VÄSTERVIK TIDNINGS UTHÄNGNING AV BENNY JOHANSSONVästerviks Tidning med den ansvarige utgivaren Charli Nilsson
gjorde nyligen ett flagrant pressetiskt övertramp mot Sverigedemokraten Benny Johansson när man fått ett tips om att Benny Johansson var misstänkt för rattfylleri. Benny J var således inte vare sig åtalad eller dömd, utan tidningen byggde hela sin ”story” på inringda tips till tidningen. Med detta som enda grund gick man ut med Bennys namn, ett stort foto och partitillhörighet på webbsidan och i en stort uppslagen artikel i den tryckta upplagan, till på köpet med en rad felaktiga uppgifter. Detta skedde till på köpet ca tre veckor efter att det ägt rum.

Så här såg Västervik Tidnings uthängning av Benny Johansson ut på nätet.
Även Peter Akinder på Östran gick in på samma spår som Västerviks Tidning och hängde ut Benny Johansson på ledarsidan.

Åklagaren lägger nu ner förundersökningen och väcker således inget åtal mot Benny Johansson, som därmed frias helt och hållet från dessa misstankar. Han har också fått tillbaka sitt körkort.

Åklagaren My Junhammars skäl för nedläggningen av utredningen  är följande.

"Det föreligger inte tillräckliga skäl att väcka åtal, eftersom man med hänsyn till bevisningen på objektiva grunder inte kan förvänta sig en fällande dom."


Jag misstänkte redan att utgången skulle bli denna efter att jag pratat med Benny Johansson vid ett flertal tillfällen och jag skrev följande på min blogg efter att Peter Akinder haft sin osmakliga uthängning i Östran. I min blogg skrev jag den 4 februari följande.

”Många har också reagerat på den uthängning av Benny Johansson som Västerviks Tidning gjorde sig skyldiga till. En uthängning som helt och hållet grundar sig på politiska motiv och borde benämnas för politisk mediamobbing. Personligen skulle jag inte bli förvånad om utredningen läggs ner av åklagaren. Då kan detta få ett helt annat rättsligt efterspel.

Peter Akinder kanske ansåg att det var bäst att skjuta medans järnet var varmt, risken fanns ju att polisen och åklagaren lägger ner utredningen på grund av brister hos polisen och Transportstyrelsen då har ju Peter Akinder försuttit sin chans.”

Tänk så rätt jag fick!

Tänk om Västerviks Tidning hade valt att lyssna på Benny Johanssons version av händelsen och sedan insett att man skulle vänta med publiceringen till det väcktes ett åtal. Men icke!
Charli Nilsson var så exalterad över möjligheten att kunna få ett så negativt "skoop" som möjligt om en sverigedemokrat att han fullständigt struntade i allt vad pressetik heter och för den delen även också sunt bondförnuft. Nu står förvisso Charli Nilsson med byxorna längs med fotknölarna och en mängd Västerviksbor som varit mycket illa berörda av denna uthängning är mycket kritiska mot Charli Nilsson och hans tidnings handlande.

Den som dock fått lida över denna uthängning är Benny Johansson själv, som mått mycket dåligt under dessa veckor och varit sjukskriven med förlorad arbetsinkomst som följd. Tack vare Charli Nilssons iver över att försöka svartmåla en populär Sverigedemokrat.

”Massmedias behandling av SD anser jag vara rent kriminell. Där tillämpas inga etiska regler över huvud taget. Journalisterna har så till den grad lierat sig med den politiska makten att man på fullt allvar anser att det ingår i det journalistiska uppdraget att motarbeta SD. Det är oerhört upprörande.”

Ovanstående citat är hämtat från ett mail jag fick för några dagar sedan. Mailet kommer från en journalist som varit verksam i över 20 år på en av de mest välansedda tidningarna i Sverige. (Journalisten kommer snart ut med en bok som enligt journalisten kommer att väcka ”uppståndelse”)

Detta citat lämpar sig mycket väl på Charli Nilssons tolkning av pressetik.

Nu återstår det för Västerviks Tidning att visa att man också klarar av att erkänna sitt misstag och be offentligt om ursäkt på bästa plats i tidningen och på webben. Om nu Charli Nilsson vill ha någon form av heder och anseende kvar bland Västerviksborna och tidningens läsare. Tyvärr tvivlar jag på en sådan reaktion.

Detsamma gäller givetvis även för Peter Akinder på Östrans ledarredaktion.

Sedan uppstår då frågan vem det är som ligger bakom dessa tips till tidningen och även till polisen som gjort att Benny blivit utsatt för detta övergrepp.
Benny berättade att polisen den senaste tiden dagligen snurrat hans bostad. Till slut tröttnade hans fru på detta och ringde polisen och undrade vad de höll på med. Då framkom det att polisen fått in tips om att Benny skulle kört bil från någon anonym tipsare. Att Benny skulle vara så dum så att han efter att han blivit misstänkt för rattfylleri och olovlig körning sätta sig i en bil är fullständigt befängt. Han har haft vänner som ställt upp och kört honom under denna tid när inte bussar passat.

Detta visar bara på att det finns någon eller några som vill Benny väldigt illa. Frågan är vem som ligger bakom allt detta. Jag har personligen mina misstankar. Benny Johansson var för ett antal år sedan aktiv inom vänsterpartiet och satt i kommunstyrelsen för detta parti. Att han numera är en omtyckt och populär Sverigedemokrat i Västervik retar säkert en och annan vänsterpartist och säkert även socialistpartiet i Västervik.

Därför undrar jag om ……………

När det gällt andra lokala politiker i Västervik som råkat i klammeri har Västerviks Tidning dock inte varit lika intresserade av att hänga ut dessa politiker. Detta trots att de inte bara varit misstänkte utan även dömda. Här kommer två mycket slående exempel på hur tidningen värnar integriteten för politiker från de etablerade partierna.Sexuellt ofredande är ett allvarligt brott och man kan ju fråga sig hur tingsrätten kan likställa 75 timmars samhällstjänst med två månaders fängelse. Det låter i mina ögon som en politikerrabatt. Någon läsare kan säkert upplysa mig om namn och partitillhörighet för följande politiker. Så att jag kan uppdatera inlägget med dessa uppgifter.Den kvinnliga politikern heter i detta fall Leena Vukic eller numera Leena Koltsson och är vänsterpartist.

I dessa artiklar nämns vare sig namn eller partitillhörighet och givetvis inga foton. Det hyckleri som dessa journalister ägnar sig åt gör mig illamående!

Sedan har samma journalister mage och påstå att vi sverigedemokrater är duktiga på att framstå som martyrer. Jag vill inte vara någon martyr och det vill inte Benny Johansson heller men det är ju faktiskt dessa oseriösa journalister som bäddar för detta martyrskap.

Vi Sverigedemokrater vill bara bli behandlade som alla andra politiker. Att alla människors lika värde bara gäller när det passar är Västerviks Tidning och Charli Nilsson publiceringsbeslut och Peter Akinders artikel på ledarsidan ett slående bevis för!
PS.
Jag har mailat Charli Nilsson och ställt frågor om varför Benny Johansson namngivits trots att han bara är misstänkt. När däremot en känd Västervikspolitiker döms för sexuellt ofredande och ändå inte namnges. Var finns logiken?

Charli Nilsson har ännu inte svarat på denna fråga.


Kommentarer
Postat av: Eric

Borde väl var ett solklart fall att likt vissa "röda journalister" kunne erhålla 5000pix på stört???

Kan dom så...

Det finns ju något som heter "pressetik rådet".

En sökning på det ger en hel del intressanta synpunkter, inte bara om förtalsliknande situationer.

Hela artikeln har lite av "kolla inte fakta - då spricker storyn" över sig!

2010-02-12 @ 18:53:14
Postat av: C.H

Fy fan.Det måste gå att stämma tidningen...eller är det bara invandrare som kan?

2010-02-12 @ 19:14:55
Postat av: småföretagaren FSE

Hoppas att han får upprättelse och "kommer tillba-

ka" inom SD i V-vik. Har personligen träffat honom

på några SD-träffar och tycker han är en "hyvens

kille". Hoppas också detta ger positiv uppmärksam-

het för partiet.

2010-02-12 @ 19:16:16
Postat av: Fru Fökk

T.om Charli Nilsson telefonnummer bär djävulens tecken 666*

2010-02-12 @ 19:20:34
Postat av: Cavatus

Du lär nog inte få något svar alls. Du blir negligerad, som är en annan härskarteknik som används mot människor som man vill mobba.Vad gäller den journalist du nämner som kommer ut med en bok under våren, så har jag en kvalificerad gissning på att det är pseudonymen Svensk Tant som varit inne och skrivit här några gånger. Jag ser verkligen fram emot hennes bok.Fick förresten en kommentar och en länk censurerad idag på Politikerbloggen när jag hänvisade till en artikel om Ilmar Reepalu. Den var tydligen alltför sanningsenlig och blev därmed kontroversiell.www.politikerbloggen.se/2010/02/12/26521/Debatten handlar förstår om en SD-politiker som i vanlig ordning hängs ut för ett påstått brott som inte är något brott. Och bedöms det likväl vara ett brott så bor vi i Absurdistan.

2010-02-12 @ 19:34:17
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Rättvis

Politisk kampanjjournalistik med lögnaktiga beskyllningar av politiska motståndare. Thoralf visar dessutom att när politikerna är PK så går det bra till och med att begå sexbrott och pedofili.Förtal av den typen måste anmälas till åtal. Här gäller det att se till att den drabbade yrkar på ett ordentligt skadestånd.

2010-02-12 @ 19:46:11
Postat av: S-E Karlsson

Roligt för Benny och även roligt för Thoralf som ju fick rätt i det han skrev på sin blogg !

Grattis bägge två !

Mvh Sven-Erik .

2010-02-12 @ 19:53:55
Postat av: peter a

Ett klart fall där en politisk aktivist låtsas vara journalist och utnyttjar en tidning för sina syften. Smutskastning av motståndare och hyllingar av kamraterna i sann extremist anda. Offret för smutskastnngen måste kräva rättelse i samma artikelformat och storlek, samtidigt borde han anmäla tidningen till PO (oavsett om det ger resultat så borde Charli få svettas lite, kanske tom. avskedas?

2010-02-12 @ 21:09:28
Postat av: nesse

På den politiska agendan för etablissemanget står ju fram till valet att så mycket som möjligt smutskasta ´sd och paradoxalt samtiigt att hålla väldigt tyst om partiet. Hur dessa två ytterligheter ska gå ihop för nomenklaturan är en gåta? Hur man än vrider och vänder så kommer Sd att få en fördel, då folk förmodligen genomskådar spektaklet.

2010-02-12 @ 21:16:21
Postat av: C.H

Måste ju gå att kräva Linna på 60.000 tycker man.Nävisst ja han är ju svensk.

2010-02-12 @ 21:18:42
Postat av: Gubben o Gumman

Om ett körkort dragits i på felaktiga grunder,samt att körkortet funnits i registren, som gällande.

Så måste ju rapportering om tex olovlig körning vara tjänstefel?

Märklig historia om man har tidningsuppgifterna som underlag.

Att polisen hänvisar till kompis anonym, när man punktmarkerar ,för att man skitit i det blå skåpet är lågt mycket lågt.

Polisens uppträdande bör granskas av JO .

Har man tex rapporterat någon med ett gällande körkort ,så fälls man garanterat.

Att dessa två tidningarnas lakejer gjort bort sej , så till den milda grad, att deras kollegor kommer att skratta bakom ryggen på dessa stolpskott.

Men detta är vådan när man placerar killar med partibok på en tidning.

För eller senare tappar dessa kontrollen.

Kan man sedan få dessa fällda för förtal så är det mycket bra.

Framför allt bra för ett tillfrisknande Sverige.

Ett bra exempel på ett övergrepp av press o myndigheter, på en samhälls medborgare.

Tillika politiker i det "demokratiska" Sverige.

Polis68 har samverkat med journalist68 rätt in i PK- väggen. Detta har dessa "redaktörer" ritat in i sitt CV forever.

Vilka hjältar ,nya röster till SD främst i Västervik.

Två lite för nyttiga dioter ,som gjort två mans arbete: Helan o Halvans i sin duktighetsiver

Väl mött Nilsson o Akinder på valnatten.

Blöjor påtages lämpligast.

Titta gärna in på DN:s valundersökning.

Ohly o Sahlin kommer aldrig att bilda någon regering dream on.(17% på övriga partier)

Tänk om SD spöket börjar dra i presstödet, som tack för senast.

A-kassekön kanske är närmare är herrarna tror.VALNATTEN 2010 börjar början till slutet för Stalinisterna på Sveriges redaktioner.

Klantarslena med partibok ryker först.

Trakasserier samt ofredande finns i Brottsbalken.

Precis som mordbrand olaga vapeninnehav mm.

Demokratins ångvält is comming to take you away.Svennebanan du skall ta valsedeln det står Sverigedemokraterna på.

2010-02-12 @ 21:28:51
Postat av: Stefan K

Anmälan?

2010-02-12 @ 21:44:33
Postat av: jörgen g

Du är så förbannat bra Thoralf! Den bästa bloggen i landet!

Jörgen Gidlöf

2010-02-12 @ 23:02:15
Postat av: Roberth Ström

Vilka kräk! När de är andra politiker som döms då står det inga namn fy fan anmäl dem!

2010-02-12 @ 23:27:55
Postat av: MartinA

Någonting måste väl ändå kunna göras juridiskt mot dessa tidningar? Det är ju grovt förtal? Väl?

2010-02-12 @ 23:47:15
Postat av: Fredde@76

Det dröjer inte så länge till innan pk-tidningar lär få skriva sin egen dödsannons , då det svenska folket mer och mer övergår till internet där den sanningsenliga informationen flödar .

2010-02-12 @ 23:47:30
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Ännu ett flagrant lägvattenmärke av PK-pressen, denna gång signerat Västerviks Tidning.Pressetik, vad är det?

Källforskning, vad är det?Men det som upprör mig mest är den totala avsaknaden av publicistisk konsekvens.Lycka till nu Benny och välkommen tillbaka på banan! Att en biltjyv mejar ner dig bakifrån och smiter från platsen skall verkligen inte ligga dig till last!

2010-02-12 @ 23:48:00
Postat av: OT

Intressant om kostnaderna för invandringen till USA; Betänk då också att en betydligt större andel av invandringen till USA består av välutbildad arbetskraft jämfört med Sverige."Numbers USA doesn't take a specific stand on whether government should be bigger or smaller. But we do think it is strange that our government has this humongous program that imports massive amounts of poverty into the country each year. And the welfare use is just the tip of the iceberg. If about half of these households are poor enough to qualify for some form of welfare, that means they can't come close to paying the taxes required to provide for all the extra physical and social infrastructure to take care of the presence of these 23 million new residents each decade.": http://www.amnation.com/vfr/archives/015656.htmlSådana här uppgifter kan lätt hittas och borde föranleda en djupare analys samt undersökning; Men journalister är ett lat släkte för sig, låter sig hellre värvas som STASI-agenter än att göra ett hederligt handtag.

2010-02-13 @ 00:34:38
Postat av: Dunderminnet

Det här låter ju som ett solklart fall av särbehandling pga politisk hemvist. Jag tycker att Benny borde få någon slags upprättelse, det är ju baske mig ärekränking.

2010-02-13 @ 00:34:49
URL: http://i50.tinypic.com/2d6qhxh.png
Postat av: OT

Intressant om: "...The Swedish branch of Antifa even acts as a quasi-governmental entity, beating up members of Sverigedemokraterna and disrupting the party’s events...The fact that the AIVD (Dutch Intelligence Service) has recognized the dangers of AFA is significant, since up until now the governments of the Netherlands, Belgium, Sweden, Norway, and other European countries have turned a blind eye to the thuggish methods and violent history of the Antifas...": http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/02/official-dutch-alarm-over-anti-fascists.html#readfurtherSådana här uppgifter kan lätt hittas och borde föranleda en djupare analys samt undersökning; Men journalister är ett lat släkte för sig, låter sig hellre värvas som STASI-agenter än att göra ett hederligt handtag.

2010-02-13 @ 00:54:31
Postat av: Magne

Mycket glädjande för Benny och för regionen. Nu kan man börja dela ut resten av flygbladen med bl a hans bild på. Hoppas han stämmer tidningarna och att det faller väl ut. Heja Benny, heja SD.

2010-02-13 @ 01:31:40
Postat av: Tore (preact)

Här finns alla möjligheter att slå hårt tillbaka!

Detta är en otrolig kränkning av hans person, att

utmåla honom som brottsling genom bild och namn utan dom!

2010-02-13 @ 01:34:04
Postat av: OT

Den högst rankade underrättelseofficer från Östblocket som någonsin hoppade av till Amerika, Mihai Pacepa, säger - "Hur man hjärntvättar en nation": http://everykindapeople.blogspot.com/2010/02/hur-man-hjarntvattar-en-nation.htmlJournalister följer manualen, därför får du inte veta något viktigt, riktiga och viktiga nyheter ersätts med kändisskandaler och andra oväsentligheter.Sådana här uppgifter kan lätt hittas och borde föranleda en djupare analys samt undersökning; Men journalister är ett lat släkte för sig, låter sig hellre värvas som STASI-agenter än att göra ett hederligt handtag.

2010-02-13 @ 01:34:42
Postat av: Fredrik

Är är en viktigt och riktigt nyhet!!

För en tecknings skull????Lär vad talaren säger!

Låt dom inte vinna! Låt dom inte se oss i raseri???

Mer underliggande hot vet jag inte om man kan utala faktiskt!Dom här kommer "kräva" och vår demokrati kommer få göra enorma eftergifter om vi låter detta fortgå!!

Postat av: mullis (nyväckt sosse)

En fröjd varje morgon att sätta sig med kaffet och läsa Thoralf. Dagens höjdpunkt,

2010-02-13 @ 08:38:23
Postat av: Ulrika

Något för Karti Linna på DO att bita i.

2010-02-13 @ 09:07:59
Postat av: Dragan Klaric

Benny borde förtalsanmäla tidningen till polisen. Detta är i sanning grovt förtal och grov ärekränkning av honom som person.

2010-02-13 @ 09:26:19
URL: http://www.klaric.se/
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Visst är det stort nyhetsvärde i när "FärjeHåkan" fått en kokosnöt i huvudet el som idag, när Expressen tycker att en villabrand i Täby

är riksnyhet.

Såvida det inte var "Barbarens" villa som gick upp i rök.

Trygghetsknarket i dokus såporna är klockrent i Svensk fördumningpress.

På en fri marknad skulle dessa Boljeviker inte ens få jobb på Ankeborgsbladet.

Stoppa presstödet till Stalinistpressen så fort det bara går, en viktig del i Sveriges tillfrisknande som nation.

2010-02-13 @ 10:09:27
Postat av: Thomasson

Charli Nilssons chattCharli Nilsson är chefredaktör och ansvarig utgivare för Västerviks-Tidningen. Här kan du ställa frågor till honom om tidningen och få svar.http://www.vt.se/chatt/chatt.aspx

2010-02-13 @ 12:07:09
Postat av: Gustav

Östran la ju ut Bapupas namn och han blev friad. Sjuk värld vi lever i.

2010-02-13 @ 14:47:28
Postat av: Jimmy

Tröttsamt med dessa pk journalister

2010-02-13 @ 15:04:35
URL: http://bloggandegubben.blogspot
Postat av: Hilding B

För 20 år sedan fanns en nyhetschef på Barometern med namnet Charli Nilsson. Han hade ett egendomligt sätt att betrakta omvärlden. För att få genmäle mot honom startades den eminenta tidningen Termometern som fortfarande utkommer sporadiskt. Är det denna märkliga journalist som Västerviks Tidningen recyclat?

2010-02-13 @ 15:22:28
Postat av: Stefan A

OS-invigningen var som ett OS i ett framtida Sverige, med den skillnaden att det är våra ättlingar som är indianerna, om inte det blir stopp på vissa saker, och vissa personer byts ut, helst hela riksdagen....

2010-02-13 @ 15:29:54
Postat av: Leffe Ankeborg

Tycker Benny skall köra en "Fink" samt kräva en ordentlig förklaring samt avbön på förstasidan i blaskan

2010-02-13 @ 17:02:57
Postat av: S-E Karlsson

Den 19/1 1945 blev jag, av som det hette på den tiden Barnavårdsnämnden i Stockholm utplacerad som fosterbarn på en ort i Dalsland ! Järnvägsstationen hette Brålanda . Nog om detta, vad jag ville berätta är om själva resan som gick med tåg från Stockholms Central via Karlstad , Åmål

och vidare till Brålanda , alla vet väl hurdana vintrarna var på den tiden men nog gick tågen efter tidtabellen ! När vi stannade på Brålanda station så stod en av mina blivande fosterfäräldrar med häst och släde och väntade, så tåget kunde inte ha varit knappt ngt försenat !

Nu läser man om att det bara är krångel med järnvägen och tågen , när man kunde passa tiden mitt under brinnande krig och dom vintrarna som var då så är det ganska underligt att det inte går i dessa moderna tider som det ju är .

2010-02-13 @ 17:30:22
Postat av: marissan

fantastisk blogg!

Otroligt lågt gjort av tidningen.! Kan man sova gott om nätterna efter att ha gjort något sånt här?! Fy skäms Charli! En ursäkt är det MINSTA han kan göra!

2010-02-13 @ 17:32:06
Postat av: Gubben o Gumman

Googla gärna på Journalistförbundets etniska yrkesregler.

Frågan är bara för vilket land dom gäller.

(Givetvis lägger Magne ut en länk som tack för senast.)

Vi har inte lyckats hitta dom pressetiska reglerna för socialkommunister än.

Här kanske Charlie o Peter kan vara behjälpliga?

Tänk att få upp dessa "röda smurfar" i tinget 2 veckor innan valet.

I en av Sveriges mest besökta rättegångar på 2000-talet.

Som lök på laxen få konstapel "knäppkask" fälld hos

JO.

2010-02-13 @ 17:57:25
Postat av: Gubben o Gumman

Charlie Nilsson deltog 2006 med anledning av (9/11) i ett seminarium om globala hot mot redaktioner.

Fråga honom på hans chatt, från vem el vilka dessa hot kommer.

Var det Finska Babtister som flög planen?

Perra Dahl på Baromtern har ju beskrivit hot från pensionsräddare mot honom bla.

2010-02-13 @ 18:13:24
Postat av: Ibbe

Det är inte så länge sedan man i Kalmar hade den socialdemoktatiska nämndemannen och samma partis representant i Kultur& Fritidsnämnden inför rätta. Båda dömdes, båda fick avgå. Den ena, fritidspolitikern,dömdes för sexbrott, dena andre d.v.s. nämndemannen för diverse brottsrelaterade fyllegrejor. Inte ett namn, inte en bild i lokaltidningarna Barometern(m) och Ö(s)tra Småland.

Det är skillnad på folk och folk i politiken tydligen. Nutida svensk journalistik är sorglig och trist. Rimligen bör de nu aktuella skriverierna komma upp i rättsliga sammanhang. Övertrampen är definitivt alldeles för grova för att de ska passera

utan civilrättslig prövning.

2010-02-13 @ 18:44:05
Postat av: Magne

Är det denna länk ni menade Gubben och gumman?http://www.sjf.se/portal/page?_pageid=53,38437&_dad=portal&_schema=portal

Postat av: Gubben o Gumman

Oh yes Magne.

Ett speciellt tack till Magne på Gubben o Gummans

"tech staff" hehe.

Presstödet döpes för övrigt om till "Josefs stulna rubel"

Vilket givetvis skall behållas till en viss del men betalas ut som 99 kronors sedlar.

2010-02-13 @ 19:04:01
Postat av: Nissen

Lite lästips för Charli Nilsson. Ser ut som han brutit mot ett flertal av reglerna.http://www.po.se/Article.jsp?article=1011

2010-02-13 @ 20:21:44
Postat av: Hajen

Denne Charli en gediget osympatiskt och lögnaktig figur.

2010-02-13 @ 20:39:53
Postat av: Dockie

fin blogg!

allt bra? :)

2010-02-13 @ 21:45:14
URL: http://dockie.blogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Dom pressetiska reglerna sitter som en smäck i Peter Akinders samt Charlie Nilssons mailboxar.

Så hoppas vi att polisanmälan kommer till dessa killar som typ ett brev på posten

2010-02-13 @ 22:06:19
Postat av: Gubben o Gumman

Off Topic : Skåningarna fick behålla sin mjölk via ett Face book uppror/upprop.

Undrar om det kan funka när det gäller judeförföljelserna i Malmö.

Någon som är haj på Facebook?

2010-02-13 @ 22:09:54
Postat av: Massive Radiation Overexposure

SD intressegrupp finns redan på Facebook

Postat av: Jonas

Jag tycker att det är bra att media hänger ut offentliga politiker som misstänks för brott. Men det ska gälla alla politiker, inte bara politiker som de inte gillar.När en politiker sedan frias ska media naturligtvis på allvar se till att alla får veta det också.

2010-02-14 @ 02:24:50
URL: http://www.realisten.se
Postat av: Massive Radiation Overexposure

Det är uppenbart att dessa gamla betongsossar som sitter på redaktionerna glömt bort eller helt enkelt missat de pressetiska reglerna om de ens gått journalist högskolan.

2010-02-14 @ 08:56:57
Postat av: Calle

@ Thoralf.

Ref. till ditt mejl från en journalist.

Lena Sundström som heltidsanställts på TV4 har väl anställts av ett enda skäl, och med en enda uppgift.Att svartmåla SD inför valet 2010 och sprida sina personliga röda åsikter.Detta visar att din uppgiftslämnare har helt rätt.

2010-02-14 @ 09:25:24
Postat av: P

haha, svensk media är så tragiskt korrupt...

2010-02-14 @ 15:54:40
Postat av: Andreas

Charli har nu svarat på dom flesta inlägg, på chatten http://www.vt.se/chatt/chatt.aspx , om varför han publicerat namn på Benny. Tydligen kommer alla politiker i fortsättningen att få "räkna med" att bli hårdare granskade och även namnpublicerade. Återstår väl att se förmodar jag..Tack för en suverän blogg Thoralf.

2010-02-15 @ 20:18:31
URL: http://www.vt.se/chatt/chatt.aspx

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0