BRA DAG

”Men det är du som har makten i din hand. Om 46 dagar är det du som bestämmer. Reinfeldt, Sahlin eller Jimmie Åkesson?”

Lena Mellin, Aftonbladet

En ganska talande sammanfattning av Lena Mellin. Övriga partiledare nämns inte!

Gårdagen var en riktigt bra dag!

Responsen på min insändare fortsatte. Den har uppenbarligen spridit sig i landet och jag blev uppringd från vår riksorganisation som mottagit ett antal samtal från läsare som ville tacka för insändaren.

När sedan UnitedMinds opinionsundersökning presenterades i Aftonbladet där SD får 6,5 procent så mådde man inte precis sämre.

Igår kväll var jag dessutom på invigningen av Ängö gårdsbryggeri och fick premiärdricka Ängöl på Kalmar slott (jag bor granne med bryggeriet, inbjuden som granne, inte som politiker ;-)). En mycket trevlig tillställning där kommunalrådet Johan Persson fick öppna första fatet.

Under kvällen och allteftersom som glasen tömdes blev gästerna mer ”talförda” och sympatierna för Sverigedemokraterna allt tydligare. Jag samtalade en god stund tillsammans med Johan Persson och några gäster och det är alltid lika ”dråpligt” att se de etablerade politikernas reaktioner när andra personer ger sitt stöd för SD eller ger små gliringar till de etablerade partierna samtidigt som man ger uppmuntrande lovord till SD på ett väldigt utstuderat sätt. Då går man hem med ett småleende på läpparna, som faktiskt fortfarande sitter kvar.

Johan Persson föreslog under sitt korta tal på slottet att Kalmar nu borde jobba för att arrangera en oktoberfest i Kalmar. Med ett eget öl från Kalmar skulle det vara ett trevligt höstarrangemang. Ett förslag som jag personligen gärna skulle stödja men frågan är om socialdemokraterna vill ha Sverigedemokraternas stöd. Alla kommer väl ihåg Mona Sahlins löfte om att ”aldrig, aldrig någonsin samarbeta eller ta stöd av Sverigedemokraterna”. Frågan är om Johan Persson då skulle dra tillbaka sitt förslag på samma sätt som socialdemokraterna i Karlskrona drog tillbaka sitt budgetförslag när SD beslutade att stödja deras förslag och istället lät alliansens budget vinna i kommunfullmäktige i Karlskrona.

Det enda som inte kändes riktigt bra idag var en intervju med Östran. Magkänslan var inte den rätta efter intervjun men vi får väl se hur artikeln vinklas i tidningen.

Dagens lågvattenmärke är utan tvekan Sveriges Radios VD Mats Svegfors som ger sig in i valet på ett mycket obehagligt sätt genom att försöka styra det svenska rättsväsendet. Läs artikel i Expressen
Det finns uppenbarligen ingen hejd på hur pk-etablissemanget försöker misskreditera Sverigedemokraterna. Hade Mats Svegfors agerade på detta sätt mot något av de etablerade partierna i Sveriges riksdag hade de blivit ett ramaskri i media och hans avgång eller till och med hans huvud hade krävts på fat av vissa skribenter. Nu befarar jag dock att ingen vågar så mycket som att kritisera Mats Svegfors för hans mycket plumpa agerande.

 


Kommentarer
Postat av: jonas

Mats har ryggdunkat sig fram till sin position - och alltid varit patetisk. Nu har han ju även en muslimsk svärson att värna om.

2010-08-04 @ 10:25:20
Postat av: Gubben o Gumman

Plötsligt känns det lättare att förstå varför SD

inte tillåts att delta i slutdebatten.En urtypisk svensk fd politiker,han skulle lika gärna tillhört sossarna som moderaterna.

En egenberikande skitenhjälm utan större hjärna.Vill han skämma ut sej är det ju hans problem

Dessutom måste ju kvasten gå på SVT förr eller senare,då ligger ju fjollen lite pyrt till.Vd är ju alldeles perfekt att börja med rent

generellt sätt, ifall Sverige skall ha en fri obunden tv,det är ju en av dom fundamentala byggstenarna i Nya Sverige.Patetiskt en hög Boljeviker som leds av en moderat.

Only in schizo Sweden.

2010-08-04 @ 10:41:40
Postat av: Hulda

Det är många som sover dåligt nu.... Undrar hur de mår under valvakan när SD,s siffror sticker iväg uppåt...

Själv ska jag bla. mumsa på en Toblerone.....

2010-08-04 @ 11:08:11
Postat av: Stefan K

Är detta vad som möter asylsökande på Migrationsverket?

http://petterssons.bloggsida.se/politik/ansokan-om-uppehallstillstand-i-sverige

Tack Tommy!

2010-08-04 @ 11:16:59
Postat av: AWSvenssson

Varför inte uppkalla ett öl till Sverigedemokraterna med en procentsats alkohol på 7,2% eller vad valresultatet nu ger, den kan ju mycket väl bli en lättgrogg på 10% om det vill sig riktigt väl.Man märker en markant skillnad på attityden om asylhanteringen , för några år sedan var man ganska ensam om att ha en avvikande åsikt och bemöttes då som nu med allehanda floskler , nu är situationen den motsatta. En utveckling som varit förutsägbar.Man kan bara inte vilseleda en nation hur länge som helst, även om den till största delen bestått av neddrogade socialdemokratsväljare och en och annan liberal.

2010-08-04 @ 11:35:15
Postat av: Robin Shadowes

Vill minnas ett tv-program för några år sedan där han prisade Dag Hammarsköld och påstod sig vara kristen. Lika urvattnad dhimmi-kristen som Weiderud, Krook och dom andra antar jag då.

2010-08-04 @ 11:37:30
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Fredrik

Har sagt det innan!Valobsevatörer vore högst relevant!

68vänstern har inga problem med att ljuga,stjäla,förstöra,räkna fel eller se till att valsedlar till SD försvinner på valdagen.Det ska gå rätt till oavsett politiskt tillhörighet.Det är det som definierar en demokrati.Men som PK media och våra politikers tilltag mot SD och de människor som sympatiserar med dom behandlas så vore det mycket klokt!Vi är vanliga medborgare som ser hur Sverige utvecklats till ett land där man ska skämmas över att vara svensk och leva ett vanligt fridfullt Svensson liv utan en massa kriminalitet,religiösa dårar,myglare,och en massa nya människor som kommer hit pga av att här får man saker gratis utan minsta motåtgärd eller krav på skötsamhet.Så vi är endast vanliga medborgare men samtidigt så tror jag vi även jobbar inom yrken där vi ser hur jävla illa det är ibland denna mångkultur som man hyllar utan minsta prestation till nåt bättre!Dom kulturella skillnaderna är så enorma ibland så man undrar verkligen om hur det står till i huvudet på vissa människor för det verkar som mänskliga utvecklingen har stannat upp totalt!Vi kan ej acceptera eller tolerera kulturer,religioner eller människor som är och lever efter dess våldsamma och barbariska utryck!Vi har ett ansvar som medborgare att säga nej till detta kvinnoförtryck som många av dessa kulturer förespråkar! Därför får SD min röst! Kan inte med gott samvete rösta något annat pga av det jag ser ,hör och läser om i Sverige och andra länder.Om 90% av alla gruppvåltäkter begås av invandrare Mestadels kommer ofta från arab eller afrikanst land är det då mitt eller vårt fel som svenskar? Nej nej nej ! Vad ärliga och ställ er frågan: Hur i helvete fungerar dessa människor?

Hur kommer det att man gör så här och vadför är det mot 90% svenska flickor? Fundera på det!Är bara en fråga av tusen som surrar i huvudet på mig och mina vänner och familj som även dom kommer rösta SD DEN 19 SEPTEMBER.Så sätt er ner ! även ni som hatar oss o fundera på vad i helvete det är för nåt kulturell dynga som vi bara släpper in utan att ifrågasätta!Rasist? nej! men realist! går liksom inte att unvika det som sker eller hur!

2010-08-04 @ 11:42:59
Postat av: Lotta

OT/ Även Spanien har fått känna på den "fina" mångkulturen. Denna artikel skall vittna om samma förhållande som det stod om i artikeln hämtad ur en fransk tidning som jag tipsade om häromdagen.

Postat av: Måns

Precis fyra veckor till dess att förhandsröstningen börjar och det går strålande bra för SD, så bra att även fp börjat fiska röster bland de som är kritiska mot den slappa invandringspolitiken.

Jodå, säger fp, vi vill att rektorer ska kunna förbjuda slöja i skolan.

Själva formuleringen avslöjar att det är ett vallöfte som syftar till att lura väljarna.Nej, fp, väljarna inser säkert att originalet, dvs SD är bäst och tryggast när det gäller invandringspolitiken.

2010-08-04 @ 13:18:09
Postat av: Solna_52

Märks klart och tydligt att det sk etablissemanget har fått rännskita...finns inga hinder längre i försöken att "stoppa" SD. Frågan är vad de tror ska få oss dryga 5% att helt plötsligt INTE rötsta på SD....befängt. Ska bli ett skitkul val, det här.

2010-08-04 @ 13:49:41
Postat av: Solna_52

Fattar de inte att de spelar SD rakt i händerna med de här metoderna...vicka idioter!

2010-08-04 @ 13:51:51
Postat av: Allemand

Solna_52,

>8 procent, >8 procent, min vän.

2010-08-04 @ 13:59:52
Postat av: Tony Ingman

Klart som fan att PK isterna börjar bli desperata

är man så korkade att man försöker frysa ut SD om

dom kommer in i riksdagen i september, då är det

nog bäst att dom avskaffar det fria valet innan

2014, för annars kommer nog väljarnas dom över

dessa desperata idioter. får SD 8-10% i detta

valet, så kommer dom att få 25% 2014 ifall man

fortsätter att jävlas med folks åsikter.

2010-08-04 @ 14:07:20
Postat av: Rättvis

Nu ger sig även (s) in i löfteskarusellen om slöjförbud.

Jo det där med slöjförbud i skola verkar vara en fet stek, menar nog socialdemokraternas integrationspolitiske talesman Luciano Astudillo, och säger”– De direktiv som finns borde räcka men om de behöver förtydligas vill vi inte stänga dörren för det. Samtidigt ska man inte göra en höna av en fjäder, vilket jag tycker att Björklund gör, säger Astudillo.”En formulering som ger en klockren signal om att den är gjord för att lura väljarna. Samtidigt utvisar det socialdemokratiska närmandet till SD att det nog kommer att gå bra att talas vid efter valet.Mona Sahlin kommer nog att dumpas till något residens där hon blir landshövding. Sen kan socialdemokraterna börja på ny kula.

2010-08-04 @ 14:13:30
Postat av: Calle

Betr.dagens lågvattenmärke.

SVT, fri och obunden kanal säger dom i reklamen.

Fy f-n säger jag. Skall licenspengar nu användas till att driva på denna nonsensrättegång? Vilket parti,organisation,förening, företag el.liknande hade inte plockat utrustning av en "quisling" som försöker sabotera deras verksamhet?? "Den som ger sig in i leken osv."

2010-08-04 @ 14:53:09
Postat av: vmm

Off topic men säkert ändå något som intresserar:Socialdemokraterna har lagt ut en ny film om Sverigedemokraterna på Youtube:http://www.youtube.com/watch?v=roVL7yXbpB4

2010-08-04 @ 15:23:51
Postat av: Ali Svensson

Undrar vem som har pissat i era hjärnor?????

2010-08-04 @ 15:49:09
Postat av: AWSvensson

Undrar om han nämnde att Anders Klarström sedermera blev socialdemokrat denne Lago, för att idag ta de piano.Angående sossefimen ovan.

2010-08-04 @ 15:53:10
Postat av: Rallmand

Thoralf. Jag vet inte hur många besök du har på din blogg, men du ska veta att det är många från hela sverige som besöker din sida. Själv är jag från strängnäs och besöker din sida flera gånger i veckan.

Nu hoppas vi på ett gott valresultat den 19 september2010-08-04 @ 15:55:39
Postat av: Stefan A

Är tydligen en Ove Joanson som är styrelsordförande i Sveriges Radios styrelse, inte lätt att komma i kontakt med, Svegfors är en mycket ful fisk om artikeln nu stämmer och han har använt sin ställning för påtryckning av rättsapparaten, ingen åklagar som öppnar några utredningar om vi vanliga skulle klaga.....

2010-08-04 @ 15:59:12
Postat av: Ibbe

Har Svegfors drabbats av solsting? I totalitära stater har man den typ av rättsväsendestyrning som Svegfors nu vurmar för. Den demokratiska fernissan har definitivt trillat av på SR:s VD. Det ska bli intressant att se vilka ledarskribenter som hänger på och applåderar försöket att kontrollera rättsväsendet.

2010-08-04 @ 16:24:57
Postat av: Måns

Vad har hänt med Mats Svegfors? Vad är det som gjort att hans omdöme flugit bort som en svala om hösten?Har han umgåtts för mycket med vänsterjournalister och vant sig vid deras diverse preparat?Ja frågan måste ställas eftersom Svegfors nu traskar raka vägen i Stalins fotspår och med denne som förebild inte ens blygs för att regissera rättegångar.Stalin brukade kalla upp den ökände åklagaren, Vysjinskij, som nogsamt brukade anteckna vad som skulle sägas vid rättegångarna.Med orden ”skjut de galna hundarna” , brukade Vysjinskij ofta avsluta sin plädering.Det är oroväckande att Svegfors väljer en sådan förebild.

2010-08-04 @ 17:08:59
Postat av: Jonny

Lena Mellin och Aftonbladet? Yrkesheder: noll! Trovärdighet: noll! Framtida relevans: noll!Satir:

Enligt flera av varandra oberoende uppgiftslämnare har Aftonbladets Lena Mellin gjort ett stort antal sexresor till Gambia, där hon hänsynslöst har utnyttjat unga afrikanska mäns utsatthet för att tillfredsställa sina egna lustar. Då vi, trots ett stort antal försök, inte har kunnat nå Lena Mellin för en kommentar, och hon därmed inte har dementerat påståendena, väljer vi att göra dessa uppgifter offentliga.

2010-08-04 @ 18:19:09
URL: http://exilen.eu
Postat av: Fredrik

Hade jag varit Jimmy Åkersson så hade jag gjort ett jävla hallå över att socialdemokraterna lägger ut en film på youtube "Se inlägg av vmm ovan" där hans bild förekommer ihop med Nazist flaggor och hitler hälsningar helt sanslöst! Gör en video om socialdemokratins historia! hur man var hitlervänlig och gav ut böcker i raslära!

Sen så är det ju intressant att som socialdemokrat inte veta eller inte verka vilja veta det judehat som finns hos ungefär 99% av araber och de med muslimsk tro! Men granska denna video omgående! få den översatt så man verkligen hör vad som sägs på det arabiska språket!!

2010-08-04 @ 18:38:25
Postat av: Fredrik

Nån viss Ali Svensson har försökt komma med nåt nedlåtande? Pissat i era hjärnor!:-)Jag slutar aldrig förundras över dessa alibabbas och vilket enormt ordförådd man verkar ligga inne med!? Pissa,knu..din morsa,spotta,hora osv osv!Är det så lustigt igentligen att man tycker ni är allmänt störande och inte vill ha med er att göra?Ni har bäddat er egen säng o nu får ni ligga i den!

All jävla möjlighet i världen att försöka anpassa sig någolunda men icke sa nicke! Fixar ju inte ens att komma med saklig kritik eller motfakta!

Kom med nåt som vi kan debattera om?Piss i hjärnan? ok?

Men då måste jag fråga? Hur står det till med inavlet i den arabiska eller muslimska världen?Ni är medvetna om att det medför genetiska försämringar som " MYCKET LÅGT IQ"Så det får bli mitt svar till ALI och om hans

kraftiga inlägg i debatten" pissat i era hjärnor"

2010-08-04 @ 18:50:40
Postat av: Rune

Fredrik:

Valobservatör kan vem som helst bli! Röstsammanräkningen är offentlig.

Mitt råd: Rösta i vallokalen på valdagen. Säkra er röst genom att övervara sammanräkningen som börjar kl 20.00 efter att valet är stängt.

Detta för att ingen skall frestas att slänga bort SD-sedlar och hämta andra i vestibulen några steg bort.

Förhandsrösta inte! Det finns ingen garanti att dessa röster hamnar i valurnan. Förhandsrösterna är lätta att byta ut. Det enda eventuella fuskare behöver se till är att antalet stämmer.

I Vitryssland tvingar man militärer, pensionärer, studenter mm att förhandsrösta för att få önskat valresultat.

2010-08-04 @ 19:17:08
Postat av: Tony Ingman

Att Sverige borde ha valobservatörer från andra

länder står mer och mer klart, det finns ingen anledning att lita till att svenska myndigheter

sköter detta på ett ärligt och korrekt sätt.

2010-08-04 @ 20:01:27
Postat av: S-E Karlsson

Alliansen skroderar hej vilt om att dom inte ska samarbeta med SD nu när SD med 99 % säkerhet kommer in i riksdagen den 19 september , tänker dom skämma ut sej inför hela världen ?

2010-08-04 @ 20:38:12
Postat av: BossX

Finns det ingen som kan polisanmäla Svegfors för övergrepp i rättssak?

2010-08-04 @ 20:50:08
Postat av: Trisse

Ett gammalt talesätt är gällande den s.k vd:n för Sveriges Radio (och hans lindrigt begåvade agerande) ganska välplacerat;"Buga så djupt att dåren inte ser dig le..."

2010-08-04 @ 20:50:56
Postat av: Ceasar

Censuren slår till överallt! DN kastar ut mina länkar, artiklarna är många som skriver ned SD, de etablerade politikerna uttalar sitt förakt mot oss ideligen.Vi är på rätt väg!

2010-08-04 @ 21:03:52
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: MånsPK-ismen har lagts sig som en våt filt över Sverige och kvävt mycket av den storhet som tidigare varit svenskens adelsmärke.I dagarna har i alla fall en nyhet om Sverige och en svensk kablats ut över hela världen.

Det var Jonas i Sundsvall som skadat ett ben och därför befann sig på sjukhus.

Han blev hänvisad till ett rum där han skulle vänta. Men när det inte kom någon läkare så sydde han två stygn och gick hem.Vad Jonas inte hade räknat med var dock PK. Det är förstås inte PK att klara sig själv, det är ju STATEN som ska ta hand om allt.Därför har Jonas blivit anmäld för egenmäktigt förfarande av landstinget.Saliga äro de träskalliga, ty de flyta på vattnet - åtminstone i PK-Sverige.

2010-08-04 @ 23:29:20
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Något förslag på ett alkoholfritt

alternativ för oss som bara får dricka Zingo pga

Koncentrationsproblem?Ang Mats Svegfors så har han ju med detta agerande

skrivit in sej i oikofobernas egen historiebok.Karln skämmer ju ut sej totalt med sitt knasiga

rasistiska agerande stackars familj, inte kul

att bli en av riksidioterna för alltid i Nya Sverige,en titt på Wikipedia kanske vore att föreslå.Ge sej på ett svenskvänligt parti är inget att

annat än rasism per definition,försöka använda sej

av rättsväsendet politisk är osmakligt ,uppenbarligen får spetsknypplingskursen många deltagare i framtiden.Bevingade ord från tv:-Om Ahmed har svårt att hänga med i skolan kan det

bero på fel glasögon-Har man bränt 5 chanser skall man få en sjätte

( I Bajland)-Kalla svenska tjejer för hora är inte ett invandrarproblem det är ett manlighetsproblemEn del av dessa är Mats Svegfors VD för ,då förstår du hur stor hans trovärdighet är.Om det tredje generationens spetsknypplare hajjar

halv sju återstår att sej(Eat that)Sedan är det ju lite komiskt om dottern åker hiss

omskuret,fast det blir ju ett ev familjeproblem.Blåklockorna ringer för fullt "Matte"I oikofobernas historiebok står även cheferna för dom flesta opinions institut redan .

Oikofoberna började på 2,7% för att nu ligga på 3,9% el 4% när det blir minst 8% förmodligen 10%.Att komma ihåg dom som försöker störa demokratin

är helt friskt,att neutralisera dessa apskaft

ligger ju i en ev förändring av Sverige rent logiskt sett.Ali Svensson inlägg får väl bemötas på sedvanligt sätt med fakta.Wikipedia IQ världenHongkong 110

Sverige 100

Irak 87

Iran 84

Somalia 63 (10% jobbar i Sverige)(44000)hitills

Om ev samband finns vill vi låta

vara osagt då lätt bla "Argentina

"Micke" på Aftonlögnen kan börja

blanda Ihop begreppen.Så det verkar vara slutdiskuterat om

Pensionsräddare el nationalekonomiska högvinsterKatastrofen med svensk "invandrarproblematik"

är inte bara ett arbetsmarknadsproblem el kvinnoproblem tex.(Svennehora bilbränder våldtäkter etc)Det finns onekligen mycket som pekar på att cirkeln fortfarande är rund i Hagalund.

Inte minst bla Wikipedia då.Resten får du räkna ut själv Svenne Banan.Grattis Ali till nya Googel träffar på IQ världen

Wikipedia.Röstar du på dom sju systrarna i Rosenbad köper

du således en lott med "nitlottsgaranti",som är

vårt nya bidrag till svenska akademins ordlista.OBS för alla förstagångsväljare är det lika förbjudet att ta en annan valsedel än dendet står

SD på ,som att gå på systemet innan 20 fyllda.Annars kan både jobb och bostad ryka för gott.

Bo och leva på mamsen o pappsen är ju ganska luffigt."Rent spel i Sverige i framtiden rösta SD 19 Sep"

2010-08-04 @ 23:57:05
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Dessa angrepp är som en västanvind. Nästa två veckorna tecknas som storm och i de fyra sista kommer med orkanen! Visst står vi kvar, eller hur?

Vi lär nog uppleva en partiflykt, Centern?

Att Mona är utesluten, är väl klart, och Fredrik som skall hellre avgå än att söka stöd från SD! Jag tycker vi bör avfärda hans spekulationer med en hög svansföring. Inte f*n vill jag ha en förrädare att leda Sveriges folk. Ni tror väl inte att sossarna väljer alliansen att styra Sverige, och ni tror väl inte att alliansen vill att sossarna skall styra Sverige, alltså...nyval!

Statsministerkandidaterna? Mona? Nej! Fredrik? Nej!

Alltså tolkas det som ett nyval, hur man än vrider och vänder på vågmästarrollen.

Nu gäller det att SD erhåller ett så stort övertag i sin roll, att förrädarpartier (kappvändarna) ej får majoritet. Ett omval är att sikta på, om ingen vettig statsminister presenteras, det tycker jag...

2010-08-05 @ 00:09:41
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Lite utanför detta spekulativa. Vad har hänt med ledande folk på myndigheter och i domstolar. Se här

http://www.friatider.se/mordade-16-arig-flicka-nu-belonas-han-med-permanent-uppehallstillsand

Är det så konstigt att man blir förbannad...

2010-08-05 @ 00:23:50
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Äsch, jag får byta den bärbara. Nu då:

http://www.friatider.se/mordade-16-arig-flicka-nu-belonas-han-med-permanent-uppehallstillstand

2010-08-05 @ 00:27:55
Postat av: Robin Shadowes

Apropå den lille chilenaren Astudillo så noterade jag att han börjat tala rikssvenska på nyheterna. Har han nu gått och blivit för fiiiiiin för att tala klingande skånska som han gjorde tidigare? LOL

2010-08-05 @ 00:45:56
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Fast ifall det saknas en statsministerkandidat

så ställer säkert Jimmy Åkesson upp lite tidigare

än beräknat 2018.

2010-08-05 @ 01:02:16
Postat av: Stefan K

Apropå hyckleri.

Har ni inte gjort det så lyssna på Ring P1 med Täppas. Repris av dagens sändning (5/8) kommer ikväll 20.35

När jag kom hem från en joggingrunda satt frugan och hennes väninna, lyssnade på radion, fikade och var tvärförbannade.

Bägge två jobbar inom äldrevården och kände att Täppas nedvärderade hela yrkeskåren.

Ni som hörde programmet eller kommer att göra det, förstår varför.

2010-08-05 @ 10:57:22
Postat av: Lotta

@ Leif T Åhlin SD ArvikaTack för länken. Konstigt att ingen mer kommenterat din länkTipsade även PI om det och de har redan tagit upp det. Man blir fullständigt rasande på sinnesjuka regler som dessa. Återigen skyddar man brottslingen och till om med belönar ursäkten till människa för hans brott. Det ger ju sk flyktingar signaler om att får vi inte PUT släpper vi ut den yngste sonen så kan han mörda en "svennehora" så får hela släkten PUT. Fy faan säger jag.

2010-08-05 @ 14:04:37
Postat av: Måns

@ Leif T Åhlin SD ArvikaTack för bra länk. Man mår bokstavligen illa av att bli informerad om hur absurt illa det svenska regelverket fungerar.Så illa har PK-iterna gjort Sverige, svenskarna - och inte minst - kvinnorna som PK i sitt hyckleri säger sig värna.

2010-08-05 @ 16:05:26
Postat av: Måns

Gubben o Gumman brukar ta upp det där med IQ. Vi har haft tur därför att ett folk med hög IQ, det kinesiska, på grund av vanvettiga politiker inte deltagit i konkurrensen på marknaden.Nu är det dock annorlunda. Inget folk har fler forskare än det kinesiska. Och man satsar hur friskt som helst inom industrin.Här nedan är ett exempel på vad kineserna kan hitta på för lösningar. Frågan är nästkommande generationer ska kunna klara konkurrensen med kineser och Indier. Det blir svårt med alla kamelryttare och åsneskötare som PK importerat.http://uk.cars.yahoo.com/04082010/36/incredible-bus-tunnel-0.html

2010-08-05 @ 17:21:01
Postat av: Trisse

Appropå ÖstranDetta är i tidningsammangang en mycket liten tidning.9300 ex ( enl.tidningsstatistik TIS 2009)Eftersom alstret i sig inte verkar tilltala så många erhåller publikationen årligen ett driftsstöd från skattebetalarna om 13 230 500 sek. samt ett distributionsstöd om 13 000 sek.

(enl presstödsnämnden 2009)

2010-08-07 @ 07:21:43
Postat av: Anonym

Feministiskt initiativ fick 0,68 procent vid förra valet.

Men för en gammal ledare för vänsterpartiet skolad i Lenins och Stalins anda så är det inte så noga med sanningen.Så här säger hon till Norrländska Socialdemokraten

“ Det talas i partiet om att vi ska dubbla röstetalet, få 4,4 procent. Jag skulle inte bli förvånad om vi fick tio procent av rösterna, sade hon.”Dessutom har Schyman ALDRIG med kraft fördömt gruppvåldtäkterna.

2010-08-07 @ 13:46:05
URL: http://Sverigedemokraterna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0