjö / Kronoberg

Postat av: Thoralf A

NalleJag förutsätter att det går att nå ansvariga personer i Växjö på

[email protected]

2009-10-29 @ 07:46:13
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Massive Radiation Overexposure

I rapporten om "svenskarnas inställning till invandrare blir allt mer positiv" står inte hur frågan ställdes men troligen drog man alla över en kam och inte fråntog västeuropeisk och amerikansk invandring.

Ivf går där gränsen för min del

2009-10-29 @ 08:48:42
Postat av: Thoralf A

Nallewww.sverigedemokraterna.se/kronoberg

hittar du mer kontakt information.

2009-10-29 @ 08:49:29
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Branchtender Linden

Troligen är frågorna av samma art som den med: "ska friskolor få ha vinst."

Självklart ska de få ha vinst OM de båda för samma pengar som kommunala skolan kan leverera bättre eller lika resultat och ändå få pengar över, såå

2009-10-29 @ 08:54:16
Postat av: S-E Karlsson

" Mona" kör samma gamla ramsor om att alla måste ha arbete ! Det om något är väl en självklarhet !

Bättre om hon tjatade om att vi inte ska ta emot så många invandrare som inte har skyddsbehov !

Det är ju en kostnad som vi blivit pådyvlade genom politiker som inte ser " ser skogen för bara trän" ! Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-10-29 @ 09:02:48
Postat av: Stefan K

Apropå ovan nämnda undersökning om svenskars inställning till invandrare, så fattas vissa viktiga fakta.

Vilken typ av invandrare ställdes i frågan? Arbetskraftsinvandrare, bidragsinvandrare och gällde frågan överhuvudtaget flyktingar och papperslösa?

Till vilka grupper ställdes frågan?En annan sak som inte nämns i rubriken om man stannar vid den, är att andelen låginkomsttagare som är negativt inställda har ökat betydligt mer än andelen höginkomsttagare som är positiva.

Kan detta bero på att låginkomsttagarna oftare bor i mångkulturella områden än de med höga inkomster? Det är också de med låga inkomster som får stå tillbaka när nu de nya arbetsmarknadsdirektiven slår igenom, där invandrare inkvoteras till företagen och där skattebetalarna finansierar 75% av lönen då företagen anställer invandrare. De med höga inkomster står som oftast utanför den verklighet som vi med låga löner befinner oss i.

2009-10-29 @ 09:11:21
URL: http://playrapport.se/#/video/1748981
Postat av: AWSvensson

Man får de svar man önskar bara man formulera frågan därefter.

Vad tycker du om invandringen.

Vad tycker du om invandrare.

Har du haft en positiv kontakt med en invandrare.

De flesta om inte alla har väl någon positiv kontakt med invandrare , om inte annat har man köpt en pizza som var ätlig. Men det är inte detsamma som att man är positiv till invandringen. Man borde snarare göra skillnad på var man bo än tal om utbildning. En yrkesverksam i 40 år med folkskola har han mer utbildning än en nyutexaminerad akademiker.

Varför man hänvisar till utbildning är enbart för att trycka ner folk, är man kritisk till invandringen så är man lågutbildad, punkt slut.

2009-10-29 @ 10:34:05
Postat av: AWSvensson

Till Gubben o Gumman vill jag säga : Man skämtar inte aprilo. Ta nu varandra i örat och sjung We shall overcome så har ni gjort bot o bättring och är välkomna upp på barrikaderna igen

2009-10-29 @ 10:38:12
Postat av: AWSvensson

Fler positiva till invandrare är rubriken i Blekínge läns tidning:I årets upplaga av Mångfaldsbarometern anger drygt 67 procent att de har positiva erfarenheter av invandrare. Som jag och flera antyder så är det skillnad beroende på hur frågan ställs. Någon möjlighet att kommentera finns av förklarliga skäl ej.

2009-10-29 @ 10:55:29
Postat av: Info

SE UPP FÖR VÄNSTERAKTIVISTER!Bra initiativ och trevligt material, Thoralf. Men se upp vid utdelningen detsamma. Förmodligen finns det vänsteraktivister i Småland också.Vad är en "vänsteraktivist"? Jo, en ung, välmenande och energisk person, som vill alla väl och har hjärtat till vänster.Radio Stockholm torsdag 29 oktober 2009:"VÄNSTERAKTIVISTER ANHÅLLNAVänsteraktivister har bidragit till oroligheterna i Fittja centrum i Botkyrka de senaste dagarna, enligt polisen. Nio personer greps igår misstänkta för förberedelse till våldsamt upplopp. De gripna anhölls under kvällen misstänkta för bland annat förberedelse till grov skadegörelse.– Under några kvällar har det varit andra som bråkat i Fittja centrum, man har eldat upp bilar, begått skadegörelse, kastat sten mot polis, mot polisbilar och bussar. Men igår kväll (läs i onsdags kväll) hände något, eftersom anhängare till vänsterextrema rörelser dök upp i Fittja centrum och genomförde flera aktioner, säger Mats Nylén, informationsansvarig vid Södertörnspolisen.Under oroligheterna under natten mot onsdagen kände flera poliser igen en kvinna i 20-års åldern och hon anhölls i sin frånvaro misstänkt för våldsamt upplopp.När man sen hittade henne i en lägenhet i Norsborg fanns där ytterligare 8 personer som också greps, samtliga misstänkta för förberedelse till våldsamt upplopp– Man hittade tillhyggen och andra föremål, vilket gör att vi misstänker att man planerade upplopp kanske till i kväll eller längre fram i veckan.Vad handlar det om för föremål?– Bland annat sten, som man skulle kunna kasta mot polispersonal och även annat material som tyder på att man haft för avsikt att begå upplopp och sedan fly från platsen.Dem nio gripna är alla kända av polisen från bland annat demonstrationer där vänsterextrema grupper deltagit. Enligt polisen kan det vara så att de här vänsterextrema grupperna aktivt samarbetar med yngre kriminella i Fittja. ---Sven Rönnqvist"2009-10-29 @ 11:05:24
Postat av: Drutten

@Branchtender Linden!

Visst ska friskolor få ta ut vinst om de inte

tar emot skattepengar.

En kommunal skola måste ta emot alla elever.

En friskola kan bara ta emot ett visst antal.

Därför konkurrerar de inte på lika villkor.

(Hur många funktionshindrade som kräver stora

resurser hittar du i friskolor?)Anser du att privata intressen skall profitera på skattemedel istället för att vinsten gick tillbaka till samhället och vi kunde få lite sänkt skatt?

2009-10-29 @ 11:22:13
Postat av: Roberth

Att våga stå för det man tror på är givet!

2009-10-29 @ 11:47:04
Postat av: Stefan K

Mångfaldsbarometerns undersökning i sin helhet, inkl. de uppgifter som pk-media valde att inte redovisa.

Postat av: Andreas

Vill bara säga att det är jättekul att vara politiker. Jag har varit det ett år nu och sitter i en nämnd i Landskrona. Det är en halv till en dag i månaden som vi har vårat nämndsmöte, då olika motioner och frågor behandlas. Det är väldigt lärorikt och det enda som krävs av en är att man är påläst på det som ska behandlas. Sen att man läser på vad partiet har för mål. Sen så får man följa sitt samvete och vad man vill med landet helt enkelt.Det här är något som alla kan göra. Det är ingen klubb för speciellt utvalda. Det här är för verklighetens folk, för dig och mig.Tag chansen och prova, man kan alltid ändra sig. Vi har träffar och umgås med. Det är trevligt att umgås med likasinnande./Andreas

2009-10-29 @ 12:03:30
URL: http://andrimnerlandskrona.blogspot.com/
Postat av: Tengil

Vad media "glömde" att rapportera:”81.1% anser att invandrarna har en skyldighet att anpassa sig till vårt lands vanor”” 64,3% anser att muslimska kvinnor som lever i Sverige är i större grad förtryckta än andra kvinnor i Sverige””45,8% anser att slöja borde förbjudas helt i skola och på arbetsplatsen””Hela 64,1% anser att det finns grupper av invandrare som inte klarar av att integreras i vår kultur”.”39,9% anser att invandrare bara kommer till Sverige för att ta del av våra sociala förmåner”

2009-10-29 @ 19:00:49
Postat av: Sema .

Lilla Högsby kommun förnekar sej inte ! Socialutskottet har återigen kommit fram till att ta emot 19 "flyktingar" för år 2010 ! Detta trots att kommunens sociala budget ligger minus på drygt 4 miljoner ! Tänk om man varit så förståndiga att man tagit en paus i flyktingmottagandet för att rätta till minuset i den sociala budgeten , men icke sa micke man ska se till att minuset inte har en chans att minska !Anhöriginvandringen kommer att explodera i kommunen , det finns redan nu en stor del anhöriga som belastar kommunens skattebatalares surt fövävade pengar ! Att det ska vara så svårt att lära sej att se skogen bakom träna ! Sd behöver ha in mängder med folk nästa valår i de olika nämnderna ! Sema .

2009-10-30 @ 16:14:15
Postat av: Helene

SemaHär får du lite information om din kommun:Den här lilla Smålandskommunen har knappt 6000 invånare (31 dec 2007).- 2005 utbetalades det 10,0 miljoner kr i ekonomiskt bistånd och av dessa gick 7,4 miljoner till utrikesfödda/flyktingar, det blir i procent 73,3 %.

- 2006 utbetalades det 9,3 miljoner kronor och till utrikesfödda gick det 6,4 miljoner kronor och det motsvarar 69,0 %

- 2007 utbetalades det 8,3 miljoner kronor och av dessa gick 5,5 miljoner till utrikesfödda/flyktingar och det blir 66,9 %.Andelen utrikesfödda i kommunen var 2005 – 9,5%, 2006 – 9,9% och för 2007 -10,5%.Och här lite mer om andra kommuner i Sverige:

http://frianyheter.wordpress.com/statistik/ekonomiskt-bistand/

2009-10-30 @ 18:16:36
Postat av: Semaka

Nu väntar man somalisk anstormning till Sverige !

Herre Gud vad det kommer att arbetas då ,jag menar dom är väl inte kända för att vara dom mest arbetssamma, dom måste väl vara hur utvilade som helst,då kanske vi inte behöver sänka pensionerna för oss som är pensionärer, nästa år ?

För det är ju invandringen som ska rädda pensionerna , får vi sen hjälp av importerade Somalier så är nog Sverige räddat !

2009-10-31 @ 06:56:13
Postat av: Gregorius

Jag skulle väldigt gärna ställa upp men jag saknar dessvärre det civilkurage, som krävs för att vara aktiv inom SD. Risken är för stor att jag ska förlora mitt arbete som statsanställd.Fegt? Jomenvisst!

2009-10-31 @ 23:11:37
Postat av: S-E Karlsson

Inte fegt utan fullt förståeligt ! Tyvärr är det som det är med demokratin i vårt Sverige .

För övrigt är man sej själv närmast !

Det är lättare för oss som är pensionärer vi kan iallafall inte bli av med jobbet !

S-E K .

2009-11-03 @ 21:28:37
Postat av: Solveig Baudin, Barkg 7, 79434 OrsaI en kommun i Jämtland kom en mor som var i den då gällande pensionsålder 65 år en son med vårdbehov inom 3 månader bestod familjen av 58 personer, därför är jag engagerad i SD sedan 2002.

2009-11-07 @ 02:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0