GÖRAN HÄGGLUND VILL LOCKA MUSLIMSKA VÄLJARE


Göran Hägglund i Almedalen 2008.               Foto Thoralf Alfsson

Så har då Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund öppnat för imamen Abd Al Haqq Kielan till partiets riksdagsvalsedel, precis som jag var rädd för. Detta sker i en sann anda av politisk korrekthet. Efter Imamen Kielans utspel hade Göran Hägglund inget annat val än att acceptera den utsträckta handen utan att få en främlingsfientlig stämpel och kallas islamofob. Läs artikel i Dagen.
Skickligt av Imam Kielan att gillra denna fälla för Kristdemokraterna och Göran Hägglund.

Personligen tycker jag att det är tragiskt att Kristdemokraterna lägger sig platt på marken för islams företrädare och den kvinnosyn som förknippas med dessa. I samma andetag accepterar också Kristdemokraterna att Sharialagar kan tillämpas i Sverige.

I artikeln i Dagen säger Göran Hägglund följande.

”Jag tror att han har alldeles rätt i att Kristdemokraterna kan locka många fler muslimska väljare än vi hittills gjort. Men vilken religion en person erkänner sig till är inte det intressanta för oss.

Och partiledaren utesluter inte att Abd al Haqq Kielan skulle kunna ha en framtid i partiet.”

Jag undrar hur många av Kristdemokraternas väljare som instämmer i Göran Hägglunds tankar. När man dessutom kan läsa följande så blir man än mer fundersam över Kristdemokraterna.

”I Kristdemokraternas valmanifest är det tre grupper som prioriteras. Förutom första och andra generationens invandrare är det kvinnor över 35 och pensionärer som ska vinnas.”

När det gäller kvinnor och pensionärer har vi samma mål och de invandrare som delar våra åsikter är givetvis välkomna till oss men någon prioriterad grupp är det inte för mig.

Som Sverigedemokrat är det med blandade känslor jag läser denna artikel. Jag tycker synd om alla Kristdemokrater som behöver finna sig i detta uttalande. Samtidigt som kristna förföljs i en rad muslimska länder och kyrkor bränns i bland annat Irak, Turkiet, Sudan, Egypten och Nigeria så flörtar Göran Hägglund med muslimer.
Läs artikel "Risk att krista utrotas i Mellersta Östern"

Samtidigt är jag medveten om att ett antal Kristdemokrater nu kommer att överge partiet för t.ex. Sverigedemokraterna och det är ju givetvis alltid roligt.

Frågan är om vi får läsa detta i SvD, DN, Aftonbladet och Expressen eller varför inte i SR och SVT.


Kommentarer
Postat av: Hulda

Är detta möjligen det första steget för KD att bli MD? Väljarvandringen till SD lär säkert öka.....

2010-01-27 @ 08:17:41
Postat av: World Traveller

Nu kan val anda inga kristna stanna kvar i det partiet. Isafall rostar dom ju pa sin egen dod.

2010-01-27 @ 08:17:56
Postat av: Niklas Bergström

Kielan är ganska taktisk. Kielan ser till att muslimerna inte gör för grova radikala övertramp. Kielan har kritiserat även uteslutit muslimer som är allt för konservativa. Med kielans taktik så får muslimerna större godtagbart inflytande i sverige. Inte bra de fattar förmodligen inte Hägglund som naivt flörtar med. Kielan vet hur en slipsten skall dras i det svenska samhället en farlig ledare med andra ord.

2010-01-27 @ 08:18:32
Postat av: martin

Fast är det inte logiskt att de religiösa gör gemensam sak i det sekulära sverige? Jag tycker det är ganska spännande faktiskt.

2010-01-27 @ 08:22:05
Postat av: Nalle i Växjö

Allt tyder på att det kommer att bli en mycket smutsig valrörelse detta år med alla möjliga och omöjliga försök att få tag i nya väljare.Ett tips.

Gå igenom möjligheten till distribution av valsedlar till alla som vill rösta på SD utan att kanske framträda genom att stå och fråga varför SD sedlar inte finns på bordet. Något som kommer att bli vanligt även om det kommer övervakare från EUUtskick borde kunna göras i kuvert utan SD märkning efter ansökan på någon webbsida så att alla kan ha "rätt" valsedlar i fickan när dom passerar dom som bevakar borden med valsedlar för att man skall ta "rätt".Det borde gå att få detta att fungera med bra system utan för mycket handpåläggning.

2010-01-27 @ 08:23:58
Postat av: Nalle i Växjö

Är det början till religionskrig vi ser i Rosengård och Göteborg

Postat av: Gubben o Gumman

Ordspråket bränna ett ljus i båda ändarna har nu fått ett ansikte.

Göran Hägglund,eller skall vi redan nu säga Goran Hägglund?

Det här blir grejor en räv i hönsgården ,kanske Mekka med en kaba på torget i Jönköping.

Tänk vad man skall jubla i Sveriges Jerusalem Jönköping, el Fd?

Vi får hoppas att Göran Hägglund har klart för sej vilka förföljelser som sker i bla Malmö mot judar.

Göran har gett sej bängen på att KD skall ut ur riksdagen.Stackars medlemmar.

Fast vad kan man vänta av riksdagens största "kärring".

2010-01-27 @ 08:36:59
Postat av: Göran Eriksson

Göran Hägglund, ska man skratta eller gråta??

2010-01-27 @ 08:52:06
Postat av: Robin_Shadowes

Håller med Niklas, Karlsson är farlig just för att han är svensk och vet hur systemet fungerar. Kanske kommer trots allt Kd bli kvar i riksdagen tack vare muslimerna. Samtidigt så kommer det innebära partiets död som det nu ser ut och förmodligen omorganiseras till ett renodlat muslim-parti i framtiden.Personligen tycker jag man kan klona dom två pajasarna till en enda partiledare, Göran al-Haqqlund, klädd både i kostym i kombination med klänning och rolig hatt. Bloggaren Allah har ju myntat uttrycket klännings-politik. Kanske blir det det vi får se mer av i fortsättningen...

2010-01-27 @ 09:09:49
Postat av: Info

UNGDOM MOT SVERIGEDEMOKRATERNAJag noterar, Thoralf, att Kd bl.a. ämnar inrikta sig på "kvinnor över 35". Detta har vi kunnat förstå en längre tid, om vi läst Kd:s radikalfeministiska, jämställdhetspolitiska manifest. Som i mycket liknar Moderaternas nyligen offentliggjorda motsvarighet. Fullt av "könsmaktordning" och annat genusfanatiskt svammel i Tiina Rosenbergs och Judith Butlers anda. Finns på nätet i pdf-format.Saken diskuteras just nu bland kommentarerna i TANJA BERGKVISTS intressanta dissidentblogg (googla).Aktuell upplysning:Svenska Dagbladet har idag upplåtit sin ledaravdelning, rubriken Brännpunkt, åt en 22-årig, förut föga känd yngling, Ola Karlman. Trots att Olas långa text säkerligen har en rad spökskrivare, är det uppenbart, att ingen i gänget är riktigt torr bakom öronen. Ola Karlman har dock en annan förtjänst: han är ordförande för Riksorganisationen Ungdom Mot Rasism.Hans blogg har en uttalad udd riktad mot Sverigedemokraterna:http://olakarlman.blogspot.com/Förmodligen utgör detta upptakten på Svenska Dagbladets egen, organiserade kampanj mot nämnda parti, en kampanj som kommer att intensifieras, ju närmare valet vi kommer.Olas artikel kan läsas på nätet men kan inte kommenteras.

2010-01-27 @ 09:30:14
Postat av: Gubben o Gumman

Ola Kalman och hans hycklare kan börja sitt arbete

med rasismen i Malmö mot judarna där.

FjålleKälla: SVT1

2010-01-27 @ 09:43:15
Postat av: Quantrill

Göran Hägglund avancerar nu med stormsteg på rankingen över Sveriges största politiska idioter genom tiderna.

Att han går på ett sånt lätt trick.

Muslimen Kielan och hans anhang slår in sina kilar överallt där de kan.

Agendan och målet är klart. Sverige, det första västeuropeiska landet under Islamistiskt styre.

2010-01-27 @ 09:47:31
Postat av: S-E Karlsson

Det måste väl vara fel när våra pensionsräddare efter hur många år som helst i Sverige inte lyckats lära sej såpass mycket svenska att dom kan klara ett jobb inom vården utan tolkhjälp !

Våra gamla som behöver få hjälp i sitt dagliga liv har rätt att få den hjälpen från någon som inte behöver tolk ! Det är för d------t att våra gamla som jobbat fram sveriges välfärd nu på äldre dar ska få sitta emellan !

2010-01-27 @ 10:10:07
Postat av: Ludvig

Det var mycket illa, i och med det beskedet bör ju kristna väljare tänka sig för noga var de lägger sin röst.

2010-01-27 @ 10:18:48
Postat av: Gotiska Kubben

Islam & Co inser att motståndet i det offentliga Sverige är minimalt, det är bara att köra på.2010-01-27 @ 10:25:46
URL: http://gotiskaklubben.wordpress.com
Postat av: Cavatus

Göran al-Haqqlund, :-D :-D Jag viker mig av skratt" Du kan verkligen få till det med dina skämtsamheter, Shadowes!

2010-01-27 @ 10:59:00
URL: http://cavatus.wordpress.com
Postat av: Magnus

Om KD:s kristna skulle fly partiet och det istället befolkas av mycket troende muslimer, kan KD då behålla sitt namn? Varken "krist" eller "demokraterna" passar väl islamister. Kalifdhimmikraterna? Nåt bättre??Fast det är klart, så fort ändras inte ett parti.

2010-01-27 @ 12:36:39
Postat av: Roger S

Tänk så desperata alla börjar bli. Allt för att hålla SD kvar i kylan.

Men allt de gör, kommer bita dom hårt i bakdelen. Det är samtidigt intressant att KD nu visar vart de verkligen står. Tron före allt. För det är det som det handlar om.Följer man kristna bloggare som tex http://www.apg29.se/ så har de sällan några problem med islam. Eftersom tron är viktigare än demokrati, verklighet och rättvisa.Vilket jag finner smått skrämmande. Är det 2010 eller år 622?2010-01-27 @ 12:43:22
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: peerpede

Att släppa konvetiten Kielan till det politiska fatet är i mina ögon ett av de mest desperata drag något politisk parti har tagit i Sverige och detta lär bli sista smörjelsen för KD i svensk politik.

2010-01-27 @ 12:54:40
Postat av: Stefan K

Håll i hatten och betänk detta uttalande från gårdagens Debatt:

"Invandrarfrågan kommer inte att tas upp i valrörelsen. Bägge blocken vet att gör man detta, så vinner Sverigedemokraterna".

Sagt av Gunnar Falkemark, professor i statsvetenskap på Göteborgs universitet.

K-G Bergström och de flesta i studion var eniga om att ingen regering har kunnat lösa integritetsfrågan, men frågan man bör ställa sig efter Falkemarks utspel är hur man då löser problemen?

Det är ju regering och riksdag som ansvarar för detta, men om de inte ens vill ta upp frågan till diskussion så undrar jag vilka som ska lösa problemen?

2010-01-27 @ 13:54:04
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: Stefan K

Göran och Mona rustar sig alltså för strid om de muslimska väljarna. En från varje block, så vi får se vem av dom som kan utlova flest förmåner och eftergifter.

2010-01-27 @ 13:59:42
Postat av: AWSvensson

Gårdagens understatement uttryckt av en yngling som personifierar de tre berömda aporna: "Påstår du att invandringen kostar"? Hur kan någon leva i dagens Sverige och vara så bortom all verklighet och information som dagligen når oss. Det verkar alldeles orimligt om man inte är alldeles indoktrinerad och hjärntvättad. Se länk ovan Stefan K

2010-01-27 @ 14:47:58
Postat av: Krister

Hej Thoralf intressant läsning om värvning. Hur ligger SD till ? Tokarna inne på ASB bloggen säger att vi inte får några att sitta för SD.http://antisverigedemokraterna.wordpress.com/

2010-01-27 @ 15:11:34
Postat av: Thoralf A

KristerDet ser väldigt bra ut i vissa kommuner och lite sämre på andra ställen. I Kalmar län är förhoppningen att vi kommer att kandidera i alla kommuner.

Den kommunen som det ser sämst ut i är Torsås. Där finns Torsåspartiet som fick 19 procent i förra valet. De fångar säkert upp många som är missnöjda med riksdagspartierna.

Jag hoppas att det även dyker upp kandidater i Torsås.

2010-01-27 @ 16:59:22
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Kalle

Saxat ur Everykindapeople.blogspot.com"Om islamiska gubbar anser sig ha rätt att bestämma vad kvinnor ska ha för kläder i Frankrike, är det väl rimligt att gubbar i det franska parlamentet tar sig rätten att bestämma vad de inte ska ha på sig?"Mycket intressant frågeställning!!! När får vi likadana frispråkiga riksdagsMÄN i sverige???

Postat av: Kalle på Spången

Ja, vad ska man säga. Ingenting förvånar en längre. Kd gräver sin egen grav. Kd kanske klarar spärren även detta valet, men på sikt känns partiet alltmer dödsdömt.

2010-01-27 @ 18:35:08
Postat av: Stefan K

I eftermiddagens partiledardebatt i Sveriges Radio, var både Reinfeldt och Sahlin eniga om att burka inte är ett modernt plagg som hör hemma i Sverige.

Reinfeldt vacklade i sitt svar om Sverige, precis som Frankrike, ska förbjuda burka i vissa sammanhang.

Sahlin var som vanligt, när hon ena stunden sa att burka innebär kvinnoförtryck, för i nästa stund säga att hon tänker slåss för kvinnors rätt att använda den.

Vi vet alla att partiernas valfloskler börjat märkas i debatterna och vi vet vilket parti som verkligen menar allvar i sin kritik mot det kvinnoförtryckande plagget burka.

2010-01-27 @ 18:45:42
Postat av: Skånepåg

@ KristerHär lite info om det du frågade om.Bry dig inte om ASB. Lär vara en person i Ronneby som blivit utesluten från Sd och har som hämnd startat en blogg där han smutskastar och sprider lögner om Sd.

Postat av: Martin

lätt sätt att hitta 28 lättpåverkade människor?

googla Thoralf Alfsson "klicka på kommentaren på den första artikeln".Vilken religon i hela världen är demokratisk? Svar INGENjag hoppas verkligen att de andra partierna kommer att belysa erat rasistiska parti ordentligt, som tur är finns det "bara" 300 000 som röstar på er och det är jag glad för!Att vara så inskränkta att man inte vill hjälpa andra människor genom förföljese och tortyr genom att ge dem ngn stans att bo och leva är för mig helt sjukt.Sen finns det dem som skyller på invandrare för att dem inte får mer i soc bidrag eller mer i a-kassa, det finns inga jobb mm, och skyller detta på invandrare, borde nog rannsaka sig själva och bestämma sig vilken väg man ska gå.Antingen rycker man sig själv i kragen och skaffar sig ett jobb och sluta att vara beroende av oss som jobbar och vill jobba eller så kan man helt enkelt inte klaga.För några år sen hade jag 4 jobb för att klara mig trots att jag bodde själv, jag stod inför ett val att slita resten av mitt liv eller byta inriktning av yrke det blev det senare och nu tjänar jag ca 450` per år och har fortfarande kvar min empatiför andra människor.2010-01-27 @ 20:09:59
Postat av: Ibbe

Så lyckas borgerligheten att göra en syntes av radikalfeminism och fundamentalistisk islamsk kvinnosyn att döma av diverse skrivningar. Ett politiskt trick som får det indiska reptricket förblekna. Kan det vara så att nu kommer KD:s egentliga kvinnosyn fram när man via partiledaren bjuder in islam? Lite Knutbykvinnosyn i KD som nu börjar titta fram. Det är inte utan att man börjar undra vad KD:s värdegrund egentligen består av. I fortsättningen förväntar vi oss att Hägglunds fru, när hon är med maken, går tre meter efter honom. Man ska ju leva som man lär.

2010-01-27 @ 20:45:03
Postat av: Gubben o Gumman

Peter Akinder på Östran börjar få lite byxångest.

Han kallar en borgelig teknisk valsamverkan för manipulation.

Det är ju rätt person att tala om manipulation.

Med 70% av journalisterna med socialist/kommunistiska sympatier.

Som manipulerat Svenne Banan i 40 år.

Är det någon som tex läst något i Svensk press om Somaliern som slaktade en Dansk arbetsförmedlare i morse?

Den gode Akinder varnar även för blockpolitik där dom elaka Sverigedemokraterna kan bli vågmästare.

Givetvis skriver denna odemokratiska råtta att Sverigedemokraterna är främlingsfientliga.

Peter Akinder kanske skulle ta och skriva lite om förföljelserna av judar i Malmö.

Där Akinders valboskap står för detta ,inte ens en tennis match kunde Israel få spela med publik.

Att ångesten kommer krypande är härligt att läsa

Visst kommer blocken att ligga ganska lika inför valet SD kommer sannolikt att göra ett kanon val

och då bli vågmästare så in i helvete.

Fast då skall ju "demokratiska" blocköverskridande konstellationer bildas för att hålla SD utanför.

Ni förstår själva hur många rätt denna mannipulernade odemokratiska främlingsfientliga redaktör har.Källa : Östran opinion nätet

2010-01-27 @ 21:11:44
Postat av: Ilsegerd

Någon som begriper vad Martin försöker säga?

2010-01-27 @ 21:17:09
Postat av: Roberth Ström

Martin fes du eller? Kd borde skämmas.

2010-01-27 @ 21:19:29
Postat av: Gubben o Gumman

Martin : Vad tycker du om att judar förföjs i Malmö

så att dom tvingas emigrera.

Det är den politiken du stödjer är inte empati

det är främlingsfientlighet/rasism.

Judiska mässor måste polisbevakas judiska barn får vara inne på dagis när hotbilden blir för stor.

Du har inte en siffra rätt.Håll dej i Barometern med dit imbicilla skitsnack .

Om ställer dej framför en spegel får du se en rasist som är rejält bakom flötet.Källa SVT 1

2010-01-27 @ 21:21:07
Postat av: Berndt Nilsson

@ Martin.Och du skall snacka om "inskränkt".Det är

skrämmande vilka fördomar du lever med!

Roligt för dig att du tjänar 450`per år då

slipper du kanske uppleva det kulturella på

nära håll!

Din empati för andra människor tvivlar jag på

den räcker nog bara till dig själv.

2010-01-27 @ 21:21:18
Postat av: Robin_Shadowes

För er som är duktiga med photoshop, kan ni inte kreera den ultimata kristdumokraten Göran al-Haqqlund? :)

2010-01-27 @ 21:25:37
Postat av: Svenne Banan

Nu börjar partierna slå knut på sig själva. Ska bli riktigt spännande att se hur valaffischerna kommer att se ut.#Martin

Det hade varit roligare om du försökt kommentera inlägget med lite mer argument istället för att rapa ur dig något som vi hört till leda. Jag har en ytligt bekant som tillhör trasproletariatet, han uttrycker sig som du.

Hans politiska gärning är att förstöra för andra partier, främst SD. Varför? Jo, han har för stått att man inte kan argumentera för en V politik, ingen köper det längre.

Ta och läs på om SD'd politik. Ja läs flera gånger om det är svårt att förstå.

2010-01-27 @ 21:31:47
Postat av: gunsan

Vadå 450 lakan om året.

Det här gänget plockade hem betydligt mer. Och sådana invandrare (kallas bland PK-folket för flyktingar) tycker Martin lille, att man skall känna empati för.

"1,3 miljoner har han skickat utomlands till två olika länder. Han tar sig fram med två exklusiva bilar." Nu kanske lille Martin är det så, att denna "flykting" rent av drar omkring i lyxbilar tack vare dina surt iopknegade skatter. Och du känner givetvis fortfarande stor empati för denna "stackars flykting"?"Åtal: låtsassjuk bluffade till sig 7,8 milj kr i bidrag

En fullt frisk man och dennes familj i Varberg misstänks för att ha bluffat till sig 7,8 miljoner kronor i bidrag av Försäkringskassan. Pappan ska ha spelat funktionshindrad och låtit Försäkringskassan betala assistansersättning till två av hans barn. Nu åtalas de tre av Varbergs tingsrätt.

Pappan har hävdat att han bland annat behövt hjälp med att äta, klä och förflytta sig. Men enligt åtalet är detta bara påhitt. Barnens del i härvan är att de redovisat tid för assistansersättning, då de sagt sig agera som personliga assistenter åt sin far.

2004 blev mannen beviljad över 400 timmar i månaden i assistansersättning av Försäkringskassan. Det är drygt två heltidstjänster. Mannen påstod för en läkare att han inte kunde röra sig, vilket gjorde det omöjligt att klara sig själv. Eftersom han inte ville anlita ett assistansbolag anställde han sina barn som personliga assistenter. Det får man inte om barnen bor i samma hushåll. Då skilde sig mannen från sin fru och barnen skrev sig hos sin mamma.

Från 2004 fram till dags datum har Varbergsbon fått ut 7,8 miljoner kronor i bidrag. Av dem har 3,5 miljoner gått till att betala löner till barnen som har byggt upp smärre förmögenheter. Resten av pengarna har mannen investerat och polisen har säkrat tillgångar i svenska banker på 2,3 miljoner kronor. 1,3 miljoner har han skickat utomlands till två olika länder. Han tar sig fram med två exklusiva bilar.

– Han kommer inte att kunna visa upp några som helst skador för en specialist, säger Karl-Arne Ockell, utredningschef på Hallandspolisens bedrägerirotel och vars rotel har bedrivit både yttre och inre spaning mot mannen under hösten.

– Den enda medicin som han har skulle väl vara Alvedon, säger Karl-Arne Ockell.

Polisen genomförde en husrannsakan hos pappan strax före jul och han har suttit sitter häktad sedan dess medan barnen greps på andra adresser vid andra dagar. Den ene på en annan ort.

Barnen har skrivit upp timmar, från måndag till söndag, att de varit hos sin pappa dygnet runt. På kvällar och morgnar har det skrivits upp dubbelbemanning. Barnen har inte alltid bott i Varberg. De har arbetat och studerat. En har gått på en skola 140 mil från sin pappa, enligt Karl-Arne Ockell.

Den misstänkta bluffen upptäcktes i samband med att Försäkringskassan skulle göra ett hembesök. Då öppnade inte mannen dörren. Senare kom ändå en läkare på besök och då låg mannen i sängen med täcket uppdraget till näsan och sa att han inte kunde röra sig.

– Men här på polisstationen har han rört sig bra, påpekar Karl-Arne Ockell.

Bedragarfamiljen.

Pappan

Dourmouch Iachar Mestan, född 1956-07-30. Åtalas för grovt bedrägeri samt grovt bidragsbrott. Mantalsskriven på Smålandsgatan i Varberg

Barnen

Chirin Mestan, född 1981-10-06. Åtalas för grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott.

Alekber Mestan, född 1985-08-07. Åtalas för grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott. Barnen mantalsskrivna på Studentvägen i Varberg."

2010-01-27 @ 21:32:46
Postat av: Dumle

Många av er har helt fel bild av Abd Al Haqq, eller Leffe som han hette tidigare. Denne man kan inte ens övertyga sina egna döttrar om det fantastiska att konvertera till Islam. Göran Hägglund hade bara kunnat hänvisa till Leifs kvinnosyn och säga att denna syn inte lämpar sig för KD, som står för alla människors lika rättigheter. Varför inte något av följande citat:

•Kvinnan ska sköta familjen på alla sätt utom när det gäller försörjningen. Den tar mannen hand om.•Kvinnan har inte rätt att ingå äktenskap på eget initiativ, det är pappan, brodern eller någon annan manlig anhörig som bestämmer vem hon ska gifta sig med.•Om kvinnan vill besöka muslimska väninnor går det bra, men om mannen säger nej, så är det nejHur svårt hade det varit att porta imam Leif? Men Göran är så j-a dum att han inte kan undvika att försöka flirta lite med de hundratusentals muslimer landet runt. Denna flirt kommer att utradera KD. Ett fåtal kristna vill ha kvinnofientliga imamer/muslimer som partikamrater.

2010-01-27 @ 21:38:41
Postat av: BossX

Nu skrek jag så att alla hundarna gick igång! Varför? Jo, på SVT, Tvärsnytt, så kunde man få sig till livs om en s.k. stackars invandrare som inte hade något ID! NU! skulle dock kommunen ställa upp som intygsgivare om identiteten. Hur ända in i h------te, kan någon anställd eller politiker kunna göra det? Fakta! Min gissning är att vederbörande (en han) hade slängt allt vad id-kort heter vid ansökan till Migrationsverket! Vad är det här fär jävla skit! Släng ut karln som bedragare!

2010-01-27 @ 22:24:44
Postat av: BossX

Nu är det Rapport med en stammand kvinna! Polischefen Lindberg, som valsat runt på alla siter, nämns inte vid namn. Ingen bild visas! Hade det varit en amerikansk vit soldat någonstans i världen, så hade alla fått se bild med namn! För att inte tala om en jude i Israel! Sluta att betala till Sovjettelevisionen i Sverige!

2010-01-27 @ 22:32:42
Postat av: BossX

Skall vi namnge det absolut mest miserabla i Sverige - bortom Hägglund, polisen, domstolarna och de sju systrarna, så kommer SVT på ohotad första plats! Något mer förljuget och korrupt kan bara inte tänkas! Till opch med Nordkorea framstår som rakt!

2010-01-27 @ 22:38:51
Postat av: Aequitas

"Jag håller inte med dig om dina åsikter, men jag är beredd att dö för din rätt att uttrycka dem!"Dessa kloka ord myntades av Voltaire om jag inte rör ihop saker och ting... Ord som en stor mängd människor borde reflektera över innan de kastar skit på och nedvärderar andra människor för deras åsikters skull.Jag är heligt trött på att många motståndare till Sverigedemokraterna struntar i sakfrågorna och istället går till direkta personangrepp. En mycket tråkig utveckling som är till skada för hela det demokratiska samhället!Jag tycker även det är tråkigt att SD-motståndarna många gånger framställer partiet Sverigedemokraterna som ett Nazistparti. Att väljarna och företrädarna för detta parti utmålas som svagbegåvade, oempatiska individer med starka psykopatiska drag tycker jag gör det hela ännu tråkigare...Jag är inte Sverigedemokrat, inte än i alla fall, men tycker faktiskt att Sverigedemokraterna i allmännhet och Thoralf Alfsson i synnerhet framstår som ett intressant allternativ i höstens val.Jag har funderat på en sak efter att ha läst en hel del om Sverigedemokraterna... Om jag i höstens val inte längre röstar på Socialdemokraterna eller Vänstern, utan istället röstar på Sverigedemokraterna. Förvandlas jag då direkt till en svagbegåvad och ondsint människa? Är det så att jag i samma sekund som jag lägger valsedeln i valurnan tappar all sans? Att jag snabbt som ögat reduceras till en människa vars tankar och åsikter inte längre räknas och att jag ses som en obegåvad individ som inte förstått vad jag egentligen röstat på? Jag är rädd att vissa männniskor ser det så! Tyvärr är det dessa människor som ropar högst om att vi måste ha ett samhälle med åsiktsfrihet, så länge det inte gäller en åsikt som avviker från deras "redigerade" facit...Jag tänkte ägna ett par rader åt signaturen Martin, vars inlägg jag läst vid ett par tillfällen. Du Martin... Du har inte tänkt på att det finns människor på detta jordklot som har en annan syn på saker än vad du har? Du är uppenbarligen en verbal kille som är hyfsat intelligent, frågan är bara hur klok du är? Att en männniska har en annan åsikt och syn på saker och ting innebär inte att du kan förlöjliga denna person. Bara ett litet tips...Till Thoralf vill jag bara skriva... Tack för ditt sällskap när jag och mina bägge kamrater erbjöd dig en plats vid vårt bord på Lilla Pubben för ett par veckor sedan. Det var både intressant och lärorikt att få prata med dig om allt mellan himmel och jord! Fortsätt att vara den du är och ge inte tappt på grund av att det blåser. En drake lyfter aldrig i medvind!!! //MVeritas et Aequitas

2010-01-27 @ 23:29:28
Postat av: Anonym

Detta lär va spiken i kistan för Kd och godbye till sötebrödsdagarna i riksdan. Inte så många som sörjer längre, Göran Hägglund får ta på sig en hel del av ansvaret för att partiet trillar under riksdagsspärren.

2010-01-27 @ 23:31:51
Postat av: Tore (preact)

"gunsan", var det inte i Halmstad "de" lurade skiten ur Fk?

Men det var i-alla-fall på Liseberg det avslöjades.Keilan till Kristdemokraterna...jag undrar jag? Har han har klart för sig, att han beblandar sig med orena personer! Det här blir spännande på "allah" sätt och vis! De bokstavtrogna muslimer, radikala som f*n! Kanske en nedräkning att påbörja, för denne otrogne konvertit.Kristdemokrater! Bättre fly än illa fäkta!.

2010-01-27 @ 23:53:32
Postat av: Peter, den förste.

@Aequitas: "Jag har funderat på en sak efter att ha läst en hel del om Sverigedemokraterna... Om jag i höstens val inte längre röstar på Socialdemokraterna eller Vänstern, utan istället röstar på Sverigedemokraterna. Förvandlas jag då direkt till en svagbegåvad och ondsint människa?"Svar: Du förvandlas lika mycket som en taliban efter 6h flygresa till Sverige.

2010-01-28 @ 02:10:08
Postat av: Peter, den förste.

@Aequitas: "Jag har funderat på en sak efter att ha läst en hel del om Sverigedemokraterna... Om jag i höstens val inte längre röstar på Socialdemokraterna eller Vänstern, utan istället röstar på Sverigedemokraterna. Förvandlas jag då direkt till en svagbegåvad och ondsint människa?"Svar: Du förvandlas lika mycket som en taliban efter 6h flygresa till Sverige.

2010-01-28 @ 02:14:44
Postat av: Putte

@Martin"Att vara så inskränkta att man inte vill hjälpa andra människor genom förföljese och tortyr genom att ge dem ngn stans att bo och leva är för mig helt sjukt."Nu är ju detta en stor tjuvlögn. Drygt 90% av de som fått PUL i Sverige uppfyller INTE kraven i FN:s flyktingkonvention. Kolla med Migrationsverket, så får du se att siffrorna är korrekta. Vårt grannland Finland ger bara PUT till sådana som uppfyller kraven i konventionen. Det är därför det i Finland totalt inte finns fler flyktingar än vad Sverige tar emot på ett par år.Jag tror du har svårt att hitta någon SD-sympatisör som inte tycker att vi ska ta emot flyktingar som är VERKLIGA flyktingar. Däremot betackar vi oss för snyltare som bara kommer hit av ekonomiska skäl, vilket de allra allra flesta gör. Åk upp till Arlanda utrikes och kolla hur många "flyktingar" det är som åker på semester till sina hemländer där de är så "dödshotade och förföljda" att de inte kan bo där.Läs gärna Merit Wagers blogg, så får du se hur genomrutten den svenska asylpolitiken och de därav hjälpta snyltarna är:http://meritwager.wordpress.com/

2010-01-28 @ 05:41:23
Postat av: Anonym

Konstigt också att Martin tycker att det är viktigare att hjälpa storlögnare som ljugit sig asyl än det är att hjälpa svenskar som har det svårt. Undrar vem som har sjukast människosyn.

2010-01-28 @ 05:57:57
Postat av: Skånepåg

Från SpikHarrys blogg.Somalier knivdöda en dansk kvinnlig handläggare för att han inte fick den praktikplats som han ville ha.Postat av: Katinka Glahd

Testar.Har försökt att sända iväg en replik upp till 10 ggr,men något är fel på din sida,Thoralf.

2010-01-28 @ 13:24:29
Postat av: Bazmati Rice

Hur desperata kan de vara? Att liera sig med muslimerna är en rätt udda ide´. Inga partier som bygger på religiös grund borde få finnas till. Vi lever ju trots allt i ett sekulärt samhälle.

2010-01-28 @ 13:34:14
Postat av: Katinka Glahd

Jösses nu fungerar det igen.tack.

Till Aequitas.

Voltaire yttrade ALDRIG de här orden.De lades i hans mun på ett seminarium om honom i England 128 år EFTER hans död.Det var en Evelyn Beatrice Hall som höll i detta möte och hon inledde det med att bl,annat uttala dessa berömda ord.

Hon gjorde det i första person singularis som Voltaire och så uppstod detta misstag.

Voltaire har för övrigt,fått skulden för en hel del.

Han blev till ex,utsedd till den franska revoltens store ideolog 15 år efter sin död då denna revolt uppstod.!!!

Han var så långt ifrån socialismen som någon kunde komma.Han var nämnligen på den tiden Europas rikaste- man pratar i Ingvar Kamprad-klassen -och han föredrog att umgås med de vackra damerna i den franska adelns översta skikt

Han var alltså långt ifrån den helgonstatus som han begåvats med under 214 år som gått sedan hans död.

Ps Jag skriver revolt eftersom jag har drabbats av hjärnstopp och kan inte för mitt liv komma på hur man stavar till "revultion"?Ds.Håll till godo,Katinka Glahd

expert på Voltaire som egentligen hette Francoise Marie Arouet!

2010-01-28 @ 13:56:42
Postat av: Knut

Gottfrid Carlsson i Tutaryd vänder sig i sin grav.

2010-01-28 @ 15:45:15
Postat av: Nalle i Växjö

Smart drag av islamisterna.

Med ett desperat KD som kämpar för att sitta kvar vid köttgrytan, så desperata att vad som helst är möjlig.Istället för att starta ett muslimskt parti "kidnappar" man KD som blir MD ( Muslimska Demokraterna på några år.Snabbt och enkelt är man igång och med att bestämma i Riksdagen, såvida inte ............

2010-01-28 @ 16:09:02
Postat av: Nesse

Kyrkan står ju inte upp för nåt längre utan tramsar bara med i värsta pk-stil. Det är väl då symptomatiskt att Kd följer i dessa spår. De är båda på väg att gräva sin egen grav. Snyggt jobbat Hägglund. Tänk att man kan bli så snäll så man utplånar sig själv, en ganska stor bedrift!

2010-01-28 @ 19:45:14
Postat av: Anonym

2010-01-28 @ 20:23:11
Postat av: Martin

Gummsan: Att jag skulle vara rasist? tillåt mig småle.. Jude förföljese det är ju det ni står för så du/ni borde väl backa upp kommunen malmö!Att förhindra attentat och gemföra det med förföljese ja jag vet inte om det så att du är schizofren??Ocj ja jag betalar gärna skatt så att vi kan ta hand om invandrare, på samma sätt som jag gärna betala skatt för våra barn, gammla, sjuka mm.

Och jag gör det hellre än till dem riktiga snyltarna dem som fuskar till sig sjukbidrag, socbidrag så som alkoholister missbrukare mm.Och ja jag bott i ett mycket mångkulturellt område i kalmar Norrliden, och jag kan säga att det är lugnare där än det är där jag bor nu, som ska räknas som ett av de finare ytterområden till kalmar!Putte: om du nu jobbar på migrations verket eftersom att du har den infon så ge mig en källa tack! Ingen propaganda från ert valmanifest.Bazmati Rice: Har en svensk mer människovärde en än jugoslav till ex? Nej inte i mina ögon men tydligen i dina!Gunsan: Hur många svenskar gör samma sak alltså lurar till sig pengar skulle det finnas ngn statestik på detta så lutar den säkert över på svensken. Men ta gärna frama en oberoende källa!Stackars Berndt Nilsson: Jo förutom skatt som jag betalar så har vi fadderbarn i brasilien in sambo jobbar idellt vi har även haft sommarbarn från andra länder så min empati sträcker sig säkert längre än din som vill slänga ut barn ur sverige utan föräldrar och skicka tillbaka dem utan att veta vad som i framtiden kommer att hända!Givetvis får ni tycka och tänka precis som ni vill men tyvär för er så kommer ni aldrig att vinna!2010-01-29 @ 17:47:20
Postat av: Putte

@MartinHär är statistik från Migrationsverket. Det är endast de som står som konventionsflyktingar som uppfyller kraven i FN:s flyktingkonvention. Resten kan du läsa dig till själv. Summa 1744 personer.http://www.migrationsverket.se/download/18.1ae57c5a125966e6dc88000600/Beviljade+uppeh%C3%A5llstillst%C3%A5nd.pdf

2010-01-29 @ 21:24:01
Postat av: Berndt Nilsson

@Martin."Stackars Berndt Nilsson" Ja det är så synd om mig

som inte kan visa någon empati för dom stackars

barnen utan jag vill slänga ut dom till en oviss

framtid.Detta påstående får stå för dig,det är inte

mitt.Har själv haft fadderbarn men har slutat med detta på grund dåliga erfarenheter.Är du nöjd med

ditt engagemang så är det upp till dig,det kan inte

jag ha några synpunkter om.Att du dessutom betalar skatt är häftigt enligt Mona Sahlin.Själv har jag

väl betalt in någon krona också efter 35 år som egen

företagare numera ekonomiskt oberoende pensionär med

barn och härliga barnbarn som förgyller tillvaron.Är inte heller så lättkränkt som vissa andra,när man ifrågasätter deras godhet.Skrapar man lite på ytan så kommer taggarna genast ut och en massa

beskyllningar haglar i luften.Du är inte ensam om detta utan det gäller dom flesta som blundar för

verkligheten och stoppar huvudet i snuttefilten.Det är som inom "travsporten" en del kör med tussar

i öronen och helstängt huvudlag så att dom varken ser eller hör.Men om man ryker tussarna och drar ner

huvudlaget så ser och hör man att dom kommer från alla håll.

Hoppas att du får en bra sommar och ett gott valår!2010-01-30 @ 01:36:52
Postat av: Martin

Putte : Tack för källan men du har nog missat ngr punkter när du skriver 1744 st ?Asyl - Konventionsflyktingar

Asyl - Skyddsbehövande

Asyl - Synnerl ömmande omst

Asyl - Tidsbegr tillstånd

Kvotflyktingar

Anhöriga till flyktingar

Arbetsmarknad

Studerande

EES-uppehållsrätter

Adoptivbarn

BesökDe 4 första säger väl sitt tydliga språk detta är flyktingar.Kvotflyktingar säger sig själv vi stödjer FN konventionen därför tar vi den kvoten.Den som jag miinst tycker om av dessa så är det anhöriga mmen denna rad så står det Anhöriga till flyktingar!Sverige behövde alltså ta in ca 21000 invandrare för att vissa företag behöver dess kompetens som tydligen inte finns i sverige, ska vi inte utveckla våra företag?Som sagt det jag motsätter mig på denna lista är anhöriga, så länge det inte är ensamma barn som är här.EES ja vi är med i EU alltså så kan vi inte säga nej så länge dem har ett pass från EES / EU länderna.Så istället för dina 1744 av ca 101000 så säger jag att ca 77 000 är den rätta siffran! så Ca 24`borde granskas hårdare.Till Berndt: Om det kändes som jag kränkt så ber jag om ursäkt, men blundar för verkligheten?Nej det gör jag verkligen inte jag har själv levt ett ganska tufft liv än så länge mina första 16 år utan pappa uppvuxen i Norrliden med en mycket kärleksfull mamma, där bodde vi i ca 16 år bland pundare och alkoholister ( på den tiden så var det inte invandrare där)Flyttade till Berga Ännu ett "fint område" Jobbade från 19 år tills jag var 25 inom restuarang branschen.Innan jag bestämde mig för att ändra mitt liv, det jag menar är att dem som sitter hemma och gnäller det finns inga jobb, jag vill inte ha det jobbet mm ska fan inte nästa andetag gnälla på invadrare ( inte du i detta fallet)Det handlar om eget ansvar, som jag skrev innan så hade jag ett tag 4 jobb för att klara mig medans svenska kompisar satt hemma för att dem inte ville jobba på Mc eller andra "lågstatus jobb" och lyfte soc bidrag istället!Som vissa av er beskyller invandrare för, är det ok att en svensk gör detta men inte en invandrare?Det kommer alltid finnas människor som försöker att uttnyttja system vare sig de kommer från sverige, danmark,italien,kenya eller iran.Även om detta givetvis ska straffas !

2010-01-30 @ 11:01:43
Postat av: Putte

Om du läser igen så skrev jag att det bara är 1744 som uppfyller FN:s flyktingkonventions krav. Det är därför dessa kallas konventionsflyktingar i statistiken. Resten är inhemska svenska regler och har inget alls med FN:s begrepp på vad en flykting är. Kvotflyktingar är sådana som inte lever under direkt hot, men som lever i flyktingläger och med tanke på att i stort sett hela Gaza räknas som flyktingläger i svensk media, så är kvotflykting ett ganska vidlyftigt begrepp.

2010-01-30 @ 14:51:01
Postat av: Michaela

"Personligen tycker jag att det är tragiskt att Kristdemokraterna lägger sig platt på marken för islams företrädare och den kvinnosyn som förknippas med dessa", vad vet du egentligen om muslimers syn på kvinnor? innan du uttrycker dig om såna saker, tycker jag att du ska ta reda på vad som är TRADITIONER, och RELIGION. Det är två helt skilda saker som såna trångsynta personer som du inte har en aning om, ville bara säga det :) och sen vill jag även passa på att fråga, har du någon gång lärt känna en invandrare som en MÄNNISKA? och inte som om dom var utomjordingar eller något. Det är människor, precis som du och jag, de har samma rätt som oss att bli behandlade som människor. Det man ger får man tillbaka, tänk på det.

2010-01-31 @ 22:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0