SOSSE SKANDAL I KARLSKRONASverigedemokraterna är vågmästare i Karlskrona och när SD beslutade att stödja socialdemokraternas budgtetförslag utbröt rena paniken bland socialdemokraterna i Karlskrona. Mona Sahlins budskap om att aldrig, aldrig någonsin samarbeta med Sverigedemokraterna hade tydligen satt djupa spår i sossarna i Karlskrona.

Vad gör då de stackars sossarna? Hör och häpna!!!!

Socialdemokraterna drar tillbaka sitt eget budgetförslag och stödjer alliansen budgetförslag!  Vilken sosseskandal!!

Socialdemokraterna gör sitt allra bästa för att radera ut sig själva och sin egen politik i sin rädsla för att ta stöd av Sverigedemokraterna.

Inte undra på att Sverigedemokraterna tar väljare från sossarna. Det är bara att tacka och ta emot.


Jag rekommenderar er att Lyssna på P1-morgon

Ny opinionsundersökning ger SD vågmästarställning i riksdagen med 4,6 procent. Det är den tredje opinionsundersökning som ger SD vågmästarställning i riksdagen på kort tid.
Det kommer att komma fler med sådan draghjälp av socialdemokraterna med Mona Sahlin i spetsen!

Kommentarer
Postat av: ole

Ha Ha Ha Ha Ha Socialdemokraterna I Karlskrona vilka idioter, är det här verkligen sant?!

2009-08-27 @ 10:03:05
Postat av: Sven Duva

Kortsiktiga investeringar är den moderna socialdemokratins ledstjärna. Annat var det på Per-Albins tid då långsiktigt tänkande var det som gällde.Det var bättre förr.

2009-08-27 @ 10:03:27
Postat av: Hulda

Kanske fira med tårta idag.......!!

2009-08-27 @ 10:05:36
Postat av: egon

Synd att sverigedemokraterna berättade i förväg hur de tänkte rösta.

2009-08-27 @ 10:06:33
Postat av: Sven Duva

Appropå infantila sossar så skrev de en kul sak på humorbloggen SD-bluffen igår."Varför ska man tvingas in i en annan kultur?"Jag håller med. Jag vill inte heller ha hit kulturberikarna.

Postat av: XCVBNM,.-*7´+09876543Q2WE4567890+´

2009-08-27 @ 10:38:19
Postat av: Roberth

Så med andra ord är det viktigare att hålla Sd utanför än att driva sin egen politik. Herregud jag tror jag tuppar av vilka sossenötter

2009-08-27 @ 11:52:19
Postat av: AWSvensson

När någon från de etablerade politikerna lyckats koppla ihop verkligheten med politik så finns det inte möjlighet att stötta personen ifråga med kommentarer. Kommentarer överflödiga.

Postat av: Mangan

Skånepolisen skall lägga ut bilder av misstänkta brottslingar på sin hemsida.

Detta måste komma som en fullständig chock för alla

PK-iter.

Jag ser fram emot publiceringarna.

2009-08-27 @ 13:04:12
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Trevliga siffror,vänta bara tills dom visar 7%.

5.6% bäst hittils multiplivera med 1.3Efter valet kommer högkonjukturen,då börjar alla länder gasa på.Sverige får fortsätta att dra ner o spara.

Då är sanningens timme slagen nu kan man gömma sej bakom lågkonjukturen.Skolorna brinner vidare,första dödsoffret/svårt skadad, bland polis el brandkår är ett faktumNågra svenska tjejer har fått lämna jordelivet vid

gruppvåldtäkter.2014 har SD minst 14% ,Reinfeldt gör något annat är att vara Moderat hövding.Droppen blev när hän sänkte skatten för rödhakar bara dom jobbar.Carl Bildt har insett att Israel/Usa aldrig kommer att ge honom generalsekreterar jobbet i FNAtt sossarna inte först i kön när hjärnorna delades ut är ganska välkänt .Ställningstagande i Karlskrona visar detTänk när Måna skall be Jimmie om hjälp med regeringsmaketen,och han säger stäng gränsen.En vågmästaroll gör att 68 vänstern inte kan lura upp sossarna på läktarn, o köpa korv längre.Tack för den här tiden.

2009-08-27 @ 13:19:30
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Lokalt: Flera magplask Antidiskrimineringsbyrån i Kalmar ,där bla "Mackan" o JP ingår ville inte anställa en kille.Han var för tjock?Dubbelmoralen i vänster sandlådan firar nya triumfer.Det torde finnas andra kandidater, som inte bör höra hemma där.Då med tanke på det trevliga mötet o plakat på Larmtorget i Kalmar toppat med talkörer.Fast det är förträngt för länge sedan.Dags att någon tipsar Israeliska tidningar om det med lite bilder.?Blir hotstoff.Använd Internet.

2009-08-27 @ 13:47:20
Postat av: Skånepåg

"Lokalt: Flera magplask Antidiskrimineringsbyrån i Kalmar ,där bla "Mackan" o JP ingår ville inte anställa en kille. Han var för tjock?"Hoppas verkligen att killen anmäler Antidiskrimineringsbyrån i Kalmar till DO för diskriminering!

2009-08-27 @ 14:25:28
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Att skånepolisen skall hänga ut misstänkta på nätet,är en ny era som dom flesta här tycker är demokratiskt ,varför inte .Taktiskt av skånepolisenkanske till o med Efterlyst får säga med utlänskt utseende/brytning igen?Dom Nordiska länderna gör det.Du visste väl att Barometern vill att deras läsare

skall kommentera detta......Kabom gör en "Östran från i sommras"Du har väl inte glömt bort att det är val nästa år.

2009-08-27 @ 14:41:21
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Fick Mr Littorin lära sig på Fairfax University i USA, men i realiteten låg på Caymanöarna att man skall ta in arbetskraft från Thailand när närmare en halv miljon är arbetslösa och ytterliggare ett par hundra tusen lever på socialbigrag. Man tror inte det är sant men tyvärr så är det så. Är övertygad om att hade många blivit informerade vid ankomsten till Sverige att här får du jobba med bl a bärplockning i stället för bidrag så hade nog en hel del åkt hem igen. I USA hade de fått jobba på fälten eller svälta. Men varför åka till USA och arbeta när man kan få pengar i Sverige utan att behöva arbeta. PS Littorins fina betyg från Fairfax University är strukna ur hans CV.

2009-08-27 @ 14:53:37
Postat av: Stefan K

Sossarna har utvecklats till ett Kalle Anka-parti, som ingen människa kan lita på längre. Om det är fru Sahlins fel eller om partiet började urarta redan på herr Perssons tid har säkert alla en egen uppfattning om.

2009-08-27 @ 16:11:54
Postat av: Dunderminnet

Hurra för demokratin!Här ska vi inte fatta politiska beslut, här ska vi bete oss som om vi vore 5 år och satt i en sandlåda.

2009-08-27 @ 17:28:46
Postat av: Anonym

Detta borde f*n i mig uppmärksammas i de stora medierna! Dessutom ska inblandade sverigedemokrater få replikera kritiken som de lustigt nog får.

...Istället för en dum "statsvetare".

Oh, så förbannad man blir! Oh, så långt det är till 19:e september 2010!

2009-08-27 @ 18:35:57
Postat av: Skeåning

Finns ju dessutom gott om exempel där SD lagit fram motioner som röstats ner för att senare läggas fram av ett annat parti och därefter röstas igenom direkt. Detta är på seriös politisk nivå patetiskt betéende. Man är livrädd för att legitimera SD's politik. Kalle Anka nivå är bara förnamnet på siutationen i Landskrona.

2009-08-27 @ 19:07:17
Postat av: Rune

Man skulle kunna säga att sossarna i smiter från sina mandat och sitt ansvar i Karlskrona.

När de sitter invalda så har de ju ansvaret att föra sin politik i fullmäktige. Om de inte gör det? Vad har de då där att göra?

Kanske de har lessnat så att de avstår från att ställa upp i nästa val?

2009-08-27 @ 20:00:19
Postat av: Fredrik

Här är ett skol exempel på hur socialdemokrater är så pass indoktrinerade att man agerar utan att använda det vi övriga verkar ha ! "Hjärna"Hur man som parti glömt bort sin egna brokiga historia men :Raslära,lobotomi och partiledning som hade sex med prostituerade som var minderåriga!Deras bakgrund får Sverigedemokraterna att framstå som rödakorset arbetare.Men se,läs och lär er av detta idiot parti på hur man som svensk medborgare måste göra sig fri från denna börda som sossarna är ! Drar Sverige ner i fördärvet. Sa rakt ut idag på jobbet att jag tänker rösta SD.Var tyst en stund sen så kom det krypande.Sanningen har en viss förmåga att tränga genom alla dessa lögner och hyckleri. Var fler som ska och kommer rösta SD.Förvånad? Nej!

Stolt? Så in i helvete :-)Kommer lite länkar om varför man skall se till att rösta SD !Trevlig helg !

Postat av: Fredrik

Vilket skämt !!!!

Postat av: Fredrik

Är detta Sverige?

Postat av: Fredrik

Men vi ska ta ansvar för dessa då ?

Bara att skicka en nota till neandertalarna på de miljarder deras medborgare kostar ! Sanslöst !

Postat av: Fredrik

Härligt !! Kolla in länken ! Så klockrent!Lyssna på vad kvinnan säger i sista kommentaren!Säger allt om vad socialdemokraterna är och står för ! Mer ärliga svenskar på TVn så ska du se att vi tycker och tänker precis likadant ibland oss vanliga medborgare! Det får vara slut på skiten nu !

Postat av: Tomas F

Vilken njutning att se Socialdemokratin förödmjukad och i tron att de kan hindra svenska folket att uttrycka sin demokratiska mening.

Skitluktens dimridå kommer att ligga tät över landets kommuner efter valet 2010 när de etablerade partierna unisont skiter på sig i upprördhet över svenska folkets fräckhet. Blöjindustrin ser ljust på framtiden.

2009-08-27 @ 20:31:42
Postat av: Stefan K

Denna länk har kanske inte så mycket med rubriken att göra, men är väl värd att kommentera.

moterrapportdedesperata_flyktingarna" rel="nofollow">http://svt.se/2.22584/1.1669044/harmoterrapportdedesperata_flyktingarna

Notera vad kvinnorna säger ca. 2.40 in i reportaget.

"Det är svårt att vara fattig i vårt land. Vi har inget jobb och inga pengar".

Ja, är det inte den egentliga orsaken till de stora flyktingströmmarna och inte krig och annat elände? Är det Europas ansvar att ta hand om världens fattiga och arbetslösa personer? Vari ligger ansvaret på de egna regeringarna? Kan vi gissa att Sverige är ett av de länder som solidariskt ställer upp och avhjälper Grekland och Malta? Ja, troligen.

2009-08-27 @ 21:25:59
Postat av: Åke Malmros

Vad säger ni om detta då?

Man blir snart inte förvånad över någonting.

Vad i h-lvete är det för flata myndigheter???

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=762&a=5138192009-08-27 @ 22:08:20
Postat av: Natan

Flykting-invandring-politiken är pervers, till stora delar sanktionerad och skapad av sosseriet. Sverige kan väl inte ha någon skyldighet att ordna jobb åt världens alla fattiga. Vi kan helt enkelt inte klara den ekvationen, det är en fullkomlig omöjlighet!!

2009-08-27 @ 23:07:23
Postat av: Peter, den förste.

Säga vad man vill om Eddie meduza - men om socialdemokraterna hade han rätt!http://www.youtube.com/watch?v=5c3ON6V3Bs8

2009-08-28 @ 00:09:36
URL: http://www.youtube.com/watch?v=5c3ON6V3Bs8
Postat av: Pähr Ericxzon

Helt underbart löjligt av sossarna! De har inte lärt sig någonting av förra valet. Då vägrade kommunalrådet Mats "De gaur inte" Johansson att ta debatt med Sverigedemokraternas Richard Jomshof i TV4:s morgonprogram, vilket fick till följd att sossarna miste makten i Karlskrona och gjorde Sverigedeomokraterna till tredje största parti i kommunen. Hoppas sossarna fortsätter missköta sig på samma sätt fram till nästa val så ser vi säkert ett starkt SD ta plats även i riksdagen.

2009-08-28 @ 07:16:17
Postat av: Anonym

Ni angriper något ni kallar "68vänstern" och påstår befängt att media är vänsterstyrt. Men ser då inga direkta bevis för detta. Presentera några sådana tack. De flesta högre chefer inom media är låååångt ifrån vänster. Skulle dessa högermänniskor, anställa vänsterindivder för att jävlas?Sen att anklaga sossarna för misslyckandet med invandringspolitiken. Det är bara befängt. Förts och främst så var det Calle Bildt som helt öppnade upp gränserna. Tror det var med hjälp av Bengt Westerberg?S ville redan 85 dra ner på invandringen och börja ställa krav. Men M satte sig emot detta.Ni har en ensidig bild av verkligheten. Vilket är skrämmande då många av er här är vuxna människor.Ja det finns en problematik med vissa människor som emigrerat hit. Det har INGEN förnekat.2009-08-28 @ 07:20:03
Postat av: Fredrik

Till ovanstående inlägg.Inte är det Moderaterna som jagar valfläsk i förorterna.Flörtar med religionen Islam, Skriker inkvotering av kvinnor sen vissa respekt för den mest kvinnofientliga religion och kultur som finns?? Rimmar jävligt illa ! Men vad gör man inte för att få komma till makten. Säljer sig och Sverige som vi vore en pundarskalle ! usch !Reportrar anställda av expressen deltog i kravallerna i göteborg "maskerade"!?En viss problematik med invandringen?

Bör du nog dra upp huvudet ur sanden och ta en titt på verkligheten. Sorgligt vad man kan blunda för vissa saker. Moderaterna vill sälja landet, Social demokraterna vill ge bort det. Lika illa båda 2 så gå nu till valurnan och rösta rätt !2009-08-28 @ 08:35:00
Postat av: Anonym

Fredrik

Moderaterna jagar lika mkt valfläks i förorterna som Sossarna. Om inte mer. De arbetar på ett helt annat sätt bara Istället för att kasta upp skyltar på Mona, så använder de sig av möten och utskick.Så expressen är vänster menar du? hahaja M vill sälja landet. Vad S gör eller vill göra bekommer mig inte. Har inget intresse av vad S pysslar med, då jag anser att de mesta de gör är fel. Men att kasta skit på dom, på de sätt man gör här. Det är ju bara idiotiskt.Här ses saker ur enbart ett perpektiv. Barnslingt och väldigt väldigt farligt.Ja det finns en viss problematik. Eller vill du säga att ALLA invandrare är skräp och kastar ut fruar och döttrar från balkonger medans de fuskar med bidrag?

2009-08-28 @ 09:12:00
Postat av: Maria

Låt idioterna i S hållas. Dom gräver bara sin egen grav och kommer bli saknade av ingen. Dom har glömt sitt uppdrag att på väljarna mandat sköta kommunen och inte att motarbeta andra demokratiskt valda partier. Om deras förstockade sopa till partiordförande bakbinder deras händer i sitt försök att smöra för muslimer så dom väl säga ifrån. Socialism i ett nötskal.

2009-08-28 @ 09:30:17
Postat av: Efraim Barkbit

Vilket stort SVEK mot alla som tyvärr röstat på sossarna.Det stora partiet som en gång byggde upp folkhemssverige till vad det var.Något som hela världen beundrade och som vi kunde känna oss stolta över.Nu lägger de sig för ett parti som vill ha tillbaka folkhemmet.Hoppas de som röstade rött förra valet röstar på de som vill ha tilbaka folkhemmet med lag och ordning.

2009-08-28 @ 10:09:37
Postat av: Fredrik

Då var vi där igen ! "Menar du alla invandrare"

Nej! men de tror jag du förstår.Hoppas verkligen du förstår att oavsett om man sköter sig eller inte så har inte Sverige råd att ta hand om andra länders medborgare. Säger inte att expressen är vänstern utan säger väl mer att man har noll koll på läget.Att man hjälper dom som flyr för sitt liv och krig och elände är en självklarhet. Men som länken ovan:Albansk blodfejd.Vad är de för jävla dynga! 9 år sen!När brände vi ner skolor,kastade sten på polis,brandkår,ambulans i den enorma utstäcking som sker idag. ALDRIG!Sen lasta inte samhället nu för detta utan dessa individer får stå för sina gärningar. Vi är inte på gazaremsan eller i somalia men man kan ju undra ibland. Sen har vi detta med religion. Ska man vara tolerant mot de intoleranta.

Ska vi visa respekt för en så kvinnoförnedrande religion som islam eller vissa kulturer? ALDRIG!Demokrati har ett pris!Vårt sätt att leva här kan inte anpassa sig efter religösa eller förlegade patriarkiska kultur yttringar. Dom får anpassa sig efter vårt sätt att leva. De som gör det, Kanon!Gul,blå,grön som brun.

Men vill man ej detta så........bye bye!

2009-08-28 @ 10:26:36
Postat av: egon

Det var osmart av SD i Karlskrona att berätta hur de tänkte rösta. Om de väntat till omröstningen kunde saken ha tagit en annan och bättre vändning.

2009-08-28 @ 10:56:22
Postat av: AWSvensson

Det är riktigt att sossarna genom Luciabeslutet tog en lag som kunde direktavvisa hela folkgrupper som solklart saknade asylskäl, läs: Turkbulgarer. Man hade också tagit fram en proposition: Aktiv flykting och migrationspolitik", prop. 1990/91:195. Bakgrunden till denna var den plötsliga ökningen av asylsökande 1989, av icke-flyktingar. När sedan sossarna förlorade valet så ändrade man kurs och började istället förfäras över Ny Demokratis logiska och till stora delar identisk med den prop. som sossarna hade tagit fram, vilken för övrigt är jämförbar med Sverigedemokraternas syn på asylhanteringen. Hur det sedan spårade ur och vägen mot katastrof stakades ut känner nog de flesta till.

2009-08-28 @ 11:15:12
Postat av: Roberth

Hmm jag kanske får skriva upp min tippade valsiffra för Sd. 6% kanske är lågt?

2009-08-28 @ 11:16:34
Postat av: Kalle

Roberth>

Ja det är mycket långt med vad våra systerpertier i våra grannländer fick vid sina senaste val!!!

2009-08-28 @ 11:39:56
Postat av: Kalle

Ja det är mycket lågt jämnfört med vad våra systerpartier.....

Skulle det stå

2009-08-28 @ 11:42:04
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

"Postat av"Om du ställer dej framför spegeln så ser du ett offer för 68 vänstern.Vad tycker du om Socialdemokraternas lilla "hyss"

i Karlskrona?Vad tycker du om Finlands invandrar politik.Är hela Finska folket rasister?Passa på o Googla på Danskt Folkeparti, samt Fremskrettspartiet,så förstår du vilka framtids utsikter ett medlemskap i SSU är värt.Just nu går Danskarna igenom 11000 Irakier, ang bidragsfusk.Tycker du det är fuskigt.?Håll dej till Findus barnpure tryggast.

2009-08-28 @ 12:30:15
Postat av: Fredrik

Seriöst alltså ! Vad är detta? Vad i helvete håller vi på med?Är det nåt världskrig jag missat eller naturkatastrof som pågår ? Nä endast same old shit nere i islamländerna som det gjort sen

70-talet.Finns det en lösning? Västvärlden måste fördöma Islam som det ser ut idag.Hamas skall stämplas som krigsförande pedofiler! Talibaner skall förpassas till naturhistoriska museet !

I UPPSTOPPAD FORM med en skylt där det står:

Religiös+mänsklig galenskap från 2000 talet

Utrotad 2015 av demokratiska länder.Demokrati har ett pris !

Är du villig att betala?

Jag är !Finns säkert de barn som är barn i denna skara och som flyr för sitt liv. Men med garanti kan jag säga att 70% av dom är ej barn och flyr inte från någonting utan vill ha ett bättre liv gratis och på riktiga flyktingbarns bekostnad.Seriöst alltså! VAD I HELVETE HÅLLER VI PÅ MED !

Postat av: Roberth

Du som snackar om 68: vänstern det finns undersökningar på nätet var journalisterna har sina sympatier! Vänstern och Miljöpartiet hade mest stöd så snacka inte skit!

2009-08-28 @ 13:36:56
Postat av: Fredrik

Blev fel på första länken:

Postat av: Skeåning

Det var någon här som skrev i tråden att det finns en viss problematik med den svenska integrationspolitiken. Det var snällt skrivet. Svensk integrationspolitik är en fullständig katastrof, inget annat. Det är sant att man på 80-talet ville strama åt inflödet av invandrare då man insåg att vi inte förmår hantera den omfattningsmässiga utom kontrol massinvandringen som bedrivs, vilken ger förödande konsekvenser med enorma sociala problem och skyhög brottslighet. Detta var dock något som helt kastades åt sidan när man skulle sjunga in det nya Sverige med Bengt Westerberg i spetsen, och där stod socialdemokraterna och sjöng med, tätt följda av media. Sedan kan socialdemokraterna försöka skylla ifrån sig ansvar och skylla på högern, som visserligen ett stort ansvar också för den förödande svenska integrationspolitiken, men faktumet kvarstår, det är socialdemokraterna som styrt längst, samtidigt som de här problemen fick eskalera. Men om man ska fokusera på dagslöäget istället för att prata dyster historia så vill ju socialdemokraterna inte göra speciellt mycket åt problemen, utan tvärtom vilja köra på med högre hastighet i samma anda som har satt oss i den här situationen.

2009-08-28 @ 15:37:05
Postat av: Nalle i Växjö

Dom här UFO barnen (Unidentified flying object) som plötsligt kommer singlande från himlenDet är tur att dom inte kommit åkande in i EU i något annat land för då hade dom varit tvungna att åka tillbaka till det land dom satte sin fot i först.

2009-08-28 @ 15:48:00
Postat av: Putte

Det är precis som AWSvensson skriver och när Friggeboden blev invandrarminister och gav 90000 från forna Jugoslavien asyl på ett bräde, så började det stora förfallet. Sedan tävlade sossarna, genom i första hand Majlis Lööw och folkpariet genom Friggeboden och Vetbästeberg om vilka som var "bäst" på att få till massinvandring. Det var då man införde termer som "flyktingliknande skäl" och liknande sktisnack.

2009-08-28 @ 16:15:00
Postat av: Anonym

Du som snackar om 68: vänstern det finns undersökningar på nätet var journalisterna har sina sympatier!

källor på detta tack. Och sen när blev nätet en pålitlig lkälla för något egentligen?2009-08-28 @ 17:56:24
Postat av: Fredrik

Undra om det blir en kvinna som leder detta ?

Kvotera in en Blond svensk kvinna OMGÅENDE !

Nån rättvisa måste det ju vara!Islamofobi ? Vet inte direkt om det är en fobi att tycka att ISLAM kränker och trycker ner kvinnan ?

Är väl en konstaterad fakta !! hyckleri !Men läs länken och se hur allt faller som ett korthus för hur ska man kunna praktisera jämnlikhet i och under den totalitära religionen?SEN ÄR DET SOM VANLIGT MINA OCH DINA SKATTEPENGAR SOM GÅR TILL DENNA DYNGA!LÄGG PENGARNA PÅ DE KOMMUNALA SKOLORNA OCH VÅRDEN!

Postat av: Skånepåg

Till den blyge och fullständigt okunnige, som inte ens klarar av att hitta på en pseudonym."Professor Kent Asps senaste kartläggning av den svenska journalistkåren, genomförd 2005, bekräftar tidigare resultat. Två journalister av tre sympatiserar med det rödgröna blocket (s, v eller mp), med en extrem övervikt för partierna till vänster om socialdemokratin. Bland journalister i mellanchefsåldern, 45-54 år, är övervikten ännu större: 72 procent rödgröna, 27 procent borgerliga. Motsvarande vänster-övervikt finns också inom radio/teve, public service.Källa: Göteborgs Universitet, Statsvetenskapliga Institutionen.

2009-08-28 @ 18:12:54
Postat av: Micael Foghagen

Jag har länge undrat över varför de etablerade PK-partierna ( dvs alla ) fortsätter med sitt dravel om kaos om vi i SD får något att säga till om.De fortsätter sitt mantra om att vi är främlingsfientliga osv... Tja ni vet.I grund och botten VET de att vi har rätt, men ingen vill sitta med "svarte Petter" - dvs vara först och medge att vi har rätt....Så långt inget nytt under solen.Nej vad jag tror är att vi behöver bli långt fler som ÖPPET säger att vi är Sverigedemokrater!Vi får inte bara synas i opinionsundersökningar, vilket vi gör bra, utan synas och höras i det dagliga livet. Då tror jag snöbollen rullar på med en hiskelig fart!Jag ser fram emot fler "riktiga namn" i bloggar och insändare.Men som sagt det är bara vad jag tror, vad tycker ni?

2009-08-28 @ 18:28:35
Postat av: FreeBird

2009-08-28 @ 07:20:03 säger: De flesta högre chefer inom media är låååångt ifrån vänster. Skulle dessa högermänniskor, anställa vänsterindivder för att jävlas?Menar du att till ex. Hezbollahs kramare Andreas Malm och kommunistiske demagogen Åsa Linderborg blev kvoterade till sina jobb? Det tror jag inte.

2009-08-28 @ 18:57:24
URL: http://www.thereligionofpeace.com/
Postat av: Andreas Henriksson

ThoralfTacka och ta emot skriver du!!!!! Det är ett år kvar till valet.. Det händer mycket på ett år.

2009-08-28 @ 19:25:58
Postat av: Micael Foghagen

>Andreas HenriksonVissa självmål är onekligen snyggare än andra...2009-08-28 @ 20:12:49
Postat av: Thoralf A

Andreas HenrikssonAlldeles riktigt. Mona Sahlin hinner göra bort sig ett otal gånger på ett år. Det är väldigt svårt för att inte säga en omöjlighet för Mona att balansera på slak lina.Micael FoghagenDu har alldeles rätt! Ju fler personer som träder fram med namn och sitt stöd för SD så kommer snöbollen rulla allt fortare. Jag tror redan den är i rullning så att ingen kan stoppa den nu gäller det bara att få upp farten än mer till september 2010.

2009-08-28 @ 20:35:10
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Danell

Micael Foghagen.Jag tror precis som du, och jag tror att det successivt börjar bli så att SD tar mer och mer plats.

Internet är ju en arena SD tar mycket poäng ifrån... Men det kan ju aldrig bli för mycket :-)Efter 2010 tror jag även SD i princip kommer bli minst lika etablerade och synliga som Dansk Folkeparti när fler och fler svenskar får ta del av SD:s "riktiga" politik (som media vägrar förmedla). Då tvingas media släppa in oss!

2009-08-28 @ 20:51:14
Postat av: Andreas Henriksson

Michael FoghagenSjälvmål??Precisera dig?2009-08-28 @ 21:27:39
Postat av: Micael Foghagen - SD

Jag ska vara bussig - självmål är när man ger poäng/mål till motståndarlaget. Så nu vet du det.(Läs det med glimten i ögat, för så skrev jag det även om vi har olika uppfattningar)2009-08-28 @ 21:52:13
Postat av: Stora Småland

- Politiker "kjeringar " med glasögon och dubbelefter namn är det farligaste som finns !Stora Småland !

God natt !

2009-08-28 @ 22:07:09
Postat av: Roberth

Googla vetja om du kan det undersökningen gjordes 05 och mp och V hade mest sympatier! Tror du annat sök hjälp!

2009-08-30 @ 14:16:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0