MEDIATRAUMA

Chefredaktörerna upplever just nu ett mediatrauma av stora mått. De senaste veckorna har rättegången mot Mats Alm stått i rubrikernas centrum och bilderna och namnet på den misstänkte mördaren av Linda Chen har funnits i varenda tidning.

Så inträffar då detta fruktansvärt meningslösa och tragiska mord i Landskrona vilket får media att hamna i rena paniktillståndet. En omhuldad kulturberikare slår ihjäl en 78-årig kvinnlig pensionär!

Hur skall media nu förhindra att Sverigedemokraterna får vatten på sin kvarn?

Det ödesdigra bråket på parkeringsplatsen vid Hemköp i Landskrona i måndags började när han skulle köra in på en parkeringsplats för handikappade.
- Den unge Muhammed stod i vägen med sin bil. Jag tutade ett par gånger för att Muhammed skulle flytta på sig.
Muhammed rullade då ner bilrutan och kallade Sven gubbjävel.
- När jag svarade med snor-unge slog Muhammed upp bildörren så jag for omkull.
När Sven försökte resa sig fick han ett knytnävsslag i ansiktet och blev sedan uppslängd på motorhuven av Muhammed. Inger försökte hjälpa sin make, men utsattes i stället för den unge Muhammeds hänsynslösa ilska.
- Hon fick flera hårda slag i ansiktet och for baklänges i asfalten. Nu finns hon inte mer.
Muhammeds hänsynslösa misshandel var hemsk.
- Min fru räddade mig, men det kostade henne livet.
Båda makarna fördes med ambulans till sjukhus. Inger hade en allvarlig krosskada på skallen och svåra inre blödningar.

Hon opererades, men blödningarna gick inte att stoppa. I onsdags kväll var Sven tvungen att i samråd med läkarna ta det tunga beslutet att avbryta den livsuppehållande respiratorvården av Inger.
- Det var mitt livs svåraste beslut, men det fanns ingen återvändo.
Gripandet av den 23-åringe Muhammed som mördade hans maka och svårt misshandlade honom gör inte hans sorg och saknad lättare.
- Det förändrar ingenting för mig, säger han.

Namnet Muhammed är påhittat.

Media står helt handfallna över hur de skall hantera detta. För att vinna lite tid skickar de ut de mest psykopatiska journalisterna till Landskrona. Helt plötsligt så är Sverigedemokraterna inblandade i var och varannan artikel skriven av dessa journalister som besökt Skåne. Läs tidigare inlägg om Studio Ett och Anna Landelius.

Ett annat exempel på detta är Expressens Britta Svensson som mitt i sin artikel lyckas få in följande stycke.

”Jag befinner mig just nu på ett ställe där Sverigedemokraterna fick 6,8 procent röster i valet förra året, och ja, det är jobbigt. Jag går en omväg för att undvika tiraderna som det aldrig går att få stopp på, vilka motargument man än kommer med.”

Britta Svensson om du har något att tänka med vilket jag betvivlar så borde du lyssna till folket, inte idiotförklara dem! Tror Britta Svensson att det bara är Sverigedemokrater som reagerat på detta mord.

Expressen fortsätter även idag med att på något märkligt sätt skuldbelägga SD för att denna fruktansvärda händelse omskrivs på bloggar som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Men på samma gång talar de om att det är fullständigt självklart och en naturlig följd med tanke på den politik vi försöker driva. Läs "SD vill ha en martyr".
Jag tror att kortslutningen är nära på Expressens redaktion.

"Händelsen är som skräddarsydd för Sverigedemokraterna. På en valkonferens i Stockholm förra helgen bestämde partiet att de ska fokusera på tre områden: äldrepolitik, kriminalpolitik och invandringspolitik. En vecka senare är en invandrare anhållen för att ha misshandlat en äldre kvinna till döds.
Alla tre fokusområden i en och samma tragiska händelse."

Kan Expressen ge ett exempel på något parti som inte skulle använda en liknande händelse för att exemplifiera sin politik och sitt valmanifest? Ibland är sanningen svår att acceptera för pk-media och detta mord kommer sätta saker på sin spets oavsett om pk-media vill det eller inte. Man har målat in sig i ett hörn som man inte kan komma ut från utan att det gynnar Sverigedemokraterna. Hur man än vrider och vänder sig så sitter rumpan där bak.

Jag kan dock lova pk-media att det säkert kommer inträffa fler brott och allvarliga brott som Sverigedemokraterna kan använda i sin valrörelse. Det är bara att öppna en tidning så lyser rubrikerna i svart varje dag!

Nu väntar jag på att kvällspressen visar att man behandlar alla våldsmän lika och publicerar foto på den misstänkte gärningsmannen, givetvis utan vitpixlat ansikte och med fullständigt namn. Ingen Gustav denna gång!

Jag förväntar mig, Nej jag kräver att detta sker på tisdag då 23-åringen med största sannolikhet häktas vid Lunds tingsrätt så att svenska folket får veta hela sanningen. Allt annat visar bara på ett obeskrivligt hyckleri av Expressens Thomas Mattsson och Aftonbladets Jan Helin.

EXTRA! EXTRA! EXTRA!

Jag älskar "Svensk Tant", som jag har den äran av att skriva kommentarer på min blogg. Idag har hon skrivit en mycket läsvärd kommentar på min blogg som jag delar till 100 procent. Hennes förutsägelser om vad som komma skall i media är med största sannolikhet mitt i prick. Här kommer hennes kommentar.

Tack Svensk Tant!

Det vi ser utspela sig i svenska media just nu är helt förutsägbart. Media följer sin eviga dramaturgi. Inga överraskningar där.

När någonting sådant inträffar som mordet i Landskrona på den 78-åriga kvinnan utbryter panik
på landets redaktioner. Ångesten tätnar som dimma över fälten en fuktig sommarkväll.

Ångesten handlar inte om hur man ska kunna belysa det inträffade på ett korrekt och allsidigt sätt. Nej nej.

Bekymret är det här: Hur ska man nu bära sig åt för att det inte ska blossa upp “främlingsfientliga stämningar” hos den svenska befolkningen?

Hur ska man hålla dem i fortsatt narkos så att de inte upptäcker sambandet mellan en vansinnig invandringspolitik och en dramatiskt ökande och allt våldsammare kriminalitet?

Journalisterna lever i symbios med politikerna. De har fullständigt lierat sig med den politiska ideologin om massinvandring och mångkulturellt samhälle. Det är en omständighet som gör den svenska jornalistkåren unik i världen.

På landets alla redaktioner styrs arbetet, uttalat eller outtalat, av principen att "inte publicera någonting som kan öka främlingsfientligheten". Det är ett av medias övergripande mål.

Att upprätthålla principen underlättas av att journalister i allmänhet lever i skyddade etniskt svenska reservat, långt från våldet i de mångkulturella förorterna.

Mot den bakgrunden utlöser Landskronamordet givetvis full panik.
"Hur fan ska vi tackla det här? Nisse i Hökarängen (journalistepitet på den vanlige svensken) håller på att bli förbannad."

Några strategier går att urskilja:
1. Man skickar fram de yngsta och mest orutinerade journalisterna, som går på otrygga vikariat eller är utlånade av bemanningsföretag.
De gör lydigt det de förväntas göra, för att få fortsatt jobb.
Exempel: Anna Landelius i Studio Ett som Thoralf nämner.

2. Man skickar fram de mest skrupelfria, mest samvetslösa journalisterna och krönikörerna, det hårdföra gänget som inte vet vad sanning är och som är beredda att sälja sin mor om det skulle ge dem egna fördelar.
Exempel: Britta Svensson i Expressen, Peter Kadhammar i Aftonbladet.
Eva Franchell i Aftonbladet meriterar sig väl i samma kategori.

När ledar- och kulturskribenterna har firat påsken färdigt med familjen på lantstället och är i tjänst igen kan vi vänta oss brösttoner från Helle Klein och Olle Svenning i Aftonbladet, Ann-Charlotte Marteus i Expressen, Dan Jönsson eller Stefan Jonsson i Dagens Nyheter, eller kanske rentav Olle Svennings fru, Maria Schottenius i DN.

Vi kan inte heller utesluta att TV4:s egen lilla maskotdocka Lena Sundström, med specialuppdrag att misskreditera SD, med sedvanlig avsky kommer att peka på Danmark som avskräckande exempel på "främlingsfientlighet".

Alla insatser kommer att ha samma innebörd:

"Det som hände i Landskrona är tragiskt. Men brott har ingenting med etnisk härkomst att göra. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten i Sverige med t ex 15 gånger fler våldtäkter än Danmark har ABSOLUT inget samband med massinvandringen. Orsakerna är utanförskap och möjligen arbetslöshet.
Vi måste alla hjälpas åt att bekämpa det meningslösa våldet."

Sedan faller tystnaden igen.
Till nästa mord.

DN,


Kommentarer
Postat av: d

tyvärr kommer fulmedia förvränga även detta.

man får nog istället hoppas att SD Kuriren kan växa och bli en stor rikstäckande morgontidning.det borde gå då så många människor i Sverige börjar vakna och reagera på vad som händer i deras vardag.

Många är frusterande att inte kunna hitta och läsa i tidningar och se på tvnyheter om det man vet har hänt.alla vill ju veta mer.

helt sjukt att en Politiskt korrektstab på TT skall bestämma vad media skall vidareförmedla.

http://www.tt.se/detta/styrelse.asp2010-04-04 @ 09:38:18
Postat av: Nizze

"Gripandet av den 23-åringe Muhammed som mördade hans maka..."Demokratiberikarna behöver ingen domstol. Häng honom och alla som liknar honom i närmsta träd.

2010-04-04 @ 09:40:49
Postat av: Stefan K

Journalister måste vara den yrkeskår som besitter den minst framträdanden yrkesstoltheten. Tänk att jämt stå och ljuga sina kunder rätt upp i ansiktet, leverera ofullständiga produkter och skylla sitt misslyckande på andra.

Tänk om en verkstadsarbetare gjorde likadant, eller en sjuksköterska, en städerska, en gruvarbetare, en bilmekaniker etc.

Att nu journalister försöker överträffa varandra i floskler mot Sverigedemokraterna, när de är utsända för att rapportera om mordet på 78-åringen, säger precis allt om denna misslyckade yrkesgrupp, precis allt.

Tack o lov för Internet. Nuförtiden får vi våra nyheter presenterade i andra forum än den vänsterstyrda pk-pressen. Det kanske även går upp för pk-journalisterna så småningom, att dessa nyhetskanaler är långt mer intressanta och trovärdiga.

2010-04-04 @ 09:42:49
Postat av: Stone

Britta Svensson "Jag går en omväg...". Som journalist har hon gått omvägar, förbi dessa förortsghetton hela sitt liv hittills. Hon sitter tillsammans med de andra pk-journalisterna på sina höga hästar, och sprider overklighetens tirader.

2010-04-04 @ 09:46:06
Postat av: Ludvig

Vilken välgärning att denna bloggsida finns, så man kan få veta vad inte de fega jounalisterna vågar meddela oss.

2010-04-04 @ 09:47:04
Postat av: Söder

Drar gärna paraleller till när hagamannen häktades. Ingen brydde sig om hans stackars familj som fick sitt hem fotat och uthängt i media.

Men nu är alla cylindrar igång. Araben skall göras så mänsklig och ångerfull som möjligt. Jag vomerar rätt ut på svensk media som sitter på sina höga hästar.

Ingers familjs lidande är tydligen helt ointressant.

2010-04-04 @ 09:56:22
Postat av: Hulda

Håller med "Söder". Englamördaren, Haga-mannen, Kapten Klänning och nu Linda Chens han (namn?) har alla fyra blivit publicerade med namn och bild INNAN fällande dom.

Vi förväntar oss samma i detta fruktansvärda ärende. En gamal kvinna som misshandlas till döds bara för en parkeringsplats!!!

Men vågar/får våra medier publicera "Muhammeds" namn och bild..?

Kanske blir det "hets mot folkgrupp" och DO dömmer ut skadestånd i miljonklassaen..?

Vart är Sverige på väg??

2010-04-04 @ 10:11:33
Postat av: Katinka Glahd

Från det att polisen öppnat upp för en utredning för ett visst brott,till att en åklagare ev,beslutar sig för att ta brottet till domstol,så är alla papper i fallet offentliga.

Det är bara att trava in på den polisstation som handlägger fallet och med lagen om tryckfrihetsförordningens stöd enligt Kap 2 &12 hämta ut papperna.Lagen är glasklar på den här punkten.Det skall dessutom ske skyndsamt!Det går inte att skylla på för lite tid,sjukdom eller ingen personal osv!

2010-04-04 @ 10:16:46
Postat av: RA

Mordet var ett möte mellan två människor. Det tycker i alla fall Britta Svensson på Expressen. Läs vad Fria Tider tycker det:http://www.friatider.se/landskronamordet-mote-mellan-manniskor

Postat av: Svensk tant

Det vi ser utspela sig i svenska media just nu är helt förutsägbart. Media följer sin eviga dramaturgi. Inga överraskningar där.När någonting sådant inträffar som mordet i Landskrona på den 78-åriga kvinnan utbryter panik

på landets redaktioner. Ångesten tätnar som dimma över fälten en fuktig sommarkväll.Ångesten handlar inte om hur man ska kunna belysa det inträffade på ett korrekt och allsidigt sätt. Nej nej.Bekymret är det här: Hur ska man nu bära sig åt för att det inte ska blossa upp “främlingsfientliga stämningar” hos den svenska befolkningen?Hur ska man hålla dem i fortsatt narkos så att de inte upptäcker sambandet mellan en vansinnig invandringspolitik och en dramatiskt ökande och allt våldsammare kriminalitet?Journalisterna lever i symbios med politikerna. De har fullständigt lierat sig med den politiska ideologin om massinvandring och mångkulturellt samhälle. Det är en omständighet som gör den svenska jornalistkåren unik i världen.På landets alla redaktioner styrs arbetet, uttalat eller outtalat, av principen att "inte publicera någonting som kan öka främlingsfientligheten". Det är ett av medias övergripande mål.Att upprätthålla principen underlättas av att journalister i allmänhet lever i skyddade etniskt svenska reservat, långt från våldet i de mångkulturella förorterna.Mot den bakgrunden utlöser Landskronamordet givetvis full panik.

"Hur fan ska vi tackla det här? Nisse i Hökarängen (journalistepitet på den vanlige svensken) håller på att bli förbannad."Några strategier går att urskilja:

1. Man skickar fram de yngsta och mest orutinerade journalisterna, som går på otrygga vikariat eller är utlånade av bemanningsföretag.

De gör lydigt det de förväntas göra, för att få fortsatt jobb.

Exempel: Anna Landelius i Studio Ett som Thoralf nämner.2. Man skickar fram de mest skrupelfria, mest samvetslösa journalisterna och krönikörerna, det hårdföra gänget som inte vet vad sanning är och som är beredda att sälja sin mor om det skulle ge dem egna fördelar.

Exempel: Britta Svensson i Expressen, Peter Kadhammar i Aftonbladet.

Eva Franchell i Aftonbladet meriterar sig väl i samma kategori.När ledar- och kulturskribenterna har firat påsken färdigt med familjen på lantstället och är i tjänst igen kan vi vänta oss brösttoner från Helle Klein och Olle Svenning i Aftonbladet, Ann-Charlotte Marteus i Expressen, Dan Jönsson eller Stefan Jonsson i Dagens Nyheter, eller kanske rentav Olle Svennings fru, Maria Schottenius i DN.Vi kan inte heller utesluta att TV4:s egen lilla maskotdocka Lena Sundström, med specialuppdrag att misskreditera SD, med sedvanlig avsky kommer att peka på Danmark som avskräckande exempel på "främlingsfientlighet".Alla insatser kommer att ha samma innebörd:"Det som hände i Landskrona är tragiskt. Men brott har ingenting med etnisk härkomst att göra. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten i Sverige med t ex 15 gånger fler våldtäkter än Danmark har ABSOLUT inget samband med massinvandringen. Orsakerna är utanförskap och möjligen arbetslöshet.

Vi måste alla hjälpas åt att bekämpa det meningslösa våldet."Sedan faller tystnaden igen.

Till nästa mord.

2010-04-04 @ 11:16:04
Postat av: Hulda

"Svensk tant", skriv mera! Du skriver otroligt bra och "vasst"! Troligen sitter du någonstans mitt i någon myndighet eller på en tidningsredaktion.

Använd din skrivande talang!!

2010-04-04 @ 11:30:25
Postat av: Cavatus

Ytterligare ett dokument ligger nu på denna plats, ej skrivet av undertecknad, men ett upprop inför valet som tar upp journalisternas totala urspårning:www.korta.nu/flygblad

2010-04-04 @ 11:43:29
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: jonas

Kanonbra skrivet! Mitt i prick!

2010-04-04 @ 11:44:43
Postat av: peerpede

Thoralf, se till att kasta ut och "banna" trollet nizze.

Det är antagligen en från stenkastarvänstern där vill dra din blogg i smutsen.

2010-04-04 @ 12:07:25
Postat av: Thoralf A

peerpedeSanningen kommer även "tysta" nizze och hans gelikar. Oavsett vilka knepde tar till!

2010-04-04 @ 12:15:50
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Skriv vad du tycker om medias sätt att sköta sitt

arbete då i detta fall lämpliga bloggar Jan Hellin

Aftonbladet eller Tomas Matsson Expressen.

Sätt tryck på medias chefer.Det är oneklingen starka schitzokrafter som verkar

på Svenska redationer mycket hårt sammanhållet

Detta måste vara välkänt i journalistkretsar.

Mordet i Landskrona solkar ned denna yrkesgrupp

med ytterligare blod en vedervärdig "yrkesgrupp"Journalisterna är den enda fackligt organiserade

gruppen av landsförädare mysigt va vill du delta i

detta murvel då är du inget bra.Sedan är det en ren njutning att läsa Nizzes

kommentarer,vi skrev tidigare att gasbildingen skulle öka hos socialisterna ju närmare valet vi

kommer.Hoppas ni ser bilden framför er på killen som sitter på damtoaletten i filmen American Pie.Nizzes kommentarer är en indikator på paniken som

håller på att bryta ut i dessa grupper när nätet

och bloggar blir mer och mer betydelsefulla."Häng honom i närmsta stolpe".

(Trevligt sätt att skriva)Benedito Mussolini hängde man i en stolpe i Katyn

skogen sköt man 4000 Polska officerare.

Är det där du lever ditt politiska liv Nizze el

med en visselpipa i en fickan och några gram i

den andra fickan väl möt på valdagen den 19 Sept.

2010-04-04 @ 12:24:27
Postat av: peerpede

Jag skrev brev till Expressens Karl-Johan Karlsson i samband med den artikel var han hänger SD ut.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1940724/sd-vill-ha-en-martyrHej Karl-Johan.

Denna artikel är bland det mest smaklösa jag har läst på Expressen online och det enda intrycket den lämnar efter sig är att ni (tre journalister) är beredda att offra Inger i er kampanj mot SD.

Det om något är osmakligt och vill ovillkorligen drabba er själva då människor inte är mer korkade än att de som jag ser rakt genom er och detta försök att politisera en tragisk händelse.

Vad som dessutom också är anmärkningsvärd i den mediala behandling av denna händelse är att det knappt går att leta upp en artikel eller något nyhetsinslag utan att man försöker att "torka" av mordet på SD, det är nästintill som ni ponerar att det är någon medlem i SD där har slagit ihjäl Inger.Jag är 60 år gammal, invandrare dessutom och även jag är hantverkare kan jag min George Orwell utmärkt och Svensk press visar slående likheter med vissa fenomen det beskrivs i romanen 1984, "Newspeak" eller nyspråk är bara ett exempel.

Vad priset är för som journalist att sälja ut som ni gör har jag ingen aning om, men det måtte kräva en något anfrätt yrkesetik för att som Sveriges journalistkår dagligen prostituera sig långt bortom de etiska normer det måtte följa med ett sådant yrke.

Jag kan bara säga; tur det inte är jag där ser ditt ansikte i spegeln varje morgon.

Vänlig hälsning...2010-04-04 @ 12:30:49
Postat av: Helene

Svensk tant

Klockrent igen! Härligt hur du tvålar till våra verklighetsflyktingar.

2010-04-04 @ 12:35:43
Postat av: Ola

Bra skrivet av Svensk tant. Det är allt fler och fler som ser igenom fulmedias (förutsägbara) rävspel.

2010-04-04 @ 12:37:48
Postat av: Putte

Kadhammar på Aftonbladet var upprörd över att den "misstänkte" mördarens namn lagts ut på Facebook. Hade han varit etnisk svensk, hade det inte varit növändigt att använda sig av Facebook, då hade Aftonbladet och Expressen lagt ut både namn, adress och bild på honom, samma dag som han greps. Såna är dom, de "antirasistiska humanisterna" som behandlar alla människor lika.

2010-04-04 @ 12:41:29
Postat av: Mats

Det var omöjligt att kommentera tidningarnas artiklar redan långt innan mördarens etnicitet var känd. Alla visste.

2010-04-04 @ 12:53:01
Postat av: OT

@Nizze: "Demokratiberikarna behöver ingen domstol. Häng honom och alla som liknar honom i närmsta träd."Nu är du väl allt bra dum? Även om man gör så i Långtbortistan, så är det inte så man gör enligt svensk kultur; Här har vi nämligen domstolar som dömer och dödsstraffet är sedan lång tid tillbaka avskaffat.P.S. Thoralf du borde illustrera med ett "foto" av Aftonbladets första/hem -sida; som för några dagar sedan visade en vitpixlad artikel om mordet och DIREKT under visade artikel EJ VITPIXLAD om misstänkte mördaren av Linda Chen; SNACKA OM TYDLIG BESKRIVNING AV VAD DU SKRIVER OM.

2010-04-04 @ 13:18:42
Postat av: Nalle i Växjö

Jag vet inte vad som gör mig mest förbannad, händelsen i Landskrona eller Expressens as till journalister

Troligen "vinner" Expressen.Och nu har vi ett nytt mordförsök i vÄxjö med man nerstucken. Förmodligen inget signalement ( som vanligt)

Postat av: Nalle i Växjö

Expressens journalister har tidigare i veckan lyckats prestera ännu ett lågvattenmärke till journalistik.Tre ungdomar som inte har körkortsålder, krascher med en stulen bil och omkommer när bilen brinner upp.Sedan anklar anhöriga Polisen för att ha jagat biltjuvarna och är kanske ute efter ett fett skadestånd.Hur kan en reporter skriva en historia som den, och hur kan ansvarig utgiva stå bakom.Jag undrar hur djupt journalister kan sjunka i dag?

Postat av: Gubben o Gumman

Nalle : Dom kan inte sjunka djupare i Leninträsket

än dom redan är hjälp dom till a-kassan.

2010-04-04 @ 13:50:39
Postat av: j-å

@ Nalle i VäxjöVi är inne i en fullständigt obegriplig trend.

På alla områden gör man till offer, den som bryter mot lagar och regler, samt skuldbelägger den som håller sej inom gränserna.

Detta sker i skolorna, på arbetsplatser, i trafiken, inom journalistiken, samt i kriminella sammanhang.

Frågan är om detta fenomen har skapats av media, eller är det gemene man som är orsaken.

Vilket kom först, hönan eller ägget?

2010-04-04 @ 14:14:07
Postat av: Jan-Olof Cederlöf

Hur kan sådant här få förekomma?? Man tror ju nästan att det inte är sant.Media är otoliga som hela tiden mörkar allt som har med invandrare att göra.När ska någon ta tag i problemet?Hoppas på att SD kommer att få så mycket röster så att dom kan påverka detta!!

2010-04-04 @ 14:22:01
Postat av: Anonym

Bo Rothsteins (Ex-pressen) mentala hälsa kan nu närmast liknas vid psykos:http://www.expressen.se/debatt/1.1940638/nobbade-man-ar-en-tickande-bomb

2010-04-04 @ 14:30:09
Postat av: Gubben o Gumman

1970 var det ett ägg vid namn Olof som tog kontroll

över radio tv samt press,sedan började processen

med valboskapsinvandring reducering av straffen

för dom kriminella kom som ett brev på posten svårare än så är det inte.Det är bara att läsa innantill i statistiken men

det är klart är man totalt faktaresistent blir

det ju problem,men då tillför man inte sitt land

något av vikt och värde ändå.Våldtäkter bilbränning narkotika vapenbrott mord

Det är det pris Svensken skall betala för att sossarn skall ha el få makten .Att det är en del som inte fattar det är lite synd.Olofs drängar journalisterna utkämpar nu sista striden i Sverige.I Danmark samt Norge har dessa diktaturens kreatur/journalisterna fått på moppo.Då skall man komma ihåg att den Svenska dräggen

är duktigt Lenin beroende.J-Å : Hur tycker du Transport klassar en Sverigedemokrat el hur klassar den Svenska pressen

Sverigedemokraterna?

2010-04-04 @ 14:54:04
Postat av: Patrik

Det är nog nu. Nu måste vi svenskar enas och välta hela detta sjuka system som styr oss idag. Ett första steg är att rösta på SD den 19 September 2010.

2010-04-04 @ 15:06:02
Postat av: j-å

@ Gubben o GummanDitt logiska tänkande skadas av det "röda skynke" du bär på.

Du ser Lenin och kommunism i allt. Det går som en röd tråd genom allt du skriver. Din objektivitet blir lidande.

Visar den borgerligaste av alla borgerliga tidningar en gnutta av humanistiskt tänkande, då hugger du dirrekt och påstår att de är Leninanhängare, sossestyrda eller kommuniststyrda.

Det bevisas om inte annat av frågan "hur tycker du Transport klassar Sverigedemokraterna" o.s.v.

Jag kontrar.

Hur tycker du hela det politiska etablissemanget klassar Sverigedemokraterna? För du vill väl inte påstå att t.ex. Moderaterna eller Centern är Leninberoende.

2010-04-04 @ 15:35:06
Postat av: Minotaurus

Expressens idiotjournalist Britta Svensson borde veta att valet ägde rum 2006 och att Sverigedemokraterna fick mer än 22% av rösterna.Jag känner ett tiotal landskronabor. Samtliga röstade på Sverigedemokraterna.Den som besöker Landskrona förstår varför.

2010-04-04 @ 16:16:56
Postat av: Gubben o Gumman

J-Å : 70% av Svenska journalister röstar socialistiskt var hittar du den "borgeliga" tidningen någonstans?, inte ens det förstår du.

Det är ju här fakta resistensen kryper fram.

(Logiskt tänkande)?Moderaterna är socialmoderater vilket innebär att

man är lite nyfiken på Josef o Vladimir lita på det ,fast där kan Saudidollar spökar lite ,oklart.Centern o " Moderaterna" styrs precis lika effektivt som alla andra medborgare i Sverige av en socialistisk/kommunistk press sedan 1970-talet.

Dom är inte Leninberoende men Lenin styrda .Förmodligen är verkligheten i Sverige värre än den

mest paranoide mental patienten kan få ihop i sina

funderingar, men det ger sej tar 10-15år vi lovar påminna dej.-Hur tycker du Transport behandlar Sverigedemokraten?

-Hur ser du på att 10% av Sveriges 40000 Somalier

saknar jobb?Det är din "röda tråd" att aldrig svarar på dom känsliga frågor du får allså helt oseriöst babblande .Du skall nog inte snacka om att klassa människor.

Den 19 September så kanske du får se att det blir

många Svenskar som klassas av etablisimanget.

Vet du vad som händer när dessa blir för många?Då kallas det för majoritet ,och Stasi arkiven kan öppnas för allmänheten ,så är det färdigsnackat

Vi lovar att påminna dej om den "Röda tråden" då.Avslutningsvis så kan vi berätta för dej att humanism inte har något med stölden av Svensson

skattepengar tex att göra.Humansim har inget heller att göra med att försvara misstänkta åldringsmördare .Du skall nog tänka på i vilket sammanhang du lägger

in din tolkning av humanism ,som inte har något

med verkligheten att göra här känns det inte bra.

2010-04-04 @ 16:49:54
Postat av: Rune

Stefan K

"Journalister måste vara den yrkeskår som besitter den minst framträdanden yrkesstoltheten. Tänk att jämt stå och ljuga sina kunder rätt upp i ansiktet, leverera ofullständiga produkter och skylla sitt misslyckande på andra."

----------------

Även om man kunde smälta det, så är helt uppåt väggarna att man skall behöva betala för undermålig nyhetsrapportering genom TV-licens och tidningsprenumerationer.2010-04-04 @ 16:52:37
Postat av: Ceasar Andersson

Härligt att läsa så många bra kommentarer. Särskilt måste jag lyfta fram "svensk tant" för sitt kåseri kring mediabevakningen!Fantastiskt bra skrivet!

2010-04-04 @ 17:17:51
Postat av: SD Mönsterås

Håller med Rune ovan, journalister måste vara den yrkeskår som är minst uppskattad och omtyckt idag. Svenska folket har börjat vakna nu, personligen snäser jag av alla från Barometern och Östran då de ringer och vill sälja prenummerationer på deras PRAVDA. Varför betala för en massa skitlögner när jag kan läsa Politisk inkorrekt, Fria Nyheter, Fria tider, mfl. på nätet. En utgift mindre, tyvärr slipper man inte TV-avgiften, tråkigt men sant.

2010-04-04 @ 17:43:59
URL: http://sdmonsteras.blogg.se/
Postat av: Ceasar

Stort tack till Thoralf som visar vägen! Vägen kommer att kantas av glåpord och smutskastning och det kommer att bli värre innan det blir bättre. Kämpa på, Ni är nutidens hjältar!Det är fulltsändigt fantastiskt att man mer och mer märker att folk tar bladet från munnen och står upp för sina åsikter. Internet och dessa hjältar blir Sveriges räddning.

2010-04-04 @ 17:44:50
Postat av: Herc

Enl Sexpressen har nu den "sk" familjen uttalat på en presskonferans att det var en olyckshändelse att ynglingen slog ihjäl en 78 årig kvinnlig pensionär. Jag mår illa.

2010-04-04 @ 17:50:14
Postat av: Stora Småland

Hur gör man med detta angående vandelförsäkran och utdrag ur straffregistret vad det gäller invandrare som har fått PUT och tänker kandidera till kommunfullmäktige , det måste väl nästan vara omöjligt , de flesta har ju slängt sina papper innan dom kommer till Sverige , i vilket lands straffregister ska det sökas ??????

God forts på Påsken .

2010-04-04 @ 17:52:01
Postat av: Calle

Ang Britta Svenssons bottennapp:" Mordet var ett möte mellan 2 människor" d.v.s. har inget att göra med att offren var svenskar.

Hur många tror,förutom Britta S, att detta hänt om det gamla paret i bilen varit invandrare precis som gärningsmannen? Då hade han nog varit mer respektfull.

2010-04-04 @ 17:52:54
Postat av: Effe

Har en fråga till er som tidigare vädrat era åsikter i denna tråd. Serösa svar tack =)Är främlingsfientlighet enligt er något som är bra, eller något som är dåligt?Vad gäller misshandeln i Landkrona går mina tankar och kondoleanser till den person som mist sin livskamrat. En fungerande demokrati kan aldrig se mellan fingrarna på våldsbrott och jag hoppas den som befinns skyldig, döms till ett kännbart straff enligt svensk lag.Vad gäller publicering i press av misstänkta är detta olämpligt oavsett vem det gäller innan dom fallit. ALLA i en fungerande demokrati har rätt till att först prövas av en domstol innan någons identitet blir känd.

2010-04-04 @ 18:05:14
Postat av: lee

http://affes.wordpress.com/category/kriminalstatistik-skane-lan/Nu fruktar polisen fullt gängkrig i Södertälje!Utpressare från Black Cobra åtalade..Det nya Sverige: En skolbrand om dagen.Våldtäktsynglingen Babyface=Berikare fick rättspsykiatrisk vård.

Varför inget namn som på Mats Alm?Mordförsöket på Emma P: åklagaren yrkar på 14 år

Berikare!Socialstyrelsen: 60% av bidragstagarna är födda utomlands..En bra affär för sverige?Achmed våldtog Sandra, 16 år, men utvisas intePoliser attackerade i KistaGängkriget i Malmö har pågått sedan 2007"Mordet på Mirtez Masovic: GM fick femton års fängelse"Poliser dödshotade i RosengårdAnalfabeter på SFI i Svenljunga kräver fler lärare

"Pensionsräddare?"Våldtäkten på Finlandsfärjan uppe i hovrätten

"Tamer Al Hamdan, och medborgare i Syrien, för våldtäkt, våldtäkt mot barn"Nancy Tavsans misstänkte mördare har ingen uppehållsrätt i Sverige

2010-04-04 @ 18:08:47
Postat av: Lotta

OT/ Falska sidor på Facebook.En del av artikeln kommer här "I en grupp, som samlar människor som "hatar" den mordanklagade 23-åringen, har över 500 blivit medlemmar. Men flera namn är falska. En av de påstådda vännerna, militärhistorikern Stellan Bojerud - ny i Sverigedemokraternas partistyrelse - förnekar kategoriskt att han gått med."Har det alltså gått så långt att grupper startar rena hatsidor och får det att se ut som om det är SD som ligger bakom? Hur sjukt är vårt samälle?

Postat av: Rune

Effe skrev:

"Är främlingsfientlighet enligt er något som är bra, eller något som är dåligt?"

----------------

Att vara skeptisk mot främlingar har i alla tider haft ett överlevnadsvärde.

Att vara skeptisk mot fientliga främlingar som i detta landskronafall tycks mig fullt befogat.

2010-04-04 @ 18:15:14
Postat av: Ibbe

Att hänga på ändelsen -fob är bl.a. mediernas sätt att "sjukförklara" kritiker av olika företeelser. Nu har man dock hamnat i sin egen som man tycker så bra gillrade fälla. Maken till den verklighets- förvanskning som pk-folket nu gör sig skyligt till i beskrivningen av och vad som hände i Landskrona samt varför ,hamnar i den högre psykiatriska skolans fallbeskrivningsmanual. Den verklighetsförvrängning,dålig verklighetsanpassning,som en del "experter" nu ger exempel på präglas tydligt också av ett känslostyrt analyserande(handlande). Det hela visar sammantaget också på att en del debattörer i medierna inte är i riktigt känslomässig balans när man hanterar Landskronafallet. Psykiatrin har en benämning på fenomenet, psykos och nog finns det i skildringaran en hel del som tyder på att referenterna har psykotiska inslag. Detta slår med hästlängder en etikett där ändelsen -fob hängts på. Det är inte landskronaborna som är störda och det är heller inte någon annans fel att en gammal kvinna blev mördad. En sådan skildring av parkeringsplatsmordet är faktiskt sjuklig. Denna absurda verklighetsanpassning är vad en del mediafolk nu förser tidningsläsarna och tv-tittarna med.

2010-04-04 @ 18:34:52
Postat av: OT

Eftersom alltför många svenska vänster människor har en viss inneboende tröghet i sina sinnen (läs re tar ded), så är det ju ganska naturligt att deras europeiska motsvarigheter är något kvickare i sin tankeförmåga.Således: “I have called Filip Dewinter a fascist for twenty years. I was wrong. The fascists are with the Xxxxxxx. Dewinter thus had always been right. And this is from an old leftist boy such as myself.” — Benno Barnard. Se: http://vladtepesblog.com/?p=21270

2010-04-04 @ 19:01:08
Postat av: krister

man mår illa av detta,, så synd om familjen till 23 åringen

http://www.friatider.se/23-aringens-familj-holl-presskonferens-i-mosken

2010-04-04 @ 19:27:59
Postat av: Niklas

Eller till nästa överfallvåldtäkt eller åldringsrån. (http://sydsvenskan.se/malmo/article643738/84-aring-nedslagen-av-ranare.html)

2010-04-04 @ 19:31:49
Postat av: Roberth

Det är mycket nu. Jag tror och hoppas att svenska tidningar går samma öde till mötes som de i Usa. Där har många tidningar gått i graven. Prise gud för nätet där vi kan få fakta och sanningen. Pravda hade varit stolta över svensk media.

2010-04-04 @ 19:36:13
Postat av: Robin Shadowes

Svensk Tant skriver bra och borde kanske fundera på att starta en egen blogg. Det förhindrar ju henne inte från att kommentera på andra bloggar i mån av tid förstås.

2010-04-04 @ 19:36:45
Postat av: leifer

En intressant fråga här är om det kan vara så att vissa andra kulturer än den svenska, är mer kriminellt och våldsbenäget. Frågar man svenska folket så svarar nog närmare 100% ja. Media jobbar nu frenetiskt för att dölja en sån bild.Fast huvudproblemet är nog ändå marginaliseringen av män, och kulturer med mycket patriarkaliska värderingar. Män som marginaliseras i patriarkaliska kulturer tenderar då att kompensera med brott och våld, inte minst i ett samhälle som det svenska, som är förlåtande och snäll mot kriminella. Dom riskerar ju inte stryk eller liknande. I Sverige finns bara frihetsberövandet som straff.

2010-04-04 @ 19:48:48
Postat av: leifer

Expressen hade idag en mycket intressant och träffsäker artikel om hur hetereosexuella lågklassmän marginaliseras i samhället, med s.k. dubbelbestraffning.

2010-04-04 @ 19:53:51
Postat av: leifer

Det som är farligt är dock att media nu legitimerar kriminellt beteende bland invandrare. Det sa man nu på nyheterna indirekt genom att påstå att det är normalt med marginaliserade människor i förortsområden. Dvs då blir ju även skattefusk och annat bedrägligt beteende ok. Dom är ju invandrare, vad ska dom göra?Extra illa är det att laglydiga marginaliserade män avfärdas helt, för dom är ju ingen direkt hot mot andra, inte heller en stor kostnad för samhället, ev bara lite bidragspengar.

2010-04-04 @ 20:03:06
Postat av: Dumle

Mörkläggningen och vinklingen av invandringspolitiken och dess negativa konsekvenser är så uppenbar att t.o.m. en av de ledande journalisterna i en intervju säger:

" Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle.”

Janne Josefssons bekännelse finns på

http://hd.se/mer/2008/02/10/mannen-bakom-avsloejandena/

2010-04-04 @ 20:05:56
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Rallmand

Otroligt bra skrivet av en svensk tant.Hoppas du delger Britta Svensson Peter Kadhammar

Eva Franchell mfa det du skrivit. Sen kan vi bara hoppas på ett svar. Om det kommer. Dela med dig av det

2010-04-04 @ 20:17:34
Postat av: Högutbildad höginkomsttagare

Ett ord: kulturkrock. I Sverige tar man hand om de svaga i bästa Bamse-anda, medan i mellanöstern-kulturer så är det den starkes rätt att göra som den behagar. Kan du inte försvara dig eller hålla i dina pengar så förtjänar du att råka illa ut. Alla som är förvånade över på sättet detta hände har ingen som helst koll på arabisk kultur.Jag skiter fullständigt i hur du ser ut eller vilken hudfärg du har, däremot är jag kulturrasist, vissa kulturer och värderingar ÄR bättre än andra. Kulturer där barn, kvinnor, gamla och svaga kommer i andra hand är värdelösa kulturer. Kulturer där man tar hand om varandra och där jämlikhet råder är bra kulturer.Svensk tant borde kandidera till SD, kommer finnas många mandat som behöver tillsättas.

2010-04-04 @ 20:26:47
Postat av: Svensk tant

Tack för uppskattande ord.

Jag slår snart till igen, om Gud vill och Thoralf är snäll.Jag är ganska säker på att många journalister i smyg läser Thoralfs blogg, så jag kommer inte att skicka min text till någon.

Inte kommer jag att blogga heller. Jag har andra planer som Thoralf känner till, ni andra får tåla er lite.Vad invandrares överrepresentation i kriminalitet anbelangar är den här artikeln en klassiker:http://www.dn.se/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859Den bygger på BRÅ:s senaste rapport från 2005 och visar att invandrare är överrepresenterade med 300-400 % i viss brottslighet, framför allt grov våldsbrottslighet.

Mest överrepresenterade i denna rapport var chilenare och nordafrikaner.Dessa fakta förnekas kategoriskt. Alternativt skyller man på "socioekonomiska faktorer", som Jerzy Sarnecki fick sedvanligt utrymme att göra i kvällens Rapport.Det vill säga: invandrare begår brott för att de är fattiga och det är så synd om dem.Skitsnack igen.

Det är chilenska tjänstemän med goda inkomster som är mest överrepresenterade i BRÅ-rapporten.Och vad har fattigdom med våldtäkt och mord att göra? Dessa brott kan aldrig ursäktas, inte ens med finslipade PK-argument.

2010-04-04 @ 20:36:42
Postat av: Peter, den förste.

Om Eddie Meduza levt idag, vore han Sverigedemokrat, det är jag fullt övertygad om. Och just detta retar gallfeber på alla ungkommunister och annat löst folk."En raggarrebell": http://www.aftonbladet.se/kultur/article6895392.abFör vad de inte förstått med Eddie Meduza är att han satte ribban lågt, lägre en någon annan, men ändå hade mycket att säga, som dessutom är mer aktuellt än någonsin!Vad de inte förstått med Eddie Meduza är att han är den barbar Reinfeldt föraktar, den rebell media utestängde från sina köttgrytor, han var och är eleganten från vidderna, ett exempel för oss alla att följa om media fortsätter på samma utestängande sätt, som de gjort mot Eddie Meduza och gör mot _________"...Eleganten ifrån vidderna, Han gör inget under hot om en byråkrat har bestämt en sak, ja då gör han tvärtemot......Eleganten ifrån vidderna, han har inga hämningar han är frän å fri å han skiter i alla hot å stämningar......Eleganten ifrån vidderna, ja han e` ju min idol för han bråkar å jävlas med höjdarna å ger dom vad dom tål......Eleganten ifrån vidderna, e ` en fri å egen man..."

2010-04-04 @ 20:41:56
Postat av: leifer

Invandringsfrågan är bara ett av en rad exempel på frågor där folket tycker nåt helt annant än makt och elit. Samma gäller skatt på bensin.Samma gäller beskrivningen av jobben (där massinvandring ska lösa det arbetsbehov som vanliga svenskar aldrig ser). Samma gäller synen på religionsfrihet. Liksom kultur, där kultureliten föraktar vanligt folks konsumtion och billiga varor och "skräpkultur" som dansbandsmusik.Om man får göra reklam för ett media som är lite mer balanserat och ofta uttrycket med kritiska åsikter mot socialismen än SVT och dyl så är axess mycket bra. Tyvärr inte längre gratis i boxer men deras kulturskribenter är ofta läsvärda. Se http://www.axess.se/magasin/

2010-04-04 @ 21:17:55
Postat av: Kafka

Olyckshändelse!

Jag känner ett behov av att vråla det ordet på samma sätt som domare Freisler vrålade ordet Morde.

2010-04-05 @ 04:50:50
Postat av: G45

"Dessa fakta förnekas kategoriskt. Alternativt skyller man på "socioekonomiska faktorer", som Jerzy Sarnecki fick sedvanligt utrymme att göra i kvällens Rapport."Det viktiga att komma ihåg är:- En allmän brottskultur gör knappast en grupp rikare. Skötsamhet och inkomster tenderar att gå hand i hand. Det saknas knappast invandrargrupper från tredje världen som klarar sig fint i Sverige vad gäller brottslighet, etc.- Vad de exakta orsakerna är att svensk invandringspolitik havererat och producerar fattigdom och brottslighet på löpande band är inte så intressant. Det kan vi diskutera när vi slutat göra problemen värre.

2010-04-05 @ 09:17:40
Postat av: bolla

Hur kommer det sej att sk journalister som Britta Svensson inte flyttar till tex rosengård om dom absolut komer att slippa SD folk? Nix dom bor kvar i sinna fina kvarter där inte en enda spår av invandringen finns. där sitter dom och fantiserar ihop sina PK-alster utan verklighets anknytning. vilka idioter. jag skäms över dom sk journalister sverige har idag. dom är en skam för nationen.

2010-04-05 @ 09:36:04
Postat av: leifer

@Högutbildad höginkomsttagare

Visst är det kulturkrock men framförallt förs ingen diskussion om olika kulturers konsekvenser i Sverige. För de kulturkrockar som uppstår så läggs HELA skulden på majoritetskulturen, dvs (fortfarande) den svenska. Se t.ex. hur media tar upp romer (tidigare hette det zigenare) och den rasism som påstås drabba dom från svenskar. Dvs svenska kulturen ska acceptera hur romer vill leva ex. i hyresfastigheter.

Sen behöver det inte givet handla om vilken kultur som är bra eller dålig, och hur man värderar det, utan det kan helt enkelt handla om vilken kultur man föredrar. I Sverige har vi lagar och regler som baseras på den svenska kulturen och svenska rättsuppfattningen. Faktiskt har Sverige en av det absolut regeltätaste och omfattande lagstiftningarna av alla världens länder. Det är då en illusion att alla jordens kulturer kan "ha rätt till sin kultur" och ändå fullt ut följa svenska lagar och regler, det omöjligt. Detta eftersom lagar ju är en spegling av kulturen.

2010-04-05 @ 09:54:12
Postat av: P

Då det finns ca 6 miljoner etniska svenskar och 6-7+ miljarder människor på jorden varav 1.5 miljarder muslimer, är det barockt att på något sätt påstå att svenskar är en majoritetsgrupp. Vi lever i en global värld, det är 2010 nu. Jens Orback sa det bäst: "Vi måste vara snälla mot dem nu, så de kommer vara snälla mot oss sen när de är i majoritet." För arabvärlden har ju en oerhört lång tradition av att behandla minoriteter och oliktänkande väl......

2010-04-05 @ 11:47:36
Postat av: bolla

sverige är ett av världens minsta länder och med en mycket lite befolkning. dom flesta andra större länder har ju städer med mer folk än sveriges befolkning. och nu håller vi på att utrota oss själva med en absurd invandringspolitik. snart finns vi bara på skansen, uppstoppade, för multikultibefolkningen att titta på. men man undrar vad det ska bli av sverige, framtiden ser allt annat en ljus ut....

2010-04-05 @ 11:55:50
Postat av: Funtaren

Effe:Vad är främlingsfientlighet egentligen? Hur används ordet?I grunden beskriver det en obefogad, fördomsfull fientlighet mot allt som upplevs som främmande. Det är naturligtvis inte bra.Men det är inte så det används idag. Det har förvandlats till ett epitet man sätter på politiska motståndare, därmed berövande svenska språket ett användbart ord.Öppenhet för olika kulturers uttryck är mycket bra. Men med öppenhet får inte förväxlas okritisk acceptans. I ett möte mellan två kulturer måste kulturbärarna (vi) vara fria att välja ut vilka främmande kulturelement vi vill ta till oss och vilka vi vill avvisa. Har man inte den friheten handlar det inte om ett fredligt möte, då är det kulturell imperialism/kolonialism.Vi har under hela Sveriges existens haft en uppsjö kulturmöten, där vi influerats av motparten. Det har handlat om allt från utbyte mellan våra nordiska grannar, via influenser från andra europeiska länder, till Karl XIIs lilla visit nere i Istanbul.Det vi ser idag liknar dock inget vi sett tidigare.

Vi har idag kulturell imperialism. Den som försöker argumentera för att vissa delar i de mötande kulturerna, och vissa företrädare för dem, inte fungerar i Sverige och bör avvisas, utpekas som just detta: främlingsfientlig. Eller rasist.Än värre dock: Vi ser också ett missbruk av ett extremt viktigt humanistiskt instrument: asylrätten. Möjligheten att begära asyl i ett vänligt sinnat land när man är hotad till sin existens i det land man kommer från, är något mycket viktigt som måste skyddas.Asylansökan har emellertid idag förvandlats till bara ett medel för diverse lycksökare att få in foten i dörren till ett europeiskt land. När det sedan visar sig att "flyktingen" inte har flyktingskäl tar personen ifråga till olika trick för att kringgå systemet, med benägen hjälp av asyladvokater som vet precis hur spelet skall spelas. Sist och slutligen, efter att ha fått PUT, är det dags för semesterresor till det land där asylanten enligt egen uppgift var hotad till livet. Och kanske dyker ett antal familjemedlemmar som var spårlöst försvunna upp.Att en flykting kommer utan pass är inte så konstigt. En riktig flykting är sannolikt dock intresserad av att bistå värdlandets myndigheter i identifieringsprocessen på alla sätt. Många av dagens asylanter är av en helt annan sort. De vrider till sina historier på alla sätt för att undvika att bli sedda för de lycksökare de i själva verket är. Läs Merit Wagers blogg.Att vi i Sverige uppmuntrar detta skandalösa missbruk av en grundläggande folkrättslig princip genom att acceptera amsagorna och/eller ge PUT till folk som hållit sig undan verkställighet tillräckligt länge, och till yttermera visso vill ge dessa brottslingar (ja, att illegalt uppehålla sig i ett land är ett brott) likadana förmåner som svenska skattebetalare får (eller t o m BÄTTRE) avseende tillgång till och subvention av vård, borde få Sveriges regering att samfällt be FN om ursäkt och med det snaraste skärpa till sig. Istället sätter man epitetet främlingsfientlig på folk som vågar påpeka missbruket.Så när du använder ordet främlingsfientlig, fundera på om det verkligen är äkta främlingsfientlighet det handlar om, eller om det är nyspråksvarianten.

2010-04-05 @ 11:58:16
Postat av: P

DNs ledare levererar idag dom sedvanliga socioekonomiska flosklerna. Enda anledningen enligt deras modell till det explosionsökningsartade våldet måste således vara att vi tar emot tjogvis av socialfalll (vilket vi gör), detta nämns dock självklart inte.Annat som inte/aldrig nämns är de genetiska defekterna av kusin/släktgifte, Tutankhamon var ingen hejare på vare sig sprinterlopp eller marathon och hjärnkapaciteten var med största sannolikhet starkt begränsad. Kvantitet vs kvalitet nämns heller aldrig inom barnuppfostran, tex föder svenskar i snitt 2 barn, medan turkar 9.5 barn. Hur ska man ha tid att ge dessa 9.5 barn samma uppmärksamhet som 2? Det kan man självklart inte. Jag antar att dessa båda punkter inte är politiskt korrekta att ta upp i Sverige, men de blir inte osannare för det.

2010-04-06 @ 07:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0