VIMMERBY TIDNINGS ODEMOKRATISKA PRINCIPER


Från läsekretsen?  SD-sympatisörer tillhör uppenbarligen inte läsekretsen hos den centerpartistiska tidningen i Astrid Lindgrens Vimmerby.

När inte heller sverigedemokrater från Västervik fått sina insändare publicerade i Vimmerby Tidning valde ordföranden i Sverigedemokraternas kommunförening i Västervik, Benny Johansson att ringa chefredaktör Alf Wesik. Alf Wesik bekräftade att han inte hade för avsikt att publicera en enda insändare undertecknad av någon sverigedemokrat. På frågan hur han motiverade detta beslut svarade Alf Wesik så här.

"Vimmerby Tidning har som princip att inte publicera insändare från sverigedemokrater eftersom partiet inte sitter i riksdagen."

En fullständig horribel princip av chefredaktören Alf Wesik! En princip som tydligen gällt sedan 2006 då jag senast fick en insändare publicerad i tidningen. Alf Wesik och Vimmerby Tidning måste ha verkliga problem med det fria ordet och yttrandefriheten. Detta principbeslut får självklart en stor negativ inverkan på hur demokratin kan utvecklas i de kommuner som tidningen täcker. Jag anser att Alf Wesik är länets mest odemokratiske chefredaktör!

Alf Wesiks principer och hans maktfullkomlighet som chefredaktör hör inte hemma i ett demokratiskt och fritt samhälle. Byt jobb Alf Wesik!


Hyckleriet på Vimmerby Tidning!

Jag hoppas givetvis att Alf Wesik skall ta sitt förnuft till fånga och kasta dessa principer i papperskorgen men så länge han står fast vid dessa principer skall vi följa tidningens insändarsida. Tidningens princip innebär ju att även Piratpartiet, Feministiskt Initiativ och Junilistan är utestängda från insändarsidan i tidningen men detta har tydligen inte Alf Wesik uppmärksammat då ett flertal insändare publicerats i tidningen det senaste året. Hyckleri är bara förnamnet på det som chefredaktör AlfWesik sysslar med.

Vi kommer under hösten informera alla innevånare i dessa kommuner om Vimmerby Tidning/KindaPostens odemokratiska censur genom att dela ut information till alla hushåll. Jag kommer även föreslå en bojkott mot tidningen från prenumeranter och annonsörer som sympatiserar med Sveriedemokraterna och det fri ordet.Läs tidigare inlägg om min insändare.


Kommentarer
Postat av: Magne

SD växer sig starkare. Det märks då demokratin bromsas än mer... Vad väntas härnäst???

2009-09-05 @ 00:42:39
Postat av: Anonym

Postat av: Peter, den förste.Lika aktuellt nu som då det skrevs av Kurt Wickman, fil dr och författare - En av historiens mest statstrogna journalistkårer: "...Journalisterna stöder regeringskoalitionen och staten i extremt hög grad...Det är tveksamt om det någonsin har funnits – ens i fascistiska eller kommunistiska diktaturer – en så gentemot staten hängivet lojal journalistkår – som ju gärna vill beskriva sig som ”kritisk mot makten” för att rätt kunna utöva sitt yrke. Men ”makten” tycks uppfattas i rent leninistisk mening...Det faktum att hela det kommunistiska imperiet i Europa föll ihop som ett korthus satte dock inga särskilt synliga spår...En sådan märklig immunisering gentemot en motspänstig utveckling brukar normalt kunna förklaras av att man sätter upp en rad ideologiska skärmar för att filtrera bort svårsmält information...Det är ett välkänt fenomen att politiskt homogena grupper lätt antar sekteristiska drag. Frånvaro av alternativa tolkningar av egna och andras positioner gör att sekter lätt ”demoniserar” andra och uppfattar den egna hållningen som det ”normala”...En sekt utmärks normalt också av att man ersätter idéflödet utifrån med ett ganska hårt styrt internt program...Det är möjligt att med mycket hög precision förutsäga uppfattningar hos en medlem i den journalistiska sekten..." Fortsätt gärna att läsa själva här: http://www.smedjan.com/etta.asp?sida=display&nr=562Se även http://www.expressen.se/ledare/sakinemadon/1.1628660/sakine-madon-journalisterna-lever-i-samma-kvarterochhttp://www.mediestudier.se/bdh_filearea/studier/Harborjournalisterna.pdfTacka http://snaphanen.dk för informationen!

2009-07-05 @ 01:23:39

URL: http://snaphanen.dkP.S Finns det mer att tillägga?

2009-09-05 @ 00:47:36
Postat av: Gubben o Gumman på G

"Att inte uppmärksamma partier ,som närmar sej riksdagen,får betraktas som tjänstefel av oss journalister."(Johan Hakelius Aftonbladet!)Citatet hämtar ur debatten mellan Mona Sahlin o Jimmie Åkesson 2007

2009-09-05 @ 01:21:19
Postat av: Thoralf A

Gubben o GummanEtt citat som är mycket användbart när det gäller Alf Wesik. Men denne Storebrobo vet säkert bäst själv.

2009-09-05 @ 01:39:19
URL: http://thoralf.se
Postat av: Sven Duva

Tidningarna sitter på pottkanten med usel ekonomi. Ge dom en smäll där det verkligen känns så viker dom sig. 5-10% som vi sverigedemokrater är idag låter kanske inte så mycket men det räcker för att knäcka ekonomin på en mindre framgångsrik skitblaska.Gräsrötterna i alla andra partier håller ändå med oss i den viktiga fråga. Ska vi ha demokrati eller inte. En fri debatt är ett måste för demokratin och de vill vi svenskar ha. Det är en av våra kulturella särarter. Sen får Mulla Fredrik och Måna Muslim säga vad dom vill.

2009-09-05 @ 01:51:34
Postat av: Gubben o Gumman på G

Köp en annonsplats i tidningen, sätt in insändaren där ,som Alf Eneström o Gio Petre gjorde på tiden det begav sej.Tar inte redaktör Wesik in det så anmäl honom till PO.Ta 2500kr ur partikassan o "gema fast" en trisslott på 100 infoblad i brevlådorna ,så missar inte kommuninvånarna nästa blad.(Tänk o se en Vimmerbybo i TV4 vinna en miljon och tacka SD.)En sådan lokal "småpåve" 10 år efter sin tid är ganska lättskrämd.Hoppas samtalet finns bandat,boka ett möte med honom gör en "EXPO" spela in det hela med en mobil.

2009-09-05 @ 02:47:22
Postat av: Donnie Blair

Bra Vimmerby att ta itu med dessa rent pinsamt, åldriga lokaltidningar.

Om vi alla började dela ut flygblad till hushållen med allmänna uppsägningar av blaskorna, till följd så lär inte ens partistödet räcka för nedläggning av dessa propagandamaskiner

2009-09-05 @ 08:23:02
Postat av: Stefan K

En fråga från en okunnig. Vilken partifärg har tidningen?

2009-09-05 @ 09:29:20
Postat av: SpikHarry

Ring eller skriv till PK-isten och moralpredikaren Alf Wesik.Telefon 0494-604 80/ 0492-161 32Mobil 070-3206557E-post [email protected]Björksnäs Gård 1

590 40 Kisa.Alla odemokratiska beslut blir demokratiska när dom Politiskt Korrekta vill stoppa Sverigedemokraterna.Är bara en försmak av vad som komma skall inför valet 19 september 2010.http://spikharry.wordpress.com/

2009-09-05 @ 09:44:27
Postat av: ulrika

Det går inte att göra någon sorts anmälan då? Tidningens Chefred.kanske har rätten på sin sida att neka eller sålla vilka insändare han ska ta in?! Annars är det en bra ide med en annons.

2009-09-05 @ 10:15:40
Postat av: Tesfaldet Tesloy

De är snälla på Svenska spel som lät mig få förtur till Trisskrap

2009-09-05 @ 11:06:52
Postat av: Burkini Faso

10.000 bara, va trist, Tesfaldet! Du får gå till det snälla Svenska spel och få förtur till ett nytt Trisskrap eller flytta tillbaks till mörkistan

2009-09-05 @ 11:21:17
Postat av: Mohammed M. Mohammed

Vilken dj,,, otur Tesfaldet Tesloy, det räckte inte att vara med i TV för att få mer pengar än du hade innan.

Du får klaga på svenska spel! Säg bara att du vill ha mer bidrag om du inte får 25.000 kr i 25 år, hota med DO. Garanterat succé

2009-09-05 @ 11:30:03
Postat av: Narreh

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1695600/utvisningshotad-tog-hem-miljonvinstTänk att brottlingar kan sitta och hånle åt oss helt öppet i tv, och det är bara gulligt tycker expressen. Varför inte låta alla brottslingar få tid i media, ja nu menar jag frivillig tid. Inte efterlyst på tv3. De anser nog sig kränkta då deras ansikten dyker upp där. Men varför inte en talkshow där dessa invidider kan prata ut om hur tufft det är i Sverige, de kan dela med sig om bra gator att våldta på, eller hur man bäst fejkar en sjukdom, för att kunna inbringa mera bidrag.

2009-09-05 @ 11:48:03
URL: http://allahuakbar.se/wordpress/
Postat av: Narreh

http://www.youtube.com/watch?v=a4tDBdZByW8

Den maskerade mannen säger:

"Vi kan inte vara hemma och störa våra mammor och pappor"

"Vi vill inte gå hem, vi kan inte sova, vi vill ha vår frihet, vi vill vara ute".2009-09-05 @ 11:58:01
URL: http://allahuakbar.se/wordpress/
Postat av: Skånepåg

Informationsblad om Sverigedemokraterna.Jag saknar ett (observera endast 1 sida för att folk skall börja läsa) informationsblad i flerfärg och A4, som var och en kan skriva ut från pdf-format och som kan användas för spontan spridning bland grannar och läggas i brevlådor som man råkar passera.Skall således vara utformad med en sammanfattning i korta punkter om vad Sd står för. Avslutas lämpligen med de bisarra uttalanden om svenskarna och Sd, som de etablerande partiernas företrädare har ”kläckt ur sig” under de senaste åren. På så sätt kan man uppmärksamma läsarna på vilka islamfjäskare som (van)styr vårt fädernesland och få en och annan att förhoppningsvis tänka i nya banor!Ett gräsrotsförslag som jag hoppas att Thoralf kan föra fram till partiledningen för Sd?

2009-09-05 @ 12:52:34
Postat av: Libertarian

http://www.vimmerbytidning.se/article/view/31247/?PrintableVersion=enabledDetta är en debattartikel/insändare från Piratpartiet som publicerades den 26 februari 2009.

Postat av: Roberth

Skämtar han eller? Herregud vilken liten pinsam figur!

2009-09-05 @ 13:50:35
Postat av: S-E Karlsson

Jo,jo sa finn, finka tuppen , jag säjer som operasångerskan Birgit Nilsson sa vid ett tillfälle : Jag skryter inte , jag säjer bara som det är ! Under eftermiddagen i dag så har följande orter i Högsby kommun fått den av många efterlängtade Sd - Kuriren : Fagerhult,Björkshult, Grönskåra , Stenbrohult , Stora Och Lilla KLo ,Träthultsmåla , Träthult, Farshult, Kisebast : En liten tur på 10,3 mil och 4timmars körning och arbete , medlemmar i ca 325 hushåll kan i afton slå sej ner och ta till sej vad som står i Sd- kuriren om kyrkovalet ! Har tilloch med pratat med ett par starka socialdemokrater under eftermiddagen och det visade sej att dom har ungefär samma syn på invandringen som vi i Sd har dvs dom tycker att det har gått för låååååångt med invandringen !

Det är skönt att höra sådant ! Nej nu ska inte jag störa mer i kväll ! Ha en skön kväll alla som skriver på Thoralfs blogg !

Mvh S-E Karlsson !

2009-09-05 @ 19:26:45
Postat av: s-e karlsson

I stridens hetta så glömde jag att nämna att min kära livskamrat också kämpat i eftermiddag , hon skötte sin sida och jag skötte min + körningen !

Det går bra när man delar på bördorna !

Mvh S-E Karlsson .

2009-09-05 @ 19:42:39
Postat av: Micael Foghagen

Hej S-E Karlsson!Sitter och viker sammaledes... blir väl ca 400 i alla fall utdelat i det närmaste. Troligen i morgon söndag em - efter att folk i stugorna har slängt den ordinarie reklamen.Nu gäller det att verkligen gå till valstugorna den 20 sep!Ateist väl som troende.Kyrkovalet handlar om vi vill behålla kristna värderingar som format vårt land under snart 1000 år.2009-09-05 @ 19:45:26
Postat av: Dille i Momåla

Tänk att göra bort sig så plakat. Tänk att skämma ut Astrid Lindgrens vackra stad. Vad tänker herr redaktören på? Vill han skrämma bort vanligt duktigt folk från trakten för att ge plats för invandringspolitikens klienter?Detta måste vi protestera mot. Själv tänker jag visa min solidaritet för demokratin genom att rösta SD i kyrkovalet .Förhandsröstningen börjar redan nu på måndag.Häng med.

2009-09-05 @ 21:16:20
Postat av: J.N

Som vanligt så förstår inte Sd:s anhängare vad yttrandefrihet handlar om, vilket inte är konstigt med de demokratiska brister det partiets anhängare konstant uppvisar.Censur hade det varit om du och dina andra hatfyllda partikamrater inte fått säga vad ni vill eller fått skriva i denna bloggen.Att du inte får säga vad du vill i ett medie som någon annan än du själv driver eller betalar för är inte konstigare än att vem som helst inte får komma hem till dig för att argumentera för sina politiska åsikter eller religösa uppfattning. Det är din bostad som du betalar för, därför bestämmer du. Precis som utgivaren av tidningen bestämmer vad som ska vara i den.

2009-09-05 @ 21:33:09
URL: http://metrobloggen.se/jjn
Postat av: Anonym

J.N.Som kommunist förstår jag din förkärlek till censur i media och ett övervakat samhälle där bara politiskt korrekta åsikter får framföras.Hade jag haft samma principer som Vimmerby Tidningen hade kommentarerna varit modererade och din kommentar hade aldrig godkänts. Men nu är det inte så och därför får du göra din röst hörd på min blogg, vilket du borde vara tacksam över och leva upp tillsjälv innan du kommer med pekpinnar.

2009-09-05 @ 22:23:28
Postat av: s-e karlsson

God kväll Mikael Foghagen !Lycka till med utdelningen i morgon ! PÅ något vis så är det faktiskt ganska kul alltid träffar man någon att byta några ord med ! Högsby posten har faktiskt ordnat det bra , vid många hyreshus så är postlådorna samlade utanför så man slipper springa i trappor , man kan faktiskt bara köra intill med bilen ! Det är kanske sämre i städer typ Kalmar . Ska ta det sista i Högsby i morgon !

Med vänliga kvällshälsningar S-E Karlsson .

2009-09-05 @ 22:39:15
Postat av: Dille i Momåla

“Som vanligt så förstår inte Sd:s anhängare vad yttrandefrihet handlar om,” Nej, men Stalin och Lenin dom förstod dom. Och vänsterpartiet som tog emot pengar från den sovjetiska spionorganisationen KGB och lydde minsta vink från Moskva var verkligen en bärare av principen som J.N förfäktar: att det är ägarmakten som bestämmer vad som ska skrivas i tidningen.I vänsterpartiets tidning var det Moskva som representerade ägarmakten och därför så propagerade vänsterpartiet ivrigt för tyskland och Hitler och beskyllde Norge och England för att störta världen i krig och elände. Men Hitler det var en fredsduva.Så makaber är logiken hos en kommunist. Inte underligt att han ofta drömmer om att kasta sin nästa i koncentrationsläger.

2009-09-05 @ 22:47:23
Postat av: Gubben o Gumman på G

J N :Du verkar ha kläm på detta,bäst är ju att ha ett parti o en tidning typ Pravda.Du kan väl hälsa till dina kärleksfulla kompisar Roos och Nikadon.Dom sitter där dom ska nu.En Vänsterpartist som kommer in och diskutterar censur, måste vara lika begåvat, som att jaga gråsparvar med luftvärnskanon i en presentbutik.Det är som en gammal skämtfilm, när det kommer in en Kalle Anka kommunist ,och babblar om cencur.Bosätt dej gärna i Nordkorea ¨några år.Du representerar ett parti, som med sin historia borde vara totalförbjudet.Titta på utvecklingen i Danmark o Norge så vet du vad som väntar i Sverige.Så det finns all anledning till att vara byxis.Hastighheten beror på i vilken takt dina gullungar bränner ner skolor osv.Det finns inget land där kommunismens stått för något annat är mord o förtryck.Du är ju 200 år efter din tid pojkstackare.Vill du bli tagen på allvar börja spela fotboll.I sakfrågan har ju Vimmerby tidning tagit in insändare från partier, icke sittande i riksdagen.Redaktören ljuger ju.Men det har du väl inga större problem med i din bransch läs parti.

2009-09-06 @ 02:40:41
Postat av: Skånepåg

Off topic, men väl värt att uppmärksamma.Från Robsten blogg:"Enligt en artikel i DN så ökar hela tiden antalet minderåriga som anländer ensamma till Sverige och söker asyl. I augusti var det 60 – 70 i veckan som anlände till vårt land och det är något av en ”all time high”. Trots regeringens vädjan så ökar inte antalet kommuner som är villiga att ta emot dessa minderåriga asylsökande. Så här står det i DN. Majoriteten av Sveriges kommuner vill fortfarande inte ta emot dem. Av Sveriges 290 kommuner är det just nu 98 som har tecknat avtal med Migrationsverket om mottagningsplatser.– Vi klarar inte det här längre, säger Sophia Öhvall Lindberg, som är Migrationsverkets ansvarige i förhandlingarna med kommunerna.Vi klarar inte längre av detta som nation, det är en osmaklig hantering som borde stoppas. Att denna illustra flyktingström överhuvudtaget kommit igång och tagit fart är därför att vi gett signaler om att den är möjlig, hur många ensamkommande barn sökte asyl på 70-talet? Eller på 80-talet? Barn och ungdomar skall vara hos sina föräldrar. Finns inte föräldrarna i livet skall de vara hos sina närmaste släktingar, samma släktingar som förmodligen betalat resan hit.Det är lätt att känna sympati för ensamma unga människor som anländer från samhällen i upplösning. Denna folkomflyttning är dock inte lösningen på något problem, tvärtom, vi skapar nya problem. Dessa unga människor behövs sannolikt i deras hemländer om dessa någonsin skall byggas upp, och det måste väl ändå vara meningen. En massa andra frågor dyker upp i samband med denna flyktingström, vem betalar resan hit? Hur vet barnen vart de skall åka överhuvudtaget? Hur är det med Dublinförordningen, är Sverige första asylland för dessa unga människor? Dyker föräldrarna vanligtvis upp efter att barnen erhållit asyl? Många frågor men våra medier ger få svar. Det är i vilket fall dags att sätta stopp för denna märkliga form av immigration."

2009-09-06 @ 09:32:41
URL: http://robsten.blogspot.com
Postat av: Dille i MomålaGubben o Gumman på G:Bra, ja lysande inlägg. Det tackar vi varmt för.Dessutom bör alla komma ihåg att kommunismen bäst motarbetas i allmänna val. Gå därför och rösta i kyrkovalet. Det är enda sättet att stoppa den kommunistiska infiltrationen i kyrkan.

2009-09-06 @ 09:39:58
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Skolbränder,bilbränder,stenkastning osv sprider sig nu geografiskt till alla invandratäta områden i Göteborg. Vår kära regering sitter med armarna i kors och gör ingenting åt denna " smitta ". Man undrar om inte Sverige skulle behöva ha ett Nationalgarde som USA. Samtidigt läser man i DN att sk ensamkommande " barn " ökar drastiskt. Det första man borde göra är att se till att det inta fylls på bakifrån så att säga. Är övertygad om att regeringen har ingen plan alls hur man skall agera, men det är ju inte lätt att ha en plan när man har låst in sig i ett hörn. Vad händer när kanske arbetslösheten börjar närma sig 12% som man talar om. Det tycks också vara så att denna regering inte kan stava till beredskapsarbeten. Det är ett välkänt fenomen att få ner hög arbetslöshet är det svåraste som finns. Helt klart är att det inte bara gå att förlita sig på marknaden i detta läga. På 60-talet gick filmen Missisippi brinner. Kanske 2012 filmen Göteborg brinner spelas in. Eller kanske tidigare?

2009-09-06 @ 10:48:24
Postat av: s-e karlsson

Helt rätt " Skånepåg " ! Dan Eliasson Mig-verket kör med svamlet att alla kommuner måste ta sitt ansvar , vad då ansvar , ett ansvar som påtvingas kommunerna och hur går det sedan när inte kommunerna orkar ta sitt "ansvar " ? Vissa kommuner kan ju redan idag se att dom tagit sej vatten över huvudet när det gäller detta med invandring ! Ett exempel är min "egen " kommun Högsby här säjer man upp töser inom hemhjälp och äldrevård samtidigt som man tar emot anhöriginvandring som man inte får något för från staten utan det är kommunens skattebetalare som får ta på sej den kostnaden ! Det där med att alla kommuner måste ta sitt ansvar är ju rena flosklerna ! Det går till ett visst sen säjer det stopp av sej själv !

Mvh S-E Karlsson.

2009-09-06 @ 10:55:27
Postat av: Skånepåg

Suveränt inlägg i Kristianstadsbladet av Björn Söder!

Postat av: Lilli

"Som kommunist förstår jag din förkärlek till censur i media och ett övervakat samhälle där bara politiskt korrekta åsikter får framföras."Hæhæhæhæ... Du är ju nästan roligare än Kent Ekeroth...För övrigt har kommunisten faktiskt rätt i att yttrandefrihet inte omfattar någon rätt att komma till tals i ett specifikt medium... Det har Europadomstolen fastslagit. Tycker du inte om det får du väl arbeta lite hårdare för ett utträde...

2009-09-07 @ 14:58:47
Postat av: Skånepåg

"För övrigt har kommunisten faktiskt rätt i att yttrandefrihet inte omfattar någon rätt att komma till tals i ett specifikt medium..."Vissa ha tydligen mycket svårt att förstå ett logiskt resonemang och även innebörden av begreppet demokrati. Motsatsen är ren och skär förföljelse och en särbehandling som INTE är värdigt det västerländska samhälle som vi lever i. Något som trots detta är tankegångar, som uppenbarligen varmt hyllas och stödjes av de kommunistiska grupperingarna!

2009-09-07 @ 15:49:43
Postat av: Lilli

Är i och för sig ingen större vän av EU-domstolen, men jag tror inte att den befolkas av särskilt många kommunister...Logiskt resongemang? Var?!Demokrati i min personliga ordbok är att STATEN inte ägnar sig åt olaglig särbehandling och "skär förföljelse". Rätt till genmäle och rättelser är möjligtvis en annan sak och statens ansvar enligt principen om "Drittwirkung". Blir ni särbehandlade på det området så gör en anmälan i stället för att gnälla...Jag förväntar inte att media eller andra bloggare ska publicera alla de kommentarer jag skriver, och jag förbehåller mig absolut rätten att gallra godtyckligt bland de kommentarer jag får på mina blogginlägg.Sedan när är gnällighet en del av den skånska nationalkaraktären, Skånepåg? Blir du avvisad så ta det som en man...

2009-09-07 @ 19:00:55
Postat av: Skånepåg

Den här tråden handlar om Vimmerby tidning och dess lögnaktiga påstående att inte publicera insändare från icke riksdagspartier. I början av året publicerade tidningen materiel (trots detta påstående) från Piratpartiet. Det är detta som är pudelns kärna och som du inte tycks förstå.För övrigt är ditt senaste inlägg så virrigt och ologiskt att man kan börja undra både det ena och det andra?

- Mitt kön som man, och att jag på något sätt skulle vara avvisad, har inte ett dugg med temat att göra.

- I den här tråden presenteras klara fakta och din tolkning om gnällighet, är något som du själv har skapat i din vilda fantasi.

- Att släpa in EU-domstolen i kommentarerna som du gör, är enbart trams.

- Och avslutningsvis vill jag rekommendera att du lär dig mer om begreppet Drittwirkung (tredjepartsverkan) och dess användning på rätt nivå och i sitt rätta sammanhang, innan du använder uttrycket nästa gång. Jag har numera fötterna väl förankrade i den småländska myllan, inte ett dugg intresserad av din pajkastningstaktik och är med rätta ”rätt så ilsken” på en synnerligen oärlig chefredaktör!

2009-09-07 @ 20:34:29
Postat av: Peter, den förste.

Får Vimmerby tidning press stöd? Vill de inte agera demokratiskt så tycker jag som skattebetalare att de skall lämna tillbaka alla pengar de fått!

2009-09-07 @ 22:10:18
Postat av: Lilli

@ SmålandsgosseAtt chefredaktören är lögnaktig är ju en spännande knorr, men här flyter det med påståenden om att han skulle vara odemokratisk. Eftersom du inte tycks ha förstått vad jag skrev får jag upprepa mig: YTTRANDEFRIHETEN INNEBÄR INTE EN RÄTT ATT KOMMA TILL TALS I ETT SPECIFIKT MEDIUM. Det är som utgångspunkt den ansvarige redaktörens privilegium att bestämma över en tidnings innehåll. Sverigedemokrater har samma rätt till genmäle och rättelse som alla andra medborgare. Får ni inte er rätt i det avseendet så anmäl tidningen. Får ni inte rätt i domstolarna så släpa Sverige till Strasbourg, enär staten är skyldig att garantera yttrandefriheten också på mellanborgerlig nivå (så kommer både EU-domstolen och Drittwirkung in i resonemanget).Men gnäll du bara vidare...

2009-09-08 @ 08:56:07
Postat av: Skånepåg

Och jag önskar dig vackra drömmar i din fortsatta verklighetsfrånvarande fantasivärld!

2009-09-08 @ 11:51:17
Postat av: Lilli

@ SmålandsgosseMange tak, søde... Du er i hvert fald venlig, omend ikke særlig klog...

2009-09-08 @ 17:51:48
Postat av: Skånepåg

You stupid little woman!Jeg er en meget klog mand, som i mit tidligere erhverv har hjælped mange mænd og kvinder til en ”strålende” fremtid, også dansker. Du kan aldrig gætte hvad det drejer sig om?Og glem ikke at hilse Pia næste gang de møder hinanden!På ikke genhör!

2009-09-08 @ 19:22:41
Postat av: Skånepåg

Och islamiseringen av Europa utökas med ytterligare en puzzelbit!

Postat av: Peter, den förste.

@Lilli: "...Det är som utgångspunkt den ansvarige redaktörens privilegium att bestämma över en tidnings innehåll..."Inte alls! Den som tar emot bidrag är inte fri!! Skattepengar förpliktigar!!!Presstöd: "...Man vill säkra en politisk opinionsbildning och demokratin hos medborgarna..." Se vidare på http://sv.wikipedia.org/wiki/Presstod

2009-09-08 @ 22:10:45
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Presstod
Postat av: Skånepåg

@ Peter, den försteDet råkade skriva fel URL. Jag har lagt in den rätta.

2009-09-08 @ 22:26:23
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Presst%C3%B6d
Postat av: Skånepåg

Rättelse:

"DU råkade skriva fel URL..."

2009-09-08 @ 22:40:00
Postat av: Lilli

@ Smålandsgosse

Och du tycker att jag är virrig...@ Peter, den förste

Ange vänligen lagrum!

2009-09-09 @ 12:45:03
Postat av: Skånepåg

@ Peter den förstePrioritera och bry dig inte om detta tossede internetroldtøj!

2009-09-09 @ 13:47:55
Postat av: Lilli

Bangebuks...fast nu är jag rätt trött på det här sällskapet...

2009-09-09 @ 16:25:29
Postat av: Skånepåg

@ Peter den försteNu anser detta tossede internetroldtøj att vi är "byxrädda" och samtidigt så kastar hon själv in håndklædet!Meget morsomt!

2009-09-09 @ 16:44:06
Postat av: Peter, den förste.

@SkånepågJa så är det med trollen, när det blir upplysta så spricker de av ilska.För övrigt borde alla bidrag till media krävas åter, då de uppenbarligen inte fullföljt sin uppgift. Och det skall bli intressant att följa quislingarnas framtida fängslande liv.Definition av quisling: "...particularly applied to politicians who appear to favour the interests of other nations or cultures over their own.". Se http://en.wikipedia.org/wiki/Quisling

2009-09-09 @ 19:47:45
URL: http://en.wikipedia.org/wiki/Quisling

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0