SOCIALDEMOKRAT ÅTALAS FÖR NIDBILD

Den socialdemokrat som under 2009 publicerade en nidbild av mig i nazistuniform och ”hitlermustasch” åtalades idag vid Kalmar tingsrätt. Det som är extra anmärkningsvärt är att nidbilden publicerades på socialdemokraternas officiella web och bloggportal www.s-info.se

Se mitt blogginlägg från 2009.

Därmed har även socialdemokraterna ett ansvar för publiceringen av denna nidbild. Ett faktum som flera av de media som rapporterar om åtalet undviker att skriva i sina artiklar. Idag har Barometern och Corren ringt om detta och jag har understrukit för dessa journalister att publiceringen gjordes på socialdemokraternas bloggportal och nu skall de bli intressant om även dessa tidningar utelämnar detta faktum.

Barometern undviker tyvärr att nämna detta i sin artikel på nätet! Det går heller inte att kommentera artikeln i Barometern. Östran har dock kommentarsfunktionen öppen och där har jag skrivit en kommentar.

Jag gjorde omgående en anmälan till JK om förtal men som i så många andra fall valde JK att lägga ner min anmälan och inte inleda någon förundersökning. Jag gjorde därför senare även en vanlig polisanmälan av nidbilden och publiceringen som nu efter nästan ett år leder till ett åtal av den numera före detta socialdemokraten.

Östran, MSN, Radio Kalmar, Barometern, DN, GP, VK

Det är väldigt tråkigt att ingen av dessa tidningar har uppgiften på var denna publicering gjordes.

Corren har dock valt att ta med detta i sin artikel.
 


Kommentarer
Postat av: Olof Lundqvist

Ja va ska man säga.Att det är beklagligt räcker ju ej på långa vägar. Ett "statsbärande" parti under decennier och dess nuvarande företrädare. Får man bete sig så ? Men socialismen är som den är. nar man väl fått det förspännt för egna väljare så.......... Söker man med ljus och lykta i övriga världen för att finna nya bidragstagare. Stå på dig Alf, Anser att framtiden kan se ljus ut om vi bara blir av med det här förmyndarsamhället.

2010-12-08 @ 19:39:18
Postat av: Roberth

Undrar om det vart dyrt för lappen

2010-12-08 @ 20:07:24
Postat av: alf

Om man rotar i en annan dynghög så finner man snart att Akinder inte är ensam om att inte ha alla hästar hemma.

http://s-info.se/page/blogg.asp?id=1504&blogg=31035

2010-12-08 @ 20:55:40
Postat av: kalle

tage erlander var sossarna sista bra politiker. sedan blev dom en sekt som indoktrinerar folk.

den personen som fixade denna nidbild har inte många andra möjligheter till utveckling än ta en plats inom sossepolitiken som ingen annan ville ha.sossar på 80 talet hyllade dom pol pot för hans "samhällsbygge" bla birgitta dahl yrande mycket om pol pot. och mona salin verkade inte ha mycket bättre förnuft hon heller så hur skall sossarna kunna få tag i vettigt folk när partitoppen är av sämsta skrot och korn.

2010-12-08 @ 21:32:30
Postat av: Gubben o Gumman

Bra att anmälan gjorts tar visserligen energi men ett måste långsiktigt.Vore ganska bra om partikansliet utrustas med en FO

En förtalsombudsman som tar in tips samt ombesörjer

polisanmälningar,här kan även tid och plats annonseras på´nätet, då förhandlingar äger rum.

2010-12-08 @ 22:01:13
Postat av: Robin Shadowes

Har upptäckt ännu ett plausibelt motiv till grundlagsändringen.http://www.infowars.se/2010/11/17/kampen-om-de-sista-kvarvarande-naturtillgangarna-1610093

2010-12-08 @ 22:30:06
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Martin

Har skrivit ett blogginlägg om detta, vilket finns här:http://smgodis.blogspot.com/2010/12/sd-avger-moteld.html

2010-12-08 @ 22:57:49
Postat av: LN

Det här fallet är intressant! Låt mig inledningsvis få konstatera att jag finner tilltaget idiotiskt, smaklöst, synnerligen oförskämt och inte minst alldeles omotiverat. Men det kan inte bortses från att det finns likheter med rondellhundarna, Mohammedkarikatyren, och kungafamiljen som häromåret "sågs" kopulera i någon tysk skitblaska, tror jag. Att Thoralf har förolämpats på det grövsta och med rätta kände sig (kortvarigt) kränkt är ett begripligt faktum - som tråkigt nog inte förringas av att upphovsmannen är sosse och "av de flesta" anses vara en "idiot". Idioter har kanske mindre yttrandefrihet än normalbegåvade? Att nazistsymbolik anses vara värre än till exempel kommunistsymbolik är en väl etablerad fördom, som jag själv lider av - men sett till historiska fakta

symboliserar hammaren och skäran oerhört mycket värre mänsklig svinaktighet än svastikan. Vi hyser ju alla åsikten att mussarna får tåla att vi driver med dem och deras pedofet. Att de känner sig kränkta är fullt begripligt - men eftersom de oombedda har rest hit till vår kulturkrets och vår kultur har tolkningsföreträde (rätteligen skall ha!) är det helt riktigt att de får finna sig i våra "oförskämdheter". Annorlunda hade det varit om någon av oss nere i Riad öppet (och välmotiverat) hade förlöjligat deras idol och föredöme. Kommen så långt tycker jag att Thoralf skulle ha tillåtit fähunden hans yttrandefrihet och avstått från att agera som vilken föregivet kränkt musse som helst, som springer och anmäler även en fis som har hamnat på tvären. Men uppenbarligen har andra omständigheter tillkommit, som komplicerar fallet, som detta att bilden publicerades på en av socialdemokraternas egna sajter. Därigenom nalkas man kanske kungamissfirmelsen, med blaskan som spreds i 10.000.tals ex över ett sensationshungrigt Tyskland - jag vill dock minnas att kungahuset fick bra betalt.

Men ändå gäller väl förhoppningsvis fortfarande för fria män och kvinnor den där satsen om rätten att fritt yttra sig även om man har fel, som felaktigt tillskrives Voltair. En av SD:s viktiga uppgifter är förresten att förhindra att dagens maktpöbel kör tanke- och yttrandefriheten i sank. De är på god väg.

2010-12-08 @ 23:54:11
Postat av: kalle

robin i skyggan 22:33:

#sossarna på 50 -talet tvångsinlöste och vattenfyllde gårdar som gått i generationer för vattenkraftdammarna i norrland. all vår elkraft som nu styrs från bryssel.samma skedde i maylasia där ABB fick lverera turbiner ca år 2005. så i asien vi internationella finanseliten ha produktion inte i dyra skandinavien#ca 1991 bestämde alliansen att alla har rätt att provborra efter mineraler och myndigheten bergstaten bestämmer över markägaren.# hela EU skickar sitt gitiga avfall till sakab i kumla som byggts ut i etapper. stofft sprids över mellansverige och märks först av befolkningen när det dom förbränner luktar starkt ända till eskilstuna- södertälje.# i östhammar godkände politikerna slutförvaringen av kärnavfall utan att folket fick veta. efteråt skrev media. troligen skickar andra eu länder sitt kärnavfall hit.# länsstyrelserna har redan under våren 2010 fått uppdraget att få kommunpolitiker att börja gilla tanken om uranbrytning i sverige. i örebro-kumla och i norrland#sossarna förbjöd utredning om estoniakatastrofen så man vet vad går för.# ryssarna bestämde att svenska myndigheter skulle godskänna gasledningen och tydligen var fd statsministern göran persson med i lobbygruppen så man vet att svenska folket har inget att säga till om längre.# om nu sverige ändrar grundlagen och lissabonfördraget följs så har väl inte Sverige rätt att själva bestämma över sina naturtillgångar.om man ser vad de orsakat de senaste 20 åren verkar det som 7 klöverns politiker mest tänker på sin plånbok och karriär än landets välmående.

massarbetslöshet,bostadsbrist,utanförskap,kris i sjukvård,skola,äldrevård, kollektivtrafik som inte fungerar och är svindyr,socialförsäkringen i kaoz mm mm mm. helt otroligt att folk röstar på 7 klövern

2010-12-09 @ 00:24:20
Postat av: kalle

Ln är du den där ström? som Ni visade i kommentarer i tidigare bloggposter härpå thoralf´s?jag gillar din kamp mot den nya "storebror". har läst dina webbbloggar. du är bäst. kämpa på.

2010-12-09 @ 00:30:39
Postat av: LN

Jag har just läst Martins blogginlägg på 'Smågodis' och insett att jag är en trångsynt, halvsenil sömgångare som tillfällit lyckades bortse från att vi befinner oss i ett krigstillstånd och glömde bort att det också finns självförsvars- och propagandistiska aspekter. Martins förslag på motkampsmedel var utmärkta - inte minst massasylansökan i DK, som skulla bli lika världsomspännande omskriven som WikiLeak just nu är.

Det är faktiskt inte de för tillfället moderata mussarna som är huvudfienden, utan de egna landsmännen, de oikofoba quisslingarna. Vänligen fäst inget avseende vid min förra kommentar!

- - - - -

http://smgodis.blogspot.com/2010/12/sd-avger-moteld.html

2010-12-09 @ 00:44:03
Postat av: LN

@ kalle!

Du skrev Ln! Menade du LN, så måste jag göra dig ledsen. Ström är en mästare, som ALLA bör läsa.

Det var därför jag gjorde reklam för honom. Prenumerera på hans nyhetsbrev och sprid det à la Cavatus!.

Själv är jag en liten skit som nu kryper ner i mitt hål, osynlig för världen. Jag har gjort bort mig tillräckligtr i dag. Godnatt!

2010-12-09 @ 00:58:39
Postat av: Robin Shadowes

Kalle, tycker bara att man bör uppmärksamma sånt här svineri också. Som exempel kan vi ta vårt broderland Danmark. En gift-transport av mega-format är på väg från Australien. Skillnaden är att man kan läsa om det i Jyllandsposten och Berlingske Tidende och debattera det öppet. Här är det däremot knäpptyst.

2010-12-09 @ 02:28:28
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Ludvig

Den socialdemokraten som gjorde detta, hade väl inga hästar hemma. Kalla en som står upp för Israel nazist, ja då är man verkligen ute och cyklar ovanligt långt.

2010-12-09 @ 08:35:01
Postat av: Tony Ingman

Man skulle kunna tro att tidningsredaktörerna ringer runt till varandra för att skriva nästan

helt identiska kommentarer.

2010-12-09 @ 09:14:46
Postat av: Skånepåg

Vilda västern på nätet!Jag hoppas att de som kritiserar att SD har problem med sin IT-säkerhet och att "hålla igång" sina hemsidor, får en tankeställare och en viss förståelse när t.o.m. regeringens hemsida saboterades under natten!Nätattackerna mot Wikileaks och grundaren Julian Assanges ”motståndare” fortsätter.

Någon har kapat justitieministerns namn och i natt låg regerings hemsida nere.

– Det är vilda västern på nätet just nu, säger it-experten Joakim von Braun till Aftonbladet.

Postat av: Skånepåg

@ Thoralf26 länder i Europa säger ja till fortsatt användning av herbicider (ogräsmedel) inom lökodlingen tills nya och mera ”ofarliga” medel hinner fasas in. Den svenska kemikalieinspektionen säger som enda land (!) nej till att anamma detta och hela den svenska lökodlingen riskerar nu att slås ut och där öländska odlare ligger mest risigt till.Hoppas att även du snarast möjligt kan engagera dig i detta, eftersom det har stor betydelse för många öländska bönder. Man kan bara undra över vad är det för prestigefyllda och verklighetsfrånvarande personer som finns i Kemikalieinspektionens ledning och som inte kan förmås att ändra på detta vanvettiga beslut? ”Vilda” protester från odlare och deras förbund de senaste dagarna, har gjort att fler och fler politiker från olika partier har engagerat sig och vill riva upp Kemikalieinspektionens märkliga beslut. Hoppas att även du snarast (det bråskar) gör vad du kan för att stödja de öländska odlarna som nu hamnat i denna bekymmersamma situation p.g.a. en stelbent myndighet.För att undvika onödiga kommentarer vill jag påpeka, att jag givetvis stödjer så lite användning av alla typer av bekämpningsmedel som möjligt. Men som framgår av ovanstående har just svenska odlare hamnat i en prekär situation, då vi i stället tvingas att importera lök från övriga Europa och som behandlats med just de preparat som Kemikalieinspektionen nu har förbjudit i Sverige.

Postat av: LN

WikiLeaks: Cablegate-filesNewspapers, (that were given pre-public access to the dumps) have effectively "leaked" the information themselves as NYTimes and Guardian, have started publishing the details, as have the Danish Politiken that have transfered the documents to their own database.

http://91.214.23.156/cablegate/

2010-12-09 @ 10:48:00
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Det är ju precis så här den etniskt svenska befolkningen i stort behandlas.Kemikalie inspektionen lär vara nedlusad med miljöpartister om kommunister dom skiter väl i dom Ölänska bönderna,bara dom får ösa stålar över araberna.Låt dessa oikofober verka det är det enda som kan väcka ett tungt sovande Öland fullt med Serbiska Romer.

2010-12-09 @ 11:13:01
Postat av: Kalle

Artikeln om Thoralf där han vann över över sossen med den äran var en nyhetstelegramtext skriven och utskickad av TT (Tidningarnas Telegrambyrå ) Därav är de i princip likalydande i alla media som rutinmässigt har satt in texten i sin tidning.Det som förvånar mig är de gjort en dålig research.

TT skriver om sossens blogg som sin blogg vilket ju inte stämmer som Thoralf påpekat.Det är nog en riktig PK-skrivare på TT som klämt ur sig nyhetstelegrammet som media publicerat utan egen efterforskning på grund av tidsbrist.Det brukar heta så...

2010-12-09 @ 11:46:30
Postat av: AWSvensson

Botniabanan, denna omskrivna satsning på ny järnväg i mellansverige har på nytt blivit omskriven. Ett nytt signalsystem ska införas i Europa med slutdatum 2030.

Ja vilka ska visa sig på styva linan och vara föregångare om inte de svenska politikerna, till följd att man infört ett system som gör att i det här fallet Green Cargo inte kan köra på den banan om man inte modernisera samtliga lok á 1, 5 miljon. Detta är ytterligare ett exempel på kaxighet gentemot omvärlden ,läs lök , utan att ta hänsyn till de faktiska konsekvenserna.

2010-12-09 @ 12:30:21
Postat av: SkånepågEn mycket bra intervju i DN om skillnaden mellan könen av hjärnforskaren Annica Dahlström och som stoppades av Britt Marie Lugnet-Häggberg, jämställdhetsdirektör vid Länsstyrelsen i Norrbotten.Jämställdhetsdirektör?! Herre Gud, finns det inte någon ände på det pågående vansinnet inom snart sagt alla områden i samhället? Och hon har väl i sin tur ett antal jämställdhetsdirektörsassistenter!@ AWSvensson

Är inte ett dugg förvånad. Det blir så när dårarna tagit makten i "dårhuset"!

Postat av: Skånepåg

F´låt lite humor i det tråkiga vintervädret!Någon som vet om det vid bön i en moské är tillåtet med flatulens (”släppa sig”) och hur en ev. sådan förbudsskylt ser ut? Måste vara mycket ohygieniskt och obehaglig att hamna bakom någon som har behov att göra detta, då alla ligger uppradade i ”vertikal” fosterställning framför och bakom varandra!Vad säger ”humorgubbarna” AWSvensson och G&G?

2010-12-09 @ 13:19:26
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Sådana här uppdrag tar vi på högsta allvar,vi skickade ut vår hjälpreporter Kenneth H.

En man som levt i en konstant dimma ,samt alltid haft skålformade skor.Kenneth har sin journalistiska bas i socitetshuset Gladan i Kalmar, där man ofta är väldigt glada.Kenneth stack iväg snabbt trots lutande gata till närmsta moske,han vill inte berätta adressen.

Kenneth påstår att man även serverdes glögg där fast det är tveksamt,även porrfilmerna som var med tillbaka kommer med största sannolikhet inte från mosken.Det visade sej helt enkelt att man hade heltäckande skinnbyxor undet tältstället,så själva fisen stannade kvar tills Ahmed kommit ut på gatan el hem.

Där var det bara att släppa ut den lilla rakarn.Förresten Skånepåg funderar du ofta på dylika saker?Ett stort tack till Kenneth H som kommer att anlitas i krävande fall i framtiden.

2010-12-09 @ 14:16:42
Postat av: AWSvensson

Eftersom både kamelspillning och att släppa väder är ett energitillskott så har GoG rätt såtillvida att gaserna samlas upp i särskild behållare för att sedan kopplas in på det lokala gasnätet.

Vad värre är , enligt välunderrättad blogg så förlorade Sverigedemokraterna riksdagens innebandyturnering i tre raka matcher. Med tanke på bandy och blekingar o skåningar så är det inte helt förvånande.Smålands hopp som skrivit på för Östergötland kvalade tydligen inte in , annars förknippas ju dessa trakter med gediget bandykunnande. Det är bara att komma igen och rösta igenom besparingar för regeringskansliet, detta i trots mot den flygande hallänningens vilja.

2010-12-09 @ 14:41:32
Postat av: Egon

Zigenare kritiserar polisen.

Vad trött man blir.

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2247496/vi-gjorde-ratt-vid-insatsen

2010-12-09 @ 14:44:36
Postat av: För KännedomJustitiekanslern 7435-10-30 – IFRÅGASATT TRYCK- OCH YTTRANDEFRIHETSBROTT (HETS MOT FOLKGRUPP)En krönika signerad Peter Leander, publicerad i såväl tidningen Byggnadsarbetaren som dess nätupplaga, har blivit anmäld till Justitiekanslern, JK. Anmälaren gör gällande att bland annat uttalandet "svensken är vårt lands största handikapp" utgör hets mot folkgruppen svenskar. JK, som tidigare prövat om uttalanden riktade mot svenskar omfattas av straffbestämmelsen, kommer även nu fram till att så inte är fallet. Detta eftersom syftet vid tillkomsten av straffstadgandet om hets mot folkgrupp var att tillförsäkra minoritetsgrupper av skilda sammansättningar och bekännare av olika trosuppfattningar ett rättsskydd. Därmed träffas inte kritik av svenskar av straffbestämmelsen. JK beslutar därför att inte inleda förundersökning gällande hets mot folkgrupp.

2010-12-09 @ 14:47:58
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Bildt måste haft en jobbig vecka

Först att Bush fick rådet att berömma honom.

Tdag skriver Expressen att han är galen.

Gubben o Gumman undrade då hur pass galen han är samt om han kan bli våldsam ,och vilka egentligen hans livvakter skall skydda.

Fast det försvann?Får hn sedan pisk vid 16 så vet e fan.Marteus sitter och raljerar över SD och livmödrar.

Vi passade på at påmina om artikeln i läkartidningen om bakterier som dödar spädbarn på svenska bb.

Det försvann också.?

2010-12-09 @ 15:04:00
Postat av: Kalle

>AW Svensson skrev

""Eftersom både kamelspillning och att släppa väder är ett energitillskott så har GoG rätt såtillvida att gaserna samlas upp i särskild behållare för att sedan kopplas in på det lokala gasnätet.skrev AW SvenssonÄr det därför det finns gyllene kupoler täckta med guld på moskeer???

2010-12-09 @ 15:38:51
Postat av: AWSvensson

Kalle, det är riktigt , de är förtäckta gasklockor.

2010-12-09 @ 15:55:31
Postat av: AWSvensson

Rheinfeldt blev torsk när det gällde besparingar i regeringskansliet. Det borde betyda ett uppvaknande från hans sida, det kostar att agera stöddigt. Den liberale i asylhanteringsfrågor Per Bill som blev känd som den raglande barnvagsföraren kommer med sina kraftfulla uttalanden om kaos och förödelse. Ambassaderna i Bagdad och Kabul kan tvingas stängas, so what, semestrande svenskar kan ju ändå få hjälp av sina släktingar. En annan moderat dra till med det dräpande.–För varje miljon är det en person som till jul kommer att ha tankarna på annat. Precis som om det skulle falla i god gjord. Åtskilliga svenskar har väl fått liknande besked genom åren utan någon större förbarmande från det hållet.

2010-12-09 @ 16:24:25
Postat av: Bert Olsson

Moskéskämten här är väldigt talande vad det gäller Sverigedemokraters intellektuella nivå

2010-12-09 @ 17:45:13
Postat av: Kalle

>Bert Olsson

Huvudsaken att man har lite humor kvar i ett land som sverige som håller på att försvinna på grund av migrationsverket och dess ÄNDlösa människoimport.Du måste ha det jättetråkigt och humorlöst i en intellektuel, kanske PK och kulturellvärld.Vi SD:are är mycket glada för vi kom in i riksdagen.

Det var ingen utomstående som väntat. Vi skrattar varje dag på vägen till Riksdagen.2010-12-09 @ 18:26:33
Postat av: Mats Carlsson

Bra Thoralf. Jag har också bloggat om det./Mats

Postat av: Bert Olsson

@Kalle Jag finner ditt svar mycket roligt. Hur mycket du lyckades läsa in i min mening. Att du kallar mej både intelektuell och kulturell tar jag som komplimanger,i ett sällskap av Sverigedemokrater kanske jag synes vara det men jag är blott en enkel arbetande man.

2010-12-09 @ 18:34:52
Postat av: Kalle

>Bert OlssonVi har religionsfrihet i Sverige till skillnad från en del muslimska länder där man mördar kristna präster eller dess anhängare.

2010-12-09 @ 18:55:30
Postat av: Skånepåg

@ till den totalt humorbefriade personen Bert Olsson.Du behöver inte bekymra dig om min intellektuella nivå, den räcker och blir över. Jag själv har tyvärr varit tvungen att å yrkets vägnar ”fuska ” inom området för proktologi (ändtarmen och dess sjukdomar) trots att min specialitet inom medicinen har varit mer åt andrologi- och urologihållet. Om man t.ex. skall palpera en viss manlig körtel måste man nämligen även var lite av en proktolog. Och det har då och då hänt saker och ting (blä!) som inte varit alltför trevliga för de båda inblandade parterna.Detta är även ett kortfattat svar till G&G på hans fråga. Kan tillägga för säkerhets skull, att då jag numera är ”arkiverad” så är det något jag sällan eller aldrig tänker på.

2010-12-09 @ 18:58:33
Postat av: Bert Olsson

@Kalle

Har jag skrivit något som du tolkar som att jag inte är medveten om det? I mitt tycke så är inte nidbilden av Toralf som Hitler heller rolig. Svara på ngt som är uttalat nästa gång... trovärdighet du vet

2010-12-09 @ 19:01:48
Postat av: AWSvensson

Bert Olsson , man får tacka för ditt smicker, här på bloggen är det bara GoG som förstått det tidigare, och då har jag ändå fått muta honom.

2010-12-09 @ 19:44:29
Postat av: Gubben o Gumman

Bert Olsson som du vet är fakta guld värda.

Eftersom intelligens tycks vara din paradgren.

Så vill vi föreslå ett besök på Wikipedia IG-snitt

världen,sedan tar du en titt på dom största grupperna ekonomiska imigranter till Sverige.Vilken slutsats du drar av det kan du väl skriva några rader om här senare,bla skolresultaten sjunker i Sverige som en gråsten något samband?Printa ut detta och diskuttera med kompisarna på jobbet samt givetvis facket.

Tänk om det är någon som skojat på er sista 40 åren.Skulle reaktion utebli mot förmodan så bara sätt tryckluftsmunstycket i örat på kompisarna och

blås ut trygghetsknarket.Glöm imte och ställ klockan så du kommer upp till jobbet,du vet väl att du jobbar gratis till ca 13.

(skattetryck ca 57%)vilket är en förrutsättning för en fortsatt ÄNDLÖS invandring.Hur smart är en skatteslav som betalar för sin egen kolonisering och dessutom leende.2010-12-09 @ 19:53:26
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson bloggmoggas fel bloppmOggas bloggmobbas skall det vara förbannade ADHD.

2010-12-09 @ 19:59:28
Postat av: Skånepåg

@ G&GDu kan inte bara vara så elak, att du föreslår Herr Olsson ett besök på Wikipedia IG-snitt världen utan att tala om var den finns. Jag får ju varje gång du skriver detta agera städgumma och komplettera din kommentar med aktuell URL. Men eftersom det är en god gärning att sprida kunskap till de som behöver det, så ställer jag givetvis glatt upp även den här gången!

Postat av: AWSvensson

Det är inte svårt att Urla GoG, för något ellar några år sedan så lärde ,tro jag, Skånepåg mig att Urla, så nu Urla jag så det slår gnistor.

2010-12-09 @ 20:14:55
Postat av: Gubben o Gumman

Städgumma ? du är IT avd, URLA är väl inget snuskigt va?

Till häst framåt.

2010-12-09 @ 20:21:24
Postat av: Robin Shadowes

"Någon som vet om det vid bön i en moské är tillåtet med flatulens (”släppa sig”) och hur en ev. sådan förbudsskylt ser ut? Måste vara mycket ohygieniskt och obehaglig att hamna bakom någon som har behov att göra detta, då alla ligger uppradade i ”vertikal” fosterställning framför och bakom varandra!"Bönen blir annulerad om mussen råkar släppa väder innan den är färdig. Han måste då gå tll bidén och tvätta händer och fossingar och börja om från början igen. Det har nämligen pedofeten mohammed bestämt.

2010-12-09 @ 20:30:03
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Tony Ingman

Som bekant är det väldigt vanligt att sätta naziststämpelen på SD, fast ingen medlem så vitt jag vet har deklarerat sådana åsikter.

Vad jag däremot vet, är att socialdemokrater under

kriget och långt in på 50 talet hade ett antal

Nazianhängare inom partiet.

Varför försöker media tysta dessa fakta? Varför

gör Ex Tv4 inga program om detta, när dom försöker

att skuldbelägga Drottning Silvia , som inte ens var född vid tidpunkten, för att hennes far skulle

haft kopplingar till Nazismen?

2010-12-09 @ 22:28:36
Postat av: Eric

Var det inte han som hade "fifflat lite" på Blocket med obefintliga varor, och åkt dit ordentligt???

2010-12-11 @ 10:22:48
Postat av: Peer Pedersen

Det gläder mig verkligen att du får upprättelse för denna skymf Thoralf.

Själv har jag utsatts för flera påhopp, men inte drivit det vidare ännu.

Hälsning Peer från SD i Östra Göinge.

2010-12-11 @ 14:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0