PETER AKINDERS KULLERBYTTOR

För någon dag sedan ägnade Peter Akinder ledarsidan i Östran till att svartmåla Benny Johansson och Sverigedemokraterna. Jag är i och för sig inte det minsta förvånad över att just Peter Akinder tog denna chans men jag hade ändå hoppats att han skulle behandla alla efter samma måttstock.

Det finns många saker som är minst sagt anmärkningsvärda i Peter Akinders agerande. Det som jag finner mest bedrövligt är att Benny Johansson än så länge bara är misstänkt. Något åtal har ännu ej lämnats in till tingsrätten och han är därmed inte dömd, förutom av Peter Akinder på Östran förstås.

Många har också reagerat på den uthängning av Benny Johansson som Västerviks Tidning gjorde sig skyldiga till. En uthängning som helt och hållet grundar sig på en politiska motiv och borde benämnas för politisk mediamobbing. Personligen skulle jag inte bli förvånad om utredningen läggs ner av åklagaren. Då kan detta få ett helt annat rättsligt efterspel.

Peter Akinder kanske ansåg att det var bäst att skjuta medans järnet var varmt, risken finns ju att polisen och åklagaren lägger ner utredningen på grund av brister hos polisen och Transportstyrelsen då har ju Peter Akinder försuttit sin chans.

Jag blev väldigt bedrövad när jag fick vetskap om att Benny Johansson var misstänkt för rattfylleri och det var inget som jag i min vildaste fantasi trodde skulle kunna hända när det gäller Benny. Han har ett prickfritt liv under fler decennier förutom någon trafikförseelse.

Benny Johansson har för övrigt varit medlem i Vänsterpartiet för ca 10 år sedan och satt i kommunstyrelsen men detta nämnde givetvis inte Peter Akinder på ledarsidan. Benny lämnade Vänsterpartiet bland annat för att det var ”förbjudet” att diskutera invandrarfrågor inom detta parti.
När Benny Johansson kom till Sverigedemokraterna för några år sedan gick verksamheten i Västervik på knapp styrfart, då ingen riktigt ville ta rodret och ge full gas. Det blev det dock ändring på när Benny tog på sig ordförandeskapet i kommunföreningen.  Utan tvivel är det den kommunförening som utvecklats mest positivt i Kalmar län under de sista två åren med en fördubbling av antalet medlemmar. Personligen hoppas jag att Benny kommer tillbaka till sina uppdrag då han verkligen behövs i Västervik.

Får man tro Peter Akinder på Östran så tycker han uppenbarligen att det var fel av Benny att lämna sina uppdrag.

”Det händer naturligtvis att även politiker trillar dit. Man kan då välja att be om ursäkt, lova att aldrig mer göra om det, ta sitt straff och därefter försöka leva i enlighet med sitt löfte. Förtroende är ofta möjligt att återvinna, även om det kan ta tid. Så hade Benny Johansson också kunnat agera. Men han har nu valt att lämna sina politiska uppdrag.”

Peter Akinder.

Hur många tror att Peter Akinder hade skrivit samma rader om Benny inte lämnat sina uppdrag?
Nu skall alla vara medvetna om att SD inte är representerade i kommunfullmäktige under denna mandatperiod. Så det finns med andra ord inga politiska förtroendeuppdrag att lämna i Västervik.
Vi Sverigedemokrater bevakas betydligt mycket ”hårdare” och behandlas på ett betydligt mer ”hänsynslöst” sätt av Peter Akinder och hans gelikar.

När vi sedan kallas martyrer ylar Peter Akinder trots att det är han och hans kollegor som är orsaken till att allmänheten betraktar oss som martyrer i vissa situationer.

Om Peter Akinder och Östran behandlade alla på samma sätt skulle jag inte kritisera Peter Akinders ledare men nu är ju verkligheten något helt annan. Under förra året var en Oskarshamnspolitiker misstänkt för knarkbrott och häleri tillsammans med sin pojkvän och hans vänner. Politikern satt häktad, åtalades och dömdes för häleri.

Hur många tror att Peter Akinder skrev om denna kvinnliga politiker, Leena Vukic från Vänsterpartiet?

Nej, just det. Jag har inte kunnat hitta en enda artikel i Östran där hon namnges eller ens hennes partitillhörighet omnämns.

När det gäller en Sverigedemokrat räcker det med en misstanke om brott för att Peter Akinder skall rusa iväg och publicera både partibeteckning och namn. Det är så avslöjande att Peter Akinder borde rodna!

Det är tydligen vad Peter Akinder kallar för alla människors lika värde och att alla skall behandlas lika. Jag kallar det för ”rutten politisk korrekthet” av Peter Akinder.

Oskarshamnspolitikern med en rad förtroendeuppdrag som dömdes har nu tydligen också bytt namn från Leena Vukic och tagit det mer svenska efternamnet Leena Koltsson. Detta trots att Östran gjort allt för att beskydda den ”egna” politikern i media.

Här följer en rad artiklar i Östran angående denna politiker som understryker detta. Notera att det rör sig om ett händelseförlopp som sträcker sig över ett antal månader.

Oskarshamnspolitikern släpptes ur häktet

Samtal spelades upp

Oskarshamnspolitikern: Jag tog fel glas    Läsvärda lögner av Oskarshamnspolitikern!

Oskarshamnspolitikern: Vara kär är inget brott

Oskarshamnspolitikern i knarkhärvan JO-anmäler åklagaren


Inte ett enda ord om partitillhörighet eller namn i dessa artiklar.


Kommentarer
Postat av: sverigedemokraterna vilka är dom

Fy skämms dubbelt Thoralf varför censurerar du inlägg i din förra postning och nu detta som ni Sd:are borde skämmas ögonen ur er. Ni nekar andra bidrag men själva sugerni ut skattebetalarna för ingeting VET HUT !!!http://www.dagenssamhalle.se/zino.aspx?articleID=17269

Postat av: sverigedemokraternavilkardom

SD gnäller på bidragstagare men själva håvar de in en halv miljon på sina tomma stolar som svenska skattebetalare får stå för och nu har väl löjets skimmer slagit rekord när man söker kandidater på facebook hahahahttp://sverigedemokraternavilkardom.svenskablogg.se/2010/02/04/sd-soker-kandidater-pa-facebook/

Postat av: Drutten

@sverigedemokraternavilkardom

Hahaha, du måste vara svårt synskadad eller så har varit isolerad en längre tid.

För övrigt så kommer sociala medier spela en avgörande roll under valet men det verkar du också missat. Jag måste skratta ännu mer när du nämner skattepengar. Du har ju noll koll.

2010-02-04 @ 20:42:31
Postat av: Thoralf A

sverigedemokraternavilkardomÄnnu en "psykopat" har nu börjat med sina tragiska angrepp på SD.

När inte argumenten räcker till så tar denna personer till diverse fula trick.Att sedan personen är anonym och använder sig av olika IP-nummer vid varje kommentar bevisar bara vilken lögnaktig människa det rör sig om.

2010-02-04 @ 21:08:51
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: sverigedemokraternavilkardom

Som en bukett nässlor i röven , svider sanningen för Thorelf och ahns gelikar. 500 tusen för att inte ha utfört ett jävla skit är ju skandal. Nu får vi se om det är så mycket stake i partiet att man lämnar tillbaka dessa men det är väl för mycket att hoppas på hos detta hycklarparti :)

Postat av: S-E Karlsson

Enögt och enkönat författat av Peter Akinder .

Jodå , det är nog lättare att kvotera in kvinnor på en tidningsredaktion än det är i ett politiskt parti beroende på att på en tidningsredaktion får kvinnorna en välbetald anställning ! I en partistyrelse på kommunal nivå är det ideellt arbete som gäller !

Enögt och enkönat av Peter Akinder hämtat på opinionssidan i dagens ON .

2010-02-04 @ 21:18:23
Postat av: S-E Karlsson

Enögt och enkönat författat av Peter Akinder .

Jodå , det är nog lättare att kvotera in kvinnor på en tidningsredaktion än det är i ett politiskt parti beroende på att på en tidningsredaktion får kvinnorna en välbetald anställning ! I en partistyrelse på kommunal nivå är det ideellt arbete som gäller !

Enögt och enkönat av Peter Akinder hämtat på opinionssidan i dagens ON .

2010-02-04 @ 21:19:50
Postat av: Johan

Innebär detta inlägg att du, Thoralf, har svängt vad gäller publicerandet av namn på misstänkta brottslingar i massmedia? "Det som jag finner mest bedrövligt är att Benny Johansson än så länge bara är misstänkt." Med tanke på tidigare inlägg där du snarast applåderat namnpubliceringar (exvis fallet om den våldtäktsmisstänkta Bapupa) så finner jag din upprördhet en aning förvånande. Eller gäller din uppfattning om pressetik enbart de med svensk härkomst/SD-sympatisörer?Sen har du givetvis en poäng att massmedia skulle tjäna på att vara mer konsekventa och givetvis rapportera på samma vis, oberoende politisk hemvist. Men det är å andra sidan kanske inte Peter Akinders uppgift, som ledarskribent för en socialdemokratisk tidning, utan tidningens övriga reportrar. I övrigt; tack för en intressant blogg trots att jag oftast inte delar dina åsikter för fem öre.

2010-02-04 @ 21:27:17
Postat av: Åke Malmros

Kan inte alla här enas om att inte överhuvud taget kommentera "sverigedemokraternavilkardom" (eller liknande pellejönsar)i fortsättningen?

Mata inte trollen.

2010-02-04 @ 21:29:50
Postat av: peerpede

Det osar politisk inavel om denna sista SD-hatarförmåga, om det så kan vara äkta inavel får stå i det ovissa, men alla markörer finns...

2010-02-04 @ 22:15:56
Postat av: Thoralf A

JohanJag har inte ändrat uppfattning utan jag kritiserar Östran och Peter Akinder för att inte vara konsekventa.Sedan handlar det givetvis om vilken typ av brott det gäller. Om personen ifråga är häktad, åtalad eller dömd har ju givetvis också stor betydelse.När det gäller mord, våldtäkter, grova brott mot barn eller narkotikabrott anser jag att namn skall publiceras så att allmänheten vet vem det är som begått dessa brott.Sedan finns det andra brott som befinner sig i gränslandet. Personligen har jag varit betydligt mer försiktig med att publicera namn vid mindre brott under det senaste året. Detta trots att jag regelbundet besöker Tingsrätten i Kalmar och skulle kunna skriva betydligt mer om domar som jag läser.Jag skrev t.ex. inte ut något namn på "Ringaren från Somalia" eller de gruppvåldtäkter som begåtts men där gärningsmännen friades.

2010-02-04 @ 22:16:39
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: lee

sverigedemokraternavilkardom..och vad har sossarna och vänstern gjort för sverige?Förvandlat landet till ett hotell där man kan komma in utan ID och bli försörjd i 10år,Fri vård,Fri tandvård av folket som jobbar under dom högsta skatterna i världen.Svenne kålrot ska jobba om han/hon så har cancer .Medans dom 7 systrarna fyller landet med bidragstagare .Ska man ha betalt för en sådan politik?mycket bättre att rösta på en tom stol än att få in fler Sossar!

2010-02-04 @ 22:33:58
Postat av: Antiism

Hoppas verkligen Benny får ny styrka och kommer tillbaka. Han behövs verkligen! Det han misstänks för är väl som att pinka i vättern i jämförelse med Miljöpartiets Per Garthons etanolintag i samband med bilkörning. Jag är förvisso en stark anhängare utav en ren nolltolerans utav alkohol i samband med bilkörning, men jag är förbanne mig även en som kan se skillnad på att politisk tillhörighet spelar roll både i domar och mediabeskrivning.

2010-02-04 @ 23:28:15
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Per-Anders

Lite svagt att skydda en brottsling kan jag kanske tycka!! Jag tycker man ska hänga ut, oavsett om det är en Sosse eller från egna ledet.

2010-02-04 @ 23:48:08
Postat av: Behöver man förklara varför man är EU-motståndare

Flicka blev levande begravdEn 16-årig flicka har begravts levande

av släktingar i sydöstra Turkiet i ett

så kallat hedersmord för att hon ska

ha haft manliga vänner, uppger den

turkiska nyhetsbyrån Anatolia.Efter tips hittades flickans kropp

begravd i sittande ställning med bak-

bundna händer, under ett hönshus.Obduktionen visade att hon hade jord

i lungorna och i magen, vilket tyder

på att hon begravts levande.Flickan hade rapporterats saknad före

jul. Hennes far och farfar har gripits

för mordet.

2010-02-05 @ 01:03:48
Postat av: Tore (preact)

Det där med "sosse snapsar" har vi gott om i Värmland.

Vår store "hövding" i Arvika, hade efter julfesten

åkt dit vid en kontroll. Inte efter festen, utan dagen efter vid lunchtid då utandningen visade 0,2

promille. Då hade han också kört till "jobbet" först på morgonen, och som ni alla vet, så har blodprovet betydligt högre promille för denne kanalj. Frågan är ju om kortet drogs, av hans kompisar inom polisen, eller...En annan "hög" sosse inom landstinget, gjorde riktiga svängar i fyllan och villan. Han mejade ner skyltar, öcer diken, genom staket, och så naturligtvis stopp mot ett träd. Fängelse? Oh nej!

Behandling? Jajamen, och han lovade så snällt för sin korrumperade domare i tingsrätten, att nu skulle han förbaske skärpa sig. Det hände ju inte igår, men fan vad tiden går...

2010-02-05 @ 01:33:07
Postat av: sverigedemokraternavilkardom

Man har tittat i kistallkulan och detta gick att förutspå.Sverigedemokraterna fick 5,8 procent av rösterna i riksdagsvalet 2010.

Det blev omedelbart tydligt att SD valde att satsa på den invandringsrestriktiva linjen med krav på minskad u-hjälp, utvisning av invandrare som begår brott, lån istället för bidrag och tillfälliga istället för permanenta uppehållstillstånd.

Samtidigt började partiets sönderfall med avhopp från riksdagsgruppen, uteslutningar, besynnerliga medieutspel, skandaler och inre stridigheter.

I oktober 2011 hade stödet till partiet sjunkit till 4,4 procent. Splittringen inom partiet blev allt tydligare. Isoleringen i riksdagen gjorde att partiet inte kunde genomföra något av sin politik. Vanligt folk tröttnade på skandalerna, på de underliga utspelen, påstridigheterna och på oförmågan att åstadkomma något över huvud taget.

”Hur kunde vi tro att ett parti i samma storleksordning som Vänsterpartiet skulle kunna forma hela riksdagens politik?” frågade sig många. Vänsterpartiet fick 5,9 procent i samma val. ”Särskilt som gammelpartierna redan innan valet sade att de inte skulle samarbeta med SD. Mindes vi inte Ny Demokrati?”

I februari 2012 avgick Åkesson som ordförande, och en invecklad offentlig maktkamp utbröt.

Under sin tid i riksdagen lyckades inte partiet genomdriva några nämnvärda politiska beslut, men politiska bedömare framhåller att de borgerliga riksdagspartierna anpassade sin invandringspolitik efter Sverigedemokraterna, framför allt Folkpartiet som började kallas Sverigedemokraternas efterträdare. (FP låg nära fyraprocentsspärren efter att de flesta socialliberala väljarna flytt partiet.)

Valet 2014 blev ett fiasko för Sverigedemokraterna som bara fick 1,4 procent av rösterna och förlorade samtliga riksdagsmandat.

Postat av: Antiism

Hörde att Jan Rume har blivit stoppad för länkningar till BLT, är det något du känner till "sverigedemokraternavilkardom"?:o)

2010-02-05 @ 02:46:57
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Robin_Shadowes

Forumet Exilen håller just på med kartläggning av kriminella sjupartister. Det planeras också utökas med kriminella pk-tjänstemän och byråkrater så det är bara att hålla ögonen öppna för ständigt nya uppdateringar.

2010-02-05 @ 06:09:16
Postat av: Stefan A

DN sparkar 120, här har dom lojalt ställt upp som nyttiga idioter till pk-maffian, och som tack blir de avskedade, man gråter blod av sympati....not!

2010-02-05 @ 09:11:05
Postat av: Allemand

Stefan A,

Som man bäddar får man ligga heter det.

2010-02-05 @ 09:38:44
Postat av: Stora Småland

Och det bästa med allt är, om jag inte fattat det fel att DN inte har ngt presstöd ! Har för mej att dom blev nekade det .

2010-02-05 @ 10:30:21
Postat av: 3:e gången gillt

SD-ordförande i rätten för tredje gångenImorgon (fredag) är Sverigedemokraternas ordförande i Landskrona, Stefan

Olsson, i rätten på grund av förtal. Saken gäller förtal för tredje gången

mot Fredrik Jönsson.

2010-02-05 @ 12:33:21
Postat av: Fru Fökk

TV 4 nyhetsmorgon nämnar aldrig SD,s marknadsundersökningar. Imorse var det med i nyhetssändningarna. Fi f-n vilka mobbare(värre än skolmobbarna)

2010-02-05 @ 12:36:59
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan A : I Usa minskade papperstidingarna med 20%

bara på ett år tack vare Internet.

Tänk vad spännande det blir när bojkotten mot PK-press kan få lite tryck i sej så småningom.

När PK-Nisse likt DN folket står på arbetsförmdlingen och undrar vad som hände.

2010-02-05 @ 13:15:33
Postat av: SD-Lars

Lyssna på ring P1 idag första inringare, verklighetens kvinna talar klarspråk.

2010-02-05 @ 16:32:53
Postat av: Gubben o Gumman

Ingen riktig redaktör skulle skriva eller hänga ut någon oavsett partifärg ,el andra färger, för ett trafikbrott.

Här pixlar man mördare o våldtäkare för att skydda deras identitet samt skymfa offret en gång till.

Det är bara redan "kocko bello" som inte förstår det,ni vet dom som skulle rösta på ett parti om det så ledes av en häst.

Det är överlag ganska låg kvalitet på ledarskribenterna på Östran, men då får man ju betänka att det är upphåsade såssar av andra såssar.

Dom journalistiska färdigheterna skulle räcka långt

i NordKorea.

I en del andra länder skulle dom få den största foten som finns ut på gatan.

En journalists arbete är att opartiskt granska samt att ge sej på korruption inte göra tvärtom.

Detta är och blir Sveriges största demokratiproblem med alla dessa innästlade kommunisterna på redaktioner.

Som likt maffians "soldater" jobbar o lönas väl av 68 Vänstern.

Väl dolda och förpackade i Socialdemokratiska arbetarpartiet.

(Skatteförslavarpartiet)

Titta på dom när dom står och håller varandra i handen och sjunger Internationalen.

Glöm aldrig bort att Josef Stalin var Socialdemokrat innan han blev kommunist det säger allt om du tvivlar.Hjälp till på valdagen 2010 att städa ut så många av dessa som möjligt ur riksdagen.

Detta är bad people.När det gäller Peter Akinder gäller det ju en inkvoterad kille med partibok, som har rätt åsikter för att berika den egna plånboken kosta Sverige vad det kosta vill.

Flyter runt lite i rörelsen med hög inkomst en typisk socialkommunist i den näst högsta ringen innan Måna(mera moskeer) Sahlin.

Läser man JGA förstår man inte var hans "storhet" ligger ,en massa politiskt korrekt tuggande om dom elaka borgarna bla bla bla.

Kort o gott "låtsasjournalister" med en röd partibok och en fet plånbok.

Titta var dessa "arbetargrabbar bor Stensö Boholmarna (Kalmar) tex ,el på en stor djävla herrgård.Dessa skulle inte få jobb ens på Grönköpings Allehanda vid en normal konkurrens.

Du betalar Svennebanan.

I dag kom det vill alla väntat på en fejkad undersökning som placerar SD på 3.8%

Lika skrattretande som allvarligt för

i "demokratin" Sverige.

Detta landet är inte ett dugg bättre än dom forna ÖSTSTATERNA.

Måtte du snart fatta det snart Svennebanan.

Du betalar "Svennebanan".Rödgardisterna på P1 får väl snart sluta sända live

lyssna på den kvinnliga programledarens panik när Santos säger som det är,hon försöker avbryta ställa avledande frågor.Kort o gott en liten gris.

2010-02-05 @ 22:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0